Σελίδες

8.12.2023

Άψυχες οντότητες




Οι πιο κοινές άψυχες οντότητες είναι οι εξής: Σκεπτομορφές, δίχτυα αράχνης, πέπλα, αστρικά παράσιτα, σκιές, ομφάλιοι λώροι. Αυτές οι οντότητες είναι μεν άψυχες, αλλά από τη στιγμή που κολλάνε στους ανθρώπους, είναι εξίσου επικίνδυνες και καταστροφικές με τις δαιμονικές οντότητες. Οι αρνητικές σκέψεις, ο φόβος και το να είναι κανείς ψυχικά ανοιχτός είναι μερικοί τρόποι για να κολλήσουν στην αύρα μας. Ένας άλλος τρόπος να κολλήσει κανείς μια τέτοια οντότητα είναι να έχει καρμικό σχέδιο γι’αυτό, διότι διδάσκει υπομονή και κάνει τις ψυχές δυνατές. Οι σκεπτομορφές και τα πέπλα μπορούν επίσης να σταλούν μέσω μαύρης μαγείας.

Η Νίκα, 21 ετών, έβλεπε εφιάλτες τα τελευταία 2 χρόνια και φοβόταν να κοιμηθεί. Έπαιρνε υπνωτικά για να κοιμηθεί. Είχε επίσης μερικές περίεργες εμπειρίες, όπως το να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να βλέπει κάποιον άλλο. Στη συνεδρία διοχέτευσης ο οδηγός μας αφαίρεσε τη σκεπτομορφή που ήταν υπεύθυνη για τους εφιάλτες και τον φόβο, την έβαλε μέσα στο σώμα του συνεργάτη μου, την έκανε φωτεινή και την οδήγησε στο Φως. Είπε ότι η Νίκα είχε μια πολύ τραυματική προηγούμενη ζωή που της μετέδιδε τους φόβους που είλξαν τη σκεπτομορφή. Ήταν πολύ ανοιχτή, ειδικά τη νύχτα. Της είπε να κρεμάσει μια εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πάνω από το κρεβάτι της και να κάνει αγιασμό στο σπίτι της. Η εικόνα που είδε η Νίκα στον καθρέφτη ήταν της σκεπτομορφής - μπορούν να πάρουν την όψη ενός ατόμου ή ενός τέρατος. Ο οδηγός έβαλε μια προστατευτική ασπίδα γύρω της και της είπε το όνομα του πνευματικού της οδηγού. Όποτε θα ένιωθε φόβο, θα μπορούσε να τον καλέσει και εκείνος θα της μετέδιδε αίσθημα ασφάλειας


Η Ιφιγένεια, 33, ήταν επίσης πολύ ανοιχτή ψυχικά -είχε αστρική όραση και ακοή. Άκουγε συχνά να την βρίζουν και με την άκρη του ματιού της αντιλαμβανόταν τερατώδεις φάτσες. Κάναμε τρεις συνεδρίες διοχέτευσης, αφού δεν έβλεπε τίποτα στην ύπνωση. Είχε μια σκοτεινή οντότητα από προηγούμενη ζωή, μια σκεπτομορφή και το πνεύμα του παιδιού της στο οποίο είχε κάνει έκτρωση. Η σκεπτομορφή βγήκε τελευταία και ήταν τόσο δυνατή που ο οδηγός μάς έστειλε και τις δύο στο άλλο δωμάτιο και το φρόντισε ο ίδιος. Μετά από αυτό ένιωθε όλο και πιο δυνατή και πήρε τη ζωή στα χέρια της. Μπόρεσε να χωρίσει τον σύζυγό της που δεν είχε αγαπήσει ποτέ και χάρηκε την καινούργια της ελευθερία. Συνέχισε να αντιλαμβάνεται σκεπτομορφές και να ακούει βρισιές, αλλά δεν φοβόταν πια και δεν μπορούσαν να την επηρεάσουν. Τα ψυχικά της χαρίσματα θα αναπτυχθούν με τον καιρό, σύμφωνα με τον οδηγό μας.


Ο 46χρονος Σάββας ήρθε για τη γυναίκα του, που ήταν πολύ επιθετική απέναντί του, έπινε πολύ και προκαλούσε καυγάδες. Στη διοχέτευση ο οδηγός μας είπε ότι ήταν ψυχή πρώτου επιπέδου και πολύ ανοιχτή. Είχε περάσει από καρκίνο του μαστού και ο φόβος της τράβηξε τη σκεπτομορφή. Την καθαρίσαμε, αλλά αν δεν μετριάσει το άγχος της για μια πιθανή επανεμφάνιση του καρκίνου θα προσελκύσει κι’ άλλη σκεπτομορφή. Ο Σάββας θα πρέπει να της εξηγήσει πώς έκανε τα πράγματα χειρότερα με τον φόβο της.


Η Ρίτα, 56 ετών, είχε μια σκοτεινή οντότητα από προηγούμενη ζωή, μια σκεπτομορφή και μεγάλη απώλεια ψυχής. Υπέφερε πολλά χρόνια από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού και ήταν επίσης πολύ ανοιχτή. Η καρμική οντότητα αφαιρέθηκε πρώτη, ενώ στη δεύτερη συνεδρία βγάλαμε τη σκεπτομορφή και της δώσαμε πίσω τα χαμένα θραύσματα της ψυχής της. Οι κρίσεις πανικού είχαν προκληθεί από άλλες οντότητες που δεν ήταν δικές της και ο λόγος ήταν η εξισορρόπηση κάρμα. Στην περίπτωσή της η πρόοδος ήταν πολύ αργή, καθώς προέκυψαν κι’ άλλα προβλήματα.


Η Stine, 18 ετών, είχε πολλές φοβίες, κατάθλιψη, κακή μνήμη και κρίσεις πανικού. Μας έκανε εκατοντάδες ερωτήσεις για τη ζωή της και το μέλλον της. Είχε μια σκεπτομορφή και μεγάλη απώλεια ψυχής. Είχε πολλές προηγούμενες ζωές γεμάτες θλίψη επειδή είχε χάσει αγαπημένα πρόσωπα, και αυτό προκάλεσε την απώλεια ψυχής. Σ’αυτή τη ζωή, τα κομμάτια ψυχής που έλειπαν την έκαναν να αισθάνεται μπερδεμένη και δεν ένιωθε τον εαυτό της και τις αλλαγές μέσα της. Δεν μπορούσε να συγχρονίσει τις νοητικές και ψυχικές της ικανότητες με το σώμα της. Αυτό δημιούργησε ένα είδος δίχτυ αράχνης που απλώθηκε στην αύρα της και την κάλυψε εντελώς. Προκάλεσε τις ακραίες φοβίες και κρίσεις πανικού. Ο οδηγός διέσπασε το δίχτυ και την καθάρισε από την καταστροφική του επίδραση. Άρχισε να μαζεύει τα θραύσματα ψυχής της. Η Στίνε ένιωσε μια μικρή ανακούφιση, αλλά δεν είχε την απαραίτητη υπομονή και συμβουλεύτηκε ένα μέντιουμ. Η δουλειά του μέντιουμ ήταν σκοτεινή και έστρεψε τη Στίνε εναντίον μας. Έπαψε να μας πιστεύει και δεν ολοκλήρωσε τη θεραπεία.


Ο Θόδωρος, 51 ετών, είχε απώλεια μνήμης, αδράνεια και δεν έβρισκε ένα σκοπό ζωής. Είχε λίγη  κατάθλιψη και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Αισθανόταν επίσης πολύ θυμό. Ένοιωθε μια παρουσία στο λαιμό του επί πολλά χρόνια. Ένα μέντιουμ τον συμβούλεψε να τοποθετήσει αγιασμό σε υψηλά σημεία του σπιτιού του. Το έκανε και κάθε φορά που περνούσε κάτω από τον αγιασμό τον χτυπούσε κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα στο λαιμό. Είχε πάει σε μερικούς ιερείς και μοναστήρια για θεραπεία, αλλά δεν άλλαζε τίποτα. Είχε μια οντότητα. Προσπάθησα να τη βγάλω, όμως αυτά που έκανα δεν λειτούργησαν. Ο οδηγός μας δεν αναγνώρισε καν τι ακριβώς ήταν στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβε. Ήταν ένα αστρικό παράσιτο σε σχήμα τεράστιου χταποδιού. Τα πλοκάμια του είχαν πιάσει σφιχτά τους ώμους του Θόδωρα. Δεν κουνιόταν μέχρι που ο οδηγός είπε στο Θόδωρα να διατάξει το κακό να τον αφήσει. Τότε ο οδηγός μας μπόρεσε να κάνει το παράσιτο φωτεινό και να το πάει στο Φως. Ωστόσο, ο Θόδωρας δεν ένιωσε ανακούφιση. Συνέχισε να αισθάνεται την οντότητα στους ώμους του. Ο οδηγός μας πέρασε τις επόμενες εβδομάδες καθαρίζοντάς τον, αλλά η κατάσταση του Θόδωρα δεν άλλαξε. Ήθελε να κάνει κι΄άλλη συνεδρία, αλλά τού είπαμε ότι η οντότητα είχε φύγει. Μιλήσαμε μερικές φορές ακόμα και μετά σταμάτησε να τηλεφωνεί. Ρώτησα τον οδηγό μας τι είχε συμβεί και είπε ότι ο Θόδωρας είχε κάποια εγκεφαλική βλάβη και θα προσέλκυε πάντα νέες οντότητες, παρά την προστασία που είχε από τους πνευματικούς μας βοηθούς. Η ψυχική του ασθένεια ήταν καρμική. Η ψυχή του τον έβαλε να περάσει μια ζωή χωρίς θεραπεία. Αλλά δεν μου επέτρεψαν να τού το πω, σε περίπτωση που ξανακαλούσε. Απ’ ό,τι φαίνεται ότι κάποιοι πρέπει να ζήσουν μια τέτοια ζωή προκειμένου να μάθουν ορισμένα μαθήματα και να αναπτυχθούν.


Πολλά χρόνια αργότερα είχα άλλους δύο πελάτες με ένα παρόμοιο αστρικό παράσιτο, ένα αστρικό χταπόδι. Ο οδηγός μου μού είπε από την αρχή ότι πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να αφαιρεθούν μέχρι να τελειώσει ο Αρμαγεδδώνας, αφού το Φως δεν είχε το δικαίωμα να επέμβει απευθείας στο φυσικό-βιολογικό πεδίο. Αυτά τα παράσιτα βρίσκονταν στα βιολογικά τους σώματα, κάτι που σίγουρα συνέβαινε και στο Θόδωρα . Ωστόσο, δεν ήταν ορατό στο υπερηχογράφημα που έκανε ένας από αυτούς. Αυτές οι δύο περιπτώσεις είχαν μια προηγούμενη ζωή ως μάγισσα και μάγος στην οποία έστελναν αστρικά παράσιτα στα άτομα που τούς ζητούσαν οι πελάτες τους να κάνουν μάγια. Και αυτές οι περιπτώσεις ήταν λοιπόν καρμικές. Όμως, παρά το γεγονός ότι έλυσαν τη συμφωνία συνέχισαν να έχουν τα ίδια συμπτώματα, αν και σε μικρότερη ένταση. Μετά τον καρμικό καθαρισμό πήγαν σε σκοτεινούς θεραπευτές και χειροτέρεψαν. Με ξανασυμβουλεύτηκαν και όταν έλυσαν τις καινούργιες συμφωνίες και αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα που τούς έβαλαν ξανάρχισαν να νιώθουν όπως πριν κάνουν τις σκοτεινές θεραπείες. Έκαναν ανάκτηση ψυχής και τώρα πάνε καλύτερα, αν και το χταπόδι συνεχίζει να τους επιτίθεται κατά καιρούς. Οι οδηγοί αφαιρέσαν πρόσφατα ένα μέρος του παρασίτου από τον ένα.


Η Άννα, 43 ετών, μου τηλεφώνησε πανικόβλητη και μου είπε ότι άκουγε φωνές εδώ και μια εβδομάδα. Οι φωνές προέρχονταν από έναν ιερέα που γνώριζε και με τον οποίο μιλούσε καθημερινά. Αυτός (η φωνή) της είπε ότι την αγαπούσε και ότι θα την τρέλλαινε Άκουγε τις φωνές νύχτα-μέρα, ακόμα και όταν ο ιερέας κήρυττε. Της είπα ότι μπορεί να ήταν κάποια δικιά του οντότητα. Η Άννα είπε ότι μάλλον τού άρεσε, οπότε ίσως γι’ αυτό να την παρενοχλούσε η οντότητά του. Ρώτησα τον οδηγό μας και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για οντότητα. Η Άννα ανυπομονούσε να την ξεφορτωθεί και έκλεισε συνεδρία για την επόμενη μέρα. Ήθελε να έρθει την ίδια μέρα, αλλά είχαμε δουλειά. Τελικά η Άννα μας έστησε. Της τηλεφώνησα και ήταν σπίτι. Η δικαιολογία της ήταν ότι η οντότητα ήταν ακόμα εκεί, αλλά δεν την ενόχλησε πια. Το χειρότερο ήταν φυσικά που δεν μπήκε στον κόπο να ακυρώσει το ραντεβού… Ρώτησα τον οδηγό μας γι’ αυτήν και είπε ότι η Άννα είχε αρχικά συμπτώματα σχιζοφρένειας. Ο ιερέας δεν είχε οντότητα. Οι φωνές προέρχονταν από ένα τυχαίο πνεύμα που είχε προσελκύσει λόγω της ψυχικής της ασθένειας. Αν είχε έρθει για πνευματική απελευθέρωση πάλι θα εμφάνιζε σχιζοφρένεια, αλλά θα ήταν πιο ήπια. Και πάντα θα προσέλκυε εύκολα νέες οντότητες. Αυτά τα άτομα δεν μπορούν να το ελέγξουν. Η συμβουλή του οδηγού ήταν να μην την ξαναδεχτώ αν άλλαζε γνώμη. Κι’ η Άννα είχε επίσης ορίσει αυτή την ασθένεια ως σχέδιο ψυχής.


Η Eύη, 42 ετών, είχε μεταξύ άλλων υπαρξιακά προβλήματα, αλλεργίες, υπερευαισθησία στη ζέστη και κατάθλιψη. Στη διοχέτευση ο πνευματικός μας οδηγός είδε ένα σκοτεινό πέπλο πάνω της. Από τότε που ήταν παιδί, σχεδόν όλοι στην οικογένειά της έκαναν δεσίματα ή τα ζητούσαν από μάγους. Αυτή η δραστηριότητα είχε διαπεράσει την αύρα της και το πέπλο την επηρέαζε όλη της τη ζωή. Της είχε προκαλέσει και απώλεια ψυχής, σχεδόν το 100%. Ο οδηγός μας έβαλε αυτό το πέπλο στο σώμα του συνεργάτη μου και αυτός άρχισε να βογγάει. Η Εύη κι εγώ κρατούσαμε σφιχτά τα χέρια του μέχρι η οντότητα να είναι έτοιμη να επαναλάβει την Απάρνηση του σκότους. Μόλις το έκανε έγινε φωτεινή και πήγε στο Φως. Αν και ήταν άψυχη, η αποκοπή όλων των δεσμών με το σκότος λειτούργησε. Η Eύη ένιωσε ανακούφιση, αλλά η πραγματική ίαση θα επέλθει όταν πάρει πίσω την ψυχή της.


Η 40χρονη Μπέσσυ ήξερε ότι η πεθερά της της είχε κάνει μάγια. Ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά γιατί ζήλευε τα νιάτα και την ομορφιά της Μπέσσυ. Τον πρώτο χρόνο του γάμου της, η πεθερά της έδωσε μερικά παλιά ρούχα της. Από εκείνη τη μέρα η Μπέσσυ άρχισε να έχει κακοτυχία, καβγάδες με τον άντρα της και πολύ άγχος. Πήγε σε έναν μάγο που της είπε να πετάξει τα ρούχα, γιατί ήταν διαβασμένα και της έδωσε ένα φυλαχτό. Τα πέταξε, αλλά η κακοτυχία και οι λογομαχίες δε σταμάτησαν. Είχε πολλές εικόνες αγίων στο σπίτι και πήγαινε σε μοναστήρια και ιερείς. Αυτό της παρείχε κάποια ανακούφιση. Όταν η πεθερά πέθανε, η Μπέσσυ πίστεψε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αντίθετα, χειροτέρεψαν. Ο άντρας της άρχισε να βρίζει και χώρισαν. Όταν επικοινώνησε μαζί μας, ήθελε να απαλλαγεί και από αυτόν και από τα μάγια. Ο οδηγός μας της είπε ότι έπρεπε να συγχωρήσει την πεθερά της. Το πνεύμα της ήταν στη γη και γυρόφερνε την Μπέσσυ. Λίγο απρόθυμη, η Μπέσσυ τη συγχώρεσε. Στη συνεδρία, ο οδηγός μας είδε ένα δίχτυ πάνω της, που σχηματίστηκε από τα μάγια και την αρνητική ενέργεια που της έστελνε η πεθερά. Μόλις η Μπέσσυ της είπε ότι τη συγχώρεσε, η γυναίκα είπε ότι λυπάται για όλα και προχώρησε στο Φως. Ο οδηγός μας διέσπασε το δίχτυ και καθάρισε την Μπέσσυ. Τη συμβούλεψε να κάψει το φυλαχτό. Με πήρε τηλέφωνο ένα μήνα αργότερα για να μού πει ότι πάει πολύ καλύτερα. Όσο για τον πρώην άντρα της, και αυτός καλά ήταν. Δεν είχε επηρεαστεί τόσο όσο εκείνη.


Η Έλενα, 49 ετών, είχε περάσει πολλές αρρώστιες, είχε ατυχήματα και κατάθλιψη. Έκανε μια διπλή συνεδρία ύπνωσης όπου καθαρίσαμε 3 οντότητες (από μάγια εναντίον της) και βοηθήσαμε τα μέλη της οικογένειάς της που δεν είχαν φύγει να πάνε στο Φως. Λύσαμε επίσης μια κατάρα από την πλευρά της οικογένειας του εκλιπόντος συζύγου της. Ένιωσε καλύτερα, αλλά είχε ακόμα προβλήματα. Επέστρεψε 6 μήνες αργότερα για μια συνεδρία διοχέτευσης όπου ο οδηγός μας βρήκε ένα πυκνό μαύρο πέπλο παντού γύρω της. Ήταν ό,τι είχε απομείνει  από αυτές τις οντότητες και την κατάρα. Πάντα κάνω έναν αγγελικό καθαρισμό στο τέλος μιας συνεδρίας απελευθέρωσης, αλλά στην περίπτωση της Έλενας προφανώς δεν ήταν αρκετό, ίσως επειδή δεν είχε δουλέψει με τον εαυτό της. Το πέπλο καθαρίστηκε με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση της Μπέσσυς και η Έλενα ήταν καλύτερα τους επόμενους 6 μήνες. Επέστρεψε για κάποια νέα ζητήματα που είχαν προκύψει. Το κάρμα της ήταν πολύ βαρύ και είχε πολλούς εχθρούς. Φτάσαμε πολύ κοντά στην επίλυση όλων των ζητημάτων της πέρυσι, αλλά τα παράτησε. Ελπίζω σύντομα να βρει νέο κίνητρο και να ολοκληρώσει τον καθαρισμό..


Η Γεωργία, 34 ετών, είχε θέματα που συναντάμε συχνά. Έκανε έναν αποτυχημένο γάμο με τον Γιώργο με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ήταν μπερδεμένη με τη συμπεριφορά του νέου της φίλου, του Νίκου. Ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα που δεν αγαπούσε και είχε επίσης έναν γιο. Ήταν δυσαρεστημένος με τη γυναίκα του αλλά για κάποιο λόγο δεν αποφάσιζε να πάρει διαζύγιο. Στη συνεδρία ύπνωσης, η Γεωργία είδε ότι ο Νίκος είχε μια σκεπτομορφή που τού είχε σταλεί μέσω μαγείας. Το είχε κάνει ο πεθερός του, για να τον παντρέψει με την κόρη του. Τον θεωρούσε καλό γαμπρό. Η κόρη ήταν αδιάφορη, αλλά τον παντρεύτηκε. Ο οδηγός της Γεωργίας της είπε ότι τα μάγια έκαναν τον Nίκο να παντρευτεί μια τυχαία κοπέλα, κάτι που δεν ήταν μέρος του σχεδίου ψυχής του, αλλά έκαναν κι’ αυτή να παντρευτεί έναν τυχαίο άντρα - τον Nίκο. Τα δύο παιδιά ήταν να έχουν τη Γεωργία και τον Νίκο ως γονείς, αλλά επειδή οι δυό τους δε συναντήθηκαν εγκαίρως, οι ψυχές τους επέλεξαν έναν γονέα η κάθε μία. Κάλεσα τους άγγελους διασώστες, πήγαν στον Νίκο, διέλυσαν τη σκεπτομοφρή του και τον καθάρισαν. Τα μάγια λύθηκαν και ήταν ελεύθερος από ξένες επιρροές να διαλέξει όποια ήθελε.


Ο ομφάλιος λώρος είναι κάτι συνηθισμένο μεταξύ παιδιών και υπερπροστατευτικών μανάδων. Όμως δημιουργούνται και μεταξύ άλλων ανθρώπων, καθώς και από μάγους. Είχαμε μια τέτοια περίπτωση όπου ενεπλάκη η κόρη της Kαίτης, η Γκαμπριέλλα, 27 ετών. Γνώρισε έναν άντρα του οποίου οι γονείς της έκαναν μάγια ώστε να τον παντρευτεί. Η Γκαμπριέλλα αποξενώθηκε σταδιακά από τους γονείς της και η προσωπικότητά της άλλαξε. Έγινε θρησκόληπτη, νήστευε, παράτησε τη δουλειά της, άρχισε να διδάσκει κατήχηση, να ζωγραφίζει εικόνες και να πηγαίνει στην εκκλησία σε καθημερινή βάση. Η οικογένεια του άντρα της την έπεισε να σηκώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειάς της και να το χρησιμοποιήσει για το γάμο και για να επιπλώσει το νέο τους σπίτι. Μετά το γάμο διέκοψε κάθε επαφή με τους γονείς της. Η μητέρα της ήρθε σε μας για βοήθεια. Στη συνεδρία διοχέτευσης ο οδηγός μας εντόπισε έναν δαίμονα στο σπίτι αυτής της οικογένειας, σταλμένο από μάγο. Η μητέρα και η γιαγιά του συζύγου ήταν υπεύθυνες για τα μάγια. Είχαν υπό έλεγχο του νου τους σύζυγους τους και άλλα άτομα της ζωής τους. Η θρησκοληψία ήταν κάλυψη για την ανήθικη δραστηριότητά τους. Ο μάγος είχε φτιάξει έναν ομφάλιο λώρο μεταξύ του δαίμονα και της Γκαμπριέλλας, κρατώντας την υπό την επιρροή του. Ήταν σαν υπνωτισμένη, ζούσε μέσα στον φόβο, ανήμπορη να αντιδράσει. Ο οδηγός έκοψε τον ομφάλιο λώρο και ο συνεργάτης μου παρακολούθησε την υπόθεση με μερικούς διαλογισμούς, φροντίζοντας ο δαίμονας να μην ανανεώσει τον λώρο. Ο μάγος δεν μπόρεσε να μάθει τι είχε συμβεί και η Γκάμπριελλα άρχισε να ξυπνάει. Είχε δυναμική προσωπικότητα και πολλά ενδιαφέροντα και βασιζόμαστε σ’ αυτό για να επαναστατήσει ενάντια στους καταπιεστές της. Δυστυχώς δεν είχαμε νέα απ’ τη μητέρα.


Στον Αρμαγεδδώνα έχουμε βρει και άλλες οντότητες. Μία από αυτές δημιουργήθηκε σκόπιμα χωρίς ψυχή από τον Πρώτο ελοχάε, στην αρχή της Δημιουργίας, ως πείραμα. Αυτό το ον άρχισε να καταβροχθίζει ψυχές από λαχτάρα να αποκτήσει κι’ αυτό ψυχή. Έγινε γιγαντιαίο και τύλιξε όλη τη Γη. Είναι ο γνωστός Ουροβόρος, το φίδι που δαγκώνει την ουρά του. Όσοι αυτοκτονούν ή πεθαίνουν με ευθανασία χάνουν την ψυχή τους και την παίρνει ο Ουροβόρος. Χάνουν επίσης τη συνείδησή τους η οποία συγχωνεύεται μαζί του. Το ίδιο συνέβη και στις ψυχές όσων εμβολιάστηκαν τον πρώτο χρόνο του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.


Οι αρχαίοι μάγοι και σαμάνοι δημιούργησαν άλλες άψυχες οντότητες και πολλές ινδιάνικες φυλές τούς λάτρευαν ως θεούς. Αυτές οι οντότητες μπορούν να γεννηθούν ως άνθρωποι, χρησιμοποιώντας μέρος της συνείδησής τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και μας λένε αυτά που θέλουμε να ακούσουμε. Μερικές φορές μας εκπλήσσουν με το ξαφνικό θράσος τους, αλλά το καλύπτουν αμέσως με μια καλή εξήγηση και πιστεύουμε ότι είναι πολύ φωτεινοί άνθρωποι -μέχρι να μας εξαπατήσουν.


Οι Mέτατρον γεννιούνται από την ενέργεια πόνου και βασανιστηρίων παιδιών. Αρκετά μέλη της ελίτ και ορισμένοι ραβίνοι ασχολούνται με τέτοιες σατανιστικές τελετές. Μ’αυτόν τον τρόπο κατασκευάζουν αδρενοχρώμιο. Αυτή η ουσία τούς επιτρέπει να παραμένουν νέοι. Οι Mέτατρον μπορούν επίσης να γεννηθούν ως άνθρωποι. Αυτοί οι άνθρωποι βασανίζουν τους άλλους συναισθηματικά και πολλές φορές και σωματικά. Παίρνουν ενέργεια από τα συναισθηματικά μας σκαμπανεβάσματα. Ο μόνος τρόπος για να μη γίνει κανείς θύμα τους είναι να κόψει κάθε επαφή μαζί τους.


Οι σκιές, που είναι ολόκληρα σύμπαντα, είναι επίσης άψυχες οντότητες, αλλά έχω ξεχωριστό άρθρο γι’ αυτές: https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2021/03/Skies.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου