Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 4

5.30.2021

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 4

 



Θέματα: Άγνωστοί κίνδυνοι και πώς αποφεύγονται, γενικές πληροφορίες για τον καρμικό καθαρισμό και πώς λειτουργεί, παγίδες και συμφωνίες.

E.Eίναι όλα τα μέρη καλά για διακοπές;

Α.Όχι. Οι χώρες όπου δεν είχαμε προηγούμενη ζωή οργανωμένη από το Φως είναι επικίνδυνες για μας, μπορεί και να πεθάνουμε. Γι’ αυτό ακούμε για τόσα θανατηφόρα ατυχήματα ή αρρώστειες που συμβαίνουν σε τουρίστες. Επίσης αν δεν έχουμε μπλοκάρει τους κόκκινους παράλληλούς μας και πάμε στη χώρα όπου μένει κάποιος απ’ αυτούς θα έχουμε μεγάλες επιθέσεις.


Ε.Κατάλαβα πώς λειτουργεί. Τότε ίσως πρέπει να δούμε τα επικίνδυνα αυτά μέρη για μένα ή απλά να σού λέω κάθε φορά για τυχόν μετακίνηση αν είναι ασφαλές το μέρος για μένα;

Α.Κάπως έτσι, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ισχύει για τα ανεξάρτητα κράτη, όχι για σημεία μέσα σε κάθε χώρα. Και συνήθως μόνο σε πολύ μικρά κράτη ίσως να μην είχαμε ποτέ ζωή οργανωμένη απ’ το Φως. Όποιος δεν κάνει τον καθαρισμό ώστε να με ρωτάει κάθε τόσο μπορεί να ζητήσει σημάδια από τον Θεό για το αν κάποιο ταξίδι είναι ασφαλές γι’ αυτόν.


Ε.Εάν κάποιος κόκκινος σαν τον πρώην μου στέλνει συνέχεια ενέργειες, δηλαδή δεν μού έχει κάνει μόνο μια φορά μάγια αλλά συνεχίζει να ασχολείται, μπορεί αυτό να επηρεάσει τον καθαρισμό μου; Και αν αυτός συνεχίζει και μετά τον καθαρισμό εγώ τι κάνω;

Α.Δεν επηρεάζει τον καθαρισμό, απλά θα έχεις επιθέσεις μέχρι να πάει στο Φως. Όταν η ψυχή του πάει στο Φως οι σκοτεινοί την αντικαθιστούν με άλλη κόκκινη ψυχή, που δεν έχει καρμικά δικαιώματα πάνω σου. Αν όμως κάνεις σοβαρή συμφωνία ή δεν κάνεις τα τελετουργικά που θα σού δώσω θα βάλουν άλλη ψυχή που θα έχει δικαιώματα πάνω σου.


Ε.Και πες μου σε παρακαλώ. Είναι ανάγκη να μάθω για να φυλάγομαι. Δεν έχω καταλάβει το Ελ που είπ ο οδηγός σου ότι είμαι. Τι είναι αυτό ακριβώς;

Α.Για τους Ελ είναι μεγάλη υπόθεση, διάβασε το άρθρο για τους Ελ και θα καταλάβεις. https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/el-ke-elohim.html


Ε.Το διάβασα αλλά λέει ότι είναι κάτι σαν θεοί. Πώς είμαι εγώ κάτι τέτοιο; Αυτό δεν καταλαβαίνω.

Α.Όλοι οι Ελ έχουμε παράλληλες ζωές που ήταν θεοί, νεφελίμ, δαίμονες και άγγελοι. Και ναι, πρέπει να μάθουμε για να φυλαγόμαστε και γενικά να ξέρουμε την αλήθεια.


Ε.Τι προστασία πρέπει να κάνουμε ακριβώς; Τι πρέπει να λέμε πριν κάνουμε σεξουαλική πράξη ή αυνανισμό;

Α.Ζητώ προστασία για να μη χρησιμοποιηθεί το  DNA μου για σκοτεινό σκοπό. Αλλά για αυνανισμό ζήτα και να μην έρθει σκοτεινή οντότητα. Αν πας φυσικά με κόκκινη/κόκκινο δεν υπάρχει προστασία.


Ε.Πού υπάρχει αυτή η προστασία για το dna;

Α.Tην προστασία τη δίνει ο άγγελός μας, σταματάει τους εξωγήινους και άλλους σκοτεινούς απ’ το να φτιάξουν κλώνους μας ή να χρησιμοποιήσουν τα γονίδιά μας σε τελετές.


Ε.Τι προκαλεί ο αιθερικός κλώνος;

Α.Δυσκολίες, μπλοκαρίσματα, έλκει αρνητικές καταστάσεις, κτλ.


Ε.Νόμιζα πως είμαι παλιά ψυχή, μού το είπαν πολλοί.

Α.Παλιά ψυχή είναι κανείς από την άποψη όλων των παράλληλων μαζί. Ως ψυχές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ενσαρκωμένες οι περισσότεροι από μάς είναι καινούργιες ψυχές.


Ε.Η θεραπεύτρια που μού είπατε ότι  κάνει σκοτεινή δουλειά δεν πιστεύω να γνωρίζει συνειδητά ότι συνεργάζεται με σκοτεινές δυνάμεις; γιατί μόνο καλά πράγματα και συμβουλές μου λέει. Να μην κρίνω, να βάζω αγιασμό στο σπίτι καθημερινά… Να προσεύχομαι... Να φέρω ιερέα να κάνει αγιασμό. Να βάζω τον σταυρό μου και άλλα διάφορα. Μερικούς πελάτες της όταν χρειάζεται τούς λέει να πάνε στην εκκλησία να τούς διαβάσουν ευχή. Όλες οι τεχνικές που κάνει είναι σκοτεινές;

Α.Κανένας εναλλακτικός θεραπευτής δεν συνεργάζεται εν γνώση του με σκοτεινές δυνάμεις, ούτε καν αυτοί πoυ κάνουν μάγια. Όλοι νομίζουν ότι βοηθάνε. Επομένως είναι φυσικό κάποιες συμβουλές της να είναι καλές. Τη ζημιά την κάνουν οι οντότητες με τις οποίες έχει τη συμφωνία. Και ναι, όταν ένας πνευματικός  θεραπευτής χρησιμοποιήσει μία σκοτεινή τεχνική, η οντότητα αυτής της τεχνικής καπαρώνει όλες τις άλλες που χρησιμοποιεί ο θεραπευτής, γίνονται όλες αυτόματα σκοτεινές.


Ε.Μα κι εσείς δεν κάνετε εναλλακτικές θερσπείες; Χωρίς ειρωνεία το λέω, απλά ρωτάω. Και πού ξέρετε αν δεν συνεργάζεστε με σκοτεινές δυνάμεις και δεν το ξέρετε όπως όλοι οι άλλοι που λέτε; Πως είστε σίγουρη πως μόνο με φωτεινά όντα συνεργάζεστε; Χωρίς παρεξήγηση πάντα! Ανθρώπινες ερωτήσεις.

Α.Φυσικά, αλλά οι περισσότεροι δεν δουλεύουν με οδηγούς από το Φως γιατί δεν ζήτησαν καν οδηγό, το κάνουν μόνοι τους. Ή υιοθέτησαν κάποια σκοτεινή τεχνική χωρίς να το ξέρουν ή να το ψάξουν. Ή απλά η οντότητα που τούς παρουσιάστηκε ως οδηγός τους ξεγέλασε κι’ αυτοί δεν την τέσταραν. Εγώ την τέσταρα και τεστάρω και όλους τους υποτιθέμενους οδηγούς που έρχονται στην ύπνωση που κάνουν οι πελάτες μου μαζί μου.

Αν δεν το ήξερα ότι ο οδηγός μου είναι από το Φως δε θα ήξερα ότι οι άλλοι συνεργάζονται με σκοτεινές δυνάμεις. Οι δαίμονες δεν θέλουν να υπάρχει αυτή η γνώση.

Το ξέρω και επειδή λύνω τις συμφωνίες μου, κάτι που επίσης είναι μυστικό, κανείς δεν ξέρει για συμφωνίες και κανείς δεν τις λύνει, με αποτέλεσμα η δουλειά τους να γίνεται σκοτεινή γι’ αυτό το λόγο.


Ε.Όλοι οι άνθρωποι πάνω-κάτω με λίγα λόγια είναι καταδικασμένοι; Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό ούτε νομίζω να ισχύει! Άσχετα αν έχουνε εμφυτεύματα ή όχι ή αν κάνανε συμφωνίες χωρίς να το ξέρουνε. Ο Θεός μας αγαπάει και δεν μας κρίνει απ’ όσο μου είπαν οι πάτερ, και είναι άνευ όρων αγάπη.

Α.Φυσικά και μάς αγαπάει ο Θεός και αυτή είναι άνευ όρων αγάπη, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει στα χωράφια των σκοτεινών, σέβεται το δικαίωμά τους να υπάρχουν. Και για να μπορούν να υπάρχουν πρέπει να παίρνουν ενέργεια από τους φωτεινούς. Αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ του Θεού και του Σαμαέλ και των ομοίων του. Καταδικασμένοι (αν και όχι παντοτεινά) είναι οι περισσότεροι, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον Θεό. Ο κόσμος αυτός ανήκει στους σκοτεινούς, έχουν πολλά δικαιώματα και στήνουν παγίδες. Στο χέρι μας είναι να ψάξουμε την αλήθεια και να τις αποφύγουμε.


Ε.Ο Θεός δηλαδή δεν μας προστατεύει; Οι περισσότεροι ανθρώποι που δεν γνωρίζουν τι κάνουν τι θα απογίνουν;

Α.Μάς προστατεύει όσο Τού δίνουμε το δικαίωμα λύνοντας τις συμφωνίες μας. Των περισσότερων οι ψυχές, όσων δηλαδή έχουν κάποια σοβαρή συμφωνία, ανήκουν στους δαίμονες/εξωγήινους μετά θάνατο. Όμως όταν κάποιος είναι καλό άτομο και βοηθάει τους άλλους, νοιώθει συμπόνοια και αγάπη, κερδίζει πολλά δικαιώματα και αν έχει συμφωνίες που δε γνωρίζει ότι είναι συμφωνίες τις εξαγοράζει με τις καλές του πράξεις και τις θυσείες του -που συνήθως είναι ασυνείδητες, αποφασίζονται από την ψυχή του και τους οδηγούς του.


Ε.Όσοι αυτοκτονούν δεν πιστεύω ότι πάνε στην κόλαση. Στο κανάλι του Υoutube channeling Χ είναι η μητέρα ενός παιδιού που αυτοκτόνησε. Μετά τούς εμφανιζόταν με διάφορα σημάδια και η γυναίκα ανακάλυψε ότι ήταν medium και μέσω εκείνων μιλάει με τον γιο της και βοηθάει πάρα πολύ κόσμο! Ο γιος της μιλάει για τον Θεό και τον παράδεισο και για άλλα πολλά... Και κάνει και συνεντεύξεις με άλλους που πέθαναν. Γνωρίζετε το κανάλι;

Α.Η αυτοκτονία είναι συμφωνία, αφού παραδίδεσαι στους δαίμονες και έτσι δεν πας στο Φως. Μετά ξαναγεννιέσαι κόκκινος.

Δεν το ξέρω ούτε το κανάλι ούτε το μέντιουμ αλλά είναι προφανές ότι δεν μιλάει με τις ψυχές των νεκρών αλλά με εξωγήινους!!! Μέντιουμ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ξαφνικά. Μόνο με σκοτεινές δυνάμεις γίνεσαι ξαφνικά. Αυτά που λένε είναι ψέμματα, φυσικά πάντα με μια δόση αλήθειας,  ώστε να γίνονται πιστευτά.


Ε.Όταν κάποιος έχει μάγια, κατάρες και δαίμονες τι συμπτώματα έχει;

Α.Ανάλογα με το τι ζήτησε ο μάγος. Σύγχυση, αναποδιές, δυσκολίες, αρρώστειες, κτλ.


Ε.120 ευρώ τα δίνεις μια φορά για τους 5 μήνες που διαρκεί η πνευματική απελευθέρωση; Τι τελετουργικά πρέπει να κάνουμε; Παραδείγματα;

Α.Φυσικά, μία φορά. Τα τελετουργικά είναι για να λύσετε συμφωνίες και μάγια προηγούμενων ζών, για να οδηγήσετε θυσιασμένες ψυχές στο Φως, για να ζητήσετε συγνώμη σε όσους βλάψατε, κτλ.


Ε.Το 2016 γνώρισα μία κοπέλλα που έλεγε τον καφέ και τον Ιούνιο ό,τι μού είπε βγήκε. Μού είπε για 2 θανάτους σε κοντινά πρόσωπα. Τον Σεπτέμβριο πέθανε η μητέρα μου και τον Νοέμβριο ένας πολύ καλός μου φίλος, απότομα και αυτός (εγκεφαλικό).

Α.Το Φως ποτέ δεν αποκαλύπτει μελλοντικούς θανάτους (εκτός από ειδικές περιπτώσεις), άρα η δουλειά της φίλης σου είναι σκοτεινή. Βάλε κι αυτή τη συμφωνία στη λίστα συμφωνιών.


Ε.Η μητέρα μου ήταν αστρολόγος και γενικά είχε μία τάση προς το μεταφυσικό, η αλήθεια είναι ότι μού λείπει πολύ γιατί ήτανε η μοναδική με την οποία θα έκανα τέτοιες συζητήσεις. Θα ήθελα να μιλήσω μαζί της, αλλά μου είχε τονίσει 2 φορές μάλλιστα στην ζωή της ότι το πνεύμα που έρχεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πονηρό και όχι οι ίδιοι.

Α.Αυτό ίσχύει όταν το μέντιουμ κάνει σκοτεινή δουλειά. Για να μιλήσει κανείς πραγματικά με το ίδιο το πνεύμα πρέπει να μεσολαβήσει ο οδηγός. Επικοινωνεί το διάμεσο με τον οδηγό του, όπως για όλες τις εργασίες, και αυτός επικοινωνεί με το πνεύμα εκεί όπου βρίσκεται αυτό, αν είναι βέβαια στο Φως. Υπάρχουν και κάποια μέντιουμ που μιλάνε με τον ανώτερο εαυτό των πνευμάτων.


Ε.Διάβασα τώρα και το τελετουργικό. Έχω πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να τα οραματιστώ όλα αυτά. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Α.Δε χρειάζεται να οραματιστείς, απλά το διαβάζεις και σκέφτεσαι ότι όλα γίνονται σε αστρικό επίπεδο.


Ε.Ο πάτερ μου είπε να.μην ασχολούμαι με τέτοια. Είμαι εντάξει μού είπε. Επίσης μου είπε όσοι σάς κάνουνε κακά θα τυρρανιστούν και θα βασανιστούν εάν συνεχίσουν να σάς παρακολουθούν και να επεμβαίνουν. Θα τους κοπεί ο δρόμος τους εκεί που δεν θα το περιμένουν!! Όσο σας κάνουν, τόσα θα τούς επιστραφούν και χειρότερα. Σαν όραμα το είδε. Τον πιστεύω.

Α.Αυτός ο παπάς είναι κόκκινος. Οι σκοτεινοί βασανίζονται μόνο αν ο δαίμονάς τους τούς χρησιμοποιήσει για κάποια θυσεία. Οι φωτεινοί είναι συνήθως αυτοί που υποφέρουν. Μάλλον στο Γιαχβέ πιστεύει ο παπάς, κι όχι στον Θεό. Ο Θεός ούτε βασανίζει, ούτε εκδικείται, ούτε επιστρέφει χειρότερα….


Ε.Μα και αληθινοί να είναι οι εξωγήινοι που μού επιτίθονται, πώς θα τους διώξετε; Μού είναι περίπλοκο όλο αυτό να το καταλάβω και να το εμπεδώσω. Και πού ξέρετε σε άλλους που κάνατε αν έφυγαν; Πόσο καιρό σας παίρνει να τους διώξετε;

Α.Εσύ θα τούς διώξεις, με το τελετουργικό που θα σού δώσω, λύνοντας τη συμφωνία με την οποία συνδέθηκαν μαζί σου. Εννοώ τους εξωγήινους από τις συμφωνίες με τις σκοτεινές θεραπείες. Γι’ αυτόν της συμφωνίας που έκανες στην παιδική σου ηλικία ζητώντας εμπειρίες και αποδείξεις για εξωγήινους χρειάζεται καρμικός καθαρισμός. Πρέπει να ολοκληρωθεί όλη η θεραπεία, γιατί τα εμφυτεύματα είναι ενσωματωμένα στα κύτταρα και ξαναγεννιούνται αν δε σφραγιστεί η αύρα με την ανάκτηση ψυχής και την ειδική κάπα που μπαίνει μετά. Όσοι ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό και δεν έκαναν άλλη συμφωνία τους ξεφορτώθηκαν γιατί οι εξωγήινοι απλά έχασαν το δικαίωμα να τούς επιτίθονται.


Ε.Αυτό με τις παράξενες αντανακλάσεις μού είπατε πως ήταν από μάγια. Τα έδιωξε ο πάτερ λογικά, τώρα που δεν τα νιώθουμε, και τις κατάρες επίσης.

Α.Οι παπάδες μπορούν να βγάζουν  μόνο ένα ποσοστό κατάρων και μαγείας, δεν υπάρχει δικαίωμα για όλα χωρίς καρμικό καθαρισμό και προ παντός χωρίς να λύσεις τις συμφωνίες σου. Επίσης τα φώτα και άλλα τέτοια είναι μόνο μια φυσική εκδήλωση της εξωγήινης δραστηριότητας, αυτό που έχει σημασία είναι η πνευματική. Συνήθως οι παπάδες απλά αποδυναμώνουν τους δαίμονες και γι΄αυτό δεν νοιώθουμε συμπτώματα ένα διάστημα. Μετά όπως επανέρχονται.


Ε.Και όταν κάποιος τελειώσει με όλα αυτά....μετά απ’ όσα που μού είπατε είναι εύκολο να κάνει κάποιος νέες τέτοιες συμφωνίες. Άρα με τα δικά σας λεγόμενα όλοι σχεδόν είναι καταδικασμένοι!

Α.Ναι, είναι πολύ εύκολο να κάνει κανείς σοβαρή συμφωνία και μετά τον καθαρισμό. Καταδικασμένοι είναι όσοι δεν παίρνουν στα σοβαρά την υγεία της ψυχής τους, δεν προσεύχονται για να μάθουν την αλήθεια και δεν ακολουθούν τις συμβουλές μου.


Ε.Ηθελα να σάς ρωτήσω γι’ αυτόν τον εξορκιστή, τον Χ. Τον γνωρίζετε; Είναι φωτεινή η δουλειά του;

Α.Δεν τον γνωρίζω, υπάρχουν  χιλιάδες σαν κι αυτόν που δίνουν διαταγές στους δαίμονες. Το συναίσθημα ανωτερότητας και οι διαταγές είναι χοντρές συμφωνίες, και φυσικά ο χριστός που έρχεται και παίρνει τον δαίμονα είναι εξωγήινος, όχι ο αληθινός.


Ε.Δηλαδή; Κάνουν φωτεινή δουλειά ή όχι; Τι να τούς κάνει τους δαίμονες ο εξωγήινος; Αφού επικαλούνται το Άγιο Πνεύμα και τον Χριστό.

Α.Η δουλειά τους είναι σκοτεινή. Ο εξωγήινος κάνει συμφωνία με τον δαίμονα. Τού δίνει ενέργεια, δύναμη και δικαιώματα και ο δαίμονας ανεβαίνει επίπεδο. Σε ανταπόδωση αφήνει ήσυχο το άτομο στο οποίο επιτιθόταν και πάει σε κάποιον παράλληλό του. Το άτομο φυσικά έχει πουλήσει την ψυχή του στον εξωγήινο, ο οποίος τού βάζει εμφυτεύματα, τού παίρνει σιγά-σιγά την ψυχή και όταν πεθάνει ολόκληρη την ψυχή. Το «άγιο πνεύμα» που επεμβαίνει είναι το σκοτεινό άγιο πνεύμα, όχι το αληθινό. Το Άγιο πνεύμα και ο Χριστός επεμβαίνουν όταν έχεις αγνές προθέσεις και νοιώθεις αγάπη για τον δαίμονα, όχι όταν τού δίνεις διαταγές και νοιώθεις υπεροψία. Τότε έρχονται οι εξωγήινοι χριστός και άγιο πνεύμα.


Ε.Άρα με τα λεγόμενα σας είναι και όλοι οι ιερείς καταδικασμένοι.

Α.Όχι όλοι, μόνο όσοι δεν τηρούν το λόγο του Χριστού περί το αγαπάτε αλλήλους.


Ε.Μακάρι να μου λέτε αλήθεια και να μην κάνετε κι’ εσείς σκοτεινή δουλειά. Όταν θα μπορέσω να κάνω τον καθαρισμό, πόσο θα πάρει να ολοκληρωθεί ο διωγμός τους και να μάς αφήσουν ήσυχους; Πόσο τα εμφυτεύματα, κλπ;

Α.Αν έκανα σκοτεινή δουλειά δε θα είχα ανακαλύψει ότι υπάρχει η σκοτεινή δουλειά.

Τα ανενεργά εμφυτεύματα κάνουν 100 ευρώ να βγουν. Τα ενεργά που είναι από συμφωνίες τα βγάζει ο πελάτης, δεν στοιχίζει τίποτα.


Ε.Και πόσος καιρός χρειάζεται περίπου να φύγουν; Και πόσος καιρός για να διωχθούν όλοι οι σκοτεινοί εξωγήινοι και οι τεχνολογίες τους από το σπίτι και από την οικογένεια μου;

Α.Από την οικογένειά σου δεν νομίζω να φύγουν, θα φύγουν αυτοί που είναι συνδεδεμένοι με σένα, αφού εσύ κάνεις καθαρισμό. Αν είναι της ίδιας φυλής θα φύγουν όλοι και θα έρθουν άλλοι άλλης φυλής στους δικούς σου, εφ’ όσον έχουν μάγια ή είναι καρμικά συνδεδεμένοι μ’ αυτούς. Θα πρέπει να κοιτάξω κάθε έναν ξεχωριστά.

Ο καθαρισμός μαζί με την ανάκτηση ψυχής κρατάει κάπου 8-10 μήνες. Το τελετουργικό αφαίρεσης εμφυτευμάτων θα πρέπει να το κάνεις κάπου 4-5 φορές μέχρι να φύγουν όλα τα εμφυτεύματα.

Επίσης αυτό το άρθρο είναι μια από τις συνεδρίες που έκανα για να βγάλω εγώ δαίμονα, για να δεις τη διαφορά τεχνικής και στάσης απέναντυ στο δαίμονα.

https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2021/05/i-metamorfosi-enos-demona.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: