Πνευματικός πόλεμος: Ζωή σε άλλους πλανήτες

11.25.2020

Ζωή σε άλλους πλανήτες

  

             

Αρκετά συχνά κάποιος πελάτης  μου βλέπει στην αναδρομή ότι κάποτε ζούσε  σε άλλον πλανήτη. Οι ψυχές που ενσαρκώνονται σε διαφορετικούς κατά καιρούς πλανήτες ονομάζονται περιηγητές (wanderers).

Ο Βαγγέλης, 26, είδε ότι ένα κομμάτι της ψυχής του ζει και τώρα που έχει έρθει στη γη, στο Σείριο. Όμως όχι στην επιφάνεια, αλλά στο εσωτερικό του. Εκεί ζουν και κάποιοι από τους Ολύμπιους θεούς, οι οποίοι έρχονται κάθε τόσο και στη γη με το αιθερικό τους σώμα. Είδε επίσης ότι ο Σείριος περιβάλλεται από ένα μωβ πέπλο ενέργειας. Οι ψυχές αυτού του πλανήτη θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ανεβεί σε πνευματική δόνηση τα επόμενα χρόνια, με τις αλλαγές του 2012.

Η Ελένη, 49, είχε επίσης μια ζωή στο Σείριο. Και εκεί ο κόσμος είχε όψη ανθρώπινη, όπως στη γη. Επρόκειτο να γίνει η μητέρα του Ιησού Χριστού, αλλά δεν πέρασε τη δοκιμασία που τής δόθηκε. Ο άρχοντας την πίεσε να τού δωθεί, ειδ’ άλλως θα σκότωνε τον άντρα της. Αυτή υπέκυψε από φόβο. Όταν τελικά τον αρνήθηκε, αυτός πάλι σκότωσε τον άντρα της, για εκδίκηση. Μετά από εκείνη την ενσάρκωσή της, το συμβούλιο των γηραιών τήν έκριναν με αυστηρότητα, γιατί ήταν στο έβδομο επίπεδο και ώφειλε να δείξει πίστη στη θεϊκή βοήθεια. Ο Χριστός γεννήθηκε στο Σείριο από άλλη μητέρα.

Η Λίνα, 28, είδε ότι είχε μια ζωή στον Ποσειδώνα. Και εκεί οι κάτοικοι είχαν ανθρώπινη μορφή. Η κοινωνία τους ήταν πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογικά, αλλά καθόλου πνευματικά. Είχαν καταφέρει να δημιουργούν μωρά σε μηχανήματα, τα οποία μεγάλωναν χωρίς γονείς. Αγάπη δεν υπήρχε. Τελικά ο πλανήτης καταστράφηκε από την ακραία εκμετάλλευση που υπέστη.

Η Ερασμεία, 36, είχε μόνο 5 ζωές στη γη, ενώ η πλειοψηφεία των ζωών της ήταν σε έναν μακρυνό πλανήτη άλλου γαλαξία. Εκεί οι κάτοικοι έχουν μεν ανθρώπινη μορφή, αλλά  είναι αιθερική, όχι υλική. Ένα κομμάτι της βρίσκεται μονίμως εκεί, καθώς και η πνευματική της ομάδα. Είναι ένας πλανήτης με ένα είδος γκρίζας ομίχλης σαν ατμόσφαιρα. Είναι κρύος και έχει λίγη βλάστηση, όπως περίπου είναι οι αρκτικές περιοχές της γης. Υπάρχουν κάποια ζώα, όπως είναι ο λευκός λύκος. Και η θερμοκρασία είναι αρκετά κρύα. Οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη είναι σε επικοινωνία με τους πνευματικούς τους οδηγούς, οι οποίοι τούς επισκέπτονται όποτε πρόκειται να τούς στείλουν σε κάποιον άλλο πλανήτη για να βοηθήσουν. Η Ερασμεία δεν τα είχε καταφέρει στη γη τις προηγούμενες φορές. Σαν Ινδιάνα στην Αμερική τήν είχαν σκοτώσει νέα άλλοι Ινδιάνοι. Σαν Ρωσίδα στην εξοχή δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στους ανθρώπους και είχε τρελλαθεί. Πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της μόνη στο δάσος, βοηθώντας τα ζώα. Σαν Σκωτσέζα τήν είχε παρατήσει ο έρωτάς της και αυτοκτώνησε. Αυτή τη φορά στην Ελλάδα έπεσε στα ναρκωτικά και τήν κυρίευσαν δύο δαίμονες. Κατάφερε όμως να ορθοποδήσει, να κόψει τα ναρκωτικά, να βρει δουλειά και ένα σύντροφο που βοηθάει  να βελτιωθεί. Και όταν ήρθε σε μένα, τήν απάλλαξα απ’ τους δαίμονες.

Η Ιωάννα, 23, έζησε στον Άρη πολλές χιλιετίες Π.Χ. Ο πολιτισμός ήταν αρχαιοελληνικός . Ήταν ιέρεια σε ένα ναό με μπορντώ  τοίχους  και μαρμάρινο βωμό και πάτωμα.Αυτός ο ναός βρισκόταν μέσα σε πυραμίδα. Έκανε τελετές με φύλλα που φόραγε και κόκκινο κρασί που φύλαγαν σε πιθάρια. Ήταν και άλλες ιέρειες στον ναό, καθώς και ο τωρινός οδηγός της. Έκαναν αστρικά ταξίδια, θεράπευαν και συμβούλευαν με μαντεία τους επισκέπτες. Είχαν ερωτικές σχέσεις οι κοπέλλες μεταξύ τους αλλά και με τον αρχιερέα, για διασκέδαση. Η αγορά έξω ήταν όπως και στη γήινη Ελλάδα. Η Ιωάννα πέθανε στα 30 της σε ένα τάφο όπου είχε πάει να βάλει λουλούδια γύρω από τον νεκρό. Μια γριά που η ψυχή της είχε αφιερωθεί στο διάβολο, έκλεισε την καταπακτή του τάφου και η κοπέλλα έμεινε μέσα. Η ψυχή της το είχε διαλέξει να πεθάνει νέα, και απλά βρέθηκε κάποιος για να το φέρει σε εφαρμογή.  

Να σημειωθεί ότι κανείς από τους άνωθεν πελάτες μου δεν είχε ιδέα ότι όντως υπήρξε ζωή σ’ αυτούς τους πλανήτες, ούτε είχαν ακούσει  καθόλου για τις ανακαλύψεις του ερευνητή Δημοσθένη Λιακόπουλου, για τους Ολύμπιους θεούς στο Σείριο, ή τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό στον Άρη. Η Ιωάννα μάλλιστα διέκοψε τη συνεδρία 4 φορές, γιατί νόμιζε ότι τα φανταζόταν. Χρειάστηκε να επιμείνω πολύ και να τήν διαβεβαιώσω ότι έχω τα βιβλία που αποδεικνύουν ότι υπήρξε πολιτισμός στον Άρη και ότι οι  Έλληνες είχαν πάει εκεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: