Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι΄απαντήσεις 2

12.19.2020

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι΄απαντήσεις 2



Θέματα: Καρμικός καθαρισμός, εναλλακτικές θεραπείες, Ελ, Πολέμαρχος του Θεού.

Ε.Γιατί  σε τόσο κόσμο λειτουργούν τεχνικές  όπως το NLP; Δεν ξέρω αν λένε αλήθεια, αλλά τόσα χρόνια ακούω να λένε και γι΄αυτό και για άλλα που δουλεύουν στο υποσυνείδητο, ότι άλλαξε η ζωή τους, όλα πηγαίνουν καλύτερα κλπ., μπούρδες.... Εγώ όσο έκανα τέτοιου τύπου τεχνικές με θετικές δηλώσεις, προφορικά και γραπτώς,  οραματισμό, κλπ., για το πώς θέλω να είναι η ζωή μου και εγώ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, όχι μόνο δεν έγινε τίποτα καλό.... Βλέπεις πώς έχω καταλήξει....

Θα μου πεις για συμφωνίες φαντάζομαι... Αλλά μιλάμε για  τόσο κόσμο που τα κάνει, χωρίς να έχει και σοβαρά προβλήματα.

Α.Το ΝLP είναι σκοτεινή πρακτική, κινείται από εξωγήινους. Το ίδιο ισχύει για τις θετικές δηλώσεις, τον οραματισμό, κτλ, όταν θέλεις να αλλάξεις το μέλλον. Λειτουργεί γι΄ αυτούς που έχουν φωτεινό παράλληλο, από αυτόν παίρνουν οι εξωγήινοι την ενέργεια, αφού δεν έχουν δική τους. Εσύ δεν είχες φωτεινό παράλληλο και γι΄αυτό δεν πέτυχε. Και ναι, είναι συμφωνία να χρησιμοποιείς αυτές τις τεχνικές. Όταν έχεις τέτοια συμφωνία οι εξωγήινοι σε προστατεύουν και δεν έχεις σοβαρά προβλήματα. Φυσικά γίνεσαι σκλάβος τους μετά θάνατο...


Ε.Επίσης ήθελα να σού πω ότι από ένα σημείο και έπειτα της προηγούμενης χρονιάς  συνέχεια βλέπω στην ώρα το 33 (4 και 33, 5 και 33, κλπ). Έχω ακούσει διάφορα γι’αυτό αλλά θά΄ θελα τη γνώμη σου.

Α.Οι μονοί αριθμοί και φυσικά το 33 χρησιμοποιούνται σε σκοτεινά τελετουργικά απ΄ τους μασόνους. Τούς στέλνουν εξωγήινοι, συχνά διπλούς, τριπλούς ή τετράδιπλους για να νομίζουμε ότι είναι αγγελικοί αριθμοί, ότι είναι θεϊκό σημάδι και να τούς δεχτούμε, κάνοντας έτσι συμφωνία μαζί τους.


Ε.Μπορούμε να μάθουμε αν τα μάγια μού τα κάνανε σ΄αυτή τη ζωή ή σε προηγούμενη?

Α.Τα μάγια είναι απ΄ αυτή τη ζωή, δεν μεταφέρονται από τη μια ζωή στην άλλη τα μάγια, μόνο οι κατάρες.


Ε.Γράφεις να πηγαίνουμε στην εκκλησία, να πίνουμε αγιασμό, κλπ, πιστεύεις λοιπόν ότι η θρησκεία μας είναι η "σωστή"; Πάντα πίστευα ότι όλες οι θρησκείες βασίζονται στο φόβο και τον έλεγχο, η δική μας δεν εξαιρείται.. Ποια η γνώμη σου γι΄ αυτό;

Α.Άλλο εκκλησία, άλλο θρησκεία. Κάποιες θρησκείες έχουν μια φωτεινή βάση, αλλά έχουν αναμιχθεί με σκοτεινές, όπως ο χριστιανισμός, που έχει αναμιχθεί με τον ιουδαϊσμό, που είναι σκοτεινός. Ο καθολικισμός είναι εντελώς σκοτεινός, ενώ οι διαμαρτυρόμενες θρησκείες είναι όπως η ορθοδοξία, περιέχουν και τα δύο. Εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με καμμιά θρησκεία, αλλά ο οδηγός μου μού είπε ότι η ορθοδοξία είναι πιο κοντά στην αλήθεια απ΄ό,τι οι άλλες. Όσο για την εκκλησία, είναι σκοτεινός θεσμός. Όμως υπάρχουν καλοί ιερείς που όντως επικοινωνούν με τον Θεό και έτσι η εκκλησία τους γεμίζει με φωτεινή ενέργεια.


Ε.’Εβαλα το μαγνήτη στο κεφάλι για να βγάλω το εμφύτευμα, αλλά είναι τεράστιο, πιάνει όλο τον εγκέφαλο... Λες στο τέλος να σφραγίσω το τελετουργικό με χαλκό και ύαλο... Τι εννοείς;

Α.Τα μεγάλα εμφυτεύματα (αυτά του εγκεφάλου και των γεννητικών οργάνων) δεν μπορούμε να τα βγάλουμε μόνοι μας γιατί τα έχουμε από μικρή ηλικία κι΄έχουν αφομοιωθεί με το σώμα μας. Αυτά φεύγουν μόνο με λέιζερ Φωτός που χρησιμοποιεί ο οδηγός μου κι΄οι άγγελοι βοηθοί του.

Ο χαλκός κι΄ ο τέλειος ύαλος είναι υλικά που παρέχονται από τον Πολέμαρχο του Θεού και ασφαλίζουν τα τελετουργικά και τις προσευχές μας από τους σκοτεινούς.


Ε.θα ήθελα να σας ρωτήσω για την τέτάρτη ομάδα Ελ!! Δηλαδή ;;; Τι ακριβώς είναι η 4η ;;; Και οι δαίμονες εκδίκησης που έχω από τι προέρχονται ;; 

Α.Ήταν οι Σκανδιναβοί θεοί. Οι δαίμονες εκδίκησης είναι αυτοί που μάς στέλνουν τα άτομα στα οποία κάναμε μάγια σε προηγούμενη ζωή.


Ε.Και το κάρμα που έχω εξισορρόπησει είναι από τις πράξεις μου ; 

Α.Το κάρμα είναι και από τις πράξεις και από τις θυσείες σου. 


Ε.Θυσείες, δηλαδή ;;

Α.Ό,τι κακό μάς συμβανει είναι θυσεία για να βοηθήσουμε κάποιον που βλάψαμε σε προηγούμενη ζωή και να μπλοκάρουμε επικίνδυνο παράλληλο, καθώς και για κάποιον ανώτερο σκοπό.


Ε.Και είχα κάνει μαγιά σε άλλους, γι΄αυτό βγήκαν τώρα σε έμενα;

Α.Τα μάγια σού τα έκαναν σ΄ αυτή τη ζωή. Εσύ τα έκανες σε αλλη ζωή. Οι ψυχές στις οποίες έκανες μάγια στην προηγούμενη ζωή ζήτησαν εκδίκηση, ενσαρκώθηκαν ως κόκκινες και στα έκαναν σ΄αυτή τη ζωή.


Ε.Καρμικος εξωγήινος τι σημαίνει;

Α.Αυτός με τον οποίο κάναμε συμφωνία σε προηγούμενη ζωή και μάς έβαλε εμφυτεύματα σε παιδική ηλικία.


Ε.Ποια είναι η διαφορά καρμικού κόκκινου και κόκκινου παράλληλου;; 

Α.Ο καρμικός κόκκινος είναι αυτός τον οποίο βλάψαμε σε προηγούμενη ζωή και ζήτησε εκδίκηση. Ο κόκκινος παράλληλος είναι παράλληλη ζωή μας που έγινε κόκκινη μετά από συμφωνία σε προηγούμενη ζωή.

Ε.Στο δεύτερο καρμικό τσεκάρισμα μού είχες στείλει ότι τα εμφυτεύματα είναι αυτά: 

α.Ένα μεγάλο στον εγκέφαλο

β.Άλλο ένα μεγάλο στο πέος.

γ.5 μικρά στο στήθος σε σχήμα Χ

Δ.6 σε σχήμα κάθετου απείρου στο ηλιακό πλέγμα

Ε..1 μεσαίο στον προστάτη.    

Ξέρω σίγουρα ότι τα δύο πρώτα (αυτά στον εγκέφαλο και στο πέος)  τα βγάζετε εσείς. Ποια άλλα βγάζετε εσείς;

Α.Αυτά των ιατρικών εξετάσεων. Είναι τα εμφυτεύματα που σχηματίζουν Χ στο στήθος, είναι η υπογραφή τους.


Ε.Αφού το τελετουργικό για αφαίρεση εμφυτευμάτων λύνει και τη συμφωνία (όπως αυτή της επίσκεψης στο σκοτεινό μέντιουμ) άρα γιατί δεν μπορώ να βγάλω τα εμφυτεύματα του νοσοκομείου;

Α.Μπορείς, αρκεί να λύσεις τη συμφωνία των ιατρικών εξετάσεων σε κόκκινο νοσοκομείο.


Ε.Εφόσον έχω συμφωνία εσείς πώς μπορείτε να τα βγάλετε (αυτά των ιατρικών εξετάσεων;)

Α.Γιατί όλοι αυτοί οι εξωγήινοι πέθαναν και οι πλανήτες τους καταστράφηκαν στον Αρμαγεδδώνα, τώρα δεν μπορούν πια να βάλουν εμφυτεύματα στα νοσοκομεία εκτός από ειδιικές περιπτώσεις.


Ε.Σπάτε τη συμφωνία και τα βγάζετε λόγω καθαρισμού;

Α.Δε σπάμε καμμία συμφωνία, η συμφωνία μένει μέχρι να τη λύσεις εσύ. Τα βγάζουμε επειδή ζητάς καρμικό καθαρισμό, που περιλαμβάνει και την αφαίρεση εξωγήινων εμφυτευμάτων.


Ε.Ποια θεωρείται μη καρμική οντότητα;

Α.Μή καρμική οντότητα είναι ο δαίμονας από τα μάγια.


Ε.Με την πνευματική απελευθέρωση θα λυθούν τα μάγια και θα σταλεί στο Φως ο δαίμονας που μού βάλανε με τα μάγια ή δεν υπάρχει κανένας δαίμονας και πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Α.Το πρώτο, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, μόνο τα τελετουργικά που θα σού στείλω. Με τα μάγια στέλνουν πάντα δαίμονα, εκτός από λίγες περιπτώσεις όπου βάζουν εμφυτεύματα, όταν γίνονται μάγια με εξωγήινο αντί για δαίμονα.


Ε.Για τη συμφωνία που έχω και βλέπω συχνά το 33  εξ΄αιτίας του κόκκινου παράλληλού μου του μασώνου πώς μπορώ να τη λύσω; Τι παίρνω πίσω; Αυτό που κάνει ο κόκκινος παράλληλος μου; 

Α.Τη συμφωνία του μασώνου δεν μπορείς να τη λύσεις στην αρχή του καθαρισμού γιατί αυτός θα συνεχίσει να κάνει σκοτεινές τελετές. Πρέπει να μπλοκαριστεί 100% πρώτα και μετά να πάει στο Φως η ψυχή του.


Ε.Ποιος είναι ο Πολέμαρχος του Θεού? Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ή κάποιος άλλος;

Α.Άλλος είναι ο Πολέμαρχος, ειδικός για τους νεφελίμ. Πριν γίνει πολέμαρχος ήταν στο σώμα του Μεγάλου Αλέξανδρου.


Ε.Ο  μαθητής σου είναι παράλληλος δικός μου φωτεινός; Ή κόκκινος; Δεν φάνηκε τοτέ στο καρμικό τσεκάρισμα ότι έχω και 5ο παράλληλο παρά μόνο 4 κόκκινους σε άλλες χώρες και ότι δεν έχω κανένα φωτεινό παράλληλο. Μήπως άλλαξε κάποιο δεδομένο;

Α.Όντως. Ήταν φωτεινός, αλλά επί Αρμαγεδδώνα οι φωτεινοί με σοβαρή συμφωνία γίνονται κόκκινοι, άρα τώρα είναι κόκκινος, γιατί δεν έκανε τον καθαρισμό ενώ είχε την ευκαιρία, κι αυτό είναι σοβαρή συμφωνία... Επίσης επί Αρμαγεδδώνα όσοι βρίσκονται στο φωτεινό μονοπάτι ανεβαίνουν γενιά, κι΄ αφού εσύ έχεις άλλους παράλληλους σημαίνει ότι ανέβηκες γενιά, δεν είσαι πια στη δική του, άρα τεχνικά δεν είναι πια παράλληλός σου.


Ε.Μήπως υπάρχει άλλος πιο γρήγορος τρόπος για να βγουν τα εμφυτεύματα που βάζει ο εξωγήινος του παράλληλού μου στους πελάτες του, λιγότερο χρονοβόρος από την προσευχή; 

Α.Υπάρχει τελετουργικό, αλλά πρέπει να το κάνεις πολλές φορές και δεν φεύγουν πάντα όλα τα εμφυτεύματα, τα μεγάλα συνήθως δε φεύγουν, ενώ με την προσευχή είναι σίγουρο.


Ε.Με αυτή την προσευχή μπορούμε να παρεμποδίσουμε το να μπουν άλλα εμφυτεύματα στους πελάτες του κόκκινου παραλληλου μας;

Α.Όχι. Αλλά όταν μπλοκάρεις τους παράλληλούς σου και πάνε στο Φως με το τελετουργικό μου,  θα μπουν άλλες ψυχές σε κείνα τα σώματα και δε θάναι πια παράλληλοί σου.


Ε.Τι είναι  τα υβρίδια παιδιά;

Α.Μισά εξωγήινοι μισά άνθρωποι που οι εξωγήινοι φτιάχνουν  με κλεμμένα ωάρια και σπέρμα.


Ε.Τι συμβαίνει πνευματικά με τον έρωτα;

Α.Άλλο το να αισθάνεται ερωτικά κάποιος και άλλο να είναι ερωτευμένος. Το πρώτο είναι φωτεινό, το δεύτερο σκοτεινό, γιατί τότε εξαρτιόμαστε από το άλλο άτομο και υποφέρουμε. Καλό είναι να ξεφύγεις από τις γήινες προσκολλήσεις. Αν κάνεις βίωμα το ότι ο αληθινός κόσμος είναι στην άλλη πλευρά κι΄ όχι εδώ, τότε θα πάψεις να υποφέρεις.


Ε.Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση για τους παράλληλούς μου, αναρωτιέμαι όμως σε τι χρησιμεύει αυτή η πληροφορία...

Α.Βοηθάει στο να ξέρεις ποιες χώρες είναι επικίνδυνες να τις επισκεφτείς (κόκκινοι παράλληλοι) και ποιες καλές (φωτεινοί παράλληλοι). Αλλά πάνω απ όλα, χρησιμεύει ως γνώση, και για το ποιες γλώσσες σε επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά, σε δυσκολεύουν ή είναι εύκολες για σένα.


Ε.Τι είναι οι γενιές; Και τι συμβαίνει όταν είμαστε παράλληλοι; Είναι καλό για μας;

Α.Οι γενιές είναι ο Δίας -1η γενιά-, οι άλλοι Ολύμπιοι -2η-, τα παιδιά τους -3η-, οι Σκανδιναβοί θεοί -4η-, κτλ. Δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό, όμως σημαίνει μεγαλύτερες ευθύνες αλλά και δυνάμεις.


Ε.Θέλω να σε ρωτήσω αν η διδασκαλία του βουδισμού περί κενότητας και εξαφάνιση συνειδητότητας είναι συμφωνία με τον μη Όντα.  

Α.Ο βουδισμός είναι σκοτεινή θρησκεία γιατί βασίστηκε σε σκοτεινές τελετές του κλώνου του Βούδα. Και φυσικά σκοτεινή είναι και η διδασκαλία περί κενότητας των ανατολικών διδασκαλιών. Όταν αδειάζει ο νους, μπαίνουν οι εξωγήινοι.


Ε.Αν αυτοκτονήσεις γνωρίζοντας την αλήθεια και αποχωρήσεις συνειδητά από αυτόν τον κόσμο, άφοβα, έχοντας λύσει πολλές συμφωνίες και όντας σε υψηλό πνευματικό επίπεδο, υπάρχουν επιπτώσεις από αυτό; Δεν είναι δικαίωμα του ανθρώπου η οικειοθελής αποχώρηση με γνώση των πραγμάτων;

Α.Υπάρχουν επιπτώσεις, χάνεις την ψυχή σου, την παίρνουν δηλαδή οι δαίμονες. Δεν είναι δικαίωμα του ανθρώπου, αφού έρχεται για να διεκπεραιώσει μια αποστολή. Αυτήν την αποστολή στην ολότητά της μόνο ο Θεός την γνωρίζει, άρα μόνο όταν Αυτός κρίνει ότι είναι η ώρα πεθαίνουμε. Κι΄ όταν λέω Θεός, εννοώ και τον ανώτερο εαυτό του καθενός, τον οδηγό του,  κτλ, αφού βρίσκονται  σε επαφή με τον Θεό.


Ε.Αν ένα παιδί δεν βαφτιστεί υπάρχει αντίκτυπο στην ψυχή του ή δεν παίζει κανένα ρόλο; Τι ακριβώς συμβαίνει με την τελετουργία του βαφτίσματος;

Α.Φυσικά και παίζει ρόλο, η βάφτιση, εφ΄ όσον είναι σε σχετικά φωτεινή θρησκεία, με φωτεινό παπά και νονό, προσφέρει πνευματική προστασία.


Ε.Μού είχε πει ένας φωτεινός μύστης ότι ο καρμικός μου κόκκινος είχε δικαίωμα να με ταλαιπωρεί μέχρι το 2015 το πολύ.. Στην πορεία όμως υπήρξαν κι΄ άλλοι μάγοι που πήραν τα συμβόλαια από τον πρώτο.

Α.Το δικαίωμα να σε ταλαιπωρεί για ένα διάστημα ισχύει για τον τότε κόκκινο, αλλά υπάρχουν πάντα κι΄άλλοι που παίρνουν τα ηνία.  Αυτοί όλοι μόνο με τον καρμικό καθαρισμό πάνε στο Φως ώστε να είναι εντελώς ακίνδυνοι για σένα. Όσο είναι εδώ μπορούν έυκολα να κερδίσουν το καρμικό δικαίωμα να σού επιτίθενται.


Ε.Πώς πρεπει να καθαριστούν όλοι αυτοί και να κοπούν τα δικαιώματα;

Α.‘Οσο έχουμε Αρμαγεδδώνα είναι δυστυχώς εύκολο να αποκτήσουν δικαιώματα, αφού βρίσκουν κάποιον φωτεινό παράλληλό μας, κάνουν συμφωνία μαζί του, τον ενσαρκώνουν στο παρελθόν και εμείς πληρώνουμε ό,τι κακό κάνει. Αλλά ο καρμικός καθαρισμός βοηθάει.

Όλοι οι καρμικοί κόκκινοι πάνε στο Φως με τον καρμικό καθαρισμό, η ψυχή τους δηλαδή, και μετά μπαίνει άλλη κόκκινη ψυχή στο σώμα τους και έτσι δεν είναι πια παράλληλοί σου.


Ε.Από όσο έχω διαβάσει η Dion Fortune δεν είπε ποτέ κάτι σκοτεινό, κάθε άλλο, περπάτησε στο δρόμο του φωτός και της αγάπης. Και πραγματικά αν τα τελετουργικά lbrp & middle pillar τελούνται με αγνή καρδιά δεν υπάρχει σκοτάδι.  Προσωπικά, δεν είδα ποτέ να γίνεται κάτι κακό επάνω μου από αυτά. Κάθε άλλο τσιρίζουν και ουρλιάζουν όσοι δεν αντέχουν το Φως. 

Α.Η Dion Fortune όπως και πολλές άλλες του είδους της έχει συμφωνία με εξωγήινους και γι΄αυτό η δουλειά της είναι σκοτεινή. Οι άνθρωποι φυσικά και κινούνται από αγάπη και με αγνή καρδιά, αυτό δεν το αμφισβητώ. Απλά έχουν παραπλανηθεί από τους εξωγήινους που παρουσιάζονται σαν άγγελοι, αρχάγγελοι, κτλ, λένε όμορφα λόγια ώστε να κάνουμε συμφωνία μαζί τους και να κλέψουν την ψυχή μας. Τα συγκεκριμένα τελετουργικά ανήκουν στο σκοτεινό τάγμα Χρυσή Αυγή (Golden Dawn) και έχουν γίνει γνωστά από τον Aleister Crowley και είναι πάντα σκοτεινά, με όποια πρόθεση κι΄ αν έχουμε. 

Φυσικά και δεν είδες κάτι κακό πάνω σου, αφού έχεις συμφωνία μαζί τους, σε προστατεύουν, αφού θα πάρουν την ψυχή σου. Λυπάμαι που σε στενοχωρώ, αλλά αν δε λύσεις αυτές τις συμφωνίες δε θα δεις διαφορά με τον καρμικό καθαρισμό....


Ε.Όσο για τους μασώνους κάποτε έφεραν γνώση, όμως πλέον τα τάγματα αυτά εφ΄όσον προάγουν μόνο την επίτευξη δόξας και χρήμματος είναι μαύρα, κατάμαυρα.

Α.Η γνώση που έφεραν οι μασώνοι ήταν πάντα σκοτεινή, αφού ήταν η γνώση των εξωγήινων, που είναι σκοτεινή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: