Πνευματικός πόλεμος: Οι εκπρόσωποι του ψεύτικου φωτός

11.25.2020

Οι εκπρόσωποι του ψεύτικου φωτός


                     



Υπάρχουν πολλοί θεραπευτές, μέντιουμ και άλλοι εναλλακτικοί (και μη) που έχουν πέσει θύμα σκοτεινών δυνάμεων, νομίζοντας ότι είναι άγγελοι, πνεύματα αγαπημένων ή οδηγοί. Ή έκαναν μία υποσυνείδητη συμφωνία με σκοτεινές οντότητες παρασυρόμενοι από εγωϊστικούς σκοπούς. Συχνά πρόκειται για δαίμονες ή κακόβουλους εξωγήινους, πολύ έξυπνους και καλούς ηθοποιούς, και που μπορούν να προβάλλουν ένα δυνατό (αλλά παραπλανητικό) φως. Πολλά άτομα με προβλήματα ζητάνε τη βοήθειά τους, όμως αντί να βοηθηθούν, βλάπτονται. Δεχόμενοι τη βοήθειά τους κάνουν συχνά αυτόματα συμφωνία με τις οντότητές τους, οι οποίες δρουν χωρίς τη βούληση ή την αντίληψή τους. Έχω πολλά παραδείγματα τέτοιων περιστατικών.

Η Άννα, 42, αισθανόταν άγχος και κατάθλιψη και πήγε σε μια πνευματοθεραπεύτρια. Αυτή άρχισε να ελέγχει τη ζωή της, ζητώντας της όλο και περισσότερα χρήμματα, κρατώντας την εξαρτημένη. Η Άννα έφτασε στο σημείο να πει ψέμματα στους γονείς της για μια υποτιθέμενη ασθένεια προκειμένου να τής στείλουν χρήμματα, να μετακομίσει στο σπίτι της και να γίνει υπηρέτριά της. Έτσι πέρασε πάνω από ένας χρόνος, και αφού είχε ξοδεύσει μια περιουσία, βρήκε το κουράγιο να φύγει. Όμως η σύνδεση με τη σκοτεινή μάγισσα (γιατί αυτό ήταν) δεν κόπηκε. Αντιθέτως, δυνάμωσε, και η Άννα αισθανόταν φρικτά, υπό διαρκή ψυχική επίθεση. Με τη βοήθεια του πνευματικού μας οδηγού διορθώσαμε το καρμικό πρόβλημα, τής επιστρέψαμε τα χαμένα κομμάτια της ψυχής της και κόψαμε τη σύνδεση με τη μάγισσα. Η Άννα καλυτέρευε σιγά-σιγά μέχρι να εξαφανιστούν εντελώς τα συμπτώματα, κατά τη διάρκεια δύο χρόνων (είχε και άλλα προβλήματα). Η μάγισσα, η οποία είχε μετακομίσει σε άλλη πόλη, επέστρεψε στην πόλη της Άννας και διασταυρώθηκαν στο δρόμο. Είχε πάρει χαμπάρι το κόψιμο της σύνδεσης και πήγε να τη βρει. Όμως για να έχει πλέον δύναμη πάνω της έπρεπε η ίδια η Άννα να πάει να τη βρει. Και φυσικά δεν το έκανε.

Η Γιάννικε, 40, υπέφερε επίσης από ψυχικές επιθέσεις και πήγε σε ένα ζευγάρι σαμάνων. Σύντομα ένοιωσε όλο τον κόσμο να στρέφεται εναντίων της και όλα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ήταν σίγουρη ότι το ζευγάρι ήταν κακόβουλο και τής είχε κάνει μαύρη μαγεία. Πήγαμε στο φως την καρμική της οντότητα και απέμενε να κάνει ανάκτηση ψυχής. Αλλά η Γιάννικε δεν αισθανόταν βελτίωση, είχε ένα ατύχημα όπου έσπασε τον ώμο της, έχασε την πίστη της σε μας και διέκοψε βιαστικά τη θεραπεία. Δεν είχαν περάσει ούτε δύο μήνες, και τα χαμένα θραύσματα ψυχής μεταφράζονταν σε έλλειψη ενέργειας, και την έκαναν ευαίσθητη στις επιθέσεις των σαμάνων-μαγγανευτών. Με τα τελευταία χρήμματα που τής έμεναν προτίμησε να πάει σε ένα σεμινάριο Reconnective Healing που έκαναν στην πόλη της. Ρώτησε τον οδηγό μας αν ήταν καλό γι’αυτήν να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο, αλλά ο οδηγός δεν απάντησε ούτε ναι, ούτε όχι. Κάποιες φορές οι οδηγοί θέλουν να αποφασίζουμε βασιζόμενοι στη διαίσθησή μας, κι απ τη στιγμή που η κοπέλλα είχε διακόψει τη θεραπεία, δεν έκρινε σωστό να την επηρεάσει.

Ο Στέφανος, 46, πήγαινε πολλά χρόνια με τη γυναίκα του σε μια σχολή γκουρού. Η γκουρού τού φερόταν πολύ καλά, αλλά ταπείνωνε τη γυναίκα του, υποτίθεται για το καλό της. Ο Στέφανος πλήρωνε μεγάλα ποσά για να διατηρηθεί και να επεκταθεί η σχολή. Ο σκοπός του ήταν η πνευματική εξέλιξη. Όταν μάς βρήκε, ήταν ήδη απογοητευμένος με τα αποτελέσματα της γκουρού. Είχε μια καρμική οντότητα που οδηγήσαμε στο φως, χαμένα κομμάτια ψυχής που πήρε πίσω και μια σκια πάνω στην οποία δουλέψαμε ενάμισυ χρόνο. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Το πρώτο εξάμηνο δεν αισθανόταν αλλαγή, αλλά η υπομονή του ανταμείφθηκε. Έγινε εξωστρεφής, τολμάει πλέον να κάνει αυτό που θέλει, είναι δυναμικός και χαρούμενος, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ήταν πριν. Σε μία προηγούμενη ζωή ήταν με την γκουρού την οποία και σκότωσε. Σ΄αυτή τη ζωή τον εκδικήθηκε παίρνοντάς του την περιουσία. 

Ο Γκουθμάν, 40, αισθανόταν επίσης ψυχικές επιθέσεις και πήγε σε έναν σαντέρο. Η σαντερία είναι μια μορφή μαγείας που χρησιμοποιεί τους αγίους της χριστιανοσύνης αλλά και θυσείες ζώων. Χειροτέρεψε όμως και ήρθε σε μας. Είχε μια οντότητα που ήταν κομμάτι ψυχής μια κοπέλλας που τον είχε ερωτευτεί στην εφηβεία της. Το βγάλαμε από τον Γκουθμάν και τής το επιστρέψαμε. Είχε και χαμένα κομμάτια ψυχής και μία σκια. Η επίσκεψη στο σαντέρο είχε κάνει τη σκια πιο δυνατή, ίσως από κάποιο τελετουργικό ή δική του οντότητα. Ωστόσο, ο Γκουθμάν δεν είχε υπομονή και στους τρεις μήνες διέκοψε τη θεραπεία, χωρίς να πληρώσει καν όλο το ποσό για την πρώτη συνεδρία,  αποκαλώντας μας συν τοις άλλοις και απατεώνες. 

Ο Μπράϊαν, 27, είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και κλειστό τρίτο μάτι, και επισκέφτηκε μια θεραπεύτρια βελονισμού που χρησιμοποιούσε μια καινούργια μέθοδο για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αυτή η «καινούργια μέθοδος» ήταν που τού κίνησε το ενδιαφέρον. Μετά από τη συνεδρία, η θεραπεύτρια τού έδωσε έναν κουβά με νερό και τού πρότεινε να το χύσει από το παράθυρο λέγοντας τα λόγια «όπως το νερό αυτού του κουβά, λέω αντίο στην ψυχή μου». Τον διαβεβαίωσε ότι ήταν για το καλό του. Αυτός, με την αφέλεια που τον χαρακτήριζε, την πίστεψε και το έκανε. Τους μήνες που ακολούθησαν, αισθανόταν όλο και χειρότερα και τελικά άρχισε να νοιώθει κρύα την καρδιά του και όλο του το σώμα, μη μπορώντας να κινηθεί. Η θεραπεύτρια ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο δαιμονίων και δεν καταλάβαινε καν τι έκανε και τι έλεγε. Πίστευε πραγματικά ότι τον είχε βοηθήσει. Όμως το τελετουργικό με τον κουβά ήταν ένα ξόρκι μαύρης μαγείας στο οποίο ο Μπράϊαν προσέφερε την ψυχή του στους δαίμονες. Στη συνεδρία μαζί μας, ο οδηγός μας περιμάζεψε αυτά τα κομμάτια και τού τα έδωσε πίσω, κόβωντας την ένωση με τη μάγισσα, βάζοντάς του ενέργεια και ζεστασιά, ώστε να μπορέσει να ξανακινηθεί και να γίνει καλά.

Η Μω, 66, είχε μια ατέλειωτη σειρά σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων. Πήγαινε επί πολλά χρόνια σε μια ομάδα που υποτίθεται διοχέτευε τον αρχάγγελο Μιχαήλ. Δυστυχώς όμως, οι δημιουργοί της ομάδας δεν είχαν επικοινωνήσει με τον αρχάγγελο, αλλά με κακόβουλους εξωγήινους. Στις συνεδρίες απομακρύναμε την καρμική της οντότητα και τους εξωγήινους και κατά τη διάρκεια ενός έτους αφαιρέσαμε τα εμφυτεύματα που τής είχαν βάλει. Οι επιθέσεις των εξωγήινων από τον εν λόγω πλανήτη υπήρξαν πάμπολλες εκείνο το διάστημα (κούναγαν αντικείμενα στο σπίτι της, τής έφερναν εφιάλτες και πόνους, κτλ), αλλά η Μω ήταν δυνατή και απελευθερώθηκε εντελώς από αυτούς, αν και όχι χωρίς μια εν μέρη απώλεια της ακοής της. Μετά από δύο μήνες δέχτηκε ρέϊκι από τον ανηψιό της που ήταν θεραπευτής, και οι εφιάλτες επέστρεψαν. Ο ανηψιός ήταν κι αυτός θύμα κάποιων σκοτεινών εξωγήινων χωρίς να το ξέρει. Τη συμβουλέψαμε να μην ξαναδεχτεί θεραπείες από αυτόν και οι επιθέσεις σταμάτησαν.

Ο Χερ, 65, ασχολήθηκε με τον υπερβατικό διαλογισμό, υπό την καθοδήγηση ενός γκουρού, για πνευματική άνοδο. Πήγε για έναν έλεγχο στον βοηθό του γκουρού επειδή στο διαλογισμό αισθανόταν άσχημα, αλλά αυτός τού είπε να μην ανησυχεί και να συνεχίσει να κάνει διαλογισμό. Ο Χερ είπε ότι αυτό θα υπερέβαινε τα όριά του, αλλά ο βοηθός απάντησε ότι αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει, να υπερβεί τα όριά του. Αισθάνθηκε ξανά άσχημα διαλογιζόμενος και μετά από ένα διάστημα εγκατέλειψε το διαλογισμό. Κατόπιν ζήτησε βοήθεια από πολλούς άλλους θεραπευτές. Κάποιοι τον βοήθησαν εν μέρει, άλλοι όχι, ενώ με μία χειροτέρεψε. Όταν επικοινώνησε μαζί μας, κάναμε μια συνεδρία όπου ασχοληθήκαμε με μια προηγούμενη ζωή του, στην οποία είχε δημιουργηθεί μια σκια, είχε χάσει πολλά θραύσματα ψυχής και είχε προσκολληθεί ένα πνεύμα. Τα καρμικά του προβλήματα τον έκαναν ευάλωτο στον υπερβατικό διαλογισμό όπου έχασε ακόμα περισσότερα κομμάτια ψυχής. Η θεραπεύτρια με την οποία χειροτέρεψε είχε κατάληψη από σκοτεινούς εξωγήινους οι οποίοι τον γέμισαν εμφυτεύματα. Δουλέψαμε δύο χρόνια με την αποδυνάμωση της σκιας του, κάναμε ανάκτηση ψυχής και αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα. Όσον αφορά τον υπερβατικό διαλογισμό, έχω ακούσει από άλλες περιπτώσεις ότι συνδέεται με νεφελίμ, τα μάντρα που δίνονται είναι επικλήσεις σ΄αυτούς και γενικά είναι άκρως επικίνδυνος.

Η Σοφί, 33, είχε επίσης σωματικά και ψυχολογικά συμπτώματα. Είχε διάφορες καρμικές οντότητες, χαμένα θραύσματα ψυχής και εξωγήινα εμφυτεύματα. Μετά την πνευματική απελευθέρωση και την ανάκτηση ψυχής αρχίσαμε τις εγχειρήσεις των εμφυτευμάτων. Αυτά τής τα είχαν βάλει οι εξωγήινοι που είχαν κυριεύσει την εκπαιδεύτρια της ψυχιατρικής κλινικής όπου είχε δουλέψει χρόνια πριν. Παρόλο που η Σοφί υπήρξε εξαιρετικά υπομονετική, διέκοψε τις εγχειρήσεις των εμφυτευμάτων και εξαφανίστηκε, όχι πριν μάς ζητήσει να μπλοκάρουμε μια λίστα με χίλια περίπου άτομα που γνώριζε στη χώρα της και στη γειτονική, και που ένοιωθε να τής κάνουν ψυχική επίθεση. Στην πραγματικότητα, δεν κατάφερε να συγχωρέσει τη μητέρα της, αλλά ούτε και να δείξει ταπεινοφροσύνη απέναντι στον αρχάγγελο Μιχαήλ. Η έλλειψη συγχώρεσης, το μίσος και η αλαζονεία της την έκαναν ευάλωτη στους εξωγήινους, οι οποίοι την απομάκρυναν από μας.

Η Τούριντ, 35, πήγε σε μια θεραπεύτρια που έκανε αυρικές μεταμορφώσεις για να απαλλαγεί από τις ψυχικές επιθέσεις που είχε. Την παραμονή του ραντεβού είχε ένα όνειρο όπου εγχειριζόταν στην καρδιά και τής αφαιρούσαν ένα τριγωνικό κομμάτι. Ξύπνησε πανικοβλημένη, αλλά δεν ακύρωσε το ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ένοιωσε μια παγωμένη ενέργεια που ανέβαινε στα πόδια της και μετά σε όλο της το σώμα, τυλίγοντάς την. Ένοιωσε τρόμο, αλλά παρέμεινε εκεί, εμπιστευόμενη τα καθησυχαστικά λόγια της θεραπεύτριας. Και επέστρεψε την επόμενη εβδομάδα για την τελική συνεδρία. Γράφτηκε επίσης στη μηνιαία συντήρηση. Τής έδωσαν μια καινούργια αύρα, χρώματος ίντιγκο. Όλα στη ζωή της άλλαξαν με ένα θαυματουργό τρόπο. Ο άντρας της έγινε σαν να την είχε μόλις ερωτευτεί, αυτή ένοιωσε επιτέλους γαλήνη, τα εμπόδια εξαφανίστηκαν, όλα φαίνονταν ονειρικά. Ωστόσο, σύντομα άρχισαν οι σωματικές ενοχλήσεις. Τότε με συμβουλεύτηκε. Όταν τής είπα ότι η θεραπεύτριά της συνεργαζόταν με εξωγήινους και ότι η παγωμάρα που ένοιωσε ήταν η κατάληψη από αυτούς, τρομοκρατήθηκε. Δεν τόλμησε όμως να ακυρώσει τις επόμενες συνεδρίες με τη θεραπεύτρια. Τής είπα ότι μπορούσε να τις ολοκληρώσει και κατόπιν να έρθει σε μας για να τις αναστρέψουμε. Οι πόνοι ωφείλονταν στα εμφυτεύματα που οι εξωγήινοι τής είχαν τοποθετήσει. Η Τούριντ είχε δαίμονες που οι εξωγήινοι έδιωξαν, γι αυτό σταμάτησαν οι ψυχικές επιθέσεις. Όμως οι εξωγήινοι πήραν τη θέση των δαιμόνων, και ήταν πιο επικίνδυνοι. Οι θαυματουργές αλλαγές δεν είναι παρά μια εφήμερη αυταπάτη, μια παγίδα που βάζουν ώστε τα θύματά τους να πιστέψουν ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής. Η Τούριντ φοβήθηκε τόσο με αυτά που στην πραγματικότητα ήξερε μέσα της που έκοψε ξαφνικά την επικοινωνία και δεν μού ξαναέγραψε.

Η Δήμητρα, 53, έκανε ρέικι δεύτερου βαθμού. Στις ασκήσεις που έκαναν στην τάξη αισθάνθηκε μια αρνητική ενέργεια. Το είπε στην καθηγήτρια, αλλά αυτή είπε ότι δεν ήταν κάτι αρνητικό. Όταν ήρθε σε μας για θεραπεία, οδηγήσαμε τις καρμικές της οντότητες στο Φως, αλλά οι αναποδιές δε σταμάτησαν. Υπήρχαν άλλες δύο οντότητες από αυτή τη ζωή. Η μία ήταν ο μικρός αδερφός της από μια προηγούμενη ζωή όπου τον βιάσανε και πνίγηκε, και ο οποίος τη βρήκε στο ρέικι. Στις πνευματικές ασκήσεις ανοίγει η αύρα και γίνεται δεκτική σε διάφορες αρνητικές ενέργειες και επιβάλλεται να ζητάει πάντα κανείς προστασία. Δυστυχώς λίγοι εναλλακτικοί θεραπευτές το γνωρίζουν. Πήγαμε το αδερφάκι της  στο φως και περιμένουμε να επικοινωνήσει μαζί μας για τη δεύτερη οντότητα.

Η Άννεκε, 34, αισθανόταν ότι είχε μια οντότητα που τής ακινητοποιούσε τη ζωή και πήγε σε έναν εξορκιστή. Αυτός ήταν ντυμένος σαν τον Δία και τής έβγαλε μια οντότητα από το γόνατο –ή έτσι τουλάχιστον τής είπε. Όμως δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή της. Ξαναπήγε, και αυτός προσπάθησε να την υπνωτίσει και να τη ρίξει στο κρεββάτι. Αυτή το κατάλαβε, τού είπε ότι αυτό που έκανε στις άλλες δεν μπορούσε να το κάνει σ’αυτήν και έφυγε. Πολλά χρόνια αργότερα επικοινώνησε μαζί μας. Είχε μια καρμική οντότητα (από προηγούμενη ζωή) που ο «εξορκιστής» δεν είχε βγάλει ούτε δει, και η υποτιθέμενη οντότητα στο γόνατο δεν υπήρξε ποτέ. Την οδηγήσαμε στο φως και σιγά-σιγά η Άννεκε έβαλε τη ζωή της σε τάξη, ενώ οι ψυχικές της δυνάμεις βελτιώθηκαν.

Άλλο παρόμοιο περιστατικό είναι η Όλγα, 47.Πήγε σε ένα θεραπευτή που έκανε αυρικούς καθαρισμούς. Είχε ένα μηχάνημα που φωτογράφιζε την αύρα και εκεί φάνηκαν σκούρα σημάδια. Είπε ότι ήταν οντότητα και την αφαίρεσε με την ενέργεια των χεριών του. Η Όλγα ένοιωσε διαφορά, αλλά συνέχιζε να μην μπορεί να οραματιστεί. Όταν ήρθε σε μένα, η οδηγός μου τής βρήκε μια καρμική οντότητα και έναν κόκκινο (σκοτεινό άνθρωπο με δαιμονικό οδηγό που της επιτίθετο). Η άυλη οντότητα οδηγήθηκε στο φως και μετά από τρεις μέρες μπόρεσε να οραματιστεί. Για να δει την αντίδρασή του θεραπευτή, τού είπε ότι ένας φίλος της είχε δει με το εκκρεμές του ότι είχε κι άλλες οντότητες. Αυτός απάντησε ότι ήταν αδύνατο , αφού την είχε τσεκάρει και ότι ο φίλος ήθελε να την κάνει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της! Δεν ήξερε ότι οι περισσότερες οντότητες δεν κάθονται στην αύρα, αλλά πηγαινοέρχονται -αλλά ούτε προσπάθησε να το εξακριβώσει.

Ο Αλέξανδρος, 53, πήγε σε μια σχολή διαλογισμού και πνευματικής ανόδου όπου μαθήτευσε αρκετά χρόνια. Εκεί ποτέ δεν τούς δίδαξαν ότι επιβάλλεται να βάζει κανείς προστασία με λευκό φως και αγγέλους. Ο καθηγητής/διευθυντής ήταν εξ άλλου αλαζόνας και ξερόλας. Ο Αλέξανδρος αποφάσισε να φύγει και τότε άρχισαν τα προβλήματα. Ο καθηγητής τού είπε ότι ήταν ο καλύτερός του μαθητής και ότι δεν ήθελε να τον δει να φεύγει. Αυτός απάντησε ότι τα μαθήματα δεν τού προσέφεραν πια τίποτα και έφυγε. Τότε άρχισαν οι ψυχικές επιθέσεις και χειροτέρεψαν μετά το θάνατο του καθηγητή. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, είχε εφιάλτες, έχανε τη μνήμη του, είχε νευρικούς κλονισμούς, κτλ. Στην ύπνωση μαζί μου είδε ότι η ψυχή του καθηγητή τού έκανε κατάληψη και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ανεξάρτητα από αυτόν. Η θέληση του καθηγητή επιβαλλόταν πάνω του και δεν μπόρεσα να τον πείσω να τον αφήσει σε ησυχία. Ο Αλέξανδρος έκανε μετά από δυό εβδομάδες μια διοχέτευση με τον συνεργάτη μου και τον οδηγό μας. Μάθαμε ότι ο καθηγητής ήταν η δίδυμη ψυχή του που είχε γίνει σκοτεινή. Σε μια προηγούμενη ζωή τον είχε αφιερώσει στον Σαμαέλ (τον ακατανόμαστο). Μετά την προσπάθεια εξορκισμού στην ύπνωση, πήρε τα ηνία ο οδηγός του και πάλεψε με τον δαίμονα, τον νίκησε, τον πήγε στο φως και ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο του πνευματικού κόσμου για να αναρρώσει. Η πραγματική δουλειά που έκανε ο καθηγητής ήταν να στέλνει αρνητική ενέργεια και οντότητες στους μαθητές. Ήταν κόκκινος και το έκανε υποσυνείδητα, μέσω του οδηγού-δαίμονά του. Συνειδητά νόμιζε ότι τούς βοηθούσε να ανεβούν πνευματικά.

Η Σίρλεϋ, 35, είχε προβλήματα με το σύζυγό της και πήγε σε μια πνευματική θεραπεύτρια. Αυτή τής είπε ότι η πεθερά της τής έκανε μάγια για να τη χωρίσει. Η Σίρλεϋ τής ζήτησε να τη σταματήσει. Στην αρχή υπήρξε βελτίωση, αλλά μετά άρχισε να τής ζητάει όλο και περισσότερα χρήμματα και η Σίρλεϋ αρνήθηκε. Τότε άρχισαν οι ψυχικές επιθέσεις: εφιάλτες, αϋπνία, φαντάσματα, σπασμοί. Πήγε σε έναν σαντέρο ζητώντας του να εξουδετερώσει τη δουλειά της σκοτεινής μάγισσας (αφού για τέτοια επρόκειτο). Αντί γι αυτό, εκείνος έκανε ένα δέσιμο γι’αυτή και τον άντρα της, ώστε αυτός να μην μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες. Μόλις η Σίρλεϋ το κατάλαβε, τον διέταξε να το λύσει, αφού ποτέ δεν τού είχε ζητήσει κάτι τέτοιο, αλλά οι επιθέσεις χειροτέρεψαν και η σχέση της με τον άντρα της χειροτέρε συνεχώς, μέχρι που χώρισαν αμετάκλητα. Βρήκε ένα σαμάνο που τη βοήθησε αρκετά και ζήτησε τη βοήθεια μιας φίλης που έκανε καθαρισμούς. Αν και ένοιωσε κάποια βελτίωση, οι επιθέσεις συνεχίζονταν. Κατόπιν βρήκε εμάς, και οι οδηγοί μας διέγνωσαν ότι είχε δύο καρμικές οντότητες από μια ζωή όπου τούς είχε κάνει μάγια για να τούς χωρίσει και να τούς καταστρέψει. Ο άντρας είχε αρρωστήσει και πέθανε και η κοπέλλα του αυτοκτόνησε. Οι ψυχές τους δεν είχαν πάει στο φως, αλλά ενσαρκώθηκαν στην εποχή μας με τη βοήθεια δαιμόνων και την εκδικώντουσαν. Ήταν δηλαδή «κόκκινοι», και γνωστοί της. Η μάγισσα που η Σίρλεϋ είχε επισκεφτεί στην αρχή ήταν ο δαίμονας με τον οποίο είχε κάνει συμφωνία σε κείνη τη ζωή, και αφού δεν έκανε ξανά συμφωνία μαζί του, βρήκε τη μάγισσα για να την εκδικηθεί. Οι μάχες συνεχίστηκαν μέχρι που η Σίρλεϋ ανέβηκε πνευματικό επίπεδο (χάρις στην αντίσταση και την πίστη της στο Θεό), και έτσι συσσώρευσε την κατάλληλη ενέργεια για να αποθηθούν οι επιθέσεις των κόκκινων και να μπορέσουν οι οδηγοί να τούς μπλοκάρουν οριστικά. Αυτό κράτησε ένα χρόνο. Εν τω μεταξύ, η Σίρλεϋ πήγε σε ένα παραψυχολόγο για να τον ρωτήσει αν ήθελε να κάνει συνεδρία μαζί μου (τότε ήμουν μεταξύ συνεργατών), αλλά αυτός την υπνώτισε παρά τη θέλησή της και τής έβγαλε δύο οντότητες που είχαν μπει στο σώμα της κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, εξ αιτίας του φόβου της. Μετά από αυτό οι επιθέσεις χειροτέρεψαν. Αυτός είχε συμφωνία με τους νεφελίμ μπαχομέχ (βρυκόλακες), οι οποίοι θεώρησαν ότι άξιζαν ανταμοιβή για τον εξορκισμό. Τής επιτέθηκαν ξανά και ξανά και τής έκλεψαν 7 κομμάτια από την ψυχή της. Τούς τα αποσπάσαμε, τής τα επιστρέψαμε και σιγά-σιγά η ζωή της έγινε ξανά ομαλή. Όσο για την πεθερά, δεν έκανε μάγια, απλά η ψυχή της είναι το φωτεινό κομμάτι του άνω εαυτού της κοπέλλας που στην προηγούμενη ζωή είχε αυτοκτονήσει, και δεν είχε τα καλύτερα αισθήματα για τη Σίρλεύ. Να σημειώσω ότι η Σίρλεϋ ήταν έτοιμη να πάει σε άλλους θεραπευτές, επειδή εμείς δεν κάναμε αρκετά γρήγορα (ενώ τής είχα εξηγήσει ότι πιο γρήγορα δε γινόταν, αφού έπρεπε να ανεβεί πενυματικά για να μπλοκαριστούν οι κόκκινοι). Ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν η Πνευματιστική Εκκλησία, ένας μάγος που ασχολιόταν με Υψηλή μαγεία, και ένας νεοεποχίτης που διοχέτευε κοσμική ενέργεια. Η οδηγός μου τούς απέκλεισε και τους τρείς. Η πρώτη είναι κυριευμένη από εξωγήινους, ο όρος «υψηλή μαγεία» είναι λέξη κλειδί για μάγια με νεφελίμ και η κοσμική ενέργεια συνδέεται επίσης με εξωγήινους.

Ο Ντόννυ, 35, ζήτησε τη βοήθεια μιας θεραπεύτριας συνδεδεμένης με τη «Μεγάλη Λευκή Αδερφότητα» και τους «Αναληφθείσες Δασκάλους» για να τού ανοίξει τα τσάκρα. Μετά από αυτό και στην προσπάθειά του να κάνει αστρικό ταξίδι άρχισε να αισθάνεται άσχημα. Επικοινώνησε μαζί μου και βρήκαμε ότι αυτή η οργάνωση και πολλοί από αυτούς τους «αναληφθέντες δασκάλους» ανήκουν στις σκοτεινές δυνάμεις. Είχαν στείλει έναν σκοτεινό εξωγήινο στον Ντόννυ, ο οποίος τού έκλεβε κομμάτια ψυχής και τού έβαλε εμφυτεύματα. Μετά από έξι μήνες, η θεραπεία είναι σε καλή πορεία, και ο Ντόννυ είναι πολύ καλύτερα.

Με τη Μεγάλη Λευκή Αδερφότητα είχε εμπλακεί και η Άννα, 36, η οποία πήγαινε σε ένα χώρο όπου προσεύχονταν σ’ αυτή. Η προσευχή ήταν η εξής: «Εν ονόματι του Ιησού Χριστού και της πανίσχυρης ενώσεως πάντων των ιερών δασκάλων σε σένα Θέε μου αφιερώνω την ύπαρξή μου ολόκληρη. Τα πάντα και για πάντα στα χέρια σου αφήνω με εμπιστοσύνη.» Έτσι έκανε υποσυνείδητη συμφωνία μαζί τους. Τής έβαλαν έναν εξωγήινο και εμφυτεύματα και άρχισαν να τής κλέβουν τα κομμάτια της ψυχής της. Κάποια από την οργάνωση τής είπε ότι είναι η ίδια αναληφθείσα δασκάλα, και η Άννα δέχτηκε να της βαφτίσει το γιο. Έτσι τού έβαλαν και αυτουνού εξωγήινο και εμφυτεύματα και τού κλέβουν τη ψυχή. Η Άννα έκανε δύο προσπάθειες να αρχίσει τη θεραπεία μαζί μου, αλλά κάθε φορά κάποιος τη μετέπεισε.

Ο Παναγιώτης, 63, και ο Δημήτρης, 32, πήγαν σε πνευματιστές. Ο πρώτος σε έναν ντόπιο και ο δεύτερος σε Αφρικανό. Τούς βρήκαν μάγια και ανέλαβαν την υπόθεσή τους. Αντί όμως να καλυτερεύσουν χειροτέρευσαν. Όταν με συμβουλεύτηκαν, η οδηγός μου είδε ότι οι πνευματιστές συνεργάζονταν με δαίμονες, οι οποίοι τούς έκλεβαν κομμάτια της ψυχής τους και τούς έβαλαν καινούργιες οντότητες. Ένας τρίτος, ο Νίκος, πήγε σε ένα μάγο που έχει για οδηγούς «άρχοντες», και μετά αρρώστησε βαρειά. Οι «άρχοντες» είναι παλιά ονομασία για σκοτεινούς εξωγήινους. Τέτοιες περιπτώσεις όπως αυτοί οι τρεις έχω πάρα πολλές, αλλά λίγοι κάνουν τη θεραπεία. Πάρα πολλές είναι και οι περιπτώσεις των καφετζούδων, που τσοντάρουν και με μερικά ξόρκια. Δυστυχώς ο κόσμος δεν ξέρει ότι οι «επαναφορές» είναι μάγια, δηλαδή συμφωνίες με δαίμονες.

Η Έλιν, 23, επικοινώνησε μια κάποια άτομα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία από περιέργεια. Τής είπαν ότι μπορούσαν να τη βοηθήσουν να εξελίξει τις ψυχικές της δυνάμεις. Αυτή δέχτηκε και έγινε γρήγορα διορατική. Ωστόσο στο διαλογισμό έβλεπε πάντα μη ανθρώπινα όντα. Αισθάνθηκε ότι αυτή η εξέλιξη ήταν υπερβολικά γρήγορη και σταμάτησε το διαλογισμό.Τότε αυτά τα όντα μπήκαν στα όνειρά της λέγοντάς της ότι έπρεπε να διαλογίζεται. Άρχισε να έχει εφιάλτες και άθελά της γύρισε την πλάτη στο Θεό. Τότε με συμβουλεύτηκε. Αποφάσισε ότι δεν ήθελε να εξελιχθεί κάτω από τέτοιες συνθήκες. Τα μη ανθρώπινα όντα ήταν σκοτεινοί εξωγήινοι που κρύβονται πίσω από αυτή την οργάνωση και έχουν τους δικούς τους σκοπούς. Δεχόμενη τη βοήθειά τους θεσπίστηκε συμφωνία που τούς έδινε το δικαίωμα να της κλέβουν κομμάτια από την ψυχή της και να της βάλουν εμφυτεύματα. Επίσης συμβουλεύτηκε ένα μέντιουμ με οδηγό στη Σαμπάλλα, την πρωτεύουσα της χώρας των νεφελίμ, οι οποίοι τής έκλεψαν 7 κομμάτια ψυχής. Αυτό το μέντιουμ τής είπε ότι είχαν κατασκευάσει εκατοντάδες κλώνους της που κατέστρεψε –αφιλοκερδώς! Όμως κλώνοι δεν υπήρχαν, απλά ο οδηγός της τής έλεγε ψέμματα. Πήγε επίσης στην ευαγγελική εκκλησία για εξορκισμό, αλλά και αυτή ήταν υπό κατάληψη από σκοτεινούς εξωγήινους, αν μη τι άλλο στην πόλη της. Μετά τον εξορκισμό ένοιωσε χειρότερα, και αποδείχτηκε ότι το μόνο που έκαναν ήταν να τής βάλουν κι άλλα εμφυτεύματα, μεταξύ άλλων ένα υλικό στον εγκέφαλο. Αυυτά είναι παλιάς τεχνολογίας, ενώ τα περισσότερα είναι αιθερικά. Τής έκλεψαν κι’ αυτοί κομμάτια ψυχής και τής πρόσθεσαν ακόμα έναν εξωγήινο. Άρχισε τη θεραπεία μαζί μου και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, και σωματικά και ψυχολογικά. Οι επιθέσεις ήταν άπειρες, όμως έτσι ανέβηκε επίπεδο ψυχής και έγινε πολύ δυνατή.

Ο Στίβεν, 35, ενώ διάβαζε ένα βιβλίο για τους σκοτεινούς εξωγήινους και τη δράση τους σε συνεργασία με κυβερνητικούς φορείς, ένοιωσε ψυχική επίθεση. Από τότε χειροτέρευε συνέχεια, μέχρι που δεν μπορούσε πια να νοιώσει την ψυχή του. Ένοιωθε άδειος, σαν ρομπότ. Τού βρήκαμε έναν καρμικό εξωγήινο, μεγάλη απώλεια ψυχής και εμφυτεύματα. Ο εξωγήινος ήταν από μια προηγούμενη ζωή, όπου έκανε συμφωνία μαζί του για να κατακτήσει μια γυναίκα -την οποία σύντομα βαρέθηκε και παράτησε. Η συμφωνία είχε γίνει στην ίδια περιοχή όπου σ’ αυτή τη ζωή διάβαζε το βιβλίο. Αρχίσαμε τη θεραπεία, αλλά ο Στίβεν δεν με άκουγε, δεν έκανε αυτά που τού συμβούλευα, δεν προσευχόταν, παρά ήθελε άμεσα αποτελέσματα. Όταν η οδηγός μου είχε μαζέψει το 69% της ψυχής του, μού ζήτησε να διακόψουμε, παρ’όλο που είχε πληρώσει  όλη τη θεραπεία. Είπε ότι είχε οικογενειακά συμβούλια και έπρεπε να είναι ήρεμος. Τη θεραπεία δεν την ξανάρχισε, αλλά εγώ έμαθα τι έγινε, γιατί τον είχα εν τω μεταξύ συστήσει σε μια πελάτισσά μου, επειδή είχε παρόμοιο πρόβλημα. Αυτή είναι πνευματική πολεμίστρια, και παρόλο που η θεραπεία της δεν είχε ολοκληρωθεί, μπόρεσε να αποσπάσει μερικά του κομμάτια ψυχής από τον εξωγήινό του και να τού τα δώσει. Αυτός ένοιωσε διαφορά, αφού πήρε τα κομμάτια του (ενώ με την οδηγό μου θα τα έπαιρνε όλα μαζί όταν θα ολοκληρώνονταν η διαδικασία, αλλιώς θα τα ξαναέχανε). Την εμπιστεύτηκε και ζήτησε τη δική της βοήθεια. Όσο κι’ αν αυτή τού έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον βοηθήσει άλλο, αλλά ότι έπρεπε να γυρίσει σε μένα, τόσο αυτός επέμενε. Αυτή οδήγησε με το θεϊκό της σπαθί κάποιες οντότητες του που τής επιτέθηκαν, αλλά τα κομμάτια τού τα ξαναπήρανε. Τελικά τού είπε ότι δεν μπορεί άλλο, και αυτός αποτάνθηκε σε ένα σαμάνο, που αυτή μού είπε ότι ήταν σκοτεινός, αφού τον είχε τσεκάρει. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, έγινε το αναπάντεχο, αυτό δηλαδή που γίνεται πάντα όταν κάποιος με σκοτεινούς εξωγήινους δεν κάνει θεραπεία. Τού πήραν ολόκληρη την ψυχή και έβαλαν ένα δικό τους στο σώμα του. Αυτό έγινε σε συνεννόηση μεταξύ του παλιού εξωγήινου και αυτών του σαμάνου. Ο αντικαταστάτης εξωγήινος μάς επιτέθηκε ψυχικά και στην πελάτισσά μου και σε μένα, αλλά αυτή τον οδήγησε στο φως με το σπαθί της, μαζί με την ψυχή του Στίβεν που κρατιόταν σκλάβα. Τότε στάλθηκε από το φως μια άλλη ψυχή ως αντικαταστάτρια για να κατοικήσει στο σώμα εκείνο. Ο Στίβεν προορίζονταν να συμμετέχει στην ίδια ομάδα με την πελάτισσά μου που θα πολεμίσει στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα, και έπρεπε να σωθεί, είτε με την παλιά ψυχή είτε με μια άλλη φωτεινή. Όσο για την παλιά ψυχή του Στίβεν, θα πρέπει να μάθει την υπομονή σε μια άλλη ζωή. Η οδηγός μου είχε μαζέψει ευτυχώς ένα μέρος της, το 69%, που θα μπορεί να σταλθεί κι’ αυτό σε μια επόμενη ζωή. Είναι πάντως απίστευτο πόσο εύκολα πηγαίνουν σε σκοτεινούς σαμάνους και μάγους που τούς παίρνουν την ψυχή και πόσο δύσκολα παραμένουν μαζί μου (ή με άλλο θεραπευτή με φωτεινούς οδηγούς) για να σωθούν.

Η Αφροδίτη, 54, έπεσε θύμα μαύρης μαγείας από την πεθερά της, και ζήτησε βοήθεια από δύο μέντιουμ, τα οποία τη βοήθησαν εν μέρη, αλλά επιφανειακά. Τής καθάρισαν το σπίτι και το περιβάλλον της με διάφορες τεχνικές. Γι αυτή τη βοήθεια η Αφροδίτη πλήρωσε μισό εκατομμύριο δολλάρια. Το πρόβλημά της το έλυσα σε δύο συνεδρίες ύπνωσης με ελάχιστο κόστος. Εγώ η ίδια είχα πέσει θύμα παρόμοιων τακτικών από διάφορα μέντιουμ πριν ασχοληθώ με τα πνευματικά, οπότε φροντίζω να κρατάω χαμηλά τις τιμές μου. 

Ο Mωυσής, 32, πήγε σε διάφορους πνευματικούς θεραπευτές. Παρότρυνε και τη γυναίκα του και μια φίλη να πάνε εκεί. Αυτός είναι ο απολογισμός:  Δύο από τους θεραπευτές συνεργάζονταν με εξωγήινες οντότητες, σε έναν άλλο καπνίζανε αγιαουάσκα, yιόπo και μπούφο αλβάριους,  η σύζυγός του παρακολούθησε μαθήματα ενεργοποίησης της επίφυσης, το ζευγάρι έκανε το σεμινάριο Reconnective Healing και, τέλος, ο Μωυσής ζήτησε τις υπηρεσίες ενός καθολικού ιερέα. Όλα ήταν αρνητικά, αφού οι οντότητες των δύο πρώτων τους έκλεψαν κομμάτια της ψυχής τους και τούς έβαλαν εμφυτεύματα, το κάπνισμα αυτών των φυτών με τον συγκεκριμένο δάσκαλο τούς έφερε σε επαφή με σκοτεινές οντότητες και έχασαν κι άλλα θραύσματα της ψυχής τους, το σεμινάριο ενεργοποίησης της επίφυσης ισοδυναμούσε με συμφωνία με νεφελίμ, η πρακτική της Reconnective Healing τούς έστειλε μια εξωγήινη οντότητα, τούς έβαλε εμφυτεύματα και προκάλεσε κι άλλη απώλεια ψυχής και τέλος τα αντικείμενα που τους πούλησε ο ιερέας αποσκοπούσαν σε ερωτικό δέσιμο μαγείας και σε συμφωνία με ένα Νεφελίμ, δεδομένου ότι περιείχαν κείμενα υψηλής μαγείας. Έτσι, με αυτούς τους τρεις  είχαμε να κάνουμε πολύ δουλειά.

Ένα τελευταίο παράδειγμα που αξίζει τον κόπο να αναφέρω είναι ένας υπνοθεραπευτής που επικοινώνησε μαζί μου, ο Αλβέρτο. Μού έγραψε για να μού παρουσιάσει τη δουλειά του (και μάλλον με την προοπτική να συνεργαστούμε). Κάποια στιγμή απέκτησε τη δύναμη όταν αγγίζει κάποιον αυτός να παρουσιάζει ουλές και σημάδια από βασανιστήρια και μαστιγώματα. Τότε οι συνεργάτες μέντουμ του Αλβέρτο βλέπουν την προηγούμενη ζωή του ατόμου, και τα βασανιστήρια που αυτό υπέστη. Συνήθως ήταν το μεσαίωνα, από την Ιερά Εξέταση. Το άτομο πονάει πολύ επί μερικά λεπτά, αλλά ο Αλβέρτο επικαλείται τους οδηγούς του, που το θεραπεύουν. Και τα σημάδια εξαφανίζονται. Και μόνο που άκουσα την ιστορία κατάλαβα περί τίνος πρόκειτο, και η Σαγιέν μού το επιβεβαίωσε μετά. Ο Αλβέρτο έκανε υποσυνείδητη συμφωνία με σκοτεινούς εξωγήινους, οι οποίοι προκαλούν τα σημάδια στους πελάτες του, και μετά τα εξαφανίζουν. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι να κλέβουν κομμάτια ψυχής και να βάζουν εμφυτεύματα, αφού οι πελάτες δεχόμενοι την θεραπεία από τον Αλβέρτο κάνουν στην ουσία συμφωνία με δαύτους. Ο Αλβέρτο κάνει τουρνέ σε όλη τη χώρα, δίνοντας διαλέξεις και παρασύροντας έτσι χιλιάδες θύματα. Δυστυχώς φοβάμαι ότι η χώρα του σύντομα θα έχει πολλούς περισσότερους κόκκινους από ότι τώρα. Και μάλλον οι εξωγήινοι επέλεξαν αυτή τη χώρα, επειδή δεν έχει πολλούς κόκκινους. Επέμενε να τού πω τη γνώμη μου, και τού την είπα. Προσέθεσα ότι δεν τον αναλαμβάνω, για να μη νομίζει ότι τα λέω επίτηδες για να τού πάρω χρήμματα. Ο Αλβέρτο συνεργάζεται με μια ομάδα μέντιουμ, που όλα τους βλέπουν ανεξάρτητα τα ίδια πράγματα. Αυτό ήταν το κύριο του επιχείρημα για το ότι βλέπουν σωστά. Όμως αυτό ακριβώς σημαίνει ότι οι εικόνες τους έρχονται από τη  ίδια πηγή, σαν καρμπόν, τους εξωγήινους. Διότι αν ήταν φωτεινοί οδηγοί, θα είχαν διαφορετικές προσωπικότητες και οπτικές γωνίες και δε θα έλεγαν ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά με διακυμάνσεις και διαφορετικές λεπτομέρειες. Οι εξωγήινοι δεν τον άφησαν δυστυχώς να με πιστέψει, και εξαφανίστηκε.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μάθει κανείς να διακρίνει ποιος είναι ποιος. Πρέπει να ρωτάει κανείς πώς δουλεύουν, να προσέξει την ενέργειά τους, την έκφρασή τους, το βαθύτερο νόημα των λεγόμενών τους και να αποκτήσει κανείς πολλές γνώσεις γύρω από τα μεταφυσικά και πνευματικά θέματα. Ακόμα κι’ έτσι, η πλεοψηφεία των ψεύτικων θεραπευτών φαίνονται ή είναι ευγενικοί και πρόσχαροι και είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλιώς πρέπει να προσέξει κανείς τι νοιώθει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ή θεραπείας, να ζητάει εξηγήσεις και αν δεν αλλάξει τίποτα με την ολοκλήρωσή της να συνεχίσει να ψάχνει για βοήθεια. Αργά ή γρήγορα, ειδικά αν προσευχηθεί, θα τη βρει. Τα εμπόδια είναι για να γινόμαστε πιο δυνατοί.







Δεν υπάρχουν σχόλια: