Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι’ απαντήσεις 11

2.11.2023

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι’ απαντήσεις 11



Θέματα: Γιατί κάποια πράγματα είναι συμφωνίες, ψεύτικοι άγιοι, εναλλακτικές θεραπείες, Karl Young , Γιαχβέ, Ιησουίτες, Σωκράτης, Ερμής Τρισμέγιστος, υποσυνείδητοι μασώνοι, βιομετρικές ταυτότητες, εκκλησιαστικά τελετουργικά, συναίνεση στον αυνανισμό, φυλαχτά, Ιησούς Χριστός. 

Ε.Γιατί αυτές οι υπογεγραμμένες ασχολίες από τη λίστα σου είναι συμφωνίες με το σκότος;

Α.1.Μάγια οποιασδήποτε μορφής  (υψηλή, λευκή,  μαύρη μαγεία, δεσίματα)

-Όλες οι μορφές μαγείας γίνονται με τη βοήθεια σκοτεινών οντοτήτων.

3. Υπηρεσίες από μάγους, μέντιουμ ή εναλλακτικούς θεραπευτές των οποίων η δουλειά είναι σκοτεινή.

-Οι πλειοψηφία των εναλλακτικών θεραπευτών συνεργάζονται με σκοτεινούς εξωγήινους, αυτοί κάνουν τη θεραπεία μέσω των θεραπευτών. Στο άρθρο μου έχω μια λίστα με τις σκοτεινές θεραπείες. https://aandeligkrig-healing.freeforums.net/thread/140/rke-alternative-behandlinger?page=2)

5. Να συμβουλέψουμε άλλους να τούς ζητήσουν βοήθεια.

-Ο ίδιος λόγος, καταδικάζουμε κάποιον να κάνει συμφωνία με εξωγήινους που θα τού βάλουν εμφυτεύματα και θα τού πάρουν αργά ή γρήγορα την ψυχή.

9. Ασκήσεις  για την ανάπτυξη της διορατικότητας  και άλλες δεξιότητες της έκτης αίσθησης  χωρίς να ζητήσουμε προστασία από το Θεό (όχι πάντα, εξαρτάται επίσης από το σύστημα και τον συγγραφέα ή καθηγητή).

-Οι μόνες αστρικές δυνάμεις που έρχονται από το Φως είναι αυτές με τις οποίες γεννηθήκαμε. Αυτές τις έχουμε για τη διεκπεραίωση της αποστολής μας. Αν δεν τις έχουμε ήδη, μόνο οι σκοτεινοί εξωγήινοι θα μάς τις δώσουν, όχι το Φως.

10. Να κάνουμε προβλέψεις ή να ρωτήσουμε για το μέλλον με κάποια μαντική μέθοδο , ή να τη χρησιμοποποιήσουμε χωρίς να ζητήσουμε προστασία από το Θεό ή με αρνητικά συναισθήματα.

-Το Φως δεν έχει το δικαίωμα να μας αποκαλύψει το μέλλον, αφού αυτό εξαρτάται από τις αποφάσεις και πράξεις μας, καθώς και από τους σκοτεινούς. Αλλιώς θα επέμβαινε στην ελεύθερη βούλησή μας.

14. Αστρικά ταξίδια (δεν γίνεται  πάντα συμφωνία, αλλά συχνά).

-Στα αστρικά ταξίδια πάμε στο χαμηλό αστρικό πεδίο όπου υπάρχουν σκοτεινές οντότητες. Αν πιστέψουμε ό,τι μάς πουν ή δεχτούμε κάτι από αυτές, κάνουμε συμφωνία.

15. Αστρικό σεξ.

-Το αστρικό σεξ γίνεται πάντα με σκοτεινές οντότητες ή με κάποιον που τις υπηρετεί.

17. Να ερωτευτούμε κόκκινο (κάποιος με δαίμονα για οδηγό που τού έχει αλλάξει το DNA)

-Οι κόκκινοι ανήκουν στις δυνάμεις του σκότους.

18. Σεξ με κόκκινο/κόκκινη ή με ζώο (ακόμα και να αφήσουμε το σκυλάκι μας να αυνανιστεί στο πόδι μας).

-Η σεξουαλική επαφή με σκοτεινούς είναι συμφωνία. Με τα ζώα επίσης, αφού έχουν άλλο DNA και αν αναμείξουμε το δικό μας με το δικό τους, έστω και συμβολικά, τα αλλοιώνουμε.

19. Δωρεά, δάνειο ή πώληση σε κόκκινο.

-Οποιαδήποτε συναλλαγή με εκπρόσωπο του σκότους είναι συμφωνία.

20. Αποδοχή, δανειοληψεία ή αγορά από κόκκινο άτομο ή μαγαζί.

-Παρομοίως.

21. Να ακολουθήσουμε τη συμβουλή ενός κόκκινου, πρόσκληση ή αποδοχή της πρόσκλησής του, ταξίδι μαζί του, να επιλέξουμε "Like" σε κάτι που ένας κόκκινος έχει βάλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ή σε φόρουμ.

-Παρομοίως.

34. Υπηρεσίες από κόκκινο (γιατρό, δικηγόρο, αστυνόμο, θεραπευτή, κλπ).

-Παρομοίως.

66. Να κόψουμε κάθε επαφή με κάποιο άτομο, όταν είναι η αποστολή της ψυχής μας να έχουμε επαφή.

-Αν δεν εκτελέσουμε την αποστολή για την οποία ενσαρκωθήκαμε αποτύχαμε και αυτό αποτελεί παραχώρηση νίκης στο σκότος, άρα συμφωνία.

118. Να αρνηθούμε να εξισορροπίσουμε το κάρμα μας.

-Γεννιόμαστε με μια αποστολή, μέρος της οποίας είναι να εξισορροπίσουμε το κακό μας κάρμα. Αν το αρνηθούμε, κάνουμε συμφωνία με το σκότος.

126. Για τους Ελ, να ερωτευτούν ή έρθουν σε σεξουαλική επαφή με έναν άνθρωπο που δεν είναι Ελ.

-Οι Ελ έχουν άλλο DNA και η ανάμειξη το αλλοιώνει.

141. Να κάνουμε κάτι με προοπτική να υπάρχει αντάλλαγμα και όχι γιατί αισθανόμαστε ότι είναι καλό /σωστό.

-Το Φως δε ζητάει ούτε περιμένει αντάλλαγμα, το σκότος πάντα.

197.Κάποιες τεχνικές ξεματιάσματος που περιλαμβάνουν μαντεία, δεισιδαιμονία ή προσευχές σε σκοτεινούς αγίους

-Οι πλειοψηφία των «αγίων» δεν ήταν άγιοι, αλλά άτομα με πληθώρα συμφωνιών με εξωγήινους, που θεράπευαν με εξωγήινη τεχνολογία, με αντάλλαγμα την ψυχή των θεραπευμένων.

221.Η αγορά, κατανάλωση ή πώληση προϊόντων που περιέχουν αίμα εμβρύων από έκτρωση και που θυσιάστηκαν σε τελετή (από τότε που έληξε ο Αρμαγεδδώνας δεν είναι πλέον συμφωνία). Έχω μια λίστα εδώ στα αγγλικά: https://aandeligkrig-healing.freeforums.net/thread/77/ter-barn-deltar-satanistiska-ritualer?page=1

-Η έκτρωση είναι τελετή ανθρωποθυσίας.

247.Λήψη εναλλακτικών θεραπειών από κάποιον που έχει ασχοληθεί με κάποια σκοτεινή μεταφυσική πρακτική (όλες οι πρακτικές τους γίνονται αυτόματα σκοτεινές).

-Είναι συνεργασία με το σκότος, αφού η θεραπεία γίνεται με εξωγήινη ενέργεια.


Ε.Ότι ένας ιερέας είναι σκοτεινός σημαίνει απαραιτήτως ότι όλα όσα υποστηρίζει και λέει είναι σκοτεινά ή όχι; Πχ λέει ότι για τον Κορονοϊό ευθύνονται οι άνθρωποι για τις σαρκικές αμαρτίες, κλπ.


Α,Όχι, δε σημαίνει αυτό., μπορεί κάποια πράγματα να ισχύουν.

Δε φταίνε οι σαρκικές αμαρτίες, αλλά οι σκοτεινές τελετές. Οι περισσότεροι σκοτεινοί λένε ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας. Αλλιώς πώς θα γίνουν πιστευτοί;


Ε.Πώς γίνεται να είναι σκοτεινός από την στιγμή που μιλάει για ακάθαρτα πνεύματα και να τα δοκιμάζουμε πρώτα και λέει σε όλους να μείνουνε μακριά από τα νεοεποχίτικα - yoga, διαλογισμούς, κλπ; Δεν το καταλαβαίνω.

A.Η εκκλησία τα βάζει όλα σε ένα σακί, όλα τα ονομάζει νεοεποχίτικα, ακόμα και την ύπνωση ή το βελονισμό, που είναι αρχαίες πρακτικές. Το θέμα είναι πώς τα κάνει κανείς αυτά, αν ακολουθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας ή όχι. Η γιόγκα Χάθα χωρίς αναπνοές και διαλογισμό δεν είναι συμφωνία, αφού είναι καθαρά σωματική άσκηση. Ούτε ο διαλογισμός με τον πνευματικό μας οδηγό με σκοπό την αυτοβελτίωση είναι συφωνία.


Ε. Άκουσα μια ιστορία παλιά που τού φέρανε μια κοπέλα που έλεγε το μέλλον και τού τα είπε όλα, παρελθόν, κλπ. Μετά σήκωσε τον σταυρό του αμυδρά και είπε: Εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος...

Και μετά της είπε να κοιτάξει και να τού πει τι βλέπει. Τού είπε με μια δυνατή κραυγή: Φως Φως....Και άρχισε να λέει καίγομαι και βγήκε σαν τρελή έξω από το δωμάτιο.

Μέσα στον σταυρό βρισκόταν κομμάτι από τα λείψανα του Αγίου Νεοφύτου. Ο ιερέας είπε πως αν όντως το χάρισμά της ήτανε από τον Θεό όπως τού έλεγε δε θα καιγόταν στην παρουσία του Φωτός! Θα τη γλύκαινε και θα ένιωθε ανακούφιση. 

Α.Άρα βρήκες και τη συμφωνία που έκανε και έγινε σκοτεινή η δουλειά του. Το να δέχεσαι να ακούς το μέλλον είναι συμφωνία, αφού μόνο οι δαίμονες το λένε. Εκτός αυτού σίγουρα και αυτός ο άγιος ήταν σκοτεινός, αφού χρησιμοποιούσαν λείψανό του. Τέλος, ο Πατήρ, ο Υιός και το Άγιο πνεύμα των θρησκειών είναι σκοτεινά…

Για να την κάψει το ψεύτικο φως, μάλλον ήταν της οντότητας του ψεύτικου αγίου, του εξωγήινου δηλαδή. Και το όλο περιστατικό ήταν επίδειξη ισχύος των οντοτήτων που υπηρετούν τον παπά, ώστε ο κόσμος να παραμένει πιστός.


Ε.Κοαλάνη, μπορώ να σε ρωτήσω γύρω από τον Covid 19; Όλο αυτό που συμβαίνει πού αποσκοπεί; Ισχύουν αυτά περί εμφυτευμάτων μέσω του εμβολίου; Εμείς σαν Ελ μπορούμε μήπως να συμβάλλουμε κάπως ή να αποτρέψουμε κάτι;

Α.Υπάρχουν εδώ και χρόνια εμβόλια με τα οποία βάζουν εμφυτεύματα, αλλά το συγκεκριμένο περιέχει νανοτεχνολογία, που είναι κάτι διαφορετικό από τα εμφυτεύματα. 

Όλοι οι Ελ συμμετέχουν στις μάχες του Αρμαγεδδώνα χωρίς να το καταλαβαίνουν, έτσι βοηθάνε. Και αν λήξει ο Αρμαγεδδώνας θα καθαριστούν οι εμβολιασμένοι -όσοι δεν έχουν πεθάνει… Συνειδητά μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας το τελετουργικό λυσίματος συμφωνιών για όλο τον κόσμο. Μπορεί να μη λύνεται η συμφωνία του χαράγματος, αλλά λύνονται άλλες. 


Ε.Ο Καρλ Γιουνγκ λέει «νομίζετε πως οι σκέψεις είναι δικές σας; Κάνετε λάθος, οι σκέψεις είναι δαιμονικές παρεμβάσεις και ο άνθρωπος δεν πρέπει να σκέφτεται. Είναι έτσι όπως τα λέει ο Γιουνγκ; Κάθε σκέψη είναι δαιμονική παρέμβαση; Ο Γιουνγκ είναι με το Φως ή με το σκοτάδι; Κάτι μού λέει πως είναι μασόνος.

Α. Ο Karl Young έκανε σκοτεινή δουλειά και ο δαίμονας τον παραπλάνησε. Δεν ξέρω αν ήταν μασώνος, ίσως. Πολλές σκέψεις προέρχονται όντως από σκοτεινές οντότητες αλλά το σημαντικό είναι τι κάνουμε μ' αυτές, πώς πράττουμε. Αν δεν συμβαδίζουν με τα ιδανικά μας τις αγνοούμε και τότε χάνουν τη δύναμή τους.


Ε.Το όνομα του πατέρα του Ιησού είναι Γιαχβέ; Αν όχι τότε γιατί δίνεται αυτό το όνομα στον Μωυσή και το αναφέρουν μετά και οι προφήτες, οι ίδιοι που προφητεύουν τον ερχομό του Ιησού; Και αν ο Γιαχβέ είναι κάποιος στρατηγός του Σατανά τότε ο Ιησούς γιατί γεννήθηκε στο Ισραήλ; 

Α.Ο πατέρας με τον οποίο ο Ιησούς επικοινωνούσε ήταν ο Πατήρ, ο δημιουργός του ψεύτικου φωτός, που προέκυψε όταν η αρχική Μονάδα του Θεού έπεσε. Ο Γιαχβέ είναι δαίμονας, ίσως και παράλληλος του Πατρός. Ο Μωυσής είχε παραπλανηθεί και μίλαγε με τον Γιαχβέ ενώ νόμιζε ότι μίλαγε με τον Δημιουργό. Αν εννοείς τους προφήτες της Παλιάς διαθήκης τότε αυτά που είπαν όσον αφορά το Χριστό νομίζω είναι αόριστα, αλλά οι σκοτεινοί γνωρίζουν πολλές αλήθειες, όσες συμφέρει τους δαίμονές τους να τούς λένε. Ο Ιησούς γεννήθηκε στην ελληνική αποικία του Ισραήλ γιατί η αποστολή του ήταν μεταξύ άλλων να ξεμπροστιάσει τους οπαδούς του Γιαχβέ και να διδάξει την αλήθεια σε όσους ήθελαν να τον ακούσουν. Βέβαια παραπλανήθηκε κι’ αυτός σε πολλά πράγματα και έτσι τον φάγανε.


Ε.Η πιο κοντινή μου εμπειρία με κρυφές οργανώσεις μού είχε συμβεί σε μία αστρική προβολή στο παρελθόν. Με είχαν προσεγγίσει κάτι Ιησουίτες (τότε δεν ήξερα τί ρόλο παίζουν) και μού είχαν πει ότι αν ήθελα θα μπορούσα να γίνω μέλος τους (και φυσικά δεν απάντησα, δεν είμαι τόσο αφελής). Τώρα είμαι βέβαιος πως αν έλεγα ναι, θα το έφερναν οι συγκυρίες και θα γνώριζα κάποιο μέλος τους και θα με έβαζαν με κάποιο τρόπο στο τάγμα τους. (Μπππρρρ μακριααά)

Α.Ναι, έτσι γίνεται... Ευτυχώς που ήξερες ότι είναι σκοτεινοί.


Ε.Τελικά ο Σωκράτης και ο Ερμής ο Τρισμέγιστος επικοινωνούσαν με το Φως;

Περί του Σωκράτους δαιμονίου – Ελένη-Ωρείθυια Κουλιζάκη

https://www.youtube.com/watch?v=B3kt7U7wgio

Ερμού Τρισμεγίστου ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ–Γιώργος A. Χαραλαμπίδης

https://www.youtube.com/watch?v=r45-wA-e898

Α.Όχι, ήταν μασώνοι. Το δαιμόνιο του Σωκράτη ήταν όνομα και πράμα. Υπάρχει περίπτωση αρχικά να ήταν φωτεινοί, αλλά κάνανε συμφωνίες, παραπλανήθηκαν από τις πονηρές σκοτεινές οντότητες και έτσι κερδήθηκε το δικαίωμα να τούς σκοτώσουν και να τούς αντικαταστήσουν με κλώνους, οι οποίοι μυήθηκαν στη μασωνία, αν όχι σε φυσικό επίπεδο, σε αστρικό.


Ε.Είπες ότι με έκαναν μασώνο χωρίς να το ξέρω. Πώς έγινε;

Α.Σού έριξαν ναρκωτικά σε κάποιο ρόφημα. Έτσι σού κλέψανε ένα κομμάτι ψυχής στο οποίο κάνανε τελετή μύησης στη μασωνία. Και όταν ήρθες σπίτι μου έβαλες 40 αιθερικούς κοριούς.


Ε.Ακόμα δεν πολυκαταλαβαίνω πώς γίνονται όλα αυτά και επηρεάζομαι, αλλά και επηρεάζουν άλλους μέσω εμένα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σού έχω εμπιστοσύνη και τα τελετουργικά είναι πολύ δυνατά, πάντα βλέπω διαφορά. Συγνώμη που δημιουργήθηκε αναστάτωση ή κάποιο μπλέξιμο όταν ήρθα σπίτι σου. Πολλές φορές μιλάω απότομα σε κάποιους χωρίς να το θέλω. Λες αυτοί να είναι μασώνοι;

Α.Το πιο πιθανό, υποσυνείδητα το ξέρεις και αντιδράς. 


Ε.Αυτοί είναι συνάδελφοι ή φίλοι πολλών ετών και μερικοί μπορεί επίσης εν αγνοία τους να είναι μασώνοι. Δεν έχουν και τις καλύτερες συμπεριφορές. Σε ένα ζευγάρι από αυτούς είχα μιλήσει για εσένα γιατί έψαχναν βοήθεια, αλλά το απέφυγαν. Γενικά με τη μουσική που ακούνε που είναι σκοτεινή δέχθηκα επίθεση όταν προσπάθησα να τους δείξω ένα κομμάτι από αυτά που διακρίνω σε αυτή, με καλή πρόθεση.

Βέβαια δημιουργούνται συμφωνίες, αλλά είμαι διατεθειμένος να τις λύνω. Έχω διαβάσει τόσα που αναφέρεις ανά περιόδους με τις δημοσιεύσεις και βοηθάνε πολύ. Τι να πω, θα κάτσω να εντοπίσω ό,τι έχω κάνει συνειδητά για να το λύσω. Σταμάτησα τουλάχιστον τα εναλλακτικά που με είχαν οδηγήσει σε κατάθλιψη και τάσεις αυτοπεριορισμού, και ελπίζω η εργασία που έχω να μην προήλθε και αυτή από ασυνείδητη σκοτεινή συμφωνία.

Όσο για τα ροφήματα, ναι σίγουρα είναι αρκετά μέρη που έχω πάρει κάτι και υποψιάζομαι τώρα. Έχω αρκετά να λύσω. Πολύτιμη βοηθεια, το εκτιμώ!

Α.Ευχαριστώ, χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω!

Πολύ πιθανό η εργασία σου να είναι σε μασωνική εταιρία, αλλά τώρα μπλοκαρίστηκε η μασωνία και θα εξομαλυνθούν οι επιθέσεις. Ο Θεός θέλει τώρα απλά να μάθουμε να διακρίνουμε τη διαφορά.

Έχω κι’άλλον πελάτη που έγινε μασώνος εν αγνοία του, με μπόμπα. Αυτός δεν πίνει καν αλκοόλ, ούτε βγαίνει. Κι’ αυτός έπεσε στα εναλλακτικά μετά.... Η μουσική είναι σημαντικό σημάδι.


Ε.Η ταυτότητα μου έληξε εδώ και καιρό, αλλά δεν θέλω να βγάλω άλλη γιατί εδώ στην Κύπρο είναι οι βιομετρικές λένε εδώ και 4-5 χρόνια. Τι να κάνω; Θα αλλάξουνε τώρα με τις αλλαγές στον Αρμαγεδδώνα, να μην πάω να βγάλω, να περιμένω;

Α.Όλα αυτά σπάσανε, μπορείς να βγάλεις, αλλά αν δεν τελειώσει τώρα ο Αρμαγεδδώνας μπορεί να ξαναγίνει συμφωνία αυτό, και χάραγμα.


Ε.Αναγκάστηκα να μην πηγαίνω εκκλησία μιας και μού έκαναν παράπονο πολλές Κυριακές που δεν φορούσα μάσκα (είναι αμαρτία μέσα στον ναό). Δεν το ήξερα και φόρεσα 2 φορές αλλά μετανόησα. Δεν μπορώ να πηγαίνω και να αγχώνομαι και να βλέπω τα αντισηπτικά και να φιλάνε τις άγιες εικόνες με την μάσκα! Με απειλήσανε ότι θα φέρουνε και την αστυνομία.

Α.Απόδειξη ότι η εκκλησία είναι κατά μεγάλο μέρος σκοτεινή.


Ε.Μπορώ να πάω σε πάτερ να εξομολογηθώ (είναι όλοι φωτεινοί τώρα;)  και μετά να λάβω την Θεία Κοινωνία; Η θα πρέπει να νηστεύω πριν την λάβω;

Η δεν χρειάζεται να είσαι τελείως καθαρός από συμφωνίες (αμαρτίες) και να νηστεύεις για να λάβεις την Θεία Κοινωνία; Όλο αυτό με τις μάσκες και όλα αυτά μέσα στην εκκλησία δεν τα κάνει όλα σκοτεινά; Και την Θεία Κοινωνία;

Α.Δεν υπάρχουν πια κόκκινοι, αλλά τα εκκλησιαστικά τελετουργικά του τύπου κοινωνία είναι σκοτεινά. Είναι από μόνα τους σκοτεινά, δεν τα κάνουν τα μέτρα για τον κόβιντ.


Ε.Πλέον δεν υπάρχουνε κόκκινα προιόντα; Ούτε κάνουν τελετουργίες και ανθρωποθυσίες τώρα που μπλοκαρίστηκε η μασωνία; Μπορούμε να τα καταναλώνουμε ή όχι; Είναι δηλητήρια λένε πχ η εταιρία Ρepsico. Τα Μcdonalds pizza, hut dominos, κλπ είναι φωτεινά πλέον;

Α.Δεν υπάρχουν κόκκινα προϊόντα, ούτε περιέχουν αίμα από έμβρυα εκτρώσεων, άρα δεν είναι συμφωνία να τα καταναλώνεις. Όμως πολλά από αυτά περιέχουν γραφένιο και πιθανώς και νανοτεχνολογία, οπότε είναι επικίνδυνα για την υγεία μας και μπορεί να γίνουν και χάραγμα.


Ε.Ο αυνανισμός διάβασα που είπατε πως είναι συμφωνία. Αυτό άλλαξε; Δεν είναι στην λίστα.

Α.Δεν ήταν συμφωνία, μόνο αν φαντασιώνεσαι κόκκινο ή άλλο άτομο χωρίς να πάρεις την έκγκρισή του.


E.Πώς αν δεν έπαιρνα την άδεια του; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

A.Θα ζήτησεις την άδεια είτε αστρικά είτε σε φυσικό επίπεδο απ’ τα άτομα που θέλεις να φαντασιώνεσαι. Αν δεχτούν, δεν θα είναι συμφωνία....


Ε.Πώς θα ζητήσω την άδεια;! Και πού θα ξέρω αν δεχτήκανε;

Α.Ε, προφανώς για νά’σαι σίγουρος θα πρέπει να το κάνεις σε φυσικό επίπεδο, με τα πιο κοντινά σου άτομα (άτομα με τα οποία σχετίστηκες σεξουαλικά κάποια στιγμή…).


Ε.Είπατε πως μετέτρεπαν τους ανθρώπους σε εξωγήινους ενώ ήταν ακόμη στο φυσικό τους σώμα, πριν πεθάνουν. Αυτό ισχύει ακόμα;

Α.Όχι πια, χάσανε το δικαίωμα, εκτός κι αν είναι κάποιος εμβολιασμένος, εκεί αλλάζει το DNA του.


Ε.Τώρα δεν υπάρχουνε σκοτεινοί άγιοι πλέον;

Α.Δεν υπάρχουν ως οντότητες, αλλά υπάρχουν ως ανάμνηση, στην ιστορία. Βέβαια μέχρι να τελειώσει ο Αρμαγεδδώνας ο Εωσφόρος θα τούς αναβιώνει…


Ε.Είναι συμφωνία να έχω πυραμίδα στο δωμάτιό μου;

Α.Οι πυραμίδες με 3 πλευρές είναι φωτεινές, αλλά το να χρησιμοποιείς γενικά φυλακτά είναι σκοτεινό.


Ε.Αυτό που σταυρώνω τους ουρανούς βορρά, ανατολή, δύση, νότο 3 φορές κάθε γωνιά και λέω Κύριος Ιησούς Χριστός Νικά Κι Όλα Τα Κακά Σκορπά για να διαλύσουν τα χημικά και να σταματήσουν τα ψεύτικα νερά (έφτασα να πιστεύω πως είναι ψεύτικες οι εποχές και ελεγχόμενες) είναι φωτεινό, να το συνεχίσω ή είναι σκοτεινό;

Α.Γενικά ο Χριστός δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει, οπότε άστο.


Ε.Ο αληθινός δεν κάνει θαύματα; Τότε που ήταν στην Γη τα τόσα θαύματα που έκανε στον κόσμο τι ήτανε;

Α.Κανένα θαύμα δεν έκανε, ήταν όλα του ψεύτικου Χριστού, του εξωγήινου. Γι’ αυτό δεν μπορεί ούτε τώρα. Σού είπα ότι οι θρησκείες είναι σκοτεινές ως ένα μεγάλο βαθμό.


Ε.Άρα εκείνος ο Χριστός στην Διαθήκη που θεράπευε τυφλούς, λεπρούς, κλπ, δεν ήτανε ο αληθινός Χριστός;;;;; Απίστευτο!!!!

Α.Το ξέρω, κι ‘εγώ σοκαρίστηκα όταν αποκαλύφθηκε στον Αρμαγεδδώνα.


Ε.Ποια ήταν η αποστολή του Χριστού στην γη τότε; Τι ήρθε να κάνει;

Α.Να κάνει τον αστρικό Αρμαγεδδώνα με τη Μαγδαληνή. Όμως κάνανε πολλές συμφωνίες και τους σταμάτησαν… Τουλάχιστον με τη θυσία του απέτρεψε το να γίνει για πάντα σκοτεινή η Γη. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: