Πνευματικός πόλεμος: Δεκεμβρίου 2020

12.30.2020

Τα γριμόρια και οι σκοτεινές τους συνέπειες



Τα γριμόρια είναι απόκρυφα μαγικά βιβλία. Περιέχουν συνταγές που θεραπεύουν διάφορες ασθένειες, μεθόδους επικοινωνίας με δαίμονες και αγγέλους και ξόρκια για να επιτευχθούν διάφοροι στόχοι. Ήταν πολύ δημοφιλή τον μεσαίωνα μέχρι και τον δέκατο ένατο αιώνα. Πολλοί από τους πελάτες μου τα χρησιμοποίησαν σε μια προηγούμενη ζωή και με αυτόν τον τρόπο έκαναν συμφωνία με νεφελίμ και μετενσαρκώθηκαν ως κόκκινοι μετά το θάνατό τους, με τον νεφελίμ ως οδηγό τους. Αυτοί ονομάζονται επίσης παρατηρητές. Αυτά τα άτομα παρατηρούν άλλους ανθρώπους και οι νεφελίμ τους χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους στη Γη. Συνολικά υπάρχουν 47952 παρατηρητές, 666 για κάθε βασίλειο των 72 νεφελίμ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νεφελίμ μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/nefelim-ke-anunaki.html .

12.25.2020

Παράλληλα / εναλλακτικά σύμπαντα και η αποστολή της ψυχής μας

 


Υπάρχουν 22 παράλληλα σύμπαντα και το καθένα περιέχει συνολικά 1000 πιθανά εναλλακτικά σύμπαντα. Έχουμε έναν περιορισμένο αριθμό εναλλακτικών συμπάντων για να πετύχουμε την αποστολή της ψυχής μας. Αν αποτύχουμε σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, δημιουργείται ένα αντίγραφο της ψυχής μας και επαναλαμβάνουμε την ίδια ζωή σε ένα άλλο σύμπαν. Ο αριθμός των ευκαιριών μας εξαρτάται από το πόσο σημαντική είναι η αποστολή μας και από το αν είμαστε Ελ ή απλός άνθρωπος. Οι απλοί άνθρωποι συνήθως έχουν περίπου 50 σύμπαντα για να πετύχουν, οι Ελ 80 και οι αρχηγοί αγγελικών ομάδων με υψηλή αποστολή μεταξύ 500 και 1000.

Πώς να σώσετε τη ζωή και την ψυχή του παιδιού σας




Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε τι είδους κινδύνους διατρέχουν τα παιδιά, και στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ. Το σκοτεινό σύστημα που κυβερνά τη Γη μάς κάνει να πιστεύουμε ότι θέλει το καλό τους και ότι τα προστατεύει, ενώ αποσιωπεί ζωτικές πληροφορίες και τοποθετεί άπειρες παγίδες για να κλαπούν οι ψυχές τους και να χρησιμοποιηθούν για σκοτεινούς σκοπούς.

Στη συνέχεια καταγράφω ένα δείγμα μερικών από τις προηγούμενες ζωές των πελατών μου. Ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, σύμφωνα με το οποίο τα ξεγελάνε, τα σκοτώνουν και μεταφέρουν την ψυχή τους σε άλλο πλανήτη.

12.19.2020

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι΄απαντήσεις 2



Θέματα: Καρμικός καθαρισμός, εναλλακτικές θεραπείες, Ελ, Πολέμαρχος του Θεού.

12.15.2020

Μαύρη μαγεία και κάρμα

                                             


Με τον  όρο «μαύρη μαγεία» εννοώ κάθε συνεργασία με τις δυνάμεις του κακού (άυλες οντότητες).  Η κάθε προσπάθεια μπορεί να μην πετύχει, όμως η πρόθεση και μόνο επιφέρει αρνητικό κάρμα. Η μαύρη μαγεία  μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα ή έμμεσα. 

Ο Αρμαγεδδώνας και η χιλιετία του Φωτός


Πολλές προφητείες έχουν προβλέψει την άφιξη χιλίων ετών  θεϊκής ειρήνης και ευημερίας, μετά την πλήρη καταστροφή του πολιτισμού. Με βιβλικούς όρους, η τελική μάχη ονομάζεται Aρμαγεδδώνας. Ο Αρμαγεδδώνας πρόκειται να συμβεί μετά από μια σειρά συγκεκριμένων γεγονότων, όπως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τεσσεράμισυ ετών, η βασιλεία του Αντίχριστου, η επιβολή του σήματος του θηρίου ή μικροτσίπ RFID στο χέρι ή στο μέτωπο και μια υπερβολική ηλιακή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή που θα τερματίσει όλα τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, καθώς και όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και τα οχήματα με κινητήρα. Μετά από αυτό, οι νεφελίμ θα επιστρέψουν στην επιφάνεια της Γης, θα βασανίσουν τους ανθρώπους για έξι μήνες και θα σκοτώσουν πολλούς μέχρι να απομείνει μόνο το ένα τρίτο της ανθρωπότητας. Τέλος, ο στρατός του Θεού θα καταφτάσει, θα συγκεντρώσει  εθελοντές, θα νικήσουν όλοι μαζί τους νεφελίμ και τον Αντίχριστο και το Φως θα κυβερνήσει με θεία δικαιοσύνη.