Πνευματικός πόλεμος: Κόκκινες παράλληλες ζωές

7.07.2020

Κόκκινες παράλληλες ζωές




Στο προηγούμενο άρθρο μου περί παράλληλων ζωών εξηγώ το μηχανισμό του ανώτερου εαυτού ο οποίος στέλνει κομμάτια της ενέργειάς του ως ψυχές για να ενσαρκωθούν και να αναρριχηθούν πνευματικά. https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/11/ipodieresi-psihon-ke-paraliles-zoes.html . Αυτή τη φορά θα αναφερθώ στις σκοτεινές παράλληλες ζωές, τις λεγόμενες «κόκκινες», που έρχονται από προηγούμενη ζωή μας xωρίς να πάνε στο φως να καθαριστούν, λόγω συμφωνίας με δαίμονα. Ο εν λόγω δαίμονας τροποποιεί το DNA τους, τις βοηθάει να ενσαρκωθούν και τις κάνει όργανό του, λειτουργώντας σαν οδηγός τους.
Όταν ενσαρκωνόμαστε από το φως, σύντομα αρχίζει μια κούρσα από τις δυνάμεις του σκότους να ενσαρκώσουν κόκκινους εαυτούς μας, ώστε η δραστηριότητά τους να μάς επηρεάσει αρνητικά, με την ελπίδα να κάνουμε και εμείς συμφωνία. Ο σκοπός τους είναι να εξαντληθεί όλη η ενέργεια του ανώτερου εαυτού μας. Τότε οι κόκκινοι γίνονται πολύ δυνατοί, αν  και αναγκάζονται να αντλούν την ενέργειά τους από τους άλλους ανθρώπους. Όσο ο ανώτερος εαυτός έχει αποθέματα οι κόκκινοι τροφοδοτούνται από αυτόν. Όταν όλες οι ψυχές ενός ανώτερου εαυτού έχουν χαθεί ή έχουν κάνει συμφωνία και κάποιες έχουν ενσαρκωθεί ως κόκκινες, , η εναπωμείνουσα ενέργεια χρησιμοποιείται για να σταλθεί  μια ενσάρκωση ως ζώο. Αυτό γίνεται προκειμένου να παραχθεί αρκετή ενέργεια για να να μπορέσει να σταλθεί και πάλι μια ανθρώπινη ενσάρκωση. Η ενέργεια δημιουργείται με μία θυσία για μια υψηλή υπόθεση. Αυτή η θυσία είναι ο θάνατος, από ατύχημα ή ασθένεια, αργός ή γρήγορος, ανάλογα με την ανάγκη σε ενέργεια. Η ύπαρξη κόκκινων παράλληλων ζωών κρατιέται μυστική από τους ανθρώπους κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και του σκότους που έγινε μετά το 15 000 Π.Χ. . Η συμφωνία αυτή έγινε επειδή οι άνθρωποι είχαν δώσει δύναμη στους σκοτεινούς με τη συνεργασία τους μαζί τους. Μόνο όταν κάποιος το ανακαλύψει μόνος του ή το ακούσει από άλλον άνθρωπο ο πνευματικός οδηγός έχει το δικαίωμα να το παραδεχτεί.

Οι κόκκινοι παράλληλοι εαυτοί μας μάς επηρεάζουν περισσότερο αν βρεθούμε στη  χώρα όπου μένουν, γι αυτό είναι χρήσιμο να μάθουμε πού ζούνε και με τι ασχολούνται. Εγώ συνήθως βρίσκω τη χώρα, το επίπεδο ψυχής, την ηλικία και την απασχόληση. Όσο οι κόκκινοι εαυτοί μας κάνουν κακές πράξεις, τόσο εμείς τις πληρώνουμε υποφέροντας με αρρώστειες και ατυχίες, για να εξισορροπηθεί το κάρμα που αυτοί μάς χαλάνε. Με λίγα λόγια, θυσιαζόμαστε. Εάν αυτοί σκοτώνουν ή κλέβουν ψυχές, μάς συμβαίνουν σοβαρές ασθένειες ή καταστροφές. Η ψυχή μας επιλέγει να προσελκύσει τους δαίμονες από αλλού για να ελευθερωθεί κάποιος άλλος και να μπορέσει να επιτευχθεί ένας μεγάλος σκοπός. Έτσι ισορροπούμε το κάρμα μας, κρατάμε το ίδιο επίπεδο ψυχής και αποτρέπουμε να αδειάσει ο ανώτερος εαυτός μας. Εάν ο παράλληλός  μας σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι έχουμε την δυνατότητα να αντιμετώπισουμε, η ψυχή μας επιλέγει να θυσιάσει τη ζωή μας, έτσι ώστε να σταματήσει τις δολοφονίες. Φυσικά, όταν γνωρίζουμε όλα αυτά μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα λέγοντας την προσευχή στο τέλος αυτού του άρθρου .

Κάποια παραδείγματα:

Ο Χέρριτ, 64, έχει 4 κόκκινους παράλληλους εαυτούς εκ των οποίων δύο κακομεταχειρίζονται γυναίκες. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να μην έχει ποτέ μια πετυχημένη σχέση με γυναίκα. Η περίπτωσή του είναι αρκετά συνηθισμένη, αφού κάτι ανάλογο ισχύει και για άλλους πελάτες μου.Παράδειγμα είναι ο Δημήτρης, 53, που έχει μόνο έναν παράλληλο καζανόβα στη Γαλλία, ο Παναγιώτης, 61, που έχει 4 παράλληλους εκ των οποίων δύο Δον Ζουαν: ο ένας Γάλλος καλοπερασάκιας και ο άλλος Μεξικάνος ραντσέρης και φαλλοκράτης. Και ο δικός μου παλιός αγαπημένος έχει έναν Κινέζο παράλληλο, που παραμελεί τη γυναίκα του και είναι σκληρός μαζί της. Αυτό τον έκανε να καταλήξει με μια γυναίκα που  τον καταπίεζε.

Η Παναγιώτα, 54, έχει δύο κόκκινους εαυτούς, εκ των οποίων ο ένας είναι Ρώσος αλκοολικός που κακομεταχειρίζεται τη γυναίκα του. Αυτό επηρέασε τη ζωή της έτσι ώστε ο δικός της άντρας να ήταν ψυχολογικά και σωματικά βίαιος μαζί της. Ο άλλος της κόκκινος εαυτός είναι Αμερικάνα φεμινίστρια που είναι σκληρή με τους άντρες. Αυτό το μοτίβο είναι επίσης συνηθισμένο. Η Μαρθέλα, 48, έχει δύο παράλληλους κόκκινους. Η μία είναι κάτι ανάλογο με τη φεμινίστρια της Παναγιώτας αλλά Ιταλίδα, ενώ η άλλη είναι Αμερικάνα λεσβία φεμινίστρια, η οποία κάνει πλύση εγκεφάλου στις άλλες λεσβίες ώστε να έχουν σεξιστικές και σεπαρατιστικές στάσεις απέναντι στους άντρες. Αυτό τη Μαρθέλα την επηρέασε έτσι ώστε να παντρευτεί κόκκινο άντρα που την έδερνε επί χρόνια.

Άλλο συνηθισμένο μοτίβο είναι ο παράλληλος εαυτός μας να ασχολείται με μάγια, και εμείς να το πληρώνουμε όντας θύματα μαγείας. Η Σάρα, 24, έχει περάσει πολύ άσχημα σ΄όλη της τη ζωή, αφού τής έκαναν μάγια πολλοί διαφορετικοί άντρες επί 8 χρόνια. Έχει τρεις παράλληλες, μια Ιορδανή μάγισσα, έναν Μαροκινό απατεώνα και μια Τουρκάλα ιερόδουλη.  Η Σάρα έχει πέσει και θύμα απάτης αλλά έχει εργαστεί και ως έσκορτ. Η Σολεδά, 40, έπεσε θύμα μαγείας από την ερωμένη του άντρα της, η οποία τής έστειλε ένα αστρικό παράσιτο. Η μια κόκκινη παράλληλή της είναι Αργεντινή μάγισσα. Το χειρότερο μ΄αυτήν ήταν ότι ποτέ δεν είπε την προσευχή που της έδωσα, οπότε η παράλληλή της δεν μπλοκαρίστηκε. Όταν ξεφορτωθήκαμε το αστρικό παράσιτό της, ο δαίμονας της μάγισσας παράλληλής της συνεργάστηκε με τον δαίμονα του μάγου στον οποίο πήγαινε η ερωμένη και έκλεψε θραύσματα της ψυχής της. Τής έκαναν ένα παρόμοιο ξόρκι, έβαλαν άλλο ένα αστρικό παράσιτο στα θραύσματά της και η Σολεδά συνέχισε να αισθάνεται το ίδιο αστρικό παράσιτο στο σώμα της. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να πει την προσευχή και να κάνει ανάκτηση ψυχής, αλλά δεν είχα ποτέ πια νέα της.

Η Δήμητρα, 29, έχει μία κόκκινη Γερμανίδα παράλληλη που έχει συμφωνία για να έχει επιτυχία με τα αγόρια. Το αποτέλεσμα γι αυτήν ήταν να χάσει το αγόρι της και όλες οι γνωριμίες που έκανε να χαλάνε. Επίσης η κόκκινη την παρέσυρε να μεταναστεύσει στη Γερμανία, όπου την επηρέαζε περισσότερο. Η Άννα, 45, ήταν επίσης θύμα μαγείας επί χρόνια. Η μια παράλληλή της είναι μια επιτυχημένη Αμερικάνα τραπεζικός, μέλος των Ιλλουμινάτι. Τα μέλη τους είναι συχνά υπεύθυνα για μαύρη μαγεία, δολοφονίες, βιασμούς, κτλ. Φυσικά μόνο η κορυφή της οργάνωσης κάνει αυτές τις τελετουργίες, τα κοινά μέλη αγνοούν τις λεπτομέρειες. Η Λίζα, 36, έπεσε θύμα μαγείας από την παράλληλή της, που είναι Σουηδέζα μάγισσα ουίκα. Τής έστειλε έναν κόκκινο φίλο με τον οποίο έμεινε πολλά χρόνια και τής απέσπασε δύναμη σε ένα τελετουργικό όπου η Λίζα έχασε μέσω σεξουαλικής επαφής τον παρθενικό της υμένα. Το τελετουργικό ήταν για τη Λίζα απλά μια συνουσία, αλλά για τον δαίμονα του κόκκινου ήταν κάτι πολύ περισσότερο. Η ρήξη του παρθενικού υμένα δίνει μισό επίπεδο στην κοπέλλα αν γίνει από φωτεινό άτομο, ενώ τον μισό βαθμό τον χάνει και τον παίρνει ο κόκκινος, αν το κάνει αυτός. Και τα επίπεδα ισοδυναμούν με πνευματική δύναμη. Η ίδια η οικογένεια  του Χρήστου, 45, τού έκανε μάγια. Είχαν μια βεντέτα σε μια προηγούμενη ζωή όπου ήταν εχθροί, αλλά ένας από τους παράλληλούς  του είναι Ισπανός μάγος που βρίσκεται στο επίπεδο -8 και βάζει δαίμονες στους πελάτες του.  Η σύζυγός του προσευχήθηκε για πολλούς μήνες και ο μάγος μπλοκαρίστηκε τελικά 100%. Η Μαριάννα, 34, έχει 4 κόκκινους εαυτούς, ένας εκ των οποίων είναι  Περουβιανός σαμάνος που βάζει εμφυτεύματα στους πελάτες του. Έχει, κι αυτή εμφυτεύματα και πολλά άλλα θέματα Ο Ντόναλντ, 39, έχει επίσης έναν κόκκινο παράλληλο σαμάνο, στην Ιρλανδία, που είναι και κλώνος. Ο σκοπός ήταν να σκοτώσουν τον αυθεντικό και να βάλουν στη θέση του τον κλώνο, αλλά τους προλάβαμε με την προσευχή. Η Ρίτα, 56, αισθάνθηκε μπλοκαρισμένη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει δύο κόκκινες παράλληλες, μία Αγγλίδα μέντιουμ πού βάζει εμφυτεύματα στους πελάτες της και μια Γαλλίδα επαγγελματία μάγισσα που κάνει ξόρκια ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών της. Όταν άρχισαν να μπλοκάρονται η Ρίτα άρχισε να αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Το μοτίβο των Ιλλουμινάτι, των μασόνων, Ναϊτών, Ροδόσταυρων  και άλλων μυστικών ταγμάτων είναι επίσης πολύ συνηθισμένο. Ο Κώστας, 43, είχε πάντα γκαντεμιές, ατυχήματα και αρρώστειες. Έκανε μια θεραπεία με έναν γιατρό στην οποία τού έχωνε ένα παλούκι στον πρωκτό κάθε μήνα επί ένα χρόνο. Όταν μού είπε την ιστορία κατάλαβα αμέσως ότι κάποιος παράλληλός του είναι σε κάποια μυστική οργάνωση. Και είχα δίκυο:  Έχει 4 κόκκινους παράλληλους, εκ των οποιών έναν Αμερικάνο τηλεοπτικό παραγωγό που είναι στους Ιλουμινάτι. Ο Ιάκωβος, 28, ήταν επίσης θύμα μαγείας με εξωγήινους και εμφυτεύματα. Έχει 3 κόκκινους παράλληλους, εκ των οποίων ο ένας είναι Καναδός επιχειρηματίας ,μέλος των Ιλλουμινάτι. Η Ελίνα, 25, είχε από μικρή πολλά θέματα, αφού γεννήθηκε σε οικογένεια μορμόνων. Έχει 4 παράλληλους, εκ των οποίων ο ένας είναι Αμερικανός, διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων και μέλος των Ιλλουμινάτι. Όταν άρχισε να προσεύχεται για να μπλοκαριστούν, ένα άλλο μέλος των Ιλλουμινάτι τής επιτέθηκε στον ύπνο της  αστρικά και προσπάθησε να τη σκοτώσει. Δεν μπόρεσε βέβαια, γιατί δεν είχε το καρμικό δικαίωμα. Ο Μαρθέλο, 21, είχε από μικρός χρόνιες αρρώστειες. Έχει 4 κόκκινους παράλληλους, εκ των οποίων ο ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας, στέλεχος των Ιλλουμινάτι και ένας άλλος Ισπανός μασόνος. Οι ελευθεροτέκτονες αρκετών χωρών είναι επίσης υπεύθυνοι για απαγωγές, βιασμούς και δολοφονίες παιδιών σαν θυσίες στους σκοτεινούς νεφιλιμικούς θεούς τους και με αντάλλαγμα πνευματική δύναμη. Η Έλσα, 65, ήταν παντρεμένη με έναν ΄Ελληνα μασόνο που συμμετείχε σε τελετουργικό για το οποίο απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε και θυσιάστηκε ένα παιδί. Ο ανώτερος εαυτός του έχει εξαντληθεί και είχε καταφέρει να στρέψει όλη την οικογένεια εναντίων της. Όμως με επιμονή και υπομονή αυτή κατάφερε να ανεβεί επίπεδο και να ρίξει αυτόν, οπότε και έχασε την ικανότητά του να υπνωτίζει την οικογένεια με τα λόγια του. Ο Δημήτρης, 26, έχει δεχθεί τέτοιες επιθέσεις μαύρης μαγείας που έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Είχε μείνει η τελευταία ενσάρκωση του ανώτερου εαυτού του, και έχει 4 κόκκινους παράλληλους. Ο ένας είναι Αμερικάνος έμπορος και μέλος των Ιλλουμινάτι, και άλλοι δύο είναι ελευθεροτέκτονες, ο ένας στη Γαλλία και ο άλλος στη Μεγάλη Βρεταννία. Ο Βρετανός μασώνος είναι στο επίπεδο μείον δέκα, αλλά οι γονείς του προσεύχονταν επί ένα χρόνο και τελικά μπλοκαρίστηκε 100%. Έκανα το λάθος να βάλω τον πελάτη μου στην προσευχή μου και προέκυψε να έχω σκοτώσει τον μασώνο σε προηγούμενη ζωή. Είχε επομένως το καρμικό δικάιωμα να με εξοντώσει, και μού προκάλεσε φλεγμονή στα μάτια. Μ΄έσωσε ο γατούλης μου ηλικίας σχεδόν 22 χρόνων,ο οποίος θυσιάστηκε για μένα. Ήταν η πιο οδυνηρή περίοδος της δουλειάς μου. Τον μασώνο τον μπλόκαρα 25% σε δέκα μέρες, αλλά με το τίμημα που ανέφερα.

Η Όλγα, 54, υπήρξε θύμα βιασμού στην παιδική της ηλικία, και είχε πολλές άλλες επιθέσεις. Έχει 2 κόκκινους παράλληλους, μια Αγγλίδα μάγισσα ουίκα και έναν Ισραηλινό ραβίνο, ο οποίος απήγαγε παιδιά, τα βίαζε, στραγγίζε το αίμα τους και το προσέφερε στον Ιεχωβά (Γιαχβέ, Κρόνο). Ο Ζόραν, 41, έχει  4 κόκκινους παράλληλους, δύο εκ των οποίων είναι Άγγλος Ναΐτης ιππότης και Γάλλος ελευθεροτέκτονας. Δεν είχε πολύ καιρό που ο Ζόραν άρχισε να προσεύχεται για να μπλοκαριστούν, που και οι δυό τους έκαναν ένα τελετουργικό για να φθάσουν σε υψηλότερο επίπεδο (στην αρνητική πλευρά). Οι ελευθεροτέκτονες θυσίασαν ένα παιδί και είπαν στο μέλος τους ότι ήταν ζώο. Ωστόσο μετά από 8 μήνες προσευχής τους μπλόκαρε τελείως.



Η Λένα, 52, είναι πιο σπάνια περίπτωση, αφού η παράλληλη ζωή της είναι και προηγούμενη, με την έννοια ότι γεννήθηκε το... 1637! Έκανε συμφωνία με νεφελίμ μέσω ενός τελετουργικού από γριμόριο για να μείνει για πάντα νέα και από τότε κλέβει συστηματικά ψυχές για να το καταφέρει. Όλα αυτά τα χρόνια έκλεβε και ανθρώπινες ψυχές, και ζώων, και θραύσματα ψυχών, και φαινόταν ακόμα 37 όταν η Λένα άρχισε να προσεύχεται. Ξεκίνησε ως μαμή στη Δανία, και πότε έκανε τα μωρά που ξεγεννούσε να γεννιούνται νεκρά, πότε προκαλούσε στη μητέρα αποβολή, πότε να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν όταν μεγάλωναν. Όλα αυτά συνειδητά. Η Λένα έζησε εκείνη την εποχή ταυτόχρονα με την κόκκινη παράλληλή της, η οποίαή ταν η μαμή της. Η Λένα έπαθε κατάθλιψη μετά τη γέννα και μια μέρα σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της. Κατέληξε σε ίδρυμα για το υπόλοιπο της ζωής της. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μαύρη μαγεία της παράλληλης, που πήρε τις ψυχές των παιδιών της. Η Λένα πλήρωσε το κάρμα αυτό με την ψυχική της αρρώστεια. Σ΄αυτή τη ζωή έπασχε από μια νευρολογική ασθένεια που τής προκαλούσε σπασμούς και ζούσε σε ειδικό ίδρυμα όπου τής παρέχετο βοήθεια για να φάει, να πλυθεί, κτλ. Η κατάστασή της βελτιώθηκε όταν βγάλαμε μια οντότητα που είχε από τη ζωή στη Δανία και πήγαμε την τότε ψυχή της και των παιδιών της στο φως. Αλλά η πραγματική αλλαγή ήρθε όταν ανακάλυψα τη μάγισσα, που πλέον ζούσε στις ΗΠΑ με άλλη ταυτότητα και δούλευε ως γυναικολόγος. Έκανε εκτρώσεις και έκλεβε τις ψυχές των εμβρύων. Συνολικά είχει σκλαβώσει 5 441 ανθρώπινες ψυχές και πάνω από 10 000 ψυχές ζώων (σκοτώνοντάς τα με ξόρκια). Το νεφελίμ της τα κρατούσε φυλακισμένα για να τής παράγουν τη ζωική ενέργεια που χρειαζόταν για να φαίνεται νέα. Από τότε που η Λένα άρχισε να προσεύχεται να σταματήσει η σκοτεινή δραστηριότητά της δεν μπορούσε πια να κλέβει ψυχές. Άρχισε να γερνάει όλο και πιο γρήγορα και μέσα σε 8 μήνες γέρασε. Το κατάλαβε γρήγορα και πήρε άδεια από τη δουλειά της. Έκανε κι άλλα μάγια, αλλά μάταια. Άφησε τη δουλειά της και άρχισε να ταξιδεύει, ώστε να μην την αναγνωρίσουν οι γνωστοί. Κατόπιν επέστρεψε στη χώρα της. Το ειρωνικό είναι ότι η αποστολή της ψυχής της ήταν να κάνει παιδιά και εγγόνια και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Φυσικά δεν έκανε τίποτα απ΄αυτά, αφού έπρεπε να αλλάζει κάθε τόσο χώρα και ταυτότητα, για να μην την παίρνουν χαμπάρι. Πιστεύαμε ότι όταν γέρναγε δε θα ήθελε πια να ζει, αλλά γελαστήκαμε. Παρ όλο που δεν είχε πια πρόσβαση σε καινούργιες ψυχές, το νεφελίμ της έβαζε τις φυλακισμένες να κλέβουν ενέργεια από τους ανθρώπους και τής έδινε λίγη, ώστε να μην πεθάνει. Η μάγισσα φοβόταν να πεθάνει, γιατί πίστευε ότι θα πάει στην κόλαση. Η Λένα επικοινώνησε μαζί της σε διαλογισμό και τής είπε ότι δε θα πάει στην κόλαση, γιατί αυτή πλήρωσε το κάρμα της. Αλλά η μάγισσα συνέχισε να φοβάται και κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή. Είχε φτάσει 200 χρόνων σε βιολογική ηλικία και είχε 200% ταχύτητα γήρατος, αλλά επέμενε. Δώθηκε νέος οδηγός στη Λένα, η οποία ανέβηκε ένα επίπεδο, ενώ η μάγισσα έπεσε ένα επίπεδο. Ο οδηγός κι η Λένα έδωσαν μάχη με το νεφελίμ μια νύχτα στον ύπνο της και το αποδυνάμωσαν.  Ο οδηγός της αποδυνάμωσε πολύ το νεφελίμ και η μάγισσα έπεσε σε κόμα. Για πρώτη φορά η Λένα ένοιωσε εντελώς καλά, αφού δεν ένοιωθε πια την αγωνία της μάγισσας. Τελικά μια πολεμίστρια Ελ οδήγησε το νεφελίμ στο φως, η μάγισσα πέθανε και οι δεκάδες χιλιάδες φυλακισμένες ψυχές πήγαν στο φως. Το ρομαντικό κομμάτι της όλης ιστορίας είναι ότι το νεφελίμ ήταν η δίδυμη ψυχής της Λένας, που κατά έναν αρρωστημένο τρόπο της κράταγε συντροφιά όλα αυτά τα μοναχικά χρόνια. Τώρα είναι και μαζί και με το Θεό.

Μετά από αυτή την περίπτωση εμφανίστηκαν άλλες 7 παράλληλες υποθέσεις με ​​αθάνατες μάγισσες (και ένα μάγο) που γέρασαν με μεγάλη ταχύτητα χάρη στην προσευχή. Η παλαιότερη είναι μια Κολομβιανή μάγισσα που γεννήθηκε το 1371 και είχε απορροφήσει όλη την ενέργεια του ανώτερου εαυτού της. Είναι στην ομάδα μου και άρχισα να προσεύχομαι για να πάνε στο φως οι χαμένοι εαυτοί της και για να μπλοκαριστεί. Ο ανώτερος εαυτός της σύντομα άρχισε να στέλνει ενσαρκώσεις της στη βεράντα μου, σαν σαλιγκάρια, σαμιαμίδια, κουνούπια, σκαθάρια, κ.λπ. Θυσιάζονται για την υγεία μου, γιατί έχω πολλές σωματικές επιθέσεις. Με περίπου 30 ενσαρκώσεις σαν κι αυτές, θα παραχθεί αρκετή ενέργεια για να γεννηθεί ως γάτα και στη συνέχεια ξανά ως άνθρωπος.



Γνωρίζω το άτομο που έχει μεταξύ των παράλληλων ζωών του τη... Λίλιθ, τον ενσαρκωμένο βρυκόλακα που έχει σκλαβώσει ολόκληρο γαλαξία και άπειρους πλανήτες. Μπορώ να πω ότι οι φωτεινοί της παράλληλοι δεν περνάνε και πολύ καλά, αλλά το παλεύουν μια χαρά. Επίσης ένας άλλος παράλληλος εαυτός της Λίλιθ  είναι ο αρχαγγέλος Μιχαήλ. Ο ανώτερος εαυτός των αρχαγγέλων ενσαρκώνεται ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, επειδή είχαν Ελοχίμ εαυτούς που έπεσαν. Και φυσικά ο ανώτερος εαυτός του Σαμαέλ (του διαβόλου) στέλνει επίσης φωτεινές ενσαρκώσεις.Εγώ έχω τρεις κόκκινους, έναν Νορβηγό που φιλοδοξούσε να γίνει μεγάλος μάγος, μια Ολλανδέζα που έστελνε αθώους στη φυλακή και άλλη μια Ολλανδέζα αλκοολικιά που στη μέθη της σκότωνε αυτούς που την έβλαπταν, ευχόμενη να πληρώσουν ως θεϊκή τιμωρία. Ο εξωγήινός της έκανε την ευχή της πραγματικότητα. Ευτυχώς τούς μπλόκαρα και δε θα ξαναδημιουργήσουν πρόβλημα, αλλιώς θα θυσιαζόμουν κι εγώ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι (ένα 80%) έχουν κόκκινες παράλληλες ζωές. Αυτή τη στιγμή το ποσοστό των κόκκινων στη γη ανέρχεται στο 76%, και αυτών που είναι από το φως αλλά έκαναν συμφωνία με δαίμονα σ΄αυτή τη ζωή 13%. Η καταστρεπτική επιρροή των κόκκινων μπορεί να αναχαιτηθεί  αν οι φωτεινοί παράλληλοι προσεύχονται καθημερινά τα εξής:

»Ζητάω από τον Θεό να εξουδετερώσει την σκοτεινή δραστηριότητα των κόκκινων παράλληλων ζωών μου και να τις βοηθήσει να πάνε στο φως.»

Ανάλογα με το επίπεδο των παράλληλων, πρέπει να λέμε την προσευχή για τουλάχιστον 3 μήνες και το πολύ ένα χρόνο. Μπορούμε να προσευχόμαστε το ίδιο και για τα αγαπημένα μας άτομα, τα ζωάκια μας και τα φυτά μας, αφού και αυτά έχουν κόκκινους παράλληλους εαυτούς. Το αποτέλεσμα της προσευχής για αυτούς τους παράλληλους θα είναι ή να διαλέξουν το φωτεινό μονοπάτι και να αυτοκαθαριστούν, ή να μην κάνουν τίποτα και ο δαίμονάς τους να τούς σκοτώσει. Φυσικά θα πρέπει επίσης να ζητήσουμε να πάνε οι χαμένοι εαυτοί μας στο φως, ώστε οι δυνάμεις του σκότους να μην μπορούν να κάνουν συμφωνία μαζί τους και να φτιάξουν άλλους κόκκινους. Αν όλοι λέμε αυτή την προσευχή οι δυνάμεις του σκότους θα μειωθούν κατά πολύ και τελικά θα εξαλειφθούν από τη γη!

Αν συμπεριλάβετε άλλους ανθρώπους στην προσευχή σας να προσθέσετε αυτή την προ-προσευχή, για την περίπτωση που κάποιος παραλληλός τους έχει το καρμικό δικαίωμα να σας βλάψει (και τότε η προσευχή δεν θα λειτουργήσει γι 'αυτούς):

«Είθε να ισχύσει αυτή η προσευχή για τα ατόμα από τα οποία εγώ, οι αγαπημένοι μου, τα υπάρχοντά μου και η δουλειά μου να είμαστε ασφαλείς από αμετάκλητο ή πολύ μεγάλο κακό.»

Η προσευχή αυτή ήταν γνωστή και λεγότανε σ όλη τη γη μεταξύ του 18 000 και 15 000 πχ, τότε που οι ελοχίμ κυβερνούσαν. Μετά οι αδερφότητες του σκότους την απέκρυψαν Από το 15.000 π.Χ. και μετά, όταν οι Ελοχίμ εγκατέλειψαν τη γη, υπήρξαν εκατοντάδες προσπάθειες να ανακαλυφθεί η ύπαρξη των κόκκινων παράλληλων ζωών μας και η προσευχή για να τους σταματήσει, αλλά όλοι τους απέτυχαν. Ανακαλύφθηκε σε διάφορα μοναστήρια, όπως σε ένα του Αγίου Όρους τον δέκατο ένατο αιώνα, αλλά ο ηγουμένος πέθανε το 1851και τη θέση του πήρε ένας κόκκινος, ο οποίος την απαγόρευσε. Κάτι ανάλογο έγινε και στα άλλα μοναστήρια. 81 άτομα εκτός μοναστηρίων επίσης την ανακάλυψαν, αλλά είτε τα εκβίασαν είτε τα δολοφόνησαν και η προσευχή εξαφανίστηκε. Οι σκοτεινές δυνάμεις έβρισκαν πάντα τον τρόπο να τούς σταματήσουν από το να εξαπλώσουν τη γνώση. Αλλά αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρουν γιατί αυτή η προσευχή έπρεπε να ανακαλυφθεί και να εξαπλωθεί από κάποιον που έχει για παράλληλο έναν αρχηγό αγγελικής ομάδας. Μόνο κάποιος σαν κι αυτόν και η ομάδα του έχουν την δύναμη να εξουδετερώσουν τις επιθέσεις που ακολουθούν την εξάπλωση αυτής της προσευχής. Κι έτσι κι έγινε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: