Πνευματικός πόλεμος: H έκτρωση

6.19.2021

H έκτρωση

 




Ο Χριστιανισμός θεωρεί την έκτρωση αμαρτία. Πρόκειται για συμφωνία με δαίμονα. Τα βιολογικά μας σώματα δημιουργήθηκαν από σκοτεινές δυνάμεις και αυτές επέβαλαν τους κανόνες τους. Η φωτεινή επιλογή σ’αυτή την περίπτωση  είναι να αποδεχτεί κανείς τη θυσία και να αποκτήσει το παιδί, αφού έχει επιλέξει να έχει σεξουαλικές σχέσεις, ακόμα κι αν η στιγμή δεν φαίνεται η καλύτερη ή υπάρχουν άλλα εμπόδια. Οι ψυχές των εμβρύων από εκτρώσεις συχνά χάνονται ή κάνουν συμφωνίες με δαίμονες και πρέπει να τα βοηθήσουμε να πάνε στο Φως.

Η Ελπίδα, 26, είχε κάνει δύο εκτρώσεις. Στην ύπνωση είδε ότι στη δεύτερη οι ψυχές των διδύμων που θα γεννούσε ήταν ακόμα γύρω της. Τούς ζήτησε συγνώμη και εξήγησε με τα δικά της λόγια γιατί δεν μπορούσε να τα κρατήσει, αφού η σχέση της με το φίλο της είχε πολλά προβλήματα και η ίδια είχε σκοτεινές οντότητες πάνω της, που την έκαναν ασταθή. Αν γεννιόντουσαν θα είχαν πολύ κακή παιδική ηλικία. Αυτά ήταν επηρεασμένα από σκοτεινές δυνάμεις και αν και καταλάβαιναν τη μητέρα τους, δεν πίστευαν ότι υπήρχε κάτι καλό γι αυτά πουθενά, δεν πίστευαν στην ύπαρξη του Θεού. Έφερα τους άγγελους καθαριστές και θεραπευτές και τα καθάρισαν. Το ενεργειακό τους σώμα έλαμψε και μπόρεσε να πλησιάσει ο άγγελος υπεύθυνος για τις ψυχές των εμβρύων. Αυτά ήταν να τα γεννήσει η Ελπίδα, αλλά οι δαίμονες άλλαξαν τα σχέδιά της, και αυτά δεν ήθελαν πια να γεννηθούν από αυτήν, μην πιστεύοντας ότι θα γινόταν κάποια μέρα σταθερή. Όμως έφυγαν χαρούμενα με τον άγγελο.

Η Κέλλυ, 44, έκανε 6 εκτρώσεις, από τις οποίες ένα έμβρυο έμεινε μαζί της.  Ήταν πολύ θυμωμένο που το έριξε. Η Κέλλυ τού εξήγησε κλαίγοντας γιατί δεν μπορούσε τότε να το κρατήσει. Αυτό αρνιόταν να δεχθεί τη συγνώμη της και να φύγει. Η Κέλλυ τού είπε τότε, συνεχίζοντας να κλαίει, ότι μπορούσε να μείνει όσο ήθελε. Εγώ τού εξήγησα ότι έβλαπτε και αυτήν και τον εαυτό του όσο έμενε, αφού έμενε στάσιμο και προκαλούσε αρνητική ενέργεια στη μητέρα του. Τελικά φάνηκε να καταλαβαίνει. Έφυγε ήρεμο με το φύλακα άγγελό του για το Φως.

Η Ελένη, 37, είχε κάνει δύο εκτρώσεις και κουβαλούσε πολλές ενοχές. Μετά από ένα όνειρο στο οποίο είδε το δεύτερο παρά λίγο παιδί της  ενήλικα να της λέει ότι ήθελε να ξανάρθει σ’αυτήν, ήρθε σε μας για να μάθει αν οι ψυχές των εμβρύων της είχαν πάει στον ουρανό. Δεν είχαν όμως. Το δεύτερο ήταν ακόμα μαζί της, ενώ το άλλο είχε χαθεί. Οι συνεδρίες έγιναν μέσω του συνεργάτη μου και του οδηγού μας.  Επί πλέον, οι τύψεις που ένοιωθε επί 20 χρόνια, από την έκτρωση και μετά, δημιούργησαν μια αρνητική σκεπτομορφή που την περιέβαλλε. Ο οδηγός μας χρειάστηκε πρώτα να διασπάσει αυτή τη σκεπτομορφή  για να απελευθερώσει το έμβρυο που ήταν εγκλωβισμένο σ’ αυτήν αλλά και την ίδια την Ελένη που είχε εξασθενημένη ενέργεια εξ αιτίας της. Στη συνεδρία ήρθε η ψυχή του παιδιού και κάθισε δίπλα της. Αυτή τού εξήγησε ότι πήγαινε ακόμα σχολείο όταν έμεινε έγκυος μαζί του και ότι οι γονείς της δεν την άφηναν να το κρατήσει. Θα μεγάλωνε σε αντίξοες συνθήκες, αφού ούτε ο πατέρας του το ήθελε. Ήρεμο πια, έφυγε για το Φως. Το πρώτο παιδί είχε χαθεί στο χαμηλό αστρικό πεδίο και ο οδηγός μας χρειάστηκε ένα μήνα μέχρι να το βρει και να μαζέψει τα κομμάτια της ψυχής του, που είχαν διασπαρθεί στο χρόνο και στο χώρο, από τον πόνο που ένοιωθε τόσο αυτό όσο και η μητέρα του τον καιρό της εγκυμoσύνης και της έκτρωσης. Όταν έφτασε η ώρα της συνεδρίας, τού διάβασε ένα γράμμα, συγκινημένη. Η ψυχή του παιδιού τη συγχώρεσε και πήγε και αυτή στο Φως. Mετά οι οδηγοί μάζεψαν τα κομμάτια της ψυχής της ίδιας της Ελένης, που αποκόπηκαν και χάθηκαν, εξ αιτίας του πόνου και των ενοχών της. Όπως βλέπετε, προκλήθηκε πολλή δυστυχία που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Ειδικά καθώς κανένα από τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σχέδιο της ψυχής τους για να γεννηθεί ως παιδί της!  Ήταν μία δοκιμασία για τον φίλο της. Αυτός όφειλε να δηλώσει ότι τα θέλει. Δεν το έκανε και δεν πέρασε την δοκιμασία. Αλλά ούτε κι η Ελένη ολοκλήρωσε τη θεραπεία, αφού δεν ήρθε ποτέ να κάνει την ανάκτηση ψυχής –όπως πολλοί άλλοι άλλωστε.

Η Μαρία, 35, είχε κάνει μια έκτρωση επειδή ο πατέρας του φίλου της δεν ήθελε ο γιος του να την  παντρευτεί. Αναρωτιόταν πολλά χρόνια τι απέγινε η ψυχή του παιδιού και είχε αρκετές τύψεις. Από την έκτρωση και μετά είχε πολλές ατυχίες και φοβόταν μήπως ωφείλονταν στο παιδί. Όμως στην ύπνωση είδε ότι το παιδί ήταν στο Φως και ότι θα πέθαινε ούτως ή άλλως. Η κακή της τύχη οφειλόταν στη συμφωνία της.

Η Λούντα, 33, είχε κάνει 4 εκτρώσεις και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε όλη της την οικογένεια. Στην ύπνωση είδε ότι το κακό άρχισε με τον προπάππο της, ο οποίος είχε ένα δαίμονα πάνω του, και είχε διαπράξει φόνους. Η ψυχή του μετά θάνατο έγινε δαιμονική και κόλλησε στο γιο του και τον εγγονό του, τον πατέρα της Λούντα, ο οποίος φυλακίστηκε άδικα και αργότερα αυτοκτόνησε. Μετά προσκολλήθηκε στην ίδια τη Λούντα, και της δημιούργησε τάσεις αυτοκτονίας, κούραση και κατάθλιψη. Επίσης η γιαγιά της είχε πάει σε μια μάγισσα για να τη βοηθήσει να τεκνοποιήσει, και τα μάγια επιδείνωσαν την αρνητική ενέργεια. Η Λούντα έκανε τρία παιδιά με τον άντρα της. Ο αδερφός της, όταν πέθανε, έγινε και αυτός δαιμονικός και προσκολλήθηκε στον  άντρα  της  Λούντα, ο οποίος μετά ανάγκασε  τη Λούντα να κάνει  εκτρώσεις. Αυτή λυπήθηκε πολύ, γιατί  ήθελε τα παιδιά, αλλά τον είχε ανάγκη. Δούλευε από 14 χρονώ ως λαντζέρισσα και δε θα τα έβγαζε πέρα οικονομικά μόνη της. Η αδερφή της σε μια προηγούμενη συνεδρία είχε ήδη στείλει στο Φως την ψυχή του πατέρα  και του προπάππου τους, ενώ με τη Λούντα βοηθήσαμε την ψυχή του κουνιάδου της να βρει ηρεμία. Όμως βρέθηκε και άλλος ένας δαίμονας πάνω της. Είχε πάει πρώτα στον άντρα της και μετά στην ίδια, επιδεινώνοντας τα προβλήματά της.  Ήταν πολύ φοβισμένος και δεν μίλαγε. Τελικά τον καθησύχασα ότι κανείς δε θα τον τιμωρήσει και τον έπεισα να κοιτάξει βαθειά μέσα του. Τότε έφυγε η μαύρη ενέργεια από πάνω του και φάνηκε ποιος ήταν. Ήταν το δεύτερο έμβρυο της Λούντα! Η ίδια η Λούντα, με τη λαχτάρα της να το κρατήσει, είχε κρατήσει δίπλα της την ψυχή του, και υπό την αρνητική επιρροή του άλλου δαίμονα έγινε και αυτό δαιμονικό. Τώρα ένοιωθε καλύτερα, αλλά αρνιόταν να φύγει. Η Λούντα τού ζήτησε συγνώμη, τού είπε ότι ήθελε να το ονομάσει Σεργκέι και μαζί τού εξηγήσαμε γιατί έπρεπε να φύγει. Δεν πίστευε ούτε και αυτό στο Θεό ή σε κάτι καλύτερο, και φώναξα τον οδηγό του. Αυτός ήταν η Όλγα, το πρώτο έμβρυο της Λούντα. Είχε πάει στο Φως και ήρθε να πάρει το αδερφάκι της! Είπε στη Λούντα ότι οι τρεις τους είχαν μια σημαντική αποστολή εφ΄ όσον γινόντουσαν παιδιά της. Επειδή αυτό δεν ήταν πια εφικτό, θα έρχονταν ως παιδιά του γιου της για να πραγματοποιήσουν την κοινή τους αποστολή. Και έφυγαν και οι δύο χαρούμενοι.

Η Ρίτα, 59, έκανε μια έκτρωση όταν ήταν μικρή, και επειδή είχε κατάθλιψη και ήταν χωρίς σταθερή σχέση έκρινε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει το παιδί. Στον καρμικό καθαρισμό ο οδηγός μας είπε ότι η ψυχή του εμβρύου χάθηκε. Ποτέ δεν είχε φανταστεί η Ρίτα ότι ήταν δυνατό κάτι τέτοιο. Όταν το έμβρυο βρέθηκε, ήθελε να μιλήσει με τη Ρίτα πριν πάει στο Φως. Αυτό η Ρίτα δεν μπορούσε να το αντέξει, γιατί θα ξυπνούσαν ξανά τα αρνητικά συναισθήματα από εκείνη τη εποχή. Έτσι τού έγραψε μερικές γραμμές που τού διάβασα σε μία από τις προσωπικές μου συνεδρίες. Επρόκειτο για μια ιδιαίτερη ψυχή που θα βοηθούσε πολύ τη Ρίτα αν είχε γεννηθεί. Ήταν ένα δώρο για εκείνη, αλλά δυστυχώς δεν το αναγνώρισε.

Ο Aimeraude, 32 ετών, ζούσε στο Κονγκό. Όταν ήταν έφηβη είχε έναν φίλο και είχαν σεξουαλικές σχέσεις. Έμεινε έγκυος, αλλά ο φίλος της ήταν κόκκινος και την άφησε. Ήξερε ότι ο πατέρας της θα την έδιωχνε από το σπίτι αν έκανε παιδί εκτός γάμου. Έτσι κανόνισε να το ρίξει χωρίς να τού πει τίποτα. Όταν τη βοήθησα να λύσει αυτή τη συμφωνία με την Απάρνηση του σκότους, ο οδηγός μου μού είπε ότι αυτό το παιδί ήταν ένα δώρο. Η Aimeraude είχε παράλληλη ζωή σε μια άλλη αφρικανική χώρα, σε οικογένεια επαγγελματιών μάγων. Εάν η Aimeraude είχε επιλέξει να κρατήσει το παιδί, θα παρουσιαζόταν σ’ αυτήν την παράλληλη μια ευκαιρία για να φύγει για την Ευρώπη και να ξεφύγει από την κατά τα άλλα αναπόφευκτη μοίρα να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειάς της. Εφ’ όσον δεν έκανε τη θυσία, η Aimeraude είχε έτσι μια παράλληλη μάγισσα και πλήρωσε το τίμημα με τα μάγια που τής κάνανε, μεταξύ άλλων.

Είχα πολλές περιπτώσεις κόκκινων παράλληλων γυναικολόγων που ήταν στην πραγματικότητα μάγισσες. Έκλεβαν τις ψυχές των εμβρύων που σκότωναν για να μείνουν νέες για πάντα. Αυτές οι μάγισσες ήταν παράλληλες πελατισσών, οι οποίες υπέφεραν από συνεχή ατυχήματα και ασθένειες λόγω της κλοπής των ψυχών. Αυτές οι μάγισσες γεννήθηκαν τον δέκατο έβδομο ή δέκατο όγδοο αιώνα και φαίνονταν 35-40 ετών. Αυτή την ηλικία είχαν όταν έκαναν τη συμφωνία τους με τον εξωγήινο ή νεφελίμ. Είχαν αλλάξει την ταυτότητα και τον τόπο κατοικίας τους πολλές φορές για να μην ανακαλυφθούν. Έτσι, βλέπουμε ότι το ζήτημα της έκτρωσης είναι πιο περίπλοκο, καθώς η ψυχή των εμβρύων μπορεί να θυσιάζεται.

Μιλώντας για θυσιασμένα έμβρυα, υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος προϊόντων που μέχρι το τέλος του Αρμαγεδδώνα περιείχε αίμα από έμβρυα που σκοτώθηκαν σε έκτρωση και θυσιάστηκαν. Οι σατανικές τελετές γίνονταν με το αίμα τους. Μέχρι τώρα ήταν μια σοβαρή συμφωνία  η κατανάλωση αυτών των προϊόντων, αν κάποιος το γνώριζε. Ήταν σαν να συμμετέχει κανείς σε δολοφονίες και ανθρώπινες θυσίες. Τώρα έχουν καθαριστεί και μπορούν να καταναλωθούν. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα στο σκανδιναβικό μου φόρουμ: https://aandeligkrig-healing.freeforums.net/thread/77/ter-barn-deltar-satanistiska-ritualer

Μέσα από αυτές τις περιπτώσεις βλέπουμε ότι η κοινωνία μας επιτρέπει και αποδέχεται τον βασανισμό και τη δολοφονία ζωντανών όντων, που αισθάνονται πόνο, με τη δικαιολογία ότι οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο σώμα τους. Αν και αυτό ισχύει, τα έμβρυα δεν είναι το σώμα της μητέρας τους, αλλά ξεχωριστά όντα μέσα στο σώμα τους. Βλέπουμε επίσης σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις ότι εάν αυτές οι γυναίκες γεννούσαν αυτά τα παιδιά, η ζωή τους θα ήταν ευκολότερη. Το να γεννήσει κανείς παιδί είναι εξάλλου μια τεράστια θυσία και δίνει καρμικά δικαιώματα. Οι γυναίκες που έχουν ένα τέτοιο δίλημμα θά’πρεπε να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους (μην τις διώξουν, να μεγαλώσουν ένα παιδί μόνος τους ή χωρίς χρήματα, κ.λπ.), γιατί ο Θεός δίνει πάντα ευκαιρίες όταν γίνεται το σωστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: