Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι’ απαντήσεις 5

6.16.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι’ απαντήσεις 5

 


Θέματα: Σκοτεινές πρακτικές, ψεύτικοι άγιοι, Βίβλος, εξωγήινη τεχνολογία, ομοφυλοφιλία και τρανσεξουαλισμός, 

Ε.Επίσης όταν λέτε πως είναι γίνεται σταδιακά η θεραπεία σε ανθρώπους όσων θεραπευτών κάνουν φωτεινή δουλειά εννοείτε παίρνει ώρες ή μήνες και δεν γίνεται στιγμιαία η λάθος κατάλαβα; Μπορείτε να μού το εξηγήσετε να το καταλάβω;

Α.Αυτό, ότι παίρνει καιρό, ανάλογα με την περίπτωση. Τα άμεσα αποτελέσματα γίνονται με εξωγήινη τεχνολογία.


Ε.Ήθελα να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τον νόμο της έλξης. Είναι αλήθεια η σκοτεινή επιστήμη;

Α.Αληθινή και σκοτεινή. Την έλξη τη δημιουργεί ο δαίμονας της συμφωνίας.


Ε.Οι κρύσταλλοι είναι καλοί ή σκοτεινοί;

Α.Φωτεινοί, αλλά εξαρτάται πώς τους χρησιμοποιείς.


Ε.Ο διαλογισμός και η γιόγκα;

Α.Ο πρώτος εξαρτάται πώς τον χρησιμοποιείς. Από είδη γιόγκας μόνο η χάθα γιόγκα είναι ανώδυνη, όταν είναι σκέτη άσκηση χωρίς αναπνοές και χωρίς διαλογισμό.


Ε.Η αστρολογία και τα ταρώ;

Α.Εξαρτάται πώς τα χρησιμοποιείς.


Ε.Γιατί σκοτεινή; Πολύς κόσμος οραματίζεται το καλό που θέλει με θετικά συναισθήματα... Με τεχνικές όπως οραματισμό και πίνακες οραμάτων... Η ταινία Το μυστικό και πολλά άλλα τέτοια βιβλία εξηγούν πώς να φτιάξουμε την ζωή που θέλουμε. Εννοώ είναι με θετικά συναισθήματα. Με ποιο τρόπο είναι κακό αυτό; Ζητάμε από το σύμπαν, κλπ, το καλό.

Και από την άλλη πολύς κόσμος δεν γνωρίζει για τον νόμο της έλξης αλλά και πάλι οραματίζεται πώς θέλει να είναι η ζωή του και πιστεύει στον εαυτό του και τα καταφέρνει. Ζητάει πχ απ τον Θεό, αγίους ή τον Χριστό να τον βοηθήσει. Πώς γίνεται την έλξη να την δημιουργεί δαίμονας και όχι ο Θεός ή το σύμπαν από την στιγμή που δεν τον επικαλούμαστε;

Α.Ο δαίμονας έρχεται μόλις κάποιος κάνει συμφωνία, δηλαδή ζητήσει κάτι που πάει εναντίων στην αποστολή της ψυχής του, ή κάτι υλικό ή μη πνευματικό. Εδώ δεν ερχόμαστε για να διασκεδάσουμε, ή να χάσουμε το χρόνο μας, ούτε απλά για την εμπειρία. Ερχόμαστε με μια αποστολή. Και για να την εκτελέσουμε πρέπει να την ανακαλύψουμε. Αν πχ η απστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην υγεία τους κι εμείς ζητήσουμε χρήμμα και φήμη και γίνουμε ηθοποιοί δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε την αποστολή μας, άρα αποτύχαμε. Αυτός λοιπόν που μάς βοηθάει να πετύχουμε ως ηθοποιοί είναι δαίμονας. Αν απ΄ την άλλη ζητήσουμε π.χ. απ τον Θεό να εκτελέσουμε την αποστολή μας ή να μάς φωτίσει, ή να μάθουμε την αλήθεια κ.ο.κ., αυτό συμβαδίζει με την αποστολή μας και δεν έχει δικαίωμα να έρθει δαίμονας. Με άλλα λόγια δεν αποφασίζουμε όντας ενσαρκωμένοι πώς θέλουμε να είναι η ζωή μας. Αυτό το σχεδιάσαμε πριν ενσαρκωθούμε. Εδώ καλούμαστε να το ανακαλύψουμε, όχι να το επινοήσουμε.

Δεν υπάρχει άλλη δύναμη εκτός από τη σκοτεινή και τη φωτεινή. Το υλικό σύμπαν που αναφέρουν οι νεοεποχίτες είναι σκοτεινό, φτιαγμένο από τους μασώνους.


Ε.Στα ιερά κείμενα (Βίβλος κλπ) λένε πολλά που μοιάζουν με τον νόμο της έλξης. Πχ χτύπα και θα σού ανοίξουν, ζήτα και θα λάβεις.. Και γενικά θέματα πίστης. Είναι και αυτά που λένε τα Ιερά κείμενα σκοτεινά ή φωτεινά; Αν είναι φωτεινά ποια η διαφορά με τον νόμο της έξης που λέτε είναι σκοτεινός;

Α.Δεν είναι ιερά αυτά τα κείμενα, αλλά γραμμένα από τους ανθρώπους. Μπερδεύουν σκοτεινές και φωτεινές διδασκαλίες. Το ζήτα και θα λάβεις αναφέρεται σ΄αυτά που ο Θεός έχει δικαίωμα να δώσει, δηλαδή τα πνευματικά.


Ε.Πολύς κόσμος προσεύχεται σε Αγίους... Στον Άγιο Εφραίμ... Στον Άγιο Γεώργιο.. Στην Αγία Μαρίνα και άλλους. Είναι φωτεινοί φαντάζομαι ως Άγιοι.

A.Ένα μεγάλο μέρος αυτών που ονομάζεις άγιους δεν είναι άγιοι αλλά σκοτεινοί εξωγήινοι που προσποιήθηκαν ότι μαρτυράνε ώστε να ονομαστούν άγιοι και οι άνθρωποι να κάνουν συμφωνίες μαζί τους.


E.Θα ήθελα να μού πείτε, αν γνωρίζετε βέβαια αν είναι φωτεινή η δουλειά των:

Louise Hay (πέθανε πριν λίγα χρόνια). Βοήθησε πολύ κόσμο με τα σεμινάρια για βελτίωση της ζωής και με τα βιβλία της.

Α.Σκοτεινή.


Ε.Kryon (Υποστηρίζει πως είναι ο Αφέντης του μαγνητικού πεδίου της γης). Τον κάνει channeling ο Lee Carol εδώ και 30+ χρόνια www HYPERLINK "http://www.kryon.com/". HYPERLINK "http://www.kryon.com/"kryon HYPERLINK "http://www.kryon.com/". HYPERLINK "http://www.kryon.com/"com

Α.Είναι σκοτεινή η δουλειά του. Η πλειοψηφεία των διοχετεύσεων είναι.


Ε.Ο Bashar (εξωγήινο υβρίδιο;) επίσης τον κάνει channeling κάποιος εδώ και 30 περίπου χρόνια αν θυμάμαι καλά. Κάνει προβλέψεις και σεμινάρια για τους νόμους του σύμπαντος, κλπ.

Α.Αφού ξέρεις ότι είναι εξωγήινο υβρίδιο, πώς περιμένεις να είναι φωτεινός;;;;


Ε.Όι Abrahan Ηicks που μού είπατε πως είναι σκοτεινή η δουλειά τους μιλάνε όταν τούς ρωτάνε για τον Χριστό... Άρα αναγνωρίζουν πως ήρθε σε σάρκα και οστά. Και αναγνωρίζουν πως θεράπευε όσους πίστευαν. Αν ήταν σκοτεινή η δουλειά τους θα μιλούσαν γι αυτόν; Ήταν ένας άνθρωπος όπως όλοι λένε απλά δάμασε τις δυνάμεις που έχουμε όλοι μέσα μας και αφυπνίστηκε.

Α.Πόσες φορές πρέπει να πω ότι υπαρχουν σκοτεινοί Χριστοί;;;; Και όχι, ο Χριστός δεν ήταν ένας άνθρωπος όπως οι άλλοι, ήταν ο γιος του Θεού.


Ε.Όσο για την εξωγήινη τεχνολογία υπάρχει μόνο σκοτεινή ή και φωτεινή; Για παράδειγμα τα computers, τα κινητά, τα android, κλπ, λένε είναι εξωγήινη τεχνολογία που δόθηκε από εξωγήινους στην Αμερική; Με αντάλλαγμα απαγωγές ανθρώπων; Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν γνωρίζετε κάτι περί αυτού. Άρα δεν θα πρέπει κανείς να τα χρησιμοποιεί;

Α.Όλη η τεχνολογία της γης έχει φτιαχτεί από σκοτεινές δυνάμεις, αφού η Γη τούς ανήκει. Φυσικά και ιοχύει αυτό, αλλά ήταν απλά ένας τρόπος για να έχουν το δικαίωμα να παρουσιάσουν περαιτέρω τεχνολογία στη Γη. Την έχουν κρυμμένη και μόνο μέσω των ανθρώπων μπορούν να την παρουσιάσουν. Σαφώς και μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε, απ’ τη στιγμή που μάς διευκολύνει τη ζωή έτσι ώστε να εκτελέσουμε την αποστολή μας.


Ε.Άλλο παράδειγμα. Η ομοφυλοφιλία. Ο Θεός έφτιαξε έτσι τους ανθρώπους ή είναι δαιμονικές οντότητες πους τούς κάνουν να έλκονται από το ίδιο φύλο; Υπάρχει και στο ζωικό βασίλειο η ελξη από τα ίδια φύλα. Ο Θεός τούς αγαπάει αυτούς τους ανθρώπους;

Α. Ο Θεός αγαπάει και τους ομοφυλόφιλους και τους ετεροφυλόφιλους, δεν κάνει διακρίσεις. Οι φωτεινοί ετεροφυλόφιλοι και γκέι έχουν απσοτολή ψυχής να είναι έτσι. Η συμφωνία είναι το σεξ με κόκκινο ή ο σκοπός, το φύλο δεν έχει καμμία σημασία. Το σεξ χωρίς αγάπη είναι συμφωνία είτε είναι με άτομο του ίδιου φύλου είτε με άτομο του άλλου φύλου. Όμως ο τρανσσεξουαλισμός είναι συμφωνία, αφού η αίσθηση ότι κάποιος ανήκει στο άλλο φύλο προέρχεται από σκοτεινές δυνάμεις (οι οποίες χρησιμοποιούν ανάλογα και τις προηγούμενες ζωές των ατόμων αυτών). Αυτά τα άτομα θά’πρεπε να ψάξουν να βρουν την αιτία και τη θεραπεία αντί να κάνουν εγχείρηση για να αλλάξουν το βιολογικό τους σώμα…Και η θεραπεία είναι πάντα πνευματική.

Φυσικά οι κόκκινοι που έλκονται από οποιοδήποτε φύλο είναι έτσι επειδή ο δαίμονάς τους το επέτρεψε ή τους χειραγώγησε.


Ε.Άρα κάθε ψυχή επέλεξε πριν ενσαρκωθεί τι θα την ελκύει σεξουαλικά και ο Θεός δεν κρίνει ούτε στέλνει στην κόλαση όλα αυτά τα άτομα.

Α.Εννοείται, οι δαίμονες είναι αυτοί που στέλνουν τις ψυχές στην κόλαση.


E.Το φυλακτό που έχει μάτι πάνω. Κάποιος Πάτερ λέει πως δεν είναι καλό να το έχουμε πάνω μας ούτε στα σπίτια μας, πως είναι διαβολικό. Όλος ο κόσμος λέει πως τον προστατεύει από την βασκανία και το κακό και το έχουνε και ως κόσμημα. Ποια είναι η δική σας άποψη;

Α.Το μάτι αυτό συμβολίζει το All seeing Eye των Illuminati, άρα δεν είναι ό,τι καλύτερο.


Ε.Όσο για τα εμφυτεύματα που βάζουν στον κόσμο όταν πηγαίνει στους γιατρούς και στους οδοντίατρους.. και που κάνει εγχειρήσεις .. ισχύει; 

Α.Φυσικά. Όμως τώρα στον Αρμαγεδδώνα χάσανε το δικαίωμα να βάζουν εμφυτεύματα στα κρατικά νοσοκομεία. Μπορούν βέβαια αν ο γιατρός είναι εξωγήινος.


Ε.Αν ναι πώς θα προστατευτεί ο κόσμος που πάει αναγκαστικά; 

Α.Θα ζητήσει προστασία ώστε το DNA του να μη χρησιμοποιηθεί για σκοτεινό σκοπό.


Ε.Είναι πολύ sci-fi όλα αυτά για να είναι αληθινά.  

Α.Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στην έκταση όσων μάς κρύβουν, πχ στην ιστορία που νομίζουμε ότι ισχύει, κτλ, είναι σχεδόν όλα ψέμματα ή τροποποιημένα.


Ε.Αυτή η ιστοσελίδα είναι σκοτεινή; www.hayhouse.com. Διάβασα εμψυχωτικά μηνύματα εκεί. Κάνει και σεμινάρια, μιλάει για αγάπη, ειρήνη…

Α.Ναι, όλα αυτά τα σκοτεινά εξωγήινα (νεοεποχίτικα) είναι καρμπόν, όλων όσον κάνουν motivational work, life coaching, κτλ, με πλατύ ψεύτικο χαμόγελο, ωραία αλλά κούφια λόγια… Καλή παγίδα αυτή.


Ε.Γνωρίζετε κάποιο βιβλίο/α που να είναι φωτεινά; 

Α.Όσα ψάχνουν την αλήθεια, όπως πολλά φιλοσοφικά ή ψυχολογικά, είναι φωτεινά, ή κατά μεγάλο βαθμό φωτεινά. Αν εννοείς πνευματικά, πχ κάποια βιβλία με την ιστορία της μαγείας, ή περί μετενσάρκωσης, ή για εξορκισμούς, τουλάχιστον εν μέρη.


Ε.Μου λέτε πως η Βίβλος και η Αγία Γραφή είναι ψέματα ή λάθος κατάλαβα;

Α.Είπα ότι περιέχουν σκοτεινές διδασκαλίες, του Γιαχβέ. Ό,τι περιέχει διδασκαλίες μίσους, λατρεία για υλικά αγαθά, εκδίκηση, κτλ, είναι των δαιμόνων.

Αλλά η Βίβλος περιέχει και ένα μέρος της διδασκαλίας του Χριστού, που είναι φωτεινή.


Ε.Ο Άγιος Εφραίμ, Ο Άγιος Γεώργιος και η Αγία Μαρίνα είναι όλοι σκοτεινοί εξωγήινοι;

Α.Η Αγία Μαρίνα και ο Άγιος Γιώργης ήταν φωτεινοί, αλλά ο Άγιος Γιώργης έκανε συμφωνία (κάποιο σκοτεινό τελετουργικό χωρίς να το καταλάβει) και έχασε την ψυχή του. Πήγε στο Φως κατά τη διάρκεια του αστρικού Αρμαγεδδώνα. Όσο για τον Άγιο Εφραείμ ήταν σκοτεινός εξωγήινος αλλά πήγε στο Φως τώρα με τον Αρμαγεδδώνα.


Ε.Απίστευτο! Υπάρχει βίντεο στο youtube πού τον βρήκε και πώς τον βρήκε τον Εφραείμ η μοναχή Μακαρία (προσευχόταν και της μίλησε μετά από καιρό και της είπε πού να σκάψει και τον βρήκε). Γενικά στο Υoutube υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που τους έσωσε από διάφορα προβλήματα ψυχικά και υγείας!

Καθημερινά τον επισκέπτονται πολλοί λένε για βοήθεια. Κσι το χαρακτηριστικό του λένε όταν τον νιώθουν είναι το μοίρο που ευωδιάζει.

Της είπε της γερόντισσας Μακαρίας ο Άγιος Εφραιμ: Ψάξε εδώ κι αυτό που ψάχνεις θα το βρεις... Ήθελε πολύ καιρό να τον βρει πύυ είναι και προσευχόταν και βρήκε τα λείψανά του μια μέρα και μού είπατε είναι σκοτεινό; Έχει βιβλίο που είναι η βιογραφία του και πώς τον βρήκανε οι Τούρκοι αν θυμάμαι καλά και του έκαναν βασανο\ιστήρια πολύ καιρό.

Α.Φυσικά και τούς γιατρεψε ο Εφραϊμ, αφού ήταν εξωγήινος. Απόδειξη ότι ευωδιάζουν τα οστά του, αυτό γίνεται με εξωγήινη τεχνολογία.. Οι εξωγήινοι μπορούν να δέχονται βασανιστήρια και να μην νοιώθουν πόνο, κι΄αυτό γίνεται με εξωγήινη τεχνολογία….

Όταν λενε σε οράματα να ψάξει κανείς κάτι σε φυσικό πεδίο ή δίνουν οδηγίες ή εντολές να κτιστεί ναός κτλ, πρόκεται για σκοτεινές οντότητες. Το Φως δεν ασχολείται με το φυσικό πεδίο.


Ε.Ο Γέροντας Παίσιος; Πιστεύω ήταν φωτεινός..!!

Α.Δεν ήταν αφού έκανε θαύματα...


Ε.Όσοι μιλάνε με πνεύματα.. Οποιαδήποτε επικοινωνία.. Πρέπει πάντα να  ρωτάνε αν αναγνωρίζουν τον Κύριο Ιησού Χριστό ως Γιο του Θεού και αν ήρθε σε γήινη μορφή (σάρκα και οστά);

Α.Δε θα τόλεγα, αφού οι δαίμονες γνωρίζουν την αλήθεια και ξέρουν ότι είναι ο γιος του Θεού, άρα ναι θα πουν. Πρέπει να τα ρωτάνε αν έρχονται από το θεϊκό Φως. Σ’ αυτό δεν μπορούν να πουν ναι και να ψεύδονται, αλλιώς πεθαίνουν ακαριαία. Εκτός από τον Αντίχριστο, αυτός μπορεί να πει ναι, γιατί το πιστεύει. Αυτόν μόνο με τη διαίσθηση και την εμπειρία μπορεί να τον καταλάβει κανείς.


Ε.Η εξομολόγηση είναι φωτεινή; Καθαρίζει η ψυχή;

Α.Αν κάποιος μετανοιώνει για κάποιες συμφωνίες, αυτές λύνονται, είτε μόνος του είτε με ιερέα σε εξομολόγηση.


Ε.Άρα το κακό μάτι πρέπει να το πετάξουμε από τα σπίτια και από πάνω μας; Να το κάψουμε; Τι;

Α.Μπορείς να ρίξεις αγιασμό και το βάλεις σε ένα συρτάρι αν δε θέλεις να το πετάξεις.


Ε.Αυτό που λέτε να ζητήσουμε προστασία ώστε να.μην χρησιμοποιηθεί το dna μας για σκοτεινούς σκοπούς πρέπει να το λέμε κάθε μέρα;

Α.Όχι, όποτε πάει κανείς σε νοσοκομείο ή σε γιατρό, ή πριν τον αυνανισμό.


Ε.Ο συνεργάτης σας ποιος είναι; Πως γνωρίζετε πως είναι φωτεινός και σάς δίνει αληθινές πληροφορίες; Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που σάς λέει... Όπως είπατε και την άλλη φορά.. σχεδόν όμος ο κόσμος είναι χαμένος! Αδιανόητο να το πιστέψω!!

Α.Ο συνεργάτης μου ήταν πελάτης μου που τέλειωσε τον καθαρισμό και έλυσε τις συμφωνίες του και συμμετέχει στον Αρμαγεδδώνα. Λες να έπαιρνα όποιον νάναι;;;

Ναι, οι περισσότεροι χάνουν την ψυχή τους ή υποφέρουν πολύ ως θυσεία για να την εξαγοράσουν και να πανε στο Φως…


Ε.Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά αν είναι έτσι όπως τα λέτε πρέπει να ξυπνήσει η ανθρωπότητα με ανθρώπους σαν εσάς και να σωθεί!!

Α.Ευχαριστώ, αλλά μόνο στη χιλιετία του Φωτός θα ξυπνήσει η ανθρωπότητα. Αλλιώς δεν μπορεί, οι επιρροές είναι τεράστειες. 








Δεν υπάρχουν σχόλια: