Πνευματικός πόλεμος: Σεπτεμβρίου 2021

9.11.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 8





Θέματα: Δίδυμες ψυχές, κόκκινοι και τεχνικές προστασίας από αυτούς/βοήθειας προς αυτούς, ζώα και συμφωνίες, εξωγήινα μηχανήματα και εμφυτεύματα, εξωγήινοι και κλώνοι.

Αν και χάρη στη λήξη του Αρμαγεδδώνα δεν υπάρχουν πλέον κόκκινοι, αυτά τα θέματα είναι πάντα ενδιαφέροντα ώστε να βγει στο Φως η αλήθεια. 

Υπνοθεραπεία και εγκλωβισμένες ψυχές

                      

 



                                                     

Πολλές άυλες οντότητες προσκολλούνται στο αστρικό σώμα των ανθρώπων. Αυτές μπορεί να είναι δαίμονες, εξωγήινοι, υβρίδια, στοιχοιακά, ξωτικά, ψυχές ζώων, σκεπτομορφές, κτλ. Όμως το πιο συνηθισμένο είναι οι ανθρώπινες ψυχές.

9.05.2021

Βρυκόλακες


Εξετάζοντας τις προηγούμενες ζωές των πελατών μου διαπίστωσα ότι οι βρυκόλακες είναι απλοί άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει την κακή συνήθεια να πίνουν ανθρώπινο αίμα, αφού ανακάλυψαν ότι αυτό δίνει δύναμη. Με αυτό τον τρόπο συνδέονται  με ένα σκοτεινό ον, που ονομάζεται μπαχομέχ. Οι μπαχομέχ είναι νεφελίμ (βλέπε άρθρo https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/nefelim-ke-anunaki.html για περισσότερες πληροφορίες) που μοιάζουν με γιγάντιες νυχτερίδες με κόκκινα μάτια και ημιανθρώπινο σώμα. Οι μπαχομέχ αφαιρούν τη ζωτική δύναμη των ανθρώπων για να τραφούν. Υπό την επίδραση ενός μπαχομέχ, το άτομο μπορεί να σκοτώσει προκειμένου να πιει ανθρώπινο αίμα. Αυτό ισοδυναμεί με συμφωνία με έναν μπαχομέχ, ο οποίος αργότερα σκοτώνει το άτομο, τού παίρνει την ψυχή και την μετενσαρκώνει ως μπαχομέχ. Οι μπαχομέχ  είναι λοιπόν οι αληθινοί βρικόλακες. Όλα τα άλλα είναι θρύλοι και δεισιδαιμονίες, αν και υπάρχουν αθάνατοι άνθρωποι, χάρη στη διαρκή κλοπή ψυχών. Ιδού μερικά παραδείγματα βρυλοκάκων: