Πνευματικός πόλεμος: Διοχέτευση και πνευματικοί οδηγοί

3.31.2022

Διοχέτευση και πνευματικοί οδηγοί

              


Ο πνευματικός οδηγός είναι μια ψυχή που έχει προχωρήσει σε πνευματικό επίπεδο και  εξελίσσεται ένα διάστημα στο πνευματικό πεδίο, καθοδηγώντας μια ενσαρκωμένη ψυχή, συχνά κάποια με την οποία μοιράστηκαν κάποια ζωή. Ο οδηγός μάς στέλνει σημάδια και προαισθήματα ώστε να μη χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μάς οδηγήσουν στην πραγματοποίηση της αποστολής μας. Ένας άλλος σημαντικός του ρόλος είναι να φέρνει στο δρόμο μας τις δοκιμασίες ώστε να ανεβούμε πνευματικό επίπεδο.

Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον οδηγό με τον φύλακα-άγγελο. Ο φύλακας-άγγελος μάς προστατεύει ώστε να μην πεθάνουμε πριν την ώρα μας ή να μην πάθουμε χειρότερο ατύχημα απ’ αυτό που επιτρέπεται. Για να είμαστε σε στενή συνεργασία με τον οδηγό μας πρέπει να τον έχουμε καλέσει και να τού το έχουμε ζητήσει. Αλλιώς αυτός απλά επιβλέπει τη ζωή μας από μακριά. 


Όσοι έχουν σοβαρές συμφωνίες δεν έχουν οδηγό. Ο ρόλος του οδηγού είναι όπως είπα να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον καθένα μας, και όταν το άτομο απέχει εντελώς από πνευματικές αναζητήσεις, ή π.χ. είναι άθεο, ο οδηγός δε χρειάζεται. 


Δεν έχουν όλοι οδηγό, αλλά όλοι έχουν φύλακα άγγελο για να τους προστατεύει, ενώ πάντα υπάρχει κάποιος για να τούς καθοδηγήσει όταν το ζητήσουν. Ο ίδιος ο φύλακας άγγελος μπορεί να κάνει και χρέη οδηγού, ειδικά αν το άτομο δεν έχει ασχοληθεί με πνευματικά ζητήματα. Μπορεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας να έχουμε διαφορετικούς οδηγούς, ανάλογα με την εξέλιξή μας. Και οι οδηγοί έχουν μια αποστολή μαζί μας, και όταν την ολοκληρώσουν προχωράνε σε άλλη αποστολή και έρχεται καινούργιος οδηγός. Οι οδηγοί συνήθως εμφανίζονται με τη μορφή από τη ζωή που είχαμε μαζί ή αυτή που προτιμάνε, αν δεν ζήσαμε ποτέ μαζί. Έρχονται σαν άντρες ή γυναίκες, νέοι ή μεγαλύτεροι, αλλά ακόμα και ως παιδιά. Αρκετά σύνηθες είναι να εμφανίζονται σαν γέροντες. Μπορεί  πάλι κάποιος να τους δει σαν φως ή απλά να τους αισθανθεί, αν δεν είναι οπτικός τύπος. 


Στο διαλογισμό ή στην ύπνωση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να ξεχωρίσει κανείς τον σκοτεινό οδηγό από τον φωτεινό. Περίεργες ή μη ανθρώπινες μορφές, όπως μια ακτίνα φωτός, μια βουνοπλαγιά ή ένας δράκος, είναι σημάδια σκοτεινού, εξωγήινου οδηγού. Πρέπει πάντα να ζητάμε προστασία από τον Θεό πριν αρχίσουμε τον διαλογισμό ή την επικοινωνία με το οδηγό. Μετά ζητάμε ο οδηγός να είναι από το θεϊκό Φως. Όταν εμφανιστεί, τον ρωτάμε αν είναι όντως από το θεϊκό Φως. Αν πει ναι, είναι συνήθως αλήθεια, εκτός κι αν το άτομο έχει κάνει συμφωνία για να γίνει μέντιουμ ή να μπορεί να δει πράγματα. Αν δεν απαντήσει ή πει κάτι άλλο, είναι σκοτεινός. Τον διώχνουμε και ξαναζητάμε οδηγό από το θεϊκό Φως. Οι σκοτεινοί δεν έχουν το δικαίωμα να πουν ψέμματα σ’ αυτό, γιατί υπάρχει συμφωνία μεταξύ Φωτός και σκότους ότι όποιος το κάνει αυτό θα παύει να υπάρχει ως σκοτεινός.


Γενικά οι σκοτεινοί οδηγοί είναι επικεντρωμένοι στα γήινα πράγματα, τείνουν να εντυπωσιάσουν και να κολακέψουν, αποφεύγουν να απαντήσουν με ακρίβεια ή ευθέως, βιάζονται, κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους αντί να ακούν τι τούς ρωτάμε, παραπλανούν, λένε γενικότητες, κάνουν προβλέψεις, δε δίνουν λύσεις. Με λίγη εξάσκηση είναι πανεύκολο να τους αναγνωρίσεις κανείς. Ενίοτε λένε και αλήθειες, ώστε να γίνουν πιστευτοί.


Η Ελένη, 25, είδε στην ύπνωση ότι ήταν νεράιδα και ότι είχε μια άλλη νεράιδα σαν οδηγό της. Η άλλη νεράιδα βοήθησε την Ελένη-νεράιδα να πάει στο Φως. Η νεράιδα αυτή ήταν σκοτεινή παράλληλη της Ελένης που είχε γίνει νεράιδα σε μια ζωή όπου ως κοριτσάκι είχε ζητήσει να γίνει νεράιδα. Οι εξωγήινοι τη σκότωσαν και την ξαναενσάρκωσαν ως νεράιδα. Σ’αυτή την περίπτωση ή οδηγός ήταν φωτεινή, απλά πήρε τη μορφή της νεράιδας για να πείσει την παράλληλη της κοπέλλας. Ήταν και αυτή παλιά νεράιδα και γνωρίζονταν. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι νεράιδες που έρχονται σε επαφή μαζί μας είναι σκοτεινές.


 Η Κατερίνα, 30, είδε έναν Ολύμπιο θεό για οδηγό της, τον Ερμή. Ο Ερμής ήταν ανάμεσα στους 5 Ολύμπιους που είχαν πέσει και βρίσκονταν σε στάση στο όρος Κ2 άρα ήταν προφανές ότι επρόκειτο για σκοτεινό οδηγό, ή κάποιο δαίμονα που μεταμφιέστηκε σε οδηγό. Ούτως ή άλλως, ούτε οι Ολύμπιοι θεοί μπορούν να είναι οδηγοί μας.


Πάρα πολλοί βλέπουν κάποιον άγιο. Και σ’αυτή την περίπτωση πρόκειται συνήθως για σκοτεινό οδηγό. Οι περισσότεροι που η εκκλησία έχει ονομάσει «άγιους» δεν ήταν άγιοι, αλλά είτε σκοτεινοί εξωγήινοι (που δεν ένοιωθαν πόνο στα μαρτύρια που τούς επιβλήθηκαν), είτε άνθρωποι που είχαν κάνει άθελά τους συμφωνία με εξωγήινους.


Επίσης πολλοί βλέπουν κάποιον αρχάγγελο. Οι φωτεινοί αρχάγγελοι είναι οι εξής: Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ουριήλ, Ραφαήλ, Ζατκιέλ, Ζοφιέλ και Τσαμουέλ. Υπάρχει ένας όγδοος, ο Αριέλ, που είναι υπεύθυνος για τα ζώα. Αν δείτε κάποιον άλλον αρχάγγελο, είναι σίγουρα σκοτεινός εξωγήινος. Όμως και οι 7 αναφερθέντες μπορεί να είναι απατεώνες, αφού έχουν παράλληλους εξωγήινους. Οι αρχάγγελοι δεν κάνουν χρέη οδηγού, άρα και μόνο το γεγονός ότι εμφανίζονται όταν καλούμε τον οδηγό μας είναι ύποπτο. Η μόνη περίπτωση να είναι όντως αρχάγγελος είναι να τον έχουμε καλέσει για προστασία, αλλά και πάλι δεν θα το παίξει οδηγός, απλά μπορεί να τον δούμε σε μια άκρη.


Κάποιοι πάλι βλέπουν ένα πρόγονό τους ή συγγενή τους που πέθανε. Σ’αυτή την περίπτωση μπορεί όντως ένας αποθανών να κάνει το οδηγό μας ένα διάστημα, ειδικά αν δεν ασχολούμαστε με πνευματικά θέματα, αρκεί να έχει πάει στο Φως. Αλλιώς η καθοδήγηση είναι σκοτεινή, ή δεν είναι καθοδήγηση, απλά επαφή.


Μπορεί επίσης κάποιο ενσαρκωμένο άτομο να είναι οδηγός μας. Ένα κομμάτι της κεντρικής ψυχής μας καθώς και πολλοί παράλληλοί μας βρίσκονται πάντα στο πνευματικό επίπεδο και μπορεί να είναι οδηγοί ταυτόχρονα με μια ενσάρκωσή μας. Ή μπορεί να είναι μια από τις προηγούμενες ψυχές μας, αν αλλάξαμε ψυχή. Έτσι έγινε με τη Βάσσια, 25. Όταν τη ρώτησα το όνομα του ή της οδηγού της, είπε Ίντα. Ίντα με ονόμαζαν παλιά οι οδηγοί και όπως αποδείχτηκε ήταν η δεύτερη ψυχή μου που τώρα βρίσκεται στο Φως και είναι σαν παράλληλή μου.


Το πώς βλέπουμε τον οδηγό μας, με τι ρούχα ή όψη, ανταποκρίνεται πιο πολύ στα δικά μας συναισθήματα και ιδέες, και όχι πάντα στο πώς θέλουν οι ίδιοι να μάς εμφανίζονται.


Άλλη μια πλάνη είναι να δούμε την Παναγία, τον Ιησού Χριστό ή και τον ίδιο το Θεό. Αυτοί δεν κάνουν τον οδηγό. Ο Χριστός και η Παναγία έχουν πολλούς εξωγήινους παράλληλους και κλώνους που τον κάνουν. Και πολλοί δαίμονες παριστάνουν το Θεό (όπως ο Γιαχβέ, ο Αλλάχ, ο Ιεχωβάς, κτλ).


Η Χριστίνα, 30, είδε σε μια ύπνωση τον Θεό (χωρίς όψη) και σε 2-3 τον Χριστό. Και το χειρότερο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι απάντησαν καταφατικά όταν ρώτησα αν είναι από το θεϊκό Φως. Και πλανήθηκα κι εγώ…Ήταν τότε που είχε αρχίσει η μασωνική χιλιετία, την άνοιξη του 2019. Ο υποτιθέμενος Χριστός ήταν στην πραγματικότητα ο αντίχριστος, που ήδη κυβερνούσε και μάς έδωσε πολλά σύμβολα, αριθμούς, σταυρούς, κτλ, όλα σκοτεινά φυσικά…


Κάποιοι έχουν οράματα με υποτιθέμενους αγίους, το Χριστό, τη Παναγία, κτλ. Όλα αυτά είναι πλάνες, επειδή το άτομο έχει κάποια θρησκευτική συμφωνία. Ο Ανδρέας, 58, είχε τέτοια οράματα. Αυτά άρχισαν πριν από πολλά χρόνια, όταν επισκέφτηκε μια σκοτεινή εκκλησία όπου τού χάρισαν μια βίβλο. Αυτός άρχισε να τη διαβάζει και την  νύχτα του εμφανίστηκε η «Παναγία». Το πίστεψε ότι ήταν αυτή, και έτσι έγινε συμφωνία. Φυσικά επρόκειτο για εξωγήινη. Το ίδιο έγινε και με τον αντίχριστο, που τού παρουσιάστηκε στον ύπνο του ως Χριστός. Αργότερα άρχισε να τους βλέπει και στο ξύπνιο του και δεν άργησαν να τού δίνουν οδηγίες και συμβουλές. Αυτός τις έδινε και σε μας, και κάναμε κι εμείς συμφωνία. Σύντομα οι συμβουλές και οδηγίες έγιναν προσταγές και απαγορεύσεις και τότε πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Εμείς γλυτώσαμε το κακό, αλλά όχι ο Αντρέας, που δεν με πίστεψε. Τον νάρκωσαν, τον απήγαγαν και τον πήγαν σε άλλη χώρα όπου χρησιμοποιούσαν το ναρκωμένο σώμα του σε τελετές. Τη θέση του πήρε ένας κλώνος του. Ευτυχώς, την άνοιξη του 2021 τέλειωσε το πρώτο μέρος του Αρμαγεδδώνα και μάζεψαν τον κλώνο, ενώ επέστρεψαν τον αυθεντικό Ανδρέα, ο οποίος τότε με πίστεψε και έλυσε τις συμφωνίες.


Και η Κατερίνα, 27, είδε ως οδηγό της τον Ιησού Χριστό. Είδε ότι έζησε την ίδια εποχή μ’ αυτόν στην Ιουδαία, και παρ’ όλο που δεν τον γνώρισε προσωπικά, ήταν οπαδός του. Τής είπε ότι έχει μια σημαντική αποστολή στα επόμενα χρόνια της πνευματικής ανόδου της γης. Η Κατερίνα ήταν στο πέμπτο επίπεδο και είχε ειδικές δυνάμεις, όπως αυτή της τηλεκίνησης. Αυτές οι δυνάμεις είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με εξωγήινο, αλλά εγώ τότε δεν το ήξερα. Στην ύπνωση είχε μια εμπειρία μετάβασης από την τρίτη στην τέταρτη διάσταση. Αυτό ακριβώς ήθελε να βιώσει, είπε, γιατί η αποστολή της προδιέθετε τη μαεστρία αυτής της ικανότητας. Έπρεπε να κάνει κτήμα της εμπειρικά το πώς τα μόριά της συμπυκνώνονταν από την τέταρτη διάσταση για να μπουν στην τρίτη όπου βρισκόμαστε, και αντιστρόφως. Δεν της αποκαλύφθηκε ποια θα ήταν η αποστολή της και δεν απαντήθηκαν οι γήινες ανησυχίες της (έτσι κάνουν οι σκοτεινοί, αλλά εγώ πού να φανταστώ τότε, στις αρχές της καριέρας μου). Ο εξωγήινος τής έδειξε κάποια από τα γεγονότα που θα γίνονταν: φωτιές, σεισμοί, πόλεμοι, μαζικοί θάνατοι, κτλ. Τη ρώτησα πότε και πώς θα κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και είδε κάτι που έμοιαζε με σίφουνα. Μετά από αυτά δεν ήθελε να συνεχίσει, σοκαρισμένη. Ο αντίχριστος της είπε να μην ανησυχεί, γιατί οι πνευματικοί άνθρωποι είναι προστατευμένοι. Άλλο ένα κλισέ που λένε οι δαίμονες. Αυτή δεν είχε ακούσει τίποτα για οποιαδήποτε είδους καταστροφή ή φυσικό Αρμαγεδδώνα. Αν πιστέψεις τις ζοφερές προβλέψεις των δαιμόνων, αυτές γίνονται πραγματικότητα.


Η Ελένη, 49, είχε κρίσεις πανικού, φόβο θανάτου και φόβο στην οδήγηση τα τελευταία 3 χρόνια. Ήταν με τον άντρα της σε μια ομάδα που σκοπό είχε να ξαναφέρει το Χριστό στη γη, η οποία την απογοήτευσε και από τότε η ψυχολογία της άρχισε να χειροτερεύει. Φυσικά η ομάδα ήταν σκοτεινή, αφού ο Χριστός δεν ήταν ποτέ να ξαναέρθει στη Γη, μόνο ο αντίχριστος. Είδε ότι σε μια ζωή προ Χριστού στον πλανήτη Σείριο ήταν να γίνει η μητέρα του Ιησού Χριστού. Ο άρχοντας την ήθελε και την εκβίασε ότι αν δεν πάει μαζί του θα σκοτώσει τον άντρα της. Αυτή υπέκυψε από φόβο και έγιναν εραστές. Τής άρεσε κι’ όλας. Ο άρχοντας αργότερα έδιωξε τον άντρα της και αυτή δεν συνέχισε την ερωτική σχέση μαζί του. Έζησε την υπόλοιπη ζωή της σε μια καλύβα όπου τη δολοφόνησε ένας άγνωστος για να τη ληστέψει, χωρίς αυτή να καταλάβει τι έγινε. Στο πνευματικό πεδίο είδε το συμβούλιο των γηραιών το οποίο είπε ότι δεν πέρασε τη δοκιμασία και δεν κρίθηκε αρκετά ηθική για να γίνει η μάνα του Ιησού. Δεν έπρεπε να υποκύψει στον εκβιασμό. Αν ο άρχοντας σκότωνε τον άντρα της θα τον ανασταίνανε. Έπρεπε να έχει περισσότερη πίστη. Η ίδια δε συγχώρεσε ποτέ τον εαυτό της και συνέχιζε και σ’αυτή τη ζωή να τον τιμωρεί. Η απογοήτευση της αποστολής της ομάδας της ξύπνησε την παλιά αποτυχία της ζωής στο Σείριο και του ξαφνικού θανάτου της εκεί. Αν και παντρεμένη 10 χρόνια, δεν έκανε παιδιά γιατί υποσυνείδητα δεν έκρινε τον εαυτό της άξιο γι’ αυτό. Φυσικά η ζωή αυτή ήταν σε σκοτεινό πλανήτη και ο υποτιθέμενος Χριστός ήταν εξωγήινος. Ευτυχώς στην ύπνωση αν μη τι άλλο συγχώρεσε τον εαυτό της και ξαλάφρωσε. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα που είδε είναι ότι ο τότε δολοφόνος της και άντρας της ήταν δίδυμες ψυχές και τώρα έχουν ενωθεί. Το κάρμα εκείνης της ζωής θα εξισορροπούνταν με την τωρινή τους αποστολή, να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ανεγερθεί πνευματικά. Είδε ότι όσοι ανεγερθούν πνευματικά θα πάνε σε άλλο πλανήτη, όπου ήδη υπάρχουν άνθρωποι πιο πνευματικοί ακόμα. Εκεί θα γίνει μάχη για να φύγει η επιρροή των δυνάμεων του σκότους. Στη γη θα μείνουν οι κακοί -όχι αυτοί που επηρεάζονται από τις δυνάμεις του σκότους, αλλά αυτοί που συνεργάζονται μ’ αυτές. Ούτε η Ελένη είχε ακούσει τίποτα για το Σείριο ή για το μέλλον της γης και της ανθρωπότητας. Εδώ έχουμε αποκάλυψη του σχεδίου των εξωγήινων ονόματι «Rapture», στο οποίο πιστεύουν ακόμα πολλοί. Όσοι ζητάνε αυτή τη μοίρα θα απαχθούν και θα οδηγηθούν σε σκοτεινό πλανήτη με το φυσικό τους σώμα.


Ο Νάσος, 35, έλεγε επίσης ότι είχε  σημαντική αποστολή. Είδε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι η ενσάρκωση του Σπαθιού της Δικαιοσύνης. Για οδηγό του είδε κι αυτός τον ίδιο το Θεό... Ο Νάσος είδε ότι δημιουργήθηκε σαν τη πρώτη βούληση του Θεού, σαν προέκταση του χεριού του και ότι το σπαθί έχει φύγει από το Φως. Έχει σιχαθεί το ρόλο του εξ’ αιτίας των τόσων σκοτωμών που έχει αναγκαστεί να κάνει. Βρίσκεται ανάμεσα στο Φως και στο σκοτάδι, γιατί πρέπει να γνωρίζει και τα δύο για να είναι δίκαιο. Περιμένει την τελευταία αποστολή του πριν καταστραφεί. Ο παράλληλος του Νάσου, δηλαδή το σπαθί, επιθυμεί να καταστραφεί. Είπε ότι η αποστολή του σπαθιού περιλαμβάνει θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, αν δε γίνει συμβιβασμός μεταξύ των δύο εχθρών, της ύλης και της αντι-ύλης. Κι εδώ έχουμε ζοφερή πρόβλεψη και πολλή παραπληροφόρηση. Το να είσαι μεταξύ Φωτός και σκότους σημαίνει ότι είσαι στο σκότος, ενώ η ύλη δεν είναι εχθρός της αντι-ύλης, αφού και οι δύο είναι σκοτεινές. Όμως όταν δεν ξέρεις, τα θεωρείς όλα πιθανά…


Για να έχουμε καθοδήγηση στην καθημερινή μας ζωή, πρέπει να ζητάμε απ’ τον οδηγό μας ή τον Θεό να μάς στέλνει σημάδια, ώστε να ξέρουμε τι είναι καλό για μας και τι όχι. Καλό είναι να ζητάμε και βοήθεια ώστε να καταλάβουμε ποια σημάδια είναι από το Φως και ποια όχι. Διπλοί, τριπλοί και τετραπλοί αριθμοί που βλέπουν πολλοί είναι σκοτεινά, εξωγήινα σημάδια, ενώ το 144 είναι φωτεινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: