Πνευματικός πόλεμος: 2021

9.11.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 8





Θέματα: Δίδυμες ψυχές, κόκκινοι και τεχνικές προστασίας από αυτούς/βοήθειας προς αυτούς, ζώα και συμφωνίες, εξωγήινα μηχανήματα και εμφυτεύματα, εξωγήινοι και κλώνοι.

Αν και χάρη στη λήξη του Αρμαγεδδώνα δεν υπάρχουν πλέον κόκκινοι, αυτά τα θέματα είναι πάντα ενδιαφέροντα ώστε να βγει στο Φως η αλήθεια. 

Υπνοθεραπεία και εγκλωβισμένες ψυχές

                      

 



                                                     

Πολλές άυλες οντότητες προσκολλούνται στο αστρικό σώμα των ανθρώπων. Αυτές μπορεί να είναι δαίμονες, εξωγήινοι, υβρίδια, στοιχοιακά, ξωτικά, ψυχές ζώων, σκεπτομορφές, κτλ. Όμως το πιο συνηθισμένο είναι οι ανθρώπινες ψυχές.

9.05.2021

Βρυκόλακες


Εξετάζοντας τις προηγούμενες ζωές των πελατών μου διαπίστωσα ότι οι βρυκόλακες είναι απλοί άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει την κακή συνήθεια να πίνουν ανθρώπινο αίμα, αφού ανακάλυψαν ότι αυτό δίνει δύναμη. Με αυτό τον τρόπο συνδέονται  με ένα σκοτεινό ον, που ονομάζεται μπαχομέχ. Οι μπαχομέχ είναι νεφελίμ (βλέπε άρθρo https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/nefelim-ke-anunaki.html για περισσότερες πληροφορίες) που μοιάζουν με γιγάντιες νυχτερίδες με κόκκινα μάτια και ημιανθρώπινο σώμα. Οι μπαχομέχ αφαιρούν τη ζωτική δύναμη των ανθρώπων για να τραφούν. Υπό την επίδραση ενός μπαχομέχ, το άτομο μπορεί να σκοτώσει προκειμένου να πιει ανθρώπινο αίμα. Αυτό ισοδυναμεί με συμφωνία με έναν μπαχομέχ, ο οποίος αργότερα σκοτώνει το άτομο, τού παίρνει την ψυχή και την μετενσαρκώνει ως μπαχομέχ. Οι μπαχομέχ  είναι λοιπόν οι αληθινοί βρικόλακες. Όλα τα άλλα είναι θρύλοι και δεισιδαιμονίες, αν και υπάρχουν αθάνατοι άνθρωποι, χάρη στη διαρκή κλοπή ψυχών. Ιδού μερικά παραδείγματα βρυλοκάκων:

7.25.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 7


 Θέματα: Νεοεποχίτικα αναγνώσματα, φωτεινές και σκοτεινές πρακτικές, Βίβλος, συμφωνίες.

7.24.2021

Παράλληλες ζωές

                           



Ο Dick Sutphen ήταν ο πρώτος υπνοθεραπευτής που έγραψε για την υποδιαίρεση ψυχών στο “Ξαναγεννηθήκατε για να είστε μαζί”. Όλες οι ψυχές αποτελούνται από συνείδηση και ενέργεια και στην πορεία της κάθε κεντρικής ψυχής δημιουργούνται καινούργιες παράλληλες ψυχές που ενσαρκώνονται και εξελίσσονται. Όταν βρίσκονται στο Φως, είναι σε επαφή με τις εμπειρίες όλων των παράλληλων, αλλά ενώ είναι ενσαρκωμένες κρατάνε μόνο αυτό που χρειάζονται. Οι καινούργιες ψυχές δημιουργούνται από την πνευματική εργασία μιας άλλης ψυχής, αποκαλούμενης ανώτερος εαυτός. Φυσικά ο Θεός είναι ο πραγματικός δημιουργός όλων των ψυχών, εμείς απλά συμβάλλουμε. 

7.22.2021

Εξωγήινα μηχανήματα

 

 


 



Τα άτομα που έχουν εξωγήινα εμφυτεύματα στον εγκέφαλο ελέγχονται και επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις αιθερικές εξωγήινες συσκευές που συνδέονται με το εμφύτευμα εγκεφάλου και από άλλες που τοποθετούνται γύρω από αυτό ή στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές τους. Ακολουθώντας τις οδηγίες μου στις παραγράφους 38, 39 και 40 του άρθρου https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/prostasia-enantion-psihikis-epithesis.html μπορούν να τις σπάσουν με το σπαθί ή άλλα όπλα. Οι εξωγήινοι δεν θα μπορούν να επανασυνδέσουν την ίδια συσκευή, θα πρέπει να βάλουν άλλη, μέχρι να εξαντληθεί εντελώς η παρακάτω λίστα (η οποία προφανώς δεν είναι πλήρης).


Αυτά τα εξωγήινα αστρικά μηχανήματα ή ιδιοσυσκευές έχουν ως στόχο να προκαλούν διάφορες ενέργειες και παρενέργειες στους ανθρώπους. Επίσης συμπληρώνω με κάποιες τεχνικές μαύρης μαγείας που μπορεί κανείς να καταπολεμήσει όταν τις γνωρίζει. Αυτές τοποθετούνται σε οποιονδήποτε, δε χρειάζεται να έχει εμφυτεύματα.

7.16.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 6



Θέματα: Δίδυμες ψυχές, κόκκινοι και τεχνικές προστασίας από αυτούς/βοήθειας προς αυτούς, ζώα και συμφωνίες, εξωγήινα μηχανήματα και εμφυτεύματα, εξωγήινοι και κλώνοι.

Αν και χάρη στη λήξη του Αρμαγεδδώνα δεν υπάρχουν πλέον κόκκινοι, ούτε σκοτεινοί εξωγήινοι, αυτά τα θέματα είναι πάντα ενδιαφέροντα ώστε να βγει στο Φως η αλήθεια.

6.19.2021

H έκτρωση

 




Ο Χριστιανισμός θεωρεί την έκτρωση αμαρτία. Πρόκειται για συμφωνία με δαίμονα. Τα βιολογικά μας σώματα δημιουργήθηκαν από σκοτεινές δυνάμεις και αυτές επέβαλαν τους κανόνες τους. Η φωτεινή επιλογή σ’αυτή την περίπτωση  είναι να αποδεχτεί κανείς τη θυσία και να αποκτήσει το παιδί, αφού έχει επιλέξει να έχει σεξουαλικές σχέσεις, ακόμα κι αν η στιγμή δεν φαίνεται η καλύτερη ή υπάρχουν άλλα εμπόδια. Οι ψυχές των εμβρύων από εκτρώσεις συχνά χάνονται ή κάνουν συμφωνίες με δαίμονες και πρέπει να τα βοηθήσουμε να πάνε στο Φως.

6.16.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι’ απαντήσεις 5

 


Θέματα: Σκοτεινές πρακτικές, ψεύτικοι άγιοι, Βίβλος, εξωγήινη τεχνολογία, ομοφυλοφιλία και τρανσεξουαλισμός, 

Κατοικίδια και μετενσάρκωση

 


Συνήθως οι ψυχές ενσαρκώνονται πρώτα σαν φυτά, μετά σαν ζώα και όταν είναι έτοιμα σαν άνθρωποι. Το τελικό στάδιο πριν γίνουν άνθρωποι είναι συχνά μια ενσάρκωση ως κατοικίδια. Αλλά πολλές φορές τα κατοικίδια μας είναι  κάτι παραπάνω. Σχεδόν πάντα ήταν μαζί μας ως άνθρωποι σε μια προηγούμενη ζωή, βρίσκονται στην ίδια ομάδα ψυχών ή μπορούν να γίνουν ακόμα και πνευματικοί οδηγοί μας.

H αυτοκτονία



Ο χριστιανισμός καταδικάζει την αυτοκτονία. Η ύπνωση και οι διοχετεύσεις έχουν δείξει ότι είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Δεν υπάρχει τιμωρία στην άλλη πλευρά, αλλά με την αυτοκτονία η ψυχή δεν πάει στο Φως. Συνήθως σημαίνει ότι παραδίδεται σε ένα δαίμονα, ή γίνεται ψυχή κόβιντ (μέρος την οντότητας κόβιντ, δηλαδή του ουροβόρου).

5.30.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 4

 



Θέματα: Άγνωστοί κίνδυνοι και πώς αποφεύγονται, γενικές πληροφορίες για τον καρμικό καθαρισμό και πώς λειτουργεί, παγίδες και συμφωνίες.

Η μεταμόρφωση ενός δαίμονα

  


Αυτή τη φορά θα δούμε αναλυτικά πώς ένας άνθρωπος έγινε δαίμονας και τελικά ξανάγινε φωτεινός και πήγε στον ουρανό. Θα δούμε τη μεταμόρφωση ενός δαίμονα. Είναι μια συνεδρία πνευματικής απελευθέρωσης που έκανα  με μια πελάτισσα σε ύπνωση, με τη βοήθεια της πνευματικής οδηγού της. Ανέλαβε να βγάλει το δαίμονα της φίλης της, η οποία δεν μπορούσε να οραματιστεί για να το κάνει η ίδια. Μία από τις μεθόδους μου είναι να βοηθήσω το δαίμονα να θυμηθεί τι ήταν πριν γίνει δαίμονας . Όταν το καταφέρω είναι συνήθως αρκετά εύκολο να πάει οικειοθελώς στο φως.

3.24.2021

Σκιες



Το φαινόμενο αυτό μελετήθηκε και από ψυχολογικής πλευράς, και ειδικά από τον Carl Jung. Όμως η σκια είναι κάτι πιο μεταφυσικό, αφού μπορεί να προσδιοριστεί σαν άυλη οντότητα. Η σκια δημιουργείται από την ίδια μας την προσωπικότητα και είναι αποτέλεσμα των αρνητικών μας σκέψεων, πράξεων και συναισθημάτων. Μπορεί να έχει δημιουργηθεί σε προηγούμενη ζωή και να ξαναενώθηκε μαζί μας στην τωρινή. Είναι σαν ένας άλλος εαυτός, αλλά αυτοκαταστροφικός.  Μερικές σκιες βγαίνουν σε μια συνεδρία, αλλά οι περισσότερες χρειάζονται μήνες δουλειάς από πλευράς του συνεργάτη μου Νιλς στους διαλογισμούς του.

2.28.2021

Τι όψη έχουν οι σκοτεινοί εξωγήινοι;

 


Ακολουθεί μια λίστα με σκοτεινούς εξωγήινους  που έχω δει σε πελάτες. Οι οντότητες αυτές λειτουργούν όπως οι γήινοι δαίμονες, συνάπτοντας συμφωνίες με τους ανθρώπους. Μετά το θάνατο αυτών των ατόμων παίρνουν την ψυχή τους ως σκλάβοι. Η διαφορά με τους γήινους δαίμονες είναι το ότι κλέβουν επίσης θραύσματα της ψυχής τους, κομμάτι- κομμάτι, μέχρι να την πάρουν ολόκληρη. Στη συνέχεια παίρνουν τη θέση τους στο σώμα του ατόμου. Αυτό τουλάχιστον γινόταν μέχρι το Σεπτέμβρη του 2016, που οι πολεμιστές του Φωτός το σταμάτησαν. Επιπλέον, τούς βάζουν αιθερικά εμφυτεύματα μέσω των οποίων απορροφούν ενέργεια, μεταδίδουν ορισμένες σκέψεις, συναισθήματα, εντολές, παραισθήσεις, κ.α. Με άλλα λόγια, κάνουν πειράματα και απορροφούν ενέργεια για να τραφούν. Είναι σκοτεινοί, γιατί ολόκληρος ο πλανήτης τους έχει συνάψει συμφωνία με το σκότος -το Σαμαέλ, τη Λίλιθ ή κάποιον άλλο σκοτεινό πλανήτη. Αυτό τούς αφήνει εκτός θεϊκής πηγής, που είναι η πηγή ενέργειας όλων των όντων. Γι 'αυτό αναγκάζονται να κλέβουν την ενέργεια των φωτεινών όντων (όντα που ενσαρκώνονται απ ευθείας από τη θεϊκή πηγή). Αυτό δε συμβαίνει μόνο στην ενσάρκωση όπου γίνεται η συμφωνία, αλλά και σε αρκετές άλλες που στέλνει ο ανώτερος εαυτός του εν λόγω προσώπου, σύμφωνα με την αποστολή της ψυχής που έχει. Ο απώτερος στόχος είναι η ψυχή να καθαρίσει καρμικά. Η ποικιλομορφία αυτών των πλασμάτων είναι πολύ μεγάλη. Κινούνται αστρικά, δηλαδή με τη σκέψη, αλλά έχουν και διαστημόπλοια. Κάποιοι μπορούν να υλοποιήσουν και φυσικό σώμα, άλλοι όχι. Ωστόσο, το γεγονός ότι ένα ον είναι στον κατάλογο δεν σημαίνει ότι όλα της ίδιας φυλής είναι σκοτεινά. Ο πλανήτης προέλευσης αυτών των όντων δεν αποκαλύπτεται από τους οδηγούς μου, γιατί θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για μένα, αν η συνείδησή μου πάει εκεί. Αυτά τα όντα πιάνουν τη σκέψη και σίγουρα θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση που εξόρκισα τους φίλους τους. Πολλές φυλές εμφανίζονται σε περισσότερους από έναν πλανήτη.

2.18.2021

Συμφωνίες με εξωγήινες δυνάμεις



‘Ολοι μας έχουμε ακουστά για συμφωνίες με δαίμονες, όπως περίπου περιγράφεται στο γνωστό έργο Φάουστ. Είχα πολλές περιπτώσεις με τέτοιες συμφωνίες από προηγούμενες ζωές. Έχω αναφερθεί σ’ αυτές σε παλαιότερα άρθρα. Οι σκοτεινοί μπορούν όμως να είναι και εξωγήινοι/εξωδιαστατικές οντότητες. Κάποιες από αυτές μπορούν να υλοποιηθούν, κάποιες όχι. Οι περισσότερες χώρες του βορείου ημισφαιρίου έχουν υπογράψει ακούσια τέτοιες συμφωνίες και εκεί οι εξωγήινοι έχουν περισσότερα δικαιώματα. Συνεργάζονται με κρατικές υπηρεσίες όπως η αστυνομία ή τα νοσοκομεία όπου βάζουν εμφυτεύματα στον κόσμο. Αλλά πρόσβαση έχουν σε όλη τη γη. Απ’ τη στιγμή που κάποιος έχει σκοτεινές επιθυμίες ή είναι πρόθυμος να δώσει οτιδήποτε, μπορεί να συνάψει μαζί τους συμφωνία, συνειδητά ή υποσυνείδητα.

1.21.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις και απαντήσεις 3

 



Θέματα: Λευκή και μαύρη μαγεία, καρμικός καθαρισμός, σκοτεινές μεταφυσικές και θεραπευτικές τεχνικές, επαφή με εξωγήινους.

Συγκέντρωση κόκκινων ανά τον κόσμο

 


Οι κόκκινοι είναι άτομα που σε προηγούμενη ζωή έκαναν συμφωνία με δαίμονα ο οποίος μετά τούς σκότωσε και τούς έκανε να μετενσαρκωθούν με αλλοιωμένο DNA και τούς χρησιμοποιεί σαν όργανό του. Ακολουθεί μια σύντομη ανασκόπηση της επέκτασής τους σε μερικές μεγάλες πόλεις, μέρη και χώρες ανά τον κόσμο.

1.04.2021

Ποσοστά σκοτεινής ενέργειας στις γλώσσες


Η  γλώσσα είναι ένα τεράστιο, περίπλοκο και ενδιαφέρον θέμα, αλλά τώρα θα το εξετάσουμε από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή του Φωτός και του σκότους.

Οι σύγχρονες γλώσσες βασίζονται σε δύο αρχαίες γλώσσες που ομιλούνταν τον 39ο αιώνα π.Χ. Αυτές οι δύο γλώσσες ήταν η αρχαία ελληνική, η οποία ήταν φωτεινή και η γλώσσα των παγκόσμιων ηγεμόνων, των Νεφελίμ, οι οποία ήταν σκοτεινή. Οι Νεφελίμ γεννήθηκαν από την παράνομη ένωση μεταξύ των αγγέλων Ελοχίμ  που στάλθηκαν στη Γη για να μας προστατεύσουν και να μας καθοδηγήσουν. Ήταν άγγελοι ανώτερης ιεραρχίας που είχαν την ικανότητα να υλοποιήσουν ένα βιολογικό σώμα κατά βούληση. Όπως για όλους τους άγγελους, η σεξουαλική ένωση μεταξύ αυτών και των ανθρώπων απαγορεύτηκε επειδή διαφορετικά το DNA τους θα υποβαθμιζόταν (αφού το βιολογικό μας σώμα φτιάχτηκε από τους σκοτεινούς). Αλλά ο Σαμάελ, ο διάβολος, έπεισε μερικούς από αυτούς ότι, αν έκαναν ακριβώς αυτό, τα νέα όντα που θα γεννιώνταν θα είχαν ανώτερες δυνάμεις και έτσι οι Ελοχίμ θα μπορούσαν να εξελιχθούν. Ο ηγέτης αυτών των φωτεινών ενσαρκωμένων Eλοχίμ, ο Ραχβέλ Σεμιεζά, έπεισε άλλους 200 από αυτούς και όλοι έπεσαν. Παντρεύτηκαν γυναίκες και οι απόγονοι που γεννήθηκαν ήταν γίγαντες με μεγάλες δυνάμεις. Ονομάστηκαν Νεφελίμ, δηλαδή αυτοί που έπεσαν. Διασκορπίστηκαν, αναμείχθηκαν με τη σειρά τους με γυναίκες της Γης και γεννήθηκαν περισσότεροι Νεφελίμ, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη μας.

Ανθρώπινοι κλώνοι

 


Οι σκοτεινές δυνάμεις κυβερνούν τη γη με πολλούς τρόπους, και ένας από αυτούς είναι η παραγωγή κλώνων σε υπόγεια εργαστήρια. Αυτοί οι κλώνοι παρασκευάζονται με DNA που κλέβουν από τις εξετάσεις αίματος μ.α. σε ορισμένα νοσοκομεία που συνεργάζονται με αυτά τα εργαστήρια. Φυσικά, κανείς από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων δεν ξέρει τι γίνεται στην πραγματικότητα και ποια είναι η χρήση των δειγμάτων που αποστέλλονται. Ο σκοπός της παραγωγής κλώνων είναι αυτοί να πάρουν τη θέση του αυθεντικού ατόμου, αφού αυτό δολοφονηθεί. Αυτό γίνεται συχνά με ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη δράση της σκοτεινής ελίτ και έχουν πειστήρια, ή με άτομα που πρόκειται να γίνουν ή είναι ήδη μέντιουμ ή πνευματικοί θεραπευτές. Γενικά, με όποιον η σκοτεινή ελίτ θέλει να σταματήσει και δεν έχει άλλο τρόπο. Οι ψυχές που τοποθετούνται σ΄αυτούς τους κλώνους είναι χαμένες ψυχές του εν λόγω ατόμου από προηγούμενες ζωές.  Αν δεν έχετε σκοτεινές ή χαμένες ψυχές ή συμφωνίες από προηγούμενες ζωές δεν μπορούν να φτιάξουν κλώνο σας. Θα μπορούσαν, όμως, να χρησιμοποιήσουν ένα σωσία, αλλά αν δεν έχετε κάποιον παράλληλο εαυτό που να σκοτώνει ανθρώπους δεν μπορούν να σας σκοτώσουν.