Πνευματικός πόλεμος: Νεφελίμ , ξωτικά, Ελ, μονόκεροι, Καντάθ

11.25.2020

Νεφελίμ , ξωτικά, Ελ, μονόκεροι, Καντάθ

  


Αυτά είναι κάποια από τα θέματα για τα οποία ρώτησα τους πνευματικούς οδηγούς μου σε διοχέτευση με τα διάμεσα- συνεργάτες μου, σε μια προσπάθεια να διασταυρώσω τις πληροφορίες που έχω διαβάσει από άλλες πηγές.

Όσον αφορά τους Νεφελίμ, όλα όσα γράφουν τα περιβόητα χάλκινα βιβλία φαίνονται να είναι αληθινά. Ζουν όντως στο κέντρο της γης, είναι χωρισμένοι σε αδερφότητες, μάς κυβερνούν από τα παρασκήνια και τούς νίκησαν οι θεοί Ελ (οι Ολύμπιοι) το 33 000 Πχ, το 3 000 Πχ και ο Μέγας Αλέξανδρος το 327 ΠΧ. Παράγουν κλώνους ανθρώπων τους οποίους καταναλώνουν ως τροφή. Επίσης έχουν για δούλους τους ανθρώπους των οποίων οι ψυχές τούς είχαν υπηρετήσει σε προηγούμενη ζωή στην επιφάνεια της γης (μέσω μαύρης μαγείας ή συμφωνίας). Ένα τέτοιο παράδειγμα βρήκα με έναν παραψυχολόγο στο Μεξικό, όπου πήγε μια πελάτισσά μου για βοήθεια. Τής έβγαλε τους δαίμονες της αύρας της σε δευτερόλεπτα, αλλά οι μπαχομέχ του τής επιτίθεντο για αρκετό διάστημα μετά και τής έκλεψαν κομμάτια της ψυχής της. Αυτός μάλλον δεν είχε ιδέα, νόμιζε ότι οι δυνάμεις ήταν δικές του, αλλά προφανώς είχε κάνει ασυνείδητα συμφωνία μαζί τους. Μια πελάτισσα από τη Σουηδία πήγε σε ένα μέντιουμ που συνεργαζόταν με οδηγούς από τη Σαμπάλλα, στο κέντρο της γης, και τής είπε ότι οι εξωγήινοι είχαν φτιάξει εκατοντάδες κλώνους της. Και τη βοήθησε υποτίθεται να εξουδετερωθούν αυτοί οι κλώνοι, δωρεάν. Στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν κλώνοι, αλλά οι νεφελίμ οδηγοί του μέντιουμ τής πήραν 6 κομμάτια της ψυχής της. Σίγουρα κι αυτή είχε υποσυνείδητη συμφωνία μαζί τους. Η ψυχή λοιπόν του παραψυχολόγου και του μέντιουμ θα ενσαρκωθούν μετά θάνατο στην κοίλη γη, εκτός κι αν καταλάβουν τι έγινε σ’αυτή τη ζωή και ζητήσουν βοήθεια. Λίγο δύσκολο, γιατί όταν έχει κανείς κατάληψη από νεφελίμ γίνεται αναίσθητος και βρίσκεται υπό πλήρη πλύση εγκεφάλου.

Όσον αφορά τους Ελ, ισχύει ότι πήγαν στο Σείριο και 5 από αυτούς βρίσκονται σε στάση στο βουνό Κ2, όπου υπάρχει και μια αιθερική βιβλιοθήκη με όλη τη γνώση του κόσμου και την οποία επισκέφτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στην κοίλη γη υπάρχουν και φωτεινά πλάσματα, πιο ψηλά από μας, που φροντίζουν για το καλό της γης. Ο χρόνος περνάει πολύ πιο αργά εκεί και αυτοί οι άνθρωποι ζουν εκατοντάδες χρόνια με καρπούς και νερό που ξανανιώνει. Εκεί μένουν και οι μονόκεροι, που είναι υπαρκτοί και κατατάσσονται στα στοιχειακά, όπως τα ξωτικά και οι νεράιδες. Οι μονόκεροι είναι φωτεινά όντα, ενώ μεταξύ των άλλων στοιχειακών μπορούν να υπάρχουν και καλά και κακά. Αλλά δεν βρίσκονται στο ίδιο μέρος μεταξύ τους. Στη φωτεινή αυτή υπόγεια πολιτεία βρίσκεται η πόλη Τέλος. Στο διαδίκτυο διαφημίζονται όλο και περισσότεροι εργάτες του Φωτός που έχουν οδηγό από την πόλη Τέλος. Σε μια προηγούμενη ζωή μου τον 19ο αιώνα μού δώθηκε από εκεί το νερό της νιότης και έζησα 145 χρόνια στην επιφάνεια της γης.

Οι Ναζί έχουν όντως μια υπόγεια βάση στην Ανταρκτική, την πόλη Καντάθ στην Neu-Schwabenland. Η Elin, 23,  είχε μια προηγούμενη ζωή ως Ουκρανέζα που μαζί με άλλες απήχθηκε το 1937, μετά από αγγελία σε εφημερίδα για εργασία στις ΗΠΑ. Τις πήγαν με το πλοίο ως την Ανταρκτική και τις κράτησαν φυλακισμένες χάρη σε έλεγχο του νου που γινόταν με ραδιοκύματα. Αυτά τα ραδιοκύματα υπήρχαν από την αρχή στο πλοίο,έτσι ώστε οι κοπέλλες να μην επαναστατήσουν όταν είδαν ότι δεν πήγαιναν στις ΗΠΑ. Στην Καντάθ δούλευαν ως διακοσμήτριες, στη μαγειρική, κηπουρική κ.α. Τούς είπαν στην αρχή ότι τις χρεάζονταν για λίγο και ότι θα γύρναγαν σπίτια τους σύντομα, αφού τούς έσβηναν τη μνήμη, ώστε να μην αποκαλυφθεί η μυστική τους βάση. Όμως μετά τούς είπαν ότι έγινε παγκόσμιος πόλεμος με πυρηνικά όπλα και ότι η Ευρώπη καταστράφηκε και οι δικοί τους σκοτώθηκαν. Έτσι οι κοπέλλες ήταν ευγνώμονες που ζούσαν εκεί ασφαλείς. Πολλές ερωτεύτηκαν κάποιον ναζί , τον παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια και έζησαν σχετικά καλά, αν και ένοιωθαν φυλακισμένες. Κάποιες που υποπτεύονταν ότι τούς έλεγαν ψέμματα γινόντουσαν θύματα πιο υψηλών συχνοτήτων έλεγχο του νου που τούς προκαλούσαν ισχυρούς πονοκεφάλους και στο τέλος τις τρέλλαιναν. Όσες δεν σταμάταγαν να λένε στις άλλες για τις υποψίες τους δολοφονούνταν κρυφά και επίσημα κυκλοφορούσε ότι αρρώστησαν και πέθαναν. Η Elin ήταν από αυτές που δεν είχαν υποψίες και έκαναν οικογένεια, ενώ η κολλητή της είχε, αλλά τις ξέχασε με τον έλεγχο του νου.

Η Elin είχε επίσης μια μελλοντική ζωή το 2350 μχ σε μια γη που είχε κάνει ολοκληρωτική συμφωνία με τους εξωγήινους, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Δ. Λιακόπουλου Το τέταρτο σενάριο. Οι άνθρωποι είχαν ό,τι τράβαγε η ψυχή τους έτοιμο από την υπερτεχνολογία των εξωγήινων. Δεν χρειαζόταν να δουλεύουν και ασχολιόντουσαν με χόμπυ και ταξίδια. Έκαναν οικογένεια αν το ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να νοιώσουν αγάπη, παρά μόνο συμπάθεια. Η ιστορία που μάθαιναν ήταν ψεύτικη και τα σχολεία ελεγχόμενα. Οι φωτεινοί ήρωες του παρελθόντος περιγράφονταν  σαν εχθροί της ανθρωπότητας. Οι μέλλουσες μητέρες δέχονταν στα ιατρικά κέντρα μια ακτινοβολία που  προστάτευε τα έμβρυά τους από κάθε αρρώστεια, αλλά  τα έκανε επίσης υπάκουα και νωχελικά. Όσοι παρόλα ταύτα είχαν υποψίες ή οργάνωναν εξεγέρσεις δολοφονούνταν κρυφά. Η Elin κουράστηκε από αυτή τη ζωή, αφού ένοιωθε ότι δεν είχε σκοπό και ευχήθηκε να πεθάνει και να ξαναγεννηθεί σε ένα μέρος όπου θα είχε σκοπό. Πέθανε και γύρισε πίσω στο παρελθόν, στο τώρα, με σκοπό να βοηθήσει την ανθρωπότητα να εμποδίσει την πραγματοποίηση του τέταρτου σεναρίου. Αν αυτή και οι υπόλοιποι σαν κι αυτήν το καταφέρουν, τότε η ζωή που έζησαν σε κείνη τη γη θα ανήκει σε παράλληλη διάσταση. Ο λόγος που ενσαρκώθηκε ως σκλάβα των ναζί και σε μια σκλαβωμένη κοινωνία του 2350 ήταν οι συμφωνίες που είχε κάνει σε προηγούμενες ζωές με σκοτεινούς εξωγήινους και νεφελίμ. Η σκλαβιά αυτή θα έκανε την ψυχή της να λαχταρήσει την ελευθερία, σωματική και ψυχική, ώστε να αποζητήσει τώρα να απελευθερωθεί από το κακό. Κι έτσι κι έγινε! Aν τα καταφέρει, στο μέλλον θα συναντήσει κι άλλα άτομα από τη μελλοντική εκείνη ζωή ώστε να τα βοηθήσει κι αυτά να απελευθερωθούν. Αν αρκετά άτομα το κάνουν, η μελλοντική σκλαβιά της γης θα αποφευχθεί.

Η Elin είχε τέλος μια ζωή στη Θήρα το 9 586 Π.χ. Ήταν ιέρεια στον ναό αφιερωμένο στο Δία, το οποίο βρισκόταν στο βυθισμένο κεντρικό της κομμάτι. Ο λαός πήγαινε στον ναό και με προσευχές και εξαγνιστικά λουτρά πετύχαινε τη σωματική και πνευματική ίαση. Η Elin πέθανε σε ηλικία 96 χρόνων όταν τα υπερόπλα των Ατλάντων βύθισαν τη μισή Θήρα, προφανώς για να καταστρέψουν τον ιερό ναό. Να σημειωθεί ότι η ίαση δεν επιτυχγάνονταν με τη βοήθεια του Δία, αφού ήταν προ πολλού σε στάση στο Κ2, αλλά μέσω των αγνών προσευχών των ιέρειων στο Θεό Δημιουργό, ο οποίος δρούσε αντί του Δία, επικαλούμενος έμμεσα με τα ανιδιοτελή αισθήματά τους. Αλλά και η ίδια η πίστη και η θέληση των θεραπευόμενων για ίαση ήταν συχνά αρκετή.

Η Ιωάννα, επίσης 23 ετών, είδε μια ζωή στον Άρη όπου υπήρχε ελληνικός πολιτισμός. Γι αυτό γράφω στο άρθρο μου  https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/zoi-se-alus-planites.html .

Η Γεωργία (19) και η Άντυ (26) είδαν ότι ήταν γοργόνες σε προηγούμενη ζωή, η πρώτη στο Σείριο, η δεύτερη δεν ήταν σίγουρη πού. Σίγουρα οι χαμένες γνώσεις που ανακτούμε σιγά-σιγά βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο, όμως σημασία έχει που έγινε η αρχή.

Οι οδηγοί μού λένε ότι οι δονήσεις της γης έχουν πέσει πολύ τον τελευταίο καιρό, και αυτό ωφείλεται και στον αγώνα των εργατών του Φωτός. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και οι σκοτεινοί είναι αποφασισμένοι να μάς σταματήσουν. Οι επιθέσεις τους για να το καταφέρουν έχουν σαν αποτέλεσμα να πέφτει η δόνηση της γης. Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε μια τελική σύγκρουση. Εκτός κι αν αυτοί που μάς κυνερνούν προτιμήσουν να μάς φέρουν τους εξωγήινους-νεφελίμ για να μάς «σώσουν», οδηγώντας στην κοινωνία όπου έζησε η Elin.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: