Πνευματικός πόλεμος: Μεταφυσικές ερωτήσεις και απαντήσεις 1

11.17.2020

Μεταφυσικές ερωτήσεις και απαντήσεις 1

  


Θέματα: Γλώσσες, σκοτεινή ηγεμονία, νεοεποχίτικες θεραπείες, προσευχή, προβλέψεις και Αρμαγεδδώνας.

Ε.Απορίες που έχω... Η μία είναι για τη σκοτεινή ενέργεια στις γλώσσες, δηλαδή όσο πιο μεγάλο το ποσοστό τι πρόβλημα υπάρχει; Μάς κάνει κακό να την μιλάμε ή να την ακούμε;

Α.Ναι, μάς κρατάει σε χαμηλή δόνηση. Ή μάς παίρνει ενέργεια, ενώ της ανεβάζουμε τη δόνηση (αν είμαστε φωτεινοί).


Ε.Η άλλη είναι μια «παιδική» ερώτηση αλλά εύλογη : Και πες ότι κάνω συμφωνία και περνάω καλύτερα σε αυτή τη ζωή... Μού παίρνουν την ψυχή και μετά τι; Έρχομαι συνέχεια πίσω ως δαίμονας, κόκκινος κλπ. και σπέρνω το κακό; Για πάντα; Κάνω κακό και χωρίς να είμαι σε σώμα, από την άλλη διάσταση; Ή βασανίζομαι σε κάτι σαν «κόλαση» για πάντα;

Α.Εξαρτάται απ΄ την οντότητα με την οποία θα γίνει η συμφωνία. Αν είναι εξωγήινος η ψυχή σου θα σκλαβωθεί για 50 χρόνια μετά από τα οποία θα γίνει σαν ρομπότ, θα βάζει εμφυτεύματα και θα κλέβει ψυχές.  Αν είναι δαίμονας θα ξαναγεννηθείς κόκκινη και θα είσαι όργανό του. Αν πάλι η συμφωνία γίνει με νεφελίμ θα πάς στα Τάρταρα όπου θα΄σαι σκλάβος τους. Και ναι, σε όλες τις περιπτώσεις, και σε άυλη κατάσταση, θα κάνεις κακό, γιατί αν δεν το κάνεις θα υποφέρεις. Αν δεν βρεθεί κάποιος εξορκιστής να σε πάει στο Φως θα είναι για χιλιετίες, όχι για πάντα. Τώρα όλες οι σκοτεινές ψυχές πάνε στο Φως στις μάχες του αστρικού Αρμαγεδδώνα. Ανάμεσά τους βρίσκονται ψυχές που έγιναν σκοτεινές μέχρι και ένα εκατομμύριο χρόνια πριν, σύμφωνα με το γήινο ημερολόγιο. Όμως εκτός μάτριξ δεν υπάρχει χρόνος και όλες οι χρονικές στιγμές είναι προσβάσιμες ανά πάσα στιγμή.

Ε.Αυτό για τις γλώσσες, συμβαίνει όταν τις μιλάμε ή ακόμα και αν τις ακούμε μόνο; Χαζή ερωτηση, αλλά για να σιγουρευτώ.... Το -15 σημαίνει λιγότερο σκοτεινή απο το -90, έτσι; Δεν υπάρχει  +......; Επειδή στη Γη γίνονταν πάντα σκοτεινές πράξεις;

Α.Και όταν τις ακούμε. Ναι, το 15% σκοτεινή ενέργεια σημαίνει 85% φωτεινή. Το 90% σκοτεινή σημαίνει 10% φωτεινή. Όλα τα ποσοστά είναι συν, δεν υπάρχει πλην, είναι απλά η παύλα της απάντησης. Αν και υπήρξαν και υπάρχουν και φωτεινές ενέργειες και τελετές στη Γη, η πλειοψηφεία ήταν σκοτεινές.

Ε.Και  όταν αυτοκτονείς, είπαμε, παίρνει την ψυχή δαίμονας και ξαναγεννιέσαι κόκκινος; Όσοι ασχολούνται με ύπνωση και μετενσάρκωση λένε γυρνάς και περνάς χειρότερα γιατί δεν εκτέλεσες την αποστολή σου.... Αλλά αυτό δεν μού ακούγεται να είναι το ίδιο..

Α.Ναι, ξαναγεννιέσαι κοκκινος. Αυτοί που ασχολούνται με τη ύπνωση δεν ξέρουν για τους κόκκινους, αλλά ισχύει οτι όταν είσαι κόκκινος περνάς χειρότερα, εφ΄ όσον δεν κάνεις κακό. Και είσαι σ’αυτή την κατάσταση επειδή στην προηγούμενη ζωή δεν εκτέλεσες την αποστολή σου, αφού έκανες συμφωνία. Άρα έχουν δίκυο κατά κάποιο τρόπο, απλά δεν ξέρουν τους βαθύτερους λόγους.

Ε. Και ....μπορεί να ακουστεί ότι λέω τα ίδια, αλλά ΔΕΝ μού φαίνεται λογικό το ότι οι φωτεινοί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να επέμβουν, να μάς βοηθάνε ... Αυτό δείχνει ότι έχει γίνει συμφωνία μεταξύ τους, που δίνει περισσότερη δύναμη στο σκοτάδι, αφού  αυτό επικρατεί κυρίως... Μόνο κακό γίνεται και όλοι μαρτυράνε συνέχεια. Επίσης, είναι ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ από σκοτεινούς, ώστε ΟΛΟΙ χωρίς να το καταλαβαίνουν να κάνουν συμφωνίες συνέχεια.... Πού να φανταστεί ένας άνθρωπος ότι είναι σκοτεινή συμφωνία ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ακόμα και να κάνει μια θεραπεία;;; (Τι φταίει αν είναι κόκκινος ο γιατρός ή όποιος τον βοηθάει;) 

Εμένα κατι  δε μού κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ σε όλα αυτά....ΟΛΑ είναι έτσι ώστε να ΜΗΝ  μπορούμε να ξεφύγουμε... Άρα δεν υπάρχει μάχη για την ψυχή γιατί είναι έτσι φτιαγμένα όλα που είναι ήδη χαμένη... Και  γιατί ο Θεός είναι πιο αδύναμος από τους σκοτεινούς και δεν τελειώνει  όλο αυτό το πανηγύρι ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ;

Ξέρω ότι ακούγομαι απλοϊκή, αλλά όλο αυτό  δεν κολλάει κάπου...

Α.Όντως είναι όλα φτιαγμένα από τους σκοτεινούς εδώ κάτω, αφού είναι δικός τους αυτός ο κόσμος. Και εννοείται ότι τον φτιάξανε έτσι ώστε να μην μπορούμε να ξεφύγουμε αλλά να είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε την ψυχή μας. Λίγοι τα καταφέρνουν και πάνε στο Φως, και πολύ λιγότεροι ολοκληρώνουν τον κύκλο ενσαρκώσεών τους. Με άλλα λόγια δεν είναι αδύνατον.

Ο Θεός όμως όχι μόνο δεν είναι πιο αδύναμος αλλά απείρως πιο δυνατός. Απλά δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει στο φυσικό επίπεδο, αφού ανήκει στους σκοτεινούς. Αυτοί το έφτιαξαν με τα δικαιώματα που τούς δώσαμε με τις συμφωνιες μας μαζί τους, τις συμφωνίες των παράλληλών μας ανά τους αιώνες. Και ναι, οι σκοτεινοί και οι φωτεινοί κάνουν συμφωνίες στο Συμβούλιο, ώστε η ζημιά των σκοτεινών να περιορίζεται όσο γίνεται περισσότερο και οι φωτεινοί να έχουν ένα τρόπο να τα καταφέρουν. Ο Θεός όμως δεν μένει εκεί, ο αστρικός Αρμαγεδδώνας που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια γίνεται γι αυτό το σκοπό, ώστε όλες οι ψυχές που χάθηκαν να σωθούν και η ανθρωπότητα να έχει μια ανάπαυλα, τη χιλιετία του Φωτός.

E.Μήπως θα μπορούσες να ξαναρωτήσεις αν μετά τον καθαρισμό μου θα μπορώ να γίνω τελείως καλά κάνοντας και κάποιες συνεδρίες βελονισμού; Θα φύγει ο πόνος εντελώς ή είμαι καταδικασμένος να μείνω για την υπόλοιπη ζωή μου μ’αυτόν τον πόνο; Αν κάνω τις συνεδρίες πριν τελειώσει ο καθαρισμός δεν έχει νόημα γιατί η σκια και τα μάγια με επηρεάζουν ακόμα, έτσι δεν είναι; Τώρα κάνω κάποιες συνεδρίες χειροπρακτικής απλά για να ανακουφίζω τα συμπτώματα αλλα πονάω ακόμα.... Ο πόνος είναι λόγω σκιας και απ'τα μάγια; Ή τώρα πια δεν με επηρεάζουν καθ'ότι η ζημιά έγινε απ'το 2014  και απλά ο πόνος έχει μείνει στο σώμα;

Α.Το μέλλον δεν έχουν δικαίωμα να το πουν οι φωτεινοί οδηγοί, αλλά σού είπα ήδη ότι αν τελειώσεις τον καθαρισμό και δεν κάνεις άλλη συμφωνία, θα φύγει ο πόνος, με μερικές συμπληρωματικές συνεδρίες βελονισμού. Μπορείς να κάνεις και τώρα βελονισμό, αλλά θα χρειαστεί και μετά την ανάκτηση ψυχής. Κι΄αυτό ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις.

Ναι, φυσικά και σε επηρεάζει η σκια και οι άλλες οντότητες. Τα μάγια επηρεάζουν μέχρι το θάνατο, δε φεύγουν από μόνα τους χωρίς καρμικό καθαρισμό... Κι΄αν φύγουν με τη βοήθεια της θρησκείας, μπορούν να ξαναγίνουν, αφού έτσι δεν εξαλείφεται ο καρμικός παράγοντας.

Προφανώς είναι η δοκιμασία σου, για το αν θα έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον Θεο μέχρι να τελειώσει ο καθαρισμός ή όχι... Πολλοί δεν έχουν και τρέχουν σε σκοτεινές θεραπείες, που έχουν άμεσα αλλά πρόσκαιρα αποτελέσματα και τίμημα την ψυχή.

Ε.Καταλαβαίνω... Απλά νόμιζα ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον εν μέρει, καθότι ο οδηγός σου είχε δώσει ήδη μια απάντηση.

Α.Όταν οι οδηγοί λένε κάτι για το μέλλον είναι ένας υπολογισμός βάσει της σημερινής κατάστασης, δεν πάνε στο μέλλον για να δουν τι θα γίνει. Αν αλλάξουν οι παράγοντες, αλλάζει κι’ αυτό που θα γίνει. Και όταν κάποιος ξαναρωτάει το ίδιο μετά από τόσο λίγο διάστημα (δύο εβδομάδες) είναι σαν να αμφιβάλλει για τον λόγο των οδηγών, εξ’ ου και του Θεού, οπότε είναι έλλειψη σεβασμού, γι’ αυτό και εγώ λέω ότι δεν προβλέπουν το μέλλον. Αλλιώς κάποιοι το δένουν, κάνουν ένα σωρό συμφωνίες στην πορεία και μετά μου ζητάνε και τα ρέστα. Και φυσικά εσύ δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά πρέπει ούτως ή άλλως να το ξέρεις αυτό με τις προβλέψεις. Και το λέω για όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές, όσα μέντιουμ λένε το μέλλον και όχι σε στυλ καθοδήγησης, παίρνουν την πληροφόρηση από δαίμονα, κι΄ ας μην το ξέρουν. Ο πελάτης πιστεύει την πρόβλεψη, άρα κάνει συμφωνία με το δαίμονα, κι΄ο δαίμονας πραγματοποιεί το γεγονός, όσο αρνητικό κι΄ αν είναι (ενώ δε θα γινόταν αν ο πελάτης δεν είχε πάει στο μέντιουμ).

Ε.Διαβάζοντας τη μεταφυσική σου στήλη συνειδητοποιώ πόσο απροστάτευτοι είμαστε.. Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, νομίζουμε ότι ζούμε τη ζωή μας, κλπ...

Α.Κι΄όμως, αν ζητήσουμε από τον Θεό να μάθουμε την αλήθεια και να έχουμε προστασία ώστε να πραγματοποιήσουμε την αποστολή μας θα τα καταφέρουμε.

Ε.Όπως σού είπα η αφορμή για το ταξίδι της αφύπνισης-αυτογνωσίας ξεκίνησε με τη γέννηση του πρώτου παιδιού μου (γεννήθηκε με σοβαρή αναπηρία).

Α.Όσοι γεννιούνται με κάποια αναπηρία έχουν πολύ επικίνδυνο παράλληλο, και αυτός είναι ένας μόνιμος τρόπος να μειώνουν κάπως τη ζημιά που κάνει. Μπλόκαρέ τον με την προσευχή.

Ε.Αναζητώντας απαντήσεις πέρασα από διάφορα... Έκανα τάμα στην Τήνο...

Α.Όπως γράφω στο άρθρο με τη λίστα συμφωνιών, τα τάματα είναι σοβαρές συμφωνίες.

Ε.Γνώρισα τους μάρτυρες του Ιεχωβά, κ.α.

Α.Πρόκειται για σκοτεινή αίρεση, κι΄ αυτοί έχουν σοβαρή συμφωνία.

Ε.Ώσπου το 2010 μπήκε στη ζωή μου η γιόγκα κουνταλίνι.

Α.Κι΄ άλλη σοβαρή συμφωνία...

Ε.Και ο εναλλακτικός χώρος-ενεργειακές θεραπείες... Πήρα τους 2 βαθμούς ρέικι.

Α.Μόνο το ρέικι Ουσούι είναι φωτεινό. Όλα τα άλλα είναι σκοτεινά, όπως το λεγόμενο αγγελικό ρέικι, που είναι από σκοτεινούς εξωγήινους. Επίσης παίζει ρόλο ο καθηγητής, αν είναι κόκκινος ή φωτεινός κι΄αν έχει συμφωνία ή όχι.

Ε.Έκανα συνεδρίες με διάμεσα, όπου έμαθα ότι με την κόρη μου έκανα πνευματική συμφωνία και ότι όσο εγώ προχωρώ στο μονοπάτι της αφύπνισης τόσο θα καλυτερεύει εκείνη...

Α.Αυτά δεν υπάρχουν. Οι συμφωνίες είναι με δαίμονες, άρα ήταν σκοτεινή η δουλειά αυτών των διάμεσων. Το αν εσύ είσαι στο σωστό μονοπάτι αφορά μόνο τη δική σου εξέλιξη, όχι της κόρης σου. Κι΄η εξέλιξη δεν είναι αφύπνιση. Αφύπνιση είναι απλά να μάθεις την αλήθεια. Αλλά οι σκοτεινοί εξωγήινοι (κι΄εξ ου και οι εναλλακτικοί)   ονομάζουν την πορεία προς τη δική τους διδασκαλία αφύπνιση...

Ε.Επιτέλους βρήκα μια απάντηση που μιλούσε μέσα μου... Μπορούσα να δεχτώ ότι εγώ έκανα το συμβόλαιο της ενσάρκωσής μου και δεν είμαι έρμαιο των ορέξεων κάποιου θεού! ..

Α.Δεν κάνουμε μόνοι μας το σχέδιο της επερχόμενης ζωής μας, αλλά μαζί με τον οδηγό μας και τις άλλες εμπλεκόμενες ψυχές που θα συναντήσουμε. Και είναι πάντα και με τον αληθινό Θεό. Αλλά φυσικά οι νεοεποχίτικες διδασκαλίες τα λένε έτσι ώστε να σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερος, ειδικά αν έχεις μπουχτίσει με τις θρησκείες. Δεν είναι όμως τίποτα άλλο παρά κενά λόγια, κολακείες και παραπλάνηση.

Ε. Ήταν η πρώτη φορά που με ανακούφιζε κάτι... Ένιωθα οτι βρήκα την αλήθεια... Η ζωή μου καλυτέρευε, ήταν πάλι υποφερτή και -γιατί όχι- ωραία... Η ζωή μου άλλαξε δραματικά το 2013... Πέθανε ο πατέρας μου, χώρισα…

Α.Ήρθε δηλαδή το πρώτο τίμημα των συμφωνιών. Και ένα σημάδι για να καταλάβεις ότι κάτι δε στέκει σ΄αυτά που σου είπαν. Ο πατέρας σου μάλλον θυσιάστηκε για σένα, για να μάθεις την αλήθεια.

Ε.Και μπήκε στη ζωή μου ο δεύτερος σύζυγος και αποκτήσαμε τον γιο μας. Όλα καλά ως εδώ... Μετά διάβασα τη στήλη σου, μιλήσαμε και φτάσαμε στο τώρα... Είμαι τόσο σίγουρη για το καλό της γιόγκα, κλπ.

Α.Όλοι είναι σίγουροι για αυτές τις σκοτεινές εναλλακτιές πρακτικές, αυτή είναι άλλωστε η δράση τους, να μην υποπτεύεται κανείς τίποτα, να μη θέλει κανείς καν να ρωτήσει αν είναι σκοτεινές και να θυμώνει όταν τού λένε κάτι τέτοιο. Οι εξωγήινοι βάζουν εμφυτεύματα και στέλνουν όμορφα συναισθήματα που έχουν κλέψει από άλλους ανθρώπους, ώστε να νομίζει κανείς ότι η θεραπεία δουλεύει. Φυσικά το τίμημα είναι η ψυχή μας.

Ε.Αλλα η επαφή μας με κλόνησε... Λες πάλι να πιάστηκα κορόιδο; Νιώθω ότι δεν ξέρω τίποτα, όλα ανατρέπονται..

 

Α.Αυτό συμβαίνει όταν ανακαλύπτει κανείς την αλήθεια. Αναγκάζεται να ξεμάθει σχεδόν τα πάντα ώστε να αρχίσει να μαθαίνει τι ισχύει τελικά. Μεγαλώνουμε με ένα κάρρο ψέμματα και παραπληροφόρηση.

Ε.Πώς θα βεβαιωθώ τι είναι αλήθεια και τι όχι; Πώς θα πεισθώ οτι τα λεγόμενά σου ισχύουν; Πώς ξέρεις ότι κι΄ εσύ δεν έπεσες σε πλάνη; Υπάρχει τελικά τρόπος να μάθουμε την αλήθεια και πώς;

Α.Είναι απλό, θα βάλεις στην καθημερινή προσευχή σου να σε βοηθήσει ο Θεός να μάθεις την αληθεια και να σού στείλει σημάδια και βοήθεια για να καταλάβεις ποια είναι τα φωτεινά σημάδια (γιατί οι εξωγήινοι θα σού στείλουν δικά τους σημάδια).

Εγώ δεν είμαι μέντιουμ ώστε να βλέπω άυλες οντότητες ή να αισθάνομαι ενέργειες. Έτσι την πατάνε οι περισσότεροι, νομίζοντας ότι βλέπουν άγγελο ενώ πρόκειται για μασκαρεμένο δαίμονα ή εξωγήινο. Αυτοί που δεν βλέπουν αλλά ερευνούν ή κάνουν θεραπείες δεν ζητάνε προστασία από τον Θεό, νομίζουν ότι δε χρειάζεται... Άλλοι την πατάνε γιατί κάνουν κάποια συμφωνία, είτε για χρήμματα είτε δια μέσου κάποιας συνεργασίας με σκοτεινό θεραπευτή ή καθηγητή. Εγώ το έψαξα από όλες τις πλευρές πριν περάσω στην πράξη στα εναλλακτικά. Μελέτησα επί δέκα χρόνια... Αλλά και μετά παρατηρούσα και μάθαινα από τα λάθη μου. Πρέπει να είναι κανείς πάντα σε αφύπνιση και να προλαβαίνει τις παγίδες ή αν πέσει σ΄αυτές (κάτι που είναι ανπόφευκτο) να έχει την ταπεινότητα να το παραδέχεται και να τα διορθώνει.+

Ε.Kαι πώς θα ξέρω σε ποιον τελικά προσεύχομαι;

Α.Αν προσεύχεσαι με θετικά συναισθήματα και στον Δημιουργό, τότε θα είναι σ΄Αυτόν.

E.’Οσον αφορά τον Αρμαγεδδώνα έχω μπερδευτεί. Τι ακριβώς είναι;

Α.Ο αστρικός Αρμαγεδδώνας είναι η μεγάλη μάχη μεταξύ σκότους και Φωτός. Όταν τελειώσει θα αρχίσει η χιλιετία του Φωτός, και μετά το σκότος θα αρχίσει να ξαναδημιουργείται μέχρι να γίνει ο φυσικός Αρμαγεδδώνας. Κατόπιν θα σταματήσει να υπάρχει ο φυσικός κόσμος σ΄αυτή τη μορφή του.








Δεν υπάρχουν σχόλια: