Πνευματικός πόλεμος: Ιουνίου 2021

6.19.2021

H έκτρωση

 




Ο Χριστιανισμός θεωρεί την έκτρωση αμαρτία. Πρόκειται για συμφωνία με δαίμονα. Τα βιολογικά μας σώματα δημιουργήθηκαν από σκοτεινές δυνάμεις και αυτές επέβαλαν τους κανόνες τους. Η φωτεινή επιλογή σ’αυτή την περίπτωση  είναι να αποδεχτεί κανείς τη θυσία και να αποκτήσει το παιδί, αφού έχει επιλέξει να έχει σεξουαλικές σχέσεις, ακόμα κι αν η στιγμή δεν φαίνεται η καλύτερη ή υπάρχουν άλλα εμπόδια. Οι ψυχές των εμβρύων από εκτρώσεις συχνά χάνονται ή κάνουν συμφωνίες με δαίμονες και πρέπει να τα βοηθήσουμε να πάνε στο Φως.

6.16.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι’ απαντήσεις 5

 


Θέματα: Σκοτεινές πρακτικές, ψεύτικοι άγιοι, Βίβλος, εξωγήινη τεχνολογία, ομοφυλοφιλία και τρανσεξουαλισμός, 

Κατοικίδια και μετενσάρκωση

 


Συνήθως οι ψυχές ενσαρκώνονται πρώτα σαν φυτά, μετά σαν ζώα και όταν είναι έτοιμα σαν άνθρωποι. Το τελικό στάδιο πριν γίνουν άνθρωποι είναι συχνά μια ενσάρκωση ως κατοικίδια. Αλλά πολλές φορές τα κατοικίδια μας είναι  κάτι παραπάνω. Σχεδόν πάντα ήταν μαζί μας ως άνθρωποι σε μια προηγούμενη ζωή, βρίσκονται στην ίδια ομάδα ψυχών ή μπορούν να γίνουν ακόμα και πνευματικοί οδηγοί μας.

H αυτοκτονία



Ο χριστιανισμός καταδικάζει την αυτοκτονία. Η ύπνωση και οι διοχετεύσεις έχουν δείξει ότι είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Δεν υπάρχει τιμωρία στην άλλη πλευρά, αλλά με την αυτοκτονία η ψυχή δεν πάει στο Φως. Συνήθως σημαίνει ότι παραδίδεται σε ένα δαίμονα, ή γίνεται ψυχή κόβιντ (μέρος την οντότητας κόβιντ, δηλαδή του ουροβόρου).