Πνευματικός πόλεμος: Ανθρώπινοι κλώνοι

1.04.2021

Ανθρώπινοι κλώνοι

 


Οι σκοτεινές δυνάμεις κυβερνούν τη γη με πολλούς τρόπους, και ένας από αυτούς είναι η παραγωγή κλώνων σε υπόγεια εργαστήρια. Αυτοί οι κλώνοι παρασκευάζονται με DNA που κλέβουν από τις εξετάσεις αίματος μ.α. σε ορισμένα νοσοκομεία που συνεργάζονται με αυτά τα εργαστήρια. Φυσικά, κανείς από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων δεν ξέρει τι γίνεται στην πραγματικότητα και ποια είναι η χρήση των δειγμάτων που αποστέλλονται. Ο σκοπός της παραγωγής κλώνων είναι αυτοί να πάρουν τη θέση του αυθεντικού ατόμου, αφού αυτό δολοφονηθεί. Αυτό γίνεται συχνά με ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη δράση της σκοτεινής ελίτ και έχουν πειστήρια, ή με άτομα που πρόκειται να γίνουν ή είναι ήδη μέντιουμ ή πνευματικοί θεραπευτές. Γενικά, με όποιον η σκοτεινή ελίτ θέλει να σταματήσει και δεν έχει άλλο τρόπο. Οι ψυχές που τοποθετούνται σ΄αυτούς τους κλώνους είναι χαμένες ψυχές του εν λόγω ατόμου από προηγούμενες ζωές.  Αν δεν έχετε σκοτεινές ή χαμένες ψυχές ή συμφωνίες από προηγούμενες ζωές δεν μπορούν να φτιάξουν κλώνο σας. Θα μπορούσαν, όμως, να χρησιμοποιήσουν ένα σωσία, αλλά αν δεν έχετε κάποιον παράλληλο εαυτό που να σκοτώνει ανθρώπους δεν μπορούν να σας σκοτώσουν.

Η πρώτη μου περίπτωση ήταν μια από τις συνεργάτιδές μου. Θα την ονομάσω Καίτη. Μού διηγήθηκε ότι ένας γνωστός της την είχε δει στο δρόμο, και μετά από μερικά λεπτά μπήκε σπίτι του, όπου αυτή καθόταν με τη γυναίκα του πολλή ώρα. Μια άλλη μέρα την είδαν συγγενείς της στο δρόμο, αλλά αυτή δεν τούς χαιρέτησε. Όταν την πήραν τηλέφωνο και τη ρώτησαν γιατί, αυτή είπε ότι δεν ήταν καν σε κείνη τη γειτονιά. Το ίδιο έγινε μετά από ένα διάστημα με τον αρραβωνιαστικό της. Η πνευματική οδηγός μου μού αποκάλυψε ότι είχαν φτιάξει κλώνο της 4 χρόνια νωρίτερα, μετά από κάποιες ιατρικές εξετάσεις που είχε κάνει σε ένα νοσοκομείο. Και πρόσφατα κλωνοποίησαν και το φίλο της, ώστε να τούς αντικαταστήσουν και τους δύο. Αλλιώς αυτός θα καταλάβαινε τη διαφορά. Μετά από ένα διάστημα προσευχών για να εξουδετερωθεί η σκοτεινή δραστηριότητα των κόκκινων παράλληλων ζωών της, ο κλώνος μεταφέρθηκε στη Γερμανία, στην πόλη όπου η Καίτη πιθανώς θα μετακόμιζε, και έκανε την ίδια δουλειά που θα έκανε κι αυτή. Όταν στέλνουν μακρυά τον κλώνο σημαίνει ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος να σκοτώσουν τον αυθεντικό. Το επόμενο βήμα είναι κάποιος πολεμιστής του φωτός ή και ο ίδιος ο δαίμονάς του να σκοτώσει τον κλώνο. Φυσικά οι κλώνοι είναι υπό έλεγχο του νου και δεν ξέρουν ότι είναι κλώνοι. Φυσικά, οι κλώνοι βρίσκονται υπό έντονο έλεγχο του νου, με εμφυτεύματα, και αγνοούν ότι είναι κλώνοι ή σκοτεινοί. 

Η πρώτη μου πελάτισσα με κλώνο ήταν μια Ισπανίδα, η Σάρα, 27 χρονώ, που έμενε στη Βαλένθια. Ήταν ιερόδουλη και επειδή το σεξ με κόκκινους (ενσαρκωμένους από το σκότος) έχει ως αποτέλεσμα να φτιάξει ο δαίμονάς τους αιθερική κόπια του θύματος, ρώτησα την πνευματική μου οδηγό αν έχει κλώνο, είτε αιθερικό είτε βιολογικό. Και είχε και τα δύο! Και ο κλώνος της έκανε την ίδια δουλειά στην ίδια πόλη. Είχε παρασκευαστεί 2 χρόνια νωρίτερα μετά από ιατρικές εξετάσεις. Η Σάρα άρχισε να προσεύχεται για τους κόκινους παράλληλους εαυτούς της και σύντομα έστειλαν τον κλώνο στη Μαδρίτη, όπου συνέχισε την ίδια δουλειά. Η Σάρα είχε δύο σημάδια της ύπαρξης του κλώνου της. Πολλοί γνωστοί της άρχισαν ξαφνικά να την αποφεύγουν ή να μιλάνε άσχημα γι αυτήν, ή να τρέχουν μακρυά της μόλις την αντίκρυζαν. Σύμφωνα με την οδηγό μου, ο κλώνος της είχε φερθεί άσχημα σ΄αυτά τα άτομα ή τα είχε πάρει τηλέφωνο και τα είχε απειλήσει. Αργότερα πήγε για πρώτη φορά σε μια κλινική για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τα δόντια της, και υπήρχε ήδη φάκελλος  με το όνομά της και με ακτινογραφία της!  Όταν το άκουσε από τη γραμματέα πάγωσε κυριολεκτικά, γιατί άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη. Η οδηγός μου είπε ότι η κλινική είχε συμφωνία με σκοτεινές δυνάμεις και είχε παραγγείλει την ακτινογραφία της Σάρας από άλλη κλινική ώστε όταν καθάριζαν τη Σάρα και έβαζαν τον κλώνο στη θέση της να πήγαινε στη συγκεκριμένη κλινική που ήταν «δική τους». Η Σάρα με ρώτησε αν οι κλώνοι έχουν ομφαλό. Η απάντηση είναι όχι, αλλά τούς προσθέτουν έναν μόλις κατασκευαστούν. Αργότερα βρήκε ένα λογαριασμό Instagram με τις φωτογραφίες της και παλιές επαφές. Αυτό ήταν πάλι δραστηριότητα του κλώνου της. Η Σάρα ήταν χαρισματική και θα μπορούσε να γίνει διάμεσο, αλλά το ταλέντο της είχε κλαπεί  μέσω εμφυτευμάτων. Θα επανέλθει όμως  μετά τον καρμικό καθαρισμό της.

Η επόμενη πελάτισσα με κλώνο ήταν η Ντιάνα, από την Κολομβία, 23 χρονώ. Τότε ρώταγα από την αρχή γιά τις κόκκινες παράλληλες ζωές, και βρήκα μία Καναδέζα με την ίδια ηλικία. Ρώτησα την οδηγό μου εαν επρόκειτο για κλώνο, και απάντησε καταφατικά. Την είχαν φτιάξει πριν από 4 χρόνια. Η ασχολία της ήταν μέντιουμ με οδηγό εξωγήινο, ο οποίος γέμιζε τους πελάτες της με εμφυτεύματα και εξωγήινες οντότητες. Η Ντιάνα μίλαγε άπταιστα αμερικάνικα, γιατι πήγε σε Αμερικάνικο σχολείο. Οι κλώνοι έχουν ως γνωστόν τις ίδιες γνώσεις με το πρωτότυπο. Οπότε μπορούσε κάλλιστα να περάσει για Καναδέζα. Η Ντιάνα μπορούσε επίσης να επικοινωνεί με άυλες οντότητες, αλλά αφού δεν το εκμεταλλευόταν για κακό και ζήτησε καρμικό καθαρισμό, έφτιαξαν τον κλώνο για να το κάνει στη θέση της. Οι σκοτεινές δυνάμεις μπορούν κάλλιστα να μεταφερθούν στο μέλλον και να δουν ποιος θα είναι απειλή γι αυτές, ώστε να τον εξουδετερώσουν.

 Η επόμενη πελάτισσα που είχε κλώνο ήταν η Άννα, 45, από τη Χώρα των Βάσκων. Αυτή ήταν παλιά πελάτισσα, αλλά μόλις ανακάλυψα για τους κόκκινους παράλληλους, έψαξα αν έχει αυτή και η οικογένειά της. Είχαν όλοι, αλλά όταν  βρήκα έναν παράλληλο του άντρα της με την ίδια ηλικία, με ρώτησε τι σημαίνει. Η οδηγός επιβεβαίωσε ότι ήταν κλώνος. Ο άντρας της είναι Ιρλανδός, και ο κλώνος του μένει στην ίδια πόλη από αυτήν που κατάγεται, το Δουβλίνο. Ο άντρας της δεν έχει σχέση με τα πνευματικά, αλλά ο κλώνος εργάζεται ως σαμάνος, και η οντότητά του βάζει εμφυτεύματα στους πελάτες του και τούς κλέβει θραύσματα ψυχής. Πηγαινοέρχεται στο Δουβλίνο, και θα ήταν εύκολο να τον ξεπαστρέψουν σε μια επίσκεψή του και να επιστρέψει ο σωσίας του στη γυναίκα του. Κατόπιν ανακάλυψα ότι είχαν κλωνοποιήσει και το τρίχρωνο γιο τους, που έμενε με τον ψεύτικο πατέρα σαμάνο. Είχαν σκοπό να τούς αντικαταστήσουν κα τους δύο, προφανώς επειδή η Άννα είχε καθαρίσει καρμικά όλη την οικογένεια. Η εντολή για την κλωνοποίηση δώθηκε από τους Ιλλουμινάτι, στους οποίους ανήκουν οι κόκκινοι παράλληλοι εαυτοί της εν λόγω οικογένειας , και μένουν στη Βόρεια Γαλλία. Είναι κι αυτοί μια οικογένεια, αλλά με άλλες σχέσεις μεταξύ τους. Οι Ιλλουμινάτι έχουν σαν σχέδιο  να κάνουν όλους τους παράλληλους εαυτούς των μελών τους κόκκινους, γιατί αυτό σημαίνει μεγάλη δύναμη γι αυτούς. Και όταν αυτό δε γίνεται με φυσικό τρόπο το καταφέρνουν με κλώνους. Το πιο συνταρακτικό είναι ότι πρέπει να τούς πρόλαβα λίγο πριν γίνει η αντικατάσταση, αφού ο άντρας της θα πήγαινε για πρώτη φορά μόνος του στην Ιρλανδία, και ήταν ιδανική ευκαιρία να τον σκοτώσουν. Όμως η Άννα άρχισε τις προσευχές και δε συνέβη τίποτα. Μετά από ένα χρόνο, δυστυχώς, οι Ιλλουμινάτι εκδικήθηκαν την Άννα. Με την αφέλεια που τη χαρακτήριζε, πήγε χωρίς να με ρωτήσει σε ένα σεμινάριο κάποιου εναλλακτικού που διοχέτευε κοσμικές ενέργειες, και γέμισε εμφυτεύματα και προσκολλήθηκε πάνω της ένας εξωγήινος που τής κλέβει σιγά-σιγά την ψυχή. Τα εμφυτεύματα τής κάνουν πλύση εγκεφάλου και δεν με πιστεύει πια, αλλά θεωρεί τον διοχετευτή φωτεινό.

Μια πρόσφατη περίπτωσή μου ήταν μια μαθήτρια σουηδικών, η Δέσποινα, 21 χρονώ. Την ενδιέφεραν τα μεταφυσικά και μιλάγαμε πολύ γι αυτά. Έψαξα γρήγορα το κάρμα της και βρήκα ότι είχε οντότητες και κόκκινους εαυτούς. Μια μέρα μού είπε για μια κοπέλλα στο Φέισμπουκ που ήταν στις επαφές του κολλητού της και ήταν ολόιδια μ΄αυτήν. Ρώτησα αμέσως την οδηγό μου αν είχε κλώνο και η απάντηση ήταν θετική! Όμως τελικά δεν ήταν αυτή η κοπέλλα, αυτό ήταν απλά το σημάδι ώστε να ρωτήσω. Ο κλώνος ήταν στον Καναδά, απλά δεν είχα βρει την ηλικία του όταν έψαξα τους κόκκινους παράλληλούς της Δέσποινας, και γι αυτό δεν ήξερα ότι ήταν κλώνος. Είχε την ίδια ηλικία και ασχολιόταν με διαφημιστικό μάρκετινγκ που κι΄ η Δέσποινα είχε σπουδάσει. Ο κλώνος όμως διαφήμιζε σκάρτα προϊόντα ξέρωντας ότι είναι σκάρτα. Είχε κατασκευαστεί 3 χρόνια νωρίτερα κατόπιν εξετάσεων της Δέσποινας σε νοσοκομείο. Το καλοκαίρι η μαθήτριά μου ένοιωσε τον κλώνο της να βρίσκεται στην Αθήνα και δεν τόλμησε καν να βγει από το σπίτι μερικές μέρες. Και πράγματι, η οδηγός μου το επιβεβαίωσε. Ο κλώνος έχει ελληνικό όνομα και φυσικά μιλάει ελληνικά, και βρισκόταν σε ταξίδι στην Αθήνα. Όμως χάρη στις προσευχές της Δέσποινας δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν.

 Σκόπευαν να φτιάξουν και δικό μου κλώνο, αλλά δεν πρόλαβαν, γιατί ζήτησα από την οδηγό μου εγκαίρως να το αποτρέψει. Θα έπαιρναν τη δουλειά μου και αντί να σώζονται οι ψυχές θα τις καταδίκαζαν. 

Όλο και περισσότεροι κλώνοι εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στις περιπτώσεις μου. Ένας πελάτης μου από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Ιβάν, είναι μηχανικός και έχει ένα κλώνο στην Κροατία, επίσης μηχανικός. Το επίπεδο της ψυχής του κλώνου ήταν χαμηλό και η προσευχή μπλοκάρε τη δραστηριότητά του γρήγορα και οποιεσδήποτε πιθανότητες είχε να αντικαταστήσει τον πελάτη μου. Ο Ιβάν ήθελε να μάθει πώς οι κλώνοι γίνονται ενήλικες τόσο γρήγορα. Η απάντηση είναι ότι η ανάπτυξή τους επιταχύνεται, ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν από παιδί σε ενήλικα σε μερικά χρόνια.

Ο Στέλιος στη Γερμανία, με ρώτησε για τον γαμπρό του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί ξαφνικά. Τα νέα που πήρα από τον οδηγό μου δεν ήταν καλά, γιατί είχε πεθάνει και  αντικατασταθεί με έναν κλώνο. Ο θάνατος του πρωτότυπου ήταν  θυσία για να σταματήσει η σκοτεινή δραστηριότητα ενός κόκκινου παράλληλου και να σώσει το γιο του, ο οποίος και δεν είχε φωτεινούς παραλληλους και το κάρμα του ήταν σε κακή κατάσταση. Αν ο κλώνος επιλέξει να επιστρέψει στην οικογένειά του, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα γι 'αυτούς.

Η Μεξικάνα πελάτισσά μου η Αβρίλ, 34, με ρώτησε για τον πατέρα της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί όταν ήταν παιδί. Για άλλη μια φορά, τα νέα ήταν άσχημα. Είχε πεθάνει και αντικατασταθεί με κλώνο. Ο ίδιος θυσιάστηκε για να σώσει το γιο του, ο οποίος δεν είχε φωτεινούς παράλληλους. Ο κλώνος παντρεύτηκε κάποιον άλλο και δεν ξαναεπικοινώνησε με την οικογένειά του. Δυστυχώς, ο γιος του δε φαινόταν να τα έχει καταφέρει. Η Αβρίλ μου ζήτησε να μάθω γι 'αυτόν, και έμαθα ότι η ψυχή του αρπάχτηκε και οδηγήθηκε ως σκλάβα σε έναν άλλο πλανήτη, ενώ ο εξωγήινος παράλληλός του ζούσε στο σώμα του. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να προσευχόμαστε  να μπλοκαριστεί η τοποθέτηση εμφυτευμάτων στους πελάτες του και η κλοπή θραυσμάτων της ψυχής τους. Θα έπαιρνεχρόνο, γιατί το επίπεδο της ψυχής του ήταν μείον 22, ενώ τα επίπεδα της οικογένειας ήταν μεταξύ +6 και +8. Θα έπρεπε να είναι στο +22 για να γίνει γρήγορα το μπλοκάρισμα. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις προσεύχομαι κι΄ εγώ και πάμε πιο γρήγορα. Ο αδερφός της Αβρίλ έπαιρνε ναρκωτικά, και έτσι έχανε λίγο-λίγο την ψυχή του. Με τη χρήση ναρκωτικών χάνονται θραύσματα ψυχής , λεπταίνει η αύρα και εισχωρούν οντότητες που κυριεύουν το σώμα. Τελικά η ψυχή του μπόρεσε να επιστραφεί στο σώμα του και ο εξωγήινος να φύγει. Όμως τα προβλήματα δεν τέλειωσαν, εξ αιτίας του εθισμού του.

Μια άλλη περίπτωση όπου ήταν πολύ αργά ήταν της Δώρας, 35, στη βόρεια Ελλάδα. Μου έδωσε τόσες πολλές λεπτομέρειες για το πώς ο φίλος της είχε ξαφνικά αλλάξει  που ρώτησα αμέσως τον οδηγό αν είχε αντικασταθεί με κλώνο. Και όντως είχε, 6 μήνες νωρίτερα. Το πρωτότυπο είχε θυσιαστεί εξ αιτίας ενός παράλληλου που ήταν έμπορος ναρκωτικών. Η Δώρα είχε αμέτρητα προβλήματα με τον κλώνο και ήταν υπό συνεχή ψυχική επίθεση. Το αγόρι της ήταν η δίδυμη ψυχή της, γι 'αυτό και τής ήταν πολύ δύσκολο να τον ξεχάσει, έστω και σαν κλώνο. Η σκοτεινή ελίτ ελπίζει να τη σκοτώσει και να την αντικαταστήσει  με μια σωσία που ζει στην Κρήτη, αλλά αφού η Δώρα μπλοκάρε τις κόκκινες παράλληλές της με την προσευχή που τής έδωσα δεν έχουν το καρμικό δικαίωμα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να τής βάλουν εμφυτεύματα και να αργοπορήσουν έτσι το τέλος της θεραπείας.  Μετά από 6 μήνες και άπειρες, άκαρπες προσπάθειες του κλώνου να την σπρώξει να κάνει συμφωνία με δαίμονα για να την πάρει με το μέρος του, στη σκοτεινή δηλαδή πλευρά (με εκφοβισμό, καλοπιάσματα, παράπονα, κτλ),  και αφού τον είχαμε μπλοκάρει 100%, τον σκοτώσανε κι αυτόν. Και τον αντικατέστησαν με σωσία. Ο δαίμονας του κλώνου είχε πάει στο μέλλον και είχε δει ότι η Δώρα είναι σκληρό καρύδι και γι αυτό πήραν τα μέτρα τους και ετοίμασαν ένα σωσία. Η ψυχή του σωσία ανήκει επίσης στην ίδια ομάδα με της Δώρας και είχε κάνει συμφωνία σε μια προηγούμενη ζωή τους για να την έχει. Επίσης κουβαλάει έναν δαίμονα που η Δώρα τού είχε στείλει σε μια άλλη προηγούμενη ζωή κι έτσι έχει το καρμικό δικαίωμα να της προκαλεί ψυχική επίθεση. Είναι κι αυτός με εμφυτεύματα και βαρύ έλεγχο του νου, αφού για να γίνει όμοιος με τον κλώνο υποβλήθηκε σε πλαστική εγχείρηση. Οπότε το μπλοκάρισμα πρέπει να ξαναρχίσει από την αρχή. Όμως η Δώρα έχει γίνει πιο δυνατή, έχει ανεβεί επίπεδο και η μάχη δεν είναι εύκολη για τον σωσία. Μετά η Δώρα έκανε πολλές συμφωνίες (να είναι μαζί του, να τον εκδικηθεί, να έχει χρήμματα, κτλ), αλλά τις εντόπισα όλες και την έπεισα να τις λύσει και να σκοτώσει το δαίμονα με το σπαθί της.

Μια Ρουμάνα πελάτισσά μου, η Ιλόνα, 42, μου είπε πως ο σύζυγός της είχε αλλάξει ριζικά μετά τη μετανάστευσή του σε κάποια άλλη χώρα προς ανεύρεση δουλειάς. Το κατάλαβα αμέσως, και ο οδηγός μου το επιβεβαίωσε. Είχε θυσιαστεί μ.α. για το γιο τους, ο οποίος είχε γεννηθεί παραλύτος, και αφού τον σκότωσαν τον αντικατέστησαν με κλώνο. Το ζευγάρι είχε χωρίσει από τότε, επειδή δεν ήθελε να είναι μαζί πια. Αλλά όταν η Ιλόνα άρχισε τον καρμικό καθαρισμό του γιου της, ο κλώνος προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του, για να τον επηρεάσει αρνητικά. Η ασθένεια του παιδιού ωφείλεται σ΄έναν παράλληλο  μάγο που κλέβει ψυχές. Οταν η δράση του εξουδετερωθεί και το παιδί πάρει πίσω τα κομμάτια ψυχής του θα γίνει καλά, με κάποιες ενεργειακές θεραπείες (βελονισμό και ρέικι).

O Γουλιέλμος, 48, Ελλάδα, έσωσε τη μητέρα του και μια φίλη από βέβαιο θάνατο και αντικατάσταση με κλώνο. Ο κλώνος της μητέρας του ζούσε στην ίδια πόλη και είχε αρχίσει να την αντικαταστεί. Χωρίς ο άντρας της να παίρνει χαμπάρι, ο κλώνος μπαινόβγαινε όποτε ήθελε. Η μητέρα του Γουλιέλμου πήγαινε σε δουλειές, βόλτες ή επισκέψεις εκείνη την ώρα. Ο Γουλιέλμος έμενε σε άλλο διαμέρισμα και ο κλώνος τον είχε επισκεφθεί  επίσης. Είχε όμως καταλάβει ότι δεν ήταν η μητέρα του, αφού είχε περισσότερη ενέργεια, έκανε χειρονομίες που η μητέρα του δεν μπορούσε να κάνει λόγω προβλημάτων στα άκρα και μίλαγε πολύ αρνητικά. Αφού ο Γουλιέλμος είπε την προσευχή για τους παράλληλους της μητέρας του μερικούς μήνες, μπλοκάραμε ολοκληρωτικά αυτόν που έδωσε στους σκοτεινούς το δικαίωμα να τη σκοτώοσουν με το τελετουργικό του αρχάγγελου Μιχαήλ που ανακαλύψαμε. Οι σκοτεινοί είχαν κερδίσει πολύ έδαφος και η προσευχή δεν ήταν αρκετή για να μπλοκαριστεί εγκαίρως. Ο παράλληλος ζούσε στην Αγγλία και ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Αυτός και τα υπόλοιπα μέλη έκαναν τελετές υψηλής μαγείας με σκοτεινές οντότητες. Το βράδυ που επρόκειτο να πάει στην οργάνωση για να κάνει την τελική τελετή, που θα έδινε το δικαίωμα να αντικαταστήσουν τη φωτεινή παράλληλη  (τη μητέρα του Γουλιέλμου), τον μπλοκάραμε. Αυτός φυσικά δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά. Έτσι αντί να πάει στο ραντεβού είπιε πολύ αλκοόλ και τον πήρε ο ύπνος. Μετά ο δαίμονάς του τον προειδοποίησε για τον κίνδυνο και αποφάσισε να αποχωρήσει από την οργάνωση. Κάτι παρόμοιο συνέβη με τη φίλη του Γουλιέλμου. Είχε ένα σωσία στην ίδια πόλη που έπαιρνε που και που τη θέση της. Ο επικίνδυνος παράλληλός της ήταν ένας άντρας στη Μέση Ανατολή που συμμετείχε στον πόλεμο και σκότωνε πολλούς ανθρώπους. Τον δέσαμε κι αυτόν με το τελετουργικό που πρέπει να παραμείνει μυστικό. Ο κλώνος της μητέρας και ο σωσίας της φίλης συνέχισαν να τις αντικαταστούν ένα διάστημα μέχρι που πήγαν σε άλλο τόπο. Οι καλύτεροι φίλοι του Γουλιέλμου, ένα ζευγάρι, είχε επίσης  παράλληλους κλώνους. Είχαν προγραμματίσει ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Λονδίνο και δύο ημέρες πριν ανακάλυψα ότι είχαν  κλώνους. Οι κλώνοι ήταν υψηλά ιστάμενα μέλη των Illuminati του Λονδίνου. Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν τους αυθεντικούς και να τούς αλλάξουν με τους κλώνους εκεί. ¨Ενα μέρος του προσωπικού του ξενοδοχείου, όπου το ζευγάρι έμενε δωροδοκήθηκε, καθώς και κάποιοι πελάτες. Η δολοφονία θα γινόταν στο ασανσέρ. Οι κλώνοι μπλοκαρίστηκαν χάρη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, κι΄ έτσι χάθηκε το καρμικό δικαίωμα να σκοτώσουν το αυθεντικό ζευγάρι. Η οργάνωση προσπάθησε να πάρει εκδίκηση κάνοντάς μου μαύρη μαγεία, αλλά κι΄αυτό αναχαιτήθηκε και οι μάγοι μπλοκαρίστηκαν.

Όταν σκοτώνουν κάποιον προς αντικατάσταση, αυτός μεταφέρεται σε ένα νοσοκομείο που έχει συνάψει συμφωνία με σκοτεινές δυνάμεις. Όταν οι γιατροί σημειώνουν το θάνατό του, αυτός μεταφέρεται στο νεκροτομείο. Από εκεί τον παίρνουν αμέσως κάποιοι δωροδοκημένοι εργαζόμενοι και τον πηγαίνουν σε ένα συμβεβλημένο ή κρυφό αποτεφρωτήρα όπου καίγεται γρήγορα. Αυτοί οι εργαζόμενοι δέχονται χρήματα από άγνωστους τους οποίους δεν βλέπουν ποτέ, γιατί η επαφή γίνεται μέσω τηλεφώνου. Ούτε φυσικά γνωρίζουν την αντικατάσταση των νεκρών με κλώνους. Παγκόσμια έχει ήδη αντικατασταθεί το 36% του πληθυσμού με κλώνους.  Aλλά απ΄ τους Έλληνες του εξωτερικού έχω βρει και συνθετικούς κλώνους.

Σ¨αυτό το λινκ θα βρείτε ένα κείμενο (το μεγάλο κείμενο σε ροζ φόντο) στα αγγλικά για τα διαφορετικάείδη κλώνων που κατασκευάζονται: Αυθεντικοί κλώνοι, συνθετικοί άνθρωποι, οργανικά ρομποτοειδή και σωσίες: http://aandeligkrig-healing.freeforums.net/thread/17/kloner?page=1

Αν κρίνω απ τους περιπτώσεις μου, οι κλώνοι των Ελλήνων και Ισπανών είναι αυθεντικοί, ενώ των αγγλοσαξόνων συνθετικοί.

Η προσευχή για να εξουδετερωθεί ο πιθανός σας κλώνος και να μην παρασκευαστεί άλλος είναι η εξής: 

 «Ζητάω από το Θεό να εξουδετερώσει τη σκοτεινή δραστηριότητα των κόκκινων παράλληλων ζωών μου και να τις βοηθήσει να πάνε στο Φως. Επίσης ζητάω να οδηγήσει τους χαμένους εαυτούς μου στο φως και οι παράλληλοί μου να μην μπορούν να κάνουν σκοτεινό τελετουργικό.» 

Πρέπει να τη λέτε πολλές φορές καθημερινά επί ένα χρόνο, για σιγουριά. Επίσης, πρέπει να προσεύχεστε για προστασία πριν πάτε σε νοσοκομείο ή γιατρό για εξετάσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια: