Πνευματικός πόλεμος: Ποσοστά σκοτεινής ενέργειας στις γλώσσες

1.04.2021

Ποσοστά σκοτεινής ενέργειας στις γλώσσες


Η  γλώσσα είναι ένα τεράστιο, περίπλοκο και ενδιαφέρον θέμα, αλλά τώρα θα το εξετάσουμε από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή του Φωτός και του σκότους.

Οι σύγχρονες γλώσσες βασίζονται σε δύο αρχαίες γλώσσες που ομιλούνταν τον 39ο αιώνα π.Χ. Αυτές οι δύο γλώσσες ήταν η αρχαία ελληνική, η οποία ήταν φωτεινή και η γλώσσα των παγκόσμιων ηγεμόνων, των Νεφελίμ, οι οποία ήταν σκοτεινή. Οι Νεφελίμ γεννήθηκαν από την παράνομη ένωση μεταξύ των αγγέλων Ελοχίμ  που στάλθηκαν στη Γη για να μας προστατεύσουν και να μας καθοδηγήσουν. Ήταν άγγελοι ανώτερης ιεραρχίας που είχαν την ικανότητα να υλοποιήσουν ένα βιολογικό σώμα κατά βούληση. Όπως για όλους τους άγγελους, η σεξουαλική ένωση μεταξύ αυτών και των ανθρώπων απαγορεύτηκε επειδή διαφορετικά το DNA τους θα υποβαθμιζόταν (αφού το βιολογικό μας σώμα φτιάχτηκε από τους σκοτεινούς). Αλλά ο Σαμάελ, ο διάβολος, έπεισε μερικούς από αυτούς ότι, αν έκαναν ακριβώς αυτό, τα νέα όντα που θα γεννιώνταν θα είχαν ανώτερες δυνάμεις και έτσι οι Ελοχίμ θα μπορούσαν να εξελιχθούν. Ο ηγέτης αυτών των φωτεινών ενσαρκωμένων Eλοχίμ, ο Ραχβέλ Σεμιεζά, έπεισε άλλους 200 από αυτούς και όλοι έπεσαν. Παντρεύτηκαν γυναίκες και οι απόγονοι που γεννήθηκαν ήταν γίγαντες με μεγάλες δυνάμεις. Ονομάστηκαν Νεφελίμ, δηλαδή αυτοί που έπεσαν. Διασκορπίστηκαν, αναμείχθηκαν με τη σειρά τους με γυναίκες της Γης και γεννήθηκαν περισσότεροι Νεφελίμ, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη μας.

Επιπλέον, η Λίλιθ, η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, που είχε απορροφήσει όλη την ενέργεια της πανίδας και χλωρίδας της Γης και είχε γίνει βαμπίρ, ήρθε επίσης σε σεξουαλική ένωση με τον Σεμιεζά και τους ανθρώπους. Απέκτησε απογόνους, που ονομάστηκαν επίσης Nεφελίμ. Αυτοί δεν ήταν όμως ανθρώπινοι γίγαντες. Ονομάστηκαν αντιστοίχως Ναχσχραμόν (γιοι του Σεμιεζά) και Μπαχομέχ (παιδιά των γήινων ανδρών). Οι Nαχσχραμόν ήταν μυώδεις γίγαντες με κέρατα στην πλάτη τους και οι Μπαχομέχ γιγαντιαίες νυχτερίδες με υμιανθρώπινο σώμα. Κι’ αυτοί εξαπλώθηκαν και πολέμησαν εναντίων των ανθρωπόμορφων γιγάντων για τον έλεγχο πάνω στη Γη. Δημιούργησαν με τη βοήθεια της γενετικής επιστήμης νέες φυλές Nεφελίμ, διασταυρώνοντας τα γονίδιά τους με αυτά των ζώων και των ανθρώπων. Οι Νεφελίμ κυβέρνησαν σε όλη τη Γη χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους ως δούλους, παιχνίδι και τροφή και επέβαλαν τη γλώσσα τους.


Το έτος 33 000 ένας από τους Nεφελίμ, ο Δίας ή Ζευς, ήταν ο πρώτος μιας νέας γενιάς, η γενιά των Eλ, που υπερασπίστηκε τους ανθρώπους ενάντια στους Nεφελίμ και πολέμησε εναντίον τους σε μια τεράστια μάχη σε όλους τους πλανήτες, τη λεγόμενη τιτανομαχία. Τούς έστειλαν στην άλλη πλευρά της Γης, όπως ήταν η θεία αποστολή τους. Ο πολιτισμός τους ήταν αυτός των αρχαίων Ελλήνων και τον διέδιωσαν σε όλες τις ηπείρους, όπως ακριβώς είχαν κάνει και οι Νεφελίμ με τον δικό τους. Το ένα δέκατο των Νεφελίμ αφέθηκε να παραμείνει σ’ αυτή την πλευρά της Γης ακολουθώντας τις εντολές του φωτεινού Ελοχίμ Ελ Ελιόν και έτσι μπορούσαν να συνεχίσουν να επηρεάζουν ορισμένους ανθρώπους και τους πολιτισμούς τους, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παραμείνουν κρυμμένοι. Οι εξόριστοι Νεφελίμ συνέχισαν να επηρεάζουν τους ανθρώπους μέσω των ανθρώπινων συμμάχων τους. Πολλές νεφελιμικές κουλτούρες αναπτύχθηκαν σε κάθε γωνιά της γης και σχηματίστηκαν πολλές νεφελιμικές γλώσσες, καθώς και μείγματα της γλώσσας των Ελ και των Nεφελίμ. Καθώς η κάθε πλευρά εγκαταστάθηκε σε κάθε περιοχή, επέβαλε στη συνέχεια τη γλώσσα της. Το έτος 3000 π.Χ. οι Νεφελίμ επέστρεψαν από τα Τάρταρα (η άλλη πλευρά της επίπεδης Γης μας) για να μας ξανακατακτήσουν. Κάποιοι Ελ επέστρεψαν από τον Σύριο, τον πλανήτη στον οποίο είχαν πάει, ακολουθώντας τις εντολές του Eλοχάε El Shaddai και υπήρξε κι’ άλλος πόλεμος. Οι Eλ νίκησαν και πάλι τους Νεφελίμ και τους έστειλαν πίσω στα Τάρταρα. Το 1800 π.Χ. οι Νεφελίμ επέστρεψαν για άλλη μια φορά, αλλά αυτή τη φοράτον πόλεμο εναντίον τους τον διεξήγαγε ο στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου που τούς ξαπέστειλε για τα καλά. Η γλώσσα των δύο αυτών πλευρών, του σκότους και του Φωτός, συνέβαλε στη διαμόρφωση των σημερινών γλωσσών, οι οποίες υιοθέτησαν στοιχεία και των δύο.

Στο απώτερο παρελθόν δεν υπήρχαν ηχητικές γλώσσες, μόνο ενεργειακές. Τις ηχητικές τις έφτιαξαν οι εξωγήινοι, ώστε να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε νοητικά, να μπλοκάρουν τη διαίσθησή μας και να μάς προγραμματίσουν γλωσσικά.

Ένας άλλος λόγος που μια γλώσσα μπορεί να έχει σκοτεινή ενέργεια είναι η ποσότητα σκοτεινών τελετουργικών που έχουν εκτελεστεί σε αυτή τη γλώσσα.

Ποσοστό σκοτεινής ενέργειας σε διάφορες γλώσσες:

1.Tούρκικα

-82%

2.Mογγόλικα

-87%

3.Κινέζικα

-78%

4.Αλβανικά

-73%

5.Εβραϊκά

-85%

6.Αραβικά

-91%

7.Κέτσουα

-88%

8.Nάουατλ

-90%

9.Δανέζικα

-60%

10.Nορβηγικά (η εκδοχή bokmål)

-41%

11. Σουηδικά

-49%

12.Iσλανδικά

-14%

13.Φινλανδικά

-26%

14.Λαπωνικά (η επίσημη γραπτή γλώσσα)

-61%

15.Bασκικά (η επίσημη γραπτή γλώσσα)

-54%

16.Ισπανικά (Ισπανίας)

-23%

17.Ρώσικα

-63%

18.Νεοελληνικά

-16%

19.Γροιλανδικά

-78%

20.Χαβανέζικα

-60%

21.Σαμοϊκά

-65%

22.Μαορί

-70%

23.Γερμανικά

-68%

24.Ολλανδικά

-58%

25.Γαλλικά

-74%

26.Αμερικάνικα

-51%

27.Iταλικά

-40%

28.Αρχαία ελληνικά

-4%

29.Φεροϊκά

-60%

30.Πορτογαλικά

-62%

31.Καταλανικά

-64%

32.Γιορούμπα

-89%

33.Ιαπωνικά

-75%

34.Λατινικά

-55%

35.Αγγλικά της Μεγάλης Βρετανίας

-60%

36.Βουλγάρικα

-81%

37.Σέρβικα

-36%

38.Ουγγρικά

-74%

39.Aραμαϊκά

-82%

40.Tαϊτιανά

-80%

41.Tόνγκα

-68%

42.Φίτζι

-70%

43.Rομάνι

-92%

44.Βρετονικά

-72%

45.Ισπανικά Λατινικής Αμερικής

-37%

46.Η γλώσσα της ΠΓΔΜ

-39%

47.Αρχαία νορβηγικά

-8%

48.Αρχαία αγγλικά

-13%


Ορισμένες γλώσσες που μοιάζουν παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά. λόγος είναι εν μέρει η διαφορά στην προφορά. Ένα υψηλότερο ποσοστό δείχνει περισσότερη ομοιότητα με την προφορά της γλώσσας των Nεφελίμ. Εάν η γλώσσα σας λείπει από τη λίστα, ειδοποιήστε με και θα την κοιτάξω.

Όταν η χιλιετία του Φωτός εγκατασταθεί όλος ο κόσμος θα επιστρέψει σταδιακά στη χρήση της γλώσσας του Θεού και αργότερα δε θα χρειάζεται καμμία γλώσσα, θα επικοινωνούμε όλοι νοητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: