Πνευματικός πόλεμος: Αιθερικά εμφυτεύματα

7.07.2020

Αιθερικά εμφυτεύματα




Τα αιθερικά εμφυτεύματα είναι συσκευές που τοποθετούνται από εξωδιαστατικά όντα (που ονομάζονται επίσης εξωγήινοι, δαίμονες από άλλους πλανήτες, κλπ) στα ανθρώπινα σώματα, προκειμένου να διεξάγουν πειράματα, και να κλέψουν ενέργεια και θραύσματα ψυχής. Είναι γκριζωπά και ομιχλώδη και υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη και σχήματα, από μικρά έως τεράστια. Μπορούν επίσης να μοιάζουν με φίλτρο ή πέπλο. Μερικοί άνθρωποι έχουν δύο ή τρία, άλλοι εκατοντάδες. Όταν κάποιος έχει γίνει ψυχωτικός, οι εξωγήινοι βάζουν συχνά όλο και περισσότερα για να τον αποτελειώσουν.


Ορισμένα εμφυτεύματα είναι τετράγωνα και βαριά, όπως αυτά που βάζουν στο λαιμό. Άλλα είναι σαν ράβδοι με στρογγυλά εξογκώματα κατά μήκος τους. Άλλα πάλι είναι οριζόντια και συμπαγή. Τα αιθερικά εμφυτεύματα μπορεί να είναι επιφανειακά (αν τοποθετήθηκαν πρόσφατα) ή να έχουν απορροφηθεί πολύ καλά, να έχουν δηλαδή συγχωνευτεί με την προσωπικότητα του θύματος. Στην πρώτη περίπτωση, ένας οδηγός μπορεί να τα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η εργασία απαιτεί ένα συνδυασμό πνευματικών οδηγών και εξειδικευμένων θεραπευτών. Υπάρχουν ακόμη ορισμένες περιπτώσεις όπου τα εμφυτεύματα είναι σαν πλεκτό, σχηματίζοντας μια εκτεταμένη αιθερική μάζα.

Πολλές εξωγήινες φυλές βάζουν εμφυτεύματα-σφραγίδες του πλανήτη τους ή του είδους τους, όπως το Χ, το Ζ, το Ψ, το V, το αστέρι της Βεργίνας ή το σχήμα του απείρου. Τα πρώτα σημεία που καπαρώνουν είναι ο εγκέφαλος, για να ελέγχουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις του θύματος και τα γεννητικά όργανα, για να τού κλέβουν σπέρμα ή ωάρια.Tα εμφυτεύματα λειτουργούν και ως μικροπομποί. Οι εξωγήινοι στέλνουν διαμέσου αυτών σκέψεις, συναισθήματα και εντολές και λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων και τον φορέα τους. Πειραματίζονται με τα συναισθήματα των ανθρώπων,  αυξομειώνοντάς τα ή τα κλέβουν και τα στέλνουν σε κάποιο άλλο εμφυτευμένο άτομο. Τα εμφυτεύματα στη μήτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μείνει μια γυναίκα έγκυος με εξωγήινο μωρό. Αρκεί να αυνανιστεί ενώ σκέφτεται ότι κάνει έρωτα με συγκεκριμένο πρόσωπο. Τότε ο εξωγήινος παίρνει την εμφάνιση του εν λόγω προσώπου, κι΄έτσι λαμβάνει χώρα πραγματικό αστρικό σεξ μεταξύ  της γυναίκας και του εξωγήινου. Δεν έχει σημασία αν είναι μόνο μια φαντασίωση ή ένα όνειρο, ή αν το άτομο που φαντασιώνεται είναι άντρας, γυναίκα ή παιδί. Οι εξωγήινοι μπορούν να την αφήσουν έγκυο με αιθερικό εξωγήινο παιδί και να το πάρουν  μετά από μερικούς μήνες για να το μεταφέρουν στον πλανήτη τους. Έτσι γεννιούνται πολλά υβρίδια, μισά εξωγήινοι μισά άνθρωποι. Αυτό δεν γίνεται μόνο με τον αυνανισμό αλλά και με τη σεξουαλική επαφή με έναν κόκκινο ενσαρκωμένο εξωγήινο, δηλαδή έναν σκοτεινό εξωγήινο που κατέχει ανθρώπινο σώμα. Πιο συχνά κλέβουν ωάρια που γονιμοποιούν στον πλανήτη τους. Από τους άντρες κλέβουν σπέρμα που γονιμοποιούν στον πλανήτη τους, επίσης με αυνανισμό ή σεξουαλική επαφή. Γι 'αυτό πρέπει πάντα να ζητάει κανείς προστασία πριν από τον αυνανισμό ή το σεξ με κάποιον. Ωστόσο αυτό δε βοηθάει στο σεξ με κόκκινο. Τα αιθερικά μωρά μπορεί να είναι ιδιαίτερα καταστροφικά για τη μητέρα. Οι γιατροί ονομάζουν αυτές τις εγκυμοσύνες  ανεμογάστρια, αλλά είναι το ίδιο πραγματικές όσο και οι βιολογικές. Αν νοιώσετε ότι είστε έγκυος με αιθερικό παιδί  μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα αν προσευχηθείτε να πάει στο φως. Οι εξωγήινοι θα διακόψουν την εγκυμοσύνη και η ψυχή θα πάει στο φως.

Τα αρνητικά εμφυτεύματα μπορούν να προκαλέσουν πόνο και σπάνιες ασθένειες, ειδικά αν προέρχονται από διαφορετικές εξωγήινες φυλές, οπότε δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Αλλά υπάρχουν και θετικά εμφυτεύματα που θεραπεύουν ή  προστατεύσουν. Αυτά τοποθετούνται από τους πνευματικούς οδηγούς  ή φωτεινούς εξωγήινους. Οι τελευταίοι τα τοποθετούν στα δικά τους άτομα που είναι ενσαρκωμένα στη γη. Οι πνευματικοί οδηγοί μπορεί να βάλουν κάποιο εμφύτευμα για να καλύψει μια τρύπα  όπου κάποιος έχει χάσει κομμάτια ψυχής. Αυτό από μόνο του μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σκοτεινών εξωγήινων οι οποίοι στη συνέχεια βάζουν τα δικά τους εμφυτεύματα, αν το άτομο  εκτεθεί σε αυτούς (αν βρεθεί σε χώρο που τούς ανήκει, σε νοσοκομείο, διάμεσο εξωγήινων ή μέσω συνεργασιών με κόκκινο).

Τα θεραπευτικά εμφυτεύματα μπορούν επίσης να τα βάλουν σκοτεινοί εξωγήινοι, προκειμένου να παρατείνουν τη ζωή κάποιου ή να τον θεραπεύσουν, είτε επειδή αυτοί οι άνθρωποι έκαναν συμφωνία μαζί τους είτε για να συνεχίσουν να πειραματίζονται μαζί τους. Υπάρχει πλήθος τέτοιων «θεραπευτών» που θεραπεύουν με τη βοήθεια εξωγήινων οντοτήτων (και τίμημα την ψυχής τους).  Όσον αφορά τα εξωγήινα όντα, υπάρχουν πολλά είδη που δεν νοιώθουν συναισθήματα και των οποίων η αποστολή είναι να μάθουν να αισθάνονται. Πολλοί επέλεξαν τον εύκολο (και σκοτεινό) δρόμο, να χρησιμοποιούν δηλαδή τα συναισθήματα των ανθρώπων για να το πετύχουν.

Υπάρχουν επίσης συμφωνίες που γίνονται με ουδέτερους εξωγήινους, ως μέρος του σχεδίου της ψυχής τους. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει μια ανταλλαγή μεταξύ των δύο πλευρών. Οι εξωγήινοι δίνουν στους ανθρώπους ψυχικές ικανότητες και πνευματική ανάπτυξη και οι άνθρωποι  τούς παρέχουν το σώμα τους για πειράματα, τα οποία περιλαμβάνουν την εμφύτευση. Ωστόσο, πολλές εξωγήινες φυλές θεωρούν ότι μια ψυχή έχει κάνει συμφωνία μαζί τους, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει, αλλά ούτε και έχει πει ένα καθαρό όχι στην εξωγήινη παρέμβαση. Οι άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουν  και τούς επιτρέπουν να τούς απαγάγουν και να τους εμφυτεύουν.

Τα αιθερικά εμφυτεύματα είναι ένα βήμα μπροστά από τα υλικά, τα οποία είναι εύκολο να εντοπιστούν με τη φανερή τεχνολογία. Έπρεπε να γίνουν μη ανιχνεύσιμα αφού όλο και περισσότεροι γιατροί άρχισαν να τα αφαιρούν. Ωστόσο αυτοί οι γιατροί δεν παρέχουν στους ασθενείς καρμικό καθαρισμό, και έτσι οι εξωγήινοι μπορούν να βάλουν άλλα μετά. Με τον καρμικό καθαρισμό όμως οι δυνάμεις του κακού χάνουν το καρμικό δικαίωμα να επιτίθενται και να βάζουν κι άλλα εμφυτεύματα. Επίσης μ΄αυτόν σώζεται η ψυχή, κι΄όχι μόνο το σώμα.

Οι λόγοι για την εμφύτευση είναι συνήθως καρμικοί, εάν π.χ. κάναμε μια υποσυνείδητη συμφωνία με σκοτεινούς εξωγήινους σε μια προηγούμενη ζωή για να αποκτήσουμε φήμη, πλούτο, ταλέντο, γνώση, τον έρωτα κάποιου ή οτιδήποτε άλλο. Οι συμφωνίες αυτές μπορούν επίσης να γίνουν στην παρούσα ζωή, συνειδητά ή ασυνείδητα. Γίνονται συχνά όταν λέει , αισθάνεται ή σκέφτεται κανείς ότι θα έκανε ή θα έδινε τα πάντα για να επιτευχθεί κάτι, ή αν δεν τον πειράζει αν κάτι είναι σωστό ή λάθος, ή αν κάποιος  πάθει κακό, αρκεί να πάρει αυτό που θέλει. 

Στις χώρες που έχουν ειδικές συμφωνίες με τους εξωγήινους, όπως οι ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, για να αναφέρουμε μερικές από αυτές, υπάρχουν όλο και περισσότερα μέντιουμ και εναλλακτικοί θεραπευτές, αλλά και γιατροί και άλλοι επαγγελματίες, καθώς και νοσοκομεία που έχουν κάνει υποσυνείδητες συμφωνίες με σκοτεινούς εξωγήινους. Πολλά μέντιουμ μπερδεύουν μια σκοτεινή οντότητα με κάποιον  οδηγό από το φως ή άγγελο. Το αποτέλεσμα είναι ότι η δουλειά που κάνουνε δεν είναι αυτή που νομίζουν. Οι εξωγήινοι τούς λένε μέρος της αλήθειας για να νομίσουν ότι κάτι παίρνουν ενώ  κλέβουν  θραύσματα  ψυχής από τους πελάτες τους και τούς βάζουν εμφυτεύματα. Αυτό σημαίνει ότι αρκεί κάποιος να είναι σε λάθος μέρος και λάθος ώρα για να την πατήσει . Γι΄ αυτό πρέπει να δίνουμε προσοχή στη διαίσθησή μας και να ερευνούμε πριν πάμε σε πνευματικές συγκεντρώσεις ή σε θεραπευτή  ή σε άλλες υπηρεσίες οποιουδήποτε επαγγελματία. Αν ζητάμε προστασία δε θα μπορούν να μάς βάλουν εμφυτεύματα όταν κάνουμε εξετάσεις ή απευθυνόμαστε σε κάποιον για την υγεία μας.  Σε άλλες περιπτώσεις εξαρτάται από το κάρμα του καθενός, αλλά οι πιο επικίνδυνοι είναι οι κόκκινοι θεραπευτές νέων εναλλακτικών θεραπειών, επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή μας να τις δεχτούμε είναι συνειδητή. Αναφέρω μερικές τέτοιες περιπτώσεις  στο άρθρο https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/i-ekprosopi-tu-pseftiku-fotos.html
.
 Πολλές αιρέσεις έχουν συμφωνίες με σκοτεινούς εξωγήινους, με αποτέλεσμα τα μέλη τους να εμφυτεύονται, ακόμη και στις επόμενες ενσαρκώσεις τους, έως ότου  καθαρίσουν το κάρμα τους. Όταν ένα μέλος μιας αίρεσης ρίχνει κατάρα σε κάποιον, στέλνει σ΄αυτό το άτομο μια άκρως καταστροφική οντότητα που το ακολουθεί σε όλες τις επόμενες ζωές του, έως ότου η κατάρα σπάσει. Με τη μαύρη μαγεία μπορεί κανείς επίσης να στείλει οντότητες από άλλες διαστάσεις και να βάλουν εμφυτεύματα.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν καρμικό δαίμονα- συχνά το πνεύμα ενός ατόμου που ήταν εχθρός τους ή έβλαψαν σε μια προηγούμενη ζωή - μπορεί να δεχτούν εξωγήινα εμφυτεύματα επειδή  ο δαίμονας έκανε συμφωνία με εξωγήινους για εκδίκηση και για να γίνει δυνατότερος. Αυτό είναι πολύ πιο συνήθες από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Άλλοι είχαν ενσαρκωθεί κάποτε σε άλλο πλανήτη, αλλά εξακολουθούν να έχουν σε εκκρεμότητα καρμικά ζητήματα με τα όντα του, τα οποία τούς βάζουν εμφυτεύματα. 

Μερικά συμπτώματα που προκαλούν τα εμφυτεύματα είναι τα εξής: σωματικοί πόνοι, αίσθηση αρνητικής ενέργειας, πονοκέφαλοι, όγκοι, διάφορες ασθένειες, αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα (κατάθλιψη, θυμό, κλπ), αμνησία, παραισθήσεις, φωνές, επιθυμία να σκοτώσει ή να βλάψει τον εαυτό του ή και άλλους, παράλογες αντιδράσεις ή ιδέες , ψυχαναγκαστικές πράξεις, εμμονές, ακινητοποίηση, φοβίες, αδυναμία να αισθανθεί οτιδήποτε, εφιάλτες, ψύχωση, νεύρωση, δυσπιστία, αφέλεια, απώλεια ομιλίας, στασιμότητα, αίσθημα απώλειας, αποπροσανατολισμός, αδυναμία να αντιδράσει γρήγορα, έλλειψη πανοραμικής όρασης, κρίσεις πανικού, έλξη προς σκοτεινούς ή αρνητικούς ανθρώπους, απαισιοδοξία, ατυχήματα, κακοτυχία, αίσθηση κενού, αδυναμία να αισθάνεται τις ανάγκες του σώματός του, έλλειψη σκοπού, αϋπνία, υπερδραστηριότητα, κ.λπ. Εν συντομία, οι αντιδράσεις και η γενική συμπεριφορά ελέγχονται από εξωγήινους ή τους ανθρώπινους αντιπροσώπους τους, ανάλογα με τους σκοπούς τους.

Δεν ξέρω τι τεχνική χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι για να τοποθετήσουν ένα εμφύτευμα στο αιθερικό σώμα κάποιου, αλλά το κάνουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Για τους οδηγούς, τους άγγελους και τους θεραπευτές είναι ωστόσο μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Οι άνθρωποι έχουν επίσης διάφορες οντότητες και χαμένα θραύσματα ψυχής, και είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν όλα ταυτόχρονα. Η θεραπεία για κάποιον με καρμικά εμφυτεύματα, δηλαδή από συμφωνία σε προηγούμενη ζωή, παίρνει ένα με ενάμιση χρόνο, ενώ για κάποιον που έχει εμφυτεύματα από  αυτή τη ζωή σε νοσοκομείο τελειώνουμε μέσα σε ένα χρόνο ή και λιγότερο.

Ο πνευματικός οδηγός μου και οι βοηθοί του βρίσκουν τα εμφυτεύματα και μού μεταβιβάζουν τις πληροφορίες. Χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές με θεϊκό φως σε μορφή λέιζερ καθώς και θεϊκή προστασία σε σχήμα ομπρέλλας για να τα αφαιρέσουν  κομμάτι-κομμάτι. Τα καινούργια ή ρηχά εμφυτεύματα αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα. Αφού αφαιρεθούν όλα τα εμφυτεύματα μένουν ίχνη που πρέπει να περιλουστούν πολλές φορές με θεϊκό φως, ώστε να εξαλειφθούν εντελώς. Αλλιώς ο προγραμματισμός των εμφυτευμάτων παραμένει. Αν η διαδικασία διακοπεί, τα εναπομείναντα εμφυτεύματα ή ίχνη  δημιουργούν νέα εμφυτεύματα που αναπτύσσονται στη θέση τους. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να μη διακοπεί η θεραπεία. Δυστυχώς, η πλύση εγκεφάλου και η πίεση που μεταδίδονται στους πελάτες μου  μέσω αυτών των εμφυτευμάτων είναι τόσο μεγάλη που οι περισσότεροι παρατούν  τη θεραπεία, νομίζοντας ότι δεν λειτουργεί, ή εξ αιτίας οποιασδήποτε άλλης λανθασμένης αντίληψης. Είχα π.χ. έναν πελάτη που νόμισε ότι  δούλευα για τη CIA και διέκοψε τη θεραπεία από φόβο ότι θα τον προδώσω στον ψυχίατρό του.

Υπάρχουν πολλοί διαλογισμοί στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι κάνοντάς τους αφαιρούνται τα εμφυτεύματα άμεσα, αλλά δυστυχώς δε λειτουργούν, καθώς είναι φτιαγμένοι από αυτούς  που συνεργάζονται με εξωγήινους. Είναι παγίδα για να κάνει κανείς συμφωνία. Με πολλή προσευχή και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας πνευματικός οδηγός μπορεί να έχει το καρμικό δικαίωμα να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από νοσοκομεία ή γιατρούς. Αλλά αν είναι καρμικά πρέπει να αποτανθεί κανείς σε ειδικό θεραπευτή και να κάνει καρμικό καθαρισμό.

Πολλοί υπνοθεραπευτές και μέντιουμ έχουν παραπλανηθεί από τους εξωγήινους που υπόσχονται να αφαιρέσουν οι ίδιοι τα εμφυτεύματά τους. Μπορεί και να το κάνουν, αλλά μόνο για να τα ξαναβάλουν αργότερα. Αυτός είναι ο λόγος που δε συνιστώ ύπνωση στα άτομα με εμφυτεύματα. Οι πληροφορίες που παίρνουν δεν είναι αξιόπιστες, δεδομένου ότι οι εξωγήινοι μπορούν να τούς στείλουν ό,τι εικόνες ή πληροφορίες θέλουν. Όταν αρχίζει ο καρμικός καθαρισμός, ο οδηγός μου και οι βοηθοί του βάζουν μια προστατευτική ασπίδα γύρω από τον πελάτη, ώστε οι εξωγήινοι να μην εμποδίζουν τις εγχειρήσεις. Η διαδικασία διαρκεί μήνες, επειδή υπάρχουν παύσεις που το σώμα έχει ανάγκη για να ανακάμψει. Οι εξωγήινοι μπορούν να επιτεθούν έξω από την ασπίδα ή μέσω των εμφυτευμάτων, γι΄ αυτό πρέπει να έχει κανείς υπομονή, πίστη και θέληση ώστε να ξεπεράσει τη δοκιμασία και να μην παραιτηθεί. Και πάνω απ 'όλα, να προσεύχεται  καθημερινά για να το ξεπεράσει. Όπως είπα, δεν έχουν όλοι την απαραίτητη αυτοπειθαρχία. Αλλά τέτοιες δοκιμασίες είναι ο δρόμος προς την πνευματική ανάπτυξη. Τελικά αυτό που έχει σημασία είναι η σωτηρία των ψυχών μας και η τελική ανάληψη του ανώτερου εαυτού μας.

Οι ενοχλήσεις που μπορεί να έχει κανείς από τις εγχειρήσεις εμφυτευμάτων στον εγκεφάλο ή όταν αφαιρούνται  κομμάτια από άλλα εμφυτεύματα από το τσάκρα της κεφαλής είναι πονοκέφαλοι. Καμμιά φορά προκύπτει και κάποιος μικρός πόνος στο υπόλοιπο σώμα, όπως στο έντερο, ασταθής περίοδος, ανακάτεμα ή στομαχικές διαταραχές. Όσοι φορούν φακούς επαφής δεν μπορούν να τούς χρησιμοποιήσουν κάθε μέρα, ή μπορεί να χρησιμοποιήσουν μόνο το ένα, γιατί βγαίνουν σωματίδια από τα μάτια και η όραση γίνεται θολή, αν οι φακοί δεν αφαιρεθούν. Πρέπει να λαμβάνονται αρκετά αντιοξειδωτικά όπως σπιρουλίνα στην αρχή και στο τέλος των εγχειρήσεων για να μην προκύψουν βλάβες στο δέρμα ή άλλα ευπαθή σημεία του σώματος.

Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται για να πειραματιστούν με τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους, να τούς ελέγχουν, να τούς κλέβουν ενέργεια, πνευματικά χαρίσματα, γνώσεις και πληροφορίες. Αυτό γίνεται με την κλοπή θραυσμάτων ψυχής ή και όλη την ψυχή. Τότε η ψυχή οδηγείται σε άλλο πλανήτη και γίνεται σκλάβα, ενώ στο κενό σώμα βάζουν ένα  δικό  τους. Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται κόκκινοι, αλλά δεν είναι απλοί κόκκινοι, είναι εξωγήινοι κόκκινοι.

Αν κάποιος έχει μια κατάρα ή συμφωνία, ψάχνουν την επόμενη ενσάρκωσή του (η οποία γίνεται όταν ο ανώτερος εαυτός στέλνει ένα άλλο μέρος της ενέργειάς του), και βάζουν εμφυτεύματα. Μέχρι η κατάρα ή η συμφωνία να λυθεί συνεχίζουν έτσι μέχρι να πάρουν όλα τα τμήματα (ψυχές) που ο ανώτερος εαυτός μπορεί να στείλει ως ενσαρκώσεις. Ως εκ τούτου, είναι άκρως σημαντικό να ανακαλύψουμε και να θεραπεύσουμε το κάρμα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: