Πνευματικός πόλεμος: Ιουλίου 2021

7.25.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 7


 Θέματα: Νεοεποχίτικα αναγνώσματα, φωτεινές και σκοτεινές πρακτικές, Βίβλος, συμφωνίες.

7.24.2021

Παράλληλες ζωές

                           



Ο Dick Sutphen ήταν ο πρώτος υπνοθεραπευτής που έγραψε για την υποδιαίρεση ψυχών στο “Ξαναγεννηθήκατε για να είστε μαζί”. Όλες οι ψυχές αποτελούνται από συνείδηση και ενέργεια και στην πορεία της κάθε κεντρικής ψυχής δημιουργούνται καινούργιες παράλληλες ψυχές που ενσαρκώνονται και εξελίσσονται. Όταν βρίσκονται στο Φως, είναι σε επαφή με τις εμπειρίες όλων των παράλληλων, αλλά ενώ είναι ενσαρκωμένες κρατάνε μόνο αυτό που χρειάζονται. Οι καινούργιες ψυχές δημιουργούνται από την πνευματική εργασία μιας άλλης ψυχής, αποκαλούμενης ανώτερος εαυτός. Φυσικά ο Θεός είναι ο πραγματικός δημιουργός όλων των ψυχών, εμείς απλά συμβάλλουμε. 

7.22.2021

Εξωγήινα μηχανήματα

 

 


 



Τα άτομα που έχουν εξωγήινα εμφυτεύματα στον εγκέφαλο ελέγχονται και επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις αιθερικές εξωγήινες συσκευές που συνδέονται με το εμφύτευμα εγκεφάλου και από άλλες που τοποθετούνται γύρω από αυτό ή στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές τους. Ακολουθώντας τις οδηγίες μου στις παραγράφους 38, 39 και 40 του άρθρου https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/prostasia-enantion-psihikis-epithesis.html μπορούν να τις σπάσουν με το σπαθί ή άλλα όπλα. Οι εξωγήινοι δεν θα μπορούν να επανασυνδέσουν την ίδια συσκευή, θα πρέπει να βάλουν άλλη, μέχρι να εξαντληθεί εντελώς η παρακάτω λίστα (η οποία προφανώς δεν είναι πλήρης).


Αυτά τα εξωγήινα αστρικά μηχανήματα ή ιδιοσυσκευές έχουν ως στόχο να προκαλούν διάφορες ενέργειες και παρενέργειες στους ανθρώπους. Επίσης συμπληρώνω με κάποιες τεχνικές μαύρης μαγείας που μπορεί κανείς να καταπολεμήσει όταν τις γνωρίζει. Αυτές τοποθετούνται σε οποιονδήποτε, δε χρειάζεται να έχει εμφυτεύματα.

7.16.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 6



Θέματα: Δίδυμες ψυχές, κόκκινοι και τεχνικές προστασίας από αυτούς/βοήθειας προς αυτούς, ζώα και συμφωνίες, εξωγήινα μηχανήματα και εμφυτεύματα, εξωγήινοι και κλώνοι.

Αν και χάρη στη λήξη του Αρμαγεδδώνα δεν υπάρχουν πλέον κόκκινοι, ούτε σκοτεινοί εξωγήινοι, αυτά τα θέματα είναι πάντα ενδιαφέροντα ώστε να βγει στο Φως η αλήθεια.