Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 7

7.25.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι' απαντήσεις 7


 Θέματα: Νεοεποχίτικα αναγνώσματα, φωτεινές και σκοτεινές πρακτικές, Βίβλος, συμφωνίες.

Ε.Οι διδασκαλίες του James Allen πχ Αs a man thinketh και τα άλλα του βιβλία είναι φωτεινές;

Τα βιβλία του Napoleon Hill Τhink and grow rich και γενικά η δουλειά του;

Ο Joseph murphy Τhe power of your subconscious mind και άλλα από αυτόν;

Αυτοί είναι πριν πολλά χρόνια και δίδασκαν πώς λειτουργεί η ζωή και πώς καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε.

Αυτά είναι διαφορετικά με τα βιβλία που βγαίνουν τώρα βάση του νόμου της έλξης;

Α.Όλα αυτά είναι σκοτεινά.


Ε.Άρα τίποτα δεν δημιουργεί ο άνθρωπος με τις σκέψεις του, κλπ, με φωτεινό τρόπο και όχι με σκοτεινές συμφωνίες; Μού είνσι δύσκολο να το αποδεχτώ αυτό που λέτε.

Α.Με τις πράξεις μας και τα λόγια μας δημιουργούμε με φωτεινό τρόπο, όχι ακολουθώντας τα λεγόμενα κόκκινων.


Ε.Ποιες διδασκαλίες είναι φωτεινές; Επίσης ο Nikola Tesla ήταν φωτεινός;

Α.Του Χριστού πχ. και του Ερμή του Τρισμέγιστου, αλλά είχαν και κλώνους, που έδωσαν σκοτεινές διδασκαλίες.

Των αλλονών ένα μέρος είναιι πάντα φωτεινό, αλλιώς δε θα είχαν το δικαίωμα να το κυκλοφορήσουν. Δηλαδή ένα μέρος είναι αλήθεια. Αυτή η ιστοσελίδα https://www.newmessage.org/ ήταν μέχρι πρόσφατα φωτεινή, δυστυχώς όχι πια. 

Δεν έχει σημασία αν αρχικά ήταν φωτεινός ή όχι ο Τέσλα, απ΄ τη στιγμή που είχε συμφωνία με εξωγήινους που τού έδιναν όλο το υλικό που υποτίθεται ανακάλυψε. Υλικό που έκλεψαν από άλλον ερευνητή που είχε κι εκείνος συμφωνία με άλλους εξωγήινους.

Η σκοτεινή διδασκαλία είναι να ευχόμαστε ή να σκεπτόμαστε κάτι υλικό ώστε να το έχουμε. Είπα ήδη ότι αυτά τα δίνουν οι σκοτεινοί.


Ε.Που μπορούμε να βρούμε τις διδασκαλίες του Χριστού;

Α.Δεν μπορούμε, ό,τι υπάρχει σωσμένο ξέρουν όλοι πού βρίσκεται, αν και είναι αναμεμειγμένο με τον νόμο του Μωυσή. Εφ όσον έρθει η χιλιετία θα βγούν σίγουρα στη φόρα κρυμμένα έγγραφα. 


Ε.Ποιο νόμο του Μωυσή λέτε; Οι 10 εντολές; Μπορείτε να μου εξηγήσετε; Είναι από το Θεό λένε, τού τις έδωσε.

Α.Ο θεός της Βίβλου είναι ο Γιαχβέ, αυτός έδωσε τις εντολές. Ο Μωυσής επικοινωνούσε μαζί του.


Ε.Ναι, όμως δεν ισχύουν; Πως είναι αμαρτήμστα εννοώ.

Α.Ο Θεός δεν δίνει εντολές, μόνο συμβουλές. Είναι συμφωνίες, αλλά όχι πάντα. Το να πεις ψέμματα για καλό σκοπό πχ δεν είναι συμφωνία. Επίσης οι εντολές του προορίζονταν για τον λαό του, για να μην υπάρχουν έριδες μεταξύ των μελών του, όχι για τους άλλους. Τους άλλους δηλαδή επιτρέπονταν να τούς κλέβουν, να τούς σκοτώνουν, κτλ.


Ε.Δηλαδή όποιος ζητάει λεφτά πχ είναι σκοτεινή συμφωνία; Δουλειά με καλά λεφτά; Ένα σύντροφο;

Α.Κάπως έτσι, εκτός κι αν το ζητάει χαλαρά, όχι σώνει και καλά.


Ε.Έκανα ύπνωση στην Oλλανδία. Κάνω διαλογισμό και διαβάζω ταρώ.

Α.Τσέκαρα την ιστοσελίδα του και κάνει σκοτεινή δουλειά, με εξωγήινους.  Άρα σού έχει βάλει εμφυτεύματα μέσω των οποίων σού κλέβουν κομμάτια ψυχής.  Σού στέλνω ένα τελετουργικό για να τα βγάλεις, αλλιώς σε μερικά χρόνια θα σού πάρουν όλη την ψυχή και θα μπει εξωγήινος στο σώμα σου.


Ε.Έκανα ξεκλείδωμα ικανοτήτων του υποσυνείδητου, όχι αναδρομή σε προηγούμενες ζωές. 

Α.Αυτά γίνονται με τη βοήθεια σκοτεινών εξωγήινων. Οι ικανότητές μας εμφανίζονται όταν είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να εκπληρώσουμε την αποστολή της ψυχής μας. Όταν πάμε να το βιάσουμε έρχονται σκοτεινές οντότητες και μάς το κάνουν. Το υποσυνείδητο άλλωστε είναι από μόνο του σκοτεινό. Επίσης η Ολλανδία είναι πλέον σχεδόν 100% κόκκινη, δηλαδή όλοι οι εναλλακτικοί θεραπευτές κάνουν σκοτεινή δουλειά εκεί. Την έχουν πάρει οι μασώνοι τη χώρα, όπως και ολόκληρη την Κύπρο... 


Ε.Είδα στον ύπνο μου προηγούμενες ζωές αποθηκευμένες σε ενεργειακά τσιπ, του έστειλα εμαίλ και δε μου απάντησε ποτέ.

Α.Οι εξωγήινοι αποθηκεύουν μνήμες στα τσιπ.


Ε.Πριν από αυτόν τον θεραπευτή είχα δει 2 εξωγήινους στον ύπνο μου.. Ο πρώτος με κοιτούσε και ο δεύτερος ήταν μεταξύ ανθρώπου και εξωγήινου. 

Α.Τότε ή έκανες και πριν κάποια σκοτεινή μεταφυσική πρακτική ή έχεις κι άλλη συμφωνία μαζί τους, από πριν. 


Ε.Ασχολούμαι με τα τσάκρα. Το 2001 πήγα σε ένα Αφρικανό μέντιουμ να λύσω μάγια που μού είχαν κάνει. Είχα μια φίλη καφετζού που έβλεπε διαφορα και αυτή. Μού είχε πει ότι έχω μάγια. 

Α.Τι ακριβώς κάνεις με τα τσάκρα; Κι΄ αυτό είναι επικίνδυνο, και έτσι βάζουν εμφυτεύματα.....  Επίσης οι Αφρικανοί μάγοι που έχουν κατακλύσει την Αθήνα συνεργάζονται με δαίμονες, οπότε δεν μπορούν να λύσουν μάγια, μόνο να βάλουν δαίμονα στον πελάτη ο οποίος θα κάνει συμφωνία με τον δαίμονα της μαγείας, ώστε να φύγει. Αντικαθιστούν δηλαδή τον ένα δαίμονα με άλλον, συν του ότι το άτομο χάνει την ψυχή του που συνεργάστηκε μαζί τους....


Ε.Βλέπω βίντεο με μουσική στο YouTube για να ισορροπήσω τα τσάκρα.. Μάλιστα.. Μετά τον Αφρικανό είχα πάει σε ιερέα για εξορκισμό.

Α.Άρα θα σού έβαλαν εμφυτεύματα κι από εκεί, απ την τεχνική εξισορρόπησης, η οποία είναι σκοτεινή, την ορίζουν εξωγήινοι. Ξυπνάνε το κουνταλίνι, που είναι πουλί-φοίνικας, αλλά και συνδεδεμένο με τον ουροβόρο-κόβιντ και βάζουν εμφυτεύματα και μ΄ αυτό. Και φυσικά κλέβουν την ψυχή μετά.

Όσο για τους ιερείς-εξορκιστέςς, κι αυτοί κάνουν σκοτεινή δουλειά, αφού βγάζουν τον δαίμονα με το ζόρι και φυσικά δεν τον πάνε στο Φως. Μετά αυτός ξαναγυρνάει.


Ε.Μα δεν καταλαμβαίνω πώς θα τα κάνω όλα αυτά τα τελετουργικά από την στιγμή που οι εξωγήινοι είναι αόρατοι και δεν τους βλέπω και δεν ξέρω πόσοι είναι! Φαντάζομαι σας το είπαν κι άλλοι αυτό.

Εντωμεταξύ θυμήθηκα που μού είπατε ότι τούς διώχνετε στους πελάτες σας με αγάπη τους δαίμονες και τους εξωγήινους... Και τώρα εδώ μού λέτε πως τους σκοτώνετε. Με έχετε μπερδέψει η αλήθεια... Πάλι χωρίς παρεξήγηση!

Α.Όχι, δεν μού το είπαν άλλοι. Δεν έχει καμμία σημασία αν τούς βλέπεις ή όχι, ο οδηγός σου φροντίζει γι αυτό. Ούτε εγώ τούς βλέπω και μια χαρά τους σκοτώνω.

 Με αγάπη τούς σκοτώνουμε. Σκοτώνω μια άυλη οντότητα σημαίνει πάω την ψυχή της στο Φως, παύει να υπάρχει σαν δαίμονας. Άρα αφού τη σώζω το κάνω με αγάπη.

 

Ε.Αυτό δεν το καταλαβαίνω! Όποιος δολοφονεί κάποιον το κάνει με αγάπη και πάει στος Φως η ψυχή; Δεν νομίζω!

 Α.Οι ψυχές είναι αθάνατες, δεν πεθαίνουν, ή γίνονται σκοτεινές ή φωτεινές ή εξωγήινες. Οι εξωγήινες κι οι σκοτεινές για να πάνε στο Φως πρέπει να σκοτώσεις την αρνητική ενέργειά τους. Αυτό σημαίνει σκοτώνω δαίμονα, παύει να είναι δαίμονας.


Ε.Δηλαδή τα καρμικά εμφυτεύματα, δαίμονες και εξωγήινους μόνο εσείς μπορείτε να τα διώξετε; Η πάλι θα αντικαθίστωνται όταν το κάνετε εσείς;

Α.Οι οδηγοί μου το κάνουν στον καρμικό καθαρισμό. Τα εμφυτεύματα ξαναφυτρώνουν μέχρι να γίνει η ανάκτηση ψυχής.


Ε.Ήθελα να ρωτήσω πώς είσαστε σίγουρη αν τα αποτελέσματα που βγήκανε από το τσεκάρισμα αφορούν σίγουρα εμένα. Σας είπα το όνομά μου και πού μένω, αλλά υπάρχουν χιλιάδες με αυτό το όνομα. Ούτε με είδατε, ούτε γέννηση ξέρετε, κλπ. Πώς λειτουργεί το τσεκάρισμα ακριβώς; Μπορείτε να μου πείτε κάτι συγκεκριμένο για μένα για να σιγουρευτώ κλπ; Ανθρώπινες ερωτήσεις!

Α.Οι οδηγοί δεν νοιάζονται για γήινα ονόματα, βρίσκουν το άτομο απ’ την ψυχή του. Τα ονόματα είναι για μένα, για να συνεννοούμαστε. Επίσης οι οδηγοί από το Φως ασχολούνται με πνευματικά πράγματα, μ΄αυτούς που είναι έτοιμοι, κι όχι με το να αποδείξουν σε δύσπιστους ότι είναι θεϊκοί λειτουργοί.


E.Διάβασα στην σελίδα σας μερικές από τις συμφωνίες και όλοι οι ανθρώποι τις κάνουν. Είναι αδύνατο σ΄ αυτό τον κόσμο να μην κάνεις σκοτεινή συμφωνία (αν είναι αυτές που γράψατε!). Δηλαδή όλοι οι ανθρώποι είναι καταδικασμένοι; Αυτό είναι αδύνατον να το πιστέψω κι ας το είχαμε ξανασυζητήσει. Πχ τα παιδιά που ζητάνε δώρα από τον Άη Βασίλη ή να θέλουμε μια καλή δουλειά ή μια καλή σχέση. Δεν γεννηθήκαμε ρομπότ ούτε χωρίς επιθυμίες. Έχουμε μυαλό και το δουλεύουμε και ανάλογα με τις σκέψεις και τις επιλογές μας προχωράμε σε μια καλή ζωή. Δεν είμαστε άβουλα όντα ούτε ήρθαμε έτσι χωρίς επιθυμίες!

Α.Ναι, όλοι τις κάνουν. Όπως ήδη είπα, οι μικρές δεν καταδικάζουν την ψυχή, ενώ οι μεσαίες εξαγοράζονται με αρρώστειες και ατυχήματα, που είναι θυσείες για προσωρινό σταματημό επικίνδυνων παράλληλων, κτλ.

Οι επιθυμίες αυτού του κόσμου είναι συμφωνίες γιατί είναι σκοτεινός κόσμος, φτιαγμένος από τους δαίμονες.


Ε.Δηλαδή γιατί μας στέλνει στην Γη ο Θεός αφού γνωρίζει ότι είναι φτιαγμένος από εκείνους; Ή γιατί ερχόμαστε εμείς εδώ;

Α.Επειδή οι παράλληλοί μας έχουν κάνει άπειρες συμφωνίες κι’ έχουν χάσει όλοι την ψυχή τους, γινόμενοι κόκκινοι. Ερχόμαστε να βοηθήσουμε τα θύματά τους και να εξισορροπήσουμε το κακό που έκαναν και κάνουν.


Ε.Διαβάζοντας στην ιστοσελίδα για τους καρμικούς όρκους και λαμβάνοντας κάποια email ως συνδρομητής, αρχικά άρχισε να με στεναχωρεί το γεγονός πόσο δυσοίωνη φαντάζει η κατάσταση και κατά δεύτερο για να λάβω τα ηνία στο μεγαλύτερο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, αναρωτιέμαι με ποιούς τρόπους μπορώ να απελευθερωθώ από ψυχικά συμβόλαια που αναγνωρίζω ότι λειτουργούν περιοριστικά σε εμένα και την εξέλιξή μου.

Α.Έχω μια προσευχή για να λύσεις συμφωνίες, αλλά πρέπει να ξέρεις ποιες είναι. Αυτές ετούτης της ζωής μπορείς να τις βρεις μόνος σου διαβάζοντας το άρθρο μου με τη λίστα συμφωνιών, αλλά για αυτές των προηγούμενων ζωών θα χρειαστεί να τις βρεις, ή να κάνεις καρμικό καθαρισμό, όπου περιλαμβάνεται να βρω τις ζωές όπου κόλλησες δαίμονα που κουβαλάς ακόμα. Ο καθαρισμός βοηθάει ούτως ή άλλως σε πολλά πράγματα. Μπορώ να σού κάνω ένα καρμικό τσεκάρισμα για να δούμε τι χρειάζεσαι.


Ε.Τουλάχιστον για αυτή τη ζωή έχω υπόψην μου αρκετά θέματα που με ταλαιπωρούν και μού δημιουργούν ενοχές και θέλω να καθαρίσω. Όσο αφορά τις προηγούμενες ζωές θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να κάνεις ένα τσεκαρισμα για να πάρουμε μια γενική εικόνα. Κάποιοι σοβαροί όρκοι διαπιστώνω έχουν γίνει μέσω μυήσεων που πήρα σε κάποια ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα, όπως το Ουσούι Ρέικι, αλλά η δασκάλα μου είναι δεν ήταν καθαρή και μετέπειτα μού δημιουργήθηκαν θέματα. http://www.crystalbed.gr/gr/index.htm

Επίσης έχω και μία φίλη που με βοηθάει στο πνευματικό μονοπάτι και τη νοιώθω πολύ καθαρή, αλλά πήρα κάποια συστήματα που από αυτά θέλω να "καθαρίσω". 

http://www.lightworkerhealing.com/about


Α.Όλα τα είδη ρέικι είναι σκοτεινά.

Το Crystal bed το έχει κάνει μια πελάτισσά μου, είναι σκοτεινό και βάζουν εμφυτεύματα.


Ε.Απορία, η προηγούμενη ζωή αφορά το δικό μας κομμάτι ψυχής; οι νέες φωτεινές ψυχές που στέλνει ο ανώτερος εαυτός ας πούμε τι προηγούμενες ζωές έχουν; 

Α.Όχι, αυτές είναι προηγούμενες ζωές παράλληλών μας που αναλαμβάνουμε να εξισορροπήσουμε.

Οι νέες φωτεινές ψυχές έχουν πάνω-κάτω καλό κάρμα, αλλιώς δε θα ήμαστε φωτεινοί. Αν είχαμε κάνει δηλαδή σοβαρή συμφωνία θα είχαμε γεννηθεί κόκκινοι. Ούτως ή άλλως οι μικρές συμφωνίες περασμένων ζωών λύνονται με ένα τελετουργικό που δίνω.


Ε.Αυτό που λέγεται, για την μετακίνηση απ την πέμπτη πχ στην τρίτη διάσταση, είναι δυνατόν να συμβαίνει?

Α.Μάλλον το αντίθετο, απ’ την τρίτη στην πέμπτη, αλλά αυτές οι διαστάσεις είναι σκοτεινές.


Ε.Μετά την εξισορρόπηση του κάρματος και το επίπεδο δέκα δεν ανεβαίνεις στην τέταρτη διάσταση; 

Α.Όχι, αλλά πας στο Φως και δεν ξανάρχεσαι.


Ε.Τελευταία λένε συνέχεια για την αλλαγή στο μαγνητικό πεδίο.

Α.Έχουν γενικά πολλά σχέδια οι σκοτεινοί.


Ε.Λένε οτι κινείται έντονα μόνο το βόρειο. Διάβασα κάτι που έγραφες στο φόρουμ για τον Αρμαγεδδώνα, οι μαύρες τρύπες τι είναι; 

Α.Πλανήτες που έχασαν όλη τους την ενέργεια και μεταμορφώθηκαν σε ρουφίχτρες που απορροφάνε όλη την ενεργεια που βρίσκεται γύρω τους.


Ε.Εννοώ, δεν έχουν κάποια σχέση με το σκοτάδι;

Α.Φυσικά, σκοτεινές είναι, αφού ρουφάνε την ενέργεια. άλλων.


Ε.Ένας θεραπευτής στο ίντερνετ έχει κάποιες απλές ασκήσεις για άνοιγμα των τσάκρα, γενικά μου φάνηκε οκ! 

Α.Το άνοιγμα των τσάκρα είναι σκοτεινό. Μπορεί φυσικά να έχει και αληθινή πληροφόρηση, αλλά μόνο για ανάγνωση κάνει, όχι για ασκήσεις.


Ε.Η άσκηση που λέει για το τριίο μάτι πχ είσαι συγκεντρωμένος με κλειστά μάτια να σκέφτεσαι ότι έχεις ένα τρίτο μάτι. Είδα ένα βίντεο που έχεις αναρτήσει στο φόρουμ και τις συνέπειες, αλλά η τεχνική δεν παίζει ρόλο; 

Α.Όχι, το να θέλεις να ανοίξεις το τρίτο σου μάτι είναι σκοτεινό. Ο σκοπός παίζει ρόλο, κι αν είναι για την αποστολή σου θα έχεις γεννηθεί με τέτοιες δυνάμεις ή θα τις αναπτύξεις εκτελώντας την αποστολή σου.


Ε.Ναι καταλαβαίνω. Απλά το έψαχνα γιατί πρόσφατα είχα μια εμπειρία, ενώ είχα κλειστά τα μάτια άρχισε να μακραίνει η απόσταση, ήταν σα να έβλεπα από ένα πηγάδι. Μονο ασπρόμαυρο απ’ ότι θυμάμαι. 

Α.Θα το έκαναν οι σκοτεινοί για να τσιμπήσεις...


Ε.Αν και τσίμπησα στην αρχή, μετά έβλεπα κάτι κακό, δεν καταλάβαινα τι, είχα άσχημα συναισθήματα και σταμάτησα. Είδα κάτι πλάσματα. Ένα μου έμοιαζε με μπαχομέτ. Σήμερα σκέφτηκα μήπως έκανα και συμφωνία, αλλά δε νομίζω, όμως θα το προσθέσω καλού-κακού.

Με όλα αυτά που έγιναν τώρα πόσο τις 100 ανακτήθηκε η ψυχή; (λύσιμο συμφωνιών με θεραπεύτριες);

Α.Μπαχομέχ θα εννοείς. Η ψυχή δεν ανακτάται έτσι, αλλά με την ανάκτηση ψυχής που είναι ξεχωριστή θεραπεία. Αλλά τα κομμμάτια που σού είχαν κλέψει με τις συμφωνίες με τις θεραπεύτριες πήγαν στο Φως όπου φυλάσσονται μέχρι να κάνεις την ανάκτηση ψυχής. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: