Πνευματικός πόλεμος: Μαύρη μαγεία και κάρμα

12.15.2020

Μαύρη μαγεία και κάρμα

                                             


Με τον  όρο «μαύρη μαγεία» εννοώ κάθε συνεργασία με τις δυνάμεις του κακού (άυλες οντότητες).  Η κάθε προσπάθεια μπορεί να μην πετύχει, όμως η πρόθεση και μόνο επιφέρει αρνητικό κάρμα. Η μαύρη μαγεία  μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα ή έμμεσα. 

 Άμεσα γίνεται με προσωπικές τελετές ή συμφωνίες με δαίμονες. Μια κατάρα συνοδευόμενη  με θυμό ή μίσος μπορεί να έχει  παρόμοιο αποτέλεσμα.  Επίσης  όταν αναθέτουμε σε κάποιο μέντιουμ να κάνει μάγια σε κάποιον με σκοπό να επέμβουμε αρνητικά στη ζωή του (π.χ. να πάθει κακό ή να δεθεί ερωτικά) στέλνονται οντότητες. 

Το εξής παράδειγμα είναι ένας τρόπος που γίνεται μαύρη μαγεία έμμεσα:

 Γινόμαστε θύμα μαύρης μαγείας ή κατάρας, οπότε προσκολλείται οντότητα πάνω μας. Σιγά-σιγά μάς επηρεάζει ώστε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας με λάθος επιλογές. Ακολουθούν προβλήματα και δυστυχία τα οποία μάς προκαλούν θυμό, μίσος ή κατάθλιψη. Ξεσπάμε στους άλλους προκαλώντας τους ίσως κακό, παρασυρόμενοι από οποιαδήποτε ελαττώματα έχουμε. Στο τέλος αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε. Μετά θάνατο, η οντότητα μπορεί να μάς κρατήσει στο χαμηλό αστρικό πεδίο, όπου εξαπατώντας μας μάς πείθει να κάνουμε συμφωνία μαζί της. Λόγω των αρνητικών μας συναισθημάτων δεν μπορούμε να ανέβουμε στο θεϊκό φως και υπακούμε στις εντολές των δαιμόνων. Τότε γινόμαστε σιγά-σιγά και εμείς δαίμονες, ξεχνώντας τη ζωή μας στη γη και οτιδήποτε θετικό. Τυλιγόμαστε σε ένα πέπλο σκοτεινής ενέργειας και ανεβαίνουμε δαιμονικό επίπεδο παρασύροντας χαμένες ψυχές. Κάποια στιγμή βρίσκουμε την ευκαιρία να ενσαρκωθούμε σε κάποιο έμβρυο επωφελούμενοι από κάποια αδυναμία του ή της μητέρας του, και η νόμιμη ψυχή δεν μπαίνει ποτέ. Ο άνθρωπος αυτός είναι από φύση του κακός και φυτεύει δαίμονες σε όσους είναι ευάλωτοι  γύρω του με μια κακή σκέψη και μόνο. Κάνει ουσιαστικά μαύρη μαγεία χωρίς να το ξέρει. Αλλά ούτε αυτός είναι ευτυχισμένος, αφού συναισθηματικά είναι παγωμένος. Αν καταφέρουμε να πάμε στο φως, η οντότητα που ήταν μαζί μας στην προηγούμενη ζωή μπορεί να έρθει σε κάθε επόμενη ενσάρκωσή μας, προκαλώντας μας τα ίδια προβλήματα.

Την ίδια πορεία έχουν συχνά οι ψυχές που συνεργάστηκαν συνειδητά με τις δυνάμεις του σκότους σε κάποια ζωή. Γι’ αυτές είναι πολύ πιο εύκολο και ανώδυνο, γιατί αρχικά κάνουν συνειδητά κακό. Αρχικά ο διάβολος τις ανταμείβει με πλούτη και κατακτήσεις. Γίνονται όργανό του και  βλάπτουν τους άλλους παρορμητικά. Όσο πετυχαίνουν σ’αυτό, είναι καλά.  Όταν όμως αποτύχουν ή αν αποφασίσουν σε κάποια ενσάρκωση να γίνουν καλές , ο διάβολος τις τιμωρεί. Χρειάζονται υπομονή, καλοσύνη, προσπάθεια, κουράγιο και πίστη για να ξεφύγουν από το μένος του. 

Δυστυχώς την ίδια πορεία έχουν συχνά και οι χαμένες ψυχές, δηλαδή αυτές που μετά το θάνατό τους δεν βρήκαν το φως ή δεν πήγαν αυτόματα σε έναν ειδυλλιακό τόπο ξεκούρασης εντός του πνευματικού κόσμου. Τέτοιες ψυχές είναι συχνά έμβρυα, μωρά ή παιδιά που δεν ήξεραν τι είναι ο θάνατος ή η μεταθανάτια ζωή.  Ή δεν κατάλαβαν καν ότι πέθαναν, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά ακόμα και πριν γεννηθούν μιλώντας τους για τους αγγέλους. Πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα προς τους αγγέλους που θα έρθουν να τα πάρουν αν χαθούν. Το πρόβλημα είναι όταν ένα παιδί έχει αρνητικά συναισθήματα την ώρα του θανάτου. Ο φόβος ή  ο θυμός μπορούν να τα κρατήσουν τόσο χαμηλά που οι άγγελοι να μην τα φτάνουν. Η συχνότητα των καλών πνευμάτων είναι πολύ υψηλή και δε διακρίνουν τι υπάρχει στις χαμηλές συχνότητες. Στη δουλειά μου έχω βρει αρκετούς δαίμονες που θυμήθηκαν ότι ήταν κάποτε παρατημένα και δυστυχισμένα παιδιά.

Και οι μεγάλοι μπορούν να την πάθουν με τον ίδιο τρόπο, ειδικλα αυτοί που δεν πιστεύουν σε τίποτα, αλλά αυτοί πιο δύσκολα εξαπατώνται ή πείθονται να γίνουν κακοί. Οι καλές ψυχές που πεθαίνουν και παραμένουν στο χαμηλό αστρικό πεδίο (το πιο κοντινό στη γη) συνήθως προσκολλούνται σε άλλους ανθρώπους για να παίρνουν ενέργεια. 

Άλλη μία περίπτωση όπου τα μωρά και πολύ μικρά παιδιά είναι πιο ευάλωτα είναι να αφιερωθούν στο Εωσφόρο σε τελετή μαγείας και να θανατωθούν. Επειδή δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και δε γνωρίζουν τίποτα άλλο, εύκολα πείθονται μετά θάνατο να κάνουν κακό.

Άλλη μια παγίδα είναι οι διάφορες αποκρυφιστικές οργανώσεις. Δε γνωρίζω με σιγουριά σε ποιες κρύβονται οι δυνάμεις του σκότους και σε ποιες όχι, με εξαίρεση τους Πεφωτισμένους ή Illuminati. Οι τελευταίοι σάς υπόσχονται πλούτη, επιτυχία και έρωτα, αλλά δε σάς λένε ότι αυτόματα και εν αγνοία σας κάνετε συμβόλαιο με τον Εωσφόρο. Όταν γινόμαστε γενικά μέλος μιας αποκρυφιστικής οργάνωσης υπάρχουν κίνδυνοι. Μπορεί το κακό να κρύβεται πίσω από κάποιο άτομο της οργάνωσης, και να μη φταίει η ίδια η οργάνωση. Ζητήστε να μελετήσετε την ιδεολογία της οργάνωσης σε κάποιο γραπτό κείμενο. Το τι κρύβεται διαφαίνεται πιο πολύ στο τι δε λένε και στο πώς το λένε. Και σιγουρευτείτε ότι θα μπορείτε να αποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή.

Πάρα πολλοί άνθρωποι κυκλοφορούν που δεν έχουν ιδέα ότι έχουν συμβόλαιο με τις δυνάμεις του κακού από προηγούμενη ζωή. Αυτοί νομίζουν ότι είναι καλοί και πνευματικοί, αλλά το κακό τούς χρησιμοποιεί με έξυπνο τρόπο, σαν πιόνια, καθοδηγώντας τους σε πράξεις-κλειδιά. Ξέρω  κάποιους που δουλεύουν  ως μέντιουμ ή πνευματικοί γκουρού. Νομίζουν ότι επικοινωνούν με οδηγούς, άγγελους και γηραιούς, ενώ αυτοί είναι δαίμονες. Τούς προβάλλουν ψεύτικες εικόνες για τις περασμένες τους ζωές, πείθοντάς τους ότι είναι ψηλά πνευματικά, ενώ είναι χαμηλά. Τούς κάνουν να βγάζουν τους πελάτες τους από το δρόμο τους και να βλέπουν μάγια και κατάρες εκεί που δεν υπάρχουν. Εκμεταλλεύονται την πλεονεξία τους, και εκμαιεύουν περιουσίες ολόκληρες από τους πελάτες τους. Γνωρίζω αρκετά από αυτά τα μέντιουμ και θεωρώ ότι  δε φταίνε σε τίποτα. Ένα από αυτά ήταν ένα μωράκι που είχε ανάγκη για τροφή και ζεστασιά, όταν πέθανε. Αυτή του την ανάγκη την μετέτρεψαν σε κινητήρια δύναμη για να ζητάει τώρα ως μέντιουμ υπέρογκα ποσά από τους πελάτες του για να λύσει ανύπαρκτες (και υπαρκτές) κατάρες. Τα υπέρογκα ποσά χρησιμοποιούνται για τις ώρες διαλογισμού και την αγορά φορτισμένων από μοναχούς κρυστάλλων στους οποίους  χώνονται οι δαίμονες του πελάτη. Για να είναι αρκετά δυνατός ο κρύσταλλος, χρειάζονται πολλές ώρες φόρτισης με διαλογισμό, εξ’ ου και τα υπέρογκα ποσά. Όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγει ένας δαίμονας.

Πώς να προστατευτεί κανείς από όλα αυτά; Με τη γνώση. Ψάχνοντας, ερευνώντας, διαβάζοντας, ρισκάροντας. Με τη γνώση βρίσκουμε και το δρόμο μας μετά το θάνατο. Αν έχουμε κάνει μάγια σε κάποιον, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να εξισορροπήσουμε το κακό που προκαλέσαμε. Η ψυχή μας είναι αυτή που διαλέγει πώς θα γίνει αυτό, όταν είναι έτοιμη. Μπορεί να διαλέξουμε να πάθουμε κάτι ανάλογο σε μια επόμενη ζωή ή και να βοηθήσουμε τα θύματα μαγείας. O πόνος είναι δώρο, γιατί μάς μαθαίνει την συμπόνοια, την υπομονή, τη σοφία και τη δύναμη. Πρέπει όμως να συγχωρήσουμε και τον εαυτό μας, το οποίο είναι και το πιο δύσκολο απ’ όλα.Με τη συγχώρεση έρχεται η ίαση και τότε είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους άλλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: