Πνευματικός πόλεμος: 2022

9.10.2022

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 9




Θέματα: Μοναχικότητα και πνευματικότητα, κατεστραμμένοι πλανήτες στον Αρμαγεδδώνα, αναγνώριση κόκκινων, μεταμφιέσεις, αλκοόλ και κάπνισμα, hoʻoponopono, εξισορρόπηση κάρμα, αντιπαράθεση με πελάτη που ψεύδεται και πνευματικά επακόλουθα.

7.22.2022

Τα φρούτα και τα πνευματικά τους δώρα

 



Κατά τη διάρκεια του αστρικού Αρμαγεδδώνα ο Θεός έδωσε στην ομάδα του Αρμαγεδδώνα  ένα αστρικό οπωροφόρο δέντρο που μάς βοήθησε να παραμείνουμε ζωντανοί παρά τις σφοδρές επιθέσεις. Οι καρποί του καθάρισαν το σώμα μας που ήταν γεμάτο με δηλητήριο από μαύρη μαγεία. Ακολουθούν  οι ιδιότητες ορισμένων φρούτων. Αυτά τα φρούτα μας βοηθούν με τον ίδιο τρόπο αν τα τρώμε. Σίγουρα λείπουν πολλά φρούτα, οπότε αν θέλετε να ψάξω τις ιδιότητες περισσότερων, γράψτε μου!

6.16.2022

Αθάνατοι μάγοι και μάγισσες




Έχω ήδη μιλήσει για μερικές περιπτώσεις αθάνατων ανθρώπων στο άρθρο μου για τους κόκκινους παραλληλους, αλλά εδώ θα μπω πιο βαθιά στο θέμα. Μού λείπουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως τα ονόματα, οι ημερομηνίες, κτλ, οι οποίες ήταν γραμμένες σε ένα σημειωματάριο που μού κλέψανε από το γραφείο μου οι εξωγήινοι και μεταφέρανε ανεπιστρεπτί σε ένα παράλληλο σύμπαν. Θα αναφέρω όπως κάποιες πληροφορίες που θυμάμαι. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπόρεσα να βρω τις πληροφορίες στα μηνύματά μου προς τους παλιούς μου πελάτες, σε άλλες όχι.

3.31.2022

Διοχέτευση και πνευματικοί οδηγοί

              


Ο πνευματικός οδηγός είναι μια ψυχή που έχει προχωρήσει σε πνευματικό επίπεδο και  εξελίσσεται ένα διάστημα στο πνευματικό πεδίο, καθοδηγώντας μια ενσαρκωμένη ψυχή, συχνά κάποια με την οποία μοιράστηκαν κάποια ζωή. Ο οδηγός μάς στέλνει σημάδια και προαισθήματα ώστε να μη χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μάς οδηγήσουν στην πραγματοποίηση της αποστολής μας. Ένας άλλος σημαντικός του ρόλος είναι να φέρνει στο δρόμο μας τις δοκιμασίες ώστε να ανεβούμε πνευματικό επίπεδο.