Πνευματικός πόλεμος: Ελ και ελοχίμ

11.25.2020

Ελ και ελοχίμ

 



Πολλοί από τους πελάτες μου ανήκουν στην κατηγορία των Ελ ή και έκπτωτων ελοχίμ, και έτσι ανακάλυψα πολλά πράγματα που είχαν ξεχαστεί με την περαιτέρω πτώση των Ελ από τότε που οι αθάνατοι αρχαίοι θεοί εγκατέλειψαν τη γη, το 23.000 πχ και την περίοδο των ενσαρκωμένων Ελοχίμ 18000-15000 πχ. Για τα ιστορικά γεγονότα έγραψαν άλλοι ερευνητές, εγώ ασχολούμαι πιο πολύ με την πορεία των ψυχών αυτών των όντων.

Οι ελοχίμ είναι αγγελικά τάγματα με αποστολή να φυλάνε τους ανθρώπους, και έχουν τη δύναμη της αλλασσομορφίας κατά βούληση. Ο Σαμαέλ (διάβολος) κατάφερε να διαβάλλει 201 από αυτούς, πείθοντάς τους να αναμιχθούν με τις γυναίκες και να αποκτήσουν παντοδύναμους απογόνους, αποκτώντας έτσι την ικανότητα ανάπτυξης, που δεν κατείχαν πριν. Αυτό έγινε, και τα παιδιά τους ονομάστηκαν νεφελίμ, δηλαδή οι έκπτωτοι. Όντας έκπτωτοι, οι ψυχές τους ήρθαν από τα σκοτεινά τάγματα. Με άλλα λόγια τούς ξεγέλασε. Αρχικά οι νεφελίμ ήταν ανθρωπόμορφοι γίγαντες (τιτάνες), αλλά αργότερα με γενετικά πειράματα έφτιαξαν καινούργιους νεφελίμ, μισούς ζώα και μισούς τιτάνες/ανθρώπους. 

Μια ομάδα νεφελίμ ήταν ο Δίας και οι απόγονοί του πρώτης γενιάς, οι οποίοι ήρθαν από το φως και ονομάστηκαν Ελ. Αυτοί ήταν παράλληλες ζωές των έκπτωτων ελοχίμ, που περιορίστηκαν και δέθηκαν στα Τάρταρα για να μην προκαλέσουν κι άλλο κακό. Οι Ελ πρώτης γενιάς είναι αθάνατοι και ζουν τώρα στο Σείριο, εκτός από 5 που βρίσκονται σε στάση εξ αιτίας της τελικής απειθαρχείας τους. Ο ανώτερος εαυτός τους έστειλε κατόπιν κι άλλες ενσαρκώσεις στη γη ως Ελ μεταγενέστερων γενεών, οι οποίοι είχαν λιγότερες δυνάμεις και δεν ήταν πια αθάνατοι. Με τον καιρό και την περαιτέρω πτώση τους δεν διέφεραν από τους ανθρώπους, με μόνη διαφορά το κρυμμένο DNA τους. Οι Ελ ήταν 12 γενιές και ενώ οι πρώτες γεννήθηκαν στον Όλυμπο, οι άλλες γενιές ήταν διάσπαρτες σε όλη τη γη.

Οι γυναίκες που τεκνοποίησαν με τους ελοχίμ είχαν ήδη πέσει στον κήπο της Εδέμ, το 180 000 Π.Χ. όταν ενώθηκαν με σκοτεινά πλάσματα. Επομένως έπεσαν για δεύτερη φορά το 40 000 ΠΧ. Αυτή τη φορά έλαβαν την ελοχιμική ενέργεια, και το DNA τους άλλαξε. Έτσι ονομάστηκαν κι αυτές Ελ. Μετά από εκείνη την ενσάρκωση, ξαναγεννήθηκαν ως θεοί Ελ τρίτης έως και δωδέκατης γενιάς. Η αποστολή τους ήταν πλέον να προστατεύουν τους ανθρώπους και τούς απαγορεύτηκε να αναμιγνύονται σεξουαλικά μαζί τους ή να τούς ερωτεύονται. Όταν το έκαναν, ο άνω εαυτός τους εξαντλιόταν από ενέργεια και όταν μαζεύονταν αρκετή γεννιόταν ένα καινούργιο νεφελίμ  με σκοτεινή ψυχή, δηλαδή μια κόκκινη, μη ανθρώπινη, παράλληλη ζωή τους. Οι αδερφότητες του σκότους κατέστρεψαν όλες τις πηγές που μιλούσαν γι 'αυτά, έτσι ώστε οι Ελ να ενώνονται με τους θνητούς και στο τέλος να εξαφανιστούν. Όταν ενώνονταν μ΄ αυτούς, ο ανώτερος εαυτό τους "έπεφτε" είχε δηλαδή απώλεια ενέργειας, η οποία ανήκε πλέον στη σκοτεινή πλευρά. Όταν συγκεντρώνονταν αρκετή ενέργεια, με 100%% πτώση, γεννιόταν ένα νέο Νεφελίμ με σκοτεινή ψυχή, και ήταν μία  από τις μη ανθρώπινες  παράλληλες ζωές τους. Οι κανόνες αυτοί εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι σήμερα, αν και η γνώση έχει χαθεί. Με αυτή την πτώση οι επόμενες ενσαρκώσεις τους δε θυμούνταν πια ενστικτωδώς ποιοι ήταν και τι ίσχυε, και έτσι επέρχετο μεγαλύτερη πτώση. Αυτό μπορεί να φτάσει έως το σημείο να αδειάσει εντελώς ο ανωτερος εαυτός τους και να εκλείψει, δηλαδή να μην υπάρξει καμμιά φωτεινή τους ενσάρκωση πια. Αυτό ακριβώς αποζητούν οι σκοτεινές δυνάμεις, γι΄ αυτό επιτίθονται περισσότερο στους Ελ απ΄ ό,τι στους απλούς ανθρώπους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ξαναρχίζουν τον κύκλο ενσαρκώσεων ως ζώα. Τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει πολλοί Ελ και αυτή η τάση συνεχίζεται . 

Μπορεί κανείς  να σωθεί  εγκαταλείποντας τις συνήθειες που οδηγούν σε πτώση, όπως η προαναφερθείσα, και αν συμμετάσχουν στον πνευματικό πόλεμο, που εξελίσσεται σε άλλη διάσταση. Παλιά για να πάει κανείς στον πόλεμο έπρεπε να καθαρίσει το κάρμα του και να φτάσει στο δέκατο επίπεδο ανάπτυξης ψυχής οδηγώντας  δαίμονες στο Φως  με το σπαθί που έπαιρνε από τον  αρχάγγελο Μιχαήλ. Πήγαινε κανείς στον πνευματικό πόλεμο αφήνοντας το σώμα του για μερικούς μήνες, ενώ μια άλλη οντότητα κατοικούσε μέσα του, μερικές φορές ένας εξωγήινος παράλληλος, που επίσης καθαριζόταν. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών η ψυχή βρισκόταν σε άλλο πλανήτη και πολεμούσε νεφελίμ και εξωγήινους, αποδυναμώνοντάς τους  και οδηγώντας πολλούς στο Φως. Αυτό έπρεπε να γίνεται σε κάθε ενσάρκωση για να σώσει κανείς όλους τους κόκκινους μη ανθρώπινους παράλληλους εαυτούς ώστε να ολοκληρώσει τον κύκλο ενσαρκώσεων. Από τότε που άρχισε ο αστρικός Αρμαγεδδώνας μπορεί κανείς να συμμετάσχει στον πόλεμο όντας ενσαρκωμένος.

Επίσης, αν θελήσει να αποκτήσει ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει αυτός να είναι Ελ, γιατί μ΄ αυτό τον τρόπο διοχετεύεται η ενέργεια Ελ. Επίσης ωφείλει να φτάσει στο δέκατο επίπεδο ανάπτυξης ψυχής και να πολεμήσει ένα διάστημα στον υπερβατικό κόσμο με τους νεφελίμ και σκοτεινούς εξωγήινους. Αυτό πρέπει να το κάνει σε κάθε ενσάρκωση για να σώσει τελικά όλους τους κόκκινους παράλληλους εαυτούς του και να μπορέσει να κελίσει τον κύκλο ενσαρκώσεων.

Οι γυναίκες που ενώθηκαν με τους έκπτωτους ελοχίμ το έκαναν σε μια υποσυνείδητη προσπάθεια να ξαναβρούν τη χαμένη τους αγγελική ενέργεια, αφού αρχικά ήταν άγγελοι. Ήταν οι άγγελοι που εξέπεσαν ακολουθώντας το Σαμαέλ, όταν εξεγέρθηκε εναντίων του Δημιουργού εξ αιτίας της αποστολής που τού ανέθεσε, να υπηρετεί τους ανθρώπους. Τότε εξέπεσε και το ένα τρίτο των αγγέλων, που θέλησαν να αποφύγουν τη σκλαβιά. Η ειρωνία είναι βέβαια ότι αν έμεναν στο φως μόνο σκλάβοι δε θα γίνονταν, ενώ πηγαίνοντας στο σκότος έγιναν αυτό ακριβώς, σκλάβοι του Σαμαέλ. Όμως όλες οι ψυχές πέφτουν αφού έχουν αποφασίσει να το κάνουν, σε επίπεδο ανώτερου εαυτού. Μετά από αυτή την απόφαση επέρχεται η αφορμή που τούς κάνει να πέσουν. Η πτώση είναι δηλαδή απλά η συνειδητή πορεία κάποιων ψυχών. Οι άγγελοι που ακολούθησαν τον Σαμαέλ έγιναν λοιπόν δαίμονες και ο ανώτερος εαυτός τους έστειλε παράλληλες ενσαρκώσεις τους ως άνθρωποι, οι οποίοι καλούνται να καθαρίσουν το κάρμα τους ώστε να πάνε οι άγγελοι παράλληλοί τους ξανά στο φως και να ξαναγίνουν άγγελοι, αν και κατώτερου επιπέδου απ΄ό,τι ήταν αρχικά. Πρόκεται  για έναν κύκλο που προσφέρει άπειρες εμπειρίες και θα είναι πολύτιμο όπλο στη μάχη με τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι δυνάμεις του κακού υπήρχαν ήδη  πριν από τη Δημιουργία, και ήταν ο μη Ον, που δημιουργήθηκε από σκοτεινές δραστηριότητες ανά των αιώνων.

Κάποιοι παράλληλοι εαυτοί από τους έκπτωτους ελοχίμ έχουν για παράλληλο εαυτό και έναν από τους αρχάγγελους, είτε τον έκπτωτο Σαμαέλ, είτε έναν φωτεινό. Αυτά τα άτομα έχουν πολλές περισσότερες ενσαρκώσεις από τους υπόλοιπους. Οι μη Ελ, οι Ελ και οι ελοχίμ έχουν συνήθως γύρω στις 2-3 φωτεινές και 2-3 κόκκινες ανθρώπινες ενσαρκώσεις, 2 με 6 κόκκινες μη ανθρώπινες ζωές και 5-7 χαμένους εαυτούς. Αυτοί που είναι και αρχάγγελοι, έχουν περίπου 20-25 φωτεινές, καμμιά δεκαριά κόκκινες ανθρώπινες ενσαρκώσεις και 5-8 μη ανθρώπινες κόκκινες παράλληλες ζωές. Η ενέργεια του ανώτερου εαυτού τους είναι λοιπόν πολύ μεγαλύτερη. Υπάρχει και ένα έκπτωτο Σεράφ. Τα Σεραφείμ ήταν  από τις πρώτες δημιουργήματα του Θεού, και οι παράλληλες ενσαρκώσεις τους είναι επίσης πάρα πολλές.

 Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον άνω εαυτό και τις παράλληλες ζωές διαβάστε τα άρθρα https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/blog-post.html

και https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/kokines-paraliles-zoes.html

Σε μένα έχουν αποτανθεί για καρμικό καθαρισμό και προετοιμασία άτομα που υπήρξαν μεταξύ άλλων οι: Αθηνά, Δήμητρα, Ποσειδώνας, Δίας, Άρης, Nιώρδρ, Θώρ, Όδιν,Πήγασος, Άρτεμις, Πάνας, Ύφαιστος, Ερμής, Προμηθέας, Ήρα, Απόλλωνας, Αφροδίτη. Η δική μου ομάδα είναι η τέταρτη γενιά Σκανδιναβών θεών. Δεν ήταν αθάνατοι, αλλά μπορούσαν να πεθάνουν αν κάποιος  τους σκότωνε. Και είναι άσημοι.

Aυτοί είναι οι κανώνες για τους Ελ:

1.Ωφείλουν να προσταστεύουν τους ανθρώπους.

2.Ωφείλουν να αναγνωρίζουν ανοιχτά τον Δημιουργό.

3.Ωφείλουν να επιβάλλουν τη θεία δικαιοσύνη.

4.Ωφείλουν να  καταπολεμάνε  το κακό.

5.Δεν πρέπει να ερωτεύονται ανθρώπους ή να σμίγουν σεξουαλικά μαζί τους.

6.Ωφείλουν να καθοδηγούν τους ανθρώπους  και να τούς δίνουν το καλό παράδειγμα.

7.Δεν  πρέπει να αναλαμβάνουν το ρόλο θεών, αλλά συμβούλων, θεραπευτών και δασκάλων.

8.Ωφείλουν να συμμετέχουν στον πνευματικό πόλεμο σε κάθε ενσάρκωση.

9. Δεν πρέπει να υποκύπτουν σε εθισμούς.

10.Ωφείλουν να αγαπούν όλους τους ανθρώπους χωρίς διαχωρισμούς.

11.Δεν πρέπει να τρώνε ζώα ή ανθρώπους (τα αυγά επιτρέπονται) εκτός από ειδικές πειρπτώσεις.

12.Οι πιο ανεπτυγμένοι και ισχυροί ωφείλουν να διδάσκουν και να προετοιμάζουν τους άλλους Ελ για τον πνευματικό πόλεμο.

Επί της γης η αποστολή των Ελ στην εποχή μας είναι να αποτρέψουν τον αρμαγεδδώνα και την παγκόσμια συμφωνία με τους σκοτεινούς εξωγήινους που η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να μάς επιβάλλει. Τέτοιες συμφωνίες έχου κάνει σε πάρα πολλούς πλανήτες ο Σαμαέλ και η Λίλιθ, καθώς και ανεξάρτητοι εξωγήινοι. Για τη ζωή σε ένα πλανήτη με τέτοια συμφωνία γράφω σ΄ αυτό το άρθρο μου: https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/nefelim-xotika-el-monokeri-kadath.html Yπάρχουν συνολικά 144 000 Ελ στη γη.

Εφ όσον δεν καταφέρουν να αποτρέψουν τον αρμαγεδδώνα θα είναι οι υπεύθυνοι των στρατευμάτων που θα αντιμετωπίσουν τους νεφελίμ που θα επιστρέψουν επί της γης. Το 2014 άρχισαν 2 φορές τα γεγονότα που οδηγούν στο αρμαγεδδώνα, τον Μάρτιο και τον Ιούνιο. Ξεκίνησε δηλαδή ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Όμως χάρη στους πνευματικούς θεραπευτές όλης της  γης καταφέραμε να καθαρίσουμε αρκετούς Ελ, Ελοχίμ και άτομα-κλειδιά ώστε να κερδίσουμε το δικαίωμα της επανεκκίνησης. Επανεκκίνηση σημαίνει να μεταφερθούν όλα τα γεγονότα του πολέμου σε ένα παράλληλο σύμπαν, να επανορθωθούν οι υλικές καταστροφές, να σβυστεί η μνήμη των ανθρώπων και να ξαναζήσουμε την ίδια χρονική περίοδο χωρίς αυτά τα γεγονότα. Αυτό το αναλαμβάνει ο Τοπικός Ελεγκτής. Η ομάδα μου φρόντισε για το 70% του εν λόγω καθαρισμού. Ο αρμαγεδδώνας έχει μεταφερθεί προς το παρόν 10 χρόνια μπροστά. Κερδίσαμε λοιπόν μια δεκαετία, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο ρόδινα, αφού οι κόκκινοι (τα όργανα των σκοτεινών δυνάμεων) αποτελούν πλέον το 76% του παγκόσμιου πληθυσμού, συν άλλο ένα 13% των φωτεινών να έχει συμφωνία με δαίμονα. Από αυτό το 76% το 36% είναι κλώνοι.

Το 2014 είχαν και οι αδερφότητες των νεφελίμ απώλειες: Με αφορμή τις χρυσές πανάρχαιες μούμιες της Λίλιθ που αυτή προσπάθησε να βγάλει στη επιφάνεια χωρίς την έγκριση του συμβουλίου της ICA, όρμησε ο Πολέμαρχος του Θεού και τής διέλυσε τον πύργο όπου κατοικούσε στα Ιμαλάια. Κατόπιν, και αφού αντέδρασε επιτιθόμενη η Λευκή Αδερφότητα , πήγε και εκεί ο Πολέμαρχος και διέλυσε ολοσχερώς τη βάση της στην Τάκλα Μακάν. Η Λίλιθ δεν έχει το δικαίωμα να ξανακτίσει το παλάτι της για 3 χρόνια. Επίσης καλά νέα είναι ότι ένα κομμάτι της Λίλιθ έχει οδηγηθεί στο φως από έναν Νιγηριανό εξορκιστή και έχει ήδη ενσαρκωθεί ως φωτεινό γατάκι! Σειρά κατόπιν είχε ο Σαμαέλ, που επίσης γεννήθηκε ως γάτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: