Πνευματικός πόλεμος: Νεφελίμ και ανουνάκι

7.07.2020

Νεφελίμ και ανουνάκι




μπορείτε να διαβάσετε για την προέλευση αυτών των όντων. Αν και είναι επί του παρόντος περιορισμένοι και δεν μπορούν να μας επηρεάσουν σωματικά, μερικοί από αυτούς ενσαρκώνονται ως άνθρωποι μέσω ανθρώπινων ψυχών που τους έχουν υπηρετήσει σε προηγούμενες ζωές και τους ανήκουν. Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται επίσης παρατηρητές, αφού παρακολουθούν ανθρώπους και αναφέρουν ασυναίσθητα τις πληροφορίες στους κυρίους τους.

Η Γεωργία, 52 ετών, είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία. Μεγάλωσε με θετούς γονείς χωρίς να το ξέρει, ο πατέρας της τη βίασε στα 9-10 της και μεγάλωσε κατόπιν με τη γιαγιά της, ξεχνώντας το περιστατικό. Τον τελευταίο καιρό είχε σχεδόν καθημερινές ψυχικές επιθέσεις  με αντικείμενα να σπάνε, ατυχίες και ατυχήματα, πονοκεφάλους, κτλ. Επίσης τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς της ήταν θύματα μαύρης μαγείας. Τέλος, δεν μπορούσε να οραματιστεί στο διαλογισμό. Αφού αφαιρέσαμε έναν καρμικό δαίμονα με διοχέτευση δοκίμασε την ύπνωση. Εκεί είδε με πολλή δυσκολία και πολλές προσπάθειες μια ζωή στην Αμερική όπου ήταν σκλάβα σε μια μεγάλη πυραμίδα. Στο θρόνο καθόταν ένας μαλτσέχ (κυνοκέφαλος) τον οποίο η νεαρή κοπέλλα υπηρετούσε. Αυτός τη βίαζε και την ανάγκαζε να σκοτώνει αθώους ανθρώπους και να τού παραδίδει το αίμα τους. Αυτοί ήταν πιστοί που έμπαιναν στην πυραμίδα για να προσφέρουν φρούτα και άλλα τρόφιμα στο βασιλιά μαλτσέχ. Τούς έδεναν και αυτή τούς ξερίζωνε την καρδιά, σαν τελετουργική επισφράγηση της θυσίας. Μισούσε το ρόλο της και αυτόν. Μια μέρα τού πήγε αίμα ζώου να πιει αλλά αυτός το κατάλαβε και τής το πέταξε στα μούτρα. Τότε έβαλε μπρος το σχέδιό της να τον σκοτώσει. Δεν μπόρεσε να δει λεπτομέρειες, αλλά είδε ότι τον κάρφωσε με ένα μαχαίρι –προφανώς από χαλκό, αφού μόνο αυτός μπορεί  να τούς σκοτώσει.  Τη θέση του μαλτσέχ πήρε ένας βαλάχ, νεφελίμ με κεφάλι τράγου και σώμα ανθρώπου. Αυτός απορρόφησε και την ψυχή του νεκρού μαλτσέχ. Οι νεφελίμ επικοινωνούσαν με τηλεπάθεια και ασκούσαν έλεγχο του νου, και τη διέταξε να αυτοκτονήσει. Αυτή κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος της και πέθανε. Σε επαφή με τον οδηγό της είδε ότι η ζωή αυτή ήταν γύρω στο 35.000 πχ και την είχε στείλει να γεννηθεί εκεί το συμβόλαιο που είχε με τον δαίμονα που είχαμε διώξει. Ο μαλτσέχ ήταν ενσαρκωμένος ως άνθρωπος και ήταν ο θετός της αδερφός. Αυτός και ο δαίμονας ευθύνονται για όλα τα δεινά που της έτυχαν. Τον τελευταίο καιρό γνώρισε άτομα που τη βοήθησαν στο πνευματικό της μονοπάτι και με πληροφορίες μέχρι που βρήκε το δρόμο μέχρι εμένα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επιθέσεις επιδεινώθηκαν. Προς το παρόν προστατεύεται με αγιασμό και προσευχή στον αρχάγγελο Μιχαήλ μέχρι να μαζευτούν τα κομμάτια της ψυχής της και να γίνει πιο δυνατή.

Η 27χρονη Νέλλη είχε μια σύντομη σχέση με έναν τύπο που ένα βράδυ προσπάθησε να την πνίξει ενώ έκαναν σεξ. Ζήτησε βοήθεια από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ που την έσωσε. Με τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Ουριήλ, σε ύπνωση, είδε τη ζωή της στην Ασία γύρω στο 34.000 π.χ. στην οποία ήταν ιέρεια των Ανουννάκι, μια δυναστεία εξωγήινων όντων που συνεργάζονταν με τους Νεφελίμ. Ο βασιλιάς ήταν ο νεφελίμ από τη ζωή της φίλης της, της Γεωργίας. Ζούσαν σε μια μεγάλη πυραμίδα και ο κόσμος τούς είχε τάξει το ένα τρίτο της ψυχής του. 
Κάποια στιγμή ο άρχοντας της ανακοίνωσε ότι ήθελε πλέον όλη την ψυχή των υπηκόων του. Αυτή σοκαρίστηκε και πήγε σ’ένα βράχο να σκεφτεί τι θα κάνει. Εκεί της παρουσιάστηκε ο αρχάγγελος Ουριήλ και της μίλησε για τον άγνωστο Θεό Δημιουργό. Της είπε επίσης ότι αν αρνιόταν να δώσει στους ανουνάκι αυτό που ζητούσαν αυτή και οι όμοιοί της θα εκτελούνταν με βασανιστικό τρόπο. Παρ’όλα αυτά, αυτή και πολλοί άλλοι αρνήθηκαν. Για τιμωρία τους οι νεφελίμ τους κρέμασαν δεμένους πάνω από ένα ηφαίστειο και τούς κατέβαζαν σιγά-σιγά έτσι ώστε να σιγοκαίγεται η σάρκα τους μέχρι να πεθάνουν. Ο πόνος ήταν αφόρητος. 
Αλλά χάρη σε αυτή τη θυσία, ο ανουνάκι έχασε το δικαίωμα να κυβερνάει σε εκείνο το μέρος του κόσμου. Ο οδηγός της Νέλλης της είπε ότι ο πρώην φίλος της ήταν ο νεφελίμ και ο αννουνάκι της προηγούμενης ζωής της ίδιας και της φίλης της. Ο πρώην της είναι στο επίπεδο μείον 10, ενώ εκείνη στο συν 9. Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι ότι είναι η δίδυμη ψυχή της. Άρα δέχεται επίσης βαριά και καθημερινή ψυχική επίθεση. Αυτός  επιτίθεται και στον καινούργιο της φίλο. Ωστόσο, είδε επίσης ότι αυτή ήταν που τον καταράστηκε στην πρώτη της ενσάρκωση πριν αυτός ενσαρκωθεί. Η κατάρα ήταν τόσο δυνατή που τον έστειλε να γεννηθεί ως νεφελίμ. Ο ανώτερος εαυτός του έχει εξαντλήσει όλη του την ενέργεια και ενσαρκώνεται πλέον ως κόκκινος, δηλαδή σκοτεινή ψυχή που κάποια στιγμή συνειδητοποιεί ότι είναι νεφελίμ. Όσο αυτή ανεβαίνει επίπεδο ψυχής τόσο καλύτερα θα μπορεί να αντιστέκεται στις επιθέσεις του. Εντωμεταξύ, ζήτησε από τον Θεό να αποκοπούν όλοι οι δεσμοί μεταξύ αυτής και της δίδυμης ψυχής της και οι επιθέσεις χαλάρωσαν κάπως.

Η Έλιν, 25 ετών, είχε μια προηγούμενη ζωή στη Νέα Καληδονία, το 1742. Ήταν ένα ρομαντικό κορίτσι που αγαπούσε τη φυσική ομορφιά της χώρας της, τα λουλούδια, τα κοχύλια, τη μουσική και τις ιστορίες που διηγούνταν γύρω από τη φωτιά τη νύχτα. Οι θρύλοι του πολιτισμού τους βασίζονταν στους αρχαίους θεούς νεφελίμ και στην αλληλεπίδρασή τους με τους ανθρώπους. Αγαπούσε όλα τα ζωντανά όντα και είχε πολύ φαντασία. Φανταζόταν αυτούς τους θεούς με βάση τις ιστορίες που άκουγε. Πίστευε ότι ήταν αληθινοί και καλοπροαίρετοι και μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Ένα βράδυ προσευχήθηκε σε έναν από αυτούς που είχε ακούσει σε μια ιστορία και τού ζήτησε να της στείλει ένα έρωτα και να τη βοηθήσει να ανακαλύψει έναν διαφορετικό κόσμο από τον δικό της. Αυτός ο θεός εμφανίστηκε στο όνειρό της. Ήταν ένας καχσνάχ (με κεφάλι σαύρας και ανθρώπινο σώμα) και υποσχέθηκε να τη βοηθήσει. Μια μέρα έφτασαν στο νησί Άγγλοι εξερευνητές. Η Έλιν ενθουσιάστηκε και τούς γνώρισε. Ερωτεύτηκε έναν από αυτούς, και εκείνος αυτήν. Της άρεσε να βλέπει εικόνες της Αγγλίας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Αυτός τής υποσχέθηκε να την πάει στη χώρα του όταν θα τέλειωνε η αποστολή του. Και το έκανε. Η Έλιν ένιωσε θλίψη που αποχωριζόταν το νησί της, αλλά η περιπέτεια του αγνώστου ήταν πιο σημαντική γι’ αυτήν. Στην αρχή ήταν πολύ χαρούμενη που έβλεπε έναν τόσο διαφορετικό κόσμο και έκανε αμέτρητες βόλτες με άμαξα και με τα πόδια, αγναντεύοντας κτήρια και καταστήματα. Όμως οι άνθρωποι ήταν απόμακροι απέναντί της εξ αιτίας του σκούρου δέρματός της. Έκανε δύο παιδιά. Στο σχολείο τα άλλα παιδιά δεν τα αντιμετώπιζαν καλά, μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφορετικά. Η Έλιν στενοχωριόταν πολύ γι΄ αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν ψυχροί και ένιωθε βαθύ πόνο για την επιφυλακτικότητά τους και την άδικη μεταχείριση των παιδιών της. Αλλά ο σύζυγός της είχε τη δουλειά του και τον κύκλο του εκεί, ήταν αδύνατο να γυρίσει σπίτι. Τα παιδιά της δεν ήθελαν να φύγουν ούτε να περάσουν τη ζωή τους σε ένα νησί τόσο μακριά από τον πολιτισμό. Ο τόπος της της έλειπε όλο και περισσότερο, σε σημείο να θρηνεί που τον παράτησε. Μίλησε ξανά στον αρχαίο θεό και τον ρώτησε γιατί την πήγε σε έναν τόσο ψυχρό και άδικο κόσμο. Αυτός της είπε ότι είχε ζητήσει να γνωρίσει έναν διαφορετικό κόσμο με έναν άντρα που αγαπούσε και που την αγαπούσε και της είχε δώσει ακριβώς αυτό. Αλλά η αγάπη της για αυτόν τον άντρα δεν μπορούσε να καλύψει την αγάπη της για τη Νέα Καληδονία. Δεν την καταλάβαινε, γι 'αυτόν αυτοί οι άνθρωποι ήταν πρωτόγονοι. Όταν τα παιδιά μεγάλωσαν και δεν την χρειάζονταν άλλο, πέθανε από θλίψη. Ο νεφελίμ δεν της είχε δώσει στην πραγματικότητα τίποτα, γιατί το να πάει στην Αγγλία με αυτόν τον άντρα ήταν το σχέδιο της ψυχής της. Αλλά χωρίς τη συμφωνία με τον νεφελίμ δεν θα ένιωθε τόσο νοσταλγία.

Το 40.000 π.Χ. οι ελοχίμ, μια ομάδα πολύ ισχυρών αλλασσόμορφων αγγέλων ενσαρκώθηκαν στη γη. Ο Σαμαέλ, ο διάβολος, τους έπεισε να πάρουν γυναίκες ως συντρόφους για να δημιουργήσουν μια ανώτερη φυλή, συνδυάζοντας τα γονίδιά τους με τα δικά τους. Τούς είπε ότι ο Δημιουργός είχε εγκαταλείψει τους ανθρώπους στην τύχη τους και αυτή η νέα φυλή θα τους έσωζε. Ο Θεός είχε απαγορεύσει στους αγγέλους να αναμειγνύονται γενετικά με τους ανθρώπους, επειδή αυτό θα κατέστρεφε τα γονίδια και των δύο ειδών και θα γίνονταν σκοτεινές ψυχές. Οι ελοχίμ δεν γνώριζαν τις επιπτώσεις και δέχτηκαν. Ο αρχηγός τους ο Shemieza (που ήταν παράλληλος της Έλιν) έπεισε 200 από αυτούς να παρακούσουν και να παντρευτούν γυναίκες. Μια παράλληλή μου ήταν μία από αυτές τις γυναίκες, σε κόκκινη (σκοτεινή) ενσάρκωση, στην Ιορδανία. Ήμουν η πρώτη μάλλιστα, η γυναίκα του Σεμιεζά. Ο ελοχάε μού έμαθε πολλά πράγματα που ήταν άγνωστα στους ανθρώπους, όπως η χρήση βοτάνων για τη θεραπεία ασθενειών. Κάναμε έναν γιο, ο οποίος ήταν γίγαντας και έσκισε τη μήτρα μου όταν γεννήθηκε. Ο Shemieza με θεράπευσε, αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος και δε θέλησα να κάνω περισσότερα παιδιά μετά από αυτό. Είχαμε καλή ζωή, αλλά ούτε καν υποψιαστήκαμε τις συνέπειες αυτής της ένωσης.

Οι νεφελίμ ήταν παρόντες με κάποιο τρόπο σε αρκετές ζωές μου. Ένας από αυτούς ήταν στο Μεξικό, το 438 μ.Χ. ήμουν φίλη του ιερέα. Ήμαστε και οι δύο κόκκινοι και λατρεύαμε τους νεφελίμ, χωρίς να γνωρίζουμε τι ήταν. Μια εχθρική φυλή μπήκε στον ναό και μας σκότωσε όλους. Μού έκαναν στην πραγματικότητα χάρη, αφού τότε ήμουν μόλις 16 ετών, και δεν είχα χρόνο να χειροτερέψω κι άλλο το κάρμα μου.

Η 36χρονη Έιπριλ είχε μια παρόμοια ζωή στην Καλιφόρνια, το 365 μ.Χ., με τον σύζυγό της. Λατρεύανε επίσης τους νεφελίμ, αλλά στην περίπτωσή τους είχαν το χρόνο να δημιουργήσουν πολύ κακό κάρμα, με σκοτεινές τελετές και ανθρωποθυσίες, αφού δεν τούς σκότωσε κανείς.

Μια άλλη ζωή μου ήταν στην Ατλαντίδα, το 34.000 π.χ., πάλι ως κόκκινη. Δούλευα στην κεντρική βιβλιοθήκη. Μια μέρα, ανακάλυψα κατά λάθος μια μυστική πόρτα που οδηγούσε σε ένα υπόγειο δωμάτιο. Υπήρχε μια άλλη μυστική βιβλιοθήκη που περιείχε βιβλία για την ύπαρξη των νεφελίμ και την πραγματική ιστορία της γης. Πήγαινα συχνά εκεί για να διαβάσω. Όμως μια μέρα, δύο μισά ζώα-μισά γιγάντιαια ανθρωποειδή πλάσματα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μου και πριν καν προλάβω να αντιδράσω, ένα από αυτά κινήθηκε με εκπληκτική ταχύτητα πίσω μου και με σκότωσε.

Σε μια άλλη ζωή, στη Γαλλία, το 1838 ήμουν αρχαιολόγος, πάλι κόκκινος. Μια μέρα ανακάλυψα το άγαλμα μιας μαύρης γάτας στην Αίγυπτο και το πήρα σπίτι. Λίγες μέρες αργότερα το άγαλμα μετακινήθηκε από μόνο του και εκτοξεύτηκε  στο κεφάλι της γυναίκας μου (που ήταν η Έλιν), σκοτώνοντάς την. Έτρεξα να τη βοηθήσω, αλλά το άγαλμα μού έκανε το ίδιο. Αποδείχθηκε ότι ήταν αντικείμενο λατρείας ενός νεφελίμ, που ανήκε στη φυλή των λοσντβέχ, με κεφάλι γάτας και ανθρώπινο σώμα. Ο λοσντβέχ ακολούθησε τη γυναίκα μου και εμένα μέχρι την επόμενη ζωή μας στην Πολωνία, όπου αυτή ήταν η κόρη μου. Χρειάστηκε να την πάω σε εξορκιστή για να την αφήσει.

Η πέμπτη ζωή μου που σχετίζεται με αυτά τα πλάσματα ήταν στην Ινδονησία, το 1800 ΠΧ. Ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου από τη ζωή στο Μεξικό (πρώην μου σε αυτή τη ζωή) ο οποίος είχε σχέση και με τη γυναίκα του γείτονα. Αυτός ο γείτονας είχε κάνει μια συμφωνία με έναν νεφελίμ, ζητώντας ένα δυνατό παιδί, που προόριζε για πολεμιστή. Το παιδί που γεννήθηκε ήταν νεφελίμ, της φυλής καχσνάχ, με κεφάλι ερπετού και ανθρώπινο σώμα. Ο γείτονας το θεώρησε τέρας και το άφησε στο δάσος. Ανακάλυψε ότι ο άντρας μου είχε κάνει σεξ με τη γυναίκα του και νόμιζε ότι το παιδί ήταν δικό του. Έστειλε τους πολεμιστές του στο σπίτι μας. Μας πήραν αιχμαλώτους, δέσανε τα χέρια και τα πόδια μας σε δύο πασσάλους, τον έναν απέναντι στον άλλο και μείναμε εκεί, με τα πόδια μας στο νερό, χωρίς να μπορούμε να πιούμε καθόλου. Μετά από μερικές μέρες οι άντρες του έκοψαν τα γεννητικά μας όργανα. Αργότερα μάς έβαλαν κάποια ειδικά βότανα για να σταματήσει η αιμορραγία και να μην πεθάνουμε πολύ γρήγορα. Το τελικό βασανιστήριο ήταν το παλούκωμα. Χώσανε ένα παλούκι στον πρωκτό μας το οποίο έφτασε μέχρι τον λαιμό μας. Το ραβδί διέλυσε τα εσωτερικά μας όργανα και εγώ πέθανα πριν φτάσει στο λαιμό μου, με αφόρητο πόνο επιπέδου 10. Το παιδί ήταν πολύ δυνατό και επέζησε. Έγινε μεγάλος πολεμιστής, αλλά ηττήθηκε από έναν άλλο γιο που είχε κάνει ο άντρας μου με μια άλλη γυναίκα. Αυτός ο γιος ήταν φωτεινός. Όσο για τα βασανιστήρι;a μας, ήταν θυσία για την ψυχή μας, για να μπλοκάρουμε επικίνδυνους παράλληλους και για έναν μεγάλο θεϊκό σκοπό.

Η έκτη μου ζωή με νεφελίμ ήταν στο Παρίσι, το 1722. Ζούσα απέναντι από τον καθεδρικό ναό της Notre-Dame. Η μητέρα μου ήταν ιερόδουλη και ο πατέρας μου μαστροπός. Ήταν κόκκινοι, γιος και μάνα από μια προηγούμενη ζωή στη Γερμανία. Ο πατέρας μου χτυπούσε συχνά και τους δύο μας και όταν ήμουν 5 μου έφερε έναν πελάτη. Με κλείδωναν στη σοφίτα όταν δεν ήθελαν να τούς ενοχλώ. Στη μοναξιά μου, έβλεπα τον καθεδρικό ναό και τα αγάλματα των τεράτων στην πρόσοψη μού τράβηξαν την προσοχή. Ρώτησα τη μητέρα μου γι 'αυτά και είπε ότι ήταν ισχυροί και προστάτευαν την εκκλησία. Καθώς τα πράγματα στο σπίτι επιδεινώνονταν, ζήτησα βοήθεια από ένα από τα αγάλματα. Και αυτό με βοήθησε. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι ήταν νεφελίμ, και ανήκε στη φυλή των μαλτσέχ, με κεφάλι λύκου και γιγαντιαίο ανθρώπινο σώμα. Έτσι έκανα συμφωνία μαζί του. Ήθελα να είμαι δυνατή, ελεύθερη και να κάνω ό,τι θέλω. Το νεφελίμ μού έδωσε το δώρο του υπνωτισμού. Καθώς κοίταζα τους ανθρώπους στα μάτια, μαγεύονταν, έχαναν όλη τους τη δύναμη και έπεφταν νεκροί. Μετά τούς ξερίζωνα την καρδιά ή τα μάτια. Τα νεφελίμ χρησιμοποιούσαν τη ζωτική τους ενέργεια. Το πρώτο μου θύμα ήταν ο πατέρας μου. Τον σκότωσα για να ελευθερώσω τόσο τη μητέρα μου όσο και τον εαυτό μου από την κακοποίησή του. Μετά ξεπάστρεψα πολλούς από τους πελάτες της που δεν της συμπεριφέρονταν καλά. Αλλά ήταν εντελώς παθητική και δεν έκανε τίποτα για να βγει από την κατάστασή της. Έτσι έβαλα τέλος στη δυστυχία της. Μετά έφυγα, υποσχόμενη στον εαυτό μου ότι θα καθαρίσω το Παρίσι από τη φτώχεια και την πορνεία. Κοίταζα τις πόρνες και αυτές πέθαιναν. Έδωσα ακόμη και δηλητηριασμένη τροφή σε μερικούς ζητιάνους (οι νεφελίμ μπορούσαν να δηλητηριάσουν φαγητό κατά βούληση). Μετά από 145 δολοφονίες, οι αρχές με εντόπισαν. Μια μέρα, καθώς έμπαινα στη Notre-Dame, τα φώτα έσβησαν και κάποιος μου έβαλε μια κουκούλα στο κεφάλι. Κάποιοι άλλοι με άρπαξαν και με κρέμασαν. Ήμουν μόλις 8 ετών. Αυτός ο παλιός εαυτός έγινε δαίμονας και κατέστρεψε τις μελλοντικές μου ζωές, μέχρι αυτή, όπου ο οδηγός μου τον ανακύκλωσε με το ξίφος του. Στη συνεδρία που έκανα με τον συνεργάτη μου προσπάθησε να με υπνωτίσει και να μου πάρει όλη τη ζωτική μου ενέργεια, ενώ δεν άκουγε τίποτα από αυτά που τού πρότεινα για να σωθεί. Έτσι, τώρα η συνείδησή της είναι ανύπαρκτη και τα μόριά της πήγαν πίσω στη θεϊκή πηγή. Φρόντισε ώστε στην επόμενη ζωή μου να κάνω συμφωνία με έναν δαίμονα, την ίδια, σε ηλικία 10 ετών. Αυτή η ενσάρκωσή μου έγινε επίσης δαίμονας και σκότωσε ακόμη περισσότερους ανθρώπους. Οι 144 άνθρωποι που πέθαναν στο Παρίσι ήταν 144 Ελ, μεταξύ των οποίων και εγώ (οι γονείς μου δεν ήταν Ελ). ‘Ήταν μια τεράστια θυσία για να περιοριστεί η φτώχεια και η πορνεία στο Παρίσι εκείνη την εποχή.

Είχα κι εγώ μια παράλληλη με παρόμοια ζωή με τη Γεωργία, ως ιέρεια των νεφελίμ το 34.000 ΠΧ. Γεννήθηκα γι αυτό τον σκοπό και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για να οργανώσω τον κόσμο και να τούς ξεπαστρέψουμε. Με βάζανε να βασανίζω τα θύματά μου, που ήταν σκλάβοι ή αντιστασιαστές κόβωντάς τους σιγά-σιγά το δέρμα και φυλάσσωντας το αίμα τους. Στις παρθένες τούς έσπαγα την παρθενιά για να πάρω αυτό το αίμα, που είχε περισσότερη δύναμη. Πέθαναν έτσι κάπου 80 άτομα. Όμως οργάνωσα την επανάσταση και καταρρίψαμε τον βασιλιά. Οι νεφελίμ μάς φάγανε ζωντανούς, αλλά μαζί με παρόμοιες θυσείες άλλων κερδίθηκε το δικαίωμα να σταματήσει η φανερή βασιλεία τους επί της Γης. Αυτό έγινε το 33.000 ΠΧ με τους Ολύμπιους και τους Σκανδιναβούς θεούς, στην τιτανομαχία.

Οι συμφωνίες με τους νεφελίμ γίνονται επίσης μέσω μαγικών ξορκιών στα γριμόρια, αλλά σ’αυτά αφιερώνω ξεχωριστό άρθρο. Οι παράλληλοι νεφελίμ μπορούν επίσης να δημιουργηθούν με τη σεξουαλική ένωση ενός Ελ και ενός ανθρώπου https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/el-ke-elohim.html
Οι νεφελίμ δημιουργούνται και μέσω ειδικών σατανικών τελετών. 
Νεφελίμ υπάρχουν και σ’ άλλους πλανήτες, με άλλες μορφές.

Ακολουθεί μια λίστα με τις 18 φυλές των γήινων νεφελίμ, αν και υπάρχουν όντα  που δεν ανήκουν σε καμμία κατηγορία, όπως πολλά τέρατα της ελληνικής μυθολογίας.

-Mαλτσέχ (κεφάλι λύκου, γιγαντιαίο τριχωτό ανθρώπινο σώμα)
-Μπαχομέχ (Γιγαντιαία νυχτερίδα βαμπίρ, κόκκινα μάτια, ανθρώπινο σώμα)
-Λοσντβέχ (κεφάλι γάτας ή λιονταριού, ανθρώπινο σώμα)
-Kαχσνάχ (κεφάλι ερπετού, ανθρώπινο σώμα)
-Zασχραντέχ (Άνδρας ή γυναίκα με πολλά χέρια)
-Ρεβάχ (Κεφάλι και κορμός άντρα, σώμα αλόγου, επίσης γνωστός ως κένταυρος)
-Λαχμέχ (Ιπτάμενη τίγρη, κεφάλι πουλιού, επίσης γνωστός ως γρύπας)
-Kαχρέχ (κεφάλι ταύρου, ανθρώπινο σώμα)
-Ντουσβέχ (Κύκλωπας)
-Σλαβέχ (Κόκκινο σώμα αντρός, κεφάλι με μαύρα οστέινα σχέδια από πίσω και μαύρα κέρατα μπροστά)
-Σαχερνέχ (κεφάλι πουλιού, ανθρώπινο σώμα)
-Mασχραβέχ (Ιπτάμενος ταύρος, ανθρώπινο σώμα)
-Κασραμπάχ (Πλάσμα με το πρόσωπό του διαμορφωμένο στο στήθος του).
-Bαλάχ (Κεφάλι και πόδια κατσίκας, ανθρώπινο σώμα)
-Nαρούντχ (πόδια τράγου, ανθρώπινο κεφάλι με κέρατα)
-Nαχσχραμόν (Γίγαντας με κέρατα στο κεφάλι που προέρχεται από την ένωση μεταξύ της Λίλιθ και εκπεσόντων ελοχίμ)
-Τιτάνας (Γίγαντας με ανθρώπινη μορφή)
-Bασχρανέχ (επίσης γνωστός ως κοντός, γκρίζος εξωγήινος)

Όταν τελείωσε η ορατή βασιλεία των νεφελίμ, το 33.000 π.Χ., όλες οι πηγές πληροφοριών για αυτούς καταστράφηκαν και αυτά τα γεγονότα χάθηκαν στην ιστορία και έγιναν μυθολογία, με τη βοήθεια ανθρώπων που συνέχισαν να τούς υπηρετούν. Όλες οι βιβλιοθήκες κάηκαν, τα βιβλία παραποιήθηκαν, πολλά αρχαιολογικά ευρήματα κρύφτηκαν και η αλήθεια για την ύπαρξή τους καλύφθηκε. Αλλά αν κοιτάξουμε προσεκτικά, μπορούμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια μέσω αρχαιολογικών αντικειμένων που απεικονίζουν αυτά τα όντα, σε πολιτισμούς όπως η Αίγυπτος, η Ινδία ή η Λατινική Αμερική. Σε ορισμένους κύκλους εξακολουθούν να γίνονται ανθρώπινες θυσίες και να αφιερώνονται σε αυτές τις οντότητες που αποκτούν έτσι όλο και περισσότερα δικαιώματα. Υπάρχουν περίπου 4 εκατομμύρια νεφελίμ και το σχέδιό τους είναι να επιστρέψουν στη δική μας πλευρά της γης και να βασιλέψουν όπως πριν, με ορατό τρόπο, αλλά αυτό δεν είναι στα σχέδια του αληθινού Θεού. 

Η τελική μάχη έγινε μεταξύ 2015 και 2021. Οι νεφελίμ πήγαν όλοι στο Φως, αλλά ξαναδημιουργήθηκαν κάποιοι στον μετα-Αρμαγεδδώνα που γίνεται από τότε.

                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: