Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις και απαντήσεις 3

1.21.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις και απαντήσεις 3

 



Θέματα: Λευκή και μαύρη μαγεία, καρμικός καθαρισμός, σκοτεινές μεταφυσικές και θεραπευτικές τεχνικές, επαφή με εξωγήινους.

E.Σκοτεινή δεν είμαι σίγουρα.

Πάντα υπήρχαν ψυχές που διάλεγαν να πουλήσουν πράγματα για να κερδίσουν οι ίδιες.Προσωπικά δεν διάλεξα ποτέ να εκμεταλλευτώ τις ενέργειες προς όφελός μου. Κάθε άλλο. Το κοινό καλό και η Αγάπη του Θεού προς τον Άνθρωπο με τον Ιησού Χριστό φωτεινό παράδειγμα ήταν πάντα οι επιλογές μου.Αν δεχτούμε ότι είμαστε όλοι πλασμένοι κατ΄ εικόνα και καθ΄ ομοίωση του Πατέρα μας εγώ διάλεξα να τού μοιάσω.

Έχω δει ενσαρκώσεις μου από λευκή ιέρια στην Αίγυπτο μέχρι και τον μεσαίωνα. Πέρασε η ψυχή μου από τη μαύρη πλευρά και την έχει απορρίψει.

Αισθάνομαι ότι αυτά που λες και λέω έχουν σημεία σύγκλισης παρ΄ότι ίσως κάποια πράγματα τα προσεγγίζουμε από διαφορετική πλευρά.

Οι παλιές κακές παρέες μου με ήθελαν πίσω αλλά δεν διάλεξα να γίνω έτσι. 

Όταν με πέταγε ο παπάς έξω από την εκκλησία στα 17 μου ήξερα ότι κάποιοι απλά θέλουν να υποκύψω. Δεν το έχω κάνει και ό,τι έχει κατά λάθος δωθεί σε αυτούς θα παρθεί πίσω.

Αυτά που λέει η Dion Fortune ή αν θες και ο Crowley (αν και δεν προτιμώ να αναφέρομαι σε αυτόν) τα γνώριζα από πριν γιατί τα είχα διδαχθεί ως ψυχή πιο πριν. Τιμάω και σέβομαι το φωτεινό μονοπάτι.

Εσύ τι πρακτικές χρησιμοποιείς? Έχεις δικά σου τελετουργικά?

Προσωπικά πιστεύω ότι ένα μαχαίρι γίνεται όπλο για φόνο αλλά και χρήσιμο εργαλείο, κι΄ αυτό εξαρτάται από το χέρι που το κρατάει.

A.Δεν σε είπα σκοτεινή, μόνο ορισμένες από τις πρακτικές που χρησιμοποιείς.  Η επιλογή σου να είσαι με τον Θεό και το καλό είναι αυτή που σε έσωσε και με βρήκες. Και τώρα είναι πάλι στο χέρι σου να διαλέξεις αν θα συνεχίσεις τις ίδιες πρακτικές ή θα κάνεις κάτι διαφορετικό. Ζήτα από τον Θεό σημάδια για το τι είναι το σωστό και θα σού δείξει.

Δεν είσαι η μόνη που πιστεύει ότι οι λευκές ιέρειες και η λευκή μαγεία γίνονται με άγγελους, αυτή είναι η πλάνη των σκοτεινών εξωγήινων, να νομίζει ο κόσμος ότι είναι άγγελοι. Όμως και η Μαύρη και η Λευκή Αδερφότητα (και μαγεία) ανήκουν σε δυνάμεις εκτός Θεϊκού Φωτός, γι’ αυτό ονομάζονται σκοτεινές. Μην μπερδεύεις το σκοτεινό με το κακό. Το σκοτεινό κρύβεται στις περισσότερα πρακτικές που φαίνονται καλές ή τις εξασκεί κάποιος άνθρωπος που έχει καλές προθέσεις, αλλά είναι πλανεμένος. 

Οι κόκκινοι μπορεί αρχικά να πλάστηκαν καθ΄ εικόνα και καθομοίωση του Θεού, αλλά το DNA τους αντιστράφηκε ως αποτέλεσμα των επιλογών τους και βρέθηκαν εκτός του Θεϊκού Φωτός. Μια πρακτική που δημιουργήθηκε από κόκκινο άτομο κανένας άνθρωπος δεν έχει τη δύναμη να την εξαγνίσει.

Ο παπάς που σε πέταξε έξω προφανώς ήταν κόκκινος, και μένα με έδιωξαν απ΄ την εκκλησία όπου πήγαινα...

Το μαχαίρι και τα άλλα υλικά εργαλεία σαφώς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καλό και για κακό, όμως τα πνευματικά όχι. Ένα φωτεινό τελετουργικό μπορεί να διαφθαρεί από κόκκινο άτομο και να λειτουργήσει σκοτεινά, αλλά όχι το αντίθετο.

Ναι, χρησιμοποιώ προσευχές και τελετουργικά που έχω συντάξει εγώ, και κάποιοι απ΄ τους συνεργάτες μου..


Ε.Πώς μπορεί να γίνει ο καθαρισμός άμα δεν είμαι εγώ παρούσα; Τι χρειάζεται να γίνει; Δηλαδή από την δική μου πλευρά.

Α.Την κάνουν οι άγγελοι με τον οδηγό μου, όχι εγώ. Ρίχνουν θεϊκό φως στις οντότητες μέχρι να αποδυναμωθούν και να πάνε στο Φως και στα εμφυτεύματα λέιζερ φωτός μέχρι να διαλυθούν. Επίσης μαζεύουν, καθαρίζουν και επιστρέφουν τα χαμένα κομμάτια ψυχής. Εγώ βρίσκω τις προηγούμενες και παράλληλες ζωές, δίνω τελετουργικά και προσευχές και απαντάω σε ερωτήσεις. Εσύ κάνεις μόνο τις προσευχές και τα τελετουργικά που θα σού στείλω.  

Ε1.Στοιχίζει αυτό και αν ναι πόσο και πώς γίνεται η πληρωμή;

2.Πόσο διαρκεί η όλη διαδικασία του καθαρισμού;

3.Τι θα συμβεί στο τέλος της διαδικασίας και

4.Αυτός ο καθαρισμός γίνεται μια μόνο φορά και είναι μόνιμο το αποτέλεσμα του ή χρειάζεται κάποια επανάληψη στο μέλλον;

Α1.Ναι, είναι οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μου, δηλαδή 120 ευρώ για την απελευθέρωση από τις οντότητες και 100 για τα ανενεργά εμφυτεύματα. Για τα ενεργά είναι ανάλογα ποσα έχει ο καθένας και τέλος 130 για την ανάκτηση ψυχής. Όσοι έχουν εμφυτεύματα από εναλλακτικές θεραπείες τα βγάζουν μόνοι τους με το τελετουργικό που τούς στέλνω.

2.Κάπου 10 μήνες για μεσαίες περιπτώσεις και 5 με 8 μήνες για πιο απλές. Για πολύπλοκες μπορεί να πάρει και ενάμισυ χρόνο.

3.Μετά την ανάκτηση ψυχής μπαίνει μια προστατευτική κάπα ώστε να μην μπορούν να ξαναβάλουν εμφυτεύματα.

4.Μόνο μία φορά, εκτός κι αν κάνεις συμφωνία, οπότε ξανακολλάς δαίμονα ή εξωγήινο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορείς να τους ξεφορτωθείς μόνη σου, με το τελετουργικό που θα σού δώσω. Κομμάτια ψυχής μπορεί κανείς να ξαναχάσει σε ψυχικά τραύματα ή σοβαρές αρρώστειες, αλλά θα είναι μόνο κάποια λίγα, ενώ στη θεραπεία ανακτάει κανείς όλα τα κομμάτια από όλες τις προηγούμενες ζωές.


Ε.Μπορώ να τα κάνω ενα-ένα αυτά τα 3 στάδια για να μπορέσω να καλύψω και το κόμηστρο; 

Α.Tα δύο πρώτα τα αρχίζουν οι οδηγοί από την αρχή για να κερδίσουν χρόνο, και τα κομμάτια ψυχής τα μαζεύουν και τα καθαρίζουν από την αρχή, αλλά τα επστρέφουν όταν πληρωθεί όλος ο καθαρισμός. Μπορείς να τα στέλνεις λιγα-λίγα.


Ε.Πρέπει να γίνουν μαζί για να έχει αποτέλεσμα; Δηλαδή πρώτα να απαλαγώ από τις οντότητες μετά να αφαιρέσω τα εμφυτεύματα και μετά τα κομμάτια της ψυχής;

Α.Όχι αλλά αν δεν επιστραφεί η ψυχή μένουν κενά στο αστρικό σώμα και μπορούν να μπουν καινούργια εμφυτεύματα, αν οι σκοτεινοί κερδίσουν το καρμικό δικαίωμα... Και πρέπει να κάνεις και όλα τα τελετουργικά για να έχεις αποτέλεσμα. Όταν τα εμφυτεύματα είναι ενεργά πρέπει να φύγουν το γρηγορότερο δυνατόν και να γίνει ανάκτηση ψυχής, αλλιώς τα εμφυτεύματα ξαναγεννιούνται και δεν νοιώθει κανείς διαφορά.


Ε.Η διάρκεια είναι 10 μήνες περίπου είπατε άρα η διαδικασία αυτή πώς εκτελείται; Έχουμε συνεχόμενη επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα;

Α.Λίγο-λίγο αποδυναμώνονται οι οντότητες και βγαίνουν τα εμφυτεύματα. Ναι, εφ΄ όσον έχεις ερωτήσεις. Εγώ την καρμική πληροφόρηση την τελειώνω σε κάνα δίμηνο. Μετά την απελευθέρωση απ΄ τις οντότητες αρχίζω να στέλνω τα τελετουργικά. Επίσης στους τρεις μήνες κάνω έναν έλεγχο ποσοστών για να δούμε πόσο προχώρησε ο καθαρισμός.


Ε.Την πρώτη φορά μού αναφέρατε ότι έχω 8 μικρά εμφυτεύματα στην πλάτη και το στήθος και ένα μεγάλο στην μήτρα. Πως γίνεται να έχω εμφύτευμα στην μήτρα μου, ενώ έχω κάνει αφαίρεση μήτρας;

Α.Πάντα μένουν απομεινάρια στο αιθερικό σώμα, ακόμα κι΄όταν  λείπει η υλική μήτρα. 


Ε.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολούμαι συνειδητά με το αστρικό ταξίδι. Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω έχω πάρα πολλές αστρικές μάχες, με έχουν απαγάγει στο παρελθόν, έχω πολεμήσει και βοηθήσει σε κάποιες μάχες - αποστολές. Επίσης έχω αφαιρέσει μόνος μου ένα πράγμα σαν κοκκαλάκι σε μέγεθος σταγόνας από το πόδι μου το οποίο ήταν συνδεδεμένο με κάποιο σωληνάκι.  Έκανα ένα σεμινάριο και έμαθα να σβήνω κερί με διαλογισμο. Χρειάζομαι βοήθεια για να ξεκολλήσω...

Α.Δυστυχώς τα αστρικά ταξίδια είναι άκρως επικίνδυνα και συνήθως γίνονται με τη βοήθεια σκοτεινών εξωγήινων, αποτελούν δηλαδή συμφωνία μαζί τους. Αλλά ακόμα και αν το κάνει κανείς μόνος του, επειδή το έχει μάθει σε προηγούμενη ζωή, πάλι κάνει εύκολα συμφωνία στο αστρικό επίπεδο, αν δεχτεί οτιδήποτε από κάποια οντότητα, αφού εκεί είναι μόνο σκοτεινές ή χαμένες οντότητες. Μόνο αν κάποιος το κάνει σαν αποστολή της ψυχής του και με τη βοήθεια του πνευματικού του οδηγού, για κάποιον ανώτερο σκοπό, μπορεί κάτι τέτοιο να είναι φωτεινό. Αλλιώς οι εξωγήινοι βάζουν εμφυτεύματα και κλέβουν κομμάτια ψυχής και τελικά όλη την ψυχή. Αυτό που έβγαλες ήταν κάποιο από τα μηχανήματά τους.

Αυτό το σεμινάριο  είναι σκοτεινό, γιατί όλες οι ψυχικές δυνάμεις που εξελίσσονται με σκοπό την ψυχαγωγία αντί για ανώτερο σκοπό αποτελούν συμφωνία με σκοτεινή οντότητα.

Για να ξεκολλήσεις όπως λες, πέρα από τον καθαρισμό, θα πρέπει να σταματήσεις αυτές τις δραστηριότητες...


Ε.Αυτές τις δραστηριότητες τις κάνω για προσωπική εξέλιξη, όχι για ψυχαγωγία.

Α.Πρόκειται για «προσωπική εξέλιξη» εκτός αποστολής ψυχής και με σκοτεινές μεθόδους. Αυτοί που σού δίνουν αυτές τις ικανότητες είναι σκοτεινές οντότητες.


Ε.Υπάρχει περίπτωση εγώ σαν Ελ να μπορώ να επιβιώσω αρμονικά με έναν κόκκινο;

Α.Όχι, δε θα λειτουργήσει με έναν κόκκινο, θα έχεις φοβερές επιθέσεις. Όμως όταν έρθει η χιλιετία του Φωτός δε θα υπάρχουν πια κόκκινοι.


Ε.Αν για παράδειγμα εγώ ήμουν κόκκινη και τελικά αποφάσιζα να κάνω πνευματική απελευθέρωση και όλο τον καθαρισμό, στο τέλος αφού ολοκληρώναμε την διαδικασία θα ήμουν μια φωτεινή ή απλώς μια κόκκινη καθαρισμένη; Η απορία μου είναι δηλαδή εάν σού έχει τύχει ποτέ να έχεις κόκκινους πελάτες.

Α.Θα γινόσουν φωτεινή, εφ΄ όσον έλυνες τις σοβαρές σου συμφωνίες και δεν έκανες άλλες. Είχα και έχω κόκκινους πελάτες, αλλά σπάνια ολοκληρώνουν τη θεραπεία ή λύνουν τις συμφωνίες τους ή δεν κάνουν άλλες...


Ε.Εδώ και κάποια χρόνια βιώνουμε παράξενα πράγματα στο σπίτι μας όλη η οικογένεια. Φωτάκια σαν orbs, ρεύματα πάνω μας, μαγνητικά πεδία στο σπίτι, λευκές αιθερικές αράχνες, λέιζερ. Μια θεραπεύτρια μού έβγαλε εμφυτεύματα και οι αρχαγγέλοι της είπαν ότι γίνεται πόλεμος με καλούς και κακούς εξωγήινους. Κι΄ότι οι καλοί εξωγήινοι πολεμάνε για να μάς προστατεύσουν. Αν αποτανθούμε στην εκκλησία θα μας βοηθήσει; 

Α.Αυτά τα πράγματα ωφείλονται ή σε μάγια με τη βοήθεια εξωγήινων ή σε συμφωνία του θύματος με εξωγήινους, ή και στα δύο. Μπορεί η συμφωνία να είναι από προηγούμενη ζωή, αλλά βλέπω ότι έκανες και σ'αυτή τη ζωή, πηγαίνοντας σε διοχετεύτρια "αρχαγγέλων." Οι αρχάγγελοι δεν δίνουν διοχετεύσεις στους ανθρώπους, δεν είναι αυτή η δουλειά τους. Όσα μέντιουμ νομίζουν ότι κάνουν κάτι τέτοιο έχουν παραπλανηθεί από τους ίδιους εξωγήινους που βάζουν εμφυτεύματα. Δεν είναι αρχάγγελοι, αλλά εξωγήινοι αυτοί που επικοινωνούν με αυτά τα μέντιουμ. Και ο πελάτης που πάει σ'αυτούς δέχεται κι' άλλα εμφυτεύματα. Δεν βγάζουν δηλαδή, βάζουν. Κι΄άν βγάλουν μερικά είναι για να νοιώσει κανείς καλύτερα και να νομίσει ότι έγινε δουλειά, αλλά αργότερα συνήθως τα ξαναβάζουν. Η εκκλησία δεν μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση εξωγήινων και εμφυτευμάτων γιατί δεν πιστεύει σ'αυτά, αλλά ούτε και σε προηγούμενες ζωές, απ'  όπου πηγάζει το πρόβλημα. Αν σάς πιάνουν τώρα εξωγήινα μάγια είναι επειδή σε άλλη ζωή κάνατε εσείς τέτοια μάγια, ή συνεργαστήκατε με σκοτεινούς εξωγήινους. Για να χάσουν το δικαίωμα να σάς επιτίθενται πρέπει να κάνετε καρμικό καθαρισμό. 

Όσον αφορά τη θεωρία ότι οι καλοί εξωγήινοι πολεμούν τους κακούς, αυτό δεν ισχύει. Όλοι οι εξωγήινοι που πολεμούν μεταξύ τους είναι σκοτεινοί, βρίσκονται δηλαδή εκτός Θεϊκού Φωτός. Και φυσικά δεν πολεμούν για να σώσουν εμάς ή τη Γη. Αυτοί που μάς υπερασπίζονται όταν υπάρχει το καρμικό δικαίωμα να επέμβουν είναι οι άγγελοι, οι αρχάγγελοι και οι θεοί Ελ, οι Ολύμπιοι δηλαδή. Πέρα απ΄αυτό απαγορεύεται οποιαδήποτε παρεμβολή εξωγήινης φυλής με τους ανθρώπους, οπότε όσοι έρχονται εδώ είναι σκοτεινοί.

Οι πόλεμοι όπως είπα γίνονται μεταξύ σκοτεινών εξωγήινων. Φυσικά υπάρχουν  φιλήσυχες φυλές στις οποίες άλλοι εξωγήινοι κατακτητές επιτίθενται, αλλά κι΄αυτοί ανήκουν στο σκοτάδι. Μην μπερδεύεις καλό με φωτεινό ή κακό με σκοτεινό, δεν είναι το ίδιο.


Ε.Μια θεραπεύτρια μού είπε ότι αυτή είναι η τελευταία μου ενσάρκωση κι΄ότι μετά θα πάω σε ανώτερα επίπεδα ενσαρκώσεων.

Α.Συνήθως είναι παραπληροφόρηση ότι αυτή είναι η τελευταία μας ενσάρκωση, εκτός κι αν κάνουμε καρμικό καθαρισμό, φτάσουμε στο δέκατο επίπεδο ψυχής και λύσουμε όλες μας τις συμφωνίες. Ούτε υπάρχουν ανώτερα επίπεδα ενσαρκώσεων, μόνο ανώτερα επίπεδα συνεισφοράς στο Φως. Υπάρχουν ενσαρκώσεις σε φωτεινούς πλανήτες, αλλά αυτές δε θεωρούνται ανώτερες. Άρα μάλλον σκοτεινοί εξωγήινοι τής έδωσαν αυτή την πληροφόρηση. Νομίζουν ότι είναι ανώτεροι, γι΄ αυτό σού είπε ότι θα πας σε ανώτερες ενσαρκώσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα είσαι σκλάβος τους αν πας εκεί. Η ειρωνεία σε όλο το μεγαλείο της.


Ε.Δεν μού φάνηκε κακιά η θεραπεύτρια, μίλησε με τον πλανήτη όπου ήμουν εγώ εξωγήινος και τής είπαν ότι μάς προστατεύουν...

Α.Φυσικά και μπορεί μια σκοτεινή φυλή να προστατεύει τη Γη από άλλη που θέλει να την καταλάβει, αλλά ό μόνος λόγος που το κάνει είναι για να την κατακτήσει αυτή, με το δικό της τρόπο, που ίσως να μην είναι φυσική επίθεση, αλλά κλέβοντας τις ψυχές μας. Όλοι οι σκοτεινοί εξωγήινοι αναγκάζονται να κλέβουν ψυχές και κομμάτια ψυχών, αφού αυτή είναι η τροφή τους. Οι θεραπευτές φυσικά και δεν είναι κακοί, απλά εξαπατημένοι από τους εξωγήινους. Αν ήταν φωτεινή η δουλειά της δε θα επικοινωνούσε απ΄ ευθείας με έναν ξένο πλανήτη, αυτό είναι άκρως επικίνδυνο, εκτός κι΄ αν έχεις προστασία από άλλη εξωγήινη φυλή. Θα  επικοινωνούσε με τον οδηγό της απ΄ το Φως, αυτός μπορεί να δώσει αυτή την πληροφόρηση.


Ε.Τι σημαίνει ότι και η δική μου φυλή είναι σκοτεινή αφού η άλλη φυλή μάς κατέκτησε και με σκότωσε;

Α.Υπάρχουν σκοτεινοί εξωγήινοι που καταστρέφουν όλόκληρους πλανήτες. Και ο λόγος που τον καταστρέφουν είναι επειδή δεν έχει προστασία από το Φως, γιατί έχει τη γνωστή παγκόσμια συμφωνία με άλλους σκοτεινούς εξωγήινους ή δαίμονες. Αυτοί τον προστατεύουν όταν δε θέλουν να καταστραφεί ο πλανήτης. Δεν επιτρέπεται να επικοινωνούν οι άνθρωποι με άλλους πλανήτες. Όταν οι άλλοι πλανήτες είναι φωτεινοί, δεν επιτυχγάνεται επικοινωνία, αφού ο οδηγός από το Φως μπορεί να κάνει το ίδιο. Μόνο όταν ο πλανήτης είναι σκοτεινός γίνεται επικοινωνία, και φυσικά ο θεραπευτής κάνει συμφωνία μαζί τους για να επικοινωνήσει. Και αφού η συγκεκριμένη θεραπεύτρια το έχει ξανακάνει, έχει ήδη τους δικούς της σκοτεινούς εξωγήινους που την προστατεύουν. Οι σκοτεινή εξωγήινοι που είναι θύμα των άλλων φυσικά και βλέπουν τους εαυτούς τους ως καλοί, αφού δεν επιτίθενται. Όμως κι΄ αυτοί ζουν με κλεμμένη ενέργεια, κάτι που δεν είναι καλό.


Ε.Όταν την ρώτησα πώς γνωρίζουμε αν όντως συνδεόμαστε με καλά όντα μου είπε ότι τα κακά τα νιώθει, αφού είναι διαισθητική. Υποστηρίζει επίσης ότι έφτασε την υψηλή μαγεία.

Α.Δεν είναι η δουλειά των αρχαγγέλων να ενημερώνουν, αυτό το κάνει ο προσωπικός οδηγός του κάθε θεραπευτή. Οι θεραπευτές που δε δουλεύουν με οδηγό αναπόφευκτα επικοινωνούν με δαίμονα που το παίζει καλός. Προφανώς νοιώθει τους δαίμονες, αλλά οι εξωγήινοι στέλνουν κλεμμένα συναισθήματα και δημιουργούν όμορφα συναισθήματα σ΄ αυτούς τους θεραπευτές. Η υψηλή μαγεία είναι σκοτεινή πρακτική, συνδέεται με τη Λίλιθ, τον Σαμαέλ και κάποιους υψηλόβαθμους δαίμονες.


Ε.Φαντάζομαι η γυναίκα δεν έχει ιδέα αν μιλάει με δαίμονες η σκοτεινούς. Πάντως γιατρεύει στη στιγμή σωματικές αρρώστειες, ξεμπλοκάρει, λύνει μάγια, κάνει καρμικούς καθαρισμούς, κτλ, όλα είναι με την δύναμη της ενέργειας λέει. Τι Μπορεί να κάνει για να μάθει με ποιους πραγματικά μιλάει; Να συνδεθεί με τον -ανώτερο/πνευματικό της οδηγό ή τον δικό μου και να ρωτήσουμε;

Α.Το Φως δεν επεμβαίνει σε φυσικό επίπεδο έτσι όπως περιγράφεις, είναι προφανές ότι συνεργάζεται με εξωγήινους ... Αλλά όλες αυτές οι οντότητες συνεργάζονται. Δεν νομίζω να δεχτεί ότι συνεργάζεται με δαίμονες, κανένας επαγγελματίας δεν το δέχεται. Και φυσικά δεν μπορεί να κάνει καρμικούς καθαρισμούς καποιο άτομο με σκοτεινές δυνάμεις, μόνο να εξαγοράσει τους δαίμονες του πελάτη, σε ανταλλαγή με τη ψυχή του φυσικά.


Ε.Η θεραπεύτρια στέλνει ορισμένους στην εκκλησία αν είναι βαριά ενεργειακά και πιστεύει στον Χριστό λέει.

Α.Υπάρχει και ψεύτικος Χριστός, εξωγήινος. Η κακομοίρα είναι απλά θύμα.


Ε.Έχει χάρισμα, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο λέει. Πάει πολύς κόσμος κοντά της. 

Α.Αυτά τα θεαματικά χαρίσματα είναι από τους σκοτεινούς. Η θεραπεία από το Φως είναι σταδιακή. Και φυσικά όσοι κάνουν σκοτεινή δουλειά έχουν πολλή πελατεία, οι οντότητές τους θέλουν πολλές ψυχές.


Ε.Βρήκε και στους δικούς μου εμφυτεύματα, ζήτησε άδεια από τον ανώτερο εαυτό τους και τούς τα έβγαλε.

Α.Άρα κάνατε όλοι σας συμφωνία με τους εξωγήινους. Δεν ήταν ο ανώτερος εαυτός τους φυσικά, όταν κάνεις σκοτεινή δουλειά δεν επικοινωνείς με τους ανώτερους εαυτούς....


Ε.Μάλλιστα. Όταν πάω πάλι στην θεραπεύτρια μπορώ να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο τους 'καλούς' για να δούμε τι θα μου απαντήσουνε για να δούμε αν είναι όντως σκοτεινοί; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορώ να κάνω, να πω ή να δω αν η θεραπεύτρια συνεργάζεται με σκοτεινούς;

Α.Ναι, να απαντήσουν με σαφήνεια αν έρχονται από το Θεϊκό Φως. Οι σκοτεινοί δεν έχουν το δικαίωμα να πουν ψέμματα σ΄αυτό, αλλιώς πεθαίνουν ακαριαία. 


Ε.Άρα μόλις συνδεθεί με κάποιον από τους καλούς να ρωτήσω  «έρχεστε από το θεϊκό φως;» Αν δεν απαντήσουν ναι και πουν άλλα διάφορα ή πχ δεν απαντάμε σ΄ αυτά ή έχουμε πιο σημαντικά να ααχοληθούμε, κλπ κλπ, δεν είναι φωτεινοί, έτσι; Δεν μπορούν να μου κάνουν κακό αν τους ρωτήσω αυτό; Εντωμεταξύ όταν τους ρώτησα ποιοι είστε την πρώτη φορά δεν μού έδωσαν σαφή απάντηση και μου είπαν ότι είναι από πολύ μακριά. Όταν τους ρώτησα από ποιον πλανήτη είναι είπαν πως ούτε αυτοί γνωρίζουν. Όταν τους ρώτησα για τον Χριστό είπαν πως δεν ασχολούνται με τέτοια γιατί είναι σε διαφορετική δόνηση.

Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς να ρωτήσω την ερώτηση με το θεικό φως...γιατί μου είπατε ότι μπορούν να μου πουν ότι είναι από φως. 

Α.Η ερώτηση είναι αυτή που σού είπα, αν έρχονται από το θεϊκό Φως, το Φως του Δημιουργού, το άκτιστο φως. Η έκφραση είμαι από φως σημαίνει ότι το σώμα μου εκπέμπει φως, έτσι είναι πολλοί σκοτεινοί εξωγήινοι... Όλα αυτά που είπαν είναι αποδείξεις ότι είναι σκοτεινοί, δεν ξέρουν τι τούς γίνεται!!!


Ε.Αν δεν είναι φωτεινοί και απαντήσουν πως είναι λέτε θα πεθάνουνε όλοι; Άρα θα μείνει ελεύθερο το πεδίο για τους κακούς και θα μπορούν να μας απαγάγουν; 

Α.Κανείς δεν απαντάει ότι είναι από το Φως ενώ δεν είναι και κανείς δεν πεθαίνει, δεν είναι χαζοί. Απλά απαντάνε αόριστα ή παραπλανητικά. Να σάς απαγάγουν μπορούν ήδη, με τις συμφωνίες που έχετε κάνει μαζί τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια: