Πνευματικός πόλεμος: Τα γριμόρια και οι σκοτεινές τους συνέπειες

12.30.2020

Τα γριμόρια και οι σκοτεινές τους συνέπειες



Τα γριμόρια είναι απόκρυφα μαγικά βιβλία. Περιέχουν συνταγές που θεραπεύουν διάφορες ασθένειες, μεθόδους επικοινωνίας με δαίμονες και αγγέλους και ξόρκια για να επιτευχθούν διάφοροι στόχοι. Ήταν πολύ δημοφιλή τον μεσαίωνα μέχρι και τον δέκατο ένατο αιώνα. Πολλοί από τους πελάτες μου τα χρησιμοποίησαν σε μια προηγούμενη ζωή και με αυτόν τον τρόπο έκαναν συμφωνία με νεφελίμ και μετενσαρκώθηκαν ως κόκκινοι μετά το θάνατό τους, με τον νεφελίμ ως οδηγό τους. Αυτοί ονομάζονται επίσης παρατηρητές. Αυτά τα άτομα παρατηρούν άλλους ανθρώπους και οι νεφελίμ τους χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους στη Γη. Συνολικά υπάρχουν 47952 παρατηρητές, 666 για κάθε βασίλειο των 72 νεφελίμ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νεφελίμ μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/nefelim-ke-anunaki.html .

Παρακάτω ακολουθεί ένα δείγμα προηγούμενων ζωών πελατών μου γύρω από αυτό το θέμα (το όνομα είναι το σημερινό, αλλά δεν είναι πάντα το πραγματικό) όπου διαφαίνεται η ειρωνία στον τρόπο και στη στιγμή που η οντότητα συχνά επιλέγει να σκοτώσει αυτούς τους ανθρώπους:

Παναγιώτης, 45

-Λονδίνο, 1344. Ο Παναγιώτης ήταν γιος ευυπόληπτης οικογένειας  και σπούδασε φυσική, μαθηματικά και φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως καθηγητής φυσικής και πειραματίστηκε με την αλχημεία. Βρήκε ένα απόκρυφο βιβλίο με ξόρκια. Έκανε ένα και κατάφερε να φτιάξει χρυσό. Παντρεύτηκε και η γυναίκα του τον βοηθούσε με τα πειράματά του. Κανείς άλλος εκτός οικογένειας δεν ήξερε για την απόκρυφη δραστηριότητα του. Απέκτησε ένα γιο που έζησε, αλλά τα άλλα του παιδιά πέθαναν όταν ήταν βρέφη ή η σύζυγός του απέβαλλε. Ο γιος του τον βοηθούσε στην προετοιμασία του χρυσού. Ωστόσο, μια μέρα η πανούκλα ήρθε στην πόλη και οι τρεις τους αρρώστησαν και πέθαναν. Μετενσαρκώθηκαν ως κόκκινοι με τον νεφελίμ ως οδηγό.


Zoran, 46

Γερμανία, 16ος αιώνας. Ο Zόραν σπούδασε ιστορία στο πανεπιστήμιο και μαζί με έναν συμμαθητή του ήρθε σε επαφή με βιβλία μαγείας και γριμόρια. Άρχισε να τα μελετάει. Έκανε ένα ξόρκι για να αποκτήσει δύναμη, πλούτο και επιτυχία και έτσι έγινε συμφωνία με έναν νεφελίμ  καχρέχ (με κεφάλι ταύρου και σώμα ανθρώπου). Έγινε καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο. Οι μαθητές του τον άκουγαν συνεπαρμένοι, γιατί τούς έλεγε ιστορίες που έστελναν στο μυαλό του οι νεφελίμ και οι οποίες δεν υπήρχαν στα βιβλία. Παντρεύτηκε και έφτιαχνε κρυφά χρυσάφι. Έγινε πολύ πλούσιος αλλά ο νεφελίμ τον έκανε να πεθάνει πρόωρα ώστε να τον μετενσαρκώνει ως κόκκινο (ο παράλληλος μασώνος του πελάτη μου) μέχρι σήμερα.


Aurora, 26

-Η Aουρόρα είχε μια ζωή ως μάγισσα στην Ισπανία, στα τέλη του δέκατου πέμπτου αιώνα. Χρησιμοποίησε γριμόρια και έτσι έκανε συμφωνία με έναν νεφελίμ μαλτσέχ (κυνοκέφαλο). Πήρε όλα όσα ήθελε με αυτά τα μάγια, αλλά ασχολιόταν και επαγγελματικά. Πέθανε από μια ασθένεια εξαιτίας της κατάρας άλλης μάγισσας που τη ζήλευε. Τώρα είναι ενσαρκωμένη στη Γαλλία ως άνδρας και μασώνος.


Jerónimo, 14

-Κολομβία, 1842. Ο Χερόνιμο ήταν ένα άτακτο και ανήσυχο παιδί. Ανυπομονούσε να ανακαλύψει πράγματα που οι άλλοι δε γνώριζαν. Μια μέρα είδε στο χωριό ένα μάγο santero να σκοτώνει μια κότα και ήταν περίεργος να μάθει τι δυνάμεις πραγματοοποιούσαν αυτά που ζητούσαν οι πελάτες του. Έκανε διάφορες δουλειές για να εξοικονομήσει χρήματα και να πάει στο κολέγιο. Τα κατάφερε και μελέτησε ιστορία και πολιτισμό. Αλλά το πραγματικό του ενδιαφέρον ήταν η μυστική γνώση. Βρήκε κάποια απόκρυφα βιβλία και τα μελέτησε. Τον ενδιέφερε περισσότερο η υψηλή μαγεία, και ήθελε να μάθει πώς λειτουργούσαν όλα πριν τα θέσει σε εφαρμογή. Έκανε πολλά ξόρκια για επιτυχία και δύναμη. Εργαζόταν ως ιδιωτικός δάσκαλος, αλλά διέδιδε και τις άλλες γνώσεις του και με αυτόν τον τρόπο απέκτησε τους πρώτους του πελάτες. Τον εμπιστεύονταν για τις γνώσεις και τη σοβαρότητά του. Έκανε μάγια γι’ αυτούς και τους έδινε φυλαχτά και ταλισμάν. Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και είχε μια καλή ζωή. Η μαγεία που έκανε ήταν με τη βοήθεια ενός νεφελίμ λαχμέχ (σφίγγα) από το γριμόριο που χρησιμοποιούσε.


Ολυμπία, 23

-Γερμανία, 1560. Η οικογένεια της Ολυμπίας ήταν φτωχιά και δεν είχαν να φάνε. Η μητέρα της προσευχόταν, αλλά τα πράγματα δεν άλλαζαν πολύ. Η Ολυμπία, όταν μεγάλωσε, έμαθε από μια φίλη για τους άλλους θεούς και τη βοήθειά τους. Η φίλη ήξερε ότι στα παλαιοπωλεία μπορούσαν να βρεθούν απόκρυφα βιβλία και βγήκαν για να τα αναζητήσουν. Ένας πωλητής τούς είπε ότι είχε ένα, αλλά τού είχε κοστίσει πολλά χρήματα και έπρεπε να τον πληρώσουν για να τις επιτρέψει να το διαβάσουν. Τα δύο κορίτσια συγκέντρωσαν χρήματα και τού έδωσαν ένα ποσό. Κάθισαν στο κρυφό πίσω δωμάτιο του καταστήματος και διάβασαν. Βρήκαν κάποια ξόρκια για να αποκτήσουν πλούτη, αγάπη και επιτυχία. Επέλεξαν το πιο εύκολο, το αντέγραψαν και το έκαναν. Η Ολυμπία συνάντησε σύντομα έναν πλούσιο πατέρα και το γιο του στο ίδιο μαγαζί. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους, ήταν συμβατοί και παντρεύτηκαν. Η Ολυμπία μετακόμισε στην πόλη, σε ένα ωραίο σπίτι με όλες τις ανέσεις. Απέκτησαν παιδιά και είχαν μια καλή ζωή. Η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα, σκέφτηκε απλά ότι οι προσευχές της είχαν εισακουστεί. Μια μέρα που η Ολυμπία ήταν ήδη άνω των 50 ετών, θέλησε να κάνει κάτι για να φανεί νεότερη. Ανέβηκε σε μια σκάλα για να πάρει το γριμόριο που ήταν κρυμμένο στη βιβλιοθήκη. Αλλά όταν κατέβαινε έχασε την ισορροπία της, έπεσε, χτύπησε το κεφάλι της και πέθανε ακαριαία. Ο νεφελίμ μπαχομέχ (γιγαντιαία νυχτερίδα με κόκκινα μάτια) τη σκότωσε και την έκανε να μετενσαρκωθεί ως κόκκινη. 


Σάββας, 32

-Ιταλία, Γένοβα, 1811. Ο Σάββας ήταν ένα δραστήριο, ονειροπόλο και φιλόδοξο παιδί από καλή οικογένεια. Ήθελε να πετύχει σε όλους τους τομείς, να κάνει ένα σπουδαίο έργο, να έχει χρήμματα, να ταξιδέψει, να έχει τον θαυμασμό όλων, να είναι δημοφιλής στις γυναίκες. Βρήκε ένα απόκρυφο βιβλίο σε ένα βιβλιοπωλείο, ένα γριμόριο, όπου υπήρχε ένα τελετουργικό για να επιτευχθούν όλα αυτά. Το έκανε και προσέλκυσε έναν νεφελίμ καχρέχ που τού τα έδωσε. Σπούδασε αρχιτεκτονική, ιστορία, τέχνες, κλπ. στο πανεπιστήμιο και έστησε επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Ταξίδευε πολύ, είχε πολλές ερωμένες, σχεδίαζε και επόπτευε πολλά κτήρια που τού είχαν ανατεθεί, θέατρα, εκκλησίες, βιβλιοθήκες, κλπ. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, αλλά συνέχισε να έχει ερωμένες στα ταξίδια του. Μια μέρα, καθώς γιόρταζε με τους φίλους του και έπιναν κρασί, έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Ο καχρέχ τον πήρε μόλις πάτησε τα πενήντα.


 Edel, 62 

-Αγγλία, Μπρίστολ, 1380. Η Έντελ ήταν αγόρι και ζούσε στο παλάτι. Αυτός και τα άλλα αγόρια της βασιλικής οικογένειας μελετούσαν στη βιβλιοθήκη με τον δάσκαλό τους και έβγαιναν για να παίξουν στον μεγάλο κήπο. Υπήρχε μια κλειδωμένη ντουλάπα στη βιβλιοθήκη που τράβηξε την περιέργεια των παιδιών. Ήξεραν ότι υπήρχαν απαγορευμένα βιβλία εκεί μέσα. Και αφού οι ενήλικες δεν τα άφηναν να τα δουν, έψαξαν και βρήκαν το κλειδί. Το έκλεψαν, άνοιξαν το ντουλάπι και πήραν ένα βιβλίο. Το έκρυψαν και όταν πήγαιναν στον κήπο για να παίξουν το διάβαζαν. Έκαναν ένα ξόρκι για να δουν αν θα λειτουργήσει. Ο μεγάλος αδερφός της Edel ζήτησε πλούτη και ελευθερία, ένα άλλο παιδί γνώση και η Edel ζήτησε σεβασμό και υπακοή απ΄ όλους. Τα μάγια δούλεψαν και τα παιδιά πήραν αυτά που ζήτησαν. Ο μεγάλος αδερφός έγινε βασιλιάς και απόλαυσε τα πλούτη του και το δικαίωμά του να κάνει ό,τι ήθελε, αλλά αφού η Edel είχε ζητήσει να τη σέβωνται όλοι, οι 3 νεφελίμ συμφώνησαν να σκοτώσουν τον μεγάλο αδερφό ώστε ο μικρός να γίνει βασιλιάς και να λάβει τον πρέποντα σεβασμό. Το απόλαυσε λοιπόν κι αυτός, αλλά τελικά πέθανε από σύφιλη και τότε κανείς δεν ένιωθε πια σεβασμό γι' αυτόν. Μετά το θάνατό του μεγάλου αδερφού, ο νεφελίμ του τού είπε ότι ο μικρός αδερφός είχε ζητήσει να γίνει βασιλιάς και ο μεγάλος αδερφός ζήτησε εκδίκηση. Συναντήθηκαν σε μια άλλη ζωή όπου μπόρεσε να πάρει εκδίκηση. Ο νεφελίμ μπαλάχ (με κεφάλι τράγου και σώμα ανθρώπου) του μικρού αδερφού τον έκανε να ενσαρκωθεί στην εποχή μας και πάλι στην Αγγλία, όπου εντάχθηκε στους Illuminati. 


Edgaras, 26 

-Αγγλία, 1856. Ο Έντγκαρας ήταν ένα φιλόδοξο και περιπετειώδες παιδί. Αυτός και οι φίλοι του ήθελαν να βρουν κρυμμένες αλήθειες και πήγαν σε ένα παλαιοπολείο. Αγόρασαν ένα γριμόριο και το μελέτησαν. Βρήκαν το καλύτερο ξόρκι και ζήτησαν επιτυχία σε όλους τους τομείς. Ο Edgaras σπούδασε νομική, φιλοσοφία και ιστορία και έγινε καθηγητής πανεπιστημίου. Έπειτα έγινε διπλωμάτης. Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και είχε μια καλή οικογενειακή ζωή. Αργότερα έγινε πρέσβης. Ξεκίνησε με την οικογένειά του για τη Γερμανία για να εργαστεί εκεί για λίγα χρόνια. Αλλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Με τα μάγια έγινε μια συμφωνία με έναν νεφελίμ που τον πήρε σε ηλικία περίπου 50 ετών. 


Alejandro, 25

-Ιταλία, 1616. Όταν ήταν μικρός ο Aλεχάντρο ήταν πολύ ανταγωνιστικός με τα άλλα παιδιά, στο σχολείο και στη γυμναστική. Συμμετείχε σε πολλές κούρσες και σκαρφάλωνε στο σχοινί. Ήθελε να είναι ο καλύτερος σε όλα, και συνήθως ήταν. Μεγαλώνοντας, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος ήταν μηχανικός. Και στο πανεπιστήμιο ήθελε να είναι ο καλύτερος. Άκουσε για τα παλιά βιβλία μαγείας, τα οποία εγγυώνταν επιτυχία σε όλα. Βρήκε ένα σε ένα κατάστημα με αντίκες, το μελέτησε και έκανε ένα ξόρκι για να είναι ο καλύτερος και να έχει ό,τι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Πέρασε μια καλή ζωή, με μια όμορφη γυναίκα, υπάκουα και υποδειγματικά παιδιά, επιτυχία στην εργασία. Μια μέρα, καθώς πήγαινε στα εγκαίνια ενός από τα κτήριά του, πέθανε στο δρόμο, λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει. Ο νεφελίμ του γριμορίου τον πήρε στα πενήντα του και κάτι.


 Άννα, 43 

-Ιταλία, Μπολόνια, 1617. Η Άννα ήταν ένα φιλόδοξο παιδί από καλή οικογένεια. Όταν μεγάλωσε, σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο. Αυτός και οι φίλοι του είχαν προοδευτικές ιδέες και έψαχναν απόκρυφα βιβλία με την ελπίδα να ανακαλύψουν τα μυστικά που πίστευαν είχε αποκρύψει η εκκλησία, ώστε να μπορεί να κυβερνάει εύκολα τους απλούς ανθρώπους. Τα μελέτησαν και έκαναν το ξόρκι που θεώρησαν καταλληλότερο. Η Άννα ζήτησε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Έγινε ένας σεβαστός και ικανός δικηγόρος, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά και όλα πήγαιναν καλά γι 'αυτόν. Είχε πολλούς ένοχους πελάτες τους οποίους βοήθησε να ξεφύγουν από τον νόμο. Μετά τη νίκη μιας τέτοιας υπόθεσης, όταν έβγαινε από το δικαστήριο και ενώ τού έδιναν συγχαρητήρια, έπαθε καρδιακή προσβολή και έπεσε νεκρός. Ο νεφελίμ λοσντβέχ του (λεοντόμορφος) τον πήρε στην ηλικία των 59.


 Gabriela, 62

-Ιταλία, Φλωρεντία, 1616. Η Γαβριέλλα ήταν γιος ενός πολύ αυστηρού ιερέα που ήταν κολλημένος στις γραφές και τον λόγο της εκκλησίας. Ήταν αυστηρός και σε προσωπικό επίπεδο και στη σχέση του με τον γιο του. Ο γιος αισθανόταν καταπιεσμένος. Ήθελε να είναι ελεύθερος και να κάνει τα πράγματα που τού άρεσαν. Ο πατέρας του τού απαγόρευε τα πάντα. Ένας φίλος του είχε παρόμοιες σκέψεις και άρχισαν να ανταλλάσσουν ιδέες. Είπαν ότι ο Θεός δεν ήταν δυνατόν να επιβάλλει τίποτα, πόσο μάλλον την καταπίεση και τη σκληρότητα. Αν ο Θεός ήταν αγάπη θα έπρεπε να αφήνει τους ανθρώπους να είναι ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Επομένως, ο θεός της εκκλησίας, η Ιερά Εξέταση και όλα αυτά δεν μπορούσαν να είναι καλά πράγματα. Έπρεπε να αναζητήσουν την αλήθεια, η οποία προφανώς βρισκόταν μέσα στα απαγορευμένα βιβλία. Θα τα έβρισκαν, θα τα διάβαζαν και θα εφάρμοζαν αυτή την αλήθεια κρυφά και έτσι δε θα τούς ανακάλυπταν για να τούς στείλουν στην πυρά ως μάγους. Θα κρατούσαν το μυστικό μεταξύ τους και θα προσποιούνταν μπροστά σε όλους τους άλλους, έτσι ώστε κανείς να μην υποψιαστεί τίποτα. Και έτσι έγινε. Όταν μεγάλωσαν λίγο πήγαν σε έναν παλαιοπόλη, πλήρωσαν για να διαβάσουν αυτά τα βιβλία στο μυστικό δωμάτιο που υπήρχε εκεί, αντέγραψαν ό,τι χρειάζονταν και έφυγαν. Η Gabriela έκανε μάγια για να έχει αγάπη, ελευθερία, επιτυχία. Σπούδασε επιστήμες και έγινε μηχανικός. Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και είχε μια καλή ζωή. Σχεδίασε πολλά κτήρια και είχε επιτυχία και χρήμμα. Η οικογενειακή του ζωή ήταν επίσης καλή. Μια μέρα, καθισμένος στο γραφείο του, κοίταξε το σχέδιο ανακαίνισης του καθεδρικού ναού που τού είχαν αναθέσει. Φαντάστηκε τον εαυτό του να ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της σκαλωσιάς, κοντά στο ταβάνι. Εκεί θα ήταν πιο κοντά στον Θεό, χάρη στο τίμιο έργο του, τον χαρακτήρα του και τις ανθρώπινες αξίες του, σκέφτηκε, Την ίδια στιγμή ο νεφελίμ που ήρθε με τα μάγια τον σκότωσε με καρδιακή προσβολή. Τώρα είναι ενσαρκωμένος ξανά, σε άλλη χώρα, εργάζεται ως αρχιτέκτονας και είναι μέλος των Illuminati. Μετά από μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο, η Gabriela ανακάλυψε ότι ο αρχιτέκτονας που ήταν τότε ήταν ο Giovanni Battista. 


Román, 26

-Γερμανία, 1846. Όταν ήταν μικρός ο Ρωμάν έπρεπε να πάει σε ένα πολύ αυστηρό οικοτροφείο. Ένιωθε καταπιεσμένος και ονειρευόταν τη μέρα που θα ήταν μεγάλος και ελεύθερος. Είχε έναν φίλο που αισθανόταν το ίδιο και και οι δυό τους έκαναν όνειρα για το μέλλον. Ήθελαν να έχουν μια ήσυχη και όμορφη οικογενειακή ζωή, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.Τούς άρεσαν τα μαθήματα, αλλά ήξεραν ότι το εκπαιδευτικό σύστημα δεν ήταν επαρκές. Ήθελαν να ανακαλύψουν τα μυστικά και τα απόκρυφα, επειδή νόμιζαν ότι εκεί βρισκόταν το κλειδί για την επιτυχία, και γι 'αυτό ακριβώς τα κρατούσαν μυστικά. Όταν αποφοίτησαν, αποφάσισαν να βρουν ένα βιβλιοπωλείο που είχε και νέα και παλιά βιβλία. Ήθελαν να βρουν και να πουλάνε βιβλία σχετικά με τις απόκρυφες επιστήμες, αλλά χωρίς να διατρέξουν κίνδυνο, οπότε το επίσημο βιβλιοπωλείο θα ήταν μια καλή κάλυψη. Βρήκαν μερικά αποκρυφιστικά βιβλία, γριμόρια, τα οποία μελέτησαν. Αποφάσισαν να κάνουν μάγια για να δουν αν θα λειτούργήσουν. Ήταν για επιτυχία σε όλους τους τομείς και για απόκτηση γνώσεων. Λειτούργησαν. Παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά. Ο Román πέρναγε ώρες διαβάζοντας  μεταφυσικά βιβλία και έμαθε πολλά πράγματα. Ξεκίνησε κύκλους σπουδών όπου ο κόσμος αντάλλασε πληροφορίες και ιδέες. Καλούσε τους ανθρώπους στο βιβλιοπωλείο και οι συναντήσεις έγιναν ανάρπαστες. Ένα απόγευμα, μετά από μια τέτοια εκδήλωση, καθώς έβγαινε και έκλεινε το βιβλιοπωλείο, έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Ο νεφελίμ καχσνάχ (ερπετόμορφος) από τα μάγια τον σκότωσε, πήγε την ψυχή του στα Τάρταρα απ΄όπου και στάλθηκε για να μετενσαρκωθεί ως κόκκινος. 


Osvaldo, 48

-Αγγλία, 1581. Ο Oσβάλντο ήταν ένα αρκετά άτακτο παιδί από πλούσια οικογένεια. Κάποιοι φίλοι του βρήκαν ένα γριμόριο στην οικογενειακή βιβλιοθήκη και ο Osvaldo και οι φίλοι του συγκεντρώθηκαν για να το μελετήσουν. Επέλεξαν ό,τι τους φάνηκε καλύτερο και απλούστερο, που υποσχόταν επιτυχία, έρωτα και χρήμματα και το έκαναν. Ο Osvaldo μεγάλωσε, σπούδασε και έγινε αρχιτέκτονας. Αργότερα παντρεύτηκε και έκανε παιδιά. Και όντως είχε επιτυχία και στην επαγγελματική και στην οικογενειακή του ζωή. Μια μέρα, θαυμάζοντας το τελευταίο του έργο στο χαρτί, αισθάνθηκε περήφανος, θεωρώντας ότι αυτό ήταν το αριστούργημά του. Εκείνη τη στιγμή, ο νεφελίμ μπαλάχ που τον βοήθησε να πετύχει τού προκάλεσε καρδιακή προσβολή και πέθανε. 


Βασιλική, 65

-Ιταλία, Μιλάνο, 1646. Η Βασιλική ήταν ένα φιλόδοξο παιδί της αριστοκρατίας που αγαπούσε την καλή ζωή και τις ανέσεις. Ζούσε έξω από την πόλη σε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο και είχε τα πάντα: μια καλή οικογένεια, καλούς δασκάλους, βιβλιοθήκες, μάγειρα, φίλους, παιχνίδια, κλπ. Μια μέρα πήγε εκδρομή με μερικά ξαδέρφια του. Ένας από αυτούς είπε ότι είχε πρόσβαση σε κάποια απόκρυφα βιβλία από τη βιβλιοθήκη των παππούδων του. Υποσχέθηκε να τα φέρει την επόμενη φορά που θα συναντιόνταν. Ήταν όλοι τους περίεργοι και περίμεναν με αγωνία εκείνη τη μέρα. Η μέρα αυτή έφτασε, τα παιδιά πήγαν βόλτα στην εξοχή και κάθισαν να διαβάσουν το γριμόριο. Θεώρησαν ότι οι ενήλικες κρατούσουν αυτά τα βιβλία κρυμμένα επειδή οι συνταγές και τα ξόρκια τους τούς έδιναν εξουσία και επιτυχία και αυτά τα ήθελαν μόνο για τον εαυτό τους. Όλοι τούς έκαναν μάγια για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, υγεία, χρήματα, τα πάντα. Η Βασιλική σπούδασε και έγινε γλύπτης και ζωγράφος. Προσλήφθηκε για να σχεδιάσει πολλά επίσημα κτίρια και από ιδιώτες πελάτες για αρχοντικά και άλλα κτίρια. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, αλλά είχε και πολλές ερωμένες. Είχε μια καλή ζωή μέχρις ότου ο νεφελίμ μπαλάχ του τον σκότωσε στα 60 και κάτι του, με καρδιακή προσβολή, ενώ ζωγράφιζε στο εργαστήριό του, κάνοντάς τον να πέσει με το πρόσωπό του πάνω στις μπογιές.


 Miran, 49

-Αγγλία, 838 μ.Χ. Ο Μίραν ήταν γιος αλχημιστή που έφτιαχνε χρυσό. Παρακολουθούσε το έργο του πατέρα του και έμαθε πώς να χρησιμοποιεί τα γριμόρια. Χρήμματα είχε ήδη, επομένως έκανε μάγια για έρωτα και επιτυχία. Ήταν γυναικάς. Βρήκε κοπέλλα, την Άννα, αλλά συνέχισε να βλέπει κι άλλες. Η Άννα έμαθε για τις άλλες σχέσεις του. Μια μέρα που ήταν μόνη της στο σπίτι τους ενώ αυτός βρισκόταν στην επιχείρησή του, βρήκε ένα γριμόριο και έκανε μάγια για να τον έχει μόνο για τον εαυτό της. Αυτός το κατάλαβε γρήγορα και έκανε ένα αντιξόρκι για να απαλλαγεί από την επίδραση της δικής της μαγείας. Ο νεφελίμ που βοήθησε την Άννα να τον δέσει αποφάσισε να τη σκοτώσει και να την κάνει κόκκινη ώστε να συναντηθούν σε μια άλλη ζωή. Πέθανε από μια ασθένεια. Ο Μίραν βρήκε άλλη γυναίκα, τη Λουσίν. Όμως το πνεύμα της Άννας παρενέβη στη σχέση τους, στερώντας του τη στήση, ώστε να μην μπορεί να κάνει σεξ με την νέα του κοπέλλα. Η Λουσίν σκέφτηκε ότι κάποια γυναίκα τον είχε δέσει και έκανε κι αυτή μάγια για να αφαιρέσει τα μάγια της άλλης και να τον κάνει να επιθυμεί μόνο αυτήν. Έτσι κόλλησε κι αυτή νεφελίμ. Ακολούθησε ένας συνεχής πόλεμος μεταξύ της νεκρής Άννας και του μπαχομέχ της αφ΄ ενός και της Λουσίν και του δικού της μπαχομέχ αφ ετέρου. Στο τέλος πέθανε κι΄αυτή. Ο Miran είχε επίσης συμφωνίες με έναν μπαχομέχ απ΄ τα δικά του μάγια, και πέθανε κι΄αυτός. 


Σε άλλα άρθρα μου περιγράφω ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες που έχουν τα μάγια παρμένα από γριμόρια. Η υψηλή μαγεία περιλαμβάνει επίσης οντότητες όπως η Λίλιθ και ο Σαμαέλ (ο διάβολος). Η συμβουλή μου είναι να απέχει κανείς πλήρως και να μην τα διαβάζει καν από περιέργεια, εκτός κι΄αν μπορεί να αντισταθεί στους πειρασμούς και στην απορρόφηση αρνητικής ενέργειας. Τον Μεσαίωνα και στην Αναγέννηση υπήρχαν και φωτεινές μάγισσες/θεραπευτές που χρησιμοποιούσαν γριμόρια, αλλά αποκλειστικά και μόνο για τις θεραπευτικές τους συνταγές και τους κώδικες επικοινωνίας με αγγέλους για περιπτώσεις εξορκισμού και θεραπείας. Αυτή ήταν η παγίδα σε αυτά τα βιβλία, είχαν κάποια καλά πράγματα μεταξύ των κακών, έτσι ώστε οι άνθρωποι να παραπλανούνται και να πιστεύουν ότι ήταν όλα καλά. 












Δεν υπάρχουν σχόλια: