Πνευματικός πόλεμος: Στρατηγικές αστρικού πολέμου

11.27.2020

Στρατηγικές αστρικού πολέμου

 



Τα ατόμα που έχουν εξωγήινο εμφυτεύμα στον εγκέφαλο είναι ελεγχόμενα σε αρκετά μεγάλο βαθμό με αιθερικά μηχανήματα που οι εξωγήινοι τούς συνδέουν στο εμφύτευμα του εγκεφάλου, αλλά και άλλα που τοποθετούν γύρω από όλους τους ανθρώπους  ή στα τηλέφωνα και στους υπολογιστές τους. Ακολουθώντας τις οδηγίες μου στα σημεία 38, 39 και 40 του κειμένου https://koalanipnevmatikospolemos.blogspot.com/2020/07/prostasia-enantion-psihikis-epithesis.html.

Μπορείτε να οργανωθείτε για να τα σπάσετε με το σπαθί σας ή τα υπόλοιπα όπλα σας. Οι εξωγήινοι δε θα μπορούν να ξαναβάλουν  την ίδια συσκευή. Θα πρέπει να βρουν μια άλλη, ίσως παραπλήσια, που επίσης θα σπάσετε μέχρι να εξαντληθεί η κάτωθεν λίστα. Για κάθε θέμα μπορούν να βάλουν το πολύ 9 μηχανήματα. Όμως και για κάποιο παρεμφερές θέμα ένα μηχάνημα μπορεί να έχει την ίδια επίδραση σε μας.   Ένας άλλος τρόπος να διαλύονται τα εξωγήινα μηχανήματα είναι να παίρνετε αιθέραια έλαια ή να καίτε θυμίαμα, αν και οι εξωγήινοι πάλι μπορούν να τα βάζουν και να τα κάνουν πιο ισχυρά. Η πιο σίγουρη μέθοδος για να αφαιρείτε τα εξωγήινα μηχανήματα είναι να κτίσετε το εργοστάσιο που περιγράφω στο τέλος του άρθρου μου. Μόνο λύνοντας όλες τις συμφωνίες σας και κάνοντας τον καρμικό καθαρισμό μπορούμε να απαλλαγούμε οριστικά από αυτά, αλλά και εφ’ όσον τελειώσει ο αστρικός Αρμαγεδδώνας.

Προτείνω διάφορες δοκιμασμένες τεχνικές πνευματικού πολέμου για να πετύχετε τους στόχους σας όταν αυτοί παρεμποδίζονται από κόκκινους (άτομα που είναι όργανα των σκοτεινών δυνάμεων) και δαίμονες/νεφελίμ/εξωγήινους. Ο πόλεμος είναι αστρικός, δηλαδή για μας νοητικός. Ό,τι σκεφτόμαστε ή οραματιζόμαστε ότι κάνουμε άφοβα, με πρόθεση και αποφασιστικότητα, γίνεται πράξη στο υπερβατικό επίπεδο. Ο σκοπός πρέπει να είναι να υπηρετήσουμε το φως, αλλιώς η απόπειρα θα αποτύχει. Πρέπει να προσθέσω ότι όλες αυτές οι τεχνικές λειτουργούν μόνο σε μεταφυσικό επίπεδο, δεν επηρεάζουν τους ανθρώπους σωματικά ή νοητικά, εκτός από το να τούς εμποδίσουν να βλάψουν άλλους. Βέβαια  οι κόκκινοι  πάντα θα βρίσκουν άλλο τρόπο να επιτίθονται, επομένως αυτές οι τεχνικές είναι πιο πολύ για τη δική μας πνευματική εξέλιξη.

Εδώ προτείνω διάφορες δοκιμασμένες τεχνικές πνευματικού πολέμου για να πετύχετε τους στόχους σας όταν αυτοί παρεμποδίζονται από κόκκινους (άτομα που είναι όργανα των σκοτεινών δυνάμεων) και δαίμονες/νεφελίμ/εξωγήινους. Ο πόλεμος είναι αστρικός, δηλαδή για μας νοητικός. Ό,τι σκεφτόμαστε ή οραματιζόμαστε ότι κάνουμε άφοβα, με πρόθεση και αποφασιστικότητα, γίνεται πράξη στο υπερβατικό επίπεδο.

1.Ζητάμε από το Θεό να μάς αποκαλύπτει τους κόκκινους.

2.Κόβουμε την επαφή του εγκεφαλικού εμφυτεύματος με το κέντρο λήψης αποφάσεων του εγκεφάλου.

3.Ακουμπάμε  το σπαθί στο λαιμό ενός κόκκινου ως προειδοποίηση.

4.Αφαιρούμε τη μνήμη ενός κόκκινου (σπάμε τη βάση δεδομένων μνήμης του εγκεφάλου που κατευθύνεται και επηρεάζεται από τα εμφυτεύματα).

5.Ζητάμε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ ένα επιχαλκωμένο σπαθί και μια πανοπλία, εφ όσον δεν τα έχουμε ήδη. Φανταζόμαστε ότι μάς τα δίνει, τον ευχαριστούμε και τα παίρνουμε. Τα φοράμε και τού ζητάμε προστασία, καθώς και να μάς κάνει αόρατους και μη ανιχνεύσιμους για όλους εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Τον ευχαριστούμε. Ζητάμε την άδεια του Θεού για να σπάσουμε το χρόνο με το σπαθί μας, να πάμε πίσω στη στιγμή της συμφωνίας (ιατρικές εξετάσεις, παρουσία σε διοχετεύση, σκοτεινό τελετουργικό, κτλ), τη λύνουμε με την απάρνηση του σκότους, σκοτώνουμε τον εξωγήινο που επρόκειτο να μάς βάλει εμφυτεύματα (τον πάμε στο φως) και τα κόβουμε με το σπαθί μας σε σχήμα σταυρού. Zητάμε ένα μαγνήτη από τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τραβάμε τα εμφυτεύματα που κατάφεραν να μπουν στο σώμα μας. Επιμένουμε αρκετή ώρα με το μαγνήτη, περνώντας τον πάνω από όλο το σώμα, ώστε να φύγουν όλα. Ευχαριστούμε το Θεό και τον αρχάγγελο. Για να σκοτώσουμε τον εξωγήινο πρέπει να τον χτυπήσουμε πολλές φορές, γιατί μπορεί να είναι σε υψηλό επίπεδο. 

Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε ένα μουσικό κλειδί (music fork) (http://images.static.steveweissmusic.com/products/images/uploads/popup/WIT-922A.jpg)

 με τέλειο ύαλο που ζητάμε από τον Πολέμαρχο του Θεού. Ζητήστε από τοις 7 αρχάγγελους να τού βάλουν τις ειδικές συχνότητες που διαλύουν εμφυτεύματα. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε από τον Αρχάγγελο Mιχαήλ το δώρο του Zoran, που είναι ένα ειδικό υγρό που διαλύει τα εμφυτεύματα, και να χρησιμοποιήσουμε και τα τρία πράγματα, το υγρό, το μουσικό κλειδί και το μαγνήτη.

6.Απενεργοποιούμε τα εμφυτεύματα (κόβοντας τις συνδέσεις  τους με το σπαθί).

7.Συγκεντρώνουμε όλα τα άτομα που ανήκουν σε μία ομάδα (π.χ.  πελάτες, συνεργάτες, φίλοι, πολιτικοί,κλπ), αφαιρούμε τα  μηχανήματά τους, εξοντώνουμε τις σκοτεινές οντότητες που τούς επηρεάζουν, απενεργοποιούμε τα εμφυτεύματά τους.

8. Κόβουμε την κόκκινη ενέργεια που κινεί το μαγαζί ενός κόκκινου: είναι μία κόκκινη σφαίρα που περιβάλλει το μαγαζί και αναβοσβήνει στέλνοντας σήματα σε άλλους κόκκινους για να  έρθουν προς ενίσχυση οικονομική, κοινωνική και άλλες. Συνεργάζεται με το δίκτυο επικοινωνίας και συναγερμού των κόκκινων σαν μία κεραία που παίρνει και στέλνει σήματα.

9.Καθαρίζουμε τις κόκκινες ενεργειακές παγίδες σε ένα τόπο: σαρώνουμε με το σπαθί λίγο πιο ψηλά από το έδαφος σε όλη την έκταση του τόπου αυτού όπως το δρεπάνι κόβει τα στάχυα. Οι παγίδες αυτές είναι σαν μικροί στύλοι (1m) μπηγμένοι στο έδαφος και εκπέμπουν αρνητική ενέργεια σαν ομπρέλα, όπως το στρογγυλό συντριβάνι σε μία ακτίνα 6m γύρω τους. Με τη σάρωση τούς κόβετε χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε που είναι.

10.Αφαιρούμε τον φάκελλο με το όνομά μας από τον κεντρικό υπολογιστή διαχείρησης και τοποθέτησης μηχανημάτων.

11.Για προστασία, φανταζόμαστε ότι φοράμε πανοπλία όταν βγαίνουμε έξω ή όταν συναντάμε έναν κόκκινο, αλλά και στο σπίτι ή στον ύπνο μας, και οπωσδήποτε όταν επιτιθόμαστε αστρικά.

12. Κόβουμε αστρικά τη γλώσσα ενός κόκκινου για να τον εμποδίσουμε να επηρεάσει τους φωτεινούς με τα λόγια, τα χέρια για να μην κάνει μ΄ αυτά σκοτεινά πράγματα για μας, τα αυτιά για να μη μάς ακούει και τα μάτια για να μη μάς βλέπει. Κόβωντας τη γλώσσα του ορίζετε όποτε πιάνει στο στόμα του το όνομά σας με κακό σκοπό, να αντικαθίσταται από τα ονόματα της οικογένειάς του.

13.Όταν σκοτώνουμε τον δαίμονα ενός κόκκινου λέμε ότι τού παίρνουμε το μυστικό της αποστολής του και αυτό κάνει τον αντικαταστάτη δαίμονα να διστάσει να πάρει τη θέση του. Το μυστικό το φανταζόμαστε σαν ένα κομμάτι χαρτί που πέφτει στα χέρια μας.

14.Σπάμε το μηχάνημα διασύνδεσης του κόκκινου που ασχολείται με τον έλεγχο του νου, σπάμε και τη σκέψη του που διαχειρίζεται το μηχάνημα αυτό, ώστε να μην αντλεί πληροφορίες από μας (χρυσή σφαίρα στο τρίτο μάτι συν αντίβαρο πίσω από το κεφάλι του).

15.Διαλύουμε τη βάση δεδομένων με τα στοιχεία σκέψης που είχε για μας  μέχρι σήμερα.

16.Απειλούμε, με αστρική διάλυση της νόησης, αν δεν σταματήσει την προσπάθεια. Και αν δε συμμορφωθεί, το κάνουμε.

17.Δίνουμε εντολή στο σπαθί να διαλύσει οποιοδήποτε μηχάνημα, πλέγμα στο σπίτι μας, ενεργειακό πεδίο με παγίδες έξω από το σπίτι μας ή στέγαστρο πάνω από μια πόλη.

18.Κάνουμε χρήση τεχνολογίας stealth για να γίνει το σπαθί αόρατο, ειδικά όταν σβήνουμε τη μνήμη των κόκκινων, των δαιμόνων/νεφελίμ  τους, των εξωγήινων και των φίλων τους. Το ίδιο και για μας και την πανοπλία μας.

19.Τοποθετούμε διπλή καμπάνα γύρω από το κεφάλι κάποιου, με στρώματα αγιασμένου λαδιού,  ώστε οι εξωγήινοι να μην μπορούν να τοποθετήσουν μηχανήματα.

20.Tα αντικείμενα όπως τα εμφυτεύματα ή πέταλα αφαιρούνται με μαγνήτη. Τα εμφυτεύματα πρέπει να αφαιρούνται αμέσως, αλλιώς χρειάζονται αστρικές εγχειρήσεις από τους οδηγούς.

21.Αντικαθιστούμε τα μηχανήματα με εικονικό είδωλο, ώστε αυτοί που τα έβαλαν να μην καταλάβουν την απουσία τους.

22.Κόβουμε την ενέργεια του ατόμου για την υποστήριξη του όρκου που έχει δώσει σε μυστική οργάνωση, ώστε να φανεί εκτεθειμένος στα άλλα μέλη, αλλά και γενικότερα να μην μπορεί ο κόκκινος να απορροφήσει ενέργεια από τους φωτεινούς.

23.Κόβουμε την ακτίνα ανάγνωσης σκέψης και μεταφοράς στη μασονική στοά και τοποθέτηση φίλτρου διασποράς της ακτινοβολίας της σκέψης, με χρωματισμό που αντιστοιχεί στις δονήσεις μας του παρελθόντος (ούτως ώστε ο εξωγήινος υπεύθυνος της στοάς να μην πιάνει τη σκέψη μας για επίθεση ή άμυνα, αλλά παρελθοντικές μας σκέψεις).

24.Κόβουμε με το σπαθί τη χάλκινη μεταλλική πύλη με κόκκινες ανταύγειες μπροστά στο μαγαζί κάποιου φωτεινού η οποία εμποδίζει τους φωτεινούς να μπαίνουν μέσα ξεγελώντας τους, αφού νομίζουν ότι ανήκει σε κόκκινο, και έτσι χάνεται πελατεία.

25.Μετά από κάθε τηλεφωνική ή φυσική συνομιλία μας, πρέπει να σπάμε το αστρικό αρχείο καταγραφής της συνομιλίας μας, να το σβήνουμε με το σπαθί από τη μνήμη των εξωγήινων και κόκκινων καθως και τα ίχνη μας. Αυτό το αρχείο μπορεί να βρίσκεται πάνω στη γη, στα Τάρταρα, στα βάθη του ωκεανού ή σε άλλο πλανήτη, οπότε τα σπάμε όλα.

26.Κάνουμε χρήση της πανοπλίας σαν παραπλανητική ακτίνα σε απόσταση περίπου 7 μέτρων υπό τη μορφή ολογράμματος για να μην πλησιάζουν σκοτεινές οντότητες.

27.Υπάρχει ένα τελετουργικό για στιγμιαίο μπλοκάρισμα κόκκινου (επικίνδυνου και  σκοτεινού ατόμου), αλλά δεν μού επιτρέπεται να το ανακοινώσω εδώ. Όποιος έχει τέτοιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μου.

28.Αφαιρούμε αστρικά τον τηλεφωνικό αριθμό κάποιου κόκκινου από το τηλέφωνο ενός αγαπημένου προσώπου για να μην μπορεί να τηλεφωνήσει ο ένας στον άλλο,  επειδή ο κόκκινος τον βλάπτει μ΄αυτόν τον τρόπο.

29.Σπάμε αστρικά τον καθρέφτη ενός κόκκινου, ούτως ώστε όταν τον σκέφτεται κάποιος φωτεινός να βλέπει την αληθινή υπόστασή του.

30. Μετά από κάθε ενέργεια σβήνουμε με το σπαθί τα αστρικά ίχνη μας.

31.Γρήγορος ενεργειακός καθαρισμός κάποιου: Πηγαίνουμε τις οντότητές του στο φως, σβήνουμε τη μνήμη του για το συμβάν αν είναι κόκκινος, και αν είναι φωτεινός τον καθαρίζουμε από τα ψευδή ολογράμματα που τού έβαζαν οι κόκκινοι να βλέπει, για να τον μπερδεύουν.

32.Γκρεμίζουμε την πύλη και τον κώδικα εντολών που δημιουργούνται με τον ορθολογισμό.

33.Όταν εξοντώνουμε ένα νεφελίμ ή έναν εξωγήινο σβήνουμε τα αστρικά ίχνη που αφήνει ώστε να μην έρθουν αντικαταστάτες. (Εμείς αφήνουμε αστρικά ίχνη με την  παρουσία μας, ενώ αυτοί όταν είναι ζωντανοί, φαίνονται στους δικούς τους σαν μαύρες τρύπες, ενώ όταν εξοντώνονται αφήνουν αστρικά ίχνη).

34.Κόβουμε αστρικά το κεφάλι ενός κόκκινου ώστε να διαλυθεί η νόησή του, δηλαδή να μην μπορεί να σκεφτεί πια σκοτεινές στρατηγικές.

35.Οι μασόνοι υψηλού βαθμού έχουν στην κατοχή τους ένα κλειδί για ανώτερη βοήθεια (από εξωγήινους υψηλού επιπέδου) για μη ατομική χρήση σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Όταν το εμφανίσουν αστρικά, τούς το κλέβουμε. Αυτό το κάνουμε  εφ όσον τούς έχουμε μπλοκάρει.

36.Σβήνουμε τις ψεύτικες μνήμες και τα ψευδή είδωλα ενός θύματος.

37.Ανακαλούμε την κλεμμένη μνήμη ενός θύματος.

38.Κάνουμε μπάνιο με φως για να φύγει η σκόνη από τις ακίδες που μάς έχουν βάλει.

39.Αν δεν είναι αρκετό το σπαθί ή ο κόπανος για να σπάσετε κάποιο μηχάνημα ή τα αρχεία ηχογράφησης των συνομιλιών σας, χρησιμοποιήσετε μια μπουλντόζα ή έναν οδοστρωτήρα.

40. Για μαζική καταστροφή εγκαταστάσεων κάνουμε χρήση δυναμίτη με φως πλάσμα.

Φανταζόμαστε τον κλασσικό δυναμίτη, το σύρμα με το οποίο συνδέεται και τον μοχλό που κατεβάζουμε για να εκραγεί.

41.Για να αντιστρέψουμε δυσφήμηση: Με την άδεια του Θεού, σπάμε αστρικά το χρόνο, πηγαίνουμε στις χρονικές στιγμές όπου έγιναν οι ομιλίες και σε πρώτη φάση αντιστρέφουμε σε φόβο την ικανοποίηση που νοιώθουν τα τσιράκια που υπηρετούν τον αφέντη τους.Τούς κάνουμε να φοβούνται το άτομο που διαβάλλουν. Σε δεύτερη φάση, αντιστρέφουμε την αμφιβολία του συνομιλητή τους για τον διαβαλλόμενο σε άρνηση της διαβολής και τούς κάνουμε να φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν για την απάτη που τούς προτείνουν να κάνουν.

42.Αυτόματη καταστροφή μηχανημάτων:

α.Δημιουργούμε ένα εργοστάσιο και ένα φωτεινό μηχανισμό που φτιάχνει ακτίνες.

β.Προγραμματίζουμε το κέντρο ελέγχου του εργοστασίου για να στέλνει αυτόματα μια ακτίνα κάθε φορά που αποστέλλεται ένα εξωγήινο μηχάνημα σε μας. Προγραμματίζουμε και τα επόμενα βήματα.

γ.Όταν οι εξωγήινοι μας στέλνουν ένα μηχάνημα, η ακτίνα το χτυπάει, παίρνει τη συχνότητά του και επιστρέφει στο εργοστάσιο.

δ.Εκεί αυτή η συχνότητα πηγαίνει σε ένα μηχανισμό που παράγει ένα αντίγραφο του μηχανήματος, αλλά μια φωτεινή εκδοχή του.

ε.Το αντίγραφο αποστέλλεται αυτόματα στο εξωγήινο μηχάνημα, το καταστρέφει και πηγαίνει στον πλανήτη των εξωγήινων, χτυπά τα κέντρα ελέγχου και τους αυτόματους κατασκευαστές μηχανημάτων.

στ. Αποστέλλονται εντυπώσεις για το τι συμβαίνει πίσω στο εργοστάσιο με την εντολή να αναλυθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν σ΄αυτούς και να αναλυθεί ποια μέθοδο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένες περιπτώσεις και συγκεκριμένα μηχανήματα, καθώς και πόσος χρόνος θα απαιτηθεί όσον αφορά τις λεπτομέρειες.

43.Για να βοηθήσουμε κάποιον να θυμηθεί ή να συνειδητοποιήσει κάτι που έχει ξεχάσει λόγω ελέγχου του νου ή ναρκωτικών ουσιών: Τον πάμε με τον οδηγό μας στα ακασικά αρχεία, ζητάμε να δει το ξεχασμένο περιστατικό και αν έκανε συμφωνία τον βάζουμε να επαναλάβει την  απάρνηση του σκότους. Μπορούμε να το κάνουμε και χωρίς να το ξέρει.

43.Σπάμε με την άδεια του Θεού το χρόνο με το σπαθί μας, γυρνάμε πίσω πριν από τη στιγμή μιας ζημιάς σε ηλεκτρική συσκευή, σπάμε τα βελάκια με το σπαθί μας και μπλοκάρουμε τις επιθέσεις τους βάζοντας το αντικείμενο επίθεσης μέσα σε μία πύλη φωτός που φανταζόμαστε.

44.Bάζουμε μια πύλη από φως και χαλκό, με μικροτσίπ που περιέχουν την ενέργεια των 7 αρχαγγέλων σε σχήμα Λ στο σπίτι μας, στο κτήριό μας, στα τηλέφωνα, στο ρούτερ και στον υπολογιστή μας ώστε να μπλοκάρουμε την πρόσβαση σ΄αυτά από νεφελίμ και άλλες οντότητες. Ζητάμε από τον Πολέμαρχο του Θεού να μάς δώσει τέλειον ύαλον για να τις σφραγίσουμε. Σκοτώνουμε με το σπαθί μας όσα νεφελίμ έχουν μπει ή παραφυλάνε απ΄έξω. Τέλος σπάμε ενεργειακά ό,τι αντικείμενα υπάρχουν που συμβολίζουν ή αντιπροσωπεύουν νεφελίμ και την επιρροή τους (δίσκους heavy metal, τοτέμ, ινδικά-ασιατικά-πολυνησιακά και βορειο- και νοτιοαμερικάνικα λατρευτικά αντικείμενα). Σπάμε τις συνδέσεις μεταξύ τηλεφώνων και δικτύου νεφελίμ, επειδή αυτές λειτουργούν σαν προσκλήσεις, καθώς και πιθανούς κωδικούς σε τηλέφωνα και υπολογιστή. Έξω ρίχνουμε αλεύρι με ρυνίσματα χαλκού να αιωρείται, ώστε τα νεφελίμ να μην πλησιάζουν. Σπάμε τις παγίδες που έχουν βάλει στον εγκέφαλο του ατόμου για να απομωνώνουν συγκεκριμένες λειτουργίες, Τέλος σβήνουμε  τα ίχνη από τον έλεγχο του νου και τις μνήμες από τις επιθέσεις τους.

45.Τα μικροτσίπ με την ενέργεια των αρχαγγέλων τα βάζουμε σε όλες τις συσκευές που κατασκευάζουμε, για ενίσχυση.

46.Για να βοηθήσουμε κάποιον με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας φανταζόμαστε το αιθερικό του σώμα να έχει μαύρους παλλόμενους κρατήρες και τούς καθαρίζουμε (τούς σπάμε και τούς εξαφανίζουμε) με το σπαθί μας.

47.Σπάμε με το σπαθί μας την ψεύτικη αμφίεση των κόκκινων, αποκαλύπτοντας την αληθινή τους φύση.

48.Zητάμε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ να οδηγήσει το άτομο που δέχεται έλεγχο του νου ή επιθέσεις από σκοτεινές οντότητες σε ένα προστατευμένο μέρος όπου θα γίνει η ίασή του, δηλαδή η επαναφορά του στα φυσιολογικά επίπεδα στα οποία βρισκόταν πριν.

49.Για να απαλλαγούμε από επίμονες σκέψεις και συναισθήματα για έναν κόκκινο κόβουμε τη σύνδεσή μας μαζί του (τη φανταζόμαστε σαν ένα δίκτυο κόκκινων γραμμών).

50.Για να ακυρώσουμε σκοτεινό τελετουργικό που έκανε κάποιος άθελά του, παρασυρόμενος από κόκκινους: Πάμε με την άδεια του Θεού στο παρελθόν, σπάμε το σπαθί μας το αντικείμενο ή ποτό που πήρε το θύμα, καθώς και το ξόρκι που είπε ο κόκκινος από μέσα του εκείνη τη στιγμή, καθώς και τη σεξουαλική πράξη που ακολούθησε, εφ όσον το θύμα ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών χωρίς τη θέλησή του. Σκοτώνουμε επίσης τους δαίμονες που στάλθηκαν με κάθε ξόρκι και τους δαίμονες των κόκκινων. Επαναφέρουμε με το σπαθί τη μνήμη του θύματος για το γεγονός. Αν έγιναν θυσίες με τα ξόρκια πάμε υπό την προστασία του αρχάγγελου Μιχαήλ στα Τάρταρα και ελευθερώνουμε τις φυλακισμένες ψυχές των θυσιασμένων, καθώς και τα κομμάτια ψυχής που κλάπηκαν από το θύμα ή και άλλες ψυχές που συνδέονται μαζί του.

51.Για να σπάσουμε ξόρκι πάμε με την άδεια του Θεού στο παρελθόν και σπάμε το ξόρκι, μετά το βωμό, τη σύνδεση με το θύμα, δένουμε τη μάγισσα με τη βοήθεια του αρχάγγελου Μιχαήλ και τού ζητάμε να ελευθερώσει τα κλεμμένα κομμάτια ψυχής του θύματος.

52.Αποκωδικοποιητής που καταστρέφει το περίβλημα με το οποίο καλύπτονταν οι αληθινές συχνότητες των κόκκινων και να αφήνει να εμφανίζονται οι αληθινές συχνότητες των σκοτεινών δραστηριοτήτων τους μαζί με όλο το ιστορικό ώστε να ξεκινίσει η καταδίωξή τους σε φυσικό επίπεδο.

53.Για να εμποδίσουμε να κάνουν αντίγραφα των σβησμένων τηλεφωνικών συνομιλιών μας: Μαζί με τα άνωθεν (στο 25) σβήνουμε τους κωδικούς ανάκτησης, μεταφοράς (διασποράς της πληροφορίας προς όλες τις κατευθύνσεις), ανάλυσης, αδρανοποίησης (δικής μας) και ολογραμμάτων (για παραπλάνηση ώστε να μη βρούμε γενικά τους στόχους μας).

54.Αφού σπάσουμε τους βωμούς μαύρης μαγείας και δέσουμε τους μάγους, σπάμε το σήμα που έχουν δώσει προς άλλες κατευθύνσεις για να κάνουν μάγια άλλοι.

55.Σπάμε τη βαλβίδα ασφαλείας στο μυαλό των κόκκινων η οποία τούς κάνει φαινομενικά ήρεμους.

56.Σφραγίζουμε τις μνήμες κάποιου με τέλειον ύαλον που ζητάμε από τον Πολέμαρχο του Θεού ώστε να μην μπορεί κανείς να τούς τις σβήσει.

57.Κόβουμε τις συνδέσεις των τσάκρα μεταξύ ενός φωτεινού και ενός κόκκινου, ώστε ο φωτεινός να μην μπορεί να συνδεθεί μαζί του και ο κόκκινος να μη μπορεί να εκπέμψει σκοτεινή ενέργεια σ΄αυτόν. Στη συνέχεια, σφραγίζουμε τα τσάκρα του κόκκινου με τέλειον ύαλον. Eπίσης σφραγίζουμε την νόηση και τα αυτιά του φωτεινού με ασήμι, χαλκό και τέλοιον ύαλον, ώστε ο κόκκινος να μην μπορεί να ασκήσει έλεγχο του νου πάνω του.

58.Για να νοιώσει απειλή ένας κόκκινος, ζητάμε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ να τού στείλει την κραυγή-συχνότητα «κάχπι».

59.Φτιάχνουμε ένα πλέγμα με κωδικούς για την απόκρυψη ήχων γύρω μας, ώστε να μην ακούνε οι διπλανοί μας τι λέμε.

60.Για να σταματήσει κάποιος να βλέπει ή να ακούει άθελά του άυλες οντότητες, πείτε του να φανταστεί ότι κλείνει όπως κλείνει μια πόρτα την πύλη στο μυαλό του από όπου μπαίνουν. Μετά ζητήστε τέλειον ύαλον από τον Πολέμαρχο του θεού και σφραγίστε την. Αυτές οι πύλες δημιουργούνται με τη χρήση ναρκωτικών ή παραισθησιογόνων ουσιών.

61.Με τον ίδιο τρόπο κλείστε μια πύλη σε σπίτι και σφραγίστε τη με τέλειον ύαλον. Οι πύλες σε σπίτια δημιουργούνται με επαναλαμβανόμενες τελετές μαύρης μαγείας ή επικοινωνίας με σκοτεινές οντότητες.

62.Φοράμε μια μάσκα οξυγόνου για να διακρίνουμε πιο έυκολα τον έλεγχο του νου που μάς κάνουν οι ενσαρκωμένοι εξωγήινοι.

63.Με το σπαθί μας σπάμε τον έλεγχο του νου που κάποιος κόκκινος μάς κάνει, εμάς ή σε αγαπημένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: