Πνευματικός πόλεμος: Ιανουαρίου 2021

1.21.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις και απαντήσεις 3

 



Θέματα: Λευκή και μαύρη μαγεία, καρμικός καθαρισμός, σκοτεινές μεταφυσικές και θεραπευτικές τεχνικές, επαφή με εξωγήινους.

Συγκέντρωση κόκκινων ανά τον κόσμο

 


Οι κόκκινοι είναι άτομα που σε προηγούμενη ζωή έκαναν συμφωνία με δαίμονα ο οποίος μετά τούς σκότωσε και τούς έκανε να μετενσαρκωθούν με αλλοιωμένο DNA και τούς χρησιμοποιεί σαν όργανό του. Ακολουθεί μια σύντομη ανασκόπηση της επέκτασής τους σε μερικές μεγάλες πόλεις, μέρη και χώρες ανά τον κόσμο.

1.04.2021

Ποσοστά σκοτεινής ενέργειας στις γλώσσες


Η  γλώσσα είναι ένα τεράστιο, περίπλοκο και ενδιαφέρον θέμα, αλλά τώρα θα το εξετάσουμε από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή του Φωτός και του σκότους.

Οι σύγχρονες γλώσσες βασίζονται σε δύο αρχαίες γλώσσες που ομιλούνταν τον 39ο αιώνα π.Χ. Αυτές οι δύο γλώσσες ήταν η αρχαία ελληνική, η οποία ήταν φωτεινή και η γλώσσα των παγκόσμιων ηγεμόνων, των Νεφελίμ, οι οποία ήταν σκοτεινή. Οι Νεφελίμ γεννήθηκαν από την παράνομη ένωση μεταξύ των αγγέλων Ελοχίμ  που στάλθηκαν στη Γη για να μας προστατεύσουν και να μας καθοδηγήσουν. Ήταν άγγελοι ανώτερης ιεραρχίας που είχαν την ικανότητα να υλοποιήσουν ένα βιολογικό σώμα κατά βούληση. Όπως για όλους τους άγγελους, η σεξουαλική ένωση μεταξύ αυτών και των ανθρώπων απαγορεύτηκε επειδή διαφορετικά το DNA τους θα υποβαθμιζόταν (αφού το βιολογικό μας σώμα φτιάχτηκε από τους σκοτεινούς). Αλλά ο Σαμάελ, ο διάβολος, έπεισε μερικούς από αυτούς ότι, αν έκαναν ακριβώς αυτό, τα νέα όντα που θα γεννιώνταν θα είχαν ανώτερες δυνάμεις και έτσι οι Ελοχίμ θα μπορούσαν να εξελιχθούν. Ο ηγέτης αυτών των φωτεινών ενσαρκωμένων Eλοχίμ, ο Ραχβέλ Σεμιεζά, έπεισε άλλους 200 από αυτούς και όλοι έπεσαν. Παντρεύτηκαν γυναίκες και οι απόγονοι που γεννήθηκαν ήταν γίγαντες με μεγάλες δυνάμεις. Ονομάστηκαν Νεφελίμ, δηλαδή αυτοί που έπεσαν. Διασκορπίστηκαν, αναμείχθηκαν με τη σειρά τους με γυναίκες της Γης και γεννήθηκαν περισσότεροι Νεφελίμ, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη μας.

Ανθρώπινοι κλώνοι

 


Οι σκοτεινές δυνάμεις κυβερνούν τη γη με πολλούς τρόπους, και ένας από αυτούς είναι η παραγωγή κλώνων σε υπόγεια εργαστήρια. Αυτοί οι κλώνοι παρασκευάζονται με DNA που κλέβουν από τις εξετάσεις αίματος μ.α. σε ορισμένα νοσοκομεία που συνεργάζονται με αυτά τα εργαστήρια. Φυσικά, κανείς από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων δεν ξέρει τι γίνεται στην πραγματικότητα και ποια είναι η χρήση των δειγμάτων που αποστέλλονται. Ο σκοπός της παραγωγής κλώνων είναι αυτοί να πάρουν τη θέση του αυθεντικού ατόμου, αφού αυτό δολοφονηθεί. Αυτό γίνεται συχνά με ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη δράση της σκοτεινής ελίτ και έχουν πειστήρια, ή με άτομα που πρόκειται να γίνουν ή είναι ήδη μέντιουμ ή πνευματικοί θεραπευτές. Γενικά, με όποιον η σκοτεινή ελίτ θέλει να σταματήσει και δεν έχει άλλο τρόπο. Οι ψυχές που τοποθετούνται σ΄αυτούς τους κλώνους είναι χαμένες ψυχές του εν λόγω ατόμου από προηγούμενες ζωές.  Αν δεν έχετε σκοτεινές ή χαμένες ψυχές ή συμφωνίες από προηγούμενες ζωές δεν μπορούν να φτιάξουν κλώνο σας. Θα μπορούσαν, όμως, να χρησιμοποιήσουν ένα σωσία, αλλά αν δεν έχετε κάποιον παράλληλο εαυτό που να σκοτώνει ανθρώπους δεν μπορούν να σας σκοτώσουν.