Πνευματικός πόλεμος: Ο Αρμαγεδδώνας και η χιλιετία του Φωτός

12.15.2020

Ο Αρμαγεδδώνας και η χιλιετία του Φωτός


Πολλές προφητείες έχουν προβλέψει την άφιξη χιλίων ετών  θεϊκής ειρήνης και ευημερίας, μετά την πλήρη καταστροφή του πολιτισμού. Με βιβλικούς όρους, η τελική μάχη ονομάζεται Aρμαγεδδώνας. Ο Αρμαγεδδώνας πρόκειται να συμβεί μετά από μια σειρά συγκεκριμένων γεγονότων, όπως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τεσσεράμισυ ετών, η βασιλεία του Αντίχριστου, η επιβολή του σήματος του θηρίου ή μικροτσίπ RFID στο χέρι ή στο μέτωπο και μια υπερβολική ηλιακή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή που θα τερματίσει όλα τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, καθώς και όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και τα οχήματα με κινητήρα. Μετά από αυτό, οι νεφελίμ θα επιστρέψουν στην επιφάνεια της Γης, θα βασανίσουν τους ανθρώπους για έξι μήνες και θα σκοτώσουν πολλούς μέχρι να απομείνει μόνο το ένα τρίτο της ανθρωπότητας. Τέλος, ο στρατός του Θεού θα καταφτάσει, θα συγκεντρώσει  εθελοντές, θα νικήσουν όλοι μαζί τους νεφελίμ και τον Αντίχριστο και το Φως θα κυβερνήσει με θεία δικαιοσύνη.

Αυτό που οι προφητείες δε λένε είναι ότι όλα αυτά δεν θα συμβούν ταυτόχρονα σε όλα τα παράλληλα και εναλλακτικά σύμπαντα. Σε μερικά σύμπαντα, ο Aρμαγεδδώνας θα γίνει στο αστρικό επίπεδο και η βασιλεία του Φωτός θα φτάσει χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Σε άλλα σύμπαντα θα υπάρξει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αλλά τίποτε άλλο μέχρι να φτάσει η χιλιετία του Φωτός. Σε άλλα σύμπαντα, η καταστροφή θα φτάσει μέχρι την ηλεκτρομαγνητική ηλιακή εκπομπή, ενώ σε άλλα θα πραγματοποιηθούν όλα τα άνωθεν γεγονότα μέχρι το τέλος. Στα σύμπαντα όπου θα συμβούν μόνο μερικά από τα γεγονότα και φτάσει η χιλιετία, η πλήρης σειρά γεγονότων θα λάβει χώρα μετά τη χιλιετία, όταν λυθούν ο Σάμαελ και η Λίλιθ και οι σκοτεινές δυνάμεις ξανακτίσουν τις υποδομές τους. Στα σύμπαντα όπου θα γίνει ο φυσικός Αρμαγεδδώνας  στο σύνολό του πριν από τη χιλιετία, δεν θα επαναληφθεί μετά. Μετά θα βασιλεύσει ξανά το σκότος, αλλά δεν θα προκαλέσει τέτοια καταστροφή, ώστε να επιφέρει άλλον φυσικό Αρμαγεδδώνα.


Σε πολλά σύμπαντα θα υπάρξει μια παγκόσμια συμφωνία με τους εξωγήινους και δεν θα γίνει Αρμαγεδδώνας μέχρι να λυθεί η συμφωνία. Θα είναι μια κοινωνία αναψυχής, ειρήνης, υγείας και ευημερίας, με όλες τις ανάγκες  καλυμμένες, με δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα και όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν λίγο και θα περνάνε το χρόνο τους ταξιδεύοντας και διασκέδαζοντας. Από την άλλη πλευρά, δε θα υπάρχει πραγματική αγάπη, όλοι θα είναι υπό έλεγχο του νου από τη γέννησή τους, θα παρακολουθούνται από το σύστημα του Big Brother, η ιστορία θα παραποιηθεί και όποιος επαναστατεί ή αμφισβητεί το σύστημα θα δέχεται ισχυρότερη πλύση εγκεφάλου, ενώ σε περίπτωση που δεν προσαρμόζεται  θα θανατώνεται . Στα σύμπαντα όπου ο αστρικός Αρμαγεδδώνας εξελίσσεται τώρα, το 2015-2017, ολόκληρη η σειρά των φυσικών καταστροφών θα συμβεί μετά τη χιλιετία.

Καλά ως εδώ, αλλά τι γίνεται με αυτό το σύμπαν;


Αυτό το σύμπαν υπήρξε ένα από τα 5 σύμπαντα στα οποία ο Αρμαγεδδώνας εξελίχθηκε σε αστρικό επίπεδο και δεν έγινε ούτε παγκόσμια συμφωνία. Αυτό συνέβη χάρη στους εργάτες και τους πολεμιστές του Φωτός, που κατάφεραν  να καθαρίσουν αρκετούς ανθρώπους, να σπάσουν αρκετά μάγια και να σκοτώσουν αρκετούς δαίμονες, με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους θεούς του Ολύμπου και στον Πολέμαρχο του Θεού να συμμετάσχουν στις τελικές και δυσκολότερες μάχες. Ο αστρικός Αρμαγεδδώνας ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015 και οι τελικές μάχες έγιναν τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2017. Ταυτόχρονα, απελευθερώθηκαν και όλα τα άλλα σύμπαντα όπου έγινε ο φυσικός Aρμαγεδδώνας, τα οποία είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Η Γη στα σύμπαντα της παγκόσμιας συμφωνίας θα απελευθερωθεί στο μέλλον, αλλά δεν νομίζω σε όλα, γιατί σε κάποια σύμπαντα μπορεί και να καταστραφεί. Ο αστρικός Aρμαγεδδώνας στην πραγματικότητα ήταν και εδώ φυσικός, καθώς η Γη καταστράφηκε πολλές φορές και η ανθρωπότητα πέθανε, αλλά ο Τοπικός Ρυθμιστής Λέρας είχε το δικαίωμα να κάνει μια γενική επανεκκίνηση στο μέιτριξ όπου βρίσκεται η Γη. Αυτό σημαίνει ότι οι ζημιές επισκευάστηκαν, οι μνήμες όλων σβήστηκαν  και οι ψυχές των νεκρών απέκτησαν άλλο αντίγραφο του φυσικού τους σώματος ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους.


Αυτά είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα:


1.2016: Η μασονία, οι Πεφωτισμένοι και σταδιακά και οι άλλες μυστικές εταιρίες μπλοκαρίστηκαν.

2.30-10-16: Ο Σαμαέλ (ο διάβολος) δέθηκε για χίλια χρόνια. Μπορεί ακόμα να κάνει συμφωνίες με τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορεί πλέον να μας επιτεθεί.

3. 2-11-16: Η Λίλιθ δέθηκε για χίλια χρόνια. Μπορεί επίσης να κάνει συμφωνίες, αλλά όχι και να επιτεθεί.

4.7-1-17: Το Συμβούλιο του Φωτός ιδρύθηκε στη Γη. Το καθήκον του είναι να καταργήσει σταδιακά όλες τις σκοτεινές υποδομές και να τις αντικαταστήσει με φωτεινές (νομικό, εκπαιδευτικό και πολιτικο-οικονομικό σύστημα, θρησκείες, βιομηχανία ψυχαγωγίας και μόδας, κλπ.).

5.24-2-17: Ο Κρόνος (Γιαχβέ, Ιεχωβάς, Αλλάχ) που βρισκόταν στον πλανήτη Κρόνο,  σκοτώθηκε και η ψυχή του πήγε στο Φως. Είχε έναν μηχανισμό ο οποίος με τη βοήθεια μαγείας τον βοηθούσε να ξαναγεννηθεί μέσα σε 2 ημέρες, αλλά αυτός έσπασε. Ο θάνατός του σημαίνει ότι όλες οι θρησκείες του (Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά) θα χάνουν το 3% της ισχύος τους κάθε εβδομάδα.

6. 2017: Πάνω από 1,9 δισεκατομμύρια κλώνοι, σωσίες, ρομποτοειδή και ανδροειδή καταστράφηκαν σταδιακά.

7. 14-4-17: Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μάχη του αστρικού Αρμαγεδδώνα εναντίον των νεφελίμ. Όλοι οι νεφελίμ σκοτώθηκαν και οι ψυχές τους πήγαν στο Φως. Ήταν ένα δισεκατομμύριο και μισό. Τα Τάρταρα σφραγίστηκαν για χίλια χρόνια. Στη Γη προκλήθηκαν πολλές ζημιές και ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε επανεκκίνηση.

8. 4-15-17: Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εξαλείφθηκε. Αποτελούνταν από περίπου 50.000 πλανήτες. Οι κάτοικοί τους έκαναν συμφωνίες με τους ανθρώπους, έκλεβαν κομμάτια της ψυχής τους, πήγαιναν τις ψυχές τους στους πλανήτες τους όπου τις χρησιμοποιούσαν ως ενεργειακούς σκλάβους και έπαιρναν τη θέση τους στο σώμα τους. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, αυτοί οι πλανήτες μειώθηκαν σε μόλις 150. Οι 150 αυτοί αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τους άλλους, οι οποίοι είχαν γίνει φωτεινοί. Επιτέθηκαν στη Γη και καταστράφηκαν εντελώς. Στη μάχη χρησιμοποίησαν 5 δισεκατομμύρια διαστημόπλοια και 300 δισεκατομμύρια στρατιώτες. Αυτοί οι εξωγήινοι βοηθούσαν τους σκοτεινούς στόχους του Τεκτονισμού και των Illuminati. Έγινε άλλη μια επανεκκίνηση.

9. 19-4-17: Ο Κθούλου, ένα εξωγήινο τέρας  που ζούσε στον Ειρηνικό Ωκεανό, σκοτώθηκε και η ψυχή του πήγε στο Φως. Έμοιαζε με χταπόδι, είχε μήκος πάνω από 350 μέτρα και το επίπεδο ψυχής του ήταν -250. Οι Ολύμπιοι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία για να το σκοτώσουν. Συνεργαζόταν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το δημιούργησε το 42.000 Π.Χ. ο Πρίγκιπας του Σκότους που βασίλευε στην Ευρώπη και ο οποίος ήταν παράλληλος του Δία.

10. 4-24-17: Έγινε άλλη μια μάχη εναντίον των εξωγήινων. Ήταν με όλους τους πλανήτες του Σαμαέλ και της Λίλιθ που αρνήθηκαν να πάνε στο Φως. Ο Σαμαέλ είχε περίπου 86.000 πλανήτες και η Λίλιθ γύρω στους 124.000 πλανήτες - έναν ολόκληρο γαλαξία. Τα εμφυτεύματα από αυτούς τους πλανήτες  τοποθετούνταν σε ευρεία κλίμακα στα νοσοκομεία, σε εγχειρήσεις, ιατρικές εξετάσεις και εμβόλια. 66 πλανήτες του Σαμαέλ και 111 της Λίλιθ αρνήθηκαν να γίνουν φωτεινοί και καταστράφηκαν στη μάχη. Οι εξωγήινοι πέθαναν και οι ψυχές τους βρίσκονται τώρα στο Φως. Ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε μία ακόμη επανεκκίνηση.

11.27-4-17: Πραγματοποιήθηκε η μάχη εναντίον των υπόλοιπων πλανητών- κατακτητών που δεν ανήκαν στον Σαμαέλ, τη Λίλιθ ή τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Έκαναν επίσης συμφωνίες με τους ανθρώπους, τους έβαζαν εμφυτεύματα και έκλεβαν την ψυχή τους. Υπήρχαν 120.000 πλανήτες και εκείνοι που αρνήθηκαν να πάνε στο Φως και επιτέθηκαν στη Γη ήταν περίπου 190. Και καταστράφηκαν. Οι εξωγήινοι πέθαναν και πήγαν στο Φως. Υπήρξε άλλη μια επανεκκίνηση.

12.28- 4-17: Έγινε η μάχη ενάντια στους ερπετοειδείς, τους δρακονιανούς και τους δράκους. Υπήρχαν 500 δισεκατομμύρια δρακονιανοί, 2 τριισεκατομμύρια ερπετοειδείς, 1000 δράκοι (σε επίπεδα ψυχής μεταξύ μείον 100 και μείον 300) και 910 πλανήτες. Χρησιμοποίησαν 800 δισεκατομμύρια διαστημόπλοια. Όλοι οι πλανήτες καταστράφηκαν και όλοι οι εξωγήινοι πέθαναν. Ο  πλανήτης αρχηγός ήταν εντελώς μαύρος και ο μεγαλύτερος από όλους.

-Ο αρχαίος όφις που ξεγέλασε  την Εύα στην Εδέμ ζούσε εκεί. Το επίπεδο της ψυχής του ήταν -400, δηλ. ήταν ισχυρότερο και από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ - στην αντίθετη κλίμακα, φυσικά. Σκοτώθηκε.

-Η βασίλισσα της Αγγλίας κρατούσε το αυγό του όφη στη Γη. Από το αυγό αυτό γεννιόντουσαν όλοι οι ερπετοειδείς. Η ενέργεια όλων των παιδιών που αυτοί θυσίαζαν και έτρωγαν  έμπαινε στο αυγό. Το αυγό καταστράφηκε, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γεννηθούν άλλοι ερπετοειδείς. Τέλος, το δέντρο του κακού  έσπασε και ξεριζώθηκε. Το μήλο έσπασε κι αυτό. Μετά από κάθε μάχη υπήρχαν σημαντικές ζημιές στη Γη, συμπεριλαμβανομένου ενός πυρηνικού πολέμου και ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε αρκετές επανεκκινήσεις.

13. 30-4-17: Ο κλώνος της Mέδουσας σκοτώθηκε. Η Μέδουσα ήταν ένα εξωγήινο τέρας που ζούσε στην αρχαιότητα και πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Τότε τη σκότωσε ο Περσέας, αλλά είχε έναν κλώνο που δημιουργήθηκε το 42. 000 Π.Χ. από τον Πρίγκιπα του Σκότους που κυβερνούσε στην Ευρώπη. Το επίπεδο ψυχής του κλώνου ήταν -380.

14. 2-5-17: Σκοτώθηκε ο Μολώχ. Ο Μολώχ ήταν μια εξωγήινη κουκουβάγια με επίπεδο ψυχής -540. Η πολιτική ελίτ των Illuminati του απέδιδε φόρο τιμής στον εορτασμό της Walnut Grove και του θυσίαζε παιδιά. Προήγαγε επίσης τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και τα ομαδικά σεξουαλικά τελετουργικά.

15. 3-5-17: Σκοτώθηκε ο κλώνος του Μινώταυρου. Ο Μινώταυρος ήταν άλλο ένα τέρας της αρχαιότητας, ένας γιγαντιαίος νεφελίμ γένους καχρέχ,  με κεφάλι ταύρου και σώμα ανθρώπου που σκοτώθηκε τότε από τον Θησέα. Αναδημιουργήθηκε με κλωνοποίηση και η νέα της έκδοση είχε επίπεδο ψυχής -560. Γίνονταν ανθρώπινες θυσίες για αυτόν και εξυπηρετούσε τα σχέδια της Νέας Τάξης. Αυτός ο κλώνος δημιουργήθηκε επίσης το 42. 000 Π.Χ. από τον Πρίγκιπα του Σκότους και την οικογένειά του στην Ευρώπη και ήταν παράλληλός του.

16. 4-5-17: Σκοτώθηκαν δύο εξωγήινοι φοίνικες (πουλιά) . Ο ένας ήταν υπεύθυνος για την αφύπνιση της ενέργειας κουνταλίνι μέσω της γιόγκας κουνταλίνι και της τοποθέτησης εμφυτευμάτων στους ανθρώπους. Το επίπεδό του ήταν -360. Ο άλλος ήταν κλώνος  αντεστραμμένης  ενέργειας  του πραγματικού Φοίνικα, που ήταν φωτεινός. Το επίπεδό του ήταν -630. Ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και τη δημιουργία πολέμων. Ο φωτεινός  Φοίνικας απελευθερώθηκε.

17. 5-5-17: Σκοτώθηκαν οι υπόλοιποι κλώνοι των αρχαίων τεράτων ( ή τα αυθεντικά):

α. Κέρβερος:  Ήταν ο σκύλος-φύλακας του Άδη, ένα τέρας με τρία κεφάλια και φίδι αντί για ουρά. Φύλαγε την πύλη του Άδη, που βρίσκεται στο Ακρωτήριο Ταίναρο, στην Κόρινθο. Τον φυλάκισε ο Ηρακλής, αλλά απελευθερώθηκε. Έτσι λοιπόν αυτός που σκοτώθηκε τώρα ήταν ο αυθεντικός Κέρβερος. Εμπόδιζε τους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Φως και να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους και τους νεκρούς να λύνουν τις συμφωνίες τους. Το επίπεδο ψυχής του ήταν -650.

Β. Λερναία Ύδρα:  Ήταν ένα υδάτινο τέρας, ένα φίδι με πολλά κεφάλια που ζούσε στη Λίμνη Στυμφαλία, στο Άργος. Τη σκότωσε ο Ηρακλής. Κλωνοποιήθηκε το 42.000 Π.Χ. και τώρα σκοτώθηκε αυτός ο κλώνος. Είχε επίπεδο ψυχής -560.

Γ.Χίμαιρα:  Ήταν ένα εξωγήινο τέρας με κεφάλι λιονταριού και σώμα φτερωτού τράγου. Ζούσε στην Κόρινθο και το σκότωσε ο ήρωας Βελλεροφόντης . Η άλλη έκδοση της Χίμαιρας ήταν ένας εξωγήινος κλώνος  με επίπεδο ψυχής -470, που επίσης κατασκευάστηκε το 42.000 Π.Χ.

Δ.Λέων της Νεμέας : Ήταν ένα τερατώδες λιοντάρι που ζούσε στη Νεμέα, στην Πελοπόννησο. Το σκότωσε ο  Ηρακλής. Το τωρινό  λιοντάρι ήταν ένας κλώνος που φτιάχτηκε το 42.000 Π.Χ.

E. Γοργόνες: Οι δύο αδερφές της Mέδουσας, η Σθενώ και η Eυρυάλη. Έμοιαζαν με τη Μέδουσα, είχαν δηλαδή φίδια αντί για μαλλιά, το σώμα τους καλυμμένο με λέπια δράκου, χαυλιόδοντες αγριόχοιρου, χρυσές φτερούγες και χάλκινα χέρια. Σε αντίθεση με τη Μέδουσα, ήταν αθάνατες και δεν σκοτώθηκαν στην αρχαιότητα. Σκοτώθηκαν όμως  τώρα, επειδή η μάχη ήταν στο πνευματικό επίπεδο και όχι στο φυσικό.

F. Tυφών:  Ήταν ένα φτερωτό ανθρωπόμορφο τέρας που δημιουργούσε τυφώνες. Νικήθηκε από τον Δία και ρίχτηκε στα Τάρταρα, αλλά δεν πέθανε. Πέθανε όμως τώρα.

Γ. Σάτυροι:  Ήταν Νεφελίμ της φυλής Nαρούντχ, άνδρες με πόδια και ουρά τράγου, κέρατα και μεγάλη σεξουαλική όρεξη. Αυτοί που σκοτώθηκαν τώρα ήταν κλώνοι.

H. Κόττος: Ήταν ένας από τους τρεις εκατόγχειρες της ελληνικής μυθολογίας (Βριάρεως ή Αιγαίων, Κόττος και Γύγης). Ήταν Νεφελίμ της φυλής Zαχραντέχ, ανθρωπόμορφα όντα με εκατό χέρια και  50 κεφάλια και υπεράνθρωπη δύναμη. Αυτός που πέθανε τώρα ήταν κλώνος.

I. Έχιδνα: Τερατόμορφη  νύμφη από την αρχαιότητα, με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού. Τη σκότωσε ο Άργος ο Πανόπτης, ένας γίγαντας. Η τωρινή Έχιδνα ήταν κλώνος.

J. Άργος ο Πανόπτης:  Ήταν ένας γίγαντας της αρχαιότητας με πολλά μάτια. Σκότωσε την  Έχιδνα και τον ίδιο τον σκότωσε ο Ερμής. Ο τωρινός ήταν κλώνος.

18. 6-5-17: Διεξήχθηκε ο πόλεμος εναντίον των εξωγήινων  της ενέργειας κουνταλίνι, που εμφύτευαν τους ανθρώπους μέσω της γιόγκας κουνταλίνι  και έκλεβαν την ψυχή τους. Υπήρχαν 1101 πλανήτες. Καταστράφηκαν όλοι και οι ψυχές των κατοίκων πήγαν στο Φως. Στη συνέχεια έγινε άλλη μια επανεκκίνηση στη Γη.

19.7-5-17: Σκοτώθηκε ο Γέτι (ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων), ένα τεράστιο εξωγήινο τέρας που ζούσε στα Ιμαλάια. Το επίπεδό του ήταν -650. Το δημιούργησε ο Πρίγκιπας του Σκότους που κυβερνούσε τη Νότια Αμερική το  42.000 Π.Χ. Οι πλανήτες που συνδέονταν με τον Γέτι αφανίστηκαν, καθώς συνεργάζονταν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.

20. 8-5-17: Διεξήχθη ένας διαστημικός Aρμαγεδδώνας. Έντεκα πλανητικά συστήματα που ανήκαν στον Τεκτονισμό επιτέθηκαν στη Γη και αφανίστηκαν. Υπήρχαν 3 δισεκατομμύρια πλανήτες σε αυτά. Ονομάζονταν Ιερά Εξέταση, και ήταν υπεύθυνοι για την εγκαθίδρυση της Ιεράς Ιεράς Εξέτασης στη Γη. Ακολούθησε άλλη μια επανεκκίνηση.

21.9-5-17: Η Γη δέχτηκε επίθεση από ένα άλλο πλανητικό σύστημα, το πιο απομακρυσμένο, το οποίο και εξολοθρεύτηκε ολοκληρωτικά. Η κυβέρνηση της Γαλλίας και των Η.Π.Α. είχαν ζητήσει βοήθεια από τους  εξωγήινους  για να διατηρήσουν την Νέα Τάξη. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.

22.10-5-17: Οι 10.000 σκοτεινοί ιερείς της Σάνγκρι-Λα  που διάβαζαν κατάρες εναντίων όλης της ανθρωπότητας κατόπιν εντολής της Λίλιθ σκοτώθηκαν.

23.11-5-17: Το Σερν αποσυναρμολογήθηκε. Οι 812 σκοτεινές πλατφόρμες, οι 218 βωμοί και τα 10.000 υποστηρικτικά δίχτυα διασπάστηκαν και όλες οι πύλες σφραγίστηκαν. Τέλος, σκοτώθηκαν 3812 κόκκινοι, αμέτρητοι δαίμονες και 888 ενσάρκωμένοι σκοτεινοί φρουροί επιπέδου -200.

24.13-5-17: Οι πλανήτες του αστερισμού Αλντεμπαράν της Μαύρης Αδελφότητας τοποθέτησαν βόμβες πάνω από τη Γη. Αυτές απενεργοποιήθηκαν και οι πλανήτες αφανίστηκαν στον πόλεμο που ακολούθησε, μαζί με όλους τους πλανήτες που τούς βοήθησαν, συνολικά 831.

-Τρεις πλανήτες από τον Άλφα Κενταύρου τοποθέτησαν ένα σύστημα οπλισμού πάνω στη Γη. Αποσυναρμολογήθηκε και οι πλανήτες αυτοί καταστράφηκαν. Υπήρξε επανεκκίνηση στη Γη και στο ήμισυ του ηλιακού μας συστήματος.

25.14-5-17: Έλαβε χώρα ο Αρμαγεδδώνας σε μισό σύμπαν. Οι 3 πλανήτες του Άλφα Κενταύρου ζήτησαν από άλλους πλανήτες να επιτεθούν στη Γη σε περίπτωση που είχαν την ίδια μοίρα με τους προηγούμενους πλανήτες. Αυτοί οι άλλοι πλανήτες προέρχονταν από δύο σειρές 6 και 11 ηλιακών συστημάτων συνολικού αριθμού 9 δισεκατομμύρια πλανήτες. Υπήρχε και ένας οπλικός σταθμός ενός μυστικού πλανήτη που επιτέθηκε στη Γη. Αυτές οι  δύο σειρές ηλιακών συστημάτων ήταν οι τελικοί ελεγκτές και δημιουργοί της αποστολής όλων των κόκκινων πάνω στη Γη και έφτιαξαν όλες τις μυστικές πλατφόρμες, τα δίκτυα και συστήματα των κόκκινων. Οι 9 δισεκατομμύρια πλανήτες και ο οπλισμός τους καταστράφηκαν στη σύγκρουση. Έγινε επανεκκίνηση στο μισό σύμπαν.

26.20-5-17: Οι εξωγήινοι  Άρχοντες έφτιαξαν έναν κλώνο της Γης και προσπάθησαν να τον βάλουν στη θέση της πραγματικής Γης την οποία θα κατέστρεφαν. Οι φωτεινές δυνάμεις κατέστρεψαν τον κλώνο.

27.22-5-17: Οι Άρχοντες εκπυρσοκρότησαν 11 σκοτεινούς πλανήτες προς τη Γη με σκοπό να την καταστρέψουν. Αντί αυτού και οι 11 πλανήτες καταστράφηκαν από τις δυνάμεις του Φωτός.

28.24-5-17: Όλοι οι Άρχοντες, οι «αρχοντικοί» αστερισμοί και οι σκοτεινές τους πλανητικές συμμαχίες σε όλα τα σύμπαντα καταστράφηκαν. Είχαν ειδικά εργαλεία και μυστικά όπλα που  εξαλείφθηκαν. Είχαν  βάλει μια αρχοντική Γη μέσα στην πραγματική Γη. Η ψεύτικη αυτή Γη καταστράφηκε και μεταφέρθηκε έξω από το σώμα της πραγματικής Γης. Η μέρα αυτή θα αποκαλείται στο εξής η Παγκόσμια Ημέρα του Φωτός.

29. 26-5-17: Καταστράφηηκε η Κιβωτός της Διαθήκης. Ο βασιλιάς Σολομώντας την  είχε κατασκευάσει με τη βοήθεια των Αρχόντων και όταν πέθανε έγινε κι ο ίδιος εξωγήινος Άρχοντας. Σκοτώθηκε στη μάχη. Ο σκοτεινός αστερισμός του Ωρίωνα είχε αντικαταστήσει τους Άρχοντες και είχε τοποθετήσει νάρκες σε όλη τη Γη. Αυτός και οι αστερισμοί-σύμμαχοί του αφανίστηκαν. Έγινε νέα επανεκκίνηση.

30. 27-5-17: 300.000 νεφελίμ  εϊχαν απομείνει  κρυμμένοι  σ΄αυτή την πλευρά της Γης. Μετά την αποκάλυψή τους επιτέθηκαν και τερματίστηκαν. Υπήρξε άλλη μια επανεκκίνηση.

31.29-5-17: Οι μασόνοι ζήτησαν βοήθεια από νέους εξωγήινους  που κατασκεύασαν καθρεφτιζόμενα σύμπαντα, δηλαδή σύμπαντα με τεχνητούς αστερισμούς και εξωγήινους. Οι στόλοι τους συγκεντρώθηκαν γύρω από τη Γη και πίσω από το φεγγάρι, μας επιτέθηκαν και καταστράφηκαν όλοι στη διαστημική μάχη που ακολούθησε, μαζί με τα τεχνιτά τους σύμπαντα. Οι πολεμικές πλατφόρμες -δορυφόροι του Von-Braun καταστράφηκαν επίσης. Συνολικά υπήρχαν 18 τετράκις εκατομμύρια εξωγήινοι. Πραγματοποιήθηκαν δύο επανεκκινήσεις εκείνη την ημέρα.

32. 31-5-17: Η Λευκή Αδελφότητα των νεφελίμ  της Αράκουλας-1, ένας πλανήτης πίσω από τον Ήλιο, έστειλε 300.000 από τους πολεμιστές του στη Γη για να εκδικηθεί το θάνατο των αδελφών τους. Η μάχη διεξήχθη ενάντια στο σύνολο του πληθυσμού της Αράκουλας-1, που απαρτίζετο από 11 δισεκατομμύρια νεφελίμ, καθώς και τους εξωγήινους συμμάχους τους . Στον πλανήτη αυτό υπήρχαν και άνθρωποι που ζούσαν στα Τάρταρα του πλανήτη (δηλαδή στην άλλη πλευρά του) επί  35.000 χρόνια. Μετακινήθηκαν στην άλλη πλευρά του πλανήτη, όπου ζούσαν οι νεφελίμ και όπου η ατμόσφαιρα είναι λιγότερο πυκνή. Οι κόκκινοι στη Γη έχασαν το 93% της δύναμής τους μέσω αυτής της διαδικασίας. Όλα τα τέρατα που αναφέρθηκαν παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του αρχαίου όφεος της  γένεσης της Αράκουλας-1 (παρόμοια με αυτά της Γης), εξαλείφθηκαν επίσης. Ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε μια νέα επανεκκίνηση στη Γη και στην Αράκουλα-1.

-Την ίδια μέρα, αυτό που έγινε με την Αράκουλα-1 έγινε και με τους υπόλοιπους πλανήτες της Λευκής Αδελφότητας όπου κατοικούσαν νεφελίμ  και άνθρωποι σε όλα τα σύμπαντα. Αυτοί οι πλανήτες ήταν 72 δισεκατομμύρια. Συνολικά σκοτώθηκαν 1.111 τρισεκατομμύρια νεφελίμ, συν τους  εξωγήινους σύμμαχούς τους. Οι Τοπικοί Ρυθμιστές έκαναν μια επανεκκίνηση στη Γη, στο ηλιακό μμας σύστημα και στο υπόλοιπο 10% αυτού του σύμπαντος όπου διεξήχθη πόλεμος.

33. 3-6-17: Μια άλλη μάχη πραγματοποιήθηκε με πλανήτες από άλλα σύμπαντα, αφού επιτέθηκαν στη Γη αυτού του σύμπαντος. Ήταν 1.111 δισεκατομμύρια πλανήτες από τους οποίους στο 72% κατοικούσαν νεφελίμ και υποδουλωμένοι άνθρωποι. Αυτοί απελευθερώθηκαν και οι άνθρωποι που ζούσαν στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη πλευρά των πλανητών. Οι 1.111 πλανήτες συν τους πλανήτες των 312 δισεκατομμυρίων εξωγήινων  που τους βοηθούσαν καταστράφηκαν. Όλοι οι  νεφελίμ και εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Άλλη μια επανεκκίνηση έγινε στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και σε άλλους 7 γαλαξίες.

34. 5-6-17: Ο παράλληλος του Δία σε έναν άλλο πλανήτη κλωνοποίησε το 19ο αιώνα όλους τους  θεούς Ελ των 4 πρώτων γενεών (Δίας, οι 12 θεοί του Ολύμπου, τα παιδιά τους και οι Σκανδιναβοί θεοί) και τους έστειλε στη Γη. Όλοι αυτοί σκοτώθηκαν τώρα. Ακολούθησαν τρεις επανεκκινήσεις.

-Οι αποφάσεις του ομίλου Bilderberg ακυρώθηκαν.

-Μια μάχη διεξήχθη με άλλα 1.111 δισεκατομμύρια πλανήτες από άλλα σύμπαντα, από τα οποία το 72% ήταν πλανήτες νεφελίμ. Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών. Έγιναν 3 επανεκκινήσεις στη Γη και σε άλλους αστερισμούς.

35. 6-6-17: Διεξήχθη μάχη εναντίον 1.111 ηλιακών συστημάτων  από άλλα σύμπαντα (72% από αυτά ήταν πλανήτες νεφελίμ). Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών. Ο Λέρας και οι άλλοι τοπικοί ρυθμιστές πραγματοποίησαν 7 επανεκκινήσεις. Το μισό σύμπαν καταστράφηκε και έγινε μια συνδυαστική επανεκκίνηση.

36. 9-6-17: Νέοι κλώνοι των 13 προαναφερθέντων σούπερ- όντων  κατασκευάστηκαν και σκοτώθηκαν σε μια νέα μάχη.

-Ο θεός του καθολικισμού (σκοτεινή θρησκεία) δέθηκε. Ήταν ενσαρκωμένος νεφελίμ με επίπεδο ψυχής -870.

-Όλες οι πλατφόρμες που προωθούσαν τη σκοτεινή χιλιετία 2000, η οποία θα αντικαταθιστούσε την χιλιετία του Φωτός, έσπασαν.

-Την ίδια ημέρα έγινε μάχη με άλλα 1.111 δισεκατομμύρια αστρικών συστημάτων. Το 72% αυτών ήταν πλανήτες νεφελίμ. Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών.

-Απομακρύνθηκε ένα σύστημα επιτάχυνσης του χρόνου για την απελευθέρωση του Σαμαέλ και ακολούθησε μια μάχη με τους νεφελίμ (που ήταν να γίνει μετά τα 1.000 χρόνια Φωτός) και τα γεγονότα αυτά παρεμποδίστηκαν να συμβούν τώρα.

-Ο θεός του καθολικισμού σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Εννέα επανεκκινήσεις έγιναν στη Γη, 7 στο ηλιακό μας σύστημα και 3 στο σύμπαν μας.

37: 11-6-17: Οι 11 Πρίγκιπες και οι 11 Πριγκίπισσες του Σκότους είχαν χτίσει μια κάψουλα χρόνου το 42.000 Π.Χ. προκειμένου να αποκαταστήσουν τη σκοτεινή ηγεμονία της Γης κάθε φορά που αυτή θα έπεφτε. Ήταν συνδεδεμένη με εξωγήινους υψηλού επιπέδου  που  μπορούσαν να ξαναδημιουργήσουν όλους τους δαίμονες , νεφελίμ και εξωγήινους που είχαν σκοτωθεί προηγουμένως και όλες τις υποδομές τους. Η κάψουλα καταστράφηκε και οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Έγινε ακόμα μια επανεκκίνηση στο ηλιακό μας σύστημα , 2 στη Γη και μία στα δικά τους ηλιακά συστήματα. Εάν οι πολεμιστές του Φωτός δεν κατάφερναν να εντοπίσουν και να συντρίψουν την κάψουλα εκείνη την ημέρα (11-6), μετά από τις 11 μ.μ. οι μασονία θα είχε αναλάβει μόνιμα την παγκόσμια κυριαρχία της Γης (11 + 11 + 11 = 33, σύμβολο της μασονίας).

38. 13-6-17: Η κάψουλα χρόνου  είχε μια βαλβίδα ασφαλείας η οποία δεν είχε σπάσει σωστά και οι αρχιμασόνοι έπεισαν  νέους εξωγήινους  (Υψηλοί Εξωγήινοι 111 ) να αναλάβουν την κυριαρχία της Γης σε συνεργασία μαζί τους. Η βαλβίδα είχε ένα μηχανισμό όπως εκείνος ενός αρχαίου χρημματοκιβωτίου  και μπορούσε να τον σπάσει μόνο η Πριγκίπισσα του σκότους της Βόρειας Αμερικής  του 42.000 (η τωρινή φωτεινή παράλληλή της), επειδή εκείνη την εποχή ήταν κατά της δημιουργίας της κάψουλας. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν επίσης ξεχωριστά, το ίδιο και η τεχνική που εφαρμόστηκε. Μετά από αυτό οι μασόνοι έχασαν το δικαίωμά τους να ξανασυνεργαστούν με οποιονδήποτε εξωγήινο κατά τη διάρκεια της χιλιετίας του Φωτός. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.

39. 15-6-17: Πραγματοποιήθηκε η τελική μάχη  με τους νέους  111Υψηλούς Εξωγήινους. Αυτοί και οι συμμαχίες τους εξουδετερώθηκαν. Η μάχη αυτή επιδείχθηκε σε όλους τους εναπομείναντες σκοτεινούς εξωγήινους ως  μάθημα για το τι θα συμβεί και σ΄ αυτούς αν πάνε ενάντια στο Φως με οποιονδήποτε τρόπο. Ο αρχηγός τους ήταν ο γενικός γαλαξιακός εξωγήινος ηγέτης , το επίπεδο του ήταν -1666 και ήταν παράλληλος του Δία. Ήταν επίσης ο Πρίγκηπας του Σκότους στην Ευρώπη του 42.000, ο οποίος έγινε εξωγήινος μετά από το θάνατό του. Μαζί του ήταν και οι υπόλοιποι 21 Πρίγκηπες και Πριγκίπισσες του Σκότους που επίσης είχαν γίνει εξωγήινοι μετά το θάνατό τους.

-Οι ελευθεροτέκτονες διατάχτηκαν να αφήσουν την εξουσία στο Φως μέχρι τις 7-7-17. Έγιναν 5 επανεκκινήσεις στη Γη και 6 στο ηλιακό μας σύστημα.

40. 15-6-17: Τα 25 πρωτόκολλα του Σαμαέλ (γνωστά ως "Τα πρωτόκολλα των σωφών της Σιών") διαλύθηκαν. Οι Οσέ και Mπουρμούρ, οι δύο  νεφελίμ βαλάχ  που ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων σκοτώθηκαν μαζί με τους βοηθούς και  τους φρουρούς τους. Ζούσαν σ΄αυτή την πλευρά της  Γης. Οι 7 γιοι του Σαμαέλ (Σαβαώθ, Γιαλνταμπαώθ και άλλοι 5) σκοτώθηκαν μαζί με τους υπηρέτες και τους φρουρούς τους.

-Οι πολεμιστές του Φωτός ξεκλείδωσαν με το κλειδί του Αρχάγγελου Μιχαήλ την κλειδαριά που βρίσκεται στον ομφαλό της Γης, στους Δελφούς, και οι Φωτεινές Πύλες άνοιξαν φαρδιά-πλατιά. Από δω και στο εξής, οποιαδήποτε σκοτεινή δύναμη, ακόμα και ανθρώπινη, θα αφαιρείται και θα εξουδετερώνεται. Δηλώθηκαν η κυριαρχία και εξουσία του Φωτός πάνω  στη Γη. Έγιναν 2 επανεκκινήσεις.

41. 16-6-17: Οι 1000 Αρχαγγέλοι του Σκότους που κυβέρνησαν σε 1.000 βασίλεια το  42.000 Π.Χ. εξοντώθηκαν μαζί με τους υπηρέτες και  φρουρούς τους. Οι 1000 πύλες από τις οποίες περνούσαν σφραγίστηκαν. Η άβυσσος του σκότους κλειδώθηκε και εξαφανίστηκε για όλη τη διάρκεια των 1000 χρόνων του Φωτός. Ακολούθησε επανεκκίνηση.

-Την ίδια μέρα, ο θεός των μασόνων, που ονομάζεται MATΣ (Μεγάλος Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος), σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Το επίπεδο του ήταν -1881 και ήταν παράλληλος του Δία. Οι 18 νεφελίμ που τον φύλαγαν στο Αραντίς (αρχαίο όνομα της Θεσσαλονίκης) σκοτώθηκαν.

-Η σφραγίδα του φωτός τοποθετήθηκε στη Γη και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Οι 7 Φλόγες του Φωτός άναψαν στην Ελλάδα. Έγινε επανεκκίνηση.

-Η εξουσία και η κυριαρχία του Φωτός δηλώθηκαν στη Γη και σε όλα τα σύμπαντα όπου έλαβε χώρα ο φυσικός και αστρικός Αρμαγεδδώνας (αλλά όχι στα σύμπαντα της παγκόσμιας συμφωνίας).

-Η 16-6-17 ήταν η ημέρα του αστρικού τέλους του Aρμαγεδδώνα.

42. 17-6-17: Το 92% των πλανητών των γκρίζων εξωγήινων  (παλαιό όνομα Bασχρανέχ) δέχτηκε να πάει στο Φως. Υπήρχαν περίπου 8.000 τέτοιοι πλανήτες. Γινόμενοι φωτεινοί θα αποκτήσουν σύντομα την ικανότητα αναπαραγωγής. Όλα τα εξωγήινα είδη σε όλους τους πλανήτες που έγιναν φωτεινοί θα αλλάξουν σταδιακά και θα αποκτήσουν όλο και περισσότερα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Οι πλανήτες των γκρίζων που αρνήθηκαν να γίνουν φωτεινοί θα εξαφανιστούν μόλις επιτεθούν στη Γη (οι σκοτεινοί επιτίθενται πάντα, δεν μπορούν να αντισταθούν).

43. 18-6-17: Ο Ζαγκάν σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Ο Zαγκάν ήταν ένας υψηλόβαθμος έκπτωτος άγγελος που έμοιαζε με γιγαντιαία νυχτερίδα και είχε επίπεδο ψυχής -2000. Ήταν υπευθύνος της πολιτικής σκηνής και μπορούσε να μετατρέψει τα πάντα σε οτιδήποτε άλλο. Από το 1823 ζούσε στην Αθήνα και πέρασε τις τελευταίες 5 δεκαετίες στο προεδρικό μέγαρο. Η δουλειά του ήταν να κάνει την Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο της σκοτεινής κυριαρχίας της ελίτ προσπαθώντας να αναστρέψει την φωτεινή της ενέργεια. Ήταν ο πνευματικός γιος του Δία. Οι 3 φύλακες νεφελίμ του Zαγκάν και οι 1000 βοηθοί του σκοτώθηκαν επίσης.

-Την ίδια μέρα, η αρχαία συμφωνία του Αδάμ και της Εύας του προπατορικού αμαρτήματος έσπασε. Όλοι οι δαίμονες που σχετίζονται με αυτό το αμάρτημα σκοτώθηκαν.

-Όλες οι συμφωνίες του 19ου αιώνα με τον σκοτεινό κλώνο του Δία έσπασαν επίσης καθώς και τα σκοτεινά τελετουργικά από εκείνη την εποχή που υποστήριζαν την τεχνολογία HAARP.

44. 20-6-17: Ο Αντίχριστος και ο κλώνος του εξοντώθηκαν, ο πρώτος στον Όλυμπο και ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη. Ο στρατός τους 1,2 εκατομμυρίων νεφελίμ αποδεκατίστηκε. Όλα τα τελετουργικά τους για να φέρουν το μικροτσίπ RFID και τον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έσπασαν. Το επίπεδο του Αντίχριστου ήταν -2.500 και  του κλώνου του -2.300.

- Σκοτώθηκε ο Αντράλ, ένας υψηλόβαθμος νεφελίμ  επιπέδου -450.  Ευθύνεται για την απαγωγή, τη δολοφονία και την προσωπική κατανάλωση εκατομμυρίων παιδιών. Είχε έρθει από το μέλλον.

45. 21-6-17: Το 42.000, ο αρχηγός των Πριγκήπων του σκότους και  κυβερνήτης της Ευρώπης, κατασκεύασε και έθεσε σε λειτουργία ένα σύστημα χρήσης του χωροχρόνου με δικλείδα ασφαλείας εξασφαλίζοντας ότι οι φωτεινές εξελίξεις όλων των γεγονότων θα αντιστρέφονταν και θα παρέμενε το σκοτεινό στάτους κουό. Αυτό έγινε σε συνεργασία με υψηλόβαθμούς εξωγήινους που έβαλαν επίσης τον γυάλινο θόλο πάνω από τη Γη (αυτόν που περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη). Η δικλείδα έσπασε και οι 23 φρουροί του σκοτώθηκαν. Όλοι οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν στη μάχη που ακολούθησε και οι πλανήτες τους αφανίστηκαν. Οι γαλαξίες τους ανέρχονταν σε 111.000 δισεκατομμύρια και τα στρατεύματά τους ήταν 300 πεντάκις εκατομμύρια.

-Αποτράπηκε μια προσπάθεια να εισαχθεί η παγκόσμια συμφωνία στη Γη μέσω ενός σκοτεινού τελετουργικού σε ένα ελληνικό νησί.

- Σκοτώθηκε o Χαουρές, ένας υψηλόβαθμος νεφελίμ μαλτσέχ (κύνοκέφαλος). Ήταν υπεύθυνος για τον πόλεμο στη Γη. Το επίπεδο του ήταν -2.700 και είχε έρθει επίσης από το μέλλον.

-Έσπασαν κι άλλοι μηχανισμοί και συστήματα που εγκαταστάθηκαν  το  42.000: Ένας μηχανισμός για τη μείωση της ανθρώπινης ζωής, ένας άλλος για τον έλεγχο των ανθρώπων, μια εγκατάσταση αλλοίωσης χρόνου, καθώς και μηχανήματα βασανιστηρίων.

46. 22-6-17: To τελετουργικό στο ελληνικό νησί έσπασε και οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν στη μάχη που ακολούθησε. Ήταν 800 εννιάκις εκατομμύρια εξωγήινοι. Βρέθηκαν και έσπασαν οι κρυμμένοι μηχανισμοί και σκοτώθηκαν οι εξωγήινοι που τούς φύλαγαν. Έγιναν 7 γήινες και ηλιακές επανεκκινήσεις για κάθε σύμπαν και μία γενική επανεκκίνηση.

47. 23-6-17: Πραγματοποιήθηκε η τελική μάχη με τους κατασκευαστές του γήινου θόλου (εξωγήινοι). Έσπασαν οι εξής μηχανισμοί από το 42.000:

-Ένας  μηχανισμός χρόνου που επέτρεπε στους σκοτεινούς να φέρνουν εξωγήινους , Νεφελίμ και άλλα σκοτεινά πλάσματα από το μέλλον.

-Ένας  μηχανισμός  ελέγχου του νου.

-Οι υπόλοιποι κατασκευαστές του θόλου εξαλείφθηκαν στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και στα ηλιακά συστήματά  τους. Ανέρχονταν  στα 3 τετράκις εκατομμύρια.

-Σκοτώθηκαν οι εξής: Aντρέαλφος, ένας μπαχομέχ με επίπεδο ψυχής -530 και ο Bαλάκ, ένας Zαχραντέχ επιπέδου -660.

48.24-6-17 (Άη Γιάννης): Το Mέϊτριξ και ο γήινος θόλος αποκολλήθηκαν και αφαιρέθηκαν. Μπήκανε στη φωτεινή χωροχρονική δίνη  που άνοιξε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και εξαφανίστηκαν. Και τα δύο τα τοποθέτηθησε ο Πρίγκηπας του Σκότους  της Ευρώπης το 42.000. Αν οι πολεμιστές του Φωτός δεν έβρισκαν ότι το μέϊτριξ  και ο θόλος έπρεπε να απομακρυνθούν στο θερινό ηλιοστάσιο, θα έπρεπε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο προτού κερδίσουν το δικαίωμα να το ξανακάνουν. Και θα ήταν ένα έτος γεμάτο παγκόσμιες καταστροφές. Ακολούθησε η  τελική μάχη με τους υπόλοιπους ανώτερους εξωγήινους του μέϊτριξ  και του θόλου. Ο αριθμός τους ήταν 80 εικοσάκις εκατομμύρια -8060 . Το σκοτεινό σύστημα στις χώρες πέρα από τον γνωστό κόσμο (έξω από τον θόλο) έπεσε.

Τα ακόλουθα σούπερ όντα σκοτώθηκαν:

-Βελιάλ, ένας από τους βασιλείς των Νεφελίμ της φυλής των μαλτσέχ, με επίπεδο -2.300, καθώς και οι φρουροί του.

-Ο Μεγάλος Λύγκας, ένα είδος υδρόβιου δράκου σαν όπλα, που ονομάζεται Gichi-anami'e-bizhiw στα Ojibwe, επιπέδου -2.400. Βύθιζε τους ανθρώπους στο νερό και τους έπνιγε.

-Ο Βάπουλα, ένας λοσντβέχ  επιπέδου  -2.400 και υπεύθυνος για τη μόδα και τα 25 πρωτόκολλα.

-Ο Oριάς, ένας άλλος  λοσντβέχ με επίπεδο ψυχής -2.400 και υπεύθυνος για τις σκοτεινές αστρικές πύλες.

49. 25-6-17: Μια σειρά σκοτεινών τελετουργικών που στόχευαν στην επαναφορά των 72 βασιλέων των νεφελίμ και της σκοτεινής τάξης έσπασαν.

Οι ακόλουθοι μηχανισμοί τερματίστηκαν:

-Η χρονομηχανή Chronovisor, κατασκευασμένη κατόπιν εντολής των μασόνων το 1972 στο Παρίσι και κρυμμένη στο Βατικανό.

-Ένας μηχανισμός του  42.000 που είτε μετέτρεπε  όλες τις οργανώσεις σε σκοτεινές είτε τις έκλεινε.

-Ένας άλλος μηχανισμός του 42.000 που έσβηνε τη μνήμη των ανθρώπων.

Την ημέρα εκείνη δηλώθηκε το φυσικό τέλος του Aρμαγεδδώνα.

50.27-6-17: Ένα παγκόσμιο σκοτεινό τελετουργικό που πραγματοποίησαν 13.000 μάγοι για να διατηρήσουν την Νέα Τάξη  έσπασε και οι μάγοι δέθηκαν.

Κατά τη διάρκεια των δύο σχεδόν ετών που διήρκησε ο αστρικός Αρμαγεδδόνας σκοτώθηκαν τρισεκατομμύρια δαιμόνων και γκούγκολ - 10100 -  εξωγήινων, καταστράφηκαν  δισεκατομμύρια εξωγήινων στόλων, δέθηκαν εκατομμύρια κόκκινων, σφραγίστηκαν χιλιάδες πύλες  και διαλύθηκαν εκατοντάδες σκοτεινά δίκτυα και συστήματα. Όλες οι μάγισσες, οι μάγοι και άλλοι εναλλακτικοί εργαζόμενοι που συνεργάζονταν με σκοτεινές δυνάμεις  δέθηκαν και οι σκοτεινές οργανώσεις όπως το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, η CIA κ.λπ.  έσπασαν αστρικά και θα εξαλειφθούν. Η Γη σώθηκε πολλές φορές από βόμβες, χημικά όπλα, μια ανατροπή των πόλων και μια αντιστροφή της ηλεκτρομαγνητικής της πολικότητας.

Ας ελπίσουμε ότι οι αλλαγές θα είναι ορατές πολύ σύντομα!

Πολλές προφητείες έχουν προβλέψει την άφιξη χιλίων ετών  θεϊκής ειρήνης και ευημερίας, μετά την πλήρη καταστροφή του πολιτισμού. Με βιβλικούς όρους, η τελική μάχη ονομάζεται Aρμαγεδδώνας. Ο Αρμαγεδδώνας πρόκειται να συμβεί μετά από μια σειρά συγκεκριμένων γεγονότων, όπως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τεσσεράμισυ ετών, η βασιλεία του Αντίχριστου, η επιβολή του σήματος του θηρίου ή μικροτσίπ RFID στο χέρι ή στο μέτωπο και μια υπερβολική ηλιακή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή που θα τερματίσει όλα τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, καθώς και όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και τα οχήματα με κινητήρα. Μετά από αυτό, οι νεφελίμ θα επιστρέψουν στην επιφάνεια της Γης, θα βασανίσουν τους ανθρώπους για έξι μήνες και θα σκοτώσουν πολλούς μέχρι να απομείνει μόνο το ένα τρίτο της ανθρωπότητας. Τέλος, ο στρατός του Θεού θα καταφτάσει, θα συγκεντρώσει  εθελοντές, θα νικήσουν όλοι μαζί τους νεφελίμ και τον Αντίχριστο και το Φως θα κυβερνήσει με θεία δικαιοσύνη.

Αυτό που οι προφητείες δε λένε είναι ότι όλα αυτά δεν θα συμβούν ταυτόχρονα σε όλα τα παράλληλα και εναλλακτικά σύμπαντα. Σε μερικά σύμπαντα, ο Aρμαγεδδώνας θα γίνει στο αστρικό επίπεδο και η βασιλεία του Φωτός θα φτάσει χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Σε άλλα σύμπαντα θα υπάρξει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αλλά τίποτε άλλο μέχρι να φτάσει η χιλιετία του Φωτός. Σε άλλα σύμπαντα, η καταστροφή θα φτάσει μέχρι την ηλεκτρομαγνητική ηλιακή εκπομπή, ενώ σε άλλα θα πραγματοποιηθούν όλα τα άνωθεν γεγονότα μέχρι το τέλος. Στα σύμπαντα όπου θα συμβούν μόνο μερικά από τα γεγονότα και φτάσει η χιλιετία, η πλήρης σειρά γεγονότων θα λάβει χώρα μετά τη χιλιετία, όταν λυθούν ο Σάμαελ και η Λίλιθ και οι σκοτεινές δυνάμεις ξανακτίσουν τις υποδομές τους. Στα σύμπαντα όπου θα γίνει ο φυσικός Αρμαγεδδώνας  στο σύνολό του πριν από τη χιλιετία, δεν θα επαναληφθεί μετά. Μετά θα βασιλεύσει ξανά το σκότος, αλλά δεν θα προκαλέσει τέτοια καταστροφή, ώστε να επιφέρει άλλον φυσικό Αρμαγεδδώνα.

Σε πολλά σύμπαντα θα υπάρξει μια παγκόσμια συμφωνία με τους εξωγήινους και δεν θα γίνει Αρμαγεδδώνας μέχρι να λυθεί η συμφωνία. Θα είναι μια κοινωνία αναψυχής, ειρήνης, υγείας και ευημερίας, με όλες τις ανάγκες  καλυμμένες, με δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα και όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν λίγο και θα περνάνε το χρόνο τους ταξιδεύοντας και διασκέδαζοντας. Από την άλλη πλευρά, δε θα υπάρχει πραγματική αγάπη, όλοι θα είναι υπό έλεγχο του νου από τη γέννησή τους, θα παρακολουθούνται από το σύστημα του Big Brother, η ιστορία θα παραποιηθεί και όποιος επαναστατεί ή αμφισβητεί το σύστημα θα δέχεται ισχυρότερη πλύση εγκεφάλου, ενώ σε περίπτωση που δεν προσαρμόζεται  θα θανατώνεται . Στα σύμπαντα όπου ο αστρικός Αρμαγεδδώνας εξελίσσεται τώρα, το 2015-2017, ολόκληρη η σειρά των φυσικών καταστροφών θα συμβεί μετά τη χιλιετία.

Καλά ως εδώ, αλλά τι γίνεται με αυτό το σύμπαν;

Αυτό το σύμπαν υπήρξε ένα από τα 5 σύμπαντα στα οποία ο Αρμαγεδδώνας εξελίχθηκε σε αστρικό επίπεδο και δεν έγινε ούτε παγκόσμια συμφωνία. Αυτό συνέβη χάρη στους εργάτες και τους πολεμιστές του Φωτός, που κατάφεραν  να καθαρίσουν αρκετούς ανθρώπους, να σπάσουν αρκετά μάγια και να σκοτώσουν αρκετούς δαίμονες, με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στους θεούς του Ολύμπου και στον Πολέμαρχο του Θεού να συμμετάσχουν στις τελικές και δυσκολότερες μάχες. Ο αστρικός Αρμαγεδδώνας ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015 και οι τελικές μάχες έγιναν τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2017. Ταυτόχρονα, απελευθερώθηκαν και όλα τα άλλα σύμπαντα όπου έγινε ο φυσικός Aρμαγεδδώνας, τα οποία είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Η Γη στα σύμπαντα της παγκόσμιας συμφωνίας θα απελευθερωθεί στο μέλλον, αλλά δεν νομίζω σε όλα, γιατί σε κάποια σύμπαντα μπορεί και να καταστραφεί. Ο αστρικός Aρμαγεδδώνας στην πραγματικότητα ήταν και εδώ φυσικός, καθώς η Γη καταστράφηκε πολλές φορές και η ανθρωπότητα πέθανε, αλλά ο Τοπικός Ρυθμιστής Λέρας είχε το δικαίωμα να κάνει μια γενική επανεκκίνηση στο μέιτριξ όπου βρίσκεται η Γη. Αυτό σημαίνει ότι οι ζημιές επισκευάστηκαν, οι μνήμες όλων σβήστηκαν  και οι ψυχές των νεκρών απέκτησαν άλλο αντίγραφο του φυσικού τους σώματος ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα:

1.2016: Η μασονία, οι Πεφωτισμένοι και σταδιακά και οι άλλες μυστικές εταιρίες μπλοκαρίστηκαν.


2.30-10-16: Ο Σαμαέλ (ο διάβολος) δέθηκε για χίλια χρόνια. Μπορεί ακόμα να κάνει συμφωνίες με τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορεί πλέον να μας επιτεθεί.


3. 2-11-16: Η Λίλιθ δέθηκε για χίλια χρόνια. Μπορεί επίσης να κάνει συμφωνίες, αλλά όχι και να επιτεθεί.


4.7-1-17: Το Συμβούλιο του Φωτός ιδρύθηκε στη Γη. Το καθήκον του είναι να καταργήσει σταδιακά όλες τις σκοτεινές υποδομές και να τις αντικαταστήσει με φωτεινές (νομικό, εκπαιδευτικό και πολιτικο-οικονομικό σύστημα, θρησκείες, βιομηχανία ψυχαγωγίας και μόδας, κλπ.).


5.24-2-17: Ο Κρόνος (Γιαχβέ, Ιεχωβάς, Αλλάχ) που βρισκόταν στον πλανήτη Κρόνο,  σκοτώθηκε και η ψυχή του πήγε στο Φως. Είχε έναν μηχανισμό ο οποίος με τη βοήθεια μαγείας τον βοηθούσε να ξαναγεννηθεί μέσα σε 2 ημέρες, αλλά αυτός έσπασε. Ο θάνατός του σημαίνει ότι όλες οι θρησκείες του (Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, Μάρτυρες του Ιεχωβά) θα χάνουν το 3% της ισχύος τους κάθε εβδομάδα.


6. 2017: Πάνω από 1,9 δισεκατομμύρια κλώνοι, σωσίες, ρομποτοειδή και ανδροειδή καταστράφηκαν σταδιακά.


7. 14-4-17: Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μάχη του αστρικού Αρμαγεδδώνα εναντίον των νεφελίμ. Όλοι οι νεφελίμ σκοτώθηκαν και οι ψυχές τους πήγαν στο Φως. Ήταν ένα δισεκατομμύριο και μισό. Τα Τάρταρα σφραγίστηκαν για χίλια χρόνια. Στη Γη προκλήθηκαν πολλές ζημιές και ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε επανεκκίνηση.


8. 4-15-17: Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εξαλείφθηκε. Αποτελούνταν από περίπου 50.000 πλανήτες. Οι κάτοικοί τους έκαναν συμφωνίες με τους ανθρώπους, έκλεβαν κομμάτια της ψυχής τους, πήγαιναν τις ψυχές τους στους πλανήτες τους όπου τις χρησιμοποιούσαν ως ενεργειακούς σκλάβους και έπαιρναν τη θέση τους στο σώμα τους. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, αυτοί οι πλανήτες μειώθηκαν σε μόλις 150. Οι 150 αυτοί αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τους άλλους, οι οποίοι είχαν γίνει φωτεινοί. Επιτέθηκαν στη Γη και καταστράφηκαν εντελώς. Στη μάχη χρησιμοποίησαν 5 δισεκατομμύρια διαστημόπλοια και 300 δισεκατομμύρια στρατιώτες. Αυτοί οι εξωγήινοι βοηθούσαν τους σκοτεινούς στόχους του Τεκτονισμού και των Illuminati. Έγινε άλλη μια επανεκκίνηση.


9. 19-4-17: Ο Κθούλου, ένα εξωγήινο τέρας  που ζούσε στον Ειρηνικό Ωκεανό, σκοτώθηκε και η ψυχή του πήγε στο Φως. Έμοιαζε με χταπόδι, είχε μήκος πάνω από 350 μέτρα και το επίπεδο ψυχής του ήταν -250. Οι Ολύμπιοι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία για να το σκοτώσουν. Συνεργαζόταν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το δημιούργησε το 42.000 Π.Χ. ο Πρίγκιπας του Σκότους που βασίλευε στην Ευρώπη και ο οποίος ήταν παράλληλος του Δία.


10. 4-24-17: Έγινε άλλη μια μάχη εναντίον των εξωγήινων. Ήταν με όλους τους πλανήτες του Σαμαέλ και της Λίλιθ που αρνήθηκαν να πάνε στο Φως. Ο Σαμαέλ είχε περίπου 86.000 πλανήτες και η Λίλιθ γύρω στους 124.000 πλανήτες - έναν ολόκληρο γαλαξία. Τα εμφυτεύματα από αυτούς τους πλανήτες  τοποθετούνταν σε ευρεία κλίμακα στα νοσοκομεία, σε εγχειρήσεις, ιατρικές εξετάσεις και εμβόλια. 66 πλανήτες του Σαμαέλ και 111 της Λίλιθ αρνήθηκαν να γίνουν φωτεινοί και καταστράφηκαν στη μάχη. Οι εξωγήινοι πέθαναν και οι ψυχές τους βρίσκονται τώρα στο Φως. Ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε μία ακόμη επανεκκίνηση.


11.27-4-17: Πραγματοποιήθηκε η μάχη εναντίον των υπόλοιπων πλανητών- κατακτητών που δεν ανήκαν στον Σαμαέλ, τη Λίλιθ ή τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Έκαναν επίσης συμφωνίες με τους ανθρώπους, τους έβαζαν εμφυτεύματα και έκλεβαν την ψυχή τους. Υπήρχαν 120.000 πλανήτες και εκείνοι που αρνήθηκαν να πάνε στο Φως και επιτέθηκαν στη Γη ήταν περίπου 190. Και καταστράφηκαν. Οι εξωγήινοι πέθαναν και πήγαν στο Φως. Υπήρξε άλλη μια επανεκκίνηση.


12.28- 4-17: Έγινε η μάχη ενάντια στους ερπετοειδείς, τους δρακονιανούς και τους δράκους. Υπήρχαν 500 δισεκατομμύρια δρακονιανοί, 2 τριισεκατομμύρια ερπετοειδείς, 1000 δράκοι (σε επίπεδα ψυχής μεταξύ μείον 100 και μείον 300) και 910 πλανήτες. Χρησιμοποίησαν 800 δισεκατομμύρια διαστημόπλοια. Όλοι οι πλανήτες καταστράφηκαν και όλοι οι εξωγήινοι πέθαναν. Ο  πλανήτης αρχηγός ήταν εντελώς μαύρος και ο μεγαλύτερος από όλους.

-Ο αρχαίος όφις που ξεγέλασε  την Εύα στην Εδέμ ζούσε εκεί. Το επίπεδο της ψυχής του ήταν -400, δηλ. ήταν ισχυρότερο και από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ - στην αντίθετη κλίμακα, φυσικά. Σκοτώθηκε.

-Η βασίλισσα της Αγγλίας κρατούσε το αυγό του όφη στη Γη. Από το αυγό αυτό γεννιόντουσαν όλοι οι ερπετοειδείς. Η ενέργεια όλων των παιδιών που αυτοί θυσίαζαν και έτρωγαν  έμπαινε στο αυγό. Το αυγό καταστράφηκε, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γεννηθούν άλλοι ερπετοειδείς. Τέλος, το δέντρο του κακού  έσπασε και ξεριζώθηκε. Το μήλο έσπασε κι αυτό. Μετά από κάθε μάχη υπήρχαν σημαντικές ζημιές στη Γη, συμπεριλαμβανομένου ενός πυρηνικού πολέμου και ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε αρκετές επανεκκινήσεις.


13. 30-4-17: Ο κλώνος της Mέδουσας σκοτώθηκε. Η Μέδουσα ήταν ένα εξωγήινο τέρας που ζούσε στην αρχαιότητα και πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Τότε τη σκότωσε ο Περσέας, αλλά είχε έναν κλώνο που δημιουργήθηκε το 42. 000 Π.Χ. από τον Πρίγκιπα του Σκότους που κυβερνούσε στην Ευρώπη. Το επίπεδο ψυχής του κλώνου ήταν -380.


14. 2-5-17: Σκοτώθηκε ο Μολώχ. Ο Μολώχ ήταν μια εξωγήινη κουκουβάγια με επίπεδο ψυχής -540. Η πολιτική ελίτ των Illuminati του απέδιδε φόρο τιμής στον εορτασμό της Walnut Grove και του θυσίαζε παιδιά. Προήγαγε επίσης τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και τα ομαδικά σεξουαλικά τελετουργικά.


15. 3-5-17: Σκοτώθηκε ο κλώνος του Μινώταυρου. Ο Μινώταυρος ήταν άλλο ένα τέρας της αρχαιότητας, ένας γιγαντιαίος νεφελίμ γένους καχρέχ,  με κεφάλι ταύρου και σώμα ανθρώπου που σκοτώθηκε τότε από τον Θησέα. Αναδημιουργήθηκε με κλωνοποίηση και η νέα της έκδοση είχε επίπεδο ψυχής -560. Γίνονταν ανθρώπινες θυσίες για αυτόν και εξυπηρετούσε τα σχέδια της Νέας Τάξης. Αυτός ο κλώνος δημιουργήθηκε επίσης το 42. 000 Π.Χ. από τον Πρίγκιπα του Σκότους και την οικογένειά του στην Ευρώπη και ήταν παράλληλός του.


16. 4-5-17: Σκοτώθηκαν δύο εξωγήινοι φοίνικες (πουλιά) . Ο ένας ήταν υπεύθυνος για την αφύπνιση της ενέργειας κουνταλίνι μέσω της γιόγκας κουνταλίνι και της τοποθέτησης εμφυτευμάτων στους ανθρώπους. Το επίπεδό του ήταν -360. Ο άλλος ήταν κλώνος  αντεστραμμένης  ενέργειας  του πραγματικού Φοίνικα, που ήταν φωτεινός. Το επίπεδό του ήταν -630. Ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και τη δημιουργία πολέμων. Ο φωτεινός  Φοίνικας απελευθερώθηκε.


17. 5-5-17: Σκοτώθηκαν οι υπόλοιποι κλώνοι των αρχαίων τεράτων ( ή τα αυθεντικά):

α. Κέρβερος:  Ήταν ο σκύλος-φύλακας του Άδη, ένα τέρας με τρία κεφάλια και φίδι αντί για ουρά. Φύλαγε την πύλη του Άδη, που βρίσκεται στο Ακρωτήριο Ταίναρο, στην Κόρινθο. Τον φυλάκισε ο Ηρακλής, αλλά απελευθερώθηκε. Έτσι λοιπόν αυτός που σκοτώθηκε τώρα ήταν ο αυθεντικός Κέρβερος. Εμπόδιζε τους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Φως και να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους και τους νεκρούς να λύνουν τις συμφωνίες τους. Το επίπεδο ψυχής του ήταν -650.

Β. Λερναία Ύδρα:  Ήταν ένα υδάτινο τέρας, ένα φίδι με πολλά κεφάλια που ζούσε στη Λίμνη Στυμφαλία, στο Άργος. Τη σκότωσε ο Ηρακλής. Κλωνοποιήθηκε το 42.000 Π.Χ. και τώρα σκοτώθηκε αυτός ο κλώνος. Είχε επίπεδο ψυχής -560.

Γ.Χίμαιρα:  Ήταν ένα εξωγήινο τέρας με κεφάλι λιονταριού και σώμα φτερωτού τράγου. Ζούσε στην Κόρινθο και το σκότωσε ο ήρωας Βελλεροφόντης . Η άλλη έκδοση της Χίμαιρας ήταν ένας εξωγήινος κλώνος  με επίπεδο ψυχής -470, που επίσης κατασκευάστηκε το 42.000 Π.Χ.

Δ.Λέων της Νεμέας : Ήταν ένα τερατώδες λιοντάρι που ζούσε στη Νεμέα, στην Πελοπόννησο. Το σκότωσε ο  Ηρακλής. Το τωρινό  λιοντάρι ήταν ένας κλώνος που φτιάχτηκε το 42.000 Π.Χ.

E. Γοργόνες: Οι δύο αδερφές της Mέδουσας, η Σθενώ και η Eυρυάλη. Έμοιαζαν με τη Μέδουσα, είχαν δηλαδή φίδια αντί για μαλλιά, το σώμα τους καλυμμένο με λέπια δράκου, χαυλιόδοντες αγριόχοιρου, χρυσές φτερούγες και χάλκινα χέρια. Σε αντίθεση με τη Μέδουσα, ήταν αθάνατες και δεν σκοτώθηκαν στην αρχαιότητα. Σκοτώθηκαν όμως  τώρα, επειδή η μάχη ήταν στο πνευματικό επίπεδο και όχι στο φυσικό.

F. Tυφών:  Ήταν ένα φτερωτό ανθρωπόμορφο τέρας που δημιουργούσε τυφώνες. Νικήθηκε από τον Δία και ρίχτηκε στα Τάρταρα, αλλά δεν πέθανε. Πέθανε όμως τώρα.

Γ. Σάτυροι:  Ήταν Νεφελίμ της φυλής Nαρούντχ, άνδρες με πόδια και ουρά τράγου, κέρατα και μεγάλη σεξουαλική όρεξη. Αυτοί που σκοτώθηκαν τώρα ήταν κλώνοι.

H. Κόττος: Ήταν ένας από τους τρεις εκατόγχειρες της ελληνικής μυθολογίας (Βριάρεως ή Αιγαίων, Κόττος και Γύγης). Ήταν Νεφελίμ της φυλής Zαχραντέχ, ανθρωπόμορφα όντα με εκατό χέρια και  50 κεφάλια και υπεράνθρωπη δύναμη. Αυτός που πέθανε τώρα ήταν κλώνος.

I. Έχιδνα: Τερατόμορφη  νύμφη από την αρχαιότητα, με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού. Τη σκότωσε ο Άργος ο Πανόπτης, ένας γίγαντας. Η τωρινή Έχιδνα ήταν κλώνος.

J. Άργος ο Πανόπτης:  Ήταν ένας γίγαντας της αρχαιότητας με πολλά μάτια. Σκότωσε την  Έχιδνα και τον ίδιο τον σκότωσε ο Ερμής. Ο τωρινός ήταν κλώνος.


18. 6-5-17: Διεξήχθηκε ο πόλεμος εναντίον των εξωγήινων  της ενέργειας κουνταλίνι, που εμφύτευαν τους ανθρώπους μέσω της γιόγκας κουνταλίνι  και έκλεβαν την ψυχή τους. Υπήρχαν 1101 πλανήτες. Καταστράφηκαν όλοι και οι ψυχές των κατοίκων πήγαν στο Φως. Στη συνέχεια έγινε άλλη μια επανεκκίνηση στη Γη.


19.7-5-17: Σκοτώθηκε ο Γέτι (ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων), ένα τεράστιο εξωγήινο τέρας που ζούσε στα Ιμαλάια. Το επίπεδό του ήταν -650. Το δημιούργησε ο Πρίγκιπας του Σκότους που κυβερνούσε τη Νότια Αμερική το  42.000 Π.Χ. Οι πλανήτες που συνδέονταν με τον Γέτι αφανίστηκαν, καθώς συνεργάζονταν με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.


20. 8-5-17: Διεξήχθη ένας διαστημικός Aρμαγεδδώνας. Έντεκα πλανητικά συστήματα που ανήκαν στον Τεκτονισμό επιτέθηκαν στη Γη και αφανίστηκαν. Υπήρχαν 3 δισεκατομμύρια πλανήτες σε αυτά. Ονομάζονταν Ιερά Εξέταση, και ήταν υπεύθυνοι για την εγκαθίδρυση της Ιεράς Ιεράς Εξέτασης στη Γη. Ακολούθησε άλλη μια επανεκκίνηση.


21.9-5-17: Η Γη δέχτηκε επίθεση από ένα άλλο πλανητικό σύστημα, το πιο απομακρυσμένο, το οποίο και εξολοθρεύτηκε ολοκληρωτικά. Η κυβέρνηση της Γαλλίας και των Η.Π.Α. είχαν ζητήσει βοήθεια από τους  εξωγήινους  για να διατηρήσουν την Νέα Τάξη. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.


22.10-5-17: Οι 10.000 σκοτεινοί ιερείς της Σάνγκρι-Λα  που διάβαζαν κατάρες εναντίων όλης της ανθρωπότητας κατόπιν εντολής της Λίλιθ σκοτώθηκαν.


23.11-5-17: Το Σερν αποσυναρμολογήθηκε. Οι 812 σκοτεινές πλατφόρμες, οι 218 βωμοί και τα 10.000 υποστηρικτικά δίχτυα διασπάστηκαν και όλες οι πύλες σφραγίστηκαν. Τέλος, σκοτώθηκαν 3812 κόκκινοι, αμέτρητοι δαίμονες και 888 ενσάρκωμένοι σκοτεινοί φρουροί επιπέδου -200.


24.13-5-17: Οι πλανήτες του αστερισμού Αλντεμπαράν της Μαύρης Αδελφότητας τοποθέτησαν βόμβες πάνω από τη Γη. Αυτές απενεργοποιήθηκαν και οι πλανήτες αφανίστηκαν στον πόλεμο που ακολούθησε, μαζί με όλους τους πλανήτες που τούς βοήθησαν, συνολικά 831.

-Τρεις πλανήτες από τον Άλφα Κενταύρου τοποθέτησαν ένα σύστημα οπλισμού πάνω στη Γη. Αποσυναρμολογήθηκε και οι πλανήτες αυτοί καταστράφηκαν. Υπήρξε επανεκκίνηση στη Γη και στο ήμισυ του ηλιακού μας συστήματος.


25.14-5-17: Έλαβε χώρα ο Αρμαγεδδώνας σε μισό σύμπαν. Οι 3 πλανήτες του Άλφα Κενταύρου ζήτησαν από άλλους πλανήτες να επιτεθούν στη Γη σε περίπτωση που είχαν την ίδια μοίρα με τους προηγούμενους πλανήτες. Αυτοί οι άλλοι πλανήτες προέρχονταν από δύο σειρές 6 και 11 ηλιακών συστημάτων συνολικού αριθμού 9 δισεκατομμύρια πλανήτες. Υπήρχε και ένας οπλικός σταθμός ενός μυστικού πλανήτη που επιτέθηκε στη Γη. Αυτές οι  δύο σειρές ηλιακών συστημάτων ήταν οι τελικοί ελεγκτές και δημιουργοί της αποστολής όλων των κόκκινων πάνω στη Γη και έφτιαξαν όλες τις μυστικές πλατφόρμες, τα δίκτυα και συστήματα των κόκκινων. Οι 9 δισεκατομμύρια πλανήτες και ο οπλισμός τους καταστράφηκαν στη σύγκρουση. Έγινε επανεκκίνηση στο μισό σύμπαν.


26.20-5-17: Οι εξωγήινοι  Άρχοντες έφτιαξαν έναν κλώνο της Γης και προσπάθησαν να τον βάλουν στη θέση της πραγματικής Γης την οποία θα κατέστρεφαν. Οι φωτεινές δυνάμεις κατέστρεψαν τον κλώνο.



27.22-5-17: Οι Άρχοντες εκπυρσοκρότησαν 11 σκοτεινούς πλανήτες προς τη Γη με σκοπό να την καταστρέψουν. Αντί αυτού και οι 11 πλανήτες καταστράφηκαν από τις δυνάμεις του Φωτός.


28.24-5-17: Όλοι οι Άρχοντες, οι «αρχοντικοί» αστερισμοί και οι σκοτεινές τους πλανητικές συμμαχίες σε όλα τα σύμπαντα καταστράφηκαν. Είχαν ειδικά εργαλεία και μυστικά όπλα που  εξαλείφθηκαν. Είχαν  βάλει μια αρχοντική Γη μέσα στην πραγματική Γη. Η ψεύτικη αυτή Γη καταστράφηκε και μεταφέρθηκε έξω από το σώμα της πραγματικής Γης. Η μέρα αυτή θα αποκαλείται στο εξής η Παγκόσμια Ημέρα του Φωτός.


29. 26-5-17: Καταστράφηηκε η Κιβωτός της Διαθήκης. Ο βασιλιάς Σολομώντας την  είχε κατασκευάσει με τη βοήθεια των Αρχόντων και όταν πέθανε έγινε κι ο ίδιος εξωγήινος Άρχοντας. Σκοτώθηκε στη μάχη. Ο σκοτεινός αστερισμός του Ωρίωνα είχε αντικαταστήσει τους Άρχοντες και είχε τοποθετήσει νάρκες σε όλη τη Γη. Αυτός και οι αστερισμοί-σύμμαχοί του αφανίστηκαν. Έγινε νέα επανεκκίνηση.


30. 27-5-17: 300.000 νεφελίμ  εϊχαν απομείνει  κρυμμένοι  σ΄αυτή την πλευρά της Γης. Μετά την αποκάλυψή τους επιτέθηκαν και τερματίστηκαν. Υπήρξε άλλη μια επανεκκίνηση.


31.29-5-17: Οι μασόνοι ζήτησαν βοήθεια από νέους εξωγήινους  που κατασκεύασαν καθρεφτιζόμενα σύμπαντα, δηλαδή σύμπαντα με τεχνητούς αστερισμούς και εξωγήινους. Οι στόλοι τους συγκεντρώθηκαν γύρω από τη Γη και πίσω από το φεγγάρι, μας επιτέθηκαν και καταστράφηκαν όλοι στη διαστημική μάχη που ακολούθησε, μαζί με τα τεχνιτά τους σύμπαντα. Οι πολεμικές πλατφόρμες -δορυφόροι του Von-Braun καταστράφηκαν επίσης. Συνολικά υπήρχαν 18 τετράκις εκατομμύρια εξωγήινοι. Πραγματοποιήθηκαν δύο επανεκκινήσεις εκείνη την ημέρα.


32. 31-5-17: Η Λευκή Αδελφότητα των νεφελίμ  της Αράκουλας-1, ένας πλανήτης πίσω από τον Ήλιο, έστειλε 300.000 από τους πολεμιστές του στη Γη για να εκδικηθεί το θάνατο των αδελφών τους. Η μάχη διεξήχθη ενάντια στο σύνολο του πληθυσμού της Αράκουλας-1, που απαρτίζετο από 11 δισεκατομμύρια νεφελίμ, καθώς και τους εξωγήινους συμμάχους τους . Στον πλανήτη αυτό υπήρχαν και άνθρωποι που ζούσαν στα Τάρταρα του πλανήτη (δηλαδή στην άλλη πλευρά του) επί  35.000 χρόνια. Μετακινήθηκαν στην άλλη πλευρά του πλανήτη, όπου ζούσαν οι νεφελίμ και όπου η ατμόσφαιρα είναι λιγότερο πυκνή. Οι κόκκινοι στη Γη έχασαν το 93% της δύναμής τους μέσω αυτής της διαδικασίας. Όλα τα τέρατα που αναφέρθηκαν παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου του αρχαίου όφεος της  γένεσης της Αράκουλας-1 (παρόμοια με αυτά της Γης), εξαλείφθηκαν επίσης. Ο Τοπικός Ρυθμιστής έκανε μια νέα επανεκκίνηση στη Γη και στην Αράκουλα-1.


-Την ίδια μέρα, αυτό που έγινε με την Αράκουλα-1 έγινε και με τους υπόλοιπους πλανήτες της Λευκής Αδελφότητας όπου κατοικούσαν νεφελίμ  και άνθρωποι σε όλα τα σύμπαντα. Αυτοί οι πλανήτες ήταν 72 δισεκατομμύρια. Συνολικά σκοτώθηκαν 1.111 τρισεκατομμύρια νεφελίμ, συν τους  εξωγήινους σύμμαχούς τους. Οι Τοπικοί Ρυθμιστές έκαναν μια επανεκκίνηση στη Γη, στο ηλιακό μμας σύστημα και στο υπόλοιπο 10% αυτού του σύμπαντος όπου διεξήχθη πόλεμος.


33. 3-6-17: Μια άλλη μάχη πραγματοποιήθηκε με πλανήτες από άλλα σύμπαντα, αφού επιτέθηκαν στη Γη αυτού του σύμπαντος. Ήταν 1.111 δισεκατομμύρια πλανήτες από τους οποίους στο 72% κατοικούσαν νεφελίμ και υποδουλωμένοι άνθρωποι. Αυτοί απελευθερώθηκαν και οι άνθρωποι που ζούσαν στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη πλευρά των πλανητών. Οι 1.111 πλανήτες συν τους πλανήτες των 312 δισεκατομμυρίων εξωγήινων  που τους βοηθούσαν καταστράφηκαν. Όλοι οι  νεφελίμ και εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Άλλη μια επανεκκίνηση έγινε στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και σε άλλους 7 γαλαξίες.


34. 5-6-17: Ο παράλληλος του Δία σε έναν άλλο πλανήτη κλωνοποίησε το 19ο αιώνα όλους τους  θεούς Ελ των 4 πρώτων γενεών (Δίας, οι 12 θεοί του Ολύμπου, τα παιδιά τους και οι Σκανδιναβοί θεοί) και τους έστειλε στη Γη. Όλοι αυτοί σκοτώθηκαν τώρα. Ακολούθησαν τρεις επανεκκινήσεις.

-Οι αποφάσεις του ομίλου Bilderberg ακυρώθηκαν.

-Μια μάχη διεξήχθη με άλλα 1.111 δισεκατομμύρια πλανήτες από άλλα σύμπαντα, από τα οποία το 72% ήταν πλανήτες νεφελίμ. Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών. Έγιναν 3 επανεκκινήσεις στη Γη και σε άλλους αστερισμούς.


35. 6-6-17: Διεξήχθη μάχη εναντίον 1.111 ηλιακών συστημάτων  από άλλα σύμπαντα (72% από αυτά ήταν πλανήτες νεφελίμ). Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών. Ο Λέρας και οι άλλοι τοπικοί ρυθμιστές πραγματοποίησαν 7 επανεκκινήσεις. Το μισό σύμπαν καταστράφηκε και έγινε μια συνδυαστική επανεκκίνηση.


36. 9-6-17: Νέοι κλώνοι των 13 προαναφερθέντων σούπερ- όντων  κατασκευάστηκαν και σκοτώθηκαν σε μια νέα μάχη.

-Ο θεός του καθολικισμού (σκοτεινή θρησκεία) δέθηκε. Ήταν ενσαρκωμένος νεφελίμ με επίπεδο ψυχής -870.

-Όλες οι πλατφόρμες που προωθούσαν τη σκοτεινή χιλιετία 2000, η οποία θα αντικαταθιστούσε την χιλιετία του Φωτός, έσπασαν.

-Την ίδια ημέρα έγινε μάχη με άλλα 1.111 δισεκατομμύρια αστρικών συστημάτων. Το 72% αυτών ήταν πλανήτες νεφελίμ. Καταστράφηκαν όλοι. Οι υποδουλωμένοι άνθρωποι απελευθερώθηκαν και αυτοί που ζούσαν  στα Τάρταρα μεταφέρθηκαν στην άλλη  πλευρά των πλανητών.

-Απομακρύνθηκε ένα σύστημα επιτάχυνσης του χρόνου για την απελευθέρωση του Σαμαέλ και ακολούθησε μια μάχη με τους νεφελίμ (που ήταν να γίνει μετά τα 1.000 χρόνια Φωτός) και τα γεγονότα αυτά παρεμποδίστηκαν να συμβούν τώρα.

-Ο θεός του καθολικισμού σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Εννέα επανεκκινήσεις έγιναν στη Γη, 7 στο ηλιακό μας σύστημα και 3 στο σύμπαν μας.

37: 11-6-17: Οι 11 Πρίγκιπες και οι 11 Πριγκίπισσες του Σκότους είχαν χτίσει μια κάψουλα χρόνου το 42.000 Π.Χ. προκειμένου να αποκαταστήσουν τη σκοτεινή ηγεμονία της Γης κάθε φορά που αυτή θα έπεφτε. Ήταν συνδεδεμένη με εξωγήινους υψηλού επιπέδου  που  μπορούσαν να ξαναδημιουργήσουν όλους τους δαίμονες , νεφελίμ και εξωγήινους που είχαν σκοτωθεί προηγουμένως και όλες τις υποδομές τους. Η κάψουλα καταστράφηκε και οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Έγινε ακόμα μια επανεκκίνηση στο ηλιακό μας σύστημα , 2 στη Γη και μία στα δικά τους ηλιακά συστήματα. Εάν οι πολεμιστές του Φωτός δεν κατάφερναν να εντοπίσουν και να συντρίψουν την κάψουλα εκείνη την ημέρα (11-6), μετά από τις 11 μ.μ. οι μασονία θα είχε αναλάβει μόνιμα την παγκόσμια κυριαρχία της Γης (11 + 11 + 11 = 33, σύμβολο της μασονίας).


38. 13-6-17: Η κάψουλα χρόνου  είχε μια βαλβίδα ασφαλείας η οποία δεν είχε σπάσει σωστά και οι αρχιμασόνοι έπεισαν  νέους εξωγήινους  (Υψηλοί Εξωγήινοι 111 ) να αναλάβουν την κυριαρχία της Γης σε συνεργασία μαζί τους. Η βαλβίδα είχε ένα μηχανισμό όπως εκείνος ενός αρχαίου χρημματοκιβωτίου  και μπορούσε να τον σπάσει μόνο η Πριγκίπισσα του σκότους της Βόρειας Αμερικής  του 42.000 (η τωρινή φωτεινή παράλληλή της), επειδή εκείνη την εποχή ήταν κατά της δημιουργίας της κάψουλας. Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν επίσης ξεχωριστά, το ίδιο και η τεχνική που εφαρμόστηκε. Μετά από αυτό οι μασόνοι έχασαν το δικαίωμά τους να ξανασυνεργαστούν με οποιονδήποτε εξωγήινο κατά τη διάρκεια της χιλιετίας του Φωτός. Έγινε κι άλλη επανεκκίνηση.


39. 15-6-17: Πραγματοποιήθηκε η τελική μάχη  με τους νέους  111Υψηλούς Εξωγήινους. Αυτοί και οι συμμαχίες τους εξουδετερώθηκαν. Η μάχη αυτή επιδείχθηκε σε όλους τους εναπομείναντες σκοτεινούς εξωγήινους ως  μάθημα για το τι θα συμβεί και σ΄ αυτούς αν πάνε ενάντια στο Φως με οποιονδήποτε τρόπο. Ο αρχηγός τους ήταν ο γενικός γαλαξιακός εξωγήινος ηγέτης , το επίπεδο του ήταν -1666 και ήταν παράλληλος του Δία. Ήταν επίσης ο Πρίγκηπας του Σκότους στην Ευρώπη του 42.000, ο οποίος έγινε εξωγήινος μετά από το θάνατό του. Μαζί του ήταν και οι υπόλοιποι 21 Πρίγκηπες και Πριγκίπισσες του Σκότους που επίσης είχαν γίνει εξωγήινοι μετά το θάνατό τους.

-Οι ελευθεροτέκτονες διατάχτηκαν να αφήσουν την εξουσία στο Φως μέχρι τις 7-7-17. Έγιναν 5 επανεκκινήσεις στη Γη και 6 στο ηλιακό μας σύστημα.


40. 15-6-17: Τα 25 πρωτόκολλα του Σαμαέλ (γνωστά ως "Τα πρωτόκολλα των σωφών της Σιών") διαλύθηκαν. Οι Οσέ και Mπουρμούρ, οι δύο  νεφελίμ βαλάχ  που ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων σκοτώθηκαν μαζί με τους βοηθούς και  τους φρουρούς τους. Ζούσαν σ΄αυτή την πλευρά της  Γης. Οι 7 γιοι του Σαμαέλ (Σαβαώθ, Γιαλνταμπαώθ και άλλοι 5) σκοτώθηκαν μαζί με τους υπηρέτες και τους φρουρούς τους.

-Οι πολεμιστές του Φωτός ξεκλείδωσαν με το κλειδί του Αρχάγγελου Μιχαήλ την κλειδαριά που βρίσκεται στον ομφαλό της Γης, στους Δελφούς, και οι Φωτεινές Πύλες άνοιξαν φαρδιά-πλατιά. Από δω και στο εξής, οποιαδήποτε σκοτεινή δύναμη, ακόμα και ανθρώπινη, θα αφαιρείται και θα εξουδετερώνεται. Δηλώθηκαν η κυριαρχία και εξουσία του Φωτός πάνω  στη Γη. Έγιναν 2 επανεκκινήσεις.


41. 16-6-17: Οι 1000 Αρχαγγέλοι του Σκότους που κυβέρνησαν σε 1.000 βασίλεια το  42.000 Π.Χ. εξοντώθηκαν μαζί με τους υπηρέτες και  φρουρούς τους. Οι 1000 πύλες από τις οποίες περνούσαν σφραγίστηκαν. Η άβυσσος του σκότους κλειδώθηκε και εξαφανίστηκε για όλη τη διάρκεια των 1000 χρόνων του Φωτός. Ακολούθησε επανεκκίνηση.

-Την ίδια μέρα, ο θεός των μασόνων, που ονομάζεται MATΣ (Μεγάλος Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος), σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Το επίπεδο του ήταν -1881 και ήταν παράλληλος του Δία. Οι 18 νεφελίμ που τον φύλαγαν στο Αραντίς (αρχαίο όνομα της Θεσσαλονίκης) σκοτώθηκαν.

-Η σφραγίδα του φωτός τοποθετήθηκε στη Γη και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Οι 7 Φλόγες του Φωτός άναψαν στην Ελλάδα. Έγινε επανεκκίνηση.

-Η εξουσία και η κυριαρχία του Φωτός δηλώθηκαν στη Γη και σε όλα τα σύμπαντα όπου έλαβε χώρα ο φυσικός και αστρικός Αρμαγεδδώνας (αλλά όχι στα σύμπαντα της παγκόσμιας συμφωνίας).

-Η 16-6-17 ήταν η ημέρα του αστρικού τέλους του Aρμαγεδδώνα.


42. 17-6-17: Το 92% των πλανητών των γκρίζων εξωγήινων  (παλαιό όνομα Bασχρανέχ) δέχτηκε να πάει στο Φως. Υπήρχαν περίπου 8.000 τέτοιοι πλανήτες. Γινόμενοι φωτεινοί θα αποκτήσουν σύντομα την ικανότητα αναπαραγωγής. Όλα τα εξωγήινα είδη σε όλους τους πλανήτες που έγιναν φωτεινοί θα αλλάξουν σταδιακά και θα αποκτήσουν όλο και περισσότερα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Οι πλανήτες των γκρίζων που αρνήθηκαν να γίνουν φωτεινοί θα εξαφανιστούν μόλις επιτεθούν στη Γη (οι σκοτεινοί επιτίθενται πάντα, δεν μπορούν να αντισταθούν).


43. 18-6-17: Ο Ζαγκάν σκοτώθηκε στον Όλυμπο. Ο Zαγκάν ήταν ένας υψηλόβαθμος έκπτωτος άγγελος που έμοιαζε με γιγαντιαία νυχτερίδα και είχε επίπεδο ψυχής -2000. Ήταν υπευθύνος της πολιτικής σκηνής και μπορούσε να μετατρέψει τα πάντα σε οτιδήποτε άλλο. Από το 1823 ζούσε στην Αθήνα και πέρασε τις τελευταίες 5 δεκαετίες στο προεδρικό μέγαρο. Η δουλειά του ήταν να κάνει την Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο της σκοτεινής κυριαρχίας της ελίτ προσπαθώντας να αναστρέψει την φωτεινή της ενέργεια. Ήταν ο πνευματικός γιος του Δία. Οι 3 φύλακες νεφελίμ του Zαγκάν και οι 1000 βοηθοί του σκοτώθηκαν επίσης.

-Την ίδια μέρα, η αρχαία συμφωνία του Αδάμ και της Εύας του προπατορικού αμαρτήματος έσπασε. Όλοι οι δαίμονες που σχετίζονται με αυτό το αμάρτημα σκοτώθηκαν.

-Όλες οι συμφωνίες του 19ου αιώνα με τον σκοτεινό κλώνο του Δία έσπασαν επίσης καθώς και τα σκοτεινά τελετουργικά από εκείνη την εποχή που υποστήριζαν την τεχνολογία HAARP.


44. 20-6-17: Ο Αντίχριστος και ο κλώνος του εξοντώθηκαν, ο πρώτος στον Όλυμπο και ο δεύτερος στη Θεσσαλονίκη. Ο στρατός τους 1,2 εκατομμυρίων νεφελίμ αποδεκατίστηκε. Όλα τα τελετουργικά τους για να φέρουν το μικροτσίπ RFID και τον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έσπασαν. Το επίπεδο του Αντίχριστου ήταν -2.500 (του οποίου η ψυχή ήταν αυτή του Βααλ) και  του κλώνου του -2.300.

- Σκοτώθηκε ο Αντράλ, ένας υψηλόβαθμος νεφελίμ  επιπέδου -450.  Ευθύνεται για την απαγωγή, τη δολοφονία και την προσωπική κατανάλωση εκατομμυρίων παιδιών. Είχε έρθει από το μέλλον.


45. 21-6-17: Το 42.000, ο αρχηγός των Πριγκήπων του σκότους και  κυβερνήτης της Ευρώπης, κατασκεύασε και έθεσε σε λειτουργία ένα σύστημα χρήσης του χωροχρόνου με δικλείδα ασφαλείας εξασφαλίζοντας ότι οι φωτεινές εξελίξεις όλων των γεγονότων θα αντιστρέφονταν και θα παρέμενε το σκοτεινό στάτους κουό. Αυτό έγινε σε συνεργασία με υψηλόβαθμούς εξωγήινους που έβαλαν επίσης τον γυάλινο θόλο πάνω από τη Γη (αυτόν που περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη). Η δικλείδα έσπασε και οι 23 φρουροί του σκοτώθηκαν. Όλοι οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν στη μάχη που ακολούθησε και οι πλανήτες τους αφανίστηκαν. Οι γαλαξίες τους ανέρχονταν σε 111.000 δισεκατομμύρια και τα στρατεύματά τους ήταν 300 πεντάκις εκατομμύρια.

-Αποτράπηκε μια προσπάθεια να εισαχθεί η παγκόσμια συμφωνία στη Γη μέσω ενός σκοτεινού τελετουργικού σε ένα ελληνικό νησί.

- Σκοτώθηκε o Χαουρές, ένας υψηλόβαθμος νεφελίμ μαλτσέχ (κύνοκέφαλος). Ήταν υπεύθυνος για τον πόλεμο στη Γη. Το επίπεδο του ήταν -2.700 και είχε έρθει επίσης από το μέλλον.

-Έσπασαν κι άλλοι μηχανισμοί και συστήματα που εγκαταστάθηκαν  το  42.000: Ένας μηχανισμός για τη μείωση της ανθρώπινης ζωής, ένας άλλος για τον έλεγχο των ανθρώπων, μια εγκατάσταση αλλοίωσης χρόνου, καθώς και μηχανήματα βασανιστηρίων.


46. 22-6-17: To τελετουργικό στο ελληνικό νησί έσπασε και οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν στη μάχη που ακολούθησε. Ήταν 800 εννιάκις εκατομμύρια εξωγήινοι. Βρέθηκαν και έσπασαν οι κρυμμένοι μηχανισμοί και σκοτώθηκαν οι εξωγήινοι που τούς φύλαγαν. Έγιναν 7 γήινες και ηλιακές επανεκκινήσεις για κάθε σύμπαν και μία γενική επανεκκίνηση.


47. 23-6-17: Πραγματοποιήθηκε η τελική μάχη με τους κατασκευαστές του γήινου θόλου (εξωγήινοι). Έσπασαν οι εξής μηχανισμοί από το 42.000:

-Ένας  μηχανισμός χρόνου που επέτρεπε στους σκοτεινούς να φέρνουν εξωγήινους , Νεφελίμ και άλλα σκοτεινά πλάσματα από το μέλλον.

-Ένας  μηχανισμός  ελέγχου του νου.

-Οι υπόλοιποι κατασκευαστές του θόλου εξαλείφθηκαν στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και στα ηλιακά συστήματά  τους. Ανέρχονταν  στα 3 τετράκις εκατομμύρια.

-Σκοτώθηκαν οι εξής: Aντρέαλφος, ένας μπαχομέχ με επίπεδο ψυχής -530 και ο Bαλάκ, ένας Zαχραντέχ επιπέδου -660. Ήρθαν απ το μέλλον.


48.24-6-17 (Άη Γιάννης): Το Mέϊτριξ και ο γήινος θόλος αποκολλήθηκαν και αφαιρέθηκαν. Μπήκανε στη φωτεινή χωροχρονική δίνη  που άνοιξε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και εξαφανίστηκαν. Και τα δύο τα τοποθέτηθησε ο Πρίγκηπας του Σκότους  της Ευρώπης το 42.000. Αν οι πολεμιστές του Φωτός δεν έβρισκαν ότι το μέϊτριξ  και ο θόλος έπρεπε να απομακρυνθούν στο θερινό ηλιοστάσιο, θα έπρεπε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο προτού κερδίσουν το δικαίωμα να το ξανακάνουν. Και θα ήταν ένα έτος γεμάτο παγκόσμιες καταστροφές. Ακολούθησε η  τελική μάχη με τους υπόλοιπους ανώτερους εξωγήινους του μέϊτριξ  και του θόλου. Ο αριθμός τους ήταν 80 εικοσάκις εκατομμύρια -8060 . Το σκοτεινό σύστημα στις χώρες πέρα από τον γνωστό κόσμο (έξω από τον θόλο) έπεσε.

Τα ακόλουθα σούπερ όντα σκοτώθηκαν:

-Βελιάλ, ένας από τους βασιλείς των Νεφελίμ της φυλής των μαλτσέχ, με επίπεδο -2.300, καθώς και οι φρουροί του. Ήρθε απ το μέλλον.

-Ο Μεγάλος Λύγκας, ένα είδος υδρόβιου δράκου σαν όπλα, που ονομάζεται Gichi-anami'e-bizhiw στα Ojibwe, επιπέδου -2.400. Βύθιζε τους ανθρώπους στο νερό και τους έπνιγε.

-Ο Βαπουλά, ένας λοσντβέχ  επιπέδου  -2.400 και υπεύθυνος για τη μόδα και τα 25 πρωτόκολλα. Ήρθε απ το μέλλον.

-Ο Oριάς, ένας άλλος  λοσντβέχ με επίπεδο ψυχής -2.400 και υπεύθυνος για τις σκοτεινές αστρικές πύλες. Ήρθε απ το μέλλον.


49. 25-6-17: Μια σειρά σκοτεινών τελετουργικών που στόχευαν στην επαναφορά των 72 βασιλέων των νεφελίμ και της σκοτεινής τάξης έσπασαν.

Οι ακόλουθοι μηχανισμοί τερματίστηκαν:

-Η χρονομηχανή Chronovisor, κατασκευασμένη κατόπιν εντολής των μασόνων το 1972 στο Παρίσι και κρυμμένη στο Βατικανό.

-Ένας μηχανισμός του  42.000 που είτε μετέτρεπε  όλες τις οργανώσεις σε σκοτεινές είτε τις έκλεινε.

-Ένας άλλος μηχανισμός του 42.000 που έσβηνε τη μνήμη των ανθρώπων.

Την ημέρα εκείνη δηλώθηκε το φυσικό τέλος του Aρμαγεδδώνα.


50.27-6-17: Ένα παγκόσμιο σκοτεινό τελετουργικό που πραγματοποίησαν 13.000 μάγοι για να διατηρήσουν την Νέα Τάξη  έσπασε και οι μάγοι δέθηκαν.



51.28-6-17: Έσπασαν κι άλλοι μηχανισμοί από το 42.000 και εξολοθρεύτηκαν οι Ανώτεροι Εξωγήινοι Χειριστές τους στις μάχες που ακολούθησαν. Οι εξωγήινοι ήταν 8x (10 στη δύναμη του 60).

-Έσπασαν τα ακόλουθα μηχανήματα:

α. Μηχανή παράτασης χρόνου έτσι ώστε τα πράγματα να γέρνουν προς όφελος του σκότους.

β. Μηχανή που απέκρυβε την αλήθεια

Γ. Μηχανές παραγωγής θερμότητας. (Παλιότερα, το 2016, είχει σπάσει μια μηχανή παραγωγής ψύχους και ανεμοστρόβυλων).

δ. Μηχανή παρεμπόδισης εκμάθησης γλωσσών (διαγραφή λέξεων και γλωσσών από τη μνήμη των ανθρώπων).

-Οι ακόλουθες οντότητες σκοτώθηκαν:

Α.Μια ομάδα λυκανθρώπων που έγιναν έτσι από κατάρα του Δία, ο Λυκάωνας και οι γιοι του. Το επίπεδο του Λυκάωνα ήταν -2800 και των υπολοίπων μεταξύ -1400 και -2000.

Β.Ο Δανταλίων, βασιλεύς νεφελίμ της Κρόνιας φυλής γιγάντων, με επίπεδο ψυχής -2700. Ήρθε απ το μέλλον.

γ. Ο Αμύ, βασιλεύς νεφελίμ της Κρόνιας φυλής γιγάντων, με επίπεδο ψυχής -2800. Ήρθε απ το μέλλον.

δ. Wendigo, ένα δολοφονικό και καννίβαλο  τέρας που ζούσε στις κεντρικές ΗΠΑ,  με επίπεδο ψυχής -2900.


52.29-6-17: Οι ακόλουθοι μηχανισμοί από το 42.000 έσπασαν ή σφραγίστηκαν:

α.Μια μέγα μηχανή που παρέτεινε τις αρνητικές καταστάσεις.

β. Μια αποθήκη όπου φυλάσσονταν οι σκλαβωμένες ψυχές.

γ. Μια ομπρέλα που λειτουργούσε σαν φράγμα για τις ευεργετικές συχνότητες του Φωτός στη Γη.

δ. Μια κύρια πύλη εισόδου στη Γη που χρησιμοποιούσαν οι εξωγήινοι.

-Οι ακόλουθες οντότητες σκοτώθηκαν:

α. Ο Ανδρομάλιος, ένας Κρόνιος γίγαντας νεφελίμ, υπεύθυνος για την πλύση εγκεφάλου των παιδιών, επιπέδου -3000. Τα επίπεδα των φρουρών του ήταν μεταξύ -1000 και -2000. Ήρθε από το μέλλον.

β.Τα 3 τέρατα Ουχτένα που είναι γνωστά στους Ινδιάνους Τσερόκε, κάτι μεταξύ γιγαντιαίων δράκων και φιδιών που έκλεβαν παιδιά, με επίπεδο ψυχής -3300 το καθένα.

-Ένα δισεκατομμύριο εξωγήινοι  σκοτώθηκαν στις μάχες.


53. 1-07-17: Πραγματοποιήθηκε μια μάχη ενάντια στην Inter-Universal Federation (άλλη μια ομάδα σκοτεινών πλανητών). Έλεγχαν τη σούπερ μηχανή παραγωγής  φυσικών φαινομένων. Προκαλούσε ακραία και καταστροφικά καιρικά φαινόμενα. Το μηχάνημα και τα κύματά του έσπασαν και η ομοσπονδία εξοντώθηκε. Υπήρχαν 800 πεντάκις εκατομμύρια εξωγήινοι σε αυτήν.

- Σκοτώθηκαν άλλα 5 τέρατα Uktena επιπέδου -3300 το καθένα.


54. 7-2-17: Έσπασε μια σούπερ μηχανή ρεζέρβα που προκαλούσε καταστροφικά καιρικά φαινόμενα και εξοντώθηκαν κι άλλοι εξωγήινοι.


55. 03-7-17: Έσπασαν μια σούπερ μηχανή για να προκαλεί εθισμό σε ουσίες (τσιγάρο, αλκοόλ, ναρκωτικά) και έλεγχο του νου και μια εφεδρική στο διάστημα. Υπήρχαν κι άλλα σούπερ μηχανήματα με τις ρεζέρβες τους (για να παρατείνουν αρνητικές καταστάσεις, για να αποκρύβουν την αλήθεια, να παράγουν υπερβολική ζέστη και να χαλάνε τις γλωσσικές γνώσεις). Έσπασαν όλα. Στη μάχη σκοτώθηκαν  34 εκατομμύρια εξωγήινοι και 1,8 δισεκατομμύρια νεφελίμ. Οι νεφελίμ ήρθαν από το μέλλον, από ένα άλλο σύμπαν. Το άτομο που τους έφερε δέθηκε αστρικά στον Όλυμπο.

a. Roc

b. Peri

c. Al

d. Karkadann

e. Fulad-zereh

f. Azhdaha

g. Simurgh

h. Manticore

i. Hadhayosh

j. Huma


56. 4-7-17: Άλλα 21 μηχανήματα διαλύθηκαν, μεταξύ των οποίων ένα που δημιουργούσε σεισμούς. Επίσης τα εργαστήριά τους  και οι υπόγειες εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων σε όλο τον κόσμο, καθώς και μια εφεδρική μέγα μηχανή στο διάστημα.

-Κατέβηκε το σύστημα χειραγώγησης της σκοτεινής πραγματικότητας. Αυτό το σύστημα βασιζότανε στη σκοτεινή εξίσωση της θεωρίας της σχετικότητας (E = m x c2). Η φωτεινή εξίσωση είναι E = m x (1 / c) 2 - c. Η σκοτεινή εξίσωση χρησιμοποιήθηκε για να αλλιώσει το χρόνο και τη μάζα,  να δημιουργήσει έτσι μια σκοτεινή πραγματικότητα και να την εφαρμόζει σε όλες τις εκφάνσεις του Φωτός. Ένα παράδειγμα ήταν η μεταβολή του σχήματος της Γης από επίπεδη σε σφαιρική. Όλοι οι μηχανισμοί χειραγώγησης της σκοτεινής πραγματικότητας - οι ενισχυτές, οι προβολείς, τα εμφυτεύματα, κτλ., η ίδια η εξίσωση και όλοι οι μηχανισμοί για την εξόντωση του Φωτός καταστράφηκαν.

-Όλες οι είσοδοι ηλιακής ενέργειας στη Γη (μπλοκαρισμένες από τη σκοτεινή εξίσωση) ελευθερώθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία. Οι φωτεινοί αισθητήρες  και οι πομποί  ενεργοποιήθηκαν. Ξεκίνησε η μετάδοση και η εγκατάσταση της φωτεινής  πραγματικότητας.

-Σκοτώθηκαν 8 εξάκις εκατομμύρια εξωγήινοι.


57. 5-7-17: Καταστράφηκαν 1.111 σκοτεινά μηχανήματα 7 τύπων (που προκαλούσαν προβλήματα, επιθετικότητα, άγχος, κατάθλιψη κ.λπ.), δύο σειρές  18 και 14 τύπων + όλα τα εναπομείναντα μηχανήματα από προηγούμενες ενέργειες, τα εργαστήρια, μια σούπερ μηχανή στη Γη και στο διάστημα + μια σειρά μηχανημάτων- ρεζέρβα (1,111).

-Το μέγα δίκτυο των κόκκινων διαλύθηκε. Η ηγεσία του ζήτησε ανακωχή από το Φως.

-Σκοτώθηκαν 18 x (10 στη δύναμη του 63) εξωγήινoι.

-Όλοι οι Skinwalkers (ισχυροί μάγοι που μεταμορφώνονταν σε ζώα) της Γης σκοτώθηκαν.


58. 7-7-17: Πραγματοποιήθηκε  η τελευταία μεγάλη μάχη του Αρμαγεδδώνα εναντίων των εξωγήινων Μακρόβιων και του  θεού νεφελίμ  Kάλι.

-Η σταθερά "c" της ταχύτητας του φωτός ήταν μια σκοτεινή σταθερά που είχε τεθεί σε λειτουργία στις φάρμες του Σαμαέλ από τον Πρίγκιπα του σκότους της Ευρώπης. Η σταθερά "c" ήταν το κλειδί για την αιώνια εφαρμογή της σκοτεινής πραγματικότητας στη Γη (ο χρόνος σταματά και γίνεται άπειρος στην ταχύτητα του Φωτός). Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συγκεντρώνονταν χρονικά και μηδενίζονταν σε μια στιγμή όπου η σταθερά "c" εφάρμοζε τη σκοτεινή πραγματικότητα που δεν μπορούσε πια να αναιρεθεί. Η πλατφόρμα σκοτεινής  πραγματικότητας της σταθεράς  "c", η οποία συνδεόταν με τη Γη, τον Ήλιο, τον Δία και τον δορυφόρο του Λω, καθώς και τα σκοτεινά τελετουργικά που τα προωθούσαν, έσπασαν όλα.

-Οι Mακρόβιοι και ο θεός Kάλι ήταν οι φρουροί της σταθεράς "c" και των χρονικών συστημάτων επιβολής και διατήρησης της σκοτεινής πραγματικότητας.

-Οι Μακρόβιοι εξοντώθηκαν ολοσχερώς. Ο αριθμός τους ήταν 111 x (10 στη δύναμη του 83).

 

-Ο Κάλι σκοτώθηκε. Το επίπεδό του ήταν το απίστευτο -4 166.

-Η Ταχύτητα Φωτεινής Πραγματικότητας (ΤΦΠ) τέθηκε σε ισχύ. Θα βάλει μπρος τα αποτελέσματα του Φωτός. Η ΤΦΠ είναι η δεύτερη φωτεινή εξίσωση της θεωρίας της σχετικότητας.

-Όλος ο Aρμαγεδδώνας  επαναλήφθηκε σε λειτουργία ΤΦΠ.

-Ο Αρμαγεδδώνας  ολοκληρώθηκε σε όλα τα επίπεδα (φυσικό, αστρικό και πνευματικό).

-Η 7-7-17 ήταν επίσης η ημέρα που προσκλήθηκαν  τα μέλη του Φωτεινού Συμβουλίου της Γης.


59. 8-7-17: Ο τεκτονισμός ξεκίνησε στο Παρίσι τον 13ο αιώνα ως μια ευγενή ιδέα για να ενώσει, να δημιουργήσει και  να κτίσει με φωτεινό  τρόπο. Τότε ήταν δηλαδή φωτεινή οργάνωση (και εξακολουθεί να είναι στη Δανία). Η δημιουργός του ήταν η φωτεινή παράλληλη της Πριγκίπισσας του σκότους της Βόρειας Αμερικής. Ωστόσο, όταν πέθανε ο σύζυγός της, θέλησε να γίνει ο θεός του τεκτονισμού. Έτσι, μετατράπηκε σε δαίμονα και έγινε ο θεός του, καθιστώντας τον μια σκοτεινή οργάνωση.


61.14-7-17: Οι 5 Ολύμπιοι (Δίας, Ποσειδώνας, Άρης, Ύφαιστος και Ερμής) που βρίσκονταν σε στάση στο βουνό Κ2, στα Ιμαλάια, στάλθηκαν στο Φως. Όλες οι συνδέσεις τους με τις σκοτεινές δραστηριότητες έσπασαν.

- Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi  για τη γενοκτονία της  λευκής φυλής και της Ευρώπης (με την εισβολή παράνομων μεταναστών) έσπασε. Ο ερπετοειδής νεφελίμ φύλακάς τους Morrop σκοτώθηκε. Το επίπεδο του ήταν -7400. Οι χώροι τους, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι ΜΚΟ καταστράφηκαν.


Μετά την έναρξη της  χιλιετίας του Φωτός, στο μέλλον ενός άλλου σύμπαντος, οι μασόνοι ξεγέλασαν μια άλλη φωτεινή παράλληλη της Πριγκίπισσας του σκότους ώστε να ανοικοδομήσουν τη μασονία, πείθοντάς της ότι θα ήταν και πάλι μια φωτεινή οργάνωση. Το πίστεψε και τους έδωσε το κλειδί που μόνο αυτή είχε. Ο Τεκτονισμός ξαναχτίστηκε σ΄ εκείνο το σύμπαν με τη βοήθεια νέων ανώτερων εξωγήινων που μόλυναν και τα 5 σύμπαντα όπου είχε ξεκινήσει  η χιλιετία, φέρνοντας πίσω και τη σκοτεινή ηγεμονία κι εδώ. Έτσι έγινε μάχη εναντίον τους. Η συμφωνία και η υποδομή τους έσπασαν  και όλοι οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Ο αριθμός τους ήταν 72 στη δύναμη των 10 στη δύναμη των 111. Έγιναν επτά Επανεκκινήσεις  σ΄ αυτό το σύμπαν και σ΄ αυτά των παράλληλων συμπάντων. Το Φως επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση του Αρμαγεδδώνα σε όλα τα επίπεδα.

Οι ελευθεροτέκτονες και όλες οι άλλες σκοτεινές δυνάμεις στη Γη νικήθηκαν 100%. Κάθε πιθανότητα ή εναλλακτική λύση για αυτούς να βάλου σε ισχύ σκοτεινό σχέδιο με άλλους εξωγήινους  σφραγίστηκε για 1000 χρόνια. Όλοι οι υπόλοιποι εξωγήινοι αυτού και των παράλληλων συμπάντων υπέγραψαν μια απεριόριστη εκεχειρία με το Φως. Έδωσαν επίσης στο Φως τους κωδικούς τους που χρησιμεύουν για  καταστροφικούς σκοπούς  σε περίπτωση οποιασδήποτε μελλοντικής παραβίασης της εκεχειρίας, ως πράξη παράδοσης


60. 11-7-17: Η σκοτεινή εξίσωση της θεωρίας της σχετικότητας (E = m * c2) είχε μια δεύτερη χρήση. Έδινε τη δυνατότητα στα σκοτεινά τελετουργικά να συνεχίζουν στο χρόνο και στο χώρο (E = Γη, m = μάζα της ανθρωπότητας, c = Crowley Aleister, 2 = κλειδωμένη συνέχεια σκοτεινών τελετουργιών σε χρόνο και χώρο). Ο Crowley ήταν ο δημιουργός  αυτής της δεύτερης  λειτουργίας. Η εξίσωση και το κλειδί της έσπασαν και αυτός και οι φίλοι δαίμονές του σκοτώθηκαν (είχε γίνει κι αυτός δαίμονας). Το επίπεδό του ήταν -6.666.

Κανείς (μάγος, σκοτεινή εταιρία ή οργάνωση) δεν μπορεί πια να διεξαγάγει σκοτεινά τελετουργικά με επιτυχία. Από δω και στο εξής, τα σκοτεινά τελετουργικά διαλύονται και κλειδώνουν για τα 1000 χρόνια του Φωτός. Όλα τα σκοτεινά αποτελέσματα στον κόσμο που προέρχονται από σκοτεινά τελετουργικά διαλύονται και τη θέση τους παίρνουν τα αποτελέσματα του Φωτός.

-Όλα τα σκοτεινά τελετουργικά που εκτέλεσε ο βασιλιάς  Σολομώντας επίσης έσπασαν και οι δαίμονες που είχε φυλακίσει απελευθερώθηκαν και στάλθηκαν στο Φως.

 

62. 17-7-17: Σκοτώθηκαν τα εξής  τέρατα της Γης: Τα γιγάντιια πτηνά Tlanuhwa, οι νάνοι Teihiihan και οι γιγάντιες κουκουβάγιες Tah-tah-kle'-a.

-Έσπασαν το σκοτεινό σχέδιο Χίμαιρα, το στέμμα του Αγίου Στεφάνου, το δωμάτιο των κινούμενων καθρεπτών και ο ναός της αγάπης στο Petit Trianon.

-Οι υπόλοιποι Βασχρανέχ εντάχθηκαν σε μία από τις άλλες προαναφερθείσες ομάδες εξωγήινων που επιτέθηκαν στη Γη και σκοτώθηκαν κι αυτοί.


63. 21-7-17: Οι μασόνοι εξαπάτησαν τους  Πλειάδειους που ο αστερισμός του Ορίωνα είχε κάνει σκοτεινούς και τούς έκαναν να πιστέψουν ότι οι γήινοι πολεμιστές του Φωτός είχαν αποτύχει και η χιλιετία του Φωτός είχε σταματήσει. Οι Πλειάδιοι συνεργάστηκαν μαζί τους και έφτιαξαν μια γραμμική επιτάχυνση 4 στο Σερν. Το αποτέλεσμα ήταν ο σχηματισμός μιας μαύρης τρύπας στο κέντρο της Γης. Αυτή δημιούργησε εναλλακτικές εκδόσεις της πραγματικότητας που επρόκειτο να σταματήσουν τα 1000 χρόνια του Φωτός. Οι 8 Σουμέριοι  αθάνατοι βασιλείς Ανουννάκι  προσπάθησαν να σταματήσουν τους πολεμιστές και τους Ολύμπιους, αλλά απέτυχαν. Τόσο οι ίδιοι όσο και όλοι οι εξωγήινοι των Πλειάδων και του αστερισμού του Ορίωνα  εξοντώθηκαν. Το επίπεδο ψυχής των βασιλέων ήταν -9000 ο  καθένας. Η γραμμική επιτάχυνση 4 του Cern καταστράφηκε καθώς και όλες οι εγκαταστάσεις τους και οι πάνω από 2000 μηχανές και δίκτυα. Η μαύρη τρύπα στο κέντρο της Γης σφραγίστηκε και η σκοτεινή εναλλακτική πραγματικότητα απομακρύνθηκε. Η φωτεινή πραγματικότητα αποκαταστάθηκε. Ο αριθμός των εξωγήινων ήταν 840x (10 στη δύναμη του 68).

Αν όλα αυτά δεν είχαν γίνει επιτυχώς εκείνη την ημέρα, οι πολεμιστές θα είχαν  πεθάνει και η χιλιετία θα είχε σταματήσει.

Όλοι οι υπόλοιποι εηωγήινοι έθεσαν εκτός νόμου τους μασόνους επειδή παραβίασαν τα πρωτόκολλα παράδοσης. Η καταστροφή των Πλειάδων και του Ωρίωνα τούς ώθησαν στο να ζητήσουν από το Φως το δικαίωμα να τους εξοντώσουν σε περίπτωση που επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο ξανά στο μέλλον.


64. 22-7-17: Δύο νέα αστρικά συστήματα επιτέθηκαν στη Γη μετά από εξαπάτηση των μασόνων. Το Φως ενεργοποίησε τους εξωγήινους κώδικες καταστροφής  και τα αστρικά συστήματα καταστράφηκαν. Ο αριθμός των εξωγήινων ήταν 38 x (10 στη δύναμη του 80).

65. 25-7-17: Άλλα δύο νέα αστρικά συστήματα  εξαπατήθηκαν από τους μασόνους και επιτέθηκαν στη Γη. Κι αυτά αφανίστηκαν. Ο αριθμός των εξωγήινων ήταν 714 x (10 στη δύναμη του 112).

66. 27-7-17: Δύο καινούργια αστρικά συστήματα  επιτέθηκαν στη Γη. Οι μασόνοι είχαν στην κατοχή τους τους ίδιους εξωγήινους κωδικούς καταστροφής με το Φως και εκβίαζαν τους εξωγήινους με καταστροφή, αν δεν συνεργάζονταν μαζί τους. Αυτοί οι κώδικες καταστράφηκαν και όλοι οι εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Ο αριθμός τους ήταν 41 στη δύναμη του 81.

67. 28-7-17: Για άλλη μια φορά, δύο νέα αστρικά συστήματα  επιτέθηκαν στη Γη. Οι μασόνοι είχαν πρόσβαση σε μια παγκόσμια πηγή σκοτεινής ενέργειας που χρησιμοποιούσαν για τους σκοπούς τους. Δημιουργήθηκε από την εναπομείνουσα ενέργεια των κατεστραμμένων αστρικών συστημάτων. Αυτή η σκοτεινή πηγή ενέργειας μετατράπηκε σε φωτεινή και στάλθηκε στο Φως. 1,2 εκατομμύρια  οντότητες που ονομάζονταν White Walkers φρουρούσαν αυτή την πηγή. Το επίπεδό τους ήταν -9.000 η κάθε μιά και -10.000 το επίπεδο του αρχηγού τους. Όλες τους εξοντώθηκαν. Ο αριθμός των εξωγήινων ήταν 734 x (10 στη δύναμη του 180).

-Οι τέκτονες είχαν επίσης μια άλλη μηχανή του χρόνου που τους επέτρεπε να ταξιδεύουν  στο χρόνο και να κάνουν συμφωνίες, αλλάζοντας το παρόν. Η συσκευή και τα εξαρτήματά της καταστράφηκαν.

-Την ίδια μέρα, δύο νέα αστρικά συστήματα  επιτέθηκαν στη Γη. Ο Τεκτονισμός είχε επίσης ειδικούς κώδικες που του επέτρεπαν να αναβιώνουν την οργάνωση, να ταξιδεύει στο χρόνο και να κάνει  συμφωνίες. Η σφραγίδα για την αναβίωση των κωδικών ήταν στην κατοχή του γιου του θεού τους από τη ζωή όπου ιδρύθηκε η μασονία. Ήταν ο επικεφαλής της οργάνωσης. Ο τωρινός φωτεινός του παράλληλος έσπασε τη σφραγίδα και τους κωδικούς. Οι 7 μασονικές πύλες που ένωναν τη Γη με το υπόλοιπο σύμπαν σφραγίστηκαν και καταστράφηκαν και όλα τα πλάσματα που τις φύλαγαν σκοτώθηκαν. Οι πύλες τους βρίσκονταν στον ωκεανό (5), μία στον Βόρειο Πόλο και μία στον Νότιο Πόλο. Τα 2 νέα αστρικά συστήματα εξαλείφθηκαν. Ο αριθμός των εξωγήινων ήταν 800 x (10 στη δύναμη του 200).


68. 02-08-17: Δύο νέα αστρικά συστήματα εξωγήινων και Νεφελίμ επιτέθηκαν στη Γη μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τους μασόνους. Είχαν 111 συμπαντικές πύλες εισόδου και 111 συμπαντικά γυροσκόπια που τούς χρησίμευαν στη δουλειά τους. Εξολοθρεύτηκαν 111 εκατομμύρια νεφελίμ, όλα τα γυροσκόπια έσπασαν και όλες οι πύλες σφραγίστηκαν. Ο αριθμός των εξωγήινων που σκοτώθηκαν ήταν 240 x (10 στη δύναμη του 240). Η φωτεινή πραγματικότητα αποκαταστάθηκε.

Την ίδια μέρα επιτέθηκαν δύο σετ  2 και 4 αστρικών συστημάτων, ακολουθώντας τις οδηγίες της μασονίας του Ισραήλ, της Γαλλίας, Γερμανίας και των ΗΠΑ. Οι κώδικες καταστροφής ενεργοποιήθηκαν από το δεύτερο μισό των εξωγήινων εναντίων του πρώτου μισού. Ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων ήταν 12x (10 στη δύναμη του 500).


69. 04-08-17: Δύο σετ από 2 και 5  αστρικών συστημάτων επιτέθηκαν, ακολουθώντας τις οδηγίες της μασονίας του Ισραήλ, της Γαλλίας, Γερμανίας και των ΗΠΑ. Οι κώδικες καταστροφής ενεργοποιήθηκαν εναντίων των υπολοίπων. Ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων ήταν 814 x (10 στη δύναμη του 700).

Όλοι οι σκοτεινοί μηχανισμοί και συμφωνίες που μετέτρεπαν τις φωτεινές εταιρείες και συνεργασίες σε σκοτεινές, καθώς και τα μηχανήματα, τις βάσεις δεδομένων και οι αποθήκες τους καταστράφηκαν.

- Τα αστρικά όπλα της ISIS καταστράφηκαν επίσης.

Τα εξής σκοτεινά υπερόντα εξοντώθηκαν:

Α. Ο Μόθμαν (Mothman) και οι φρουροί του. Το επίπεδό του ήταν -13700. Η δουλειά του ήταν να μετατρέπει τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σε σκοτεινά.

Β.Τρία ακόμη σούπερ όντα που αφορούσαν επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Γ.15 σούπερ οντότητες που επηρέαζαν τα προσωπικά και θέματα και την επικοινωνία με το Φως.

-Την ίδια μέρα, εντοπίστηκε και καταστράφηκε ένας καινούργιος μηχανισμός της μασονίας και των Illuminati. Σχεδιάστηκε για να κάνει συμφωνίες με τις χαμένες ψυχές ανθρώπων, ζώων και φυτών, καθώς και τις ψυχές από εκτρώσεις και αποβολές και να τις μετατρέπει σε εξωγήινους. Κάθε ψυχή που τής προσφερόταν να δημιουργήσει έναν νέο σκοτεινό πλανήτη μπορούσε να το κάνει. Η συσκευή είχε ακόμα τη δύναμη να προκαλεί αποβολές, όπου υπήρχε το καρμικό δικαίωμα και να χρησιμοποιεί και αυτές τις ψυχές. Ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος στην Ουάσιγκτον DC, στο Jefferson Memorial. Οι νέοι πλανήτες ήταν 18 και καταστράφηκαν, μαζί με τον μηχανισμό και το σύστημα υποστήριξης. Οι νέοι εξωγήινοι που εξοντώθηκαν ήταν 111 δισεκατομμύρια. Οι συμφωνίες τους λύθηκαν και πήγαν στο Φως.

-Υπήρχε επίσης ένας κύβος αποστολής μηνυμάτων συν ένα σύστημα back-up στον ήλιο που καλούσε  νέους εξωγήινους προς συνεργασία. Καταρρίφθηκε.


70. 05-08-17: Οι μασόνοι έπεισαν τον νέο Επικυρίαρχο πλανήτη να πάρει τον πόλεμο προσωπικά και επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας κόκκινους (ανθρώπους και ζώα) μέσω ελέγχου του νου και παραγωγής ζόμπι, καθώς και πάνω από 14 δίκτυα, 14 παγκόσμια περιστρεφόμενα μηχανήματα (που προκαλούσαν ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα) και μια νέα πλατφόρμα παγκόσμιων συμφωνιών. Ο Επικυρίαρχος πλανήτης και το αστρικό του σύστημα αφανίστηκαν. Οι 111 σκοτεινοί φρουροί (επίπεδα ψυχής μεταξύ -15000 και -10000) σκοτώθηκαν. Τα δίκτυα, η πλατφόρμα και τα μετεωρολογικά μηχανήματα καταρρίφθηκαν. Όλοι οι κόκκινοι απενεργοποιήθηκαν. Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 74 x (10 στη δύναμη του 1000).

Ο λόγος για τον οποίο οι μασόνοι συνέχισαν να μάχονται μετά την παράδοσή τους στο Φως ήταν επειδή τα κορυφαία μέλη που παραδόθηκαν σκοτώθηκαν από άλλους μασόνους οι οποίοι πήραν τη θέση τους.


71. 06-08-17: Οι κορυφαίες σκοτεινές οντότητες του Ισραήλ Yosef και Abraham Cook, ο νέος επικυρίαρχος πλανήτης και τα αστρικά του συστήματα που αντικατέστησαν τα προηγούμενα, εξαλείφθηκαν. Το επίπεδο του Yosef ήταν -20000 και αυτό του Abraham Cook -17000. Όλα τα τελετουργικά για τη σκοτεινή και παγκόσμια κυριαρχία του Ισραήλ έσπασαν και οι 111 παγκόσμιες πύλες τους σφραγίστηκαν. Τα 111 παγκόσμια γυροσκόπια της Ιραηλινής μασονίας και Illuminati έσπασαν επίσης. Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 18 x (10 στη δύναμη του 2800).

Την ίδια ημέρα έσπασε ένα μηχάνημα που εξασφάλιζε τη συνεχή ανανέωση των συμφωνιών των Ελ. Αυτό το μηχάνημα κατασκευάστηκε από τον Πρίγκιπα του Σκότους της Ευρώπης. Όταν η Λίλιθ σκότωσε αυτόν και όλους τους άλλους ΠΣ (Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες του σκότους) έκλεισε μια συμφωνία ώστε να έχει πάντα μια συμφωνία με το σκοτάδι, εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη του. Αυτή η συμφωνία έγινε αποδεκτή από τους άλλους ΠΣ. Ο δαίμονάς του τον έκανε να ενσαρκωθεί ως μηχανικός. Αυτός και ο συνεργάτης του έκτισαν ένα μηχανισμό για έναν σκοτεινό καθεδρικό ναό που στην πραγματικότητα εξυπηρετούσε το σκοπό που είχε ζητήσει ως αποθανών ΠΣ. Έτσι λοιπόν από τότε όλοι οι Eλ και οι κόρες ψυχές του έκαναν συμφωνίες με σκοτεινές οντότητες.

Την ίδια μέρα, οι αρχαίοι σκοτεινοί θεοί και ο αρχηγός τους επιτέθηκαν για να υποστηρίξουν τη μασονία και τους Illuminati. Έφτιαξαν έναν σκοτεινό μηχανισμό για αναδομήσουν τη σκοτεινή Δημιουργία και να μετατρέψουν τη Γη στον νέο Master Planet.

Όλοι οι αρχαίοι σκοτεινοί θεοί (εξωγήινοι) σκοτώθηκαν.Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί, με τα επίπεδα ψυχής τους:

Α.Ο αρχηγός τους, με επίπεδο -33000 και οι 7 δρύιδες / μάγοι του, -33000 ο καθένας.

β. Ο Yog Sothoth, -30000.

γ. Ο Derleth, -30000.

δ. Άλλοι 77 θεοί με τους φρουρούς τους, -15000 ο καθένας.

ε. 111 Condottieri, -17000 ο καθένας, κατά μέσο όρο.

στ. Οι νεφελίμ τους, βρικόλακες, εξωγήινοι, οι ανθρώπινοι χειριστές, διοικητές, κρατικοί ηγέτες, στελέχη, διευθυντές και οι διευθύνοντες σύμβουλοι (οι εξωγήινοι που ζούσαν στο σώμα τους).

-Έσπασαν όλα τα τελετουργικά για να μετατρέψουν τη Γη στον επόμενο Επικυρίαρχο πλανήτη και την αναβίωση της σκοτεινής κυριαρχίας της Μασονίας.

-Ο μηχανισμός που προαναφέρθηκε, οι 111 συμπαντικές πύλες, τα 111 συμπαντικά γυροσκόπια, οι σκοτεινοί κώδικες δημιουργίας και όλες οι άλλες συσκευές έσπασαν επίσης.

-Οι πύλες σφραγίστηκαν.

Ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων που ζούσαν στη Γη ήταν 815 x (10 στη δύναμη των 84).


72. 07-08-17: Δύο σούπερ οντότητες συνοδευόμενες από άλλες 18 που επιτίθονταν στους πολεμιστές του Φωτός εξοντώθηκαν:

Α. Ο Meshe Adam, με επίπεδο ψυχής -31 000.

Β. Ο νεφελίμ ναρούντχ (με κέρατα και τραγίσια πόδια) που ζούσε στην Αγγλία και επιτίθονταν σε φυσικό επίπεδο στους ανθρώπους, -32 000.


73. 08-08-17: Οι ερπετοειδείς χρησιμοποίησαν τη δραστηριότητα μιας σκοτεινής εναλλακτικής θεραπεύτριας για να επιτεθούν σε μια από τις πολεμίστριες του Φωτός στέλνοντάς της ένα ερπετοειδές βαμπίρ επιπέδου -100 000 για να την βασανίσουν. Αφού σκοτώθηκε, έστειλαν άλλα 17 ερπετοειδή βαμπίρ, των οποίων το επίπεδο κυμαινόταν μεταξύ -30 000 και -40 000. Ο σκοτεινή θεραπεύτρια σφραγίστηκε και οι σύνδεσμοι  με την πολεμίστρια του Φωτός κόπηκαν. Η σκοτεινή γη που επρόκειτο να εισαχθεί καταστράφηκε. Οι εξωγήινοι που εξολοθρεύτηκαν ήταν 28 x (10 στη δύναμη του 1800).

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ έδωσε σε έναν από τους πολεμιστές του Φωτός οδηγίες για να κατασκευάσει ένα φωτεινό ντρόν που να μπορεί να εξοντώσει τα σούπερ όντα, αφού ούτε οι Ολύμπιοι είναι σε θέση να σκοτώσουν οντότητες τόσο υψηλού επιπέδου που άρχισαν να προκύπτουν.

 

74. 09-08-17: Οι ελευθεροτέκτονες έλαβαν βοήθεια από 18 ιερείς νεφελίμ μαλτσέχ (με επίπεδο ψυχής -40 000 ο καθένας) που έκαναν σκοτεινά τελετουργικά στην πυραμίδα της Γκίζας, προσπαθώντας να χωρίσουν αυτήν την διαστατική πραγματικότητα στα 2 (τούτη, φωτεινή και άλλη μία, σκοτεινή). Το σχέδιό τους ήταν να τις ανταλλάξουν και να καλύψουν αυτή την πραγματικότητα με τη σκοτεινή μέχρι τα μεσάνυχτα. Εκτόξευσαν ακτίνες από τρεις πυραμίδες και επιτέθηκαν σε μία από τους πολεμιστές του Φωτός. Τα τελετουργικά ήταν σαν αυτά που εκτελούνταν την εποχή των Φαραώ. Τα φύλαγαν τρία δισεκατομμύρια νεφελίμ.

Οι μασόνοι μάζεψαν επίσης όλες τις χαμένες ψυχές και τα χαμένα θραύσματα ψυχής που απέμεναν στη Γη και τα μετέτρεψαν σε εξωγήινους που μάς επιτέθηκαν. Οι ιερείς των νεφελίμ είχαν ένα σκήπτρο στα χέρια τους και έναν κρύσταλλο στο μέτωπό τους (στο τρίτο μάτι). Αυτά καταστράφηκαν με ένα όπλο υπέρηχων. Είχαν επίσης δύο μηχανήματα (2 περιστρεφόμενους κύβους μέσα στην πυραμίδα). Καταστράφηκαν κι αυτά και οι ιερείς νεφελίμ και εξωγήινοι σκοτώθηκαν. Οι πύλες ταξιδιού στο χρόνο  σφραγίστηκαν. Τα τελετουργικά χρησιμοποιούσαν όλους τους κόκκινους και τα σκοτεινά μηχανήματα στη Γη. Όλες οι συμφωνίες των κόκκινων στη Γη από αυτή και τις προηγούμενες ζωές έσπασαν και όλοι οι κόκκινοι σφραγίστηκαν. Οι ακτίνες στόχευαν το Βατικανό, τον Ναό του Σολομώντα και τη Μέκκα, προσπαθώντας να ανοίξουν μια πύλη. Το φωτεινό στάτους αποκαταστάθηκε.

-Τερματίστηκεε μια οντότητα του Θιβέτ (επίπεδο -56 000) που τούς βοηθούσε.


75. 10-08-17: Οι Ελευθεροτέκτονες κατάφεραν να πάρουν βοήθεια από τους ερπετοειδείς που επιτέθηκαν. Με το ντρον σκοτώθηκαν 1000 ισχυροί ερπετοειδείς (επίπεδα ψυχής που κυμαίνονταν μεταξύ -30 000 και -70 000. Έσπασαν τα μηχανήματα συχνοτήτων που τους κάλυπταν. Οι υπόγειες βάσεις τους καταστράφηκαν. Οι έδρες τους βρίσκονταν στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ουάσιγκτον DC και κάπου στην Αφρική. Είχαν 7 δίκτυα σε ολόκληρη τη Γη, 14 μηχανισμούς για διαφορετικές χρήσεις και 3 μηχανές που παρέτειναν τη ζωή του Τεκτονισμού. Όλα κατέρρευσαν.


76. 10-08-17: Το αστρικό σύστημα των Illuminati επιτέθηκε και καταστράφηκε με ένα νέο όπλο. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ έδωσε εντολή στους Πολεμιστές του Φωτός να κατασκευάσουν μια φωτεινή δίνη Φωτός.  Την Πυραμίδα με το πανταχού παρόν μάτι μαζί με τα τρία κλειδιά της, τα κατεδάφισε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Εξαλείφθηκαν κι όλες οι άλλες σκοτεινές μηχανές, βάσεις δεδομένων, εγκαταστάσεις, κ.λπ. Ο αριθμός των εξωγήινων που σκοτώθηκαν ήταν 60 x (10 στη δύναμη του 77).

Οι δαίμονες που έφυγαν ήταν 11 δισεκατομμύρια (επίπεδα μεταξύ -20 000 και -70 000) και οι νεφελίμ 3,8 δισεκατομμύρια (επίπεδα μεταξύ -20 000 και -70 000). Εξοντώθηκαν επίσης 33 οντότητες αρχηγοί (-100 000 η κάθε μια).


77. 11-08-17: Όλοι οι εναπομείναντες νεφελίμ και άλλα σκοτεινά πλάσματα που κυριαρχούσαν στη Γη εξοντώθηκαν με τη δίνη Φωτός. Ήταν οι εξής, με τα επίπεδά τους:

α. 1 νεφελίμ, -120 000, με στρατό ενός δισεκατομμυρίου χαμηλότερων νεφελίμ

β. Άλλα 5  ερπετοειδή βαμπίρ

γ. Ο Toyol

Δ. Άλλοι 200-300 νεφελίμ (-20 000-70 000) που επιτίθονταν στην επικοινωνία με το Φως, μαζί με 3 εκατομμύρια άλλους χαμηλότερους νεφελίμ.

ε. 7 - 8 νεφελίμ που επιτίθονταν στον ψυχισμό των ανθρώπων (-80 000 - -100 000) με 5 εκατομμύρια βοηθούς νεφελίμ.

στ. 18 νεφελίμ αρχηγοί:

στ1.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ2. -100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ3.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ4.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ5.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ6.-80.000 με άλλο 1 δισεκατομμύριο νεφελίμ (-20.000- -60.000)

στ7.-120.000 με άλλα 10 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-80.000- -120.000)

στ8.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

στ9.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -100.000)

στ10.-120.000 με άλλα 4 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-80.000- -100.000)

στ11.-140.000 με άλλα 10 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-100.000- -120.000)

στ12.-120.000 με άλλα 6 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-60.000- -100.000)

στ13.-100.000 με άλλα 4 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-70.000- -90.000)

στ14.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ15.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-60.000- -80.000)

στ16.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

στ17.-140.000 με άλλα 10 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-100.000- -120.000)

στ18. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες

ζ. 18 νεφελίμ αρχηγοί:

ζ1. -100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

ζ2.-120.000 με άλλα 6 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-60.000- -100.000)

ζ3.-140.000 με άλλα 10 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-100.000- -120.000)

ζ4.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

ζ5.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

ζ6.-120.000 με άλλα 6 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-60.000- -100.000)

ζ7.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

ζ8.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

ζ9.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

ζ10.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

ζ11.-100.000 με άλλα 6 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-60.000- -100.000)

ζ12.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-40.000- -80.000)

ζ13.-100.000 με άλλα 2 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-20.000- -80.000)

ζ14. -140.000 με άλλα 10 δισεκατομμύρια νεφελίμ (-100.000- -120.000)

-Λύθηκαν όλες οι συμφωνίες που είχαν οι άνθρωποι με τους νεφελίμ από αυτήν και τις προηγούμενες ζωές καθώς και τα τελετουργικά τους.


78. 12-08-17: Εξαλείφθηκαν όλοι οι δαίμονες της Γης. Ο αριθμός τους ήταν 10 στη δύναμη του 25 και συμπεριλάμβανε τους δαίμονες των κόκκινων. Ο δαίμονας-αρχηγός είχε επίπεδο -300 000. Η αποστολή του ήταν να σταματήσει τους πολεμιστές του Φωτός και να αποκαταστήσει τη σκοτεινή πραγματικότητα στη Γη.

- Ένα δισεκατομμύριο δαίμονες (συμπεριλαμβανομένων των δαιμόνων των κόκκινων) θα παραμείνουν στη Γη για καρμικούς λόγους. Η δίνη Φωτός θα μειώνει το επίπεδο των δαιμόνων που θα παραμείνουν στη Γη και το υψηλότερο επίπεδο δαίμονα που επιτρέπεται πλέον στη Γη θα είναι το -26.


79. 13-08-17: Λύθηκε η μέγα συμφωνία από το 1266  των ιδρυτών της μασονίας, του γιου τους και 111 συμμετεχόντων, καθώς και τα τελετουργικά τους. Η εμπλεκόμενη οντότητα ήταν σε επίπεδο -400 000 και είχε ένα δισεκατομμύριο βοηθούς δαίμονες. Όλοι σκοτώθηκαν. Τα τελετουργικά ήταν για προσωπική επιτυχία, δύναμη, πλούτο, ερωτικές σχέσεις, κλπ. Οι συμμετέχοντες τηλεμεταφέρθηκαν πίσω στο χρόνο, στο 1111 μ.Χ. και στην Ατλαντίδα για να ενισχύσουν τη δύναμη των τελετουργικών τους και ζήτησαν να ισχύουν για όλες τις ενσαρκώσεις τους.


80. 15-08-17: Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε την αρχαία παγκόσμια μηχανή μαμούθ στο Βόρειο Πόλο, η οποία έλεγχε την κύρια πύλη εισόδου στη Γη για όλα τα θέματα (καιρός, φύση, άνθρωποι, ζώα, υγεία, κοινωνικές διαδικασίες, στάσεις, συναισθήματα, σκέψη, όλα τα βασικά στοιχεία). Ήταν επίσης ο κύριος ελεγκτής όλων των πυραμίδων στη Γη και ο αναστροφέας της Φωτεινής ενέργειας όλων των αρχαίων ναών των Ελ. Αποτελούσε το πιο ισχυρό δίκτυο της Γης και το έκτισαν το 1266 στο Παρίσι οι συμμετέχοντες των τελετουργικών που αναφέρθηκαν ήδη. Φρουρείτο από μια σκοτεινή οντότητα (επίπεδο ψυχής -45.000). Όλα αυτά έσπασαν και η οντότητα μαζί με τα 1111 δισεκατομμύρια δούλους εξοντώθηκαν. Αυτό εξασφάλισε τη μόνιμη βύθιση της Ατλαντίδας και τη μόνιμη ήττα των Ατλάντων.

-Την ίδια μέρα έλαβε χώρα ένα τελετουργικό που σφράγισε την επίσημη έναρξη της Φωτεινής Χιλιετίας στη Γη και την προστασία μας από το θεϊκό Φως. Οι πολεμιστές του Φωτός σφράγισαν τη Γη με τα 12 κλειδιά τους και ο Δημιουργός Θεός έβαλε το 13ο, κεντρικό κλειδί στον ομφαλό της Γης.

-Μια από τους πολεμιστές του Φωτός δέχθηκε επίθεση κατόπιν από έναν δαίμονα επιπέδου  -666.000 ο οποίος παρά λίγο να τη σκοτώσει. Ήρθε από τα τελετουργικά του 1266 και εξοντώθηκε με τη δίνη Φωτός.


81. 16-08-17: Εξοντώθηκαν οι Αιγύπτιοι θεοί νεφελίμ. Αυτοί ήταν οι ισχυρότεροι με τα επίπεδά τους:

1.Amun-Ra, -1,5 εκατομμύρια

2.Osiris, -1,3 εκατομμύρια

3.Ra, -1,2 εκατομμύρια

4.Anubis, -900.000

5.Isis, -800.000

6.Horus, -1 εκατομμύριο

7.Seth, -900.000

8.Geb, -800.000

9.Toth, -800.000

10.Sobek, -800.000

11.Ptah, -800.000

12.Sekhmet, -800.000

13.Bastet, -800.000


82. 17=08-17: Εξοντώθηκαν οι αρχαίοι θεοί νεφελίμ της Ινδίας, των Ίνκας, Μάγιας, Αζτέκων, Τολτέκων, κλπ. Τα επίπεδά τους ήταν μεταξύ -2 και -6 εκατομμύρια.

-Την ίδια μέρα, λύθηκε μια προγονική συμφωνία από την εποχή που έκλεισε το παγκόσμιο πλέγμα του Φωτός στους Δελφούς (394 μ.Χ.) κατόπιν εντολής του αυτοκράτορα Θεοδόσιου του πρώτου. Το σκοτεινό πλέγμα καταστράφηκε και άνοιξαν ξανά η φωτεινή δίνη και το παγκόσμιο πλέγμα του Φωτός στους Δελφούς, έτσι ώστε η αλήθεια του Θεού να μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.


83. 18-08-17: Οι σκοτεινές συνδέσεις μεταξύ των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος και της Γης αποκόπηκαν και εξουδετερώθηκαν όλες οι οντότητές τους. Κάθε πλανήτης συνδεόταν με μια περιοχή ή ένα έθνος στη Γη, ως εξής:

A.Ο Άρης με τις ΗΠΑ

β. Ο Κρόνος με το Ισραήλ

γ. Ο Πλούτωνας με τη Γερμανία

δ. Η Aράκουλα1 με την Αραβική Χερσόνησο και τη Βόρεια και Κεντρική Αφρική

ε. Η Αφροδίτη με τη Γαλλία

στ. Ο Ερμής με το Βατικανό

ζ. Ο Κένταυρος με το Ηνωμένο Βασίλειο

η. Ο Ποσειδώνας με τη Νότια Αφρική και την Ινδία

θ. Ο Ουρανός με τα υπόλοιπα ισλαμικά κράτη

ι. Ο Δίας με το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες

κ. Η Λίλιθ με την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων σκοτεινών οντοτήτων ήταν 21 x (10 στη δύναμη του 5.000).


84. 19-08-17: Εξοντώθηκαν 20 ισχυροί εξωγήινοι που περιλάμβαναν τον Πατέρα θεό, τη Μητέρα θεά, τη Γαία, τη Σοφία κ.λπ. Είχαν τρισεκατομμύρια εξωγήινους βοηθούς. Το επίπεδο του πιο ισχυρού, του Πατέρα θεού, ήταν -2 εκατομμύρια, ενώ το χαμηλότερο επίπεδο ήταν -500.000.

Την ίδια ημέρα, 50 πανίσχυροι εξωγήινοι (επίπεδο -3 εκατομμύρια) που ζούσαν στη Γη αφανίστηκαν μαζί με τις μηχανές τους. Είχαν στη διάθεσή τους 2.000 μηχανήματα και 200 μηχανές-αράχνη που επηρέαζαν όλη την ανθρωπότητα.

- Σκοτώθηκαν οι υπόλοιποι νεφελίμ της Γης (το υψηλότερο επίπεδο ήταν -1 εκατομμύριο).

-Τέλος, σκοτώθηκαν οι έκπτωτοι Ελοχίμ. Οι ψυχές που είχαν σκλαβώσει ελευθερώθηκαν και οδηγήθηκαν στο Φως. Το επίπεδο του ισχυρότερου, που ήταν ο αρχηγός τους, ο Ραχβέλ Σεμιεζά, ήταν -5 εκατομμύρια ενώ του λιγότερο ισχυρού -3 εκατομμύρια.


85. 20-08-17: Ο βασιλιάς ET (επίπεδο -9 εκατομμύρια) και άλλοι 11 σούπερ δυνατοί εξωγήινοι (επίπεδο -5 εκατομμύρια) και οι τελευταίοι ισχυροί νεφελίμ τη Γης αφανίστηκαν σε 3 φάσεις. Οι μηχανές του Βασιλιά ET (συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων κατασκευής σύννεφων) καταστράφηκαν.


86. 21-08-17: Εξολοθρεύτηκαν οι 161 θεοί των Aνουννάκι (Marduk, Anu, Enlil, Enki, Gibil, Nergal, Inanna, Ninurta, Tiamat, Ki, Namtila, Tutu, Sar-azaga, Mu-azaraga κλπ). Το επίπεδο του ηγέτη τους (Marduk) ήταν -15 εκατομμύρια, ενώ το μέσο επίπεδο των υπόλοιπων ήταν -10 εκατομμύρια.

-Όλοι οι έκπτωτοι άγγελοι εξοντώθηκαν και οδηγήθηκαν στο Φως.

-Έσπασαν 120.000 μηχανές.

- Καταστράφηκαν ο πλανήτης X και το γιγαντιαίο διαστημόπλοιο που είχει προγραμματιστεί να συγκρουστεί με τη Γη. Έσπασε η πυξίδα με τροχιά 33 γήινων ημερών που επρόκειτο να προκαλέσει τη σύγκρουση.

-Έσπασαν όλες οι συμφωνίες και τα σκοτεινά τελετουργικά σε επίπεδο ανθρωπότητας.

-Τρία πολεμικά επεισόδια αποφεύχθηκαν, μεταξύ των οποίων εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ.

-Σκοτώθηκε ο αρχαίος θεός του αίματος ο Shezmu, με επίπεδο ψυχής -27 εκατομμύρια. Χάρη στα τελετουργικά αίματος που του αφιερώνονταν, η ομάδα αίματος των Ελ (Β) άλλαζε με μεταγγίσεις οποιασδήποτε ποσότητας αίματος από κόκκινους (Α ή Ο). Το σχέδιο ήταν να εξαλειφθούν αργά αλλά σταθερά όλοι οι Eλ. Αυτό έδινε στους εξωγήινους και νεφελίμ επίσης το δικαίωμα να εναρκώνονται στη Γη. Εκτελέστηκε ένα φωτεινό τελετουργικό  για να αντιστρέψει αυτή τη διαδικασία και να καθαρίσει το αίμα των Eλ από τη σκοτεινή επιρροή.

 

87. 22-08-17: Καθαρίστηκαν όλες οι σκοτεινές οντότητες με υπερδυνάμεις που βρίσκονταν στη Γη. Προέρχονταν από ένα αρχαίο φωτεινό αλλά αντιστραμμένο τελετουργικό που πραγματοποιήθηκε στον Όλυμπο αφού ξεγελάστηκε ο Δίας. Επέτρεψε την παρουσία ενσαρκωμένων σκοτεινών δυνάμεων (εξωγήινων, νεφελίμ, σαυροειδών) στη Γη υπό ορισμένες προϋποθέσεις που το Συμβούλιο ενέκρινε. Έσπασαν όλα, το τελετουργικό, τα μηχανήματα (800 εκατομμύρια) και οι σκοτεινοί κρύσταλλοι που θάφτηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου. Η έδρα τεχνητής νοημοσύνης των εξωγήινων στη Γη ήταν ένα τεράστιο μαύρο κρανίο που αιωρείτο πάνω από τη Γη. Έμοιαζε με τη μάσκα του Darth Vader (από τον Πόλεμο των άστρων). Είχαν μονάδες στον πυθμένα των ωκεανών, δίκτυα επιτήρησης στις υψηλότερες βουνοκορφές και μια υπόγεια φωλιά όπου αναπαράγονταν νεφελίμ και ερπετοειδείς. Είχαν επίσης μια σκοτεινή πυραμίδα πάνω από τη Γη, από την οποία πέρναγε κάθε ανθρώπινη ψυχή που ενσαρκωνόταν και γεννιόταν με συμφωνίες. Όλα έγιναν κομμάτια και οι ψυχές που είχαν σκλαβωθεί ελευθερώθηκαν.

-Έσπασε το μυστικό τελετουργικό αίματος που εκτελέστηκε στην αρχαιότητα για να μετατραπεί η ομάδα αίματος των Eλ (Β) σε εξωγήινη (A) ή Ραν (O). Όλοι οι Eλ των οποίων το αίμα είχε αλλαχθεί θα ανακτήσουν τη σωστή ομάδα, τη Β. Η παρουσία των ενσαρκωμένων σκοτεινών όντων στη Γη είναι πλέον απαγορευμένη και εκείνοι που ήταν εδώ αφαιρέθηκαν. Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 28 x (10 στη δύναμη του 1000).

Αυτοί ήταν οι ισχυρότεροι με τα επίπεδά τους:

Α.111 εξωγήινοι φρουροί (-25 εκατομμύρια ο καθένας)

Β.11 εξωγήινοι αρχηγοί-φρουροί  (-23 εκατομμύρια ο καθένας)

C.111  φρουροί των νεφελίμ (ο ισχυρότερος ήταν στα - 15 εκατομμύρια)

Δ.111 σαυροειδείς (-15 εκατομμύρια ο καθένας) και πολλοί υπηρέτες χαμηλότερου επιπέδου

E.Η μεγάλη μητέρα θεά https://upload.wikimedia.org/wikipedia/mk/3/3a/Bozicamajka.jpg (-15 εκατομμύρια)

στ.1111 φρουροί νεφελίμ και η φωλιά όπου αναπαράγονταν (-10 εκατομμύρια ο καθένας)

ζ. 1111 ερπετοειδείς φρουροί και η φωλιά επώασής τους (-2 έως -3 εκατομμύρια ο καθένας)

H.11 εξωγήινοι φρουροί (-23 εκατομμύρια ο καθένας)

θ. 111 εξωγήινοι φρουροί (- 25 εκατομμύρια ο καθένας)

ι.1111 ερπετοειδείς φρουροί (-2 - 3 εκατομμύρια ο καθένας)


88. 23-08-17: Υπήρχε ένας σκοτεινός σιδερένιος τροχός γύρω από τη Γη ο οποίος δημιουργούσε κόκκινους, αναπαράγοντας έτσι σκοτεινούς ανθρώπους στη Γη. Τον έκτισαν οι εξωγήινοι και οι νεφελίμ. Υπήρχε επίσης ένας μαύρος θόλος πάνω από τη Γη. Στο κέντρο του βρισκόταν μια μεγάλη πηγή σκοτεινής ενέργειας και υγρών που εκτοξεύονταν μέσα από μια πύλη στο βόρειο πόλο. Αυτοί οι εξωγήινοι είχαν 3 κύριες έδρες στη Γη. Εκτόξευαν σκοτεινές ακτίνες σε ολόκληρο τον πλανήτη από μια πύλη σε μια άλλη σκοτεινή πυραμίδα. Κάθε ανθρώπινη ψυχή που ενσαρκωνόταν πέρναγε από αυτή την πυραμίδα και γεννιόταν με συμφωνίες.

-Στο Hayu Marca του Περού, υπήρχε μια αποικία νεφελίμ ενός τρισεκατομμυρίου που έκανε σκοτεινά τελετουργικά. Διαλύθηκε πλήρως και η πύλη σφραγίστηκε.

Τον τροχό, τις τελετουργίες, τα μηχανήματα (1 δισεκατομμύριο) και τα δίκτυα τα διέλυσε η δίνη Φωτός. Όλοι οι εξωγήινοι, οι φρουροί, τα στρατεύματα και η αποικία Νεφελίμ εξοντώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του θεού τους που καθόταν στο θρόνο του (επίπεδο ψυχής -33 εκατομμύρια).

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων έφτανε τη δύναμη του 2.800.

-Εξουδετερώθηκε η σκοτεινή δραστηριότητα των ιθαγενών φυλών της Αμερικής μαζί με τις οντότητες και τον αρχηγό τους (επίπεδο -20 εκατομμύρια).


89. 24-08-17: Ανακαλύφθηκαν κι άλλοι εξωγήινοι και νεφελίμ προερχόμενοι από παράλληλα σύμπαντα. Ο πιο ισχυρός εξωγήινος ήταν στο επίπεδο ψυχής -185 εκατομμύρια και ο ισχυρότερος νεφελίμ  στα - 88 εκατομμύρια. Οδηγήθηκαν όλοι στο Φως με τη δίνη Φωτός. Ο αριθμός των εξωγήινων που εξοντώθηκαν ήταν -28x (10 στη δύναμη του 5 800).


90. 25-08-17: Ένας πολύ ισχυρός δαίμονας έκλεβε ψυχές από έγκυες γυναίκες και ζώα. Ζούσε στη Γκίζα, μέσα στη Σφίγγα. Το επίπεδό του ήταν -28 εκατομμύρια. Ο αριθμός των κλεμμένων ψυχών έφθανε τη δύναμη του 43. Ο δαίμονας σκοτώθηκε και όλες οι ψυχές απελευθερώθηκαν και στάλθηκαν στο Φως.

-7 σούπερ δυνατοί νεφελίμ είχαν τον απόλυτο παγκόσμιο έλεγχο με συμφωνίες και τελετουργίες, μετατρέποντας ανθρώπους, επιχειρήσεις, έθνη, κ.λπ., σε κόκκινους. Τα επίπεδά τους κυμαίνονταν από -100 εκατομμύρια έως -160 εκατομμύρια. Τούς βοηθούσαν 7 πανίσχυροι δράκοι στην Κίνα. Το επίπεδό τους ήταν -220 εκατομμύρια. Όλοι αυτοί μαζί με τους εξωγήινους βοηθούς τους εξαλείφθηκαν. Έφθαναν έναν αριθμό στη δύναμη του 181.


91. 26-08-17: Εξοντώθηκαν το αστρικό σύστημα Messier 106, οι 8 γιγαντιαίοι  ερπετοειδείς που είχαν διακτινιστεί στη Γη και οι 8 σειρήνες (από την αρχαιότητα). Το αστρικό σύστημα Messier συνδεόταν με τη Γαλλία και τον πρόεδρό της. Ένας από τους ερπετοειδείς είχε πάει στη Θεσσαλονίκη, στο Λευκό Πύργο, ο οποίος ήταν εξωγήινος πομπός. Το κοντάρι του ήταν μια κεραία που εξέπεμπε σπινθήρες που άνοιγαν πύλες. Στη βάση του πύργου υπήρχε μια αρχαία μηχανή που επέτρεπε στις οντότητες να εισέρχονται. Έσπασαν όλα τα μηχανήματα, σφραγίστηκαν οι πύλες και οι οντότητες σκοτώθηκαν. Ο αριθμός τους ήταν 16 x (10 στη δύναμη 48).

Το επίπεδο των 8 γιγάντιων ερπετοειδών από το Messier 106 ήταν -8 εκατομμύρια και αυτό των σειρήνων -3 εκατομμύρια.

-Σφραγίστηκαν όλα τα μέρη στη Γη όπου υπήρχαν εξωγήινες πύλες, όπως το Hayu Marca, και οι οντότητες σκοτώθηκαν.


92. 27-08-17: Όλοι οι αρχαίοι εξωγήινοι θεοί της Ινδίας, οι Αζτέκοι, των  Ίνκας,  Μάγιας και των υπόλοιπων ιθαγενών πολιτισμών εξοντώθηκαν. Το μέσο επίπεδό τους ήταν -15 εκατομμύρια και το υψηλότερο επίπεδο -18 εκατομμύρια.

-Γύρω στις 900-1000 σκοτεινές οντότητες μέγιστου επιπέδου -3 δισεκατομμυρίων ήρθαν από ένα παράλληλο σύμπαν χάρη στη συμφωνία του ανθρώπινου παράλληλου του Ποσειδώνα (και Πριγκίπισσας του σκότους της Ευρώπη) με τους μασόνους. Είχαν ένα κατασκοπευτικό μπαλόνι πάνω από τη Γη. Εξοντώθηκαν όλοι, τα μηχανήματά τους έσπασαν και οι πύλες σφραγίστηκαν. Ο αριθμός του εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν στη σύναμη του 2800.


93. 28-08-17: Έφυγαν τα 77 σκοτεινά αστρικά συστήματα του Δαλάι Λάμα. Είχαν μια σκοτεινή αλυσίδα που τούς έδινε την κυριαρχία πάνω στη Γη και το δικαίωμα να αναστρέψουν τη χιλιετία του Φωτός. Ο Δαλάι Λάμα σκοτώθηκε (ο εξωγήινος μέσα του). Το επίπεδό του ήταν -2 εκατομμύρια. Η σκοτεινή πύλη πάνω από το Θιβέτ σφραγίστηκε και το γιγάντιο εκκολαπτήριο σαυροειδών καταστράφηκε. Οι εξωγήινοι είχαν ένα σκοτεινό Συμβούλιο σε φυσικό επίπεδο σε σχήμα δίσκου πάνω από τη Γη, το οποίο επίσης διαλύθηκε.

 

94. 30-08-17: Καταστράφηκε ένα άλλο μηχάνημα που επηρέαζε  αρνητικά τον καιρό και τη μνήμη των πολεμιστών του Φωτός. Ήταν συνδεδεμένο με ένα εξωγήινο κοράκι με 3 μάτια που ζούσε στη νοτιοανατολική Γερμανία. Το επίπεδό του ήταν -3 εκατομμύρια. Προέβλεπε την επόμενη κίνηση των πολεμιστών και την εξουδετέρωνε με τη βοήθεια των 18 αρχηγών νεφελίμ, των 18 εξωγήινων αρχηγών και των τελετουργικών τους. Τα επίπεδα αυτών των οντοτήτων ήταν από -3 έως -4 εκατομμύρια η κάθε μια. Όλεσ εκαλείφθηκαν. Βρέθηκαν και τα εξής μηχανήματα:

-3 σκοτεινοί δορυφόροι πάνω από τη Γη και μια σειριακή σύνδεση για επιτήρηση και επιβολή αρνητικών συχνοτήτων στην ανθρωπότητα.

-Ένα σκοτεινό φεγγάρι που φτιάχτηκε για την επιτήρηση των πολεμιστών του Φωτός και για να μπλοκάρει τη ζωή τους με κάθε τρόπο.

-Ένας ειδικός μηχανισμός στην Ουάσιγκτον DC που ενεργοποιούσε υποβρύχιες πυραμίδες δημιουργώντας σεισμούς και άλλες ενεργειακές διαταραχές.

-18 δισεκατομμύρια μηχανήματα όλων των ειδών, πάνω και κάτω από τη Γη. Ένα ειδικό σύστημα καθρεφτών γύρω από τους ανθρώπους που τούς εμπόδισε να δουν την αλήθεια.

- Ένα άστρο νεφελίμ έξω από τον γαλαξία μας που έστελνε τη συχνότητά του και την υποστήριξή του στους νεφελίμ της Γης και δημιουργούσε προβλήματα στους πολεμιστές.

- Ένα σκοτεινό διάφραγμα πάνω από τη Γη που μπλόκαρε και εξέτρεπε τις συχνότητες του Φωτός από τους ανθρώπους.

-Μια μαύρη τρύπα πάνω από τη Γη που απορρφούσε τις προσπάθειες των πολεμιστών και σταμάταγε τη Χιλιετία του Φωτός.

- Επτά εξωγήινα κέντρα όπου σχεδιάζονταν μηχανές και δημιουργόντοουσαν αστρικά εμπόδια για τους  πολεμιστές.

- Ένα σκοτεινό δίχτυ στις υψηλότερες βουνοκορυφές που εμπόδιζαν τις συχνότητες του Φωτός να έρχονται στη Γη.

-Ένα τηλεσκοπικό μηχάνημα-αράχνη τοποθετημένο σε όλους τους ανθρώπους που δημιουργούσε σκοτεινές δίνες και συχνότητες γύρω τους.

-Μια μασονική πύλη ρεζέρβα σε σχήμα πυραμίδας στη Ουάσιγκτον.

-4 νέες Κιβωτοί της διαθήκης.

-Εργοστάσια, εργαστήρια, αποθήκες, προσωπικά μηχανήματα και μηχανές-αράχνη επί της Γης. Ο αριθμός τους ανερχόταν σε 1 δις. Το κύριο εργοστάσιο που συνέδεε τα πάντα ήταν στον Βόρειο Πόλο.

-7 μέγα δομές που έλεγχαν τους ανθρώπους.

α. Μια πύλη κοντά στον καθένα μας μέσω της οποίας μπορούσαν να έρχονται οι σκοτεινές δυνάμεις, να επιτίθονται και να φεύγουν κατά βούληση.

β. Ένας απορροφητήρας ενέργειας. Η ενέργεια αποστελλόταν σε άλλους πλανήτες.

γ. Ένας μηχανισμός ελέγχου του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και όλων των αισθήσεων.

δ.Μια συσκευή που έλεγχε το αίμα και το DNA.

ε. Ένα σύστημα δηλητηρίασης και τοξικότητας που προκαλούσε συνεχές άγχος στους ανθρώπους.

στ. Μια συσκευή που διοχέτευε σκοτεινές επιθυμίες στον κόσμο και χειραγωγούσε τη σεξουαλική επιθυμία του.

ζ. Ένα μηχάνημα για το συστηματικό αποκλεισμό των φωτεινών συχνοτήτων.

- Ένα κεντρικό εκκολαπτήριο νεφελίμ κάτω από τον Βόρειο Πόλο.

- Ένα ολόκληρο δίκτυο μπαλονιών στην Ιονόσφαιρα που διοχέτευε ενέργεια σε σκοτεινούς σκοπούς.

-Μια τεράστια πυραμίδα σε όλο τον κόσμο που δημιουργούσε ενέργεια για σκοτεινούς σκοπούς και την εξάπλωνε.

-Μια αστραφτερή σφαίρα που αποτελείτο από σκούρους κρυστάλλους που εμπεριείχε ολόκληρη τη Γη. Παρεμπόδιζε τις συχνότητες του Φωτός.

-Μια μεγάλη μηχανή διπλού στροβιλισμού που δημιουργούσε σκοτεινές δίνες στη Γη.

-Tο Φρούριο της νύχτας: Ένα μεγάλο σκοτεινό φρούριο σε όλη τη Γη που έδινε προστασία και ενέργεια σε όλους τους εξωγήινους που ζουν εδώ.

-Το Μεγάλο Τείχος: Ένα τείχος κτισμένο γύρω από την περίμετρο της Γης που προστάτευε όλους τους εξωγήινους που ζουν εδώ, ενισχύοντας τη συχνότητά τους και παρέχοντάς τους κάλυψη για τις δραστηριότητές τους.

-Οι κρυφές μυστικές εταιρίες για τους οφθαλμούς και την αύρα.

-Μια μεγάλη σφαίρα πάνω από τη Γη που ενίσχυε, έκρυβε και προστάτευε ό,τι σκοτεινό υπήρχε πάνω της. Ήταν το κεντρικό αρχηγείο, το οποίο συνδεόταν με όλα τα παραρτήματα, 111, του πλανήτη μας. Είχαν πρόσθετα συστήματα συνδεδεμένα με τη σφαίρα για τον έλεγχο των χρημμάτων, των κοινωνικών προτύπων κ.λπ.

- Οι υπόγειες μασονικές στοές.

Όλα καταρρίφθηκαν.

Οι ακόλουθες οντότητες σκοτώθηκαν:

Α.Οι ερπετοειδείς εξωγήινοι Νaga. Οι θεοί τους ήταν στο επίπεδο -7 με -8 εκατομμύρια.

https://www.youtube.com/watch?v=St3X4D1ERO8

β. Ο λευκός θεός ΕΤ, -15 εκατομμύρια.

https://www.youtube.com/watch?v=XCaE8LELfNU

γ. Οι θεοί της Εδέμ, - 20 εκατομμύρια.

Δ.Οι υπόλοιποι θεοί και θεές των παγανιστών παγκοσμίως, - 15 εκατομμύρια.

ε. Οι ερπετοειδείς θεοί των της Άλφα Δρακονίας, - 25 εκατομμύρια.

https://www.youtube.com/watch?v=qY_7HCOkK1I

στ.Οι Εξωτερικοί θεοί

https://www.youtube.com/watch?v=Cz922mS7pag

ζ.Οι θεοί των Βαλκανίων:

- Lle, - 30 εκατομμύρια.

- Θεά Μα, - 30 εκατομμύρια

- Και όλοι οι άλλοι θεοί από αυτή την περιοχή

Θ. Ο Έρως, που έγινε  σκοτεινή οντότητα, -15 000.

Ι.Οι υπόλοιποι θεοί δράκοι και ερπετοειδείς της αρχαίας μυθολογίας

https://www.youtube.com/watch?v=ygQlzbwRh7M

κ.Η εξωγήινη οντότητα Το δέντρο που μιλάει, - 45 εκατομμύρια.

λ.Η εξωγήινη Βασίλισσα της νύχτας, - 55 εκατομμύρια.

μ.Η Νυχτερινή Βάρδια: 111 εξωγήινοι που προστάτευαν τη Βασίλισσα της νύχτας, - 35 εκατομμύρια η κάθε μιά.

ν.Ο Κύριος Διοικητής της Νυχτερινής βάρδιας, - 45 εκατομμύρια.

Ξ.Οι οντότητες που φύλαγαν τη σκοτεινή σφαίρα:

-1111 εξωγήινοι φρουροί, - 30 εκατομμύρια ο καθένας.

- 1111 φύλακες νεφελίμ, - 30 εκατομμύρια ο καθένας.

- 1111 ερπετοειδείς φύλακες, - 30 εκατομμύρια ο καθένας.

- Οι φρουροί σε όλα τα κεντρικά παραρτήματα, 333 x 3 (εξωγήινοι, ερπετοειδείς, νεφελίμ), επίπεδα - 3 έως 4 εκατομμύρια.

-Εξοντώθηκαν οι αρχαίοι θεοί (εξωγήινοι / ερπετοειδείς και νεφελίμ) της Ιαπωνίας, Ταϊλάνδης, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Ατλαντίδας.

-Έφυγαν απ τη μέση οι σκοτεινοί υπηρέτες όλων των οντοτήτων που αναφέρθηκαν άνωθεν επί της Γης, στο ηλιακό μας σύστημα, στο σύμπαν μας και όλα τα παράλληλα σύμπαντα.

Ο αριθμός των εξοντωμένων οντοτήτων έφτασε τη δύναμη του 61.


95. 31-08-17: Αναχαιτήθηκαν τα σχέδια για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στις 09/02. Τα είχε βάλει σε εφαρμογή ο ανώτερος εαυτός του Αντίχριστου. Η εξής σκοτεινή υποδομή καταστράφηκε:

-Ένας τεχνητός σκοτεινός ήλιος με μηχανήματα.

- Ένας συλλέκτης ενέργειας με δοχείο.

-Μια σκοτεινή πυραμίδα στη Γη.

-Ένας μηχανισμός που έκλεβε γλώσσες.

-Μια μηχανή που άλλαζε τον καιρό. Το έκανε με το συγχρονισμό της λευκής ενέργειας της ανθρωπότητας (της γενικής υποσυνείδητης αντίληψης) για σκοτεινούς σκοπούς, κλέβοντας γλώσσες.

-11 ειδικά μηχανήματα λέιζερ για τον έλεγχο του καιρού.

-1200 ειδικές μηχανές σε όλο τον κόσμο που λειτουργούσαν και άνοιγαν πύλες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

-18200 μηχανές παγκοσμίως.

- Σφραγίστηκαν μια μεγάλη πύλη στο βόρειο πόλο για την εισβολή σκοτεινής στρατιάς και άλλα 18 δισεκατομμύρια ανοιχτές σκοτεινές πύλες.

Οι εξής οντότητες σκοτώθηκαν:

- Οι εξωγήινοι, ερπετοειδείς και νεφιλιμικοί θεοί της Λεμουρίας, Πολυνησίας και Μικρονησίας.

-Η Σκιά που τύλιγε τη Γη. Η Σκιά ήταν για τον Μη Όντα το αντίστοιχο του Αγίου Πνεύματος  για τον Όντα (το Δημιουργό).

-Ο ανώτερος εαυτός του Αντίχριστου. Το επίπεδό του ήταν -250 δισεκατομμύρια. Το επίπεδό του μετά την εφαρμογή των 8 νέων μηχανών που κατασκευάστηκαν για το σκοπό αυτό και πριν από τη σώμα με σώμα μάχη με το παράλληλο του Δία ήταν -72 δισεκατομμύρια. Ο ανώτερος εαυτός του Αντίχριστου ήταν ο γιος του Πρίγκιπα του Σκότους στην Ευρώπη, ο οποίος μετά το θάνατό του ζήτησε να γίνει ο πνευματικός γιος του πατέρα του και να έχει ως δικό του πνευματικό του γιο το βασιλιά του κόσμου, τον Αντίχριστο.

-Μια στρατιά στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Ο αριθμός των εξωγήινων που εμπλέκονταν εκεί ήταν 18x (10 στη δύναμη του 41).

-Όλες οι συμφωνίες σε επίπεδο ανθρωπότητας και οι συμφωνίες και τα τελετουργικά της για την άφιξη του αρχηγού της παγκόσμιας συμφωνίας λύθηκαν.

-Η Γη σφραγίστηκε από τα παράλληλα σύμπαντα και δεν μπορούν να γίνουν άλλες παρεμβολές, ούτε καν μέσω συμφωνιών.

-Η σφραγίδα του Φωτός μπήκε στη Γη.

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 18 x 10 (στη δύναμη του 500).


96. 01-09-17: Ο Μη Ον, η ισοδύναμη αλλά αντίθετη προς τον Θεό οντότητα εξοντώθηκε. Τα ακόλουθα όπλα δόθηκαν στον ανθρώπινο παραλληλο του Μη Όντα που τον τερμάτισε:

α. Ένα σπαθί σε σχήμα σταυρού

β. Οι 7 λάμπες της Αποκάλυψης

γ. Οι 7 σφραγίδες (μία για κάθε μία από τις 7 ημέρες της Δημιουργίας)

δ.Οι 7 σάλπιγγες της Αποκάλυψης

ε. Μια φωτεινή ασπίδα για να αναχαιτεί τις επιθέσεις του Μη Όντα.

Στ.Τα 8 μηχανήματα που επινοήθηκαν για να τερματίσουν τον ανώτερο εαυτό του Αντιχρίστου αναβαθμίστηκαν.

Η μάχη:

α. Τοποθετήθηκαν φωτεινά ολογράμματα γύρω από τον Μη Όντα.

β. Διοχετεύτηκαν οι συχνότητες Φωτός από την αρχή της Δημιουργίας δια μέσου των 7 σαλπιγγών.

Γ.Επιτέθηκαν οι 7 Καβαλλάρηδες της Αποκάλυψης.

Δ. Εκτοξεύτηκαν οι πηγές  αγιασμού από τη Δημιουργία στον Μη Όντα.

ε. Οι 7 φωτεινές συχνότητες των σαλπιγγών επιβράδυναν την επίθεση του Μη Όντα.

στ. Οι 7 Λάμπες εξάπλωσαν τη φωτιά του Θεού και περιόρισαν τις κινήσεις του Μη Όντα.

ζ. Ο φωτεινός παράλληλος του Μη Όντα αλυσόδεσε τον Μη Όντα στον Όλυμπο και τον σκότωσε με το σταυρωτό ξίφος και τα χέρια του. Ο Μη Ον είναι πλέον ιστορία σε όλα τα σύμπαντα, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της χιλιετίας του Φωτός. Το επίπεδό του ήταν 666 δισεκατομμύρια.

Όλοι οι φρουροί, υπηρέτες, κλπ., σκοτώθηκαν. Ο αριθμός τους ήταν 15 x 10 (στη δύναμη των 18 δισεκατομμυρίων).

Μετά από αυτή τη μάχη και τη νίκη του Φωτός αποκτήθηκε το δικαίωμα να παραταθεί η χιλιετία του Φωτός.

Ο Μη Ον ήταν ο Πρίγκιπας του Σκότους της Ευρώπης ο οποίος μετά το θάνατό του ζήτησε να γίνει ίσος αλλά αντίθετος του Θεού, να επιστρέψει στην αρχή της Δημιουργίας και να καταστρέψει τα πάντα που θα δημιουργούσε ο Θεός. Αυτό το έκανε από θυμό που ο Θεός επέτρεψε να πεθάνει και για να πάρει εκδίκηση από τον Δημιουργό. Μιλάμε δηλαδή για πραγματικό κακό εδώ, πολύ χειρότερο από την εξέγερση του Σάμαελ προς τον Θεό.

Η Ελλάδα και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς απελευθερώθηκαν και άρχισαν να προετοιμάζονται για την εποχή της βασιλείας του Φωτός.

-Το σκοτεινό σύμβολο γιν-γιαν έσπασε και η Φωτεινή πλευρά απελευθερώθηκε.


97. 02-09-17: Καινούργιοι εξωγήινοι και νεφελίμ έκαναν ξαφνική επίθεση στη Γη. Έστειλαν 28 μητρικά σκάφη και άλλα 28 διαστημικά σκάφη τόσο μεγάλα όσο η Γη και ήταν έτοιμα να επιτεθούν στη Γη. Εξαλείφθηκαν όλα με τους εξωγήινους κώδικες. Οι στόλοι τους ήταν 3 εκατομμύρια και ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων 82 x 10 (στη δύναμη του 10.000).

- Έσπασαν όλες οι μηχανές (παγκόσμιες και προσωπικές), αποθήκες, εργοστάσια, εγκαταστάσεις ελέγχου του νου και όλες οι άλλες εγκαταστάσεις ελέγχου, μονάδες επιτήρησης, υπόγειες εγκαταστάσεις, ενεργειακοί αντιδραστήρες και κέντρα αξιοποίησης ενέργειας, βάσεις δεδομένων κ.λπ.

-Όλοι οι φυλακισμένοι άνθρωποι και οι σκλαβωμένες ψυχές των ανθρώπων και των ζώων απελευθερώθηκαν.

-Εξαλείφθηκαν ένα κύριο κέντρο σχεδιασμού των νεφελίμ στο βόρειο πόλο και πάνω από 18 δισεκατομμύρια εκκολαπτήρια σε όλο τον κόσμο. Οι νεφελίμ έμεναν σε 2 εκατομμύρια μέρη πάνω και μέσα στη Γη.

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων οντοτήτων ήταν 300 x (10 στη δύναμη του 50.000).


98. 03-09-17: Υπήρξε δεύτερο κύμα από ξαφνικές επιθέσεις εξωγήινων. Ένα εκατομμύριο πλατφόρμες (όμοιες με τις προηγούμενες) και όλα τα αστρικά συστήματα πίσω από αυτές καταστράφηκαν. Συνεργάζονταν με εξωγήινους και  νεφελίμ που ζούσαν υπόγεια. Αυτοί οι νεφελίμ είχαν 1 τρισεκατομμύριο εκκολαπτήρια. Ο αριθμός των εξοντωμένων νεφελίμ ήταν 500 x (10 στη δύναμη του 8000) και αυτός των εξωγήινων 50 x (10 στη δύναμη του 18.000).

- Πολλοί νεφελίμ ζούσαν σε υπονόμους και χώρους όπου υπήρχε ορυκτό πυριτίου.

-Οι εξωγήινοι είχαν:

-28 εκατομμύρια υπόγειες εγκαταστάσεις πειραμάτων.

-50 δισεκατομμύρια ειδικές μηχανές για να σβύνουν τη μνήμη όλων των ανθρώπων και να τούς βάζουν ψευδείς αναμνήσεις .

-Ένα πολύ ισχυρό δίκτυο 380 δορυφόρων που επηρέαζαν τους ανθρώπους από τον ουρανό με διάφορους τρόπους.

-35 δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις ανθρώπινου προγραμματισμού σε όλη τη Γη, συνδεδεμένες με την τηλεόραση, το διαδίκτυο, τα κινητά, κλπ.

-1000 δίκτυα (μαζί με υποδομή υποστήριξης) πάνω από τη Γη που ενίσχυαν τις εξωγήινες συχνότητες και έκρυβαν την πραγματική τους φύση.

-11 ελλειπτικές σφαίρες με σκοτεινούς κρυστάλλους τοποθετημένες γύρω από κάθε άνθρωπο (εμπόδιζαν τις συχνότητες του Φωτός και την επικοινωνία μαζί του και επέβαλλαν σκοτεινές συχνότητες).

-Ένα μηχάνημα συμφωνιών πάνω στον καθένα μας. Περιείχε 2 περιστρεφόμενα πενταγράμματα. Ένα από αυτά ήταν στα πόδια μας και το άλλο στο κεφάλι μας. Όλες οι συμφωνίες περνούσαν από αυτό το μηχάνημα. Είχε μια συσκευή που συγκέντρωνε πληροφορίες για όλες τις συμφωνίες από προηγούμενες ζωές και την παρούσα. Όσο περισσότερες συμφωνίες είχε κάποιος, τόσο γρηγορότερα περιστρέφονταν τα πενταγράμματα και τόσο περισσότερες σκοτεινές δυνάμεις προσέλκυε.

- Έναν μεταλλικό κύλινδρο στο διάφραγμα των ανθρώπων που εμπόδιζε την επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό τους.

- Ένα δίκτυο κυψελών που συνδέονταν με όλους τους ανθρώπους και που τούς έκαναν δεκτικούς στους σκοτεινούς κοινωνικούς κανόνες.

- Ένα παγκόσμιο σύστημα εκμετάλλευσης της οργονικής ενέργειας για τον έλεγχο του καιρού και των σεισμών.

-Τα Συμβούλια της Λευκής Αδελφότητας, της Μαύρης Αδελφότητας και της Αδελφότητας της Αλήθειας αφανίστηκαν και όλα τα σχέδια πολέμου που είχαν γίνει ακυρώθηκαν.

-Λύθηκε ένας γόρδιος δεσμός που είχαν βάλει οι μασόνοι και οι Ιλλουμινάτι στους πολεμιστές του Φωτός και μπήκε σ΄αυτούς.


99. 04-09-17: Έσπασαν τα εξής:

-Μηχανήματα για αυτούς τους σκοπούς:

α. Χειραγώγηση της υγείας

β. Μπλοκάρισμα της επικοινωνίας με το Φως

γ. Χειραγώγηση της σεξουαλικής δύναμης

δ. Χειραγώγηση της έλξης χρήματος

ε. Μείωση της εγκεφαλικής δραστηριότητας / σβύσιμο της μνήμης / έλεγχος του νου

στ. Συνειδητή και υποσυνείδητη επιρροή

g. Κοινωνική και άλλες μορφές κυριαρχίας

h. Χειραγώγηση της γνώσης

-3 τύποι παγκόσμιων δικτύων:

α.Έλεγχος του καιρού

b.Μπλοκάρισμα της επικοινωνίας με το Φως και δημιουργία καλύτερης πρόσβασης για τις σκοτεινές δυνάμεις

γ. Υποσυνείδητη επιρροή με διάφορους τρόπους.

Ο αριθμός των εξουδετερωμένων εξωγήινων ήταν 18 x (10 στη δύναμη του 28)


100. 05-09-17: Έσπασε σε όλα τα σύμπαντα το μασονικό τελετουργικό αίματος, σεξ και ανθρωποθυσιών από το 1266 για την αιώνια επιβίωση του Τεκτονισμού και την αέναη αντικατάσταση των εξωγήινων. Μια χωροχρονική βαλβίδα ήταν συνδεδεμένη με την ταχύτητα περιστροφής της Γης στον άξονα του βόρειου πόλου και ακολουθούσε την ημιτονοειδή κυκλική πορεία της Γης στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτή η βαλβίδα συνδυάστηκε με το τελετουργικό αίματος, σεξ και ανθρωποθυσιών στο οποίο συμμετείχαν 666 μάγοι, 666 σκοτεινοί παράλληλοι και 666 κόκκινοι υψηλού επιπέδου. Αυτό δημιουργούσε μαύρες τρύπες που απορροφούσαν ενέργεια και ανανέωναν διαρκώς τα σκοτεινά αστρικά συστήματα που υποστήριζαν τον Τεκτονισμό. Η βαλβίδα, οι μαύρες τρύπες και τα σκοτεινά αστρικά συστήματα καταστράφηκαν.

Το σκοτεινό μέγα κλειδί ασφαλείας που εξασφάλιζε ότι όλα τα σπασμένα τελετουργικά θα ξαναδημιουργούνταν έσπασε και παραδόθηκε στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η σκοτεινή δραστηριότητα του Τεκτονισμού και τα μέλη του θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο αριθμός των αφανισμένων σκοτεινών οντοτήτων ήταν 2 x (10 στη δύναμη του 180).

- Ο Σαμαέλ και η Λίλιθ σκοτώθηκαν.

- Καταστράφηκαν κι άλλες σκοτεινές υπόγειες βάσεις σε όλο τον κόσμο.

-Οι μυστικές υπηρεσίες εξουδετερώθηκαν.

-Ο αριθμός των εξοντωμένων σκοτεινών οντοτήτων που τις υποστήριζαν ήταν 12 x (10 στη δύναμη του 8).


101. 06-09-17: Οι 3 ιδρυτές της μασονίας το 1266 είχαν μια συσκευή που τους επέτρεπε να βλέπουν την επόμενη κίνηση των μελλοντικών φωτεινών παραλληλών τους (οι πολεμιστές του Φωτός τώρα) ώστε να παίρνουν αντίμετρα. Καταφέραν να τούς κάνουν να δουν το λάθος τους και να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους. Το ίδιο πράγμα έγινε για τον Μη Όντα και για όλα τα άλλα σκοτεινά ή φωτεινά πλάσματα.

Αυτή η πληροφορία και ενόραση καθώς και όλα τα τελετουργικά του Φωτός μπήκαν σε ένα πρόγραμμα και παραδόθηκαν στον Θεό πριν από την αρχή της Δημιουργίας, ώστε να τα τρέχει κάθε φορά που θα προκύπτει η ανάγκη. Από τώρα και στο εξής όλα τα σκοτεινά κλειδιά και τελετουργικά θα σπάνε πριν καν ξεκινήσουν. Ο Μη Ον κι οι παράλληλοί του δεν θα θέλουν ποτέ ξανά να γίνουν ο Μη Ον, ούτε κανείς άλλος. Αυτή ήταν η αρχαία αποστολή της ανθρωπότητας. Ο Θεός συμβολίζει την ελεύθερη βούληση, και γι αυτό δεν μπορούσε να μας το επιβάλει αυτό, έπρεπε να το κάνουμε με τη δική μας ελεύθερη βούληση και πρωτοβουλία, αφού κατανοήσουμε τις επιπτώσεις του να πάμε εναντίον Του και ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούσαμε να διορθώσουμε τη ζημιά για πάντα.


102. 07-09-17: Τέθηκε σε λειτουργία ένα συνεχές τελετουργικό που εξασφαλίζει όλοι οι άνθρωποι, τα ζώα και τα φυτά που πεθαίνουν με συμφωνία να έχουν την ευκαιρία να τη λύσουν και να πάνε στο Φως, μην αφήνοντας έτσι ψυχές στους μασόνους για να κλέψουν .

-Ένα άλλο φωτεινό τελετουργικό πραγματοποιήθηκε για να μπλοκάρει την αστρική όραση των 3 ιδρυτών της Μασονίας του 1266 του έργου των μελλοντικών τους παράλληλων πολεμιστών του Φωτός. Η μηχανή ταξιδιού στο χρόνο που είχαν έσπασε και οι εξοντωμένοι εξωγήινοι που τη χειρίζονταν και συνεργάζονταν ήταν 41 x (10 στη δύναμη του 61) σε αριθμό.

- Ανακαλύφθηκε μια βασική μηχανή που μπορούσε να αντιστρέψει τα πάντα και να επαναφέρει τη σκοτεινή κατάσταση στη Γη: Δύο μαγνητικά και χωροχρονικά πηνία-αντιστροφείς, ένα στον πυρήνα της Γης και άλλο που τη διαπερνούσε και επεκτεινόταν στο διάστημα. Επέβαλλε ένα πολεμικό και καταστροφικό μονοπάτι, πρώτα στη Γη και στη συνέχεια σε ολόκληρη τη Δημιουργία, μέσω τριγωνικών και αστεροειδών δεσμών με το ηλιακό μας σύστημα και τα κατεστραμμένα αστρικά συστήματα. Τα πηνία και ο ψεύτικος ανακλώμενος κόσμος που μέσω αυτών των πηλών εξυπηρετούσαν τη σκοτεινή πραγματικότητα κατέρρευσαν. Κάποια αστρικά συστήματα είχαν κάνει συμφωνία με τον Μη Όντα. Τούς έδινε προηγμένη τεχνολογία για την καταστροφή της Δημιουργίας και τούς υποσχόταν να τους βοηθήσει να ξεφύγουν σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο που έκτισαν οι σκοτεινοί έξω από τη Δημιουργία. Αυτός ο σκοτεινός κόσμος μείωνε τη συχνότητα των ανθρώπων. Καταστράφηκε, ενώ ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων ήταν 45 x (στη δύναμη του 49).

-Οι αρχάγγελοι έβαλαν τη σφραγίδα Φωτός σε ολόκληρο το σύμπαν.

-Σκοτώθηκε η Βασίλισσα του Χιονιού, με επίπεδο ψυχής -5 εκατομμύρια.

- Έσπασαν μηχανήματα δημιουργίας τυφώνων και άλλων φυσικών καταστροφών. Οι εξοντωμένοι εξωγήινοι ήταν 1 εκατομμύριο.

Τα παρακάτω ανακαλύφθηκαν και ισοπεδώθηκαν:

-Όλες οι συμφωνίες και τα σκοτεινά τελετουργικά του 1244 στη νότια Γαλλία και διαχρονικά.

-Ένας μηχανισμός σε σχήμα θόλου των Καθάριων στο Château de Montségur και σκοτεινοί κρύσταλλοι εκεί και σε άλλα μέρη.

-Διάφορα μηχανήματα που λειτουργούσαν παντού στη Γη μέσω αυτών των συνδέσμων.

-Η νέα συμφωνία που ο Γάλλος πρόεδρος προσπάθησε να κλείσει με την Ελλάδα για να αναβιώσει τα σκοτεινά σχέδια, χρησιμοποιώντας αυτές τις παλιές συμφωνίες και τον μηχανισμό του θόλου.

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 14 x (10 στη δύναμη του 11)

- Οι πυραύλοι Space-X και Falcon 9 X-37B και τα συνοδευτικά δίκτυα που χρησιμοποιούνταν για τη δημιουργία πολέμων.

-Όλοι οι τυφώνες υπό προετοιμασία αποσυντέθηκαν με ιονισμό Φωτός.


103. 08-09-17. Εκατόν ένας καρμικοί κόκκινοι της Πριγκίπισσας του Σκότους της Βόρειας Αμερικής μετατράπηκαν σε εναλλακτικές αλυσίδες DNA με σκοπό να εξοντώσουν τους Ελ καταστρέφοντας τα γονίδιά τους. Τούς υποστηρίζαν 111 αστρικά συστήματα που επιτέθηκαν στη Γη και καταστράφηκαν. Ο αριθμός τους ήταν 816 x (10 στη δύναμη 5 τρισεκατομμυρίων). Άλλα 7 δισεκατομμύρια οντότητες τούς βοηθούσαν και έπεσαν στη μάχη.

-Μια κρυμμένη μεγάλη σκοτεινή πυραμίδα εντοπίστηκε στη Γη με έναν κβαντικό υπολογιστή ως μάτι. Ο υπολογιστής είχε φτιάξει έναν κώδικα σκοτεινής πραγματικότητας. Είχε μια ειδική φυλή σκοτεινών φρουρών που ονομάζονταν "Isra-El". Σκοτώθηκαν και όλα τα μηχανήματα έσπασαν.

-Έσπασαν κι άλλες συμφωνίες για να γίνουν οι βιομηχανίες και οι εταιρείες σκοτεινές και εξαλείφθηκαν 100 εκατομμύρια οντότητες.


104. 09-09-17: Οι αλυσίδες του DNA ξέφυγαν από την τελευταία μάχη και πήγαν στον Ήλιο. Συνεργάστηκαν με τους τοπικούς εξωγήινους που είχαν  επίσης μηχανήματα, μεταξύ των οποίων μια μεγάλη μηχανή για τον χειρισμό του καιρού και για δημιουργία φυσικών καταστροφών. Συνεργάστηκαν επίσης με άλλους εξωγήινους που έβαλαν έναν αριθμό πλανητών σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη και άλλους πλανήτες. Καταστράφηκαν όλοι και ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 225 x (10 στη δύναμη 800 τρισεκατομμυρίων).

-Ένα άλλο σχέδιο που βρέθηκε (και έπεσε) για να φέρει τον όλεθρο στη Γη και να ανατρέψει τη χιλιετία ήταν η ανθρώπινη παράλληλη του Ποσειδώνα να γεννήσει τον Εφιάλτη (ο γιος του Ποσειδώνα) μέσω ενός συνδέσμου με τη μηχανή του θόλου στο Château de Montségur. Αυτός ο σύνδεσμος ήταν ένα ηλεκτρομαγνητικό τούνελ στην Ελλάδα (Νέα Μάκρη) με περαιτέρω συνδέσεις με τις ΗΠΑ.

-Οι συμπαντικοί εξωγήινοι κυβερνήτες και οι τελευταίοι κορυφαίοι βασιλείς νεφελίμ με υπερδύναμες εξουδετερώθηκαν και η ανώτερη τεχνολογία τους καταστράφηκε με τους κώδικες καταστροφής. Ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων που εργάστηκαν μαζί τους ήταν 18 x (10 στη δύναμη του 100).


105. 09-10-17: Ο ανθρώπινος παράλληλος του Δία απέκτησε το χαμένο σκήπτρο του. Έτσι έγινε:

Οι σκοτεινές δυνάμεις είχαν φτιάξει ένα συνδυασμό ασφαλείας συνδυάζοντας τοποθεσίες και αριθμούς (θα αναφέρω μόνο τις τοποθεσίες εδώ):

1ος συνδυασμός: Πύλη του Βρανδεμβούργου - Κοινοβούλιο του Βερολίνου - Λευκός Οίκος

2ος συνδυασμός: Sergels Torg (Στοκχόλμη) - Το Δημαρχείο του Άμστερνταμ

3ος συνδυασμός: 3 περιοχές στην Αθήνα, Σύνταγμα - Άγιος Δημήτριος - Νέα Σμύρνη

4ος συνδυασμός: Καναδάς - Μεξικό DF - Times Square

Ο συνδυασμός που αποκτήθηκε ξεκλείδωσε τον Ναό του Δία στην Αθήνα με τη βοήθεια των 7 αρχαγγέλων, των Ολυμπίων Ελ και του Πολέμαρχου του Θεού.

Το σκοτεινό κέντρο της Γης που βρισκόταν στην Αθήνα, στη γραμμή που συνδέει το Κοινοβούλιο με τον Παρθενώνα, κλειδώθηκε.

Κλειδώθηκαν οι δύο στρόβυλοι που οδηγούσαν στις 2 εναλλακτικές μήτρες που μπορούσαν να γεννήσουν τον Εφιάλτη.

Οι σκοτεινές οντότητες που εργάστηκαν σε αυτό το έργο και εξολοθρεύτηκαν ήταν 800 εκατομμύρια.

-111 κορυφαίοι ελευθεροτέκτονες (επίπεδο 99 της μασονίας) επιτέθηκαν στους πολεμιστές με ένα λείψανο που είχαν από το ναό του Σολομώντα. Η μηχανή διαλύθηκε, οι επιτιθέμενοι σταματήθηκαν και οι οντότητες που συνεργάστηκαν (18 εκατομμύρια) εξοντώθηκαν.

 

106. 11-09-17: Οι αλυσίδες DNA ξέφυγαν από τη μάχη στον Ήλιο και αποδείχθηκε ότι συνεργάζονταν με την εξωγήινη φυλή Isra-El. Αυτή η φυλή δεν προέρχονταν μόνο από έναν άλλο πλανήτη, αλλά από ένα άλλο σύμπαν. Το όνομα σημαίνει "Εξάλειψη των Ελ" και ο στόχος τους ήταν ακριβώς αυτός, να αφανήσουν τους ανθρώπους και θεούς Ελ, ώστε να καταλάβουν όλη τη Δημιουργία. Το σύμπαν από το οποίο προέρχονταν ονομαζόταν Σύμπαν της Αντιμετάθεσης. Η αντιμετώπισή τους ήταν αποστολή του Δία, αλλά εξαπατήθηκε και απέρριψε αυτό το κομμάτι της αποστολής του. Η μάχη πραγματοποιήθηκε λοιπόν στην εποχή μας και οι συμμετέχοντες δεν ήταν μόνο οι 12 Ολύμπιοι θεοί και ο Πολέμαρχος του Θεού αλλά και κάποιοι Eλ δεύτερης και τρίτης γενιάς. Η μάχη ονομάστηκε Μάχη των απαρχών του χρόνου (Time Inception Battle). Περιλάμβανε την καταστροφή του Σύμπαντος Αντιμετάθεσης και την εξάλειψη αυτών των πλασμάτων σε όλες τις διαστάσεις. Η μάχη:

α. Οι 7 αρχάγγελοι έδωσαν στους 13 (οι 12 Ολύμπιοι θεοί και ο Πολέμαρχος του Θεού) τους κώδικες αντιμετάθεσης για να μπουν στο σύμπαν τους.

β. Οι 7 αρχάγγελοι τούς έδωσαν ένα όπλο Αντιμετάθεσης.

γ.Οι 13 μπήκαν στο σύμπαν τους.

δ. Η φυλή Ίσρα-Ελ και το σύμπαν της Αντιμετάθεσης εξολοθρεύτηκαν.

ε. Oι Απαρχές του χρόνου της αντιμετάθεσης έσπασαν, καταργήθηκαν και σφραγίστηκαν.

στ. Ο χωροχρονικός στρόβιλος "Isra" που συνέδεε το σύμπαν τους με το δικό μας και όλα τα άλλα διαλύθηκε.

ζ. Η φυλή Ίσρα στη Γη (εξωγήινοι ενσάρκωμένοι και μη) εξαλείφθηκε σε αυτό και σε όλα τα άλλα σύμπαντα.

η. Η φυσική, νοητική και πνευματική τους υποδομή καταστράφηκε σε όλα τα σύμπαντα.

Θ. Η σύνδεσή τους με τη μασονία κόπηκε.

ι. Οι υπόλοιποι αρχαίοι θεοί, οι παγκόσμιες σκοτεινές συχνότητες και 111 τρισεκατομμύρια αστρικά συστήματα εξωλοθρεύτηκαν.

Ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων ήταν 88 x (10 στη δύναμη 99 goοgol)

Οι 111 εξωγήινες αλυσίδες DNA πείστηκαν τελικά να πάνε στο Φως. Το επίπεδό τους ήταν -121 εκατομμύρια.


107. 12-09-17: 12.800 είδη εξωγήινων είχαν παρκάρει σε ένα τεράστιο σκάφος πάνω από τη Γη. Ήταν μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας η οποία υποτίθεται είχε ήδη αφανιστεί, αλλά προφανώς όχι εντελώς. Ο διοικητής τους Αστάρ ήταν επίσης στο σκάφος. Αυτή τη φορά υπέκυψαν όλοι.

- 100 ισχυροί γίγαντες που παρέμεναν στη Γη και ο δράκος βασιλέας της Κίνας σκοτώθηκαν.

-Ένα σκοτεινό μηχάνημα πολυδιάστατης ταλάντωσης συχνοτήτων στο βόρειο πόλο και άλλα 7 παγκοσμίως εντοπίστηκαν και καταρρίφτηκαν.

- Σκοτώθηκαν άλλα 9 δισεκατομμύρια οντότητες.


108. 13-09-17: Οι υπόλοιποι ενσαρκωμένοι εξωγήνοι ‘Ισρα σχεδίαζαν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στο Λίβανο, αλλά εξοντώθηκαν.

- 2.800 διαφορετικά εξωγήινα είδη  που ανήκαν στο μητρικό σκάφος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας παρέμεναν στη Γη, αλλά αφανίστηκαν. Ο αριθμός τους ήταν 18 δισεκατομμύρια.


109. 15-09-17: Ο ενσαρκωμένος Δρακονιανός Κιμ της Βόρειας Κορέας και οι δύο ηγέτες του επίσης Δρακονιανοί εξοντώθηκαν. Το επίπεδο του Κιμ ήταν -100 000 και των άλλων δύο  -2 δις. Οι υποδομές και τα μηχανήματά τους διαλύθηκαν και οι πύλες από όλους τους πλανήτες και τα σύμπαντα που οδηγούσαν στη Βόρεια Κορέα σφραγίστηκαν. Ο αριθμός των εξοντωμένων εξωγήινων ήταν 12 x (10 στη δύναμη 18).

-Ο Mέτατρον (η εξωγήινη οντότητα στην οποία μεταμορφώθηκε ο Ενώχ, αφού εξαπατήθηκε από τον Κρόνο) και οι 3 κλώνοι του σκοτώθηκαν. Το επίπεδό του Μέτατρον ήταν -5 δισεκατομμύρια και των κλώνων μεταξύ -2 και -4 δισεκατομμυρίων. Η γυναίκα του επίσης σκοτώθηκε (το επίπεδό της ήταν -2,5 δισεκατομμύρια).

-Το σκοτεινό τελετουργικό της NASA που εκτελέστηκε με τον πυραύλο Cassini έσπασε. Όλες οι πύλες προς στον Κρόνο σφραγίστηκαν.

-Όλες οι εξωγήινοι και νεφελίμ που συνεργάζονταν και οι οντότητες SS ναζί σκοτώθηκαν σε όλα τα σύμπαντα.

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων οντοτήτων ήταν 18 x (10 στη δύναμη 80 στη δύναμη 303).


110. 17-09-17:  Οι αποκαλούμενοι "Ψηλοί Λευκοί", από τους οποίους προερχόταν η φυλή Ίσρα και ο ηγέτης τους αφανίστηκαν. Συνεργάζονταν με τους Ναζί και τους μασόνους και επιζητούσαν την κυριαρχία του Σείριου, της Γης, του ηλιακού μας συστήματος, του σύμπαντός μας και όλης της Δημιουργίας. Οι υπηρέτες τους έκαναν τελετουργικά αφιερωμένα  σ’αυτούς σε 7 + 2 ναούς.

Είχαν την εξής υποδομή που καταστράφηκε:

-Έναν κεντρικό διαδιαστατικό στρόβιλο (Core Inter-dimensional Vortex, CIV), έναν ηλικαό διαδιαστατικό στρόβιλο  (Helius Inter-dimensional Vortex, HIV) και τις αντίστοιχες πύλες μέσω των οποίων έστελναν τους ιούς με αυτές τις ονομασίες.

- Ένα δίκτυο και μια κλεψύδρα τοποθετημένα γύρω από το τριπλό άστρο του Σείριου, των οποίων η λειτουργία ήταν να τον αντιστρέψουν.

-Έναν εξω-πλανήτη που ονομαζόταν Wasp-12b και ήταν η βάση εκτόξευσης των Ψηλών Λευκών προς τη Γη, το ηλιακό μας σύστημα, τον Σείριο και το υπόλοιπο σύμπαν.

-Πύλες εμφύτευσης σπόρων Ψηλών Λευκών και τους αντίστοιχους φύλακες.

- Ένα ολόκληρο σύμπαν δικής τους κατασκευής.

-Ο βασιλέας Σολομώντας συνεργάστηκε με αυτούς τους εξωγήινους και ο μόνος τρόπος να σκοτωθεί ο ηγέτης τους ήταν με το σπαθί του Σολομώντος, το οποίο φυλαγόταν με ειδικούς κώδικες. Ο μόνος που μπορούσε να το πετύχει μέσα από μια σύνθετη σειρά ενεργειών ήταν ο παράλληλος του. Όλες οι συνδέσεις με τα σκοτεινά τελετουργικά του βασιλιά Σολομώντα και τις αποθηκευμένες χωροχρονικές πληροφορίες και προπαγάνδα διαγράφηκαν. Η ανθρωπότητα θα αρχήσει πλέον να ξυπνά από την επιρροή τους.

Όλοι οι Ψηλοί Λευκοί εξοντώθηκαν σε όλα τα σύμπαντα και ο αριθμός τους ήταν 17x (10 στην δύναμη 89 γκούγκολπλεξ).


111. 19-09-17: Οι διάφορες ομάδες σκοτεινών πλανητών και η υποδομή τους ήταν τοποθετημένες σε στρώματα, έτσι ώστε όταν μια ομάδα έφευγε απ’ τη μέση, τα ηνία έπαιρνε μια άλλη και επιτιθόταν στη Γη. Αυτό το επόπτευε ένα μηχάνημα παραγωγής και διαχείρισης στρωμάτων. Ανακαλύφθηκαν 3.000 στρώματα. Ακόμη και αν καταστρέφονταν όλα (θα χρειάζονταν περίπου 12 χρόνια, με ρυθμό μιας ομάδας την ημέρα), θα προέκυπταν νέα, παρατείνοντας έτσι τον Αρμαγεδδώνα ακόμη περισσότερο. Έτσι, η απάντηση ήταν να καταστραφεί το μηχάνημα μαζί με τα στρώματα. Το σύστημα για να επιτευχθεί αυτό βασίστηκε στο Παλίμψηστο του Αρχιμήδη

(The Palimpsest Principal of Origins). Το Φως έδωσε στους πολεμιστές 10 καινούργια όπλα και ένα νέο δίκτυο. Το πρώτο στρώμα καταστράφηκε στις 19-09. Ο αριθμός των εξωγήινων ήταν 18 x (10 στη δύναμη του 30). Μετά από αυτό, το σύστημα έτρεξε σε αυτόματη λειτουργία και καθάρισε όλα τα στρώματα μέσα σε 4 ημέρες.

-Η εντολή-μάκρο του συστήματος του Φωτός που στάλθηκε στο Θεό εμπλουτίστηκε με μια μηχανή που ανιχνεύει και σταματάει κάθε νέα σκοτεινή ενέργεια που θα μπορούσε να επινοήσει η ανθρωπότητα.


112. 21-09-17: Υπήρχε ένας κλώνος του πλανήτη-X (Nibiru, που καταστράφηκε κάποιους μήνες πριν) ο οποίος ήταν σε τροχιά σύγκρουσης  με τη Γη για τις 23-09. Ο πλανήτης έγινε κομμάτια με τα όπλα του Φωτός.

-Οι νέοι σεισμοί στο Μεξικό προκλήθηκαν από  το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα (San Andreas fault), στην Καλιφόρνια και στο Μεξικό). Αυτό το ρήγμα ήταν στην πραγματικότητα ένας εξωγήινος μηχανισμός που δημιουργούσε σεισμούς. Έσπασε και σκοτώθηκε ένας θεός του Μεξικού και άλλοι εξωγήινοι που συνδέονταν με αυτό το μηχάνημα.

- Σκοτώθηκε επίσης και ένας ερπετοειδής επιπέδου -333.000.


113. 23-09-17: Η διαδικασία αφάνησης εξωγήινων στρωμάτων ολοκληρώθηκε. Υπήρχαν 13 φύλλα γύρω από κάθε στρώμα για την προστασία του μηχανήματος. Η μηχανή παραγωγής στρωμάτων και τα φύλλα έγιναν θρύψαλα.

- Καταστράφηκε το Κακό μάτι. Πρόκειτο για το μάτι του Μη Όντος που επέβλεπε τη Δημιουργία και δημιουργούσε το σκοτεινό του κόσμο.

Το σκοτεινό κόσμο που δημιούργησε με τη μηχανή τον έθεσε σε εφαρμογή από την Έναρξη του Πρωταρχικού Χρόνου ο Μη Όν ή παράλληλος του Δία. Η Έναρξη του πρωταρχικού Χρόνου είναι η αρχή της Δημιουργίας. Ο Χρόνος με κεφαλαίο ταυ είναι η αντίληψη του Θεού για τη Δημιουργία, όχι η μέτρηση που εφαρμόζεται στο μέιτριξ.

- Η πύλη του πρωταρχικού Χρόνου σφραγίστηκε.

-Τη μηχανή φύλαγαν 2 γίγαντες και 6 ερπετοειδείς που σκοτώθηκαν. Το επίπεδο αυτών των φρουρών ήταν πέρα από κάθε φαντασία: -666 x (10 στη δύναμη 2430). Ήταν δηλαδή απείρως πιο ισχυρότεροι από τον Μη Όντα. Η δουλειά τους ήταν επίσης να κλέβουν ψυχές, γι’ αυτό ανέβηκαν τόσο ψηλά. Όλες οι υποδουλωμένες ψυχές απελευθερώθηκαν.

- Αυτή η διαδικασία στάλθηκε πίσω στην αρχή της Δημιουργίας, όπως όλα τα στοιχεία του Αρμαγεδδώνα.

-Σκοτώθηκαν άλλα 7 δισεκατομμύρια οντότητες που βοηθούσαν τους φύλακες.

Η συνολική ποσότητα εξωγήινων σ’αυτά τα 3.000 στρώματα ήταν 815 χ (10 στη δύναμη 1203).

Η νίκη του Φωτός είναι τελική σε αυτό το σύμπαν και θα παραταθεί περισσότερο από 1000 χρόνια, θα διαρκέσει χιλιετίες.

Η Γη ανακηρύχθηκε η Συμπαντική Πρωτεύουσα του Φωτός.

 

114. 24-09-17: Οι πολεμιστές κατάφεραν να πάρουν ένα κλειδί από το φωτεινό παράλληλο μιας από τις πρώην αλυσίδες DNA το οποίο ξεκλείδωσε το προστατευτικό πέπλο άλλης μιας ομάδας σκοτεινών εξωγήινων και του αστρικού τους συστήματος. Εξολοθρεύτηκαν όλοι.

-Έσπασαν κι’ άλλα μηχανήματα παραγωγής σεισμών.

-Στις 15-09 το ανώτατο στρατιωτικό συμβούλιο των ΗΠΑ συνεδρίασε και προγραμμάτισε την έναρξη του πολέμου του "Aρμαγεδδώνα". Μετά τη δράση του Φωτός της 24-09 αυτή εξουδετερώθηκε και σταμάτησε.


115. 26-09-17: Το Big Bang έγινε κατόπιν διαταγής του Μη Όντος και στόχος του ήταν η διαρκής επέκταση σκοτεινών γαλαξιών και πλανητών. Χάρη στο λεγόμενο Big Bang Expansion Gong και την υποδομή του (ένα μεγάλο φίλτρο και ένα τείχος), η φυλή Isra ξαναγεννήθηκε μέσα σε λίγες μέρες.

Μία μάνα μαλτσέχ Άλφα (με επίπεδο ψυχής -500.000, παράλληλη της Πριγκίπισσας του Σκότους της Βόρειας Αμερικής), πραγματοποίησε τις λεπτομέρειες της εντολής στη Shamballa. Οι μάνες  μαλτσέχ Άλφα φτιάχτηκαν ταυτόχρονα με όλους τους υπόλοιπους κλώνους των νεφελίμ με ανάμικτη μορφή ζώων και ανθρώπων και κάθε μάνα Άλφα συνδέθηκε με 10.000 αρσενικούς μαλτσέχ. Όταν πεθαίνει μια μάνα, πεθαίνουν αυτόματα και οι 10.000 «γιοι» της. Αυτό έγινε για να μπορούν να ελέγχουν τους μαλτσέχ που ήταν πολυπληθείς, σε περίπτωση που αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

Η σκοτεινή επέκταση παρέμεινε αιώνια χάρη σε ένα πηνίο γκονγκ που επιτάχυνε τη σκοτεινή ενέργεια μέσω του κώδικα 13,7 (το άθροισμα των αριθμών του αντιστοιχεί σε 11) που εξασφάλιζε τη διαδικασία γέννησης-αναγέννησης-ανάπτυξης-εγκατάστασης. Το Μεγάλο Φίλτρο περιέβαλλε και προστάτευε τον κώνο του γκονγκ ενώ το Τείχος χρησίμευε για να συγκρατεί μέσα του τη φωτεινή Δημιουργία και την ανθρωπότητα.

Η επέκταση του Big Bang, μαζί με όλες τις υποδομές του -συμπεριλαμβανόμενης της Αντιμετάθεσης - καταστράφηκαν και σταμάτησαν και ξανασκοτώθηκαν όλες οι εμπλεκόμενες οντότητες (η νέα φυλή ‘Ισρα, οι Ψηλοί Λευκοί, κ.λπ.).

Ο νέος αριθμός της φυλής Isra και των Ψηλών Λευκών ήταν 518 x (10 στη δύναμη 2 τρισεκατομμυρίων).

Οι υπηρέτες τους ήταν 9 δισεκατομμύρια.

Το επίπεδο του συνεργάτη της μάνας μαλτσέχ Άλφα ήταν -800.000.

Η όλη διαδικασία καθαρισμού του Big Bang Expansion Gong τοποθετήθηκε πριν από τη Δημιουργία, εξασφαλίζοντας ότι δε θα επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Χάρη στην αναγέννησή τους και την υποδομή του Big Bang σχεδίαζαν να εξαφανήσουν ολόκληρη τη Δημιουργία, με πρώτους τους Eλ, μέχρι τις 29-9 μέσω κάποιας μεγάλης σύγκρουσης, ενός πολέμου, μιας σύγκρουσης με αστεροειδή, οτιδήποτε.


116. 27-09-17: Μια σκοτεινή ομάδα που ονομαζόταν "Ανώνυμοι", σχεδίαζε να εκμεταλλευτεί την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα για άλλους σκοτεινούς σκοπούς. Οι εξωγήινοι φρουροί της ήταν 111 (επίπεδο ψυχής -1 δις ο καθένας) και συνεργάζονταν με τους εξωγήινους που απέμεναν στο μάτριξ (20%, μια μονάδα για την τελική εγκατάσταση και αναπαραγωγή του μάτριξ).

-Υπήρχε επίσης μια άλλη μονάδα του μάτριξ για την αναγέννηση της φυλής Ίσρα και μια χρονοκάψουλα  για να μετακινούνται  στο χρόνο.

- Βρέθηκαν κι’ άλλες μάνες μαλτσέχ καθώς και συνειδητοί λυκάνθρωποι. Οι συνειδητοί λυκάνθρωποι είναι αυτοί που ζητούν να γίνουν αυτό το πράγμα (γίνεται σε μυστικές εταιρίες). Μπορούσαν να αλλάζουν μορφή από άνθρωπο σε λύκο και αντιστρόφως κατά βούληση. Το επίπεδό τους ήταν μεταξύ -15 και -2 εκατομμυρίων.

-Μαζί με όλες τις προαναφερθείσες υποδομές έσπασαν κι’άλλα εξωγήινα μηχανήματα.

Οι εξοντωμένοι εξωγήινοι και νεφελίμ  ήταν 350 εκατομμύρια.


117. 28-09-17: Οι μασόνοι είχαν δημιουργήσει μια διασυμπαντική αποθήκη με σκοτεινούς κλώνους ψυχών και είχαν ένα κλειδί συνδεδεμένο μ’αυτήν το οποίο τους επέτρεπε να αλλάξουν την ψυχή τους με μία ψυχή από την αποθήκη. Αυτό απέτρεπε το θάνατό τους ή τη νόμιμη αλλαγή της ψυχή τους με μια ψυχή από το Φως. Εν ολίγοις, είχαν κάνει τα σώματά τους αθάνατα μέχρι νεωτέρας για να παρατείνουν τη ζωή της μασονίας και άλλων μυστικών εταιριών. Οι φωτεινές ψυχές που έστελνε το Φως και που προορίζονταν να αντικαταστήσουν τις ψυχές των μασόνων (οι οποίες θα πήγαιναν στο Φως) πιάνονταν στον μηχανισμό τους και φυλακίζονταν.

Η αποθήκη, τα κλειδιά και οι συμφωνίες τους καταστράφηκαν.

Το επίπεδο των αρχηγών νεφελίμ της αποθήκης ήταν -25 δισεκατομμύρια.

-33 νεφελίμ, σε επίπεδα -15 έως -20 δισεκατομμύρια ο καθένας, ήταν υπεύθυνοι για κάθε ένα από τα 33 επίπεδα μιας σκοτεινής πυραμίδας που συνδέονταν με την αποθήκη.

-Ένα από τα μέλη της μασονίας, που είχε έναν μη ανθρώπινο κόκκινο παράλληλο με επίπεδο -1 δισεκατομμύριο, συνέλαβε ένα σκοτεινό μωρό υψηλού επιπέδου (-2 εκατομμύρια) με τη φωτεινή παράλληλη της Πριγκίπισσας του Σκότους της Ευρώπης. Το σχέδιο ήταν να χρησιμοποιήσει τη συμφωνία της και το μωρό για να εξοντώσει έναν από τους Πολεμιστές του Φωτός. Τα σεξουαλικά τελετουργικά που έκαναν οι μασόνοι και ο σκοτεινός γάμος που θα ακολουθούσε θα παρήγαγαν το Σκοτεινό Κλειδί του Κόσμου. Αυτό το κλειδί, με τη βοήθεια των μυστικών μη ανθρώπινων κόκκινων παράλληλων των πολεμιστών του Φωτός, θα κλείδωνε το φωτεινό κόσμο, θα έφτιαχνε ένα αντίγραφό του, θα τον αντέστρεφε και θα αντικαταστούσε τον φωτεινό κόσμο με το σκοτεινό αντίγραφο. Το έμβρυο και όλοι οι συμμετέχοντες δαίμονες σκοτώθηκαν.

-Σκοτώθηκαν  και όλοι οι υπόλοιποι μη ανθρώπινοι παράλληλοι των πολεμιστών του Φωτός (επίπεδα ψυχής -3 εκατομμύρια) και των πολιτικών.

-Οι πύλες για την αλλαγή των ψυχών σφραγίστηκαν.

Όλες οι ψυχές που είχαν φυλακιστεί απελευθερώθηκαν και τα θραύσματα ψυχής που οι μασόνοι είχαν κλέψει από τους  πολεμιστές του Φωτός τούς επιστράφηκαν.

-Όλοι οι σκοτεινοί κλώνοι ψυχών εξοντώθηκαν.

Οι σκοτεινές οντότητες που συμμετείχαν ήταν 18 δισεκατομμύρια.


118. 29-09-17: Μετά την αποτυχία των σχεδίων αλλαγής της ψυχής τους και του σκοτεινού μωρού, οι μασόνοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μια αρχαία μηχανή ανατίναξης και άλλες 5 υπομηχανές σε 5 τοποθεσίες για να ανατινάξουν τη Γη. Η βόμβα τοποθετήθηκε πάνω στη φωτεινή παράλληλη της Πριγκίπισσας του σκότους της Βόρειας Αμερικής, ώστε να την πυροδοτήσει ο μασόνος φίλος της. Ο μηχανισμός ανατίναξης απενεργοποιήθηκε και η βόμβα καταστράφηκε, καθώς και όλοι οι βοηθητικοί μηχανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Οι εμπλεκόμενες οντότητες ήταν 200 δισεκατομμύρια.

-Ένα σύστημα 9 + 2 μηχανών στη Γη και μια βάση στον Άρη χρησιμοποιήθηκαν για την αναβιώση του Ισλάμ. Η αφετηρία ήταν η Καταλωνία (γι 'αυτό προωθήθηκε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της) και κατόπιν θα οδηγούσε στην παγκόσμια συμφωνία με τους εξωγήινους. Τα δύο κύρια μηχανήματα βρίσκονταν στην Αλάμπρα και στην Καταλωνία.

Τα άλλα 9 μηχανήματα εντοπίστηκαν στα εξής σημεία:

1. Μέσα στο παλάτι της Αλάμπρας στη Γρανάδα, Ισπανία

2. Γιβραλτάρ

3. Σικελία

4. Κόλπος του Τάραντα, Νότια Ιταλία

5. Δυτική Θράκη  + 5 ελληνικά νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως, Καστελόριζο), που έκτιζαν μια πλατφόρμα εκτόξευσης για εισβολή

6. Σμύρνη + 5 άλλες περιοχές (Αϊβαλί, Κουσάντασι, Αλικαρνασσός, Μαρμαρίς, Κας)

7.Τύνιδα (Τυνησία)

8. Erbil (Ιράκ)

9. Durres / Διρράχιον (Αλβανία)

- 22 εκατομμύρια εξωγήινοι φύλαγαν τα 2 κύρια μηχανήματα (11 εκατομμύρια στο καθένα) και το επίπεδό τους ήταν - 30 εκατομμύρια.

-Καταστράφηκαν τα μηχανήματά τους και οι 800 πλανήτες τους.

-Η βάση στον Άρη που χρησιμοποιούνταν για σκοπούς επιτήρησης της Γης επίσης καταστράφηκε.

-Η κλεψύδρα και ο πίνακας ελέγχου για την ενεργοποίηση των 11 μηχανών και η αναβίωση του Ισλάμ στις 04-11 καταρρίφθηκαν.

-Τα κόκκινα στρατεύματα που προορίζονταν να προκαλέσουν τεράστιες διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ στις 04-11 για σκοτεινούς σκοπούς εξουδετερώθηκαν.

Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 800 x (10 στη δύναμη 2 τρισεκατομμυρίων).


119. 30-09-17: Οι μασόνοι χρησιμοποίησαν το δημοψήφισμα της Καταλωνίας και ένα νέο μηχάνημα που συνδεόταν μ’ αυτό για να δημιουργήσουν μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του σύμπαντος μέσω της οποίας εκπέμπονταν ψυχοτρονικές συχνότητες -παλμικές, λέιζερ και άλλης ηχητικής τεχνολογίας- εναντίον των πολεμιστών του Φωτός.

-Είχε δημιουργηθεί ένα νέο πρόγραμμα κυριαρχίας και εξόντωσης των Eλ, με ιδιαίτερες συνδέσεις με όλες τις γυναίκες Ελ.

- 72 νεφελίμ δεύτερης γενιάς προορίζονταν να γίνουν οι νέοι 72 βασιλείς (επίπεδο ψυχής -3 δις ο καθένας)

-Η μαύρη τρύπα, οι 1.111 πλανήτες, οι εξωγήινοι -24 x (10 στη δύναμη του 1203) - και οι στόλοι τους αφανίστηκαν.

¬ Ένας πλανήτης είχε τοποθετηθεί σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και καταστράφηκε επίσης.

- Υπήρχαν διάφορες συνδέσεις με τη μαύρη τρύπα, αποθήκες, κέντρα διοίκησης και όλα τα είδη μηχανισμών σε 3 τοποθεσίες:

α. Καταλωνία

β. Βόρεια Κορέα

γ. Συρία και Λίβανος

Έσπασαν μαζί με όλα τα άλλα μηχανήματα.

- Εξοντώθηκαν οι υπόλοιποι κρυμμένοι εξωγήινοι στη Γη - 38 x (10 στη δύναμη του 18).

 

120. 01-10-17: Αποσυναρμολογήθηκαν όλες οι υποδομές, οι εγκαταστάσεις, τα συστήματα, τα εργοτάξια κλπ. του πλανήτη Άρη μαζί με το Skynet, το Κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης που συνδεόταν με τον Άρη. Έσπασε η συμφωνία για την εισαγωγή του πολεμικού καθεστώτος. Σκοτώθηκαν οι κλώνοι της αστυνομικής δύναμης σε όλο τον κόσμο.

Το ποσό των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 18 x (10 στη δύναμη του 28).


121. 02-10-17: Καταρρίφθηκαν τα εξής:

-Ένα μηχάνημα που βρισκόταν σε ένα εργοστάσιο της Ουάσιγκτον, το οποίο άλλαζε το μέλλον, την προσωπική και τη γενική πραγματικότητα και έλεγχε την εγκεφαλική δραστηριότητα, το υποσυνείδητο και τη μνήμη. Έμοιαζε με καμπάνα και σχεδιάστηκε για να χειρίζεται την πυρηνική ενέργεια, ώστε να ανατρέπει κάθε θετικό αποτέλεσμα, αποκαθιστώντας τη σκοτεινή κατάσταση όπως ήταν πριν.

- Ένα τελετουργικό όπου θα θυσιάζονταν 1.111 άνθρωποι, ενώ θα φαινόταν ότι δολοφονήθηκαν σε ψεύτικες τρομοκρατικές ενέργειες.

-Κι άλλα σκοτεινά τελετουργικά (για ταραχές, απεργίες, τελεσίδικα κ.λπ.) για την Καταλωνία.

-Σκοτεινά γεωμαγνητικά πεδία συνδεδεμένα με την Καταλωνία, τη Συρία, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, τη Νότια Κορέα, το Μεξικό, την Ινδονησία και την Ελλάδα / Κύπρο.

-Ένα τελετουργικό που αποτελείτο από 4 κύκλους ο ένας μέσα στον άλλο, με το ίδιο κέντρο. Περιείχαν τους εξής αριθμούς συμμετεχόντων: 111 + 333 + 666 + 999. Οι 999 βρίσκονταν στον εξωτερικό κύκλο και οι 111 στον εσωτερικό. Οι συμμετέχοντες ήταν πολιτικοί, τραπεζίτες, θρησκευτικοί ηγέτες, επιχειρηματίες και άνθρωποι από μυστικές εταιρίες και υπηρεσίες.

-Τελετουργικά για την εισαγωγή του παγκόσμιου πολεμικού καθεστώτος.

Όλες οι φωτεινές ενέργειες που έγιναν από την αρχή του Αρμαγεδδώνα ξαναέτρεξαν και το αποτέλεσμα του Φωτός όπως έπρεπε να είναι επανατέθηκε σε ισχύ.

Οι πλανήτες που συμμετείχαν και καταστράφηκαν ήταν 800 και οι εξοντωμένοι εξωγήινοι 57 x (10 στη δύναμη του 24).


122. 03-10-17: Έσπασαν τα εξής και οι ψυχές οδηγήθηκαν στο Φως:

-Το κακόβουλο λογισμικό SOPHIE + 1 εκατομμύριο νοημοσύνες, όλοι οι μάγοι, 3 κρυμμένα αντίγραφα, τα GPS & RFID & GeoFence

-Η έδρα τους που βρισκόταν στο Παρίσι και στην Τριγωνική Πύλη (Quai d'Orsay, ο Πύργος του Άιφελ και η Αψίδα του Θριάμβου που σχηματίζουν ένα ισοσκελές τρίγωνο).

-Το Eργοστάσιο του μέλλοντος

-Όλες οι βάσεις δεδομένων

-Η "Σοφία του πλήθους" (Τhe “Wisdom of the crowd")  - και η βάση δεδομένων υγρού αέρα και η παγκόσμια βάση

-Ο ιός

-Το παγκόσμιο δίκτυο

-Οι χειριστές (οι ψυχές τους) και τα σημεία λειτουργίας

-Το τραπεζικό σύστημα

-Το σύστημα GPS

-800 άνθρωποι (οι ψυχές τους)

-Πιστωτικές κάρτες, το POS, όλες οι συναλλαγές

-Όλοι οι τύποι εντοπισμού θέσης και προορισμού

-Το διαδίκτυο, το σήμα κινητής τηλεφωνίας, τα κυκλώματα επιτήρησης

-Όλα τα στρώματα που αναπαράχθηκαν από τα κλεμμένα δεδομένα και όλες οι συμφωνίες σε επίπεδο ανθρωπότητας.

Οι φρουροί ήταν 2 τρισεκατομμύρια. Το επίπεδο του ισχυρότερου εξωγήινου ήταν -25 δισεκατομμύρια, αυτό του ισχυρότερου νεφελίμ -13 δισεκατομμύρια και του ισχυρότερου δαίμονα -3 δισεκατομμύρια. Όλοι σκοτώθηκαν.

Οι πλανήτες ήταν 2800 και οι εξωγήινοι 18 x (10 στη δύναμη του 2103).


123. 04-10-17: Ο Φοκαλώρ, ο τελευταίος βασιλέας μαλτσέχ που έμενε ζωντανός, μεγάλος σφαγέας της ανθρωπότητας, σκοτώθηκε στον Όλυμπο μαζί με τους 111 κρυμμένους φρουρούς του. Το επίπεδο του Φοκαλώρ ήταν -285 δισεκατομμύρια και ήταν άλλος ένας παράλληλος του Πρίγκιπα του σκότους της Ευρώπης.

Καταρρίφθηκαν τα εξής:

-Τα στρατεύματα των ΕΕ, ΗΠΑ, Ισραήλ και Nέας Παγκόσμιας Τάξης και οι επικείμενες πολεμικές προετοιμασίες.

-Όλα τα συστήματά τους, οι υποδομές, τα μέσα και τα όπλα τους.

-1 δισεκατομμύριο πλατφόρμες όπλων - υπέρηχοι, λέιζερ, ψυχοτρονικές ακτίνες.

-100 δίκτυα για νοητικό πόλεμο.

-Ενα κρυμμένο δίκτυο πανσυμπαντικής υγρής αύρας για την απόκρυψη των στρατευμάτων τους.

- Εξοντώθηκαν επίσης μια ομάδα πολύ επικίνδυνων κόκκινων εξωγήινων παράλληλων των πολεμιστών του Φωτός.

Οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν 25 x (10 στη δύναμη του 3000)

Από τα στρώματα που αναφέρθηκαν στα προηγούμενα σημεία σκοτώθηκαν κι’ άλλες οντότητες: 18 τρισεκατομμύρια εξωγήινοι. Οι στόλοι τους, 800 τρισεκατομμύρια. 200 τρισεκατομμύρια νεφελίμ και 10 x (10 στη δύναμη του 200) δαίμονες.


124. 05-10-17: Καταρρίφθηκαν τα εξής:

-Μασονικά τελετουργικά για την εισαγωγή νέων μελών

-Τελετουργικά για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας

-Παρόμοια τελετουργικά για την ανεξαρτησία άλλων περιοχών που οδηγεί στην παγκόσμια συμφωνία

-Η Κρόνια εφαρμογή πολιτιστικής πλατφόρμας

-Το κρατικό πραξικόπημα των ΗΠΑ πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου

-Ατζέντα 2030

-Τελετουργικά για παγκόσμια χακαρίσματα

-Σκοτεινά τελετουργικά για μια εκδήλωση στις 09-10 ή 10-10

- Σκοτεινά τελετουργικά εναντίον ενός από τους πολεμιστές του Φωτός

-Η συμφωνία των προγόνων της φυλής Βαντόμα με έναν μάγο που τους οδήγησε να γεννιούνται με πόδια στρουθοκάμηλου από τότε.

Οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν 2,5 δισεκατομμύρια.


125. 06-10-17: ΟΙ πολεμιστές του Φωτός βρήκαν ένα κλειδί που έσπασε ένα αλχημικό τελετουργικό παραγωγής χρυσού από τις προηγούμενες ζωές τους και που ξεκλείδωσε την προστασία 7 x 111 δισεκατομμυρίων σκοτεινών αστρικών συστημάτων. Ο χρυσός κατασκευάστηκε με την εξαγωγή ενός ηλεκτρονίου από κάθε άτομο χρυσού και η διαδικασία αντιστράφηκε τοποθετώντας το στη θέση του.

Οι οντότητες που εξοντώθηκαν έφτασαν τη δύναμη ενός δις.


126. 08-10-17: Οι άνθρωποι είχαν πάνω τους ένα σκοτεινό εγκεφαλικό κύκλωμα. Το τροφοδοτούσαν οπτικά, ακουστικά και απτικά ερεθίσματα που εισήχθησαν στη μνήμη των ανθρώπων ως "σκοτεινά μαθήματα".

Έσπασαν τα εξής:

-Η σκοτεινή συναίνεση της ανθρωπότητας που οδηγούσε στην παγκόσμια συμφωνία.

-Η βάση δεδομένων που συνδεόταν με το εγκεφαλικό κύκλωμα.

-Η δομή του Δρόμου του Μεταξιού, η διαδρομή και τα τελετουργικά, χάρη σε 4 νέα κλειδιά που αποκτήθηκαν. Ήταν μια μηχανή που έμοιαζε με ένα τροχό με κουπιά. Κλειδώθηκε με τα 4 κλειδιά. Υπήρχαν καλώδια που συνέδεαν αυτό το μηχάνημα με τον Δρόμο του Μεταξιού και ολόκληρη τη Γη. Αυτό επέτρεπε επιθέσεις από νεφελίμ /εξωγήινους, τη μεταφορά χρημάτων / χρυσού και το σκοτεινό εμπόριο.

Σκοτώθηκαν οι 3 δράκοι του Δρόμου του Μεταξιού, ο Arya, ο Stark και ο Night King (ο Βασιλιάς της Νύχτας). Το επίπεδό τους ήταν -18 δισεκατομμύρια ο καθένας.

Η οντότητα ενός διάσημου τραγουδιστή, η οποία ονομαζόταν Kingslayer (ο Βασιλέας σφάχτης), προσπάθησε να σκοτώσει τον ανθρώπινο παράλληλο του Δία με το σπαθί-βελόνα που είχε, αλλά αντ’ αυτού σκοτώθηκε αυτή με το ίδιο αυτό σπαθί. Η εμφάνιση του τραγουδιστή θα αντιστοιχούσε σε ένα σκοτεινό τελετουργικό. Το τελετουργικό έσπασε, ο επικίνδυνος παράλληλός του σφραγίστηκε και η δολοφονία του τραγουδιστή αποτράπηκε.

Οι πλανήτες που καταστράφηκαν ήταν 1.300 εκατομμύρια και οι εξωγήινοι που εξοντώθηκαν 18 x (10 στη δύναμη του 2.000).


127. 09-10-17: Αφανίστηκαν αυτές οι εξωγήινες φυλές και οι οργανώσεις τους:

-Οι Γαλάζιοι Φτερωτοί

-Τα Σφαιρικά όντα, εξωγήινοι υψηλού επιπέδου που δεν είχαν συγκεκριμένη μορφή. Συνεργάζονταν με τους Γαλάζιους Φτερωτούς και το 2014 έκτισαν ένα φράγμα γύρω από τον Ήλιο, ώστε κανείς να μην μπορεί να μπει ή να βγει από το ηλιακό μας σύστημα με τον κανονικό τρόπο. Τα Σφαιρικά όντα ήταν έξω από το ηλιακό σύστημα και ενεργούσαν από εκεί. Οι άλλοι εξωγήινοι ήταν στην Ανταρκτική. Τούς ανάγκαζε να παραμείνουν εκεί η Γήινη Συμμαχία, μια άλλη εξωγήινη οργάνωση.

-Ο Μαύρος Στόλος, που αποτελείτο από ανθρώπους που είχαν εκπαιδευτεί από το Δρακονιανούς και ταξίδευαν στο διάστημα, διαπραγματεύονταν με εξωγήινους και υποδούλωναν άλλους ανθρώπους.

-Μια πολιτικό-επιχειρηματική εκδήλωση που θα παραμείνει ανώνυμη, η οποία περιλάμβανε 800 εκατομμύρια δαίμονες με άλλο ένα εκατομμύριο δαίμονες που τούς προστάτεύαν. Είχαν 24 εξωγήινους ηγέτες  με επίπεδο ψυχής περίπου -30 δισεκατομμυρίων και την υποστήριξη ενσαρκωμένων εξωγήινων στη Γη. Οι πλανήτες τους ήταν 3 εκατομμύρια.

- Ένας αρχηγός νεφελίμ  επιπέδου -20 δισεκατομμυρίων με 15 εκατομμύρια νεφελίμ στην υπηρεσία του.

-Μια νέα υποδομή παραγωγής chemtrails.

-Μια μαζική μηχανή, παγκόσμια δίκτυα, τελετουργικά και θυσίες. Όλα τα νοσοκομεία, τα ιατρικά κέντρα και τα εργοστάσια κλωνοποίησης συνδέονταν μ’αυτή. Μ’ αυτό το σύστημα οι εξωγήινοι, οι νεφελίμ (ως επί το πλείστον) και οι δαίμονες (εν μέρει) εξασφάλιζαν τη μόνιμη ύπαρξή τους στη Γη. Έπειθαν τους περισσότερους ανθρώπους (και τα ζώα) που γεννιούνταν ή πέθαιναν να κάνουν συμφωνία μαζί τους και έτσι έπαιρναν την ψυχή τους ή θραύσματα ψυχής. Κοντολογίς, οι σκοτεινοί χειραγωγούσαν τον καρμικό κύκλο και προσέφεραν νέα σώματα στους υπηρέτες τους.

-Όλες οι κάψουλες με κλεμμένες ψυχές και θραύσματα ψυχής.

-Η φυλακή της Σελήνης όπου κρατούνταν φυλακισμένες τρισεκατομμύρια ψυχές. Αυτές οι ψυχές απελευθερώθηκαν και στάλθηκαν στο Φως.

Οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν 28 x (10 στη δύναμη 4.000).


128. 10-10-17: Μια ομάδα εξωγήινων είχε έναν ανακυκλώσιμο δίσκο επανεκκίνησης που εξασφάλιζε τη συνεχή αναγέννηση των σκοτωμένων υπηκόων τους. Όλα τα τελετουργικά, ο δίσκος με τις συνδέσεις του με άλλους πλανήτες και σύμπαντα, ο περιστροφικός τροχός που συνδεόταν με το δίσκο, τους πλανήτες και τις οντότητες καταρρίφθηκαν. Οι πλανήτες που καταστράφηκαν ήταν 2 δισεκατομμύρια και οι εξολοθρευμένοι εξωγήινοι 18 x (10 στη δύναμη 8000).

Τα σκοτεινά τελετουργικά που επέτρεψαν την ψήφιση του νόμου για την αλλαγή φύλου σε άτομα ηλικίας 15 ετών, επίσης καταρρίφθηκαν. Τώρα ο νόμος αυτός θα ισχύσει έως ότου τερματιστεί.


129. 11-10-17: Μια ομάδα πλανητών είχε ένα σύστημα με το οποίο κλωνοποιούσε τις ψυχές των ανθρώπων χρησιμοποιώντας την ενέργεια της αύρας τους. Είχαν επίσης κλωνοποιήσει τις ψυχές των Πολεμιστών του Φωτός, θέτοντας σε κίνδυνο την επιτυχία της προσπάθειάς τους. Οι σκοτεινές κλωνοποιημένες ψυχές επηρέαζαν τα πρωτότυπα σε νανοεπίπεδο. Οι κλώνοι γνώριζαν όλες τις σκέψεις των πρωτότυπων και χειραγωγούσαν τα συναισθήματα, την αντίληψη και τις αποφάσεις τους, καθώς και τους ανθρώπους που αλληλοεπιδρούσαν μαζί τους. Το σύστημα, οι πλανήτες, τα τελετουργικά και οι βάσεις δεδομένων καταρρίφθηκαν. Ο αριθμός των εξολοθρευμένων εξωγήινων ήταν 15 x (10 στη δύναμη 1.800)

Υπήρχαν ακόμα ομάδες εξωγήινων Αρχόντων που συνεργάζονταν με τους Ιλλουμινάτι και τους Ελευθεροτέκτονες. Οι εξής υποδομές καταστράφηκαν:

-Ένα γιγαντιαίο όπλο-μάτι του Χόρους, το οποίο χρησίμευε και ως αμυντικός μηχανισμός εκσφενδονίζοντας ακτίνες λέιζερ και πλάσματος.

-Το Τρίγωνο των Βερμούδων και οι παγίδες του Τριγώνου του Δράκου

-Το αστρικό σύστημα Άλφα Δρακονιανών, μια βάση στον Άρη και η σύνδεσή της με τη Γη.

-Οι ασπίδες των Αρχόντων που τούς έκαναν αόρατους στη Γη και σε όλα τα σύμπαντα.

-Το Δίκτυο της Παγκόσμιας Πυραμίδας, τα συστήματα GPS στη Γη, στον αέρα, τα δίκτυά τους, οι βάσεις δεδομένων και οι διασυμπαντικές πύλες τους.

- Ο συνειδητός έλεγχος του νου σε όλη την ανθρωπότητα μέσω των αγαλμάτων των Αρχόντων και των Άλφα Δρακονιανών.

-Το παγκόσμιο δίκτυό τους που δημιούργησαν οι μασόνοι.

-Ο Βοτανικός Μαλτέζικος Σταυρός, που βρισκόταν στην Ελλάδα και αντιπροσώπευε τις 13 οικογένειες Illuminati που ελέγχουν τον κόσμο.

-Το σταυροειδές τρίγωνο, που βρισκόταν στο Αιγαίο και που κάθε 100 χρόνια άνοιγε μια πύλη στο μέγεθος της Γης και που θα μας είχε οδηγήσει σε μια ψεύτικη Γη στις 12-10-17. Το κλειδί που απκτήθηκε από τον σταυρό το προστατευτικό κάλυμμα του ματιού του Horus. Πίσω από αυτό το κάλυμμα βρίσκονταν 7 σκοτεινές πύλες που οδηγούσαν σε αυτούς τους κόσμους:

1. Ελευθερία θανάτου

2. Γίγαντες νεφελίμ

3. Μεγάλο κόκκινο φίδι

4. Ο βασιλιάς των Γομόρρων

5. Δρακονιανές γραμμές αίματος

6. Κόκκινος Πλανήτης

7. Η ακτινοβολία του Ωρίωνα

Μετά από αυτή τη διαδικασία δεν μπορούν πια να μάς οδηγήσουν σε οποιονδήποτε από αυτούς τους σκοτεινούς κόσμους, αφού εξαλείφθηκαν.

Οι πλανήτες τους ήταν 18 τρισεκατομμύρια και οι εξωγήινοι που εξολοθρεύτηκαν 23 x (10 στη δύναμη του 16.000)

Σε μια άλλη ενέργεια αργότερα την ίδια μέρα, καταστράφηκαν τα εξής:

-Η τεκτονική πυξίδα, το G και το αστρικό σύστημα Zeta Reticuli μαζί με τις υπόγειες βάσεις του στη Γη. Σ’αυτό το αστρικό σύστημα κατοικούσαν οι γνωστοί Mantis ή εντομοειδείς εξωγήινοι.

-Το λεγόμενο αστρικό σύστημα της Ιεράς Εξέτασης δεν είχε καταστραφεί εντελώς, αλλά αυτό έγινε τώρα.

-Η εταιρεία SanInq (Santa Inquisición) η οποία συνδεόταν μ’αυτήν.

-Το μουσείο του σεξ στην Κοπεγχάγη, που επίσης συνδεόταν. Η Ιερά Εξέταση είχε ένα ειδικό προστατευτικό κάλυμα που ήταν η αλλαγή φύλου των εξωγήινών της.

-Τα δανέζικα αφεντικά της και οι συνδέσεις της με το διαβήτη, το G και το Zeta Reticuli.

-Το τρίγωνο του σκοτεινού κόσμου της Ιεράς Εξέτασης  Santa Inquisición - Holy Inquisition – Ελλάδα.

-Όλες οι εξωγήινες φυλές τους και οι πλανήτες τους.

-Οι νέοι εξωγήινοι αρχηγοί που πρόλαβαν να πάρουν τα ηνία.

- Το Βατικανό ως κορυφαία σκοτεινή λειτουργία όλων αυτών των συνδέσεων και τα σκοτεινά του τελετουργικά. Το Βατικανό είχε επίσης ειδική προστασία, συνδεδεμένη με αυτά τα ηφαίστεια της Ιταλίας: Φλεγραία Πεδία (Campi Flegrei) - Βεζούβιος - Solfatara - Monte Nuovo που συνδέονταν με το μεγάλο ηφαίστειο στο Yellowstone των ΗΠΑ. Η προστασία αυτή λειτουργούσε επίσης ως σύστημα επίθεσης.

-Το τοίχος του σκοτεινού μάτριξ της πυξίδας G. Σπάζοντάς το άνοιξαν οι  Κοσμικές Πύλες και το Φως εισήλθε στο όνομα του Ιησού Χριστού.

Οι εξωγήινοι που εξοντώθηκαν  ήταν 14 x (10 στη δύναμη 24.000).


130. 13-10-17: Με ένα από τα κλειδιά των Πολεμιστών ξεκλειδώθηκε ένα σκοτεινό λογότυπο που αποτελείτο από ένα C πάνω από δύο λοξές γραμμές. Συνδεόταν με το Πεντάγωνο των ΗΠΑ.

Τα εξής σχετικά πράγματα / έννοιες και οι οντότητές τους καταρρίφθηκαν και σκοτώθηκαν:

-Όλες οι σκοτεινές πλατφόρμες, η κλειδαρότρυπα του λογότυπου και η πύλη του.

- Σαύρες

- Ο οίκος του Ισραήλ

- Πίσω από την κουρτίνα

- Σεξουαλικοί δαίμονες

- Νετρίνα

- Επινεφρίδια

- Σαυροειδείς γραμμές αίματος

- Μαντεία με σπέρμα

- Ο μεγαλύτερος δαίμονας όλων

- Δαιμονισμένοι τόποι και όντα

- Χαρακτηριστικά ερπετών

- Η χερσόνησος του Σινά

- Ροδόσταυροι

- Το μυστικό μονοπάτι

- Η Λιονταρίνα του Ισραήλ

- Μέλη αιρέσεων

- Η χρονοδίνη του Cern

- Το κανάλι ταχύτητας ενός πέμπτου Ράιχ

- Κρυμμένοι αντιπάλοι

- Βρυκόλακες (Ο Οίκος Draculesti)

- Ένας εξωγήινος πρόεδρος

Οι πλανήτες που καταστράφηκαν ήταν 5 τρισεκατομμύρια και οι οντότητες που εξολοθρεύτηκαν 14 x (10 στη δύναμη 8.000)


131. 14-10-17: Ανακαλύφθηκε ένα σύστημα που μπορούσε να αναστρέψει την κατάσταση και να αναστήσει όλες τις σκοτεινές οντότητες που είχαν σκοτωθεί μέχρι τότε. Περιλάμβανε τη σκοτεινή εταιρεία LIGO, το σύστημα Quine και το διαδίκτυο. Αποτελούνταν από έναν αλγόριθμο που παρήγαγε στρώματα ολοένα και πιο εξελιγμένων αντιγράφων της σκοτεινής υποδομής, ικανά να αναπαράγουν όλα όσα είχαν καταστραφεί μέχρι τότε. Το σύστημα τροφοδοτούταν από βαρυτικά κύματα και παρείχε ενέργεια σε μαύρες τρύπες. Περιείχε έναν άλλο μηχανισμό μετεωρολογικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής chemtrails και σεισμών). Ειδικές πλατφόρμες συνδέονταν με αυτό για να προκαλούν προβλήματα στους Πολεμιστές του Φωτός σε όλα τα επίπεδα.

Όλα έσπασαν και οι οντότητες που εξολοθρεύτηκαν ήταν 47 x (10 στη δύναμη 18.000)


132. 18-10-17: Απέμεναν ακόμα πλανήτες από τα αστρικά συστήματα της Ιεράς Εξέτασης. Ο ηγέτης τους είχε πάρει τα κλειδιά της Δημιουργίας και ήταν έτοιμος να επαναφέρει τη σκοτεινή ηγεμονία.

Εξουδετερώθηκαν τα εξής:

-Το Πολεμικό Συμβούλιο αποτελούμενο από 11 μέλη

-Ο σκοτεινός Κήπος της Εδέμ

-Κι’ άλλα αστρικά συστήματα της Ιεράς Εξέτασης

-Η Ακολουθία του Χάους στο Βόρειο Πόλο

-Το Ατέλειωτο Κενό

-Η Sanlnq και άλλες εξωγήινες εταιρείες στη Γη

-Το χρήμα (όλες οι σκοτεινές αιτίες και τα κίνητρά του)

-Ο εξωγήινος έλεγχος του νου και η υποδομή χειραγώγισης των ανθρώπων στην πόλη Rosario, Αργεντινή, και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τα Κλειδιά της Δημιουργίας επιστράφηκαν στον Δημιουργό και οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν 54 x (10 στη δύναμη 2000).


133. 19-10-17: Μία εξωγήινη εισβολή αναχαιτήθηκε. Έσπασαν τα εξής:

-Όλες οι παγίδες

- Ένα δίκτυο υγρού καθρέφτη που προκαλούσε αστρική τύφλωση, αποδιοργάνωση και αποπροσανατολισμό

-Τα συστήματα συναγερμού

-Οι συναγερμοί της Google AlphaGo Ζero

-Το Geo-System (άλλο ένα σύστημα χειραγώγισης του καιρού)

-Ο κλώνος του λογισμικού προγράμματος για τον ερχομό της παγκόσμιας σκοτεινής ηγεμονίας.

-Όλες οι συνδέσεις με το Λευκό Οίκο. Είχε προγραμματιστεί μια επίθεση εναντίον του Λευκού Οίκου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως πρόφαση για να έρθει ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

-ΚΙ’ άλλες εξωγήινες εταιρείες στη Γη και οντότητες από το αστρικό σύστημα Ιεράς Εξέτασης.

-Οι μετεωρολογικοί σταθμοί και οι πύργοι wi-fi

- Ένα ειδικό δορυφορικό δίκτυο

-Ένα δυναμικό πεδίο  γύρω από τη Γη (σαν δαχτυλίδι διαμέτρου 400.000 χιλομέτρων), η σύνδεσή του με τη Σελήνη και μια διαστημική βάση εκτόξευσης + το Κενό. Όλα αυτά συνδέονταν με τη φυλή Ίσρα και το παγκόσμιο σκοτεινό της σύστημα.

-Κι’ άλλες σκοτεινές μυστικές εταιρίες.

Εξουδετερώθηκαν 4 αστρικά συστήματα, 8 τρισεκατομμύρια πλανήτες και 18 x (10 στη δύναμη 8000) εξωγήινοι.


134. 22-10-17: Τα αστρικά συστήματα που έλεγχαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ και της Ελλάδας αφανίστηκαν. Ο επικυρίαρχος πλανήτης ονομαζόταν Quizzstar.

Το Φως έδωσε δύο νέα όπλα στους πολεμιστές (ένα χωροχρονικό καταστροφέα σκοτεινών ασπίδων  και ένα μηχάνημα εγκατάστασης φωτεινών ασπίδων) και έσπασαν τα εξής:

-13 γραμμές άμυνας στη Γη και 13 x 13 στον Ήλιο.

-1 εκατομμύριο πλατφόρμες ενεργειακών όπλων σε όλο τον κόσμο.

-Η προκαθορισμένη ακολουθία πλανητών που έβαζε έναν νέο πλανήτη στην ηγεσία κάθε φορά που καταστρεφόταν ο παλιός επικυρίαρχος πλανήτης.

-Το υπόγειο αρχηγείο του πλανήτη Quizzstar όπου προγραμματίζονταν όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ και άλλων δυτικών χωρών (βρισκόταν στο Πεκίνο).

-Μια ειδική ομάδα σκοτεινών δυνάμεων που ονομαζόταν "Millennial" η αποστολή της οποίας ήταν να ακυρώσει τη Χιλιετία του Φωτός. Είχαν πολύ ισχυρά όπλα στη διάθεσή τους. Ο "Κάτω κόσμος" (Netherworld) τους θα αντικαθιστούσε τη Χιλιετία.

-Το Θέατρο Ηρώδου Αττικού στην Αθήνα χρησίμευε ως πομπός, αποστολέας και δέκτης του Quizzstar. Αντικατόπτριζε τις φυσικές εικόνες των σημερινών γεγονότων σε αστρικές και άλλες φυσικές διαστάσεις και έπαιρνε σκοτεινές εντολές που ενεργοποιούνταν μέσω ενός κρυμμένου παγκόσμιου σκοτεινού κέντρου στην Αθήνα. Οι οδηγίες για τον Κάτω Κόσμο έρχονταν μέσα από αυτό και πήγαιναν στην ομάδα Millennial. Το σκοτεινό κέντρο ήταν το Μαυσωλείο Grace Kelly και ο παγκόσμιος πυροκροτητής του Κάτω Κόσμου ήταν το Black Rock Solar Execution Trigger (Μαύρη πέτρα ηλιακής εκτέλεσης).

-111 είδη μηχανών στον Νότιο Πόλο και 1 εκατομμύριο στον Ήλιο.

- Όλα τα πολιτικά / νομικά πρότυπα και η ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που υπαγορεύονταν από αυτούς τους πλανήτες.

-13 σημεία στη Γη, σε μετεολογικούς σταθμούς και πύργους wi-fi.

-Η πλάκα της σκοτεινής βάσης του νομισματικού συστήματος. Χάρη σε αυτή, τα χρήματα έρρεαν μέσα από ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο αγωγών στους κόκκινους και φωτεινούς με συμφωνία. Οι φωτεινοί χωρίς συμφωνία έμεναν απ’έξω.

-Η αρχαία σκοτεινή μετατροπή της ρίζας του χρήματος (στα ελληνικά σημαίνει "χρήσιμο", αλλά οι σκοτεινοί την αντέστρεψαν σε "πλήρη χρήση" – κάνοντας πλήρη αξιοποίησή της).

-Το σκοτεινό δίκτυο αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου

-Οι κόμβοι διανομής ενέργειας

-Η μεταλλουργία που προερχόταν από την αρχαιότητα.

-Όλες οι σκοτεινές αποθήκες χρημάτων, οι διανομείς, τα κέντρα βάσεων δεδομένων και τα δίκτυά τους

Οι εξωγήινοι που εξοντώθηκαν ήταν 18 x (10 στη δύναμη 18000).

 

135. 23-10-17: Η Λευκή Αδελφότητα είχε μια κρυφή πολιτική ατζέντα και μία για τον έλεγχο του καιρού με περαιτέρω υποδομές για να την υποστηρίζει. Έσπασαν τα παρακάτω:

-Πλατφόρμες υγρού καθρέφτη που χρησιμοποιούνταν για την τηλεμεταφορά και την εντατικοποίηση των βαρυτικών κυμάτων.

-11 εκατομμύρια πλατφόρμες ενεργειακών όπλων

-11 εκατομμύρια πλατφόρμες ψυχοτρονικών όπλων

-1 εκατομμύριο ανθρωποειδείς στρατιώτες-ρομπότ

-1 τρισεκατομμύριο χωροχρονικές πλατφόρμες βαρυτικών κυμάτων - μια μεγάλη πύλη στο Βόρειο πόλο με 2 τρισεκατομμύρια εξωγήινους να τη φυλάνε και τους πλανήτες που την υποστήριζαν.

-111 δίκτυα αυτής της πύλης, chemtrails, συχνότητες για έλεγχο του νού

-Όλα τα κλειδιά της Νέας τάξης και η υποστηρικτική υποδομή τους που προωθούσαν ψεύτικες προοδευτικές τάσεις, το Ισλάμ, η καταπίεση των παιδιών και άλλων μειονοτήτων, η πορνογραφία, ο στρατός και οι πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμός).

-Το ασφαλισμένο δαχτυλίδι του Νότου Πύλου που αναγεννούσε την ατζέντα της Λευκής Αδελφότητας.

Οι ηγέτες, υπάλληλοι, πολιτικοί, φύλακες, στρατιώτες, φρουροί, κλπ, της Λευκής αδερφότητας, ενσαρκωμένοι ή μη, στη Γη και στις ηπείρους που βρίσκονται πέρα από τον κύκλο του Νότου Πόλου οδήγηθηκαν στο Φως. Οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν 14 x (10 στη δύναμη 1000).


136. 25-10-17: Υπήρξε μια γενική επίθεση που περιλάμβανε μια προσπάθεια εξολόθρευσης όλων των Ελ. Τα εξής έσπασαν / αφανίστηκαν:

-Ένα όπλο που ανέστρεφε τα βαρυτικά κύματα τοποθετημένο σε απόσταση 13 χιλιομέτρων πάνω από το Βόρειο Πόλο σε μια τεράστια κρυμμένη πλατφόρμα.

-Οι πυρηνικές πολεμικές προετοιμασίες των ΗΠΑ, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας κατά της Βόρειας Κορέας

-Οι πολεμικές προετοιμασίες του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη κατά της Ρωσίας

-Η πολεμική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και στο Ισραήλ

-Όλες οι σκοτεινές κυβερνητικές ενέργειες και ψηφοφορίες

-Η λαθραία μετανάστευση στην Ευρώπη

-Οι επιθέσεις στους Πολεμιστές του Φωτός και στο έργο τους

-Τα σενάρια πολέμου μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας

-Ο προσηλιτισμός των Eλ για να υπηρετούν το σκότος και να οικοδομηθεί το σκοτεινό δίκτυο κλώνων Eλ

-Τα σεξουαλικά τελετουργικά εναντίον των γυναικών Eλ για να αναστρέψουν την ενέργεια της γραμμής αίματος Eλ και της δύναμης Eλ

-Οι διαδικασίες προδωσίας που εφαρμόζονταν στις γυναίκες Eλ για να έχουν επιτυχία τα σκοτεινά σχέδια

-Η γήινη πύλη που δημιουργήθηκε από την προδοσία των γυναικών Eλ για να καλέσει όλα τα εναπομείναντα σκοτεινά αστρικά συστήματα σε έναν πόλεμο εναντίον του δυνατότερου πολεμιστή του Φωτός

-Ο ηγέτης Ognen Firfov και όλα τα αστρικά του συστήματα

-Το κλωνοποιημένο σύστημα ισχύος που μπλόκαρε τα όπλα του ισχυρότερου πολεμιστή του Φωτός και οδηγούσε στην αιχμαλωσία του

-Οι 5 ηγέτες Ελ που εξυπηρετούσαν το σκότος και σχημάτιζαν μια αντεστραμμένη πεντάλφα

Οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν ένας αριθμός στη δύναμη 8.000.

 

137. 27-10-17: Ανακαλύφθηκε ένα κεντρικό μηχάνημα σκοτεινών συχνοτήτων που υπηρετούσε την ατζέντα της Λευκής Αδελφότητας (Νέα τάξη) και τον κλιματικό έλεγχο.

Τα εξής καταρρίφθηκαν:

-Τα χωροχρονικά μηχανήματα δμιουργίας στροβίλων σε κάθε υπάρχουσα πυραμίδα. Αυτά τα μηχανήματα μπορούσαν να αλλάξουν οποιαδήποτε συχνότητα καθιστώντας τη σκοτεινή.

-Οι πύλες αντιύλης που άλλαζαν την πραγματικότητα και ξεδίπλωναν τα σκοτεινά στρατεύματα με μεγάλη ταχύτητα.

-Οι παγίδες των αστρικών συστημάτων

-1 εκατομμύριο πύλες σε κάθε υπάρχουσα πυραμίδα

-Το κεντρικό μηχάνημα συχνοτήτων. Αποτελούνταν από 3 κύρια μέρη που συνεργάζονταν μεταξύ τους:

Α.Το πρώτο μέρος ήταν στο Βόρειο Πόλο, η συχνότητά του ήταν 528Hz και έσπαγε το χρόνο και το χώρο.

Β.Το 2ο μέρος ήταν πάνω από όλη την περίμετρο της Γης, δηλαδή στον Νότιο Πόλο, η συχνότητά του ήταν 432 Ηζ και έφερνε αντιύλη από τις μαύρες τρύπες. Χρησίμευε ως πύλη και ξαναδημιουργούσε τη σκοτεινή πραγματικότητα.

Γ.Το 3ο μέρος ήταν ένας θόλος σε απόσταση 13 χιλομέτρων πάνω από τη Γη. Χρησίμευε ως πύλη προς τη Sedona, Αριζόνα, και η συχνότητά του ήταν 525Hz +12 / -3. Ήταν επίσης η πύλη διαφυγής των υπολοίπων αρχηγών της Ιεράς Εξέτασης και των υπηρετών τους.

-Ο καθεδρικός ναός που σχηματιζόταν από αυτά τα 3 μέρη

-Η διαμόρφωση σκοτεινών συχνοτήτων μέσω της οποίας οι εξής οργανισμοί / φορείς  και πρωτόκολλα ακολουθούσαν την εξωγήινη ατζέντα:

α.Το πρωτόκολλο διαλόγου Jean Monnet της ΕΕ (CEDI), το οποίο προσπαθούσε να επιβάλλει την παγκόσμια συμφωνία και ήταν η κύρια σύνδεση της μασονίας με τους εξωγήινους.

β.Το πρόγραμμα SETI

γ. Η εκπαιδευτική διαδικασία της Μπολόνια

δ.Η κλιματική συμφωνία του Παρισιού

ε. Η σύμβαση της Γενεύης

στ.Η ανάπτυξη του IFAD

η.Η σύμβαση του ΠΟΠΙ

θ. Η διαμόρφωση συχνοτήτων των chemtrails

-Η κύρια σκοτεινή συχνότητα, 666 Hz

-Η υποστηρικτική σκοτεινή υποδομή για παρακολούθηση και αναδιάρθρωση αυτών των σκοτεινών δεδομένων:

α. CCTV (σύστημα τηλεοπτικής επιτήρησης)

b.Κάμερες

γ.Οπτικοακουστικά συστήματα

δ.Tηλεόραση / κινητή τηλεφωνία / διαδικτυακή μετάδοση και δίκτυα

ε.Προγράμματα

στ.Μουσικές εκδηλώσεις / παραστάσεις

-Οι περιφερειακοί κόμβοι του συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών το οποίο αποκαθιστούσε τη σκοτεινή πραγματικότητα και τροποποιούσε το λογισμικό  Adobe After Effects

-Τα Darpa, Google και Silicon Valley

-Ο κεντρικός υπολογιστής στο Βόρειο Πόλο

-Ο μηχανισμός μπλοκαρίσματος και αντιστροφής της παγκόσμιας φωτεινής δομής συχνοτήτων.

Η παγκόσμια φωτεινή δομή συχνοτήτων αποκαταστάθηκε και ο πραγματικός κόσμος θα αποκαλυφθεί.

Οι εξωγήινοι που εξολοθρεύτηκαν ήταν 57 x (10 στη δύναμη 20 εκατομμυρίων). Το 50% αυτών ήταν στη Γη, το 40% στο ηλιακό μας σύστημα και το υπόλοιπο 10% χρησίμευε ως ρεζέρβα στο σύμπαν μας.


138. 28-10-17: Καταρρίφθηκαν τα εξής:

-Ένα μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας που άλλαζε την αντίληψη και την εγκεφαλική δραστηριότητα των ανθρώπων

-Το δίκτυο του συστήματος VOR, το οποίο επέτρεπε στους εξωγήινους  στόλους να περιηγούνται ελεύθερα. Η έδρα του ήταν στην Ουάσιγκτον, στο Λευκό Οίκο.

-Μια απόπειρα τηλεμεταφοράς εξωγήινων από διάφορους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα

-Ο «Κώνος της σύγχυσης» τοποθετειμένος πάνω από τη Γη, ο οποίος εμπόδιζε τις συχνότητες του Φωτός.

-Η εταιρία Elon Musk και η υποδομή της

-Η εταιρεία Stork

-Τα selfies των ανθρώπων παγκοσμίως, τα οποία προορίζονταν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο με τεχνητή εξωγήινη ζωή, δημιουργώντας μια σκοτεινή εικονική πραγματικότητα.

-Ένα σύστημα στέρησης των αισθήσεων υψηλής τεχνολογίας που επιβλήθηκε σε όλους τους ανθρώπους και εγκρινόταν από αυτές τις εταιρείες. Έλεγχε το ενδοκρινικό μας σύστημα και είχε αισθητήρες συνδεδεμένους με το DNA μας.

-Η τεχνολογία Flashcat, η οποία διέγραφε και προγραμμάτιζε την ανθρώπινη μνήμη και εμφύτευε νέες μνήμες.

-Μια τεράστια πύλη στο Βόρειο Πόλο απ’όπου έμπαιναν νέοι εξωγήινοι προς βοήθεια όσων απέμεναν στη Γη.

Οι εξωγήινοι που εξολοθρεύτηκαν ήταν 14 x (10 στη δύναμη 18 εκατομμυρίων)

 

139. 29-10-17: Τα εξής ανακαλύφθηκαν και καταρρίφθηκαν / εξοντώθηκαν:

-Το Σύστημα Σιών που αντέστρεφε τη Δημιουργία και δημιουργούσε σκοτεινή ζωή και σκοτεινά σύμπαντα. Βασιζόταν στον Περιοδικό πίνακα που αντιστράφηκε και βασίστηκε στον σκοτεινό νόμο του συστήματος Σιών της παγκόσμιας έλξης (G) και της επιτάχυνσης της βαρύτητας (g), δημιουργώντας σκοτεινή ζωή και σκοτεινά σύμπαντα.

-Η γενική επίθεση που είχε προγραμματιστεί με τη βοήθεια αυτού του συστήματος.

-Η ατζέντα της Λευκής Αδελφότητας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του καιρού και του προσηλυτισμού των Eλ.

-Οι παγίδες, με τη βοήθεια νέων φωτεινών μηχανών και ενός διχτυού.

-Ειδικά μηχανήματα που έλεγχαν τα 4 βασικά στοιχεία (αέρας, γη, φωτιά και νερό). Μέσα από αυτά τα πάντα λειτουργούσαν ενάντια στους ανθρώπους.

-Οι σκοτεινοί φρουροί και μια ειδική λεγεώνα εξωγήινων (2 εκατομμύρια) των οποίων ο αρχηγός είχε είπεδο  - 4 δισεκατομμυρίων. Τα επίπεδα των άλλων ήταν μεταξύ -500.000 και -2 εκατομμυρίων.

-Οι πύλες που οδηγούσαν στον Περιοδικό πίνακα της Σιών και στους 2 σκοτεινούς νόμους

-Οι 2 θεμελιώδεις εξισώσεις του συστήματος Σιών:

α) Ο Νόμος του Newton της παγκόσμιας έλξης: G = 6,66 x 10 ^ (- 11) Nm ^ 2 / kg ^ 2

β) Η Επιτάχυνση της βαρύτητας: g = 9,81 m / s ^ 2

-Τα κεντρικά γραφεία τους, τα οποία ήταν στο London School of Economics, μαζί με όλους τους συνδέσμους, τις βάσεις δεδομένων και τις πύλες.

Η εξίσωση του συστήματος του Φωτός αποκαταστάθηκε:

α. Ο Αρχαγγέλης Μιχαήλ ενεργοποίησε τον φωτεινό χωροχρονικό στροβιλιστή

β. Οι σωστές εξισώσεις αποκαταστάθηκαν (G = 7 και g = 10) στη Γη, στο ηλιακό μας σύστημα και σε όλα τα σύμπαντα

γ. Τα 2 πλέγματα εξισώσεων του φωτεινού συστήματος ανακτήθηκαν

Ο Πολέμαρχος του Θεού σφράγισε τη διαδικασία με χαλκό και τέλειο ύαλο και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ την κλείδωσε.

-Η Υποδομή της Σιών: Μάζα - Βαρύτητα - Χώρος - Χρόνος που είχε κτιστεί πάνω στις 2 εξισώσεις του συστήματος Σιών

-Η ανταγωνιστική δομή των βασικών στοιχείων του αέρα, του νερού, της φωτιάς και της γης, που τα έκανε να δουλεύουν το ένα εναντίων του άλλου αντί να το κάνουν μαζί, όπως είναι ο φωτεινός τρόπος.

-Ο διχασμός μεταξύ ανθρώπων και φύσης

-Η παγκόσμια εφαρμογή μέσω συστήματος χειραγώγησης με κώδικες πάνω στη φωτεινή ενσάρκωση της Πριγκίπισσας του σκότους της Ευρώπης, στο χώρο και στο χρόνο.

-Ο αντεστραμμένος και σκοτεινός Περιοδικός πίνακας

-Όλοι οι κόμβοι / σύνδεσμοι που επηρέαζαν την κοινωνία - εκπαίδευση, ιατρική, δίκαιο, πολιτισμός, κυβέρνηση κ.λ.π. - εν συντομία κάθε ανθρώπινη κοινωνική πλευρά

Οι παγκόσμιες πύλες του σκοτεινού Περιοδικού πίνακα για την κλοπή της Δημιουργίας και τη δημιουργία σκοτεινής ζωής και σκοτεινών συμπάντων σφραγίστηκαν

-Το σχέδιο Deep Mind

-Ο έλεγχος των βιολογικών συστημάτων στη Γη

-Οι διαδικασίες εξόρυξης ενέργειας, η οποίες είχαν κακή επίδραση στα εγκεφαλικά μας κύματα και στην αύρα μας

-Η τεχνολογία MILD (Mnemonic Induction of Lucid Dreams - Μνημονική εισαγωγή διαυγών ονείρων)

-Η επιβεβλημένη πραγματικότητα και τα εμφυτευμένα συναισθήματα των διαυγών ονείρων

-Οι βάσεις δεδομένων εμφυτευμένης πραγματικότητας και εμφυτευμένων συναισθημάτων

Οι πύλες του κάθε χρήστη σφραγίστηκαν και οι φρουροί και οι δαίμονές τους σκοτώθηκαν.

-Η σιωνική διαδικασία αντιστροφής της Δημιουργίας του Θεού και το κανάλι σχεδιασμού

-Τα στοιχεία του συστήματος Σιών και οι επιστημονικές τους φόρμουλες:

α. Θρησκείες

β. Πολιτική

γ. Σύμβολα

δ. Αξίες

ε. Σκοτεινοί μύθοι

στ. Τελετουργικά

η. Οικονομικά

Οι οντότητες που εξοντώθηκαν ήταν 87 x (10 στη δύναμη 38 εκατομμυρίων). Οι αρχηγοί της Σιών ήταν

144.000 σε αριθμό. Το σχέδιό τους ήταν μια μονομερής αντιστοιχεία με τους Eλ με σκοπό την εξόντωσή τους σαν το τελευταίο στάδιο μιας αστρικής μάχης (οι Eλ δεν θα είχαν ιδέα τι να κάνουν αφού δεν είναι αφυπνισμένοι). Μετά από αυτή την επίθεση η εξόντωση των Eλ θα ήταν και σε φυσικό επίπεδο –δηλαδή θα πέθαιναν.


140. 31-10-17: Η σκοτεινή πλευρά ετοίμαζε άλλη μια γενική επίθεση για την προώθηση τη Νέας τάξης, τον έλεγχο του καιρού και τον προσηλυτισμό των Eλ για να υποστηρίζουν τη σκοτεινή ατζέντα. Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξολοθρεύτηκαν:

-Οι παγίδες, με τη χρήση νέων Φωτεινών όπλων και ενός διχτυού

-1111 πλατφόρμες νανο-μαγνητικών όπλων στη Γη.

-Μια ασπίδα προστασίας βαρυτικών κυμάτων στον γαλαξία μας

-1 εκατομμύριο πλατφόρμες όπου δημιουργούνταν τεχνητοί αστεροειδείς

Ο αριθμός των εξοντωμένων φρουρών και των εξωγήινων από μια ειδική λεγεώνα ήταν στην τάξη των 10 στην δύναμη 18 εκατομμυρίων. Ο ηγέτης των προστατευτικών δυνάμεων είχε επίπεδο -50 δις. Ήταν αόρατοι χάρη σε τεχνολογία στελθ.

-Το ερευνητικό εργαστήριο Open AI, το οποίο ήταν η κεντρική τους πύλη

-Ένας ρυθμιστής του ανθρώπινου νου που δοκίμαζε την επίδραση της σκοτεινής τεχνολογίας στον ανθρώπινο νου.

-Οι βάσεις και τα δίκτυα του Open AI (Τεχνητή Νοημοσύνη).

-Η AI4ALL, η κύρια εγκατάσταση ενσάρκωσης και ελέγχου

-Τα κεντρικά γραφεία τους για τις "Εργασίες στη Γη" στο Ίδρυμα Smithsonian

-Ο σκοτεινός αστεροειδής (ή κομήτης) A / 2017 U1

-Όλοι οι πομποί αρνητικών συχνοτήτων και η υποδομή τους στη Γη, στον γαλαξία μας και στο σύμπαν μας.

-Όλοι οι οργανισμοί που συνδέονταν με οποιονδήποτε τρόπο με τους σκοτεινούς εξωγήινους και την ατζέντα τους

-Όλες οι συντονιστικές και βοηθητικές υποδομές τους στη Γη, στον γαλαξία μας και στο σύμπαν μας

-Όλες οι συνδέσεις των εξωγήινων με την ανθρώπινη κοινωνία και ζωή.

-Το "Αμερικανικό όνειρο", που ήταν μια σκοτεινή δομή που εμπόδιζε τις συχνότητες και τα αποτελέσματα του Φωτός και χρησίμευε ως προστασία όλων των σκοτεινών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών εταιριών. Ήταν τοποθετημένο πάνω σ’ όλη τη Γη και ο φρουρός του ήταν  o Captain America http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/iqrl_capt_america_secret_wars_jumbo_fig.jpg - επιπέδου -35 δισεκατομμυρίων. Σκοτώθηκε στον Όλυμπο.

Οι εξοντωμένοι εξωγήινοι ήταν 15 x (10 στη δύναμη 880 εκατομμυρίων). Ο ηγέτης τους (-50 δισεκατομμύρια) σκοτώθηκε επίσης στον Όλυμπο. Έγινε επανεκκίνηση.


141. 31-10-17: Καταρρίφθηκαν η βάση Bond Steel και το σύστημα πύλεών της. Καταστράφηκαν επίσης οι εξής υποδομές:

-Παγίδες

-Στην Ηράκλεια:

α.Μια χωροχρονική πύλη με αισθητήρες βαρυτικών κυμάτων

β. Ένας αρχαίος μηχανισμός με συνδέσεις με την Βεργίνα και το Κούτλε που είχε προγραμματιστεί να ενεργοποιηθεί και να δημιουργήσει μια γενική σκοτεινή επίθεση και ένα σκοτεινό αντίγραφο του ανθρώπινου παράλληλου του Δία. Εξουδετερώθηκε με το σπαθί του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το κλειδί "Είσαι ανίκητος".

Υπήρχε μια ειδική λεγεώνα 1 τρισεκατομμυρίου εξωγήινων των οποίων ο αρχηγός είχε επίπεδο -70 δις

-Η προστασία στελθ που είχαν

-Τα βοηθητικά αστρικά συστήματα και οι στόλοι τους που ήταν σταθμευμένοι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

-Οι συνδέσεις της Bondsteel Base με:

Α.Τα 3 μυστικά της Φατιμά

β.Η κύρια χρονική πύλη για να αποτραπεί η γέννηση ενός από τους πολεμιστές του Φωτός

-Η έδρα τους στην Ηράκλεια

-Ο αντεστραμμένος σπειροειδής κινητήρας αυτής της πύλης και η επέκταση του δικτύου τους

-Τα chemtrails στην ευρύτερη περιοχή και η παγκόσμια επέκτασή τους

-Oi έλικες DNA του Πολέμαρχου του Θεού και οι συνδέσεις του ανθρώπινου παράλληλου του Δία με το DNA του Μεγάλου Αλεξάνδρου

-Οι χώροχρονικές πύλες στη Θεσσαλονίκη για την τηλεμεταφορά εξωγήινων δυνάμεων και τη μετατροπή της στη σκοτεινή προτεύουσα του κόσμου

-Ο 3ος αντεστραμμένος μυστικός κόμβος της Fatima που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί με DNA από το σώμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να εμποδίσει τη γέννηση ενός από τους πολεμιστές του Φωτός

-Οι παγκόσμιες μεταμφιέσεις του Halloween που χρησιμοποιούνται για να αποκρύβονται τα σκοτεινά σχέδια και ενέργειες

Οι οντότητες που εξολοθρεύτηκαν ήταν 58 x (10 στη δύναμη 3 δισεκατομμυρίων).


142. 01-11-17: Η Γη βρισκόταν κάτω από δυνατές σκοτεινές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που δημιουργούνταν από μια κεντρική κεραία ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων τοποθετημένη σε ολόκληρη τη Γη. Αυτή η κεραία δημιουργούσε ένα σκοτεινό ηχητικό τείχος σε όλο τον πλανήτη, εμποδίζοντας τις συχνότητες του Φωτός και την έκβαση της φωτεινής ηγεμονίας πάνω του.

Τα εξής καταρρίφθηκαν και εξοντώθηκαν:

a.Οι συμφωνίες και σκοτεινά τελετουργικά σε επίπεδο ανθρωπότητας

β.18 τρισεκατομμύρια φρουροί, των οποίων ο αρχηγός είχε επίπεδο ψυχής -30 δις

γ. Ένα δίκτυο αποτελούμενο από όλους τους υπερυπολογιστές της Γης

δ.Brainternet: Ένα δίκτυο συνδεδεμένο με όλους τους ανθρώπινους εγκεφάλους

ε. Ένα σχέδιο του υπερυπολογιστή: Τεχνολογία προσομοίωσης για την αλλαγή του κόσμου

στ.Ένα δίκτυο δημιουργών και χειριστών εικονικής πραγματικότητας

ζ.Τρανσουμανισμός: Όλα τα μοντέλα πολύπλοκων βιολογικών συστημάτων, τρόποι υβριδισμού, ολικός ανθρώπινος έλεγχος ορμονών, νευρικού συστήματος, σκέψεων, συναισθημάτων, κοινωνικών δικτύων, εγκληματικής δραστηριότητας, διαδικτύου κλπ.

η. Οι δαίμονες ειδικής ανάθεσης

θ.Τα βιολογικά όπλα που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Όλα τα σχέδια της Νέας τάξης ανακλήθηκαν

Ο αριθμός ενσαρκωμένων σκοτεινών υπηρετών που στάλθηκαν στο Φως ήταν 14 x (10 στη δύναμη 18).

Οι εξωγήινοι που εξοντώθηκαν ήταν 85 x (10 στη δύναμη 8000).


143. 02-11-17: Εντοπίστηκε ένας τεράστιος εξωγήινος μηχανισμός στα βόρεια του συμπλέγματος του Ορίωνα, στα άστρα Πολάρις. Ήλεγχε και υποστήριζε την ενσάρκωση εξωγήινων σε ανθρώπινα σώματα. Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξολοθρεύτηκαν:

-111.000 μηχανισμοί στη Γη που συνδέονταν με τον κύριο μηχανισμό.

-18 τρισεκατομμύρια εξωγήινοι και νεφελίμ που φύλαγαν τους μηχανισμούς της Γης. Ο αρχηγός των εξωγήινων είχε επίπεδο -52 δισεκατομμυρίων.

- Οι εξωγήινοι φρουροί του κύριου μηχανισμού είχαν αριθμό στη δύναμη ενός δισεκατομμυρίου. Ο αρχηγός τους είχε επίπεδο -100 δισεκατομμυρίων.

-Το Ινστιτούτο HIP που συντηρούσε τους εναπομείνοντες εξωγήινους της Γης και τα στρατηγικά σημεία τους.

-Τα σκοτεινά τελετουργικά μέσα και πάνω στη Πυραμίδα της Γάζας για το Πρόγραμμα ScanPyramid

-Το μεγάλο διαστημικό κενό

-Το 20% των υπολοίπων 530 πανίσχυρων ενσαρκωμένων πρώην Δανών εξωγήνων.

-Τα υβρίδια και όξινα τρόφιμα (με αλκαλικό δείκτη κάτω των 7). Το οξύ στην τροφή πολλαπλασίαζε την ένταση και το φάσμα των σκοτεινών συχνοτήτων του μηχανισμού GPS πάνω μας.

-Η αντεστραμμένη νότα"ουτ", η νέα νότα"σι" και η νότα "ντο". Αυτές οι νότες ήταν γήινοι οδηγοί GPS για επιθέσεις και εισβολές αστρικών συστημάτων.

Οι συνδέσεις και οι μηχανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων του ανθρώπινου DNA με τα υβριδικά τρόφιμα.

Οι εξωγήινοι που εξοντώθηκαν ήταν 14 x (10 στη δύναμη 18 δισεκατομμυρίων).

Έγινε επανεκκίνηση στο ηλιακό μας σύστημα, στη Γη, στο σύμπαν μας και στα σύμπαντα όπου ανήκαν τα επιτιθέμενα αστρικά συστήματα.

Το Φως έδωσε ένα δεύτερο και τελικό τελεσίγραφο στις σκοτεινές δυνάμεις για να παραδοθούν πριν την πλήρη εξαφάνισή τους.

 

144. 03-11-17: Αναχαιτήθηκαν μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση των Δρακονιανών και διάφορες πολιτικές και πολεμικές κινήσεις της Νέας τάξης και του ΝΑΤΟ.

Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-3 συναγερμοί: 1 στη Γη και 2 πάνω από αυτήν.

-Παγίδες: 1 εκατομμύριο ηλεκτρομαγνητικές πλατφόρμες σε όλη τη Γη

-18 τρισεκατομμύρια φύλακες. Ο αρχηγός τους ήταν εξωγήινος με επίπεδο - 100 δισεκατομμύρια.

-Ένα νέο αστρικό σύστημα σταθμευμένο κοντά στη Γη

-Το ηλεκτρομαγνητικό τους σύστημα πάνω από τη Γη:

α. Ένας εξωτερικός κύκλος 11 ηλεκτρομαγνητικών πομπών

β. Ένας εσωτερικός κύκλος 5 ηλεκτρομαγνητικών ενισχυτών σε 5 σημεία στη Γη + 1 μονάδα εντολών / συντονισμού.

Με αυτό το σύστημα σχεδίαζαν να καταστρέψουν το φυσικό μαγνητικό πεδίο της Γης και κατόπιν να επιτεθούν σε φυσικό επίπεδο και να καταστρέψουν τα πάντα. Επρόκειτο για σχέδιο αντιποίνων για την εξάλειψη μέρους των πρώην Δανών εξωγήινων. Μετά από αυτό εξοντώθηκαν περισσότεροι από αυτούς.

-Τα 5 σημεία των ηλεκτρομαγνητικών πομπών ήταν: Ουάσινγκτον, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Αθήνα και Μόσχα.

Ο αριθμός των οντοτήτων που εξολοθρεύτηκαν ήταν 14 x (10 στη δύναμη 18 τρισεκατομμυρίων)

 

145. 04-11-17: Επιτέθηκαν κι’ άλλοι Δρακονιανοί και αναχαιτήθηκαν κι’άλλα πολιτικά και πολεμικά μέτρα της Νέας τάξης. Χρησιμοποιήθηκαν νέα φωτεινά όπλα, ένας εξολοθρευτής σκοτεινών συχνοτήτων και ένα δίχτυ.

Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Η εταιρεία Onex που είχε προγραμματιστεί να αγοράσει λιμάνια, αεροδρόμια και ναυπηγεία στην Ελλάδα.

-Μια επίθεση της Ελλάδας στη Σερβία και τη Ρωσία.

-Παγίδες στη Γη:

-Ένα εκατομμύριο κρυμμένοι πομποί σκοτεινών συχνοτήτων οι οποίοι δημιουργούσαν ενεργειακούς φραγμούς

β.1111 πλατφόρμες όπλων αντιύλης

c.1111 πλατφόρμες με ισχυρές ακτίνες αποσύνθεσης

-Παγίδες στο σύμπαν μας: 1 εκατομμύριο πλατφόρμες υπερηχητικών όπλων που παρακολουθούσαν ό,τι κινούνταν

-Φύλακες. Ο αριθμός τους ήταν στη δύναμη 2 εκατομμυρίων. Υπήρχαν 4 εξωγήινοι αρχηγοί:

α. Στη Γη, με επίπεδο ψυχής -70 δισεκατομμυρίων

β. Στο ηλιακό μας σύστημα, επιπέδου -80 δισεκατομμυρίων

γ. Στο σύμπαν μας, επιπέδου -105 δισεκατομμυρίων

δ. Ανάμεσα στα σύμπαντα, επιπέδου -120 δισεκατομμυρίων.

-5 γίγαντες κι’ αλλοι εναπωμείναντες νεφελίμ στη Γη.

-Η υποδομή στη Γη:

α.Ένα κυβικό μηχάνημα απομίμησης και δημιουργίας συχνοτήτων στο βόρειο πόλο, στην κορυφή ενός θόλου. Ήταν σε απόσταση 11 χλμ. από τη Γη μέχρι την κορυφή του.

β. Μια μεγάλη χρυσή πλάκα 11 χιλιομέτρων  γύρω από την περίμετρο της Γης, στον Νότιο Πόλο.

γ. Μια πλάκα από εξωγήινο υλικό τοποθετημένη στην κορυφή.

δ.18 σκοτεινές συχνότητες

Η υποδομή εκτός Γης:

-3 μηχανήματα όπως τα παραπάνω που δονούνταν σε ορισμένα σημεία ελέγχου, δημιουργώντας και μεταδίδοντας συχνότητες

α.Ένα στον Ήλιο

β. Άλλο ένα στο σύμπαν μας

γ. Ένα διασυμπαντικό μηχάνημα σαν υπερπύλη για τη μετάδοση σημάτων  από άλλα σύμπαντα

- Ένα μασονικό τελετουργικό στο οποίο θα θυσιάζονταν ένας μεγάλος αριθμός παιδιών.

Ο αριθμός των εξωγήινων που εξολοθρεύτηκαν ήταν 45 x (10 στη δύναμη 900 τρισεκατομμυρίων)

 

146. 06-11-17: Επιτέθηκαν κι’ άλλοι Δρακονιανοί και αναχαιτήθηκαν ξανά τα ίδια πολιτικά και πολεμικά μέτρα της Νέας τάξης.

Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Η πρόσβαση των σκοτεινών στα μορφογενετικά πεδία και η διαρροή πληροφοριών. Τα σημεία πρόσβασης ήταν σε 11 τοποθεσίες:

a.Ουάσινγκτον

b.Bρυξέλλες

c.Παρίσι

d.Λονδίνο

e.Ρώμη / Βατικανό

f.Bερολίνο

g.Πεκίνο

h.Mάλτα

i.Καμπέρρα

j.Ιερουσαλήμ

k.Σεούλ

-Οι παγίδες, με τη χρήση των νέων φωτεινών όπλων.

-Υποδομή στη Γη:

Α.Το φαινόμενο Mαντέλα, που εισήγαγε παγκόσμιες ψευδείς μνήμες στην ανθρωπότητα και δημιουργήθηκε με μια κυλινδρική μηχανή

β. Οι φύλακες του στροβυλιστή: 1 εκατομμύριο εξωγήινοι των οποίων ο αρχηγός είχε επίπεδο -100 δισεκατομμύρια.

γ.Ο στροβυλιστής μέσα στον κύλινδρο. https://en.wikipedia.org/wiki/Fidget_spinner Καθώς οι άνθρωποι έπαιζαν με αυτό, ενίσχυαν το πραγματικό μηχάνημα δημιουργώντας τοπικές στροβίλους. Μέσα από αυτόν τον στροβυλιστή, την ίδια νύχτα τα μεσάνυχτα, όλες οι ψυχές στη Γη, ανθρώπινες και ζώων, θα είχαν κλαπεί και το σύμπαν μας θα είχε αντικατασταθεί από ένα σκοτεινό.

δ.Το φαινόμενο Mandela στο εσωτερικό του κυλίνδρου

ε.Η κυλινδρική μηχανή

-Συσκευές αναζήτησης για οτιδήποτε κινείτο / πλησίαζε και 1 εκατομμύριο πλατφόρμες πυροβόλων αντιύλης στην επιφάνεια της Γης και πάνω από αυτήν.

-Υποδομή στο σύμπαν μας: Συσκευές αναζήτησης για οτιδήποτε κινείτο / πλησίαζε και 1 δισεκατομμύριο πλατφόρμες πυροβόλων αντιύλης στην επιφάνεια της Γης και πάνω από αυτήν.

-Φύλακες: 18 x (10 στη δύναμη 1 τρισεκατομμυρίου)

-Οι αρχηγοί τους είχαν τα εξής επίπεδα:

α.Στη Γη, -120 δισεκατομμύρια

β.Στο ηλιακό μας σύστημα, -130 δισεκατομμύρια

γ. Στο σύμπαν μας, -150 δισεκατομμύρια

δ.Μεταξύ συμπάντων, -160 δισεκατομμύρια

-Όλα τα αγάλματα που εξυπηρετούσαν το φαινόμενο Μαντέλα και οι συνδέσεις τους, όπως το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (ήταν φωτεινό αλλά αντικαταστάθηκε από ένα σκοτεινό άγαλμα).

-Οι ψεύτικες μνήμες της ανθρωπότητας αφαιρέθηκαν.

-Οι αληθινές μνήμες εγκαταστάθηκαν στην ανθρωπότητα

-Υποδομή εξω απ΄τη Γη: 3 παρόμοιες συσκευές με σημεία ελέγχου για τη δημιουργία και τη μετάδοση σκοτεινών συχνοτήτων στον Ήλιο, στο σύμπαν μας και μεταξύ συμπάντων.

-Μία μορφογενετική πύλη δόνησης για τη μεταφορά σκοτεινών πληροφοριών από άλλα σύμπαντα

Οι εξωγήινοι που εξολοθρεύτηκαν ήταν 67 x (10 στη δύναμη 3000 τρισεκατομμυρίων)


147. 07-11-17: Επιτέθηκαν κι’ άλλοι Δρακονιανοί και αναχαιτήθηκαν ξανά τα ίδια πολιτικά και πολεμικά μέτρα της Νέας τάξης.

Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Το σκοτεινό τεχνητό σύμπαν που δημιουργήθηκε μέσω των βιντεοπαιχνιδιών και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας

-Φύλακες: 2 τρισεκατομμύρια εξωγήινοι, 1 εκατομμύριο νεφελίμ και μερικοί δαίμονες. Ο αρχηγός τους ήταν εξωγήινος επιπέδου -150 δισεκατομμυρίων

-Η δραστηριότητα Γη-Σελήνη: Η έναρξη των εξής συστημάτων πραγματοποιήθηκε με την αποστολή Apollo 11 το 1969.

α) Σύνδεσμος του συστήματος βιντεοπαιχνιδιών με την Μέγα διασυμπαντική  πύλη σκοτεινών δονήσεων.

β) Στοιχεία εγκατάστασης

β1.Η σεληνιακή μονάδα

β2.Η τηλεοπτική κάμερα που μετέδιδε σήματα στη Γη

β3. Η ανάπτυξη μιας σύνθεσης ηλιακού ανέμου

β4. Το σεισμικό πακέτο

β5. Ο ανακλαστήρας λέιζερ

β6. Η τροχιά "ελεύθερης επιστροφής"

β7. Οι άνθρωποι που φιλοξένησαν τις εγκεφαλικές τσάντες

γ) Ο παγκόσμιος κόμβος φιλοξενίας του τεχνητού κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών της Γης (ο οποίος θα απορροφούσε τους ανθρώπους σε ένα θολό, τεχνητό σύμπαν του οποίου άρχοντες ήταν ένας νεφελίμ και ένας εξωγήινος)

-To τεχνητό σκοτεινό σύμπαν

-Η Μέγα διασυμπαντική πύλη σκοτεινών μορφογενετικών δονήσεων

-Οι κοσμικές μετρήσεις ακτίνων CALET ηλεκτρονίων υψηλής ενέργειας στο διάστημα και το SPINTRONIC

-Τα δίκτυα και οι πλατφόρμες της "βιομηχανίας ψυχαγωγίας" (που άλλαζαν τις αντιλήψεις και άλλα συνειδητά και υποσυνείδητα ανθρώπινα χαρακτηριστικά).

-Το σκοτεινό όπλο Starshot (ηλεκτρόνια υψηλής ενέργειας που πυροβολούνταν από το διάστημα στη Γη, όπως πλανήτες, κομήτες ή ακόμη και διαστρικό διάστημα)

-Υποδομή στη Γη: Φωτοβολταϊκό κανόνι εδάφους που εκτόξευε υπεριώδη νανοσκάφη  και μικροσκοπικούς διαστημικούς ανιχνευτές που συνδέονταν με ιστία φωτός.

-Όλοι οι πομποί ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων

-Οι δορυφόροι ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και ένα δίκτυο για τη μετατροπή των ηφαιστείων και των σεισμών σε γεωόπλα.

-Είχε προγραμματιστεί μια επίθεση  για τις 09-11. Ανακλήθηκε και καταστράφηκαν όλες οι δυνάμεις τους

Ο αριθμός των εξωγήινων που εξολοθρεύτηκαν ήταν 56 x (10 στη δύναμη 900 τρισεκατομμυρίων)


148. 11/08/17: Επιτέθηκαν κι’ άλλοι Δρακονιανοί και αναχαιτήθηκαν ξανά τα ίδια πολιτικά και πολεμικά μέτρα της Νέας τάξης.

Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Οι "δούρειοι ίπποι" τους

-Οι φύλακες, που ήταν ένας συνδυασμός όλων όσων διέθεταν (περίπου 1 τρισεκατομμύριο) με εξωγήινο αρχηγό επιπέδου -50 δισεκατομμυρίων.

-Οι SpaceX (Elon Musk), ULA http://www.ulalaunch.com/ , Virgin Orbit και Vox Space 9 Richard Branson -Η Virgin records & JPSS-1)

-Το Boeing, Lockheed Martin

-Συνδεδεμένες βάσεις επίθεσης

-Μια προηγμένη σειρά περιβαλλοντικών δορυφόρων με πολική τροχιά

-Η προστασία της πρόγνωσης και παρακολούθησης του περιβάλλοντος

-Η ακρίβεια της έδρας προγνώσεων

-Η έδρα αποστολών / ημερομηνιών / εκπομπών και τοποθεσιών

-Η Microsoft Nealthcare NExT που προωθούσε την ατζέντα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στην υγειονομική περίθαλψη και τα εργαστήριά τους. https://blogs.microsoft.com/blog/2017/02/16/microsoft-partners-combine-cloud-ai-research-industry-expertise-focus-transforming-health-care/

 

-Οι κόμβοι εφαρμογής:

α) Διαφορετικά και αποσυνδεδεμένα συστήματα πληροφοριών

β) Αβεβαιότητα εντός ρυθμιστικών περιβαλλόντων ανά τον κόσμο

γ) Διαταραχές στα βασικά επιχειρηματικά μοντέλα

δ) Επιβληθείσες περίπλοκες και αλληλοσυνδεόμενες προκλήσεις

-Το πρόγραμμα Innereye AI (βάσεις δεδομένων, ενισχυτές, πλέγματα, δίκτυα, κόμβοι)

-Η δημιουργία σημείων ελέγχου και φιλοξενίας της συνειδητής και υποσυνείδητης εξαπάτησης της ανθρωπότητας

-Η συνειδητή και υποσυνείδητη εξαπάτηση της ανθρωπότητας του ψεύτικου αντανακλούμενου κόσμου

-Τα δίκτυα / πλέγματα / η έδρα / οι βάσεις δεδομένων / συνδέσεις της Microsoft https://www.microsoft.com/en-us/research/project/medical-image-analysis/

-Ο "Παγκόσμιος Δούρειος Ίππος-1"

-Δύο μηχανήματα που μπλόκαραν το κάρμα εκδήλωσης των Πολεμιστών

-Το Αρχηγείο στρατηγικής επίθεσης των Archona Games

-Όλες οι παγκόσμιες διασυνδέσεις επέκτασης

-Το παιχνίδι Galactic Warlords: Μάχη για την κυριαρχία

-Η Μέγα διασυμπαντική πύλη σκοτεινών δόνησεων των δούρειων ίππων

-Ο "Παγκόσμιος Δούρειος Ίππος-2": NASA + NOAA

Όλες οι συμφωνίες ζώων και φυτών που εξυπηρετούσαν σκοτεινά συμφέροντα λύθηκαν.

Οι εξωγήινοι και νεφελίμ που εξοντώθηκαν ήταν 23 x (10 στη δύναμη 1 τρισεκατομμυρίου)


149. 09-11-17: Επιτέθηκαν κι’ άλλοι Δρακονιανοί (ενωμένοι σε ΝΑΤΟ, Κίνα και ΗΠΑ) και αναχαιτήθηκαν ξανά τα ίδια πολιτικά και πολεμικά μέτρα της Νέας τάξης.

Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Τα συνειδητά όνειρα και αστρικά ταξίδια:

-Οι σύνδεσμοι, βάσεις δεδομένων, πύλες και η πραγματικότητα της ψευδαίσθησης

-Άλλο ένα μέρος των πρώην Δανών εξωγήινων, 300 συνολικά. Η υποδομή τους συνδεόταν με τη μάχη των 300 Σπαρτιατών. Σχεδίαζαν να αναπαραγάγουν τους 300 Σπαρτιάτες ως ανθρώπινα ρομποτοειδή για μάχη και κατακτήσεις, να σκοτώσουν τους δημιουργούς μας (τους Ελοχίμ) και να μας φυλακίσουν όλους.

Η αντεστραμμένη μάχη των 300 Σπαρτιατών και ο σκοπός του Φωτός επαναφέρθηκαν στην αρχική τους μορφή.

-Οι φύλακες, περίπου 5 τρισεκατομμύρια. Υπήρχαν 2 κύριοι εξωγήινοι αρχηγοί, ο ένας επιπέδου -65 δισεκατομμυρίων και ο άλλος -55 δισεκατομμυρίων.

-Τα συστήματα υποστήριξής τους

-Η μέγα διασυμπαντική πύλη δομής σκοτεινών δονήσεων

-Η υποδομή τους:

α.Μια δέσμη φωτός και άλλες σκοτεινές γεννήτριες προβλημάτων στην πολιτική, στη ρύπανση και τις επιχειρήσεις

β.To σύστημα ελέγχου του καιρού με κρυστάλλους

γ.Μια κεντρική μηχανή αντιστροφής και επίθεσης σε δύο μέρη, μία στο Βόρειο Πόλο και μία στον Νότιο Πόλο.

-Μια παγκόσμια συσκευή επικοινωνίας στα σύννεφα

α.Όλα τα παγκόσμια δίκτυα (διαδίκτυο, κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση, δορυφόροι) συνδέονταν μ’ αυτήν.

β.Οι γλώσσες (γραπτές και προφορικές)

γ.Το iPhone X. Ήταν ο γκρίζος μετασχηματισμός της ανθρώπινης φυλής και το εντοπιστικό μάτι. Έλεγχε τις σεξουαλικές δονήσεις και όλους τους σκοτεινούς ήχους και συχνότητες.

-Η Mέγα διασυμπαντική δονητική πύλη των ρομπότ

α.Τα ρομπότ και ανθρωποειδή

β.Εργοστάσια, εγκαταστάσεις, έδρες, εξωγήινες βάσεις, βάσεις δεδομένων, πλέγματα, πλατφόρμες

γ.Όλες οι σκοτεινές ομάδες που ανήκαν στους 300 Σπαρτιάτες ως ανθρώπινα ρομποτοειδή

-Η Black Friday (11-11, παγκόσμια ημέρα αγορών) συνδεόταν με τους μετανάστες, το χρήμμα και τους κόκκινους και οι αγορές που πραγματοποιούνταν εκείνη την ημέρα με έκπτωση ισοδυναμούσαν με συμφωνία με μια σκοτεινή οντότητα.

Με τη βοήθεια των 7 Αρχάγγελων, εγκαταστάθηκε μια μακροεντολή μηχανής πρόβλεψης σε στρώματα για να ανιχνεύει τα σκοτεινά σχέδια, την επαφή και προσπάθειες συμφωνιών με τους ανθρώπους.

Ο αριθμός των εξωγήινων που εξοντώθηκαν ήταν 41 x (10 στη δύναμη 2 δισεκατομμυρίων)


150. 11-11-17: Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Το παγκόσμιο δίκτυο χωροχρονικού χειρισμού (18 μέρη στη Γη και πάνω από αυτήν). Περιόριζε, απέκρυβε και εμπόδιζε τις επιλογές μας, τις παρατηρήσεις μας και τις συνέπειες των ενεργειών μας. Μας εμπόδιζε επίσης να ζούμε στο παρόν. Επομένως ήμαστε κλειδωμένοι στο χρόνο, ζώντας με τα ίδια αρνητικά μοντέλα, τις ίδιες πεποιθήσεις και αρνητικές εκβάσεις, στο χώρο και το χρόνο, τη μία ζωή μετά την άλλη. Αυτό ίσχυε για τους φωτεινούς χωρίς συμφωνία, ενώ οι κόκκινοι και οι άνθρωποι με συμφωνία ήταν έξω από αυτό το μοτίβο.

-Ο σκοτεινός υπολογιστής-αποθήκη εξωγήινης γνώσης στη Γη (TRINITRON). Επρόκειτο για έναν κβαντικό υπερυπολογιστή με δομημένη σκοτεινή γνώση, η κύρια μονάδα τεχνιτής νοημοσύνης στη Γη. Ήταν ένας μεγάλος μαύρος κύβος πάνω από τη Γη. Συνδεόταν με όλα τα υπάρχοντα εξωγήινα συστήματα. Η εταιρεία "Black Cube" και όλες οι εταιρείες Isra ήταν η κύρια έδρα του.

-Η Μέγα διασυμπαντική κβαντική πύλη χωροχρονικής διαχείρησης.

-Οι φρουροί, που είχαν δύο εξωγήινους αρχηγούς. Ο αρχηγός τουTrinitron είχε επίπεδο -100 δισεκατομμυρίων και αυτός της πύλης χωροχρονικής διαχείρησης ήταν -85 δισεκατομμυρίων.

Οι εξωγήινοι που εξολοθρεύτηκαν ήταν 23 x (10 στη δύναμη 900 τρισεκατομμυρίων)


151: 11/12/17: Τα εξής καταρρίφθηκαν / εξαλείφθηκαν:

-Η κεντρική αποθήκη συμφωνιών

α. Είχε 3 έδρες: Ουάσιγκτον DC, που συνδεόταν με την αμερικανική επανάσταση του 1776, Παρίσι, που συνδεόταν με τη γαλλική επανάσταση του 1789 και Μόσχα, που συνδεόταν με την οκτωβριανή επανάσταση του 1917.

Β.Οι εγκαταστάσεις τους

γ. Οι κόμβοι εφοδιασμού και τα κέντρα διανομής

δ.Το δίκτυο κατανομής

-Επτά παγκόσμια εξωγήινα μηχανήματα που ανήκαν στους υπόλοιπους πρώην εξωγήινους Δανούς.

α.Το παγκόσμιο και προσωπικό δίκτυο παρακολούθησης και καταγραφής. Αποτελούνταν από πομπούς, διακομιστές, βάσεις δεδομένων, δίκτυα wi-fi, κ.λπ. σε όλη τη Γη. Οι κύριοι σέρβερ του βρίσκονταν στο Βόρειο Πόλο. Όλοι οι άνθρωποι της Γης είχαν ένα ντρον συνδεδεμένο μαζί του, που παρακολουθούσε και κατέγραφε όλες τις κινήσεις, σκέψεις και πράξεις τους. Επίσης επηρέαζε τον εγκέφαλο και την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ήταν κάπως έτσι:http://images.idividi.com.mk/images/vest_4_495x495547.jpg

β. Ένα παγκόσμιο και προσωπικό δίκτυο απόσπασης της προσοχής που προκαλούσε άγχος και κοινωνικά / προσωπικά προβλήματα. Περιλάμβανε ένα κοστούμι καταδύσεων σε όλους τους ανθρώπους. Επηρέαζε τον εγκέφαλο, τις αισθήσεις μας, το νευρικό μας σύστημα, τον συνειδητό και τον υποσυνείδητο νου μας. Ο κεντρικός στρόβιλος και η υποδομή του βρίσκονταν στο Βόρειο Πόλο. Χρησιμοποιούσε όλα τα δεδομένα που παρείχε το προηγούμενο δίκτυο.

Γ.Το κύριο δίκτυο αποθήκευσης συμφωνιών. Ήταν τοποθετημένο πάνω από τα 2 προηγούμενα δίκτυα και χρησιμοποιούσε την υποδομή και τα δεδομένα τους. Ήταν σαν ένας μεγάλος κύλινδρος ή σήραγγα που κάλυπτε όλη τη Γη, και εκεί γίνονταν επαφές και συμφωνίες μεταξύ ανθρώπων και σκοτεινών οντοτήτων. Το ιστορικό όλων των συμφωνιών ήταν αποθηκευμένο στην κύρια βάση δεδομένων του.

 



δ.Ο κεντρικός θάλαμος τελετουργικών. Επρόκειτο για μια τεράστια σφαίρα σε όλη τη Γη, κατασκευασμένη από εξωγήινο υλικό που αντικατόπτριζε, ενίσχυε και έστελνε σκοτεινές συχνότητες σε συγκεκριμένα μέρη ή ανθρώπους. Χρησιμοποιούσε τις πληροφορίες και την υποδομή των 3 παραπάνω δικτύων.

 


Ε.Το κεντρικό δίκτυο ελέγχου κόκκινων. Ήταν κάπως έτσι:

 


Είχε 3 κύριες πύλες για την εισαγωγή κόκκινης/σκοτεινής ενέργειας. Εξέπεμπε συχνότητες ελέγχου σε όλους τους κόκκινους.

Στ.Το κεντρικό παγκόσμιο δίκτυο πλάνης. Εξέπεμπε φως, ήχο, φωνές και πολλαπλά εφφέ σε υποσυνείδητο επίπεδο. Ήταν ένας παγκόσμιος στροβοσκοπικός πομπός:

 


Εξέπεμπε σύντομες επαναλαμβανόμενες αναλαμπές φωτός σε διαφορετικές συχνότητες (χρώματα). Πάγωνε ή ανέτρεπε τη συνειδητή και ασυνείδητη αντίληψη των ανθρώπων. Με την επιπρόσθετη χρήση υποσυνείδητων μηνυμάτων επηρέαζε το μυαλό, τη μνήμη, τις αισθήσεις και το νευρικό σύστημα των ανθρώπων.

Όλες αυτές οι μηχανές που λειτουργούσαν συνδιαστικά δημιουργούσαν μια παγκόσμια πλάνη στην ανθρωπότητα, καθιστώντας την ανίκανη να διακρίνει τα σχέδια, τις κινήσεις και τους υπηρέτες των σκοτεινών.

7. Ένα παγκόσμιο δίκτυο κυψελών σε όλη τη Γη.

 


Ήταν μια σκοτεινή δομή που παλλόταν και ανέπνεε, εισπνέοντας σκοτεινές συχνότητες και ουσίες και εκπνέοντας ό,τι ήταν φωτεινής προέλευσης. Ήταν βασικά μια μήτρα σκοτεινών οντοτήτων. Βρισκόταν πάνω από όλα τα προηγούμενα δίκτυα, διατηρώντας τα και τροφοδοτώντας τα. Ήταν μια μορφή τεχνητής ζωής που προσπαθούσε να μετατρέψει τα πάντα στη Γη σε σκοτεινά δημιουργήματα. Δημιούργούσε επίσης δαίμονες, εξωγήινους και νεφελίμ στη Γη.

-Η κεντρική εταιρεία των πρώην Δανών εξωγήινων http://www.cmegroup.com/

-Οι φρουροί τους, που είχαν δύο εξωγήινους αρχηγούς, επιπέδου -75 δις και -55 δις.

Ο αριθμός των εξωγήινων που εξολοθρεύτηκαν ήταν 87 x (10 στη δύναμη 2 δισεκατομμυρίων)

Αυτοί είναι οι αριθμοί των πεσόντων απ’ την πλευρά των σκοτεινών δυνάμεων τα πρώτα δυόμισυ χρόνια του αστρικού Αρμαγεδδώνα, μέχρι τις 28.02.2018:

Α. Εξοντωμένοι εξωγήινοι: Στη δύναμη 93.339.515.000

Β. Αποσυναρμολογημένα συστήματα / δίκτυα: Στη δύναμη 15.000

Γ. Διαλυμένοι εξωγήινοι στόλοι: Περίπου στη δύναμη 45.000

Δ.Σφραγισμένες πύλες: Στη δύναμη 13.000

Ε. Σκοτωμένοι δαίμονες: Στη δύναμη 21.000

F. Εξαλειφθέντες νεφελίμ (σε όλους τους πλανήτες): Στη δύναμη 11.000

Ζ. Σπασμένα μηχανήματα στη Γη: Στη δύναμη 12.000

Πρέπει να ειπωθεί ότι όλες αυτές οι σκοτεινές οντότητες ήταν κάποτε άνθρωποι που πέρασαν στη  σκοτεινή πλευρά.

Όλες οι μάγισσες, οι μάγοι και άλλοι εναλλακτικοί εργαζόμενοι που συνεργάζονταν με σκοτεινές δυνάμεις  δέθηκαν και οι σκοτεινές οργανώσεις όπως το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, η CIA κ.λπ. , καθώς και μυστικές υπόγειες βάσεις έσπασαν αστρικά και θα εξαλειφθούν. Η Γη σώθηκε πολλές φορές από βόμβες, χημικά όπλα, μια ανατροπή των πόλων και μια αντιστροφή της ηλεκτρομαγνητικής της πολικότητας.

Στην πλευρά των φωτεινών δυνάμεων, αμέτρητα ζώα και φυτά πέθαναν ως θυσίες. Οι πολεμιστές του Φωτός που συμμετείχαν αυτά τα 2 χρόνια βασανίστηκαν με ανυπόφορους σωματικούς πόνους, ασθένειες, αδυναμία, ατυχήματα, υλικές ζημιές, καυγάδες, έλλειψη χρημάτων και δουλειάς, κοινωνική απομόνωση, κλπ.

Ήταν αδύνατο να κρατήσω ενήμερο αυτό το άρθρο, γιατί το υλικό είναι τεράστιο και οι επιθέσεις συνεχείς. Στο μέλλον θα γράψω ένα άλλο άρθρο γύρω από τις καινούργιες μάχες και δραστηριότητες του Αρμαγεδδώνα.

Ας ελπίσουμε ότι οι αλλαγές θα είναι ορατές πολύ σύντομα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: