Σελίδες

12.18.2023

Μεταφυσικές ερωτήσεις κι απαντήσεις 13


Θέματα: Θρησκευτικές συμφωνίες, το σώμα του Χριστού, παρασκευή αγιασμού, εικόνα αρχάγγελου Μιχαήλ, σταυρός-φυλαχτό, κομποσχοίνια, σταύρωμα, το άγιο φως, σωστή και λάθος προσευχή, το χάραγμα, αλλαγή ψυχής, λάθη πνευματικών/μεταφυσικών ερευνητών, λύσιμο συμφωνιών, συμπτώματα από εμφυτεύματα και προγραμματισμό, ανάκτηση ψυχής, νέοι κανώνες για τις ψυχές μετά το θάνατο, τα 55 βήματα του Αρμαγεδδώνα και της χιλιετίας του Φωτός, 

E.Έχω έναν χρυσό σταυρό (ο βαφτιστικός μου χάθηκε μυστήρια όταν τον είχα στην τσέπη μου που δεν ήταν τρύπια -δεν είχα αλυσίδα).

Τον σταυρό τον άλλο που έχω τον βάζω στην τσέπη του παντελονιού μου πάλι γιατί αμελώ να πάω να πάρω μια αλυσίδα να τον βάλω στον λαιμό μου.

Όταν κοιμάμαι, για προστασία σταυρώνω τρεις φορές το μαξιλάρι μου και τις 3 φορές λέω Κύριος Ιησούς Χριστός Νικά Κι Όλα Τα Κακά Σκορπά. Εδώ και πολλούς μήνες...ίσως και 2 χρόνια.

Τον βάζω ίσια και τις τελευταίες μέρες όταν ξυπνάω ή όταν θυμηθώ πως τον ξέχασα κάτω από το μαξιλάρι τον βρίσκω ανάποδο!!

Είναι τρομακτικό, δεν το κάνω εγώ, ούτε μπορεί να αλλάξει μόνος του από ίσιος να γίνει ανάποδος.

Σας παρακαλώ, όταν θα βρείτε χρόνο μπορείτε να ρωτήσετε τι συμβαίνει και αν το κάνω εγώ όταν κοιμάμαι; Αλλά δεν νομίζω πως είμαι εγώ!

Πρέπει να κάνω κάτι γι αυτή την κατάσταση;


Ευχαριστώ.A.Είπες ότι  χρησιμοποιείς τις ίδιες λέξεις για να αλλάξεις τον καιρό, άρα με αυτά τα λόγια καλείς δαίμονα και αυτός ο δαίμονας το κάνει. Είχες μια προηγούμενη ζωή ως κόκκινος παπάς που έλεγε αυτές τις λέξεις και επικαλούνταν τον αντίχριστο. Για σένα λοιπόν δεν είναι ασφαλές να λες Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Ούτως ή άλλως ο Χριστός δεν έχει δικαιοδοσία για να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό θα είναι το θέμα άλλου άρθρου.


Ε.Είπατε ότι οι μασώνοι κρατούσαν το σώμα του Χριστού ζωντανό, σε κώμα, και έκαναν τελετές πάνω του. Πήγε στο Φως τώρα; Και ο αντίχριστος;
Η Παναγία μάθατε αν είναι στο Φως;
Οι κλώνοι του Χριστού και της Παναγίας πήγαν στο Φως;

 Α.Όλοι πήγαν στο Φως, αλλά οι σκοτεινοί μπορούν να φτιάξουν άλλους.

 

Ε.Πάντως θυμάμαι στην σελίδα σας παλιά που λέγατε ότι μπορούμε να πάμε σε μια εκκλησία και σε μια εικόνα του Χριστού και να τού ζητήσουμε να ευλογήσει και να αγιάσει το νερό ή λάδι.
Μα από την στιγμή που στις εικόνες της εκκλησίας όπως μου λέτε, είναι κλώνοι ή σωσίες του Χριστού...δεν ζητάμε από τον αληθινό Χριστό;
Και τα κάνουν οι σκοτεινοί;
Η δεν έχει σημασία η εικόνα αλλά η πρόθεσή μας;

 Α.Σημασία έχει όντως η πρόθεσή μας. Αν είναι αγνή μπορεί να το κάνει ο Θεός. Ο Χριστός δεν έχει τη δικαιοδοσία να το κάνει, αλλά τότε δεν το ήξερα, μετά το ανακάλυψα… Το καλύτερο είναι λοιπόν να μην πηγαίνουμε σε εικόνες, αλλά μέσα στην εκκλησία να ζητάμε απλά απ’ το Θεό να αγιάσει το νερό ή το λάδι που κρατάμε.


Ε.Μου είπατε πως η εκκλησία δεν χρησιμεύει σε τίποτα (εξαίρεση το βάπτισμα, ευχέλαιο, αγιασμός)
Τότε για ποιο λόγο πρέπει να πάμε στην εκκλησία, για να μας ευλογήσει το νερό και το λάδι;
Δεν μπορούμε να το ζητήσουμε και από το σπίτι μας;

 Α.Γιατί ο ιερέας που βρίσκεται μέσα έχει προσευχηθεί ατέλειωτες ώρες και έτσι έχει μαζευτεί πολλή φωτεινή ενέργεια, που δεν υπάρχει σπίτι μας.


Ε.Αυτό πρέπει να το κάνουμε αφού τελειώσει η λειτουργία ή ενδιάμεσα;

Αν όμως η εκκλησία ή ο πάτερ είναι κόκκινοι;

Δεν πειράζει;

 Α.Εκτός λειτουργίας θα πας, όταν είναι άδεια η εκκλησία.

Αν ο ιερέας είναι κόκκινος πειράζει, δε θα λειτουργήσει. Ούτε αν η ίδια η εκκλησία είναι κόκκινη.. Τώρα όμως καταργήθηκαν οι κόκκινοι, οπότε δεν πειράζει. Πειράζει όμως αν ο ιερέας είναι μασώνος.

 

Ε.Θέλω να μού ζωγραφίσουν μια εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η σωστή/φωτεινή.
Έχει που δεν είναι ίδιο το πρόσωπο, σύμβολα διαφορετικά στην εικόνα, γράμματα, κλπ.
Έχετε κάποια συγκεκριμένη να μού προτείνετε;
Η μπορώ να αγοράσω μια μικρή έτοιμη από κατάστημα;

 Α.Δεν το έχω ψάξει αυτό, αλλά ξέρω π.χ. ότι ο υποτιθέμενος σταυρός του Αρχάγγελου Μιχαήλ που έχει φτερά στα πλάγια είναι σκοτεινός. Οι εικόνες και το γλυπτό του που έχω εγώ έχει εγκριθεί από τον οδηγό μου. Είναι αυτές των καθολικών.

.

Ε.Κάποιοι λένε να φοράμε ξύλινο σταυρό μόνο και όχι από χρυσό, γιατί σταυρώθηκε πάνω σε ξύλο ο Χριστός.
Ή δεν έχει σημασία το υλικό;

 Α Δεν έχει σημασία το υλικό.  



Ε.Που φοράμε κομποσχοίνια (διαβασμένα και μη) είναι καλό;

 Α.Δεν νομίζω, γιατί η προσευχή που διαβάζεται ζητάει βοήθεια από τον Χριστό, την Παναγία και τους αγίους αντί για τον Θεό. Επίσης οι κόμποι είναι 9, που είναι σκοτεινός αριθμός, όπως και τα 9 τάγματα των αγγέλων που αντιπροσωπεύουν.



Ε.Υπάρχει περίπτωση εκείνος που τα διαβάζει να βάλει κάτι κακό πάνω; Πχ όταν δεν τα αγοράζουμε από εκκλησία ή μοναστήρι.

 Α.Βέβαια, και σε μοναστήρι, αν είναι κόκκινο...


Ε.Όταν σταυρώνουμε κάποιο σημείο του σώματός μας όταν πονάμε και για υγεία και λέμε Κύριος Ιησούς Χριστός Νικά Κι Όλα Τα Κακά Σκορπά κάνουμε καλό;

 Α.’Οχι, γιατί δεν μας βοηθάει ο αληθινός Χριστός.


Ε.Όταν σταυρώνουμε κάποιο άλλο πρόσωπο;

 Α.Κάνουμε συμφωνία, αλλά το άλλο άτομο δεν επηρεάζεται.


Ε.Όταν σταυρώνουμε το φαγητό πριν να το φάμε;

 Α.Το ίδιο. Αρκεί να ζητάς απ’ το Θεό να στο ευλογήσει, αφού Τον ευχαριστήσεις.

 

Ε.Μπορώ απλά να ρίχνω αγιασμό σε κάθε αντικείμενο (σταυρό, κομποσχοίνι, φυλαχτό, κλπ και αν έχει κάτι κακό θα φεύγει;

 Α.Μπορείς.

 

Ε.Όταν φοράνε μάσκες μέσα στις εκκλησίες, αρκετοί ψάλτες και ιερείς, τις μέρες που υπάρχει αγιασμός και διαβάζεται, δεν γίνεται σκοτεινός; Ή δεν επηρεάζεται από όλα αυτά; Ή αν η εκκλησία ή ο πάτερ, κλπ είναι κλώνοι, κόκκινοι;

 Α.Ναι, δεν αγιάζεται καν το νερό τότε. Δεν νομίζω όμως ότι επηρεάζεται απ’ τη μάσκα.

 

E.Είχατε πει ότι οι μασώνοι κρατούσαν το σώμα του Χριστού ζωντανό, σε κώμα και έκαναν τελετές κι ότι η ψυχή του πήγε στο Φως κατά τη διάρκεια του Αρμαγεδδώνα.. Τελικά πέθανε;

 Α.Όχι, απλά έβαλαν άλλη παράλληλη ψυχή μέσα....

 

Ε.Δείτε αυτό το βίντεο. Είναι απάτη το άγιο φως; Το άγιο φως ανάβει με αναπτήρα, λένε στο πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

 https://www.youtube.com/watch?app=desktop HYPERLINK "https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=_NfZl7BDhlg"& HYPERLINK "https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=_NfZl7BDhlg"v=_NfZl7BDhlg

 Α.Αυτός ο παπάς είναι μασώνος.Η λέξη «θαύμα» αφαιρέθηκε επειδή όντως δεν είναι πια. Από το 2018 ανάβει με αναπτήρα το φως. Κι αυτό επειδή η μασωνία κατέλαβε εντελώς την ορθόδοξη εκκλησία. Όμως χάρη στα δικαιώματα που κερδίσαμε στον Αρμαγεδδώνα, το φως γίνεται όντως άγιο.


Ε.Μού είπες πως ο Θεός, Χριστός, Παναγία, Αρχάγγελοι, Άγγελοι και Άγιοι δεν επεμβαίνουν σε φυσικό επίπεδο για να εκπληρώσουν επιθυμίες. Πχ τάματα, υλικά αγαθά, αγάπη, υγεία, κλπ είναι συμφωνίες όλα αυτά.

Επίσης δεν επεμβαίνουν για να σταματήσουν φυσικά φαινόμενα (καιρό, κλπ)

Έχουν μόνο δικαίωμα να μας δίνουν προστασία και να εκπληρώνουν πνευματικά θέματα.

Πχ Παναγία μου, Χριστέ μου, Θεέ μου προστάτεψε εμένα και την οικογένειά μου, φώτισέ με, βοήθησέ με να εκπληρώσω την αποστολή μου, κτλ..

Τότε πώς μπορούμε να ζητάμε και να οραματιζόμαστε τους 7 Αρχάγγελους να μάς στέλνουν σε εμάς ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο 15 λεπτά καθημερινά άκτιστο λευκό θεραπευτικό φως στο σώμα, όργανα και στα κύτταρά μας, όταν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας;

Μήπως υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που να γνωρίζεις και να μπορούν να μας βοηθούν ο Θεός, Χριστός, Παναγία, Αρχάγγελοι, Άγγελοι και Άγιοι σε φυσικό επίπεδο σε συγκεκριμένο θέμα;

Α.Το αγγελικό φως είναι πνευματική θεραπεία, αυτή επιτρέπεται. Αλλά απλά μειώνει κάποια συμπτώματα , δε θεραπεύει, γιατί είναι δύσκολο να περάσει στο φυσικό επίπεδο. Επίσης πρέπει μόνο από τον Θεό να ζητάμε βοήθεια για την εκπλήρωση της αποστολής μας, προστασία, κτλ, όχι από την Παναγία ή από το Χριστό. Για κάποια πράγματα μπορούμε να ζητάμε κι απ’ τους αρχάγγελους, όπως πχ προστασία από τον αρχάγγελο Μιχαήλ ή βοήθεια σε θεραπευτικές τεχνικές στον αρχάγγελο Ραφαήλ.


Ε.Λέτε να λύσουμε τις συμφωνίες μας. Πρέπει να λύσουμε και το χάραγμα που δεχτήκαμε σε προηγούμενες ζωές;

Α.Φυσικά, 3 φορές το δεχτήκαμε. Το λύσαμε ο συνεργάτης μου κι’ εγώ για όλους, αλλά έχει πιο πολλή δύναμη ο καθένας να το κάνει ο ίδιος.


Ε.Αυτό που λέτε πως πρέπει να το λύσουμε όλοι πώς θα γίνει! Αφού πολύ λίγα άτομα στον κόσμο σας έχουν βρει και πιο λίγοι σας πιστεύουν. Έτσι νομίζω εγώ, δεν ξέρω.

Α.Αν είχαν κάνει όλοι αυτοί τα σωστά θα αρκούσε.


Ε.Εννοείτε οι πελάτες σας; Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ..

Α.Nαι, οι πελάτες μου .. Μόνο προσευχή μπορούμε να κάνουμε για να φωτιστούν.


Ε.Θα το κάνω. Θα προσεύχομαι στον Θεό να φωτίσει τον κόσμο και να αρνηθεί το χάραγμα και να φωτίσει τους πελάτες σας.

Α.Πολύ ωραία.


E.Πως πέθανε ο μασώνος που είχε το σώμα του Χριστού στην κατοχή του;

Θεϊκή παρέμβαση ή άλλος λόγος;

Α.Κατ’ αρχήν δεν ξέρω αν πέθανε, μόνο ότι αλλάχθηκε η ψυχή του Χριστού. Ύστερα οι κόκκινοι που χάνουν το δικαίωμα να κάνουν κακό και πεθαίνουν πεθαίνουν  από τη μασωνία ή από επίθεση καρμικού κόκκινου ή δαίμονα, όχι απ’ τον Θεό. Ο Θεός δε σκοτώνει.

 

Ε.Μπορεί να σωθεί κάποιος δηλαδή αν τού πάρουν την ψυχή;

Α.Ναι, οι ψυχές αλλάζουν συχνά, ειδικά τώρα στον Αρμαγεδδώνα. Η παλιά οδηγείται στο Φως και μπαίνει μια παράλληλη στο σώμα.


Ε.Πώς σας φάνηκαν τα βίντεο της Ιουλίας Πλημμυρίδου;

Α.Η Πλημμυρίδου έχει πολλές γνώσεις και έχει κάνει καλή έρευνα, αλλά κάνει τα ίδια λάθη με όλους τους άλλους θρησκευόμενους ερευνητές. Τα βγάζει όλα σκοτεινά, όπως τους θεούς Ελ, εξομοιώνοντάς τους με τους κλώνους τους, κάνει διαρκώς θρησκευτικό κήρυγμα και ηθικολογεί, αφού νομίζει ότι ο Θεός έφτιαξε τα σώματά μας κι ότι οι Εβραίοι πιστεύουν στο Θεό.....

Οι δε μη θρησκευόμενοι ερευνητές κάνουν επίσης όλοι τα ίδια λάθη. Εμπιστεύονται κάποια οντότητα νομίζοντάς την φωτεινή κι έτσι λένε ό,τι τούς λέει  αυτή... Ή έχουν σοβαρή συμφωνία, όπως η έλλειψη πίστης στον Θεό, με αποτέλεσμα να πιστεύουν σκοτεινά πράγματα.


Ε.Μπορώ να ζητάω από τον Θεό να με βοηθήσει να βρω μια φωτεινή δουλειά και έναν φωτεινό σύντροφο; Στην λίστα συμφωνιών που έχεις, γράφεις ότι δεν πρέπει να ζητάμε υλικά πράγματα από τον Θεό. Παίζει μήπως ρόλο ο τρόπος που θα ζητήσουμε υλικό αγαθό από τον Θεό; Εάν ναι, φαντάζομαι για να είναι συμφωνία θα πρέπει να το ζητάμε με πόνο, δάκρυα, αρνητικά συναισθήματα, κτλ…

Αν μπορούμε να ζητάμε από τον Θεό πχ λεφτά, αγάπη, ένα αυτοκίνητο κλπ..

με ποιον τρόπο θα πρέπει να ζητάμε έτσι ώστε να μας βοηθήσει και να μην είναι συμφωνία;

Και να είναι φωτεινός ο τρόπος που θα έρθουν, εάν είναι για το καλό μας φυσικά.

Α.Χρειάζεται προσοχή εδώ γιατί όταν ζητάμε τέτοια πράγματα τα δίνουν οι δαίμονες κι’ οι εξωγήινοι. Ο Θεός γνωρίζει τις υλικές μας ανάγκες και καλύπτει τα βασικά, ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε την αποστολή μας. Αυτό θα’πρεπε να ζητάμε κι’ όχι υλικά αγαθά.


Ε.ΟΚ...Δηλαδή μπορούμε ως προσευχή να λέμε» Θεέ μου σε παρακαλώ στείλε μας τα βασικά πράγματα στην ζωή μας, ώστε να ζήσουμε ευτυχισμένοι και να εκπληρώσουμε την αποστολή μας», Το λέω σωστά;

Α.Όχι, απλά να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας.


Ε.Όσοι μάθουν τη λίστα σου και συνεχίσουν και κάνουν τις συμφωνίες,

ή δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τις λύσουν, κινδυνεύουν να χάσουν την ψυχή τους;

Α.Ανάλογα με τη συμφωνία, αλλά το 2020 την έχαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου