Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 8

9.11.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 8





Θέματα: Δίδυμες ψυχές, κόκκινοι και τεχνικές προστασίας από αυτούς/βοήθειας προς αυτούς, ζώα και συμφωνίες, εξωγήινα μηχανήματα και εμφυτεύματα, εξωγήινοι και κλώνοι.

Αν και χάρη στη λήξη του Αρμαγεδδώνα δεν υπάρχουν πλέον κόκκινοι, αυτά τα θέματα είναι πάντα ενδιαφέροντα ώστε να βγει στο Φως η αλήθεια. 


Ε.Έχω ακούσει ότι υπάρχουν τελετουργικά για τις δίδυμες ψυχές τα οποία είναι πολύ ισχυρά και βελτιώνουν το κάρμα, ισχύει; Καλό  είναι γενικά με τη δίδυμη ψυχή μας να μένουμε κοντά, έτσι δεν είναι; Ή δεν έχει σημασία;

Επίσης ήθελα να ρωτήσω, με τη δίδυμη ψυχή μας δεν μπορεί νά’ χουμε και φιλική σχέση; Συνήθως νομίζω ότι είναι ερωτική, γι’αυτό ρωτάω!

Α.Όχι, δεν έχω υπ’ όψην μου κάτι τέτοιο και μάλλιστα μού ακούγεται σκοτεινό. Το κάρμα βελτιώνεται με την προσωπική μας προσπάθεια, όχι με τελετουργικό -εκτός κι αν εννοείς αυτά του καρμικού καθαρισμού, που είναι όμως προσωπικά. 

Αν η δίδυμη ψυχή μας είναι φωτεινή, ναι, είναι καλό να έχουμε καλή σχέση.

Με τη δίδυμη ψυχή μπορεί να έχουμε οποιαδήποτε σχέση /μητέρα μας, πατέρας μας, παππούς μας, παιδί μας, αδερφός μας, φίλος, κτλ. Δεν ισχύει ότι είναι σώνει και καλά ερωτική η σχέση, αν και σύνηθες.


Ε.Γενικά τι γίνεται όταν κομμάτι της ψυχής είναι φυλακισμένο σε πλανήτη εξωγήινων; 

Α.Μπορείς να πας μια φυλακισμένη ψυχή στο Φως λύνοντάς της τη συμφωνία. Ή να περιμένεις να καταστραφεί ο πλανήτης στον Αρμαγεδδώνα.


Ε.Ο γάτος μου ήταν κόκκινος και τον έβαλα να λύσει τη συμφωνία από τη ζωή όπου ήμουν μάγισσα και τον είχα πάλι γάτο, αλλά βοηθό. Την έλυσε, καθάρισε και μερικές μέρες μετά δε με αναγνώριζε! Όμως εδώ δεν κατάλαβα, δεν με αναγνώριζε επειδή έφυγε ο δαίμονας ή λόγω επιθέσεων, ή και τα δύο;

Α.Πιστεύω ότι δε σε αναγνώριζε επειδή τού επιτέθηκαν  οι καρμικοί του δαίμονες, γιατί έκανες τον φιλαράκο τους φωτεινό... Αλλά και γιατί αλλιώς σε έβλεπε σαν κόκκινος και αλλιώς τώρα που είναι φωτεινός.


Ε.Μπορείς να δεις αν έχω κι άλλα εμφυτεύματα; Όλο ξεχνάω σημαντικά πράγματα να κάνω, δεν μπορώ να κάνω δουλειες του σπιτιού, η συγκέντρωσή μου είναι κάκιστη και δυσκολεύομαι με τα τελετουργικά. Νιώθω φοβερή νύστα όταν τα κάνω και αποσυντονισμό. Επίσης όλο ξεχνάω το τελετουργικό για τα εμφυτεύματα, νιώθω λες και δε μπορώ να το κάνω.

Α.Είναι προφανές ότι σού επιτίθονται οι εξωγήινοι για να μην το κάνεις.

Ο οδηγός μου δεν έχει το δικαίωμα να πει αν έχει κανείς άλλα εμφυτεύματα, όταν προέρχονται από μεταφυσική ενασχόληση. Πρέπει το άτομο πρώτα να "εξομολογηθεί' με τι έχει ασχοληθεί και μετά να ρωτήσω.


Ε.Μπορώ να σκοτώσω τον δαίμονα ενός κόκκινου?

Α.Ναι, μπορείς, αν τού λύσεις την καρμική συμφωνία συν αυτές αυτής της ζωής. Γιατί μπορεί να είναι ο ίδιος δαίμονας για όλες... Και θα γίνει φωτεινός μετά. Όμως αν ξανακάνει συμφωνία θα έρθει άλλος δαίμονας.


Ε.Το οποίο σημαίνει ότι ουσιαστικά κάνω καθαρισμό στον κόκκινο;

Α.Κάτι τέτοιο. Αλλά αν ξανακάνει συμφωνία ξαναγίνεται κόκκινος. Κι οι περισσότεροι ξανακάνουν...


Ε.Πρέπει δηλαδή να βρω τις συμφωνίες του της τωρινής ζωής και την καρμική προηγούμενης ζωής και να τον βάλω να πει την απάρνηση του σκότους; Ή γίνεται και πιο απλά;

Α.Ναι, ή κάνεις μόνη σου το τελετουργικό και το μηχάνημα βρίσκει αυτόματα τις συμφωνίες, δε χρειάζεται να τις βρεις.


Ε.Με το γάτο προσπάθησα να μιλήσω μαζί του και να τον βάλω να συμφωνήσει να κάνουμε την απάρνηση.

Α.Με τα ζώα είναι εύκολο, σχεδόν πάντα μας ακούνε, μας πιστεύουν και τις λύνουν. Οι άνθρωποι σπάνια.


Ε. Έγραψες: «Κόβουμε την ενέργεια του ατόμου για την υποστήριξη του όρκου που έχει δώσει σε μυστική οργάνωση, ώστε να φανεί εκτεθειμένος στα άλλα μέλη, αλλά και γενικότερα να μην μπορεί ο κόκκινος να απορροφήσει ενέργεια από τους φωτεινούς.»

Πώς κόβω την ενέργεια του κόκκινου ώστε να μην απορροφά ενέργεια;  

Α.Με το σπαθί σου. Φυσικά μετά αυτός κάτι θα κάνει για να λύσει το πρόβλημά του. Αυτές οι τεχνικές είναι για να ασχολούμαστε με κάτι και να παίρνουμε επιβεβαίωση ότι λειτουργούν, και να ανεβαίνουμε επίπεδο, αλλά δυστυχώς δεν κρατάνε πολύ.                     


Ε.Έγραψες στο 31: «Γρήγορος ενεργειακός καθαρισμός κάποιου: Πηγαίνουμε τις οντότητές του στο Φως, σβήνουμε τη μνήμη του για το συμβάν αν είναι κόκκινος, και αν είναι φωτεινός τον καθαρίζουμε από τα ψευδή ολογράμματα που τού έβαζαν οι κόκκινοι να βλέπει, για να τον μπερδεύουν.»

Ούτε αυτό κατάλαβα!

Α.Το πρώτο το κάνεις με το τελετουργικό λυσίματος συμφωνιών και τα υπόλοιπα με το σπαθί.σου.


Ε. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και το μηχάνημα καθαρισμού τους και τις στρατηγικές εναντίων τους;

Α.Ναι, ζήτα το ανάλογο φωτεινό μηχάνημα απ’ το αστρικό εργοστάσιο της Κοαλάνης.


Ε.Τον αποκωδικοποιητή που καταστρέφει το περίβλημα που καλύπτει τις συχνότητες κόκκινων, πώς τον χρησιμοποιούμε;

Α.Απλά τον ζητάμε, τον βάζουμε και πατάμε το κουμπί!


-Ε.Έγραψες: «Για να σπάσουμε μάγια πάμε με την άδεια του Θεού στο παρελθόν και σπάμε το ξόρκι, μετά το βωμό, τη σύνδεση με το θύμα, δένουμε τη μάγισσα με τη βοήθεια του αρχάγγελου Μιχαήλ και τού ζητάμε να ελευθερώσει τα κλεμμένα κομμάτια ψυχής του θύματος.»

Με αυτό λύνουμε μάγια που έχει κάποιος, έτσι;; 

Α.Ναι, και μετά κάνουμε το τελετουργικό δεσίματος, ώστε ο κόκκινος να μην ξανακάνει μάγια στο θύμα. Όμως αν είναι καρμικός κόκκινος ή αν έχει το καρμικό δικαίωμα δεν πιάνει…


Ε.Ο γάτος μου κανονικά θέλει και αυτός καθαρισμό, έτσι;

Α.Ναι, τον καθαρίζουν οι άγγελοι με την προσευχή που λες για να πάνε οι οντότητές του στο Φως, να αφαιρεθούν τα εμφυτεύματά του και να τού επιστραφούν τα χαμένα κομμάτια ψυχής.


Ε.Το τελετουργικό δεσίματος κόκκινων δεν είναι το ίδιο με του δολώματος;

Α.Εν μέρει, σ'αυτό του δεσίματος δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τους 12 ειδικούς κωδικούς, απλά δένεις τους κόκκινους κατ’ ευθείαν.


Ε.Η ισχύς του τελετουργικού του δολώματος έχει να κάνει και με το επίπεδο των κόκκινων ε;;

Α.Ναι, φυσικά, κάποιοι θα ξανακάνουν τελετή σε συνεργασία με άλλους μάγους και θα λυθούν...


Ε.Και τέλος δεν κατάλαβα αυτό:

26.Κάνουμε χρήση της πανοπλίας σαν παραπλανητική ακτίνα σε απόσταση περίπου 7 μέτρων υπό τη μορφή ολογράμματος για να μην πλησιάζουν σκοτεινές οντότητες.

Φανταζόμαστε ότι η πανοπλία μας ειναι 7 μέτρα παχιά και έτσι οι οντότητες φοβούνται. Προφανώς οι χαμηλού επιπέδου...

Α. Απλά φανταζόμαστε ότι φοράμε την πανοπλία μας και έχει το πάχος αυτό, όπως είπα για να μην πλησιάζουν οι άσχετες αλλά χαμηλού επιπέδου οντότητες, έτσι γλυτώνουμε κάποιες επιθέσεις όταν κάνουμε πχ βόλτα ή είμαστε σε μεγάλο πλήθος…


Ε.Το τελετουργικό του δολώματος είναι ισχυρότερο απ’ αυτό του δεσίματος; 

Α.Το δόλωμα το στέλνεις για να κερδίσεις το δικαίωμα να δέσεις τον κόκκινο, αφού δεν έχει επιτεθεί. Αλλά όταν λύνεις τα μάγια κάποιου, το κερδίζεις αυτό το δικαίωμα, επομένως δε χρειάζεται δόλωμα.


Ε.Όμως με το τελετουργικό λυσίματος μαγίας δεν στέλνουμε τους συνεργαζόμενους δαίμονες στο Φως, είχα απορία για αυτό!

Α.Μπορείς να το πεις και αν υπάρχει δικαίωμα πάνε κι αυτοί.


Ε.Έσπασα τη σύνδεση στο εγκεφαλικό μου εμφύτευμα και άρχισα να σκέφτομαι να ακολουθήσω τις οδηγίες για προστασία ψυχικών επιθέσεων, γιατί το ξεχνούσα...

Α.ΟΚ, αλλά μάλλον δεν υπήρχε σύνδεση, αφού στον Αρμαγεδδώνα απενεργοποιήθηκαν τα καρμικά εμφυτεύματα.


Ε.Και τα μηχανήματα πώς τα αφαιρώ; Πού γράφεις για το εργοστάσιο; Πρέπει να τα βρω εγώ ποια είναι, έτσι; Με τον ίδιο τρόπο απενεργοποιώ και τα μηχανήματα των υπολοίπων που μπορώ να βρω;

Α.Τα μηχανήματα αφαιρούνται με το σπαθί, απλά φανταζόμαστε ότι τα βγάζουμε.

Το αστρικό εργοστάσιο είναι το δικό μου, εκεί βρίσκονται όλα τα σύνεργα για τον αστρικό πόλεμο.

Tα μηχανήματα ναι, πρέπει να τα βρεις εσύ και ναι, έτσι απενεργοποιείς και των υπολοίπων. 


Ε.Με ποιο τρόπο βγάζω τα μηχανήματα; Όλα μαζί;

Α.Τα βάζεις όλα σε μια χωροχρονική σπείρα με τη βοήθεια του οδηγού σου ή φύλακα άγγελού σου.


Ε.»Συγκεντρώνουμε όλα τα άτομα που ανήκουν σε μία ομάδα (π.χ.  πελάτες, συνεργάτες, φίλοι, πολιτικοί,κλπ), αφαιρούμε τα  μηχανήματά τους, εξοντώνουμε τις σκοτεινές οντότητες που τούς επηρεάζουν, απενεργοποιούμε τα εμφυτεύματά τους. 

Πώς το κάνουμε όλο αυτό;

Α.Τούς βάζουμε σε μια χωροχρονική σπείρα, λύνουμε τις συμφωνίες τους ή κάποιες από αυτές και τα υπόλοιπα με το σπαθί ή άλλα πιο δυνατά όπλα που θα σού δώσει ο αρχάγγελος Μιχαήλ.


Ε.Oι 140.000 περίπου Ελ είναι μαζί με τους κόκκινους παράλληλους τους, έτσι;

Α.Όχι, μόνο οι φωτεινοί είναι τόσοι. Οι κόκκινοι είναι άλλοι τόσοι.


Ε.Άρα τώρα που έκανα το τελετουργικό για να βγάλω τα εμφυτεύματα από τις σκοτεινές πρακτικές φύγανε από εμένα και απ’ την οικογένειά μου και μείνανε μόνο τα απενεργοποιημένα καρμικά εμφυτεύματα;

Η συμφωνία με εκείνους πως γίνεται; Μέσω πνευματικών θεραπευτών μόνο;

Α.Από σένα μόνο έφυγαν. Για την  οικογένειά σου δεν ξέρουμε αν έκαναν κι αυτοί σκοτεινές μεταφυσικές πρακτικές.

Οχι, οποιαδήποτε συμφωνία της λίστας με τις συμφωνίες που έχω, αρκεί να σ' ακούσει εξωγήινος αντί για δαίμονας.


Ε.Πρέπει να έφυγαν και από αυτούς γιατί δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο τώρα, ούτε στις κάμερες, ούτε νιώθουν κάτι εδώ και καιρό. Αν και πιστεύω η συχνότητα που νιώθαμε ήταν λόγω του προβλήματος που είχε το ηλεκτρικό φορτίο μέσα στο σπίτι.

Α.Οι εξωγήινοι παρεμβαίνουν εύκολα στο ηλεκτρικό.


Ε.Παράξενη η ζωή τελικά.

Α.Ναι, εν έχει καμμία σχέση μ' αυτό που νομίζαμε όλοι...


Ε.Εντωμεταξύ από πού πήρατε την πληροφορία ότι κατσστράφηκαν οι πλανήτες τους και έφυγε και το laser; Φαντάζομαι από τον διαλογισμό... Αλλά ποιος σας έδωσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες; Πνεύμα συγκεκριμένο... Αρχάγγελος... Ποιος;

Α.Δεν πήρα τέτοια πληροφορία, αφού ακόμα δεν έχω επιβεβαιώσει τον διαλογισμό. Οι πλανήτες καταστρέφονται στον Αρμαγεδδώνα, στον οποίο συμμετέχω εγώ και οι συνεργάτες μου. Κάποιοι απ’ αυτούς εχουν αστρική όραση και βλέπουν τις μάχες. Οι άλλοι παίρνουμε απαντήσεις από τον οδηγό μας. Οι αρχάγγελοι δεν απαντούν σε ερωτήσεις, δεν είναι αυτή η δουλειά τους.


Ε.Μού είπες την προηγούμενη φορά οτι η Lizzy Grant ήταν παράλληλή μου. Είναι η ίδια σε νεότερη ηλικία, πριν γίνει η Lana Del Rey. Άρα όταν κάποιου το DNA αλλάζει και γίνεται ΕΤ, είναι κάποιος εξωγήινος παράλληλός του που παίρνει το σώμα;

Α.Ναι, αλλά οι διασημότητες μένουν περισσότερο χρόνο στο σώμα τους, ανάλογα με το πόσες συμφωνίες κάνουν. Ή ο εξωγήινος μπορεί να μπαινοβγαίνει, όπως κάνει με τους μασώνους.


Ε.Ή μπορεί και κάποιος άλλος;

Α.Δεν νομίζω άλλος, αλλά μπορεί να μπαινοβγαίνουν περισσότεροι από έναν εξωγήινο παράλληλο στο ίδιο σώμα.


Ε.Αυτό σημαίνει ότι το κομμάτι της ψυχής μου είναι φυλακισμένο σε κάποιο πλανήτη;

Α.Όχι δικό σου, της ψυχής της τραγουδίστριας, ναι.


Α.Δεν μπορώ να την ελευθερώσω;  αφού ανήκει στους Ιλλουμινάτι, δεν επηρεάζει αυτό εμένα; Η δράση των παράλληλων ΕΤ; Μπορώ να λύσω τις συμφωνίες της; 

Β.Ναι, σ’επηρεάζει, αλλά δεν έχουν όλοι οι κόκκινοι παράλληλοι το δικαίωμα να επιτίθονται ταυτόχρονα. 

Αν είναι φυσική συμφωνία, όπως το να είναι μέλος των Ιλλουμινάτι, όχι. Θα πρέπει ή να πεθάνει ή να πάει σκλάβα στον άλλο πλανήτη πρώτα. Γιατι τώρα δεν πρόκειται να βγει από την οργάνωση. Αλλά με τον καθαρισμό σου κάποια στιγμή θα πάει στο Φως, θα αλλαχθεί η ψυχή της και μετά θα μπορείς να της λύσεις τη συμφωνία.


Ε.Δεν ξέρω κι αν είναι κλώνος πλέον. Αν και δε νομίζω, μάλλον κινδυνεύει. Αν γίνει κλώνος ουσιαστικά φυλακίζεται και η ψυχή του εξωγήινου; 

Α.Όχι, η ψυχή του εξωγήινου είναι ελεύθερη, αν και προγραμματισμένη να κάνει μόνο συγκεκριμένα πράγματα και να μη λύνει ποτέ τις συμφωνίες του. 


Ε.Τότε γιατί τους κλωνοποιούν; 

Α.Τις διασημότητες τις κλωνοποιούν για διάφορους λόγους, όπως το να βάλουν κλώνο στη θέση του αληθινού αν ο αληθινός ξεφεύγει από τον προγραμματισμό του. Οπότε αποσύρεται και τού ξαναγίνεται πλύση εγκεφάλου. 


E.Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες! Πόσο θα μας κοστίσουν.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_301.html?m=1

A.Κάνουν λάθος, το χάραγμα είναι το εμβόλιο, οχι το τσιπ ή οι ταυτότητες, αφού τέλειωσε ο Αρμαγεδδώνας.


E.Ναι, παραπλανούν έτσι ώστε να νομίζει ο κόσμος πως ακόμη να έρθει.

A.Είμαστε στον μετα-Αρμαγεδδώνα και το εμβόλιο είναι ακόμα το χάραγμα, δεν έχουμε απαλλαγεί ακόμα από αυτό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: