Πνευματικός πόλεμος: Συμφωνίες με εξωγήινες δυνάμεις

2.18.2021

Συμφωνίες με εξωγήινες δυνάμεις



‘Ολοι μας έχουμε ακουστά για συμφωνίες με δαίμονες, όπως περίπου περιγράφεται στο γνωστό έργο Φάουστ. Είχα πολλές περιπτώσεις με τέτοιες συμφωνίες από προηγούμενες ζωές. Έχω αναφερθεί σ’ αυτές σε παλαιότερα άρθρα. Οι σκοτεινοί μπορούν όμως να είναι και εξωγήινοι/εξωδιαστατικές οντότητες. Κάποιες από αυτές μπορούν να υλοποιηθούν, κάποιες όχι. Οι περισσότερες χώρες του βορείου ημισφαιρίου έχουν υπογράψει ακούσια τέτοιες συμφωνίες και εκεί οι εξωγήινοι έχουν περισσότερα δικαιώματα. Συνεργάζονται με κρατικές υπηρεσίες όπως η αστυνομία ή τα νοσοκομεία όπου βάζουν εμφυτεύματα στον κόσμο. Αλλά πρόσβαση έχουν σε όλη τη γη. Απ’ τη στιγμή που κάποιος έχει σκοτεινές επιθυμίες ή είναι πρόθυμος να δώσει οτιδήποτε, μπορεί να συνάψει μαζί τους συμφωνία, συνειδητά ή υποσυνείδητα.

Αυτή είναι μια λίστα με μερικές από τις χώρες που έχουν κάνει συμφωνία με εξωγήινους και τις κατά προσέγγιση ημερομηνίες που έγινε:

1922-1925 ΗΠΑ

1932 Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο

1935 Μεξικό, Ονδούρα, Νικαράγουα, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Βενεζουέλα, Ολλανδικές Αντίλλες , Σουρινάμ, Γουιάνα, Κολομβία, Βραζιλία, Νότια Αφρική.

1992 Δανία

1995, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, Βέλγιο.

2000 Φινλανδία

2012 Ελλάδα

2015, Γαλλία

2016 Ιταλία, Γερμανία

2017 Ισπανία, Καταλωνία


Μεταξύ των χωρών της Ασίας, η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη έχουν επίσης τέτοια συμφωνία. Η λίστα που παραθέτω δεν είναι πλήρης, αλλά οι εξής χώρες δεν είχαν συμφωνία μέχρι το 2012: Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Κούβα, Ισημερινός, Αϊτή, Τζαμάικα, Μπαχάμες, Παραγουάη, Αργεντινή, Χιλή, Περού, Βολιβία , Ρωσία, Ιαπωνία και τα Αραβικά Εμιράτα. 


Και πάμε σε πιο προσωπικά ζητήματα:

Η Λένα, 51, επιθυμούσε από μικρή να είναι πρώτη στην τάξη, η καλύτερη, η γρηγορότερη, η δυνατότερη, η πιο δημοφιλής. Το σκεφτόταν και το επιθυμούσε διαρκώς, μέχρι που στα εφτά της την άκουσε μια εξωγήινη οντότητα και τής έκανε την ευχή πραγματικότητα. Κατά περίεργη σύμπτωση, το ίδιο ευχήθηκαν και άλλες δύο συμμαθήτριές της, οι οποίες απέκτησαν το δικό τους εξωγήινο. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν τρεις «θεές» στην τάξη που λατρεύονταν από όλα τα άλλα παιδιά και η κάθε μια τους είχε τα πρωτεία σε ό,τι και αν έκανε. Αναγκαστικά έρχονταν δεύτερες και τρίτες σε κάποια πράγματα, ανάλογα πόσο δυνατός ήταν ο κάθε εξωγήινος σε κάθε περίπτωση. Φυσικά καμμιά τους δεν ήξερε συνειδητά ότι είχε κάνει τέτοια συμφωνία. Οι οντότητες τούς ρουφούσανε ενέργεια και σιγά-σιγά τούς αφαιρούσαν κομμάτια της ψυχής τους. Επίσης ρουφούσαν ενέργεια από τις θαυμαστριές τους, αφού ο θαυμασμός τις συνέδεε ενεργειακά με τους εξωγήινους. Η Λένα αισθανόταν χαμένη και χωρίς σκοπό σε όλη της τη ζωή, σαν να λειτουργούσε μηχανικά. Σε μια συνεδρία με τον συνεργάτη μου στείλαμε τον εξωγήινο στην  ανακύκλωση και πήραμε πίσω τα κομμάτια της. Λίγο ακόμα και θα τής έπαιρνε όλη την ψυχή. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά τότε η ψυχή της θα κατέληγε στον πλανήτη του εξωγήινου και θα σκλαβωνόταν. Σιγά-σιγά θα γινόταν σαν κι αυτόν, δηλαδή σαν ρομπότ. Ο οδηγός μας είπε ότι οι άλλες δύο κοπέλλες έχασαν το παιχνίδι από τα 21-22 χρόνια τους. Αφού οι εξωγήινοι τούς πήραν όλη την ψυχή, κατέλαβαν το σώμα τους και έζησαν τη ζωή τους παίζοντας το απόλυτο θέατρο, χωρίς κανείς να υποπτευτεί τίποτα. Αργότερα, στον Αρμαγεδδώνα, έγιναν κάποιες διαπραγματεύσεις με τον πλανήτη τους και οι ψυχές των τριών κοριτσιών αφέθηκαν ελεύθερες να πάνε στο Φως. Τα κορίτσια ήταν συμμαθήτριές μου και το συμβάν με κάνει να σκέφτομαι πόσο πιέζει το εκπαιδευτικό μας σύστημα τα παιδιά και πόσα τελικά θα έχουν κάνει τέτοιες συμφωνίες. 

Ο Βασίλης, 42, είχε κάνει συμφωνία με εξωγήινο τον πρώτο αιώνα μετά Χριστό, στη Ρώμη. Ήταν αρχάρια ψυχή, είχε δηλαδή λίγες ενσαρκώσεις. Σαν αρχάρια, εύκολα πανικοβαλλόταν. Όταν λοιπόν η μητέρα του κινδύνεψε να πεθάνει στη γέννα, όταν ήταν ακόμα έμβρυο, φώναξε βοήθεια. Η χαμηλή του δόνηση που προκλήθηκε απ’ το φόβο έλκυσε ένα σκοτεινό εξωγήινο, ο οποίος έσωσε τη μητέρα του αλλά τον έκανε σύμμαχό του. Είχα την ατυχία να βρεθώ στο δρόμο του σε εκείνη τη ζωή. Ήθελε να με χρησιμοποιήσει για να τού κάνω παιδί και να μού το κλέψει (η γυναίκα του ήταν στείρα) και επειδή δεν το κατάφερε έσφαξε και εμένα και τον αγαπημένο μου, που ήταν η δίδυμη ψυχή του. Από τότε οι τρεις μας είχαμε καμμιά δεκαπενταριά ζωές όπου ο εξωγήινος τού έκανε κατάληψη. Όλες τέλειωναν με φόνο ή αυτοκτονία ή και τα δύο. Σχεδόν πάντα μάς καθάριζε αυτός, αλλά μερικές φορές εγώ ή η δίδυμη ψυχή του, που συνήθως μετά αυτοκτονούσε. Μετά από κάθε ζωή οι ψυχές και των τριών μας έμεναν στο χαμηλό αστρικό πεδίο και ξαναγεννιόμαστε κόκκινοι, προκαλώντας περισσότερο κακό. Στην τωρινή ενσάρκωση είναι αδέρφια. Ο Βασίλης έκανε από μικρός καινούργιο συμβόλαιο με τον εξωγήινο ο οποίος πήρε την ψυχή του από τα 19 του και ζει τη ζωή του. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να μάς καταστρέψει, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ο αδερφός του κατάλαβε ένα μέρος της εξαπάτησης. Τού στέλνει όμως παγίδες, στις οποίες πέφτει. Η ψυχή του Βασίλη πηγαινοέρχεται στον πλανήτη των εξωγήινων, δεν είναι σκλαβωμένη, αφού συνεργάζεται μαζί τους.

Η Μο, 65, πήγαινε τη δεκαετία του ’90 σε μια πνευματική ομάδα στο Λονδίνο που υποτίθεται διοχέτευε τον αρχάγγελο Μιχαήλ. Σε όλη της τη ζωή είχε πολλά προβλήματα υγείας και ατυχίες. Πήγε σε πολλούς εναλλακτικούς θεραπευτές, μεταξύ άλλων σε ένα χειρουργό που υποτίθεται έβγαζε εξωγήινα εμφυτεύματα, και επί μία δεκαετία σε μια γκουρού. Όταν βρήκε εμάς αρχικά εξορκίσαμε το δαίμονά της, που τον είχε από μια προηγούμενη ζωή και που ευθυνόταν για τα περισσότερα προβλήματα της νεαρής της ηλικίας. Στη δεύτερη συνεδρία έγινε μια δύσκολη μάχη με τον εξωγήινο που είχε. Η λεγόμενη πνευματική ομάδα δε διοχέτευε τον αρχάγγελο Μιχαήλ αλλά εξωγήινους! Η συμμετοχή της και μόνο ήταν γι αυτούς συμφωνία. Τής δίνανε γνώση (γι’ αυτό συμμετείχε στην ομάδα) σε αντάλλαγμα με την ενέργειά της. Την είχαν γεμίσει με αιθερικά εμφυτεύματα -που ο χειρουργός δεν είχε αφαιρέσει- κατά εκατοντάδες. Ο εξωγήινος μπήκε στο σώμα του συνεργάτη μου. Δεν ήταν καθόλου συζητήσιμος. Επέμενε ότι ο πλανήτης του χρειαζόταν την ενέργεια της Μο και δε δεχόταν να φύγει. Φέραμε ενισχύσεις, ο οδηγός μας έκοψε τη σύνδεσή του με τη Μο και τον εκτοξεύσαμε με το θεϊκό φως πίσω στον πλανήτη του. Ο οδηγός μας τής έφτιαξε προστατευτική ασπίδα και άρχισε η αφαίρεση των εμφυτευμάτων, που κράτησε πάνω από χρόνο. Η υγεία της ήταν αρκετά άσχημη, σε σημείο να μην μπορεί να βγει καλά-καλά απ’ το σπίτι. Κάποια στιγμή τα πράγματα χειροτέρεψαν, τα μηχανήματα στο σπίτι της ή δε λειτουργούσαν ή έκαναν θορύβους από μόνα τους, πέφτανε πράγματα, αυτή είχε εφιάλτες, κτλ. Οι εξωγήινοι είχαν τοποθετήσει ένα πελώριο μηχάνημα πάνω απ’ το κεφάλι της για να τη ρουφήξουν ολόκληρη, και την ψυχή της και την ασπίδα. Ο οδηγός πάλι έφερε πρόσθετη βοήθεια και το μηχάνημα καταστράφηκε. Μετά από 13 μήνες, σχεδόν όλα τα εμφυτεύματα έχουν βγει και η Μο έχει πλέον μια καλύτερη ζωή, αν και τής άφησαν κάποια κουσούρια, όπως μια μικρή κώφωση. Ξαναεπικοινώνησε μαζί μου μετά από 5 χρόνια λέγοντάς μου ότι είχε πάλι εφιάλτες και δυσκολίες. Το κοίταξα, και είχε κολλήσει νέο εξωγήινο, επειδή είχε υιοθετήσει μια σκοτεινή θρησκεία, αυτή του Κρίσνα. Προτίμησε να κρατήσει τον εξωγήινο και τη θρησκεία και δεν είχα άλλη επικοινωνία μαζί της.

Η Λουιζ ήταν η καθηγήτριά μου των σουηδικών στο σχολείο. Ήμουν η καλύτερη μαθήτριά της και κρατήσαμε επαφή μέσω καρτ-ποστάλ για πολλά χρόνια. Η ζωή της ήταν φυσιολογική, χωρίς κάτι ασυνήθιστο, εκτός από το γεγονός ότι ενώ ήταν αρκετά μεγάλη είχε την ενέργεια να δουλεύει και να είναι εθελόντρια στη σκανδιναβική εκκλησία.Όμως στις τελευταίες δύο κάρτες της, τη δεκαετία του ’90, μού έλεγε για τρομερές και απανωτές ατυχίες. Σκέφτηκα μήπως κάποιος την καταράστηκε και τής το είπα. Όμως δεν ξαναέλαβα νέα της. Υπέθεσα ότι πέθανε, άλλωστε ήταν φυσιολογικό, αφού η ηλικία της ήταν πολύ προχωρημένη. Όταν ρώτησα τον οδηγό μου αν βρίσκεται στο φως, έμαθα πως όχι, και όταν ρώτησα για τις ατυχίες της, έμαθα ότι είχε μια οντότητα που την κράταγε στο χαμηλό αστρικό πεδίο. Έκανα μια συνεδρία για να την απεγκλωβίσω, και προς έκπληξή μου βρέθηκα αντιμέτωπη με έναν εξωγήινο που είχε συμβόλαιο μαζί της! Η Λουιζ επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο να ζήσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή ήταν λοιπόν η ανταλλαγή, και πάλι υποσυνείδητη. Το ειρωνικό ήταν ότι ήδη τότε που τη γνώρισα φαινόταν πολύ μεγαλύτερη της ηλικίας της. Ήταν γύρω στα 70, αλλά φαινόταν τουλάχιστον 85. Όταν την ξαναείδα το 1996, φαινόταν το ίδιο, ενώ θα ήταν σχεδόν εκατό. Ζήτησε δηλαδή να ζήσει πολλά χρόνια, αλλά δε ζήτησε νιότη και ομορφιά, ούτε έρωτα, αφού ο γάμος της ήταν συμβατικός. Ο εξωγήινος ήταν υπηρέτης και στάλθηκε εύκολα στην ανακύκλωση. Ο οδηγός βρήκε αργότερα την ψυχή της Λουιζ και την πήγε στο φως. Την προόριζαν να γεννηθεί ως κόκκινη, δηλαδή με αντιστραμμένο, σκοτεινό DNA. Αργότερα, ενώ ένοιωθα περήφανη που την έσωσα, ρώτησα τον οδηγό αν είχαμε ξαναενσαρκωθεί. Η απάντηση ήταν ναι, και να ψάξω την κοινή μας ενσάρκωση. Το έκανα, και είδα ότι εγώ την παρέσυρα στο να μάθει να κάνει συμβόλαια με εξωγήινους, στη ζωή που είχα κάνει και εγώ ένα! Ήταν το 1680 στο Μεξικό, και ήμαστε Ινδιάνες. Είχα κάνει το δικό μου συμβόλαιο συνειδητά στα 10 μου, και ενώ παίζαμε τής είπα το μυστικό. Το έκανε, αλλά ήταν άτυχη. Ο δικός της εξωγήινος δεν τήρησε τη συμφωνία, και την έκανε να πεθάνει μικρή. Την αποζημείωσε βέβαια σ’ αυτή τη ζωή. Ο δικός μου μού έκανε ολική κατάληψη, μετατρέποντάς με σε στυγνή δολοφόνο που κατακρεουργούσε ανθρώπους για να τούς πάρει τα πλούτη και τις γλώσσες. Εκείνο το συμβόλαιο το έλυσα σε τούτη τη ζωή, και από τότε με κυνηγούσε αρκετά χρόνια για να μού πάρει τις γλώσσες που τόσο εύκολα έμαθα χάρη στις υπηρεσίες του. Τα συμβόλαια είναι ενεργά σε κάθε ενσάρκωση μέχρι να τα λύσουμε. Ήμουν σε θέση να σώσω την ψυχή της Λουιζ, αλλά έπρεπε επίσης να λύσω τη συμφωνία της, κάνοντάς την να μετανοήσει και να διαβάσει την Απάρνηση του σκότους. 

Προσπάθησαν να με δελεάσουν να κάνω και σ’ αυτή τη ζωή συμβόλαιο, αλλά τη γλύτωσα. Κάθε φορά που βρισκόμουν σε απόγνωση ήδη από τα 7 μου, και έλεγα πόσο λαχταρούσα να έχω ερωτική ανταπόκριση, μού ερχόταν μια ερώτηση στο νου, σαν να μού μιλάει κάποιος: «Θα έδινες οτιδήποτε;». Σκεφτόμουν κάθε φορά ότι θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει κάτι που μπορούσε να μού δώσει αυτό που ζητούσα, αλλά για να με ρωτάει αν θα έδινα οτιδήποτε σήμαινε ότι υπήρχε κίνδυνος, αφού θα μπορούσε να με σκοτώσει μετά. Σκεφτόμουν δηλαδή ότι αυτό το κάτι θα μού έπαιρνε μετά τη ζωή. Και φυσικά έλεγα πάντα όχι. Αυτό το όχι δεν μού έσωσε τη ζωή, αλλά την ψυχή! Όσον αφορά τα παιδιά-θαύμα, που μαθαίνουν πολύ γρήγορα ή έχουν εξωπραγματικό ταλέντο σε κάποιο τομέα, πολλά από αυτά έχουν συμβόλαιο. Καλό είναι οι γονείς να τα τσεκάρουνε. 

Ο Πέτερ, 48, πειραματίστηκε με το εκκρεμές και την αυτόματη γραφή. Στην αρχή το έκανε χωρίς να ζητήσει θεϊκή προστασία. Αργότερα το έκανε, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Τα μηνύματα που έγραφε το χέρι του από όμορφα άρχισαν να γίνονται απειλητικά. Δεν έχασε χρόνο όμως, αμέσως μάς εντόπισε. Στην πρώτη συνεδρία βγάλαμε το δαίμονα που είχε από προηγούμενη ζωή. Τού είχε κάνει αρκετά μεγάλη ζημιά στο λαιμό, αν και ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει ακόμα. Στη δεύτερη διώξαμε έναν από τους εξωγήινους που είχε έρθει με τα μεταφυσικά παιχνίδια που έπαιζε. Είχαν έρθει δύο, και τού είχαν συστηθεί ως οι πνευματικοί του οδηγοί. Αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ εύκολα, ειδικά με τα άτομα  που ασχολούνται με νεοεποχίτικες δραστηριότητες και πιστεύουν ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχουν κίνδυνοι ή κακές οντότητες. Όταν τούς πιστέψει κανείς και δεχτεί τη συνεργασία συνάπτει αυτόματα συμφωνία. Δυστυχώς είχαν προλάβει να τού βάλουν εμφυτεύματα τα οποία συχνά κάνουν πλύση εγκεφάλου. Το αποτέλεσμα ήταν ο Πέτερ να εξαφανιστεί πριν έρθει η ώρα να κάνουμε την τρίτη και τελευταία συνεδρία. Έτσι έμεινε με έναν εξωγήινο που συνεχίζει και τού βάζει εμφυτεύματα που τού ρουφάνε την ενέργεια και τον αποτρέπουν απ’ το να μάς ξαναζητήσει βοήθεια. Η ειρωνεία είναι ότι λίγο πριν εξαφανιστεί μάς παρακάλεσε να γίνει γρήγορα η συνεδρία γιατί αισθανόταν ότι οι εξωγήινοι προσπαθούσαν να τον απαγάγουν -και είχε δίκυο, αφού ο οδηγός μας τούς σταμάταγε. Πάντως έχει μπει ασπίδα και δεν μπορούν να τον απαγάγουν. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα δώσει σημάδια ζωής. Το ελάττωμα που εκμεταλλεύτηκαν είναι η ξερολίασή του. Νόμιζε ότι αυτός τα ξέρει όλα και τα καταφέρνει όλα. Συνέχισε να πειραματίζεται με νεοεποχίτικες πρακτικές και τον έπεισαν εύκολα ότι δε μας χρειάζεται και ότι μπορεί μόνος του να βρει τη λύση. 

Η Σύλβια, 34, είναι παρόμοια περίπτωση, αλλά πολύ πιο σοβαρή, αφού εργάζεται ως επαγγελματίας μέντιουμ. Οι οντότητες που ήρθαν και τής παρέστησαν τους οδηγούς ήταν εξωγήινοι. Είχε υπέρμετρες φιλοδοξίες για πλούτη και δόξα. Όταν έχουμε τέτοια κίνητρα, δεν έρχονται οντότητες απ’ το φως. Όσοι πελάτες της έχουν προβλήματα οι «οδηγοί» της τής λένε ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια ή κατάρα –ανάλογα με το τι θα πιστέψει ο κάθε πελάτης. Αρχικά ζητάει 900 δολλάρια για να κάνει διαλογισμούς. Αργότερα τούς ζητάει χιλιάδες δολλάρια για υποτιθέμενα υλικά (κεριά, λίθους κτλ) που είναι καθαγιασμένα και στέλνονται απ’ το Ισραήλ και που θα βοηθήσουν να σπάσει η κατάρα. Αν δε γίνει αυτό, ζητάει πολύ περισσότερα για να δοκιμάσει με άλλα υλικά. Μέχρι να τελειώσει τη δουλειά οι πελάτες έχουν ξεζουμιστεί απ’ τους εξωγήινους, που τούς παίρνουν τη ζωτική ενέργεια, για να μη μιλήσουμε για το πορτοφόλι τους. Και αν τα προβλήματα τους λύθηκαν είναι επειδή απέκτησαν μέσω της διαδικασίας το δικό τους εξωγήινο που τούς δίνει αυτό που θέλουν αλλά τούς παίρνει αργά-αργά την ψυχή.  Η Σύλβια έχει μεγάλο γραφείο σε κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης και έχει πλουτίσει. Όμως είναι τόσο θύμα όσο και οι πελάτες της, αφού είναι έρμαιο των εξωγήινων. Φροντίζουν να θυμάται όσα θέλουν αυτοί να θυμάται, να λαβαίνει μόνο τις κλήσεις, τα μηνύματα και τα γράμματα που θέλουν, να λέει πράγματα που αργότερα είναι σίγουρη ότι δεν είπε, κτλ. Οι προθέσεις της είναι δηλαδή καλές και η ίδια αξιαγάπητη, απλά δεν αποτελεί παρά ένα όργανο του σκότους. Οι εξωγήινοι που έχει είναι πάνω από εκατό. Περιφέρονται γύρω από το γραφείο της –που βρίσκεται σε ισόγειο με βιτρίνα- και πείθουν τον κόσμο να την επισκεφτεί. Την έχουν γεμίσει με εμφυτεύματα και κάθε τόσο αρρωσταίνει. Μαζί της έχω ανοιχτές υποθέσεις από παλιά και τής έχω αφαιρέσει γύρω στους 80 εξωγήινους που μού επιτέθηκαν. Αλλά η Σίλβια είναι μόνο ένα παράδειγμα των χιλιάδων και χιλιάδων όπως η ίδια σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλά μέντιουμ που έχουν δαίμονες ως οδηγούς αντί για εξωγήινους, ενώ ορισμένοι από αυτούς κάνουν ό, τι κάνουν συνειδητά. Άλλα μέντιουμ έχουν ψυχές πεθαμένων (και που δεν έχουν πάει στο Φως) που τα βοηθούν, κάτι που είναι επίσης σκοτεινό, αφού δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα εκ μέρους του Φωτός. Μπορούν να βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο σε επίγεια θέματα, αλλά όχι σε πνευματικά ή καρμικά. Και φυσικά οι πελάτες που αναθέτουν εργασία σε ένα τέτοιο διάμεσο κάνουν επίσης συμφωνία και χάνουν την ψυχή τους αφού πεθάνουν. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε περισσότερα παραδείγματα εναλλακτικών επαγγελματιών των οποίων η δουλειά είναι σκοτεινή επειδή έχουν συμφωνία με εξωγήινο (ή δαίμονα): https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/i-ekprosopi-tu-pseftiku-fotos.html

Θα μπορούσα να εξιστορίσω άπειρα παραδείγματα από διάφορους πελάτες, αλλά θα αναφέρω μόνο μερικά χαρακτηριστικά:

-Η Λύδια, 50, πήγαινε στη μία νεοεποχίτικη ενασχόληση μετά την άλλη -διαλέξεις, ασκήσεις, μαθήματα, κλπ. Είχε πολλά προβλήματα στη ζωή της, σοβαρές ασθένειες και δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Με βρήκε, άρχισε τον καρμικό καθαρισμό, χωρίς όμως να αφήσει όλες αυτές τις σκοτεινές πρακτικές. Δεν κράτησε ούτε δύο μήνες, αφού δεν πίστευε ότι ήταν σκοτεινές και διέκοψε τον καθαρισμό. Και το χειρότερο, ο γιος της τη μιμήθηκε, ενώ είχε επίσης μια παρόμοια συμφωνία και εμφυτεύματα, έχοντας παρακολουθήσει ένα σεμινάριο του Δαλάι Λάμα.

-Η Άννα, 45, είχε σχεδόν τελειώσει τον καθαρισμό όταν πήγε σε μια σειρά μαθημάτων για τα δελφίνια και τις φάλαινες και άλλα οικολογικά ζητήματα, μεταφυσικού περιεχομένου. Μου το είπε αργότερα, αλλά ήταν πολύ αργά. Τής είχαν βάλει εμφυτεύματα, τής κάνανε πλύση εγκεφάλου και δεν με πίστεψε.

Μια άλλη συνηθισμένη  κατηγορία είναι η περίπτωση των παιδιών που παρασύρονται και σκοτώνονται: https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/12/pos-na-sosete-ti-zoi-ke-tin-psihi-tu-pediu-sas.html

Άλλα παιδιά και ενήλικες εξαπατώνται μετά το θάνατο:

-Ο Pedro, 30 ετών, πέθανε από φυματίωση σε μια προηγούμενη ζωή (αυτή ενός παράλληλού του) στην ηλικία των 8 ετών. Τότε τού παρουσιάστηκαν κάτι όντα που τού είπαν ότι ο πρόωρος θάνατός του ήταν θυσία για να μην άρρωστήσει ποτέ πια και να είναι πολύ δυνατός. Τούς πίστεψε, χάρηκε και αυτή ήταν η συμφωνία. Τούς ακολούθησε στον πλανήτη τους όπου ενσαρκώθηκε ως ερπετοειδής. Στην πραγματικότητα, η θυσία ήταν για να μπλοκαριστεί ένας επικίνδυνος παράλληλος που ήταν μάγος.

-Ο ‘Angel, 36 ετών, πέθανε επίσης παιδί , ώς θυσεία για παρόμοιο σκοπό. Ήρθαν κάποια όντα και τού είπαν ότι ήταν θυσία για να είναι δυνατός και να βοηθήσει άλλα παιδιά να γίνουν σαν αυτόν. Τον ρώτησαν αν το ήθελε, αυτός είπε ναι, και μετενσαρκώθηκε ως ο αστικός μύθος Mothman.

-Ο Antonio και η Mariel, στα τριάντα τους, ήταν σε μια προηγούμενη ζωή (οι πράλληλοί τους) στην Πορτογαλία ο Francisco και η Jacinta, τα δύο αδέλφια που εξαπατήθηκαν από εξωγήινους οι οποίοι παρουσιάζονταν ως Παναγία, στο χωριό Φάτιμα. Τα παιδιά αυτά αρρώστησαν και βασανίστηκαν για μήνες και τελικά πέθαναν. Έγιναν ισχυροί εξωγήινοι, με επίπεδο ψυχής πολλών εκατομμυρίων.

-Η Έλενα, 57, ήταν απελπισμένη, βγήκε στη βεράντα της, κοίταξε τον ουρανό και φώναξε: «Ε, εσείς, όποιος κι αν υπάρχει εκεί έξω, σάς παρακαλώ βοηθήστε με!». Αυτή ήταν συμφωνία με εξωγήινους, αφού το είπε με αρνητικά συναισθήματα και δεν ζήτησε βοήθεια από τον Θεό, αλλά απ’ οποιονδήποτε.

-Η Henrika, 27 ετών, προσευχήθηκε στον Θεό, αλλά με απελπισία και ήρθαν εξωγήινοι και τής έβαλαν εμφυτεύματα.

Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν εκατομμύρια και εκατομμύρια, αλλά οι δύο τελευταίες ήταν ήδη πελάτισσές μου και ήξεραν περισσότερα από τους άλλους. Αλλά ακόμη κι αυτές την πάτησαν.

H Yazmín, 35 ετών, είχε καρμικά εμφυτεύματα από συμφωνία προηγούμενης ζωής:

-ΗΠΑ, Αριζόνα, 1719. Ταξίδευε με την οικογένειά της, ήταν 5 χρονώ, και περνάγανε με καρότσα από την έρημο για να εγκατασταθούν στη Δύση. Πάνω στο βουνό εμφανίστηκαν κάποιοι ληστές πάνω σε άλογα που πυροβολούσαν και κατέβαιναν το βουνό με σκοπό να τούς επιτεθούν. Κυριευμένη από φόβο, η Yazmín επιθύμησε με όλη την καρδιά της να συμβεί ένα θαύμα, να είναι αυτή που θα το κάνει να συμβεί με τη δύναμη της σκέψης της και να μην πάθουν τίποτα αυτή κι οι δικοί της. Την άκουσε ένας εξωγήινος και έγινε συμφωνία. Ο αρχηγός των ληστών έπεσε όταν το άλογό του σκόνταψε σε μια πέτρα και σκοτώθηκε. Οι σύντροφοί του σταμάτησαν για να τον βοηθήσουν και η καρότσα έφυγε. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε, έκτισε ένα αγρόκτημα και έζησε ευτυχισμένη. Η Yazmín το έκανε συνήθεια να επιθυμεί έντονα διάφορα πράγματα. Όταν ήθελε κάτι πολύ, συγκεντρωνότανε και ο εξωγήινος το έκανε να συμβεί. Μεγάλωσε, παντρεύτηκε το αγόρι της επιλογής της, κάνανε παιδιά και κτίσανε το δικό τους ράντσο. Μια μέρα, στα 40 της περίπου, ήταν μόνη στο αγρόκτημα, επειδή ο σύζυγός της και τα παιδιά της ήταν στην πόλη σε δουλειές. Ήρθαν ληστές, έκλεψαν πράγματα από το σπίτι και βίασαν και σκότωσαν την κοπέλλα. Και ο εξωγήινος πήρε την ψυχή της. Ο σύζυγος, ανακαλύπτοντας την τραγωδία, αποφάσισε να πουλήσει τη γη και το ράντσο και να ζήσει στην πόλη με τα παιδιά του. Σ΄αυτή τη ζωή η Yazmín ζήτησε να βρει πλούσιο άντρα και έκανε καινούργια συμφωνία.

Alejandro, 26 χρονών

-Bαρκελώνη, 1959. Ο Alejandro ήταν ένας ενθουσιώδης νεαρός που ασχολιόταν με τα καπνά. Πήγε στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα για διακοπές και, ξαπλωμένος στην παραλία, είδε ένα όμορφο κορίτσι να βγαίνει από τη θάλασσα. Ήταν κι αυτή σε διακοπές εκεί, με τη μητέρα της. Ρώτησε γι 'αυτές, βρήκε το ξενοδοχείο όπου μένανε και κατάφερε να τις συναντήσει. Το όνομά της ήταν Τζούντιθ. Τού ζήτησε ένα τσιγάρο και τής το έδωσε. Και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. Αυτή ζούσε επίσης στη Βαρκελώνη και ο Αλεχάντρο τής πρόσφερε δουλειά, καθώς αυτή μιλούσε γαλλικά και αγγλικά και αυτός σχεδίαζε να ξεκινήσει μια διεθνή επιχείρηση. Γνωρίστηκαν καλύτερα και παντρεύτηκαν. Απέκτησαν 3 παιδιά και είχαν μια καλή ζωή, γεμάτη διασκέδαση. Ο Alejandro πέθανε στην ηλικία εξήντα χρόνων από καρκίνο. Αυτή ήταν ενσαρκωμένη εξωγήινη και πήρε την ψυχή του ως σκλάβα στον πλανήτη της. Σε αυτή τη ζωή, ο Alejandro, που είναι ο παράλληλος της χαμένης ψυχής, έχει πολλά προβλήματα με τους εξωγήινους, που τον έκαναν να εγκαταλείψει τη θεραπεία. 

Θα τελειώσω με μια υπόθεση που ολοκλήρωσε τη θεραπεία, ο Manuel, 24 χρονών. Κι αυτός είχε ασχοληθεί με πολλές νεοεποχίτικες πρακτικές και έκανε συμφωνίες με εξωγήινους και στον ύπνο του. Αλλά δεν τούς επέτρεψε να τον χειραγωγήσουν άλλο, ακολούθησε τις συμβουλές μου και τελείωσε τον καθαρισμό και την ανάκτηση ψυχής με επιτυχία. Πριν είχε μέχρι και σκέψεις αυτοκτονίας, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα συνεχίζει τις σπουδές του.

Διαβάστε το άρθρο μου περί συμφωνιών για να μάθετε να τις αποφεύγετε και να λύσετε όσες έχετε: https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/pithanes-simfonies-me-demones.html





Δεν υπάρχουν σχόλια: