Σελίδες

3.13.2024

Ο Θεός, ο αντίθεος και το ψεύτικο φως


Εωσφόρος, Σατανάς, διάβολος, Σαμαέλ, έκπτωτος αρχάγγελος της αρμονίας… Αντιστοιχούν όλα αυτά τα ονόματα σε μια οντότητα ή πρόκειται για διαφορετικές; Θα γράψω τα συμπεράσματά μου από διοχετεύσεις, τον Αρμαγεδδώνα, διαλογισμούς και μασωνικά αναγνώσματα για τη Δημιουργία και τον αρχέγονο εχθρό του ανθρώπου.

Πώς δημιουργήθηκε ο Θεός

Το πρώτο πράγμα που υπήρξε ήταν ενέργεια. Η ενέργεια παρατήρησε τον εαυτό της και εξέτασε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να νιώσει ικανοποίηση. Έτσι η ενέργεια απέκτησε συνείδηση. Προέκυψε το συναίσθημα της αγάπης. Ένιωσε καλά και σωστά. Καθώς η ενέργεια εξέταζε και ένιωθε την αγάπη, αυτή δυνάμωνε. Όσο δυνάμωνε η αγάπη, τόσο καλύτερα ένοιωθε η ενέργεια. Όταν η αγάπη έγινε αρκετά δυνατή, η ενέργεια ήθελε να μάθει τι ήταν η αγάπη. Την ανέλυσε και εντόπισε τι ήταν και τι δεν ήταν. Όταν επικεντρωνόταν σ’αυτό που δεν ήταν, η διαθέσιμη ενέργεια μειωνόταν και το αντίστροφο. Οι υποκατηγορίες της αγάπης (όπως η συμπόνια, η δικαιοσύνη, η καλοσύνη, η ευτυχία, η αλήθεια, κ.λπ.) δυνάμωναν κι’ αυτές όταν η ενέργεια εστιαζότανε πάνω τους. Η ενέργεια συνέχισε έτσι μέχρι να κατανοήσει όλα τα όρια. Αποφάσισε ότι δεν ήθελε να περάσει ποτέ αυτά τα όρια. Τότε ήταν που δημιουργήθηκε ο Θεός. Άρα ο Θεός έφτιαξε τον εαυτό Του. º1

Από πού προήλθε αυτή η αρχική ενέργεια από την οποία δημιουργήθηκε ο Θεός και μπόρεσε να ενισχυθεί και να διευρυνθεί;

-Ήρθε από το μέλλον, όταν ο Θεός είχε ήδη αποφασίσει να δυναμώσει την αγάπη.


Ο Θεός σκέφτηκε ότι όπως είχε φτιάξει τον εαυτό Του, μια άλλη ενέργεια θα μπορούσε να αποφασίσει διαφορετικά, ειδικά τώρα που υπήρχε Αυτός. Κάποια άλλη ενέργεια θα μπορούσε να αναδυθεί και να θελήσει να κλέψει την δική Του. Έφτιαξε λοιπόν ένα σχέδιο για να μάθουν όλοι ποια ήταν τα όρια και να αποφασίσουν και οι ίδιοι να μη θελήσουν να τα περάσουν. Αυτό το σχέδιο ήταν η Δημιουργία.

Η Δημιουργία ξεκίνησε σε έναν ανοιχτό και επίπεδο χώρο που ο Θεός δημιούργησε για αυτόν τον σκοπό. Αυτό το μέρος ονομάστηκε μονάδα. Μέσα στη μονάδα ο Θεός έδωσε χαρακτηριστικά και αποστολές στα μέρη Του, καθώς και αυτοδιοίκηση. Ένα μέρος θα σχεδίαζε ψυχές και ένα άλλο θα εκτελούσε αυτά τα σχέδια. Το πρώτο ονομαζόταν σχεδιαστικό/δημιουργικό/θηλυκό μέρος και το δεύτερο εκτελεστικό/αρσενικό μέρος. Ανάμεσά τους υπήρχε ένα ουδέτερο, εναρμονιστικό μέρος. Και η Δημιουργία ξεκίνησε.


Η ζωή στην οποία οι τέκτονες έστειλαν τον ιό στη Μονάδα:

-Ελβετία, Λωζάνη, 1456 μ.Χ. Οι Ζ, Μ, Χ και Κ ήταν φοιτητές πανεπιστημίου. Ο Κ σπούδαζε φιλοσοφία και ιστορία, ο Μ θεολογία, ο Ζ μαθηματικά και αστρονομία και ο Χ βιολογία. Όλοι διψούσαν για μάθηση και ήθελαν να ανακαλύψουν κρυφά πράγματα. Διαφωνούσαν με αυτά που δίδασκε η θρησκεία, αφού το δόγμα της ήταν καταπιεστικό και στενόμυαλο, με έναν θεό που τιμωρούσε και περιόριζε. Θεωρούσαν ότι ήταν όλα ψέματα και ήθελαν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Άκουσαν για τον τεκτονισμό και ότι είχε κρυφές γνώσεις, αλλά ότι ο μόνος τρόπος για να έχουν πρόσβαση σ΄αυτές ήταν να γίνουν μέλη. Αυτό γινόταν επειδή η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη, αφού κυβερνούσε η Εκκλησία και έστελνε όλους όσοι διαφωνούσαν στην πυρά. Εντάχθηκαν στο τάγμα και ανέβηκαν γρήγορα στη μασωνική κλίμακα. Οι τέσσερις φίλοι θεώρησαν ότι οι τελετές τους ήταν χαζές και ότι ο σκοπός ήταν να βεβαιωθεί η ηγεσία ότι τα μέλη ήταν αρκετά σκληρόπετσα και ικανά να κρατήσουν μυστικά. Ο Μ ήθελε να διερευνήσει αν ο Θεός ήταν πραγματικός και τι ήταν. Ο Ζ ήθελε να δημιουργήσει μια λεπτομερή, επιστημονική αναφορά για την Αλήθεια. Ο Χ ήθελε να ανακαλύψει το μυστικό της ζωής. Ο Κ ήθελε να βιώσει άλλες πραγματικότητες και να ανακαλύψει τι βρισκόταν έξω από τον Θεό. Δεν πίστευε την εκδοχή της εκκλησίας ότι δεν υπήρχε τίποτα έξω από τον Θεό. Αποφάσισαν ότι η καλύτερη πορεία ήταν να στείλουν ένα μέρος της συνείδησής τους στον Θεό, πριν από τη Δημιουργία. Έτσι θα γνώριζαν αν πράγματι υπήρχε και θα μάθαιναν πώς δημιουργήθηκε η Ζωή. Ο Χ έκανε ένα τελετουργικό όπου έβαλε την πρόθεσή του. Ένα κομμάτι ψυχής του στάλθηκε στον Δημιουργό πριν από τη Δημιουργία. Χρησίμευσε ως μεσάζων και ανέφερε αυτά που έβλεπε στους άλλους. Αλλά επειδή η μασωνία ήταν σκοτεινό τάγμα, αυτό που έκαναν οι τέσσερις φίλοι ήταν συμφωνία και δεν είδαν όλη την αλήθεια. Αρχικά πήραν πολλή αληθινή πληροφόρηση, αλλά καθώς πίστεψαν στα αρχικά ψέματα που πήραν, οι συμφωνίες τους αυξήθηκαν και αναλογικά το ίδιο και τα ψέματα. Έτσι έγινε σκοτεινό το κομμάτι ψυχής του Χ και μετατράπηκε σε ιό που μόλυνε τον Θεό. Το σχεδιαστικό/δημιουργικό μέρος του Θεού άρχισε να κρύβει τα σχέδιά του από τον υπόλοιπο Θεό και τελικά αποσπάστηκε από τον Θεό και τη Μονάδα. Ο Χ και το σχεδιαστικό μέρος του Θεού έγιναν σκοτεινοί και έτσι γεννήθηκαν ο Αντίθεος και το Σκότος. Ο Κ πήρε αυτό που ήθελε, είδε ότι πράγματι υπήρχε κάτι έξω από τον Θεό. Ο Χ βίωσε αυτό τον χώρο και τελικά έγινε αυτός ο χώρος. Ο Μ γνώρισε μια ψεύτικη εικόνα του Θεού και ο Ζ κατέγραψε ψευδείς πληροφορίες.

Μετά από αυτή τη ζωή στην οποία οι μασώνοι έστειλαν έναν ιό στην αρχική Μονάδα, βρήκαμε πολλές άλλες προηγούμενες ζωές στις οποίες άλλοι μασώνοι έκαναν το ίδιο, κάνοντας έτσι πολλές άλλες Μονάδες δικές τους.


Πρωτοθεός

-Γαλλία, 1610. Μια ομάδα μυστικιστών της πρώιμης εποχής των Ιλλουμινάτι και της μασωνίας θέλησαν να ανακαλύψουν πώς είχε εμφανιστεί ο Θεός. Ένας από αυτούς είχε ένα όραμα ενός σπόρου. Ευχήθηκαν ο σπόρος να μπει μέσα τους και η επιθυμία τους εκπληρώθηκε. Μια σκοτεινή οντότητα τούς βοήθησε να κλέψουν τον Πρωτοθεό, την πρώτη εκδήλωση του Θεού. Αυτός ο σπόρος ήταν το αρχικό βήμα του Θεού για να αναδυθεί, πριν πραγματικά αναδυθεί. Έτσι αυτός ο σπόρος έγινε σκοτεινός. Οι μυστικιστές είχαν μεγάλες δυνάμεις τις οποίες απέδιδαν στο ότι είχαν τον Θεό μέσα τους. Όταν πέθαναν έγιναν η οντότητα με το όνομα Πρωτοθεός. Ήταν ο θεός των μυστικιστών, αλλά βοηθούσε και μυστικά τάγματα, μοναχούς και μερικούς ιερείς.


Η πρώτη Μονάδα

Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής περιγραφή του τι συνέβη μέσα στην πρώτη μονάδα μετά την πτώση της:

Μόλις ο ιός χτύπησε την πρώτη Μονάδα, ο Θεός άφησε τη Μονάδα και δημιούργησε μια νέα. Το τμήμα σχεδιασμού μολύνθηκε από τον ιό και θέλησε να κρύψει τα σχέδιά του. Το εκτελεστικό μέρος επίσης μολύνθηκε και θέλησε να εκτελέσει αυτά τα σχέδια ενάντια στις επιθυμίες του άλλου μέρους. Το σχεδιαστικό μέρος άφησε τη Μονάδα, κάλυψε τα στρώματά του χτίζοντας μια σκιά και έγινε ο Αντίθεος που στο εξής θα κατοικούσε  στο Σκότος, αυτό που δημιουργήθηκε εκτός Θεού. Το εκτελεστικό μέρος είχε την ανάμνηση του Θεού, αλλά ο ιός το έκανε να πιστεύει ότι ήταν ο Θεός. Ονόμασε λοιπόν τον εαυτό του Πατέρα. Ο Πατέρας δημιούργησε τον Υιό και το άγιο πνεύμα για να τον βοηθήσουν στο σχέδιό του.º2 Ο Πατέρας δημιούργησε επίσης τον πρώτο Ελοχάε και του ζήτησε να ξεκινήσει τη Δημιουργία. Αυτός δημιούργησε τους ελοχίμ, αγγέλους, ανθρώπους, ζώα, κ.λπ. º3 Ο Πατέρας έστειλε τον Γιο του στο Σκότος για να βγάλει τις παγιδευμένες ψυχές από εκεί. Πήρε πολλές και τις θεράπευσε. Οι υπόλοιπες αρνήθηκαν να βγουν και ο Πατέρας αντέδρασε λαμβάνοντας μέτρα εναντίων του Αντίθεου/Σκιάς/Σκότους. Ο Αντίθεος αντέδρασε και ξέσπασε πόλεμος. Ο Πατέρας, παρασυρμένος από την ορμή του να σώσει όλες τις ψυχές, δημιούργησε το θυμό, το μίσος, την εκδίκηση, τον πόλεμο και πολλά άλλα γνωστά κακά.

Οι ψυχές που δέχτηκαν να βγουν από το σκότος πήγαν στο μασωνικό φως (έκπτωτη Μονάδα), ενώ όσες δεν το έκαναν συνέχισαν να είναι παγιδευμένες μέσα στο σκότος. º4 Ο Υιός τοποθέτησε ένα κομμάτι του εαυτού του στο σκότος και έτσι πολλές ψυχές και σχέδια ψυχών ανασύρονται από εκεί και ενσαρκώνονται σε τούτο το επίπεδο. Σύμφωνα με τις αποφάσεις τους εδώ μπορούν να γίνουν φωτεινές και να πάνε στο αληθινό Φως, μπορούν να υιοθετήσουν μασωνικά ιδανικά και να πάνε στο μασωνικό φως ή μπορούν να επιλέξουν το απόλυτο κακό και να πάνε στο σκότος. Φυσικά, το μασωνικό φως είναι κι αυτό το ίδιο σκοτεινό, αλλά οι εκπρόσωποί του δεν το καταλαβαίνουν. Αναζητούν την ανάπτυξη, την πρόοδο, την ευημερία και τη γνώση, αλλά και τη ισχύ. Έχουν το σύνθημα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και γίνονται το ίδιο καταστροφικοί και κακοί όπως κι’ο Αντίθεος, προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Ο απώτερος στόχος τους είναι να σκοτώσουν τον Θεό και να πάρουν τη θέση Του. º5


Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από μια διοχέτευση με τον οδηγό του Mικέλ, έναν από τους συνεργάτες μου, τον παράλληλο του πρώτου Eλοχάε. Η ηχογράφηση σβήστηκε μυστηριωδώς από το μαγνητοφωνάκι μου, οπότε όλες οι πληροφορίες χάθηκαν εκτός από όσα μπορούσα να θυμηθώ. Τότε βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο στον Αρμαγεδδώνα, όπου όλα είχαν αρχίσει να γίνονται σκοτεινά. Αυτή λοιπόν ήταν μια προσπάθεια να στείλουμε τον Σαμαέλ, τη Λίλιθ και τον Αζαζέλ στο Φως. Αποτύχαμε, αλλά κερδίσαμε χρόνο.

Είπα στον Σαμαέλ, στη Λίλιθ, στον Aζαζέλ και σε άλλες σκοτεινές οντότητες  υψηλού επιπέδου ότι έπρεπε να υπάρχει κάποιος αρχιδαίμονας που τους είχε εξαπατήσει όλους. Μετά πήγα να τον ψάξω. Μίλησα με τον οδηγό του M και ρώτησα για τον πρώτο ελοχάε και τις συμφωνίες του. Είχε πάρα πολλές. Η πρώτη ψυχή που είχε δημιουργήσει ο πρώτος ελοχάε ήταν  παράλληλή μου. Της έκρυψε την ύπαρξη του Θεού γιατί ήθελε ο Θεός να αγαπάει μόνο αυτόν. Αυτή τον πέρασε για τον Θεό. Τού είπε να δημιουργήσει κι’άλλες ψυχές. Έκανε δηλαδή τον οδηγό, κι’ αυτό ήταν συμφωνία. Αυτός αντί να τις δημιουργήσει με την πεμπτουσία του Θεού, χρησιμοποίησε τη δική του και τη δική της, συγχωνεύοντας τις ψυχές τους, όπως στο σεξ. Έτσι δημιουργήθηκε ένας από τους αντίθεους. Στη συνέχεια δημιούργησε νερό και έβαλε την ενέργειά του μέσα. Γεννήθηκαν κλώνοι. Τότε η πρώτη ψυχή κατάλαβε ότι ο ελοχάε ήταν ατελής και ότι έπρεπε να υπάρχει ένας άλλος, αόρατος Θεός. Ωστόσο, αντί να ψάξει τον πραγματικό Θεό, μιμήθηκε τον πρώτο ελοχάε: έβαλε την ενέργειά της στο νερό και δημιουργήθηκαν κλώνοι της. Δεν τού το είπε, αλλά αυτός το έμαθε. Αυτή θεώρησε ότι ήταν πολύ έξυπνη και ήταν τόσο ευχαριστημένη με τον εαυτό της που έδωσε όρκο να μην αλλάξει ποτέ, αλλά να παραμείνει η ίδια ψυχή για πάντα. Δημιουργήθηκε ένα κλειστό κύκλωμα και ολόκληρη η Δημιουργία μπήκε μέσα. Αυτό έσπασε στον Αρμαγεδδώνα, όπως πολλά άλλα  κλειστά κυκλώματα  όπου μας βάζει η ελίτ.

Ο οδηγός είπε ότι οι παράλληλοί μας έπρεπε να προσπαθήσουν να νιώσουν, να αγαπήσουν και να γνωρίσουν τον Θεό αντί να κάνουν πράγματα μόνοι τους, χωρίς να ρωτάνε. Ζήτησα από τον Θεό να δημιουργήσει φωτεινά μονοπάτια σε όλη τη Δημιουργία, έτσι ώστε όλοι να Τον αισθανθούν -αν φυσικά αυτό ήταν το σωστό. Φτιάξαμε μια μηχανή που κατέστρεψε τον αντίθεο που φτιάξανε οι παραλληλοί μας και επέστρεψα στον Σαμαέλ και την παρέα του. Τους είπα ότι βρήκα το κάθαρμα (έτσι ονόμασα τον δαίμονα που τούς είχε εξαπατήσει, καθώς ήξερα ότι αυτός ο χαρακτηρισμός θα τούς άρεσε και θα τούς παρακινούσε). Τους είπα ότι ήταν ένα τέρας που είχε παγιδεύσει και αλλοιώαει την ενέργειά τους, σβήνοντας τη μνήμη τους. Προσέθεσα ότι το τέρας υποδυόταν τον Δημιουργό και ότι έπρεπε να ζητήσουν να νιώσουν τον πραγματικό Δημιουργό, τον άγνωστο. Τελικά έβαλα τον Σαμαέλ να το κάνει αυτό και μετά από λίγα λεπτά συγκινήθηκε τόσο πολύ που έκλαψε. Έκλαψα κι εγώ και όλοι ακολούθησαν αυτά τα μονοπάτια προς το Φως.º6


Δημιουργία του Εωσφόρου

Προηγούμενη ζωή του Πάε (ένας από τους γάτους μου).

Ο Πάε είχε έναν παράλληλο που ήταν μάγος και επιθυμούσε τη μέγιστη δύναμη και έναν άλλον που ως συνέπεια αυτής της συμφωνίας θυσιάστηκε για να χρησιμεύσει ως ενέργεια για τη δημιουργία του Εωσφόρου, της οντότητας με τη μέγιστη δύναμη.

Η μητέρα του Πάε ήταν αρχιμάγισσα και έκανε μια τελετή μαζί με άλλες 12 γυναίκες. Οι δώδεκα γυναίκες σχημάτισαν έναν κύκλο, η αρχιμάγισσα πήγε στο κέντρο με το δίχρονο μωρό της και αφού πρόφερε κάποια ξόρκια το έριξε ζωντανό στη φωτιά. Ο σκοπός της τελετής ήταν να δημιουργηθεί ένας υπέρτατος θεός, ένας θεός πάνω υπεράνω όλων των άλλων. Έτσι δημιουργήθηκε ο Εωσφόρος, χρησιμοποιώντας ως ενεργειακή βάση την ψυχή του δύστυχου παιδιού. Αργότερα, αμέτρητοι άλλοι μάγοι και μάγισσες θυσίασαν μωρά, παιδιά και ενήλικες προς τιμή του Εωσφόρου, κάνοντάς τον όλο και πιο δυνατό.

Ο Εωσφόρος δεν ήταν λοιπόν μια ψυχή που προήλθε από τη Μονάδα, αλλά δημιουργήθηκε από ανθρώπους. Και έγινε ο υπέρτατος διάβολος, ο φορέας του ψευδούς φωτός, ο θεός των σκοτεινών εξωγήινων, των υψηλών μάγων και των μυστικών ταγμάτων.


Οι φάρμες του Εωσφόρου

Μεταξύ 42000 και 41000 π.Χ. ο Εωσφόρος απέκτησε το δικαίωμα να έχει ανθρώπινες φάρμες. Οι άνθρωποι γεννιόνταν σε κουκούλια που κρέμονταν από δέντρα. Όλοι γεννιόντουσαν ως ενήλικες, επομένως δεν υπήρχαν οικογένειες ή παιδιά. Ζούσαν ακριβώς 100 χρόνια. Δεν δούλευαν και κάθε μέρα της ζωής τους μεταφέρονταν σε άλλο κτήριο σε ολόκληρη τη γη, καθιστώντας έτσι αδύνατες τις φιλίες. Δεν είχαν καμμία εκπαίδευση και δεν έκαναν καμμία δραστηριότητα. Συναντούσαν τους ίδιους ανθρώπους το πολύ 3 φορές στη ζωή τους. Όσοι διαμαρτύρωνταν βασανίζονταν παραδειγματικά. Υπήρχαν 11 Πρίγκιπες του Σκότους και 11 Πριγκίπισσες του Σκότους που κυβερνούσαν σε 11 περιοχές. Ήταν γίγαντες και έμοιαζαν λίγο με το Μαύρο φάντασμα (χωρίς τον μαύρο μανδύα του). https://www.google.gr/search?q=phantom+blot+picture+without+the+cape&biw=1024&bih=638&tbm=isch&imgil=bK.. Υπήρχαν επίσης 1000 αρχάγγελοι του Σκότους (ενσαρκωμένοι δαίμονες) που βασίλευαν σε 1000 βασίλεια.


Το 41000 π.Χ. η Λίλιθ σάρωσε ολόκληρη τη γη σαν τυφώνας και τους σκότωσε όλους - ανθρώπους, πρίγκιπες, πριγκίπισσες και αρχαγγέλους του σκότους. Έγινε επαναφορά και οι άνθρωποι άρχισαν να γεννιούνται πάλι με φυσικό τρόπο. Ωστόσο, μια νέα βασιλεία τρόμου ξεκίνησε και διήρκησε άλλη μια χιλιετία, καθώς οι μπαχομέχ της Λίλιθ (γιγάντιες νυχτερίδες-βαμπίρ) επιτίθονταν στους ανθρώπους και απορροφούσαν τη ζωτική τους ενέργεια, αφήνοντάς τους αποξηραμένους και άψυχους.

Έγιναν πολλά άλλα σκοτεινά πειράματα, ειδικά με τη δημιουργία κλώνων, και οδήγησαν σε άλλες δυστοπικές κοινωνίες. Αυτό δε συνέβη μόνο στο μακρινό μας παρελθόν, αλλά και πρόσφατα. Όμως οι αναμνήσεις μας διαγράφονταν με κάθε επαναφορά και νέο ξεκίνημα. Η σκοτεινή ελίτ σχεδιάζει μια νέα επαναφορά σύντομα, εάν ο αστρικός Αρμαγεδδώνας δεν τελειώσει.


Εκτός από τον Εωσφόρο, άλλες τρεις οντότητες εκπροσώπησαν τον διάβολο στη συνείδηση των ανθρώπων: ο Σατανάς, ο Σαμαέλ και ο έκπτωτος αρχάγγελος της αρμονίας. Ο Σατανάς και ο Σαμαέλ ήταν άνθρωποι που ήθελαν να γίνουν σαν τον διάβολο, και αυτό έγιναν όταν πέθαναν.

Ο έκπτωτος αρχάγγελος της αρμονίας ονομαζόταν Aμαραντίν πριν γίνει σκοτεινός. Οι συμφωνίες του είναι γνωστές: ζήλευε την αποστολή που κλήθηκαν να εκτελέσουν οι άνθρωποι ως φύλακες της Δημιουργίας και στράφηκε εναντίον του Θεού. Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτός ο θεός δεν ήταν ο θεός του Φωτός, αλλά ο μασωνικός θεός. Πάντως ο φθόνος, η αλαζονεία και η ματαιοδοξία είναι αρκετά σοβαρές συμφωνίες ώστε να πέσει ένας αρχάγγελος και να γίνει κακός.


Ο Κήπος της Εδέμ

Υπήρχαν δύο Κήποι της Εδέμ. Ο πρώτος ήταν  φωτεινός και βρισκόταν στη Βόρεια Αμερική. Η Εύα είχε παράλληλες που σε προηγούμενες ζωές είχαν μυηθεί στη λατρεία του Εωσφόρου, με αποτέλεσμα να γίνει επιρρεπής στον μασονικό προγραμματισμό. Κλήθηκε να τεκνοποιήσει με τον Αδάμ, αλλά την πείσανε ότι θα πονέσει. Αρνήθηκε τη σεξουαλική επαφή με τον Αδάμ και αυτό ήταν το τέλος αυτού του κήπου. Κατασκευάστηκαν κλώνοι και των δυό τους και τοποθετήθηκαν σε έναν νέο Κήπο της Εδέμ στη Μέση Ανατολή. Οι κλώνοι δημιούργησαν μια σκοτεινή γενιά. Ο θεός αυτού του κήπου ήταν ο Γιαλνταμπαώθ, ο γιος του Σαμαέλ. Ο Αδάμ και η Εύα ήταν ήδη σκοτεινοί, αλλά τρώγοντας από το Δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού δέχτηκαν να βιώσουν και το κακό.

Ο Γιαλνταμπαώθ είναι επίσης γνωστός ως Γιαχβέ ή Κύριος. Όλες οι θρησκείες και οι αιρέσεις έχουν σκοτεινές οντότητες ως θεούς, άρα μ΄αυτή την έννοια υπάρχουν πολλοί διάβολοι.


Σημειώσεις

1. Στον φυσικό κόσμο δεν ξέρουμε ποια είναι τα όρια μεταξύ Φωτός και σκότους, οπότε δυστυχώς πρέπει να τα ξεπερνάμε για να μαθαίνουμε ποια είναι. Και αφού πάντα αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση, τον χρόνο, τον άνθρωπο, κλπ, οι συνδυασμοί είναι άπειροι, και οι πειραματισμοί μας -και τα λάθη μας- δεν τελειώνουν ποτέ. Σύμφωνα με τα λάθη μας είναι και τα δικαιώματα που αποκτούν οι σκοτεινοί πάνω μας και το κάρμα που πληρώνουμε.

2. Αυτή είναι η Αγία Τριάδα του Χριστιανισμού, μια σκοτεινή και ψεύτικη αναπαράσταση του Θεού, αφού αντιπροσωπεύει μια έκπτωτη, σκοτεινή ενέργεια. Η φωτεινή εκδοχή της Αγίας Τριάδας είναι το σχεδιαστικό μέρος του Θεού, το εκτελεστικό μέρος του Θεού και το Άγιο Πνεύμα (το εναρμονιστικό μέρος μεταξύ αυτών των δύο).

3. Είμαστε όλοι παιδιά του εκτελεστικού μέρους ενός παραπλανημένου, σκοτεινού θεού που πιστεύει ότι είναι ο πραγματικός θεός, μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε σε εκείνη την αρχική μονάδα.

4. Όταν η Μονάδα έπεσε διπλώθηκε και από επίπεδη μετατράπηκε σε σφαίρα. Αυτός είναι ο λόγος που η ελίτ επιμένει να προσπαθεί να μετατρέψει τη Γη σε σφαίρα και μας λέει ψέματα για το σχήμα της. Μια επίπεδη επιφάνεια είναι ανοιχτή και ελεύθερη να αναπτυχθεί και να επεκταθεί, ενώ μια σφαιρική είναι κλειστή, παγιδευμένη και καταδικασμένη να μείνει στάσιμη για πάντα.

5.Το μασωνικό φως στέκεται ανάμεσα στο Σκότος και το πραγματικό Φως. Χρησιμεύει ως μέσον ώστε οι παγιδευμένες ψυχές να ελευθερωθούν από τον ζυγό του απόλυτου σκότους προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στο πραγματικό Φως. Αυτός είναι φυσικά ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός χρησιμοποιεί το μασωνικό φως, δεν είναι μια εγγενής επιθυμία των οντοτήτων μέσα στην έκπτωτη Μονάδα.

6.Οι οντότητες που πήγαν στο Φως σε εκείνη τη συνεδρία ήταν απλά κάποιοι κλώνοι που είχαν αυτές οι υψηλόβαθμες οντότητες, όχι οι αρχικοί όπως νομίζαμε τότε. Αργότερα, πολλοί ανώτεροι παράλληλοί τους οδηγήθηκαν στο Φως στα πλαίσια του Αρμαγεδδώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου