Πνευματικός πόλεμος: Ύπνοθεραπεία και αυτοβελτίωση

7.07.2020

Ύπνοθεραπεία και αυτοβελτίωση





Η υπνοθεραπεία είναι η θεραπευτική χρήση της ύπνωσης. Αν και η λέξη “ύπνωση” έρχεται από το “ύπνος”, όταν είμαστε σε κατάσταση ύπνωσης δεν κοιμόμαστε, αλλά αντιθέτως, βρισκόμαστε σε κατάσταση αυξημένης διαύγειας και συγκέντρωσης. Στην ύπνωση δημιουργούνται στον εγκέφαλο τα λεγόμενα κύματα άλφα, τα οποία είναι χαμηλότερης συχνότητας απ' ό,τι τα κύματα βήτα, που επικρατούν όταν είμαστε σε εγρήγορση. Τα κύματα άλφα κυμαίνονται μεταξύ 9 και 13 κύκλων το δευτερόλεπτο και αυξάνουν τις διαισθητικές μας ικανότητες. Κάποια άτομα είναι ικανά να φτάνουν σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα, σε κύματα θήτα (μεταξύ 4 και 7 κύκλους). Έχουμε τότε πολύ βαθιά ύπνωση, όπου το άτομο χάνει την επαφή με το παρόν. Εν τούτοις, δεν χρειάζεται να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο για να πάρουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

H ύπνωση χρησιμοποιούνταν και στην αρχαία Ελλάδα για αυτογνωσία και ίαση, εξ' ου και το “γνώθις εαυτόν” του μαντείου των Δελφών. Στα νεότερα χρόνια, πρωτοπόρος ήταν ο Anton Mesmer, που το 18ο αιώνα αναβίωσε αυτή την παλιά τεχνική πραγματοποιώντας πάμπολλες ψυχικές και ψυχοσωματικές θεραπείες. Αυτές γίνονταν με τη βοήθεια σκοτεινών οντοτήτων, προφανώς χωρίς να το ξέρει ο ίδιος. Το φαινόμενο ονομάστηκε μεσμερισμός ή μαγνητισμός. Ο Μέσμερ δεν μπορούσε να εξηγήσει καλά-καλά πώς λειτουργούσε η ύπνωση και την απέδιδε σε ένα είδος “ζωώδους μαγνητισμού” που έχει ο άνθρωπος. Οι επιστήμονες της εποχής δεν τον πήραν στα σοβαρά και παρ' όλο που τα βήματά του ακολούθησαν αρκετοί άλλοι, η ύπνωση θα παρέμενε στην αφάνεια μέχρι τον 20ό αιώνα με τους σύγχρονους υπνωτιστές. 

 Στην ύπνωση μπορούμε:

-Να ξεπεράσουμε κάποια πάθηση, απ' τη στιγμή που οι λόγοι είναι ψυχοσωματικοί.
-Να ανακαλύψουμε πράγματα που αγνοούμε στο παρόν, εφ' όσον μάς επιτρέπεται.
-Να εξερευνήσουμε περασμένες μας ζωές, αρχίζοντας με αυτή που μας επηρεάζει περισσότερο.
-Να επικοινωνήσουμε με τον πνευματικό μας οδηγό και να μάθουμε τους καρμικούς λόγους των εμπειριών μας.
-Να εξερευνήσουμε τις σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας και την πηγή των προβλημάτων.
-Να μάθουμε ποια είναι η πνευματική μας οικογένεια, δηλαδή με ποια άτομα ενσαρκωνόμαστε ξανά και ξανά.
-Να μάθουμε ποια είναι η δίδυμη ψυχή μας και το πνευματικό μας επίπεδο.
-Να μιλήσουμε με κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο που έχει φύγει από τη γήινη ζωή, αρκεί να μην είναι πολύ πρόσφατα, να μην κάνει κάτι που να μην μπορεί να διακοπεί ή να μην είναι προσκολλημένο στο χαμηλό αστρικό επίπεδο (κάτι που εξακριβώνουμε και μπορούμε να το βοηθήσουμε να προχωρήσει στο Φως).
-Να αυτοβελτιωθούμε με τις κατάλληλες υποβολές και αναδρομές (και προτεινόμενες ασκήσεις), ξεπερνώντας αρνητικά συναισθήματα και καταχρήσεις.
-Να ξεπεράσουμε φοβίες και περιορισμούς.
-Να δούμε αν έχουμε κάποια ενέργεια ή οντότητα που μάς μπλοκάρει ή έχει προσκολληθεί πάνω μας (στην προκειμένη περίπτωση αφαιρείται).
-Να λύσουμε μάγια ή κατάρα.
-Να επανακτήσουμε τα κομμάτια ψυχής που χάσαμε σε κάποιο συναισθηματικό σοκ (ανάκτηση ψυχής).
-Να κάνουμε όλα τα άνωθεν για κάποιον άλλο που δεν μπορεί ή δε θέλει. Τα αποτελέσματα είναι βέβαια περιορισμένα αν δεν δουλεύει το ίδιο το άτομο πάνω στην αυτοβελτίωσή του.

Πολύς κόσμος φοβάται αυτή τη διαδικασία. Αυτό ωφείλεται στο ότι έχουμε λίγες εικόνες της ύπνωσης, και πολλές από αυτές αρνητικές. Έχουμε ίσως δει κάποιον υπνωτιστή στη σκηνή που κάνει τον κόσμο να γαβγίζει ή να κάνει άλλα χαζά πράγματα προστάζοντάς τον. Ή έχουμε δει κάποια ταινία της δεκαετίας του '70, όταν μαινόταν ο ψυχρός πόλεμος και ο υπνωτισμός χρησιμοποιούνταν για να γίνουν τα άτομα πειθήνια όργανα των κατασκόπων. Όμως ο υπνωτισμός είναι θεραπευτικός αν χρησιμοποιηθεί γι' αυτό το σκοπό. Και το σημαντικότερο είναι ίσως ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αν το άτομο δεν έχει πρόβλημα καρδιάς. Υπάρχει φυσικά η περίπτωση να έχει και να μην το ξέρει, γι΄αυτό εγώ δεν οδηγώ ποτέ κάποιον στη στιγμή του θανάτου του. Κι΄αν τον δει σε απρόβλεπτη στιγμή, τού δίνω εντολή να τον δει σαν παρατηρητής, χωρίς φόβο ή πόνο. Aυτή η μέθοδος ακολουθείται πλέον παγκόσμια και δεν έχουν σημειωθεί δυσάρεστα περιστατικά. Φυσικά αν ο υπνωτιστής δεν κατέχει τις αναγκαίες γνώσεις υπάρχουν πάντα κάποιοι ψυχολογικοί ή πνευματικοί κίνδυνοι. Γι αυτό είναι σημαντικό ο θεραπευτής να έχει επαγγελματική κατάρτιση.

Η συνεδρία διαρκεί ένα δίωρο περίπου. Η καθεαυτού κατάσταση ύπνωσης είναι καλό να μη διαρκεί πάνω από μιάμιση με δύο ώρες γιατί το άτομο εξαντλείται. Σε δύσκολες ή περίπλοκες περιπτώσεις υπερβαίνουμε το δίωρο, αν ο πελάτης αντέχει. Θα φανεί χρήσιμο να έχετε σημειώσει τα πράγματα που σάς απασχολούν και στα οποία ζητάτε απάντηση. Επίσης καλό είναι να μην έρχεστε αγχωμένοι, άρρωστοι ή με κατάθλιψη γιατί μπορεί να δυσκολευτείτε να χαλαρώσετε. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κανείς, διότι η κατάσταση ελαφριάς ύπνωσης, που είναι και η πιο συνηθισμένη, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο και βυθιζόμαστε σ΄αυτό, όταν βλέπουμε μια ταινία και ξεχνάμε πού βρισκόμαστε, όταν πέφτουμε για ύπνο και χαλαρώνουμε, όταν αναπολούμε μια ευτυχισμένη στιγμή του παρελθόντος, σ' όλες αυτές τις περιπτώσεις βρισκόμαστε σε ελαφριά ύπνωση. Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να χαλαρώσει, να διώξει τις διάφορες σκέψεις απ' το μυαλό του και να αφεθεί στις οδηγίες μου. Δεν είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσει να καταφέρει, αλλά κάτι στο οποίο πρέπει να αφεθεί. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κανείς είναι να σκέφτεται διαρκώς αν θα τα καταφέρει ή όχι. Είναι προφανές ότι δε θα τα καταφέρει έτσι. Όσοι από σας έχετε κάνει διαλογισμό ή οραματισμό θα σάς είναι πιο οικεία η διαδικασία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα δυσκολευτούν. Άλλοι λόγοι που μπορεί να δυσκολέψουν γενικά τη διαδικασία είναι η παντελής έλλειψη φαντασίας ή μια υπερβολική δόση λογικής σκέψης. Κάποια άτομα ανακαλύπτουν ότι έχουν εντελώς κλειστό το τρίτο μάτι τους και δεν μπορούν να πάρουν απαντήσεις. Αυτά τα άτομα μπορούν να κάνουν μια συνεδρία με τον συνεργάτη μου ή να δω εγώ τις προηγούμενες ζωές του στο διαλογισμό μου.

Χρησιμοποιώ ήχητικό CD ειδικά επεξεργασμένο για να οδηγεί τον πελάτη σε κύματα άλφα και θήτα. Οι συνεδρίες ηχογραφούνται σε CD δεδομένων (που μπορεί να ακουστεί στον υπολογιστή) και δίνεται στον πελάτη, ή τού στέλνω ένα λινκ με την ηχογράφηση.

Δε χρειάζεται να πιστεύετε στα μεταφυσικά φαινόμενα στα οποία αναφέρθηκα πριν ώστε να επέλθει ίαση. Δηλαδή, ακόμα και αν δεν πιστεύετε στη μετενσάρκωση, αν έχετε κάποια φοβία ή υποφέρετε από λανθασμένη ενοχή που προκλήθηκε σε μια παλιά ζωή, θα δείτε το περιστατικό, θα πάρετε πίσω το χαμένο κομμάτι ψυχής και θα ξεπεράσετε το τραύμα. Το κλειδί είναι συνήθως η συγχώρεση αυτών που μάς έβλαψαν, η αυτοσυγχώρεση και το λύσιμο συμφωνιών. Μόλις το καταφέρουμε, απελευθερωνόμαστε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα μάγια, τις κατάρες και γενικά τις οντότητες που μάς έβλαψαν. 'Οσοι έχουν προσκολλημένη οντότητα, αυτή θα φύγει με τη συγχώρεση είτε κατόπιν πιστέψετε ότι ήταν εκεί είτε όχι.

Συνήθως μία συνεδρία είναι αρκετή για να αρχίσουν να ξεπερνιούνται απλές φοβίες, αρνητικά συναισθήματα ή μπλοκαρίσματα. Ο πελάτης παίρνει τη λίστα συμφωνιών, φτιάχνει τη δική του και λύνει τις συμφωνίες του. Αν μετά από ένα διάστημα έχει ακόμα κατάλοιπα προβλήματος, κάνουμε άλλη μια συνεδρία. Αν πρόκειται για πολύπλοκη περίπτωση ή για άτομο με βαριάς μορφής συναισθηματικά προβλήματα, μάγια, κατάρες, κτλ, θα χρειαστούν κάποιες παραπάνω συνεδρίες. Όμως σε καμιά περίπτωση δε θα χρειαστεί να έρχεται σε μόνιμη βάση κάποιος επί μήνες ή χρόνια, όπως γίνεται με την ψυχανάλυση. Η ψυχανάλυση μπορεί να βοηθάει τον κόσμο να κατανοεί καλύτερα τον εαυτό του και τις αντιδράσεις του αλλά δεν μπορεί να διαλύσει τη ρίζα του προβλήματος. Με την υπνοθεραπεία αντιθέτως (και ειδικά τον καρμικό καθαρισμό) οι αλλαγές είναι άμεσες, αν και σταδιακές. Επί πλέον, η κατανόηση των πνευματικών νόμων βοηθάει στο να κατανοούμε ποιες συμπεριφορές και συναισθήματα μάς ωφελούν και ποια όχι. Ο υπνοθεραπευτής βοηθάει το άτομο να γίνει για λίγο διορατικός και να αντλήσει αυτό που χρειάζεται ώστε να θεραπευτεί. Ο θεραπευτής λειτουργεί σαν καθοδηγητής. Αυτό δε σημαίνει ότι η δουλειά του είναι εύκολη. Πρέπει να προσέχει διαρκώς την κάθε αντίδραση του ατόμου ή της οντότητας με την οποία μιλάει και να βρίσκει τα κατάλληλα επιχειρήματα και ερωτήσεις. 

Οι κλινικοί υπνοθεραπευτές έχουν διαφορετικό σύστημα, το οποίο βασίζεται στις υποβολές. Υποβάλλουν δηλαδή στον πελάτη να πιστέψει και να ακολουθήσει τις επιθυμητές υποβολές, π.χ. ότι είναι ελεύθερος από πόνο, κάπνισμα, αλλεργία, κτλ. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις όπως όταν υπάρχουν αντικρουώμενα συμφέροντα ή κέρδος στη διατήρηση της παλιάς κατάστασης γίνεται αυτοσαμποτάζ, και αυτό το σύστημα δε λειτουργεί όπως θά'πρεπε. Επίσης, καμιά υποβολή δε θα διώξει μια προσκολλημένη οντότητα ή θα σταματήσει τη βλαβερή της επιρροή. Επίσης οι υποβολές δεν μπορούν να σβήσουν τα τραύματα περασμένων ζωών. Και αν το πρόβλημα φαίνεται να εξαφανίζεται, είναι μια ψευδαίσθηση, διότι θα εμφανιστεί σύντομα κάποιο άλλο, ή και το ίδιο σε άλλη μορφή. Η κλινική υπνοθεραπεία γιατρεύει τα συμπτώματα και τις βλαβερές συνήθειες, όχι την αρρώστια. Πίσω από μια μεγάλη πλειοψηφία περιπτώσεων κρύβονται μεταφυσικές αιτίες που ο κόσμος συνήθως αγνοεί. Έρχονται σε μένα πολλές φορές για κάτι μικρό ενώ το αληθινό πρόβλημα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Είναι συνηθισμένοι στο να έχουν προβλήματα και εμπόδια ή να αισθάνονται αρνητικά και πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό. Εν κατακλείδι,  θεωρώ προτιμότερο να βοηθήσω κάποιον να μάθει να φροντίζει ο ίδιος την πνευματική του υγεία απ' το να χρησιμοποιώ μια μηχανική μέθοδο όπου ο πελάτης είναι παθητικός. Άλλωστε κάποιες υποβολές κάνω κι' εγώ στο τέλος της συνεδρίας, αλλά αν δεν πάει ο πελάτης στην πηγή του προβλήματος, η αποτελεσματικότητα των υποβολών είναι περιορισμένη και μπορεί να οδηγήσει σε συμφωνίες. Ωφείλω να προσθέσω ότι πρέπει να προσέχετε πολύ όταν πηγαίνετε σε κάποιον υπνωτιστή, γιατί δυστυχώς κάποιοι έχουν σαν πρωταρχικό σκοπό το κέρδος και κοστολογούν τις υπηρεσίες τους πολύ πάνω από την αξία τους. Επίσης έχω αποδείξεις ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους εις βάρος του πελάτη, χρησιμοποιώντας ανήθικες μεθόδους ή ψεύδη. Μπορεί να υποβάλλουν σε κάποιον να πηγαίνει ξανά και ξανά σ' αυτούς, καταντώντας τον νευρωτικό ρομπότ. Σε περίπτωση αμφιβολίας να ζητάτε πάντα μια ηχογράφηση της συνεδρίας και να πηγαίνετε με συνοδεία. Το δύσκολο κομμάτι είναι να διακρίνει κανείς ποιος κάνει σκοτεινή και ποιος φωτεινή δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι κανώνες για να είναι η εργασία φωτεινή:
A. Ζητάμε από τον Θεό/τον φύλακα άγγελο του πελάτη προστασία πριν τη συνεδρία ή στην εισαγωγή.
β. Ζητάμε έναν πνευματικό οδηγό από το θείο Φως.
γ.Ρωτάμε τον πνευματικό οδηγό που έρχεται αν όντως προέρχεται απ’ το θείο Φως και περιμένουμε σαφή απάντηση.

Περασμένες ζωές, επικοινωνία με πνεύματα αγαπημένων, αυτογνωσία και προβλέψεις για το μέλλον μπορεί φυσικά να μάς τα κάνει ένα καλό μέντιουμ, όμως δε θα αισθανθούμε ίσως την ίδια σιγουριά ότι αυτά που μαθαίνουμε είναι σωστά και φυσικά δε θα βιώσουμε την προηγούμενη ζωή και δε θα ξεπεράσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Αλλά και με τα μέντιουμ πρέπει να προσέχουμε πολύ. Τα περισσότερα θα πουν ότι ξέρουν να λύνουν μάγια και κατάρες (και θα ζητήσουν μια περιουσία για να το κάνουν) ή να σάς βρούνε τις προηγούμενες ζωές σας, αλλά λίγα βρίσκουν τις σημαντικές. Να ξέρετε επίσης πως σχεδόν πάντα υπάρχει αμφιβολία στην ύπνωση, όλοι έχουν δηλαδή την αίσθηση ότι ίσως φαντάστηκαν αυτά που είδαν, μέχρι να δουν κάτι που μπορεί να διασταυρωθεί. Η αμφιβολία είναι φυσιολογική, όμως αυτά που βλέπουμε δεν είναι τυχαία. Ακόμα και να μην έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, βλέπουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάποια μπλοκαρίσματα. Όταν υπάρχουν βέβαια κακόβουλες οντότητες είναι άλλη ιστορία, αφού αυτές μπορούν να μάς παραπλανήσουν. Πάντως, όσο χρήσιμη και να είναι η υπνοθεραπεία, πρέπει να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας. Δεν αλλάζουν όλα στο άψε σβήσε χωρίς προσωπική προσπάθεια. Γι’ αυτούς που επιθυμούν να μάθουν τις προηγούμενες ζωές τους χωρίς να υπνωτιστούν μπορούν να μού ζητήσουν να τούς τις βρω.

Μπορούν όλοι να υπνωτιστούν; Η απάντηση είναι σχεδόν. Οι περισσότεροι φτάνουν σε ελαφριά ύπνωση, όμως υπάρχουν εξαιρέσεις. Κάποιοι άνθρωποι έχουν προγραμματιστεί σε παλιά ζωή ώστε να μην μπορούν να υπνωτιστούν, για να μην αποκαλύψουν κρατικά μυστικά. Ή ακόμη μπορεί να προγραμματίστηκαν ή να τούς έκαναν πλύση εγκεφάλου σ' αυτή τη ζωή. Αυτός ο προγραμματισμός φεύγει δύσκολα και αργά. Ένας πολύ βαθύς φόβος που προέρχεται από κάποιο τραυματικό γεγονός σε περασμένη ζωή μπορεί να μπλοκάρει κάποιον απ' το να υπνωτιστεί. Τέτοια άτομα δεν είναι πολύ πιθανό να έρθουν για υπνοθεραπεία, αφού ο φόβος τα σταματάει.

Αφού υπνωτιστούν, μπορούν όλοι να δουν προηγούμενη ζωή ή να επικοινωνήσουν με τον πνευματικό τους οδηγό; Η απάντηση είναι όχι, αφού εκτός από τα εμπόδια που ήδη ανέφερα η παρουσία κάποιας άυλης οντότητας συχνά εμποδίζει τους περισσότερους να δουν κάτι πέρα από σκοτάδι. Αυτές οι οντότητες μπορεί να είναι αρνητικές σκεπτομορφές, αστρικά παράσιτα, κομμάτια ψυχών, δαίμονες, εξωγήινοι, στοιχειακά, ξωτικά και καλλικάντζαροι, ομφάλιοι λώροι, ψυχές πεθαμένων ανθρώπων που είναι εγκλωβισμένες, κτλ. Θά' λεγα ότι 6 στους 10 πελάτες μου έχουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Στην περίπτωση δαιμόνων μπορεί να αφήσουν το άτομο να δει πράγματα, αλλά να τού δείξουν ψεύτικες εικόνες, ώστε να μην ανακαλυφθούν. Όσοι έχουν εγκλωβισμένες ψυχές βλέπουν την ή τις ζωές αυτών των ψυχών, και όχι τις δικές τους. Άλλοι βλέπουν μια ομίχλη, ή αισθάνονται κρύο, ζέστη ή πόνο στο σώμα τους ή μια αίσθηση πνιγμού. Αν μπορούν να πάρουν πληροφορίες συνεχίζω με την απελευθέρωση της οντότητας και αργότερα τσεκάρω με τον οδηγό μου αν οι εντυπώσεις ήταν σωστές. Αλλιώς διακόπτουμε και προγραμματίζουμε μια συνεδρία με το συνεργάτη μου ή καρμικό καθαρισμό. Μπορώ να κάνω απ΄ την αρχή ένα καρμικό τσεκάρισμα ώστε να δούμε τι χρειάζεται ο καθένας. Μετά τον καθαρισμό μπορεί κανείς να κάνεις όσες αναδρομές επιθυμεί.

Μπορεί κανείς να υπνωτιστεί παρά τη θέλησή του, εν αγνοία του ώστε να κάνει πράγματα που δε θα έκανε; Ως ένα σημείο. Μπορεί όντως κάποιος ειδικός να υποβάλλει κάποιον ακόμα και από απόσταση ώστε να πράξει κάποια πράγματα, αρκεί να μην είναι ενάντια στις ηθικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις του, ή να μην απειλούν τη σωματική του υγεία. Το περιθώριο που απομένει είναι αρκετά ευρύ και δυστυχώς αυτή η πρακτική εξασκείται κατά κόρο. Όσοι υπνωτιστές ισχυρίζονται ότι αυτό δεν είναι δυνατό ψεύδονται ή έχουν άγνοια. Έχουν ανακαλυφθεί πολλές μέθοδοι για να γίνει αυτό, μέχρι και ειδικές συχνότητες που εκπέμπονται από ηλεκτρικά μηχανήματα, χωρίς να γίνονται αντιληπτές από κανένα. Ακόμα, αν συνδυάσουμε τις υπνωτικές υποβολές με μαύρη μαγεία μπορούμε να καταντήσουμε κάποιον πραγματικό ρομπότ. Για να αντιστραφεί ένας τέτοιος προγραμματισμός είναι επίσης πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο και συνήθως ο παθών δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, γιατί δεν καταλαβαίνει ότι είναι επηρεασμένος. Η ύπνωση είναι ένα δυνατό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό και για κακό. Στο χέρι μας είναι να τη χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα. Άλλωστε όποιος χρησιμοποιεί πνευματικά εργαλεία όπως ο υπνωτισμός ή η μαγεία για να επέμβει στην ελεύθερη βούληση κάποιου άλλου ανθρώπου επωμίζεται κακό κάρμα και θα βρεθεί υπόλογος είτε σ' αυτή τη ζωή είτε σε μια επόμενη. Η ελεύθερη βούληση του καθενός πρέπει να γίνεται πάντα σεβαστή γιατί υπάρχει πάντα ένας λόγος που το πνεύμα μας μάς ωθεί προς μια απόφαση. Και δυστυχώς, από τα λάθη μας είναι που μαθαίνουμε καλύτερα. Θα ήθελα επίσης να σας προειδοποιήσω να προσέχετε όταν πηγαίνετε σε διάφορες πνευματικές οργανώσεις, σεμινάρια και διοχετεύσεις. Κάποιοι πελάτες μου βρέθηκαν μπλεγμένοι, αφού ή κόλλησαν κάποια οντότητα, ή έχασαν κομμάτια της ψυχής τους ή τα χρήμματά τους. Δεν είναι όλα αυτό που φαίνονται.

Κάποιοι με ρωτάνε αν κάνω υπνωτικές υποβολές από απόσταση για να αλλάξω τη άποψη ή την απόφαση άλλου ανθρώπου. Δεν το κάνω, αλλά υπάρχει πληθώρα μέντιουμ και παραψυχολόγων που το κάνει. Τα χρήμματα που ζητάνε είναι υπέρογκα και τα αποτελέσματα αμφίβολα. Και φυσικά επιφέρει κακό κάρμα. Το σωστό είναι να ζητήσετε τη συμβουλή του πνευματικού οδηγού για το άτομο που σάς απασχολεί. Όσο γι' αυτούς που έρχονται για να μάθουν κάτι που αφορά άλλον, να ξέρετε ότι σε κάτι τέτοιο δεν παίρνουμε πάντα απάντηση. Και για μας τους ίδιους δεν παίρνουμε καμιά φορά απάντηση σε κάτι, εφ' όσον δεν είναι για το καλό μας να ξέρουμε. Τέλος, η ύπνωση δεν είναι ορρός αλήθειας. Όσοι θέλετε να υπνωτίσετε το ταίρι σας για να μάθετε αν σας απατά, να ξέρετε ότι μπορεί να υποκριθεί. Το καλύτερο είναι να υπνωτιστείστε εσείς, και μπορεί να σάς πει ο οδηγός σας. Μπορεί και όχι, αλλά αφού έχετε τέτοια έλλειψη εμπιστοσύνης, θα σάς ωφελήσει να δείτε από πού πηγάζει, ώστε να την ξεπεράσετε.

 Άλλο ένα πράγμα που δεν παρέχουμε είναι να βρίσκουμε χαμένα αντικείμενα και πρόσωπα. Δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του οδηγού μας. Όμως εσείς είστε ελεύθεροι να τα ψάξετε στην ύπνωσή σας.



 
 
 
 
 
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: