Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 9

9.10.2022

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 9




Θέματα: Μοναχικότητα και πνευματικότητα, κατεστραμμένοι πλανήτες στον Αρμαγεδδώνα, αναγνώριση κόκκινων, μεταμφιέσεις, αλκοόλ και κάπνισμα, hoʻoponopono, εξισορρόπηση κάρμα, αντιπαράθεση με πελάτη που ψεύδεται και πνευματικά επακόλουθα.

E.Σίγουρα είναι και θέμα ατόμου αλλά υπάρχουν όπως ξέρεις πολλοί άνθρωποι που θέλοντας να ξεφύγουν απ'τον εαυτό τους καταφεύγουν σε λάθος άτομα και ξοδεύουν πολύτιμα το χρόνο τους,πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουν. Επιθυμούν να μην αισθάνονται μόνοι, αλλά μέσα τους είναι βαθύ το αίσθημα της μοναξιάς, όσο κοινωνικοί και να φαίνονται, γιατί δεν δίνουν χώρο στον εαυτό τους. Παλαιότερα το έκανα και γω αυτό, και δεν μπορούσα να βρω την ηρεμία μου. Τώρα όμως είναι αλλιώς!

Α.Έτσι είναι, και πολλοί καταφεύγουν σε σχέσεις μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι τους, ή επειδή θέλουν να κάνουν σχέση και 

την κάνουν με όποιον προκύψει... Ή χρησιμοποιούν κάποιον για να ξεπεράσουν τον πρώην τους... Χαίρομαι που ξεπέρασες αυτό το στάδιο!

Η πορεία προς την πνευματικότητα εμπεριέχει τη μοναχικότητα, τουλάχιστον για ένα διάστημα.


Ε.Μα πως επιτέθηκαν μόνα τους τα όπλα του Αρμαγεδδώνα στους εξωγήινους; Είναι πολύ παράξενο.

Α.Τα όπλα δεν επιτίθονται μόνα τους. Οι εξωγήινοι προσκρούουν στο Φως και τα όπλα αντανακλώνται, αφού δεν μπορούν να το διαπεράσουν, και πέφτουν πάνω τους.


Ε.Μα ο Αρμαγεδώνας, ο πόλεμος, και το Φως πού κολλάνε μαζί; Υποτίθεται έκαναν πόλεμο οι εξωγήινοι με όπλα δικά τους ο καθένας και μετά τους κατάστρεψε ο Αρμαγεδδώνας.

Α.Δεν τούς κατέστρεψε ο Αρμαγεδδλωνας.


Ε.Μα ο Αρμαγεδώνας τούς κατέστρεψε τους πλανήτες τους μου είπατε, και όχι οι φωτεινοί. 

Α.O Αρμαγεδδώνας γίνεται μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών.


Ε.Ναι αλλά ο Αρμαγεδώνας είναι φωτεινός, αφού  σκότωσε τους σκοτεινούς πλανήτες;

Α.Όχι βέβαια, ο Αρμαγεδδώνας είναι φωτεινός. 


Ε.Πως γίνεται να είναι φωτεινός και να καταστρέφει πλανήτες και ενδεχόμενα την γη στο μέλλον;

Α.Γιατί αυτοί οι πλανήτες κατασκευάστηκαν από τη μασωνία και είναι σκοτεινοί, με αποκλειστικά κόκκινες ψυχές που θρέφονται με φωτεινές ψυχές και κλεμμένη ενέργεια. Η Γη έχει φωτεινές ψυχές, δεν επικρατεί η παγκόσμια συμφωνία εδώ. Επίσης, όταν γράφω ότι «καταστράφηκαν», δεν εννοώ σε υλικό επίπεδο, αφού άλλωστε αυτοί οι πλανήτες και η ζωή σ’αυτούς δεν είναι σε υλικό επίπεδο. Αυτό που καταστράφηκε είναι η σκοτεινή ενέργεια. Και οι ψυχές των όντων πήγαν στο Φως και  αντικαταστάθηκαν με φωτεινές.


Ε.Ένας κύριος λόγος που θέλω να αποκτήσω επαφή με τον οδηγό μου είναι για να μαθαίνω ποιος ειναι κόκκινος. Η απλή προσευχή δεν με καθιστά ακόμα ικανό να τούς αναγνωρίζω αμέσως! Εσύ με το που τους βλέπεις τούς καταλαβαίνεις;

Α.Όχι,  μιλάμε πρώτα και εκεί φαίνεται τι είναι, μέσω ασυνενοησίας, διαφωνιών, επιθετικότητας, ειρωνείας, κτλ.


Ε.Είπες ότι χάνουμε ποσοστό ψυχής όταν πίνουμε; Άρα κανονικά το αλκοόλ απαγορεύεται; Ή μπορούμε πότε-πότε; Και το τσιγάρο το ίδιο; Δεν καπνίζω περισσότερο από 5 τη βδομάδα αλλά αν πρέπει θα το κόψω τελείως.

Α.Το αλκοόλ και το τσιγάρο εκτός από εθισμό προκαλούν όπως είπα και την αραίωση της αύρας, που οδηγεί σε απώλεια ψυχής και πιο εύκολη προσκόλληση οντοτήτων. Το αλκοόλ καθαρίστηκε το Μάιο του 2021 και δεν είναι πια συμφωνία, όμως λογικά ακόμα μπορεί να εθίσει, αν καταναλωθεί σε υπερβολική ποσότητα. Όμως κάθε υπερβολή είναι συμφωνία. Το κάπνισμα είναι ακόμα συμφωνία, γιατί εθίζει αμέσως.

Παλιά υπήρχε άλλη διαδικασία προετοιμασίας ποτών, που ήταν φωτεινή, γιατί δεν προκαλούσαν εθισμό. 


Ε.Έχω πολλές επιθέσεις με τη μορφή αρνητικών σκέψεων που προσπαθούν να μού ρίξουν το ηθικό, αλλά δεν με καταβάλουν πια γιατί καταλαβαίνω ότι προέρχονται από σκοτεινές οντότητες, και όχι από προβληματικά στοιχεία του εαυτού μου!!   

Α.Ναι, είναι ένα σημαντικό βήμα. Η γνώση πάντα βοηθάει.


Ε.Είναι κακό-συμφωνία να μεταμφιεζόμαστε για πλάκα τις Απόκριες; Οι παππάδες το λένε αυτό και απόρησα αν είναι αλήθεια η απλά προκαταλήψεις δικές τους.

Α.Εξαρτάται απ τη μεταμφίεση. Αν είναι κάτι σκοτεινό και μάς αρέσει ή το θαυμάζουμε ή ταυτιζόμαστε μαζί του, είναι συμφωνία. Επίσης αν είναι κάποιο άλλο ον, όπως ζώο, και ταυτιζόμαστε μαζί του, αλλάζοντας έτσι τη φύση μας.


Ε.Αν κάτι είναι και φωτεινό αλλά και σκοτεινό και μάς αρέσει να μεταμφιεστούμε, πχ νεράιδα, πώς θ'αποφύγουμε να κάνουμε συμφωνία?

Α.Οι φωτεινές νεράιδες δεν μπορούν να έχουν παράλληλους ανθρώπους, γιατί ανήκουν σε άλλη κατηγορία ψυχών, είναι στοιχειακά. Άρα μπορεί να μάς αρέσει να μεταμφιεστούμε σε νεράιδα, αλλά όχι να θέλουμε να είμαστε σαν κι΄αυτή. Το σωστό δηλαδή είναι να το βλέπουμε σαν παιχνίδι ή ρούχο.


Ε.Να φορέσουμε π.χ φωτεινά χρώματα για να μοιάζουμε περισσότερο με φωτεινή νεράιδα ας πούμε; 

Α.Όχι, αυτό δεν παίζει ρόλο, και οι σκοτεινές έτσι είναι. Δεν πρέπει να το παίρνουμε σοβαρά, δεν πρέπει να αισθανόμαστε σαν νεράιδα ή να επιθυμούμε να είμαστε σαν κι αυτή. 


Ε.Γενικά ειναι επικίνδυνο καθ'ότι έχουμε παράλληλη νεράιδα?

Α.Όχι, αρκεί να μην παρασυρθούμε με τις σκέψεις και επιθυμίες μας.


Ε.Αν όμως αυτή ειναι στο Φως δεν μας επηρεάζει, σωστά? 

Α.Σωστά.


Ε.Το hoʻoponopono είναι σίγουρα φωτεινό; Η μουσική του μ’ενδιαφέρει κυρίως!

Α.Ναι, φωτεινό είναι, εκτός από κάποιες παραλλαγές. Για τις μουσικές που χρησιμοποιούνται στα βίντεο δεν ξέρω, αλλά όλα τα βίντεο που τσέκαρα, που είναι και σαν διαλογισμοί, είναι σκοτεινά.


Ε.Όταν υπάρχει σαρκική επαφή με κάποιον είναι σαν τελετουργικό;

Α.Ναι, και η σεξουαλική επαφή με κόκκινο ή μασώνο είναι σκοτεινή τελετή.


Ε.Ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά το κάρμα. Ισχύει πως όσο ανεβαίνουμε επίπεδο ψυχής εξισορροπούμε και πτυχές του κάρμα μας; Επιπλέον, στο site  γράφεις πως «Πρέπει να ανεβάσουμε το κάρμα μας στο 100% στις βασικές κατηγορίες ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο μετενσαρκώσεων. Ισχύει αυτό ακόμα και αν έχουμε φτάσει στο επίπεδο 10;

Α.Όχι, αν φτάσουμε στο 10 και έχουμε κάνει καλή δουλειά θα πάρει άλλος παράλληλος το ανεκπλήρωτο κάρμα μας για να το εξισορροπήσει.


Ε.Οι δικές σας προθέσεις ήταν σκοτεινές και του ‘οδηγού’ σας. Μου είπατε ότι δοκιμάσατε τα ‘πνεύματα’ σας αλλά δεν νομίζω, γιατί τα δοκίμασα κι εγώ μετά που μου είπατε πως πρέπει να τα δοκιμάζουμε αν λένε την αλήθεια. Καταρχήν δεν λέγομαι Τ. Δεύτερον το όνειρο με την νεράιδα ήταν ψέματα για να δω τι θα σας πουν , και καλά το κατάλαβα ότι σας λένε ψέματα και προφανώς είναι σκοτεινά πνεύματα. Η τρίτη θεραπεύτρια δεν υπήρχε αλλά το είπα έτσι για να ξαναδοκιμάσω τα πνεύματά σας και μού είπατε ότι μού έβαλε εμφυτεύματα από την στιγμή που δεν υπήρχε! Το υποτιθέμενο εξωγήινο laser δεν ήτανε τίποτα παραπάνω από έναν ιστό αράχνης. Το έδειξα στην αδελφή μου και έριξε νερό και έφυγε κατευθείαν!!! Το τελετουργικό αφαίρεσης των εμφυτευμάτων ποτέ δεν το έκανα και φύγανε όλα πάλι μου είπατε! Άλλη μια δοκιμή. Είναι απίστευτο τόσο καιρό να λέτε ψέματα και να φέρνετε τρόμο και σύγχιση στον κόσμο. Καλά θα κάνετε να κατεβάσετε οτιδήποτε δικό μου πριν προχωρήσει το θέμα.

Όσο για τα υπιοτιθέμενα μάγια, τα ονόματα που σας είπαν τα σκοτεινά πνεύματα ότι μού έκαναν δεν υπάρχουν, ούτε γνωρίζω τέτοια ονόματα. Αν μου έλεγαν τα άλλα 2 ίσως και να το πίστευα. Σάς δοκίμασα και σε άλλα, δεν θα τα αναφέρω όμως. Θα έκανα τον καθαρισμό, άλλα μετά από τόσα ψέματα κατάλαβα ότι δεν είστε ειλικρινής και λέτε ψέματα!

Α.Πολύ χαίρομαι που ομολογείς. Το να λες ψέμματα και να χρησιμοποιείς πονηριά στον Θεό και σε λειτουργούς του είναι σοβαρή συμφωνία και εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάρεις αληθινή απάντηση. Το γράφω και στο άρθρο με τις συμφωνίες. Γι΄ αυτό τέρμα οι φοβέρες, και τα αρθρα θα δημοσιευτούν κανονικά. Θάπρεπε να ντρέπεσαι.

Τίποτα απολύτως δε δοκίμασες, απλά έκανες συμφωνία. Σού εξήγησα πώς τεστάρονται τα πνεύματα, ρωτώντας τα αν έρχονται απ το θεϊκό Φως. Αντί αυτού, εσύ έκανες του κεφαλιού σου και έχασες την ψυχή σου.

Εκτός αυτού, με τη συμφωνία σου οι εξωγηινοι σου στέλνουν λάθος εικόνες. Επίσης δεν μπορεί κάποιος που δεν εχει καθαριστεί και δεν ειναι η αποστολή του, να κάνει διοχευτεύσεις, θα παίρνει λάθος απαντήσεις.


Ε.Αυτά δεν μού τα είπατε τόσο καιρό για τις λάθος εικόνες, και δεν με πείθετε ό,τι κι αν λέτε. Ήθελα να με βοηθήσετε, αλλά μού είπατε ψέματα και κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε λάθος και δοκίμασα τα πνεύματά σας.

Α.Δεν με ρώτησες, αλλά ήξερες ότι έχεις εμφυτεύματα κι ότι προκαλούν λάθος εντυπώσεις. Και δεν μ΄ ενδιαφέρει αν πείθεσαι ή όχι. Θα βάλω και αυτή τη συνομιλία στο μεθεπόμενο άρθρο μου, ώστε να μην την πάθει κανείς άλλος. Α, και τα ονόματα δεν ενδιαφέρουν τους οδηγους, την ψυχή σου βλέπουν όταν αναφέρομαι σε σένα, όχι το όνομα.

Δε δοκίμασες λοιπόν τον οδηγό μου, έκανες συμφωνία με δαίμονα επειδή με εξαπάτησες. Και εγώ έκανα συμφωνία πουπίστεψα τα ψέμματά σου, και φυσικά οι απαντήσεις ήταν από τον δαίμονα της συμφωνίας. 


Ε.Τα ρεύματα και οι ενοχλήσεις φύγανε από καιρό και δεν με πείθετε. Θα σάς αποκαλύψουν κι άλλοι πολλοί σύντομα ότι λέτε ψέματα και θα δούμε ποιος κάνει συμφωνίες και ποιος έχασε την ψυχή του.

Α.Δεν μ'ενδιαφέρει να με πιστέψεις, άλλωστε έχεις γίνει εξωγήινος. Τα ψέμματα είναι όλα δικά σου και δε σε φοβάμαι.


Ε.Εσείς θα πρέπει να ντρέπεστε που ξεγελάτε τον κόσμο. Κανετε σκοτεινή δουλειά και γι αυτό τα σκοτεινά πνεύματα σάς παραπλανούν. Τα φωτεινά πνεύματα γνωρίζουν πάντα την αλήθεια και δεν λένε ψέματα.

Επίσης θα διαδώσω την σκοτεινή δουλειά σας σε γνωστούς και σε ιστοσελίδες για να μην την πατήσουν όπως εγώ και τόσοι άλλοι.

Α.Φυσικά και γνωρίζουν την αλήθεια τα φωτεινά πνεύματα, αλλά αυτός που ψεύδεται και εξαπατά δεν έχει δικαίωμα να πάρει απάντηση από φωτεινό πνεύμα. Ντροπή λοιπόν που ξεγελάς τον κόσμο και έχεις και το θράσος να μ' απειλείς.

Κατάφερες να χειροτερέψεις κι άλλο το κάρμα σου.


Ε.Δεν σας απειλώ, αλλά εσείς μου λέτε πως δεν θα κατεβάσετε τα προσωπικά μου και πως θα βάλετε και τα άλλα χωρίς την έγκρισή μου. Όλοι με έχετε μπερδέψει εσείς οι θεραπευτές και δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο και δεν φαντάζεστε τι σύγχιση και τρόμο μού προκαλέσατε σε εμένα και την οικογένεια μου! Θα σάς άρεσε αυτό να το κάνουν σε εσάς; Μού λέτε ότι έχασα την ψυχή μου, ότι έγινα εξωγήινος και άλλα τρομακτικά! Σοβαρομιλάτε τώρα; Όταν σάς είπα τα ονόματα για τα μάγια και δεν μου είπατε τα ονόματα που υποψιαζόμουνα αλλά τα άλλα, τότε σκέφτηκα ότι μπορεί να μού λέτε ψέματα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Πως έφυγαν τα ρεύματα (αν ήταν οι εξωγήινοι); Ποιος τούς έδιωξε; Εγώ;

Α.Τον τρόμο σού τον προκαλούν οι εξωγήινοι, όχι εγώ. Κανένα προσωπικό σου δε θα βάλω, όπως είδες τα έχω ήδη αλλάξει. Αυτό με τις εππιθέσεις το έχει πολύς κόσμος, δεν είναι κάτι προσωπικό.

Και ναι, εμένα θα μού άρεσε να μού πουν την κρυμμένη αληθεια.

Φυσικά και σοβαρολογώ, έβγαλαν στη φόρα καινούργια τεχνολογία και οι άνθρωποι γίνονται εξωγήινοι ενώ είναι ενσαρκωμένοι. Αντί να τούς παίρνουν δηλαδή την ψυχή με τα εμφυτεύματα, τούς αλλάζουν το DNA. Έτσι γίνονται εξωγήινοι, με την ίδια ψυχή. Το κάνανε και σε 2 συνεργάτες μου, αλλά έλυσαν τις συμφωνίες τους και ξαναέγιναν άνθρωποι. Βέβαια στη δική σου περίπτωση μπορεί να το έκαναν με τον παλιό τρόπο, αφού ήσουν γεμάτος εμφυτεύματα…

Όσο για τα ονόματα, αφού ήταν κι αυτά ψέμματα, σού είπα ήδη ότι έκανες συμφωνία και έχασες το δικαίωμα να παίρνεις αληθινές απαντήσεις, από φωτεινό οδηγό. Εγώ δεν είμαι μέντιουμ για να βλέπω τι οδηγός μου δίνει τις απαντήσεις, δεν τον βλέπω, βλέπω μόνο τις απαντήσεις. Και φυσικά δε ρωτάω για κάθε πελάτη αν ο οδηγός είναι φωτεινός, εγώ στον δικό μου φωτεινό οδηγό απευθύνομαι απ την αρχή του διαλογισμού και δε φταίω σε τίποτα αν κάποιος πελάτης έχει όρεξη για παιχνίδια και παρεμβάλλεται δαίμονας. Πρόβλημά του.

Όσο για τα ρεύματα σού έχω πει από την αρχή ότι έφυγαν χάρη στον  Αργαμεδδώνα, γιατί με παιδεύεις τόσους μήνες; Τι δεν καταλάβαινεις; Αμάν πια!!!


Ε.Συγνώμη κι όλας, αλλά δεν μού είπατε ότι έφυγαν από τον Αρμαγεδώνα. Σας είπα ότι τα 2 ονόματα τα γνώριζα, και νόμιζα ότι εκείνοι μπορεί να μου είχαν κάνει μάγια. Τα άλλα δύο έτσι τα είπα, δεν ήξερα άλλους που μπορεί να μού είχαν κάνει μάγια και τα είπα στην τύχη! Στον Αρμαγεδώνα μού είχατε πει έφυγε το laser. Επίσης πώς ήταν laser όπως μου είπε η άλλη θεραπεύτρια, ενώ ήταν απλός ιστός αράχνης! Ήταν πολύ συνταρακτικό, δεν φαντάζεστε πόσο! Μού είπατε πως έφυγε επειδή καταστράφηκε ο πλανήτης τους! Γι αυτό είμαι πολύ μπερδεμένος.

Α.Σού το είπα, έφυγε επιδή ο πλανήτης τους καταστράφηκε στον Αρμαγεδδώνα.

Τα ονόματα τα είπες στην τύχη λες, αυτό σημαίνει είπες ψέμματα, γι΄αυτό εγώ είδα τα ψεύτικα ονόματα, αφού το να δεχτώ τα ψέμματά σου είναι επίσης συμφωνία. Όλοι οι πλανήτες καταστρέφονται στον Αρμαγεδδώνα, αυτό γίνεται καθημερινά εδώ και χρόνια, δεν είναι τίποτα περίεργο.


Ε.Μα δεν ήτανε laser τελικά εκείνο έξω από το σπίτι, ήτανε ένας ιστός αράχνης!! Σας το είπα και στα άλλα μηνύματα πριν.

Α.Αφού έλεγες ψέμματα, έπαιρνες λάθος απαντήσεις από την αρχή, πόσες φορές θα στο πω;


Ε.Ήθελα να δοκιμάσω να δω αν μού λένε αλήθεια. Πχ για τον Νόμο της έλξης που μού είπατε πως είναι σκοτεινός. Ο διαλογισμός που έκανα χρόνια με βοήθησε πολύ στην ψυχολογία μου και σε άλλα πράγματα. Έπαθα μεγάλη ταραχή που είπατε ότι είναι σκοτεινός, καθώς και οι θετικές δηλώσεις και ο οραματισμός... Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λέμε κάτι καλό και όχι κακό και οραματιζόμαστε επίσης κάτι καλό....!

Α.Δεν μαθαίνεις την αλήθεια λέγοντας ψέμματα. Αν δεν έλυσες εκείνη τη συμφωνία, του διαλογισμού και των θετικών δηλώσεων, τότε και γι’ αυτό έγινες εξωγήινος. Είναι σκοτεινά γιατί ζητάς να γίνεις κάτι άλλο, όχι να αποκαλύψεις τον αληθινό σου εαυτό. Το να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που μάς προόρισε ο Θεός είναι σκοτεινό, το κάνουν οι εξωγήινοι. Άρα πολύ πιθανό να έχεις και από κει εμφυτεύματα.


Ε.Δεν ξέρω τι να πω πια. Όπως σας είπα και παλιά είναι αδύνατο (αν όντως μου λέτε την αλήθεια!) να μην κάνεις συμφωνία στην γη που ζούμε...!!! Και όλος ο κόσμος λέτε πως είναι καταδικασμένος. Πως γίνεται να έγινα εξωγήινος; Πως είστε τόσο σίγουρη; Πιστεύω στον Ιησού Χριστό κλπ και τους καλώ να μας βοηθούν και να μας καθοδηγούν.

Α.Τη λέξη καταδικασμένος τη χρησιμοποιεις εσύ, όχι εγώ. Ναι, όλοι κάνουν συμφωνίες, και συχνά μετανοιώνουν αργότερα.

Οι προσευχές στο Θεό βοηθούν όσον αφορά την καθοδήγηση. Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να λυθούν οι συμφωνίες. 

Είπα, με την καινούργια τεχνολογία έγιναν πολλοί εξωγήινοι με πολύ λιγότερες συμφωνίες απ’ό,τι εσύ. Γιατί με βάζεις να εναναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια; Δεν αντέχεσαι, και αυτό ωφίιλεται στο ότι δε λύνεις τις συμφωνίες σου.


Ε.Συγνώμη αλλά ό,τι νιώθω λέω. Επίσης τα ρεύματα δεν έφυγαν τελείως, τα νιώθω ένα 10%. Η συχνότητα στα αυτιά είναι 5-10%. Παλιά ήταν 80%. Αφού έφυγαν πώς νιώθω ακόμα αυτά τα λίγα ποσοστά; Πως είστε τόσο σίγουρη ότι έφυγαν; Αφού μού είπατε πως λαμβάνετε λάθος απαντήσεις επειδή είπα κάποια ψέματα για να δω αν μού λέτε αλήθεια εσείς και οι οδηγοί σας.

Α.Φυσικά και δεν ξέρω, ό,τι μού πεις αυτό δέχομαι. Έφυγαν λες, ΟΚ, έφυγαν λέω, δε θα κάτσω να χάσω χρόνο ψάχνοντας κάτι άλλο. Και δεν μπορώ να σού ξαναδώσω απαντήσεις με τις συμφωνίες που έχεις. Οι άλλοι ανθρωποι τις λύνουν και βγάζουν και τα εμφυτευματα, εσύ δεν κάνεις απολύτως τίποτα!!! 


Ε.Δηλαδή όποιος κάνει διαλογισμό και θετικές δηλώσεις γίνεται εξωγήινος ή αλλιώς γίνεται;

Α.Όχι, απλά κάνει σοβαρή συμφωνία, εφ΄ όσον το κάνει με δύναμη ψυχής, όχι αν απλά το λέει μηχανικά ή χαλαρά. Τις τελευταίες εβδομαδες γίνεται ο κόσμος εξωγήινος εξ΄ αιτίας αρχαίων μηχανημάτων που ενεργοποιήθηκαν.


Ε.Πολύ εξωπραγματικά όλα αυτά, δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι! Δεν ξέρω αν κάνετε όντως φωτεινή δουλειά ή όχι και πώς μπορώ να σάς εμπιστευτώ. Μα πώς γίινόμαστε εξωγήινοι αφού είμαστε άνθρωποι στο φυσικό σώμα.

Α.Είπαμε, αλλάζουν το DNA!!! Επίτηδες το κάνεις να με ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια;;; 


Ε.Όχι. Ναι μού το είπατε για το dna, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε ανθρώποι σε ανθρώπινο σώμα. Πώς γίνεται; Ποιος είναι ο σκοπός τους αν είναι αλήθεια και μάς κάνουν εξωγήινους; Είναι πολύ παράξενα όλα αυτά και γι αυτό δεν τα πιστεύει ο κόσμος.

Α.Αυτό που μετράει είναι η ψυχή, όχι το βιολογικό σώμα. Όταν μεταλλάσσεται το DNA η ψυχή αλλάζει, γίνεται ρομποτοποιημένη. Έτσι είναι οι εξωγήινοι.


Ε.Όταν σας έκανα ερωτήσεις για άλλους και για γενικά πράγματα, πραγματικά με ενδιέφερε να μάθω. Όταν μού είπατε πως όλοι, πχ Κryon, Βashar, Αbraham Ηicks είναι σκοτεινοί, ταράχτηκα γιατί τα μηνύματα τους είναι αγάπης, ενθαρρυντικά, κλπ. Σας ξαναλέω δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέτε. Ακούω τους Abraham και νιώθω όμορφα. Δεν ξέρω με πιο τρόπο μπορώ να σας εμπιστευτώ γιατί όπως σας είπα και πριν όλα όσα μου είπατε για μένα και για τον κόσμο με μπέρδεψαν πολύ ψυχολογικά.

Α.Νοιώθεις όμορφα επειδή έχεις εμφυτεύματα. Κλέβουν συναισθήματα αγάπης από τους ανθρώπους που έχουν συμφωνία μαζί τους και τα στέλνουν σε άλλους που ακούνε τους δικούς τους, ώστε να παραπλανηθούν.

Να ζητήσεις σημάδια από τον Θεό, αφού φυσικά λύσεις τις συμφωνίες σου και βγάλεις τα εμφυτεύματά σου.

Φυσικά και δίνουν μηνύματα αγάπης, λες να τούς άκουγε ο κόσμος αν μιλούσαν για μίσος;

Να ζητήσεις σημάδια από τον Θεό, αφού φυσικά λύσεις τις συμφωνίες σου και βγάλεις τα εμφυτεύματά σου.


Ε.Πως θα λύσω τις συμφωνίες μου; Ζητώντας συγχώρεση απ τον Θεό; Παλιά δεν μού είπατε πως ένας είναι ο συνεργάτης σας; Τώρα πώς βρεθήκαν άλλοι και έγιναν και εξωγήινοι;

Α.Όχι, σού είπα, φτιάξε μια λίστα και πες την Απάρνηση του σκότους καθώς μετανοιώνεις,

Όχι, σού μίλησα για ένα συνεργάτη, όχι ότι είχα πάντα μόνο έναν.


Ε.Τι λίστα να κάνω;

Α.Με τις συμφωνίες σου. Ξέρεις ποιες θεαραπεύτριες όπου πήγες κάνουν  σκοτεινή δουλεία και πού σού βαλανε τα εμφυτεύματα. Και στη λίστα μου θα βρεις πολλές άλλες συμφωνίες που έχεις κάνει.


Ε.Και τι θα κάνω με τη λίστα;

Α.Το τελετουργικό με την Απάρνηση του σκότους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: